Announcement
Collapse
No announcement yet.
Javad Nekounam
Collapse
X
-
جواد نكونام مرد سال فوتبال ايران شد
هافبك تيم اوساسونا به دليل ارائه بازي*هاي مطلوب در سال گذشته، در راي*گيري نهايي، به عنوان مرد سال فوتبال ايران انتخاب شد.
به نقل از سايت ULF، قرار است پنجشنبه هفته جاري مراسمي با عنوان توپ طلا در هتل المپيك برگزار شود و در اين مراسم، مرد سال فوتبال ايران معرفي شود.
بنا بر خبر منتشره در سايت ULF، جواد نكونام بيشترين راي را براي كسب عنوان بهترين بازيكن سال فوتبال ايران كسب كرده و به همين دليل، جايزه ويژه را دريافت خواهد كرد.
در اين مراسم 10 نفر از برترين ورزشكاران ايران معرفي خواهند شد؛ اما نكونام در ضيافت شام مقام اولي را به خود اختصاص خواهد داد.
جواد نكونام پس از دريافت اين مقام و در روز جمعه براي حضور در تمرينات اوساسونا ايران به مقصد اسپانيا ترك خواهد كرد.
تمرينات اوساسونا اكنون آغاز شده است؛ اما نكونام به دليل اين مراسم و با موافقت سيگاندا به اسپانيا سفر نكرد چرا كه سرمربي تيم اسپانيايي اين اجازه را به وي داد.
Comment
-
Nekounam, Iran's Player of the Year
Iran and Osasuna midfielder Javad Nekounam has been voted Iran's Footballer of the Year for 2006.
Guardian
Iran and Osasuna midfielder Javad Nekounam has been voted Iran's Footballer of the Year for 2006, the Primera Liga club said on their Web site.
He has been allowed him to delay his return to pre-season training in order for him to collect the award in Tehran on Aug. 9.
Comment
-
جواد نکونام برنده توپ طلای فوتبال ایران شد
عرفان اولروم، مهاجم نیجریه ای ابومسلم، این موفقیت را مدیون "برادرش" خداداد عزیزی دانست
جواد نکونام، هافبک ایرانی باشگاه اوساسونا، توپ طلای بهترین بازیکن فصل گذشته فوتبال ایران به انتخاب کارشناسان این رشته را دریافت کرد.
این دومین دوره اهدای توپ طلای فوتبال ایران بود که با مشارکت صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش و پایگاه خبری فوتبال ایران برگزار شد.
دوره اول این مراسم در سال 82 و با مشارکت خبرگزاری ایپنا، روزنامه جهان فوتبال و شبکه خبر ایران برگزار شده بود.
در دومین مراسم اهدای توپ طلا که پنج شنبه شب در هتل المپیک تهران برگزار شد برترین بازیکنان فصل گذشته فوتبال ایران در پستهای مختلف معرفی شدند.
در پست دروازه بان از میان ساشا ایلیچ، سوشا مکانی و وحید طالب لو، وحید طالب لو بهترین دروازه بان فصل ایران شد. این در حالی است که طالب لو در تیم ملی ایران ذخیره حسن رودباریان است.
در پست دفاع نیز از میان سهراب بختیاری زاده، سیدجلال حسینی، سپهر حیدری، مهدی مهدوی کیا و هادی عقیلی، سیدجلال حسینی بهترین مدافع فصل ایران شد.
با توجه به بازیهای خوب حسینی در فصل گذشته لیگ برتر در سایپا و نیز در تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا، این انتخاب قابل پیش بینی بود. بعد از حسینی، هادی عقیلی به عنوان دومین دفاع برتر ایران در فصل گذشته انتخاب شد.
در پست میانی جواد نکونام و آندرانیک تیموریان نیز توانستند آرای بیشتری از حسین کعبی، علیرضا نیکبخت واحدی و ابراهیم صادقی کسب کنند و بهترین هافبک های فصل گذشته ایران شدند.
در میان مهاجمان نیز عرفان اولروم بهترین مهاجم فصل گذشته شد و علی سامره و مهدی رجب زاده دوم و سوم شدند. جواد کاظمیان، محسن خلیلی و مهرزاد معدنچی دیگر کاندیداهای این بخش بودند.
در دیگر بخش ها علی دایی، مربی و بازیکن باشگاه سایپا که توانست این تیم را قهرمان لیگ برتر کند، بهترین مربی فصل ایران لقب کرد.
باشگاه سپاهان اصفهان بهترین باشگاه شد. فرزاد آشوبی جایزه پدیده فصل را دریافت کرد و سعید مظفری به عنوان بهترین داور فصل گذشته ایران انتخاب شد.
Comment
-
Osasuna midfielder Javad Nekounam could be set to miss the majority of the new season after tests revealed that he has damaged ligament in his knee.
The 26-year-old Iranian international was playing in his first pre-season friendly for the Pamplona-based outfit when he sustained the knock.
Nekounam went down only four minutes after coming on as a substitute against Villarreal and underwent tests that have now shown the exact extent of his injury.
Club doctors have yet to put a precide time frame on his return, but they have confirmed that he has snapped the cruciate ligament in his right knee.
It is a terrible blow for the player that was given extra time off by Osasuna following his participation in the Asian Cup during the summer.
The defensive midfielder made 24 appearances for the Spanish league side and scored two goals after moving from Sharjah FC last year.
Osasuna were beaten 3-0 in the friendly by Osasuna, thanks to goals from Giuseppe Rossi, Marcos Senna and Jon Dahl Tomasson.
Comment
-
نکونام، شش ماه از میادین فوتبال دور می ماند
جواد نکونام، هافبک ایرانی باشگاه اسپانیایی اوساسونا به دلیل آسیب دیدگی جدی پای راستش ممکن است حدود شش ماه از میادین فوتبال دور بماند.
به نوشته سایت رسمی باشگاه اوساسونا، نکونام دچار پاره گی رباط صلیبی در زانوی راست خود شده و نمی تواند در آینده نزدیک تیم خود را همراهی کند. در عین حال برخی گزارش ها حاکی است وی برای معاینات بیشتر توسط تیم پزشکی ر*َئال به مادرید می رود.
ملی پوش ایرانی که هفته گذشته عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال ایران را کسب کرده بود، روز سه شنبه در دیدار دوستانه تیمش با ویارئال از دقیقه شصت و یکم وارد زمین شد، اما تنها پنج دقیقه بعد از ورود دچار آسیب دیدگی شد و از زمین مسابقه بیرون رفت.
پزشک معالج نکونام به سایت باشگاه اوساسونا گفته که معاینات اولیه چندان نگران کننده نبوده اما پس از انجام ام آر آی مشخص شده که موضوع پاره گی رباط است. وی افزوده هنوز تصمیمی در مورد عمل جراحی گرفته نشده است.
جواد نکونام که بیست و شش سال دارد از موثرترین چهره های تیم ملی فوتبال ایران در سال های اخیر بوده که پس از نمایش موفق در جام جهانی آلمان به اوساسونا منتقل شد.
وی پس از پیوستن به باشگاه اسپانیایی به سرعت به یکی از بازیکنان اصلی این تیم بدل شد و در لیگ این کشور و همچنین در رقابت های اروپایی فصل موفقی را پشت سر گذاشت. او بیست و چهار بار در لیگ اسپانیا برای تیم خود بازی کرد.
نکونام در مسابقات جام ملت های آسیا، که ماه گذشته برگزار شد، نیز حضوری پررنگ داشت و از معدود بازیکنان تیم ایران بود که با وجود عملکرد نسبتا ضعیف این تیم، خوش درخشید تا لقب بهترین بازیکن سال فوتبال ایران را کسب کند.
آسیب دیدگی جدی نکونام در شرایطی رخ می دهد که کمتر از ده روز به آغاز فصل جدید لالیگا باقی مانده و آنطور که پزشک اوساسونا اعلام کرده، این تیم باید بخش عمده این فصل را بدون ستاره ایرانی خود دنبال کند.
Comment
-
با وجود اعلام آمادگى باشگاه اوساسونا براى تمديد قرارداد نكونام، قرارداد اين بازيكن فعلاً تمديد نخواهد شد. مدير برنامه هاى نكونام در اين ارتباط اظهار داشت: جواد نكونام فعلاً در آلمان به سر مى برد و روزى ۳ ساعت تحت نظر پزشك خود تمرينات فيزيوتراپى و آب درمانى را پشت سر مى گذارد.وى در ادامه افزود: مسئولان اوساسونا پيشنهاد تمديد قرارداد نكونام را داده اند اما وى حداقل تا يك ماه آينده در آلمان خواهد ماند تا كار بهبودى خود را پيگيرى كند و فعلاً امكان مذاكره با مسئولان اوساسونا وجود ندارد. فاضلى در پايان خاطرنشان ساخت: ۲ ماه بعد در خصوص تمديد قرارداد نكونام مذاكره خواهيم كرد ضمن اينكه وى تا يك سال و نيم آينده با اوساسونا قرارداد دارد.

Comment
-
Nekounam: I Am On The Road To Recovery

How are you doing?
Thank God, everything is going fine. I undergo physiotherapy sessions everyday in order to reach the recovery level as soon as possible.
Has your Physiotherapy program undergone any changes?
Yes. It has slightly eased up as doctors believe I shouldnt put too much pressure on my injured knee.
How are you dealing with aftermath of surgery?
It has been 25 days since the surgery on my knee and doctors believe my recovery is proceeding satisfactorily.
When will you come back to the pitch?
Well I cant say exactly when I can return to football action. But if things continue this way, I hope to come back as soon as possible.
When do the doctors think you will be ready?
They have told me that this surgery requires four and a half to eight months of recovery.. I hope my case be the shortest period.
It was set that you would come to Tehran after your surgery. Why didnt that happen?
The doctors have not given me permission yet to fly. I hope that happens soon though. Currently walking and bending my knee are not possible for me yet so the doctors prohibited any long trip..Just like an old man I walk using two walking sticks to hold my knee firmly.
Are you following this season's Iranian PL games?
Definitely.
What do you think of Perspolis and Esteghlal so far?
Both Perspolis and Esteghlal are playing well, although neither have reached the ideal level yet. In comparison though, Perspolis looks like a more complete team.
Did you watch Esteghlal-Saipa game?
Yes, I did. It was a good match. The first half was even between the two teams, but in the second half Saipa turned out better and managed to win the game thanks to Esteghlal defenders and the goalkeeper's individual mistakes. But overall Saipa managed the game better than Esteghlal.
Do you think Hejazi is Esteghlal's problem?
By no means is Hejazi is the cause of Esteghlal's losses. He is responsible to solve Esteghlal's problems with his great experience.
How about Pas?
To me, there was only one Pas and that was the one I played at. I believe with the transfer of Pas to Hamedan, the career experiences of all players who played in Pas has vanished. It is too bad such an incident took place.
When do you think you can come to Tehran?
According to the recent talks I had with my doctors, I think I will be in Tehran in less one month from now.
Are you going to continue your medical supervision in Tehran?
Yes but I dont know where. Previously, I would go to Pas's medical centre to undergo physiotherapy but now I dont know where I should go.
Comment
-
نكونام از تهران مژده داد كه هفته ديگر به تهران مي آيم
جواد در خانه بود و خبرنگار خبرگزاري «ايران اسپورت پرس» گرد جهان دنبالش مي گشت. او با همراه بين المللي لژيونر ايراني اوساسونا تماس گرفت. جواد نكونام در طول گفت وگوي ديروز با اين خبرگزاري انگليسي زبان فاش نكرد كه چند روزي است در منزل پدري اش در جنوب غربي تهران و در نزديكي زمين تمرين پرسپوليس به سر مي برد و كيلومترها از كلينيك «هسلينگ» فاصله دارد.
نكونام گفته بود روز گذشته براي نخستين بار بدون عصا اطراف كلينيك قدم زد و از روند بهبودي خود ابراز رضايت كرد. «خوشبختانه پايم به ميزان زيادي بهبود يافته است. روز گذشته براي نخستين بار بدون عصا پياده روي كردم كه اين امر، اميدوار كننده است. مسوولان باشگاه پيوسته با من در ارتباط هستند. من از پزشك اوساسونا تشكر مي كنم كه به آلمان آمد و مرا معاينه كرد. ضمن اينكه او با پزشك كلينيك ملاقات كرد و در خصوص روند بهبود پاي من ابراز رضايت كرد.»سپس او به خبرنگار بي خبر از همه جا وعده مي دهد؛«با مسرت به شما مي گويم كه هفته آينده به تهران مي آيم. مي توانم براي 10 روز در كنار خانواده ام باشم و سپس به آلمان باز گردم. البته پزشكم پس از بازگشت از لندن آزمايش هاي بيشتري را بر روي پاي من انجام خواهد داد و سپس مجوز سفر به ايران را صادر مي كند.»
بدين ترتيب «نكو» با آدرس غلط دادن مي تواند يك هفته ديگر با خيال راحت به فيزيوتراپي و آب درماني در خفا ادامه دهد.»
البته وقتي جواد در مورد اخبار فوتبال ايران به حرف مي آيد پيداست كه خيلي هم از حوزه هاي خبري دور نيست؛«مي دانم كه علي آبادي، كفاشيان و آجورلو براي انتخابات نامزد شده اند اميدوارم هر كس به عنوان رئيس فوتبال انتخابات مي شود از دانش كارشناسان فوتبال استفاده كند.»
صاحب توپ طلاي فوتبال ايران سعي مي كند با اين جملات محافظه كارانه به پيشواز انتخاباتي برود كه رابطه بسيار نزديك يكي از نامزدهايش با ستاره سابق پاس سابق بر كسي پوشيده نيست چنانكه او حتي در اين مدت بازي هاي پاس را هم تعقيب كرده است؛«بازي پاس و پرسپوليس را ديدم اما اين پاس با آن پاس گذشته كه هوداران از آن خاطره دارند قابل قياس نيست. اين تيم با خاطره هايش همواره در قلب من مي ماند.
پاس براي من و ديگر بازيكنان قديم اين باشگاه تمام شده است.»نكونام آرزو مي كند كه تا نيم فصل دوم لاليگا به اوساسونا بازگردد و پاسخ محبت هاي زيگاندا سرمربي باسك را كه در اين مدت مدام با او در تماس بوده بدهد.
Comment
-
"جواد نكونام" فوتباليست ايراني باشگاه اوساسوناي اسپانيا در گفت وگو بايك روزنامه*اسپانيايي تاكيد كرد كه هرگز درمقابل تيمي از رژيم صهيونيستي بازي نخواهد كرد.
"ميكل آيستران"خبرنگار روزنامه"آب*ث" چاپ مادريد درمصاحبه*اي با نكونام كه اكنون به دليل آسيب ديدگي زانو در تهران بسر مي*برد ، از وي پرسيد با توجه به اينكه تيمهاي اسراييلي در چارچوب باشگاههاي فوتبال اروپا (يوفا) بازي مي*كنند، اگر روزي يك تيم از آنها با اوساسوناي اسپانيا بازي كن د، آيا در مسابقه شركت خواهد كرد؟
نكونام با قاطعيت پاسخ داد: " نه، من هرگز در برابر يك تيم اسراييلي حاضر نخواهم شد."
اين بازيكن ۲۷ساله در پاسخ به پرسش خبرنگار آب ث كه پرسيد چه احساسي به عنوان تنها بازيكن ايراني ليگ اسپانيا داري؟ ، گفت : "احساس مي*كنم يك مسئوليت بزرگ برعهده دارم زيرا مردم اسپانيا مطلب زيادي درباره ايران نمي*دانند."
وي افزود:"دراسپانيا فكر مي*كنند كه ايران يك بيابان است و ما در دوره ماقبل تاريخ زندگي مي*كنيم. اين در حالي است كه جمهوري اسلامي يك قدرت بزرگ در عرصه فناوري است و درجه پيشرفت و توسعه كشور ما بسيار بالا است." نكونام با يادآوري اينكه ايران از نظر فوتبال هنوز به سطح اروپا دست نيافته است، خاطرنشان كرد:" در چنين فضايي، من احساس مي*كنم همچون يك سفير براي كشورم هستم و مي*خواهم همواره به گونه*اي كار كنم كه نام ايران سربلند باشد."
خبرنگار اسپانيايي،ديدگاه نكونام را درباره تصويري كه از سوي رسانه*هاي غربي درباره ايران ترويج مي*شود، جويا شد.
وي پاسخ داد : "براي شناخت ايران، بايد از آن ديدن كرد. همه خبرهاي رسانه*ها عليه كشور ما منفي است اما وقتي كسي مي*آيد، در مي*يابد همه آنچه كه رسانه*ها مي*گويند هيچ ارتباطي با ملت بزرگ ايران ندارد."
آ ب ث درادامه*اين مصاحبه با يادآوري اين نكته كه نكونام دردوران كودكي شاهد وقوع جنگ ايران و عراق بوده است ، از او پرسيد آيا نگران آن نيست كه بر سر برنامه هسته*اي به ايران حمله شود؟
بازيكن ايراني لاليگا گفت : " مساله هسته*اي ايران در چنان حدي از وخامت قرار ندارد كه به جنگ كشيده شود و من معتقدم سرانجام ، راه حل اين مساله از طريق گفت و گو و مذاكره بدست خواهد آمد."
وي در عين حال به خبرنگار اسپانيايي گوشزد كرد كه تمايل ندارد وارد مقولات سياسي شود.
آ ب ث از نكونام سوال كرد آيا خود را فردي مذهبي مي*داند؟
اين ورزشكار متولد شهر ري اظهارداشت: "من ايراني و مسلمان هستم و تلاش مي*كنم به تكاليفم در اين عرصه در زندگي عمل كنم.به خاطر اين رفتار، احساس مي*كنم در اسپانيا نيز مورد احترام قرار دارم."
نكونام در اين مصاحبه همچنين از دريافت پيشنهادهاي همكاري از سوي باشگاههاي آلمان و انگليس خبر داد وگفت كه بايد به آينده*ام فكر كنم.
وي افزود:" رفتار باشگاه اوساسونا در طول يك سال اخير با من چنان خوب بوده است كه*آن را درجريان مذاكراتم براي پيوستن به سايرباشگاههاي اروپايي مد نظر قرار خواهم داد."
نكونام يادآور شد:" به همين دليل، ماه آينده در پامپلوناي اسپانيا يا آلمان براي بحث درباره تمديد قرارداد خود با مسئولان باشگاه گردهم خواهيم آمد."
وي در بخشهاي ديگر اين مصاحبه، از وضعيت فوتبال ايران ، حضور زنان در ورزشگاهها، دو بار عمل جراحي پاي خود در آلمان، علت سفر به ايران، علاقه*اش به تهران و پامپلونا كه اولي را به "اقيانوس" و دومي را به "رود" تشبيه كرده و مسائلي از اين دست سخن گفته است.
روزنامه اسپانيايي در مصاحبه از نكونام كه مردادماه گذشته بر اثر آسيب ديدگي زانوي راستش درجريان بازي تيم اوساسونا با ويارئال، از دور رقابتها خارج شده است و اكنون در تهران مراحل بهبودي خود را مي*گذراند، به عنوان "يك ايراني اصيل" و "الگويي براي جوانان ايراني و اسپانيايي" نام برده است كه در مصاحبه*اش، "جدي، محجوب و عميقا، ناسيوناليست" بود.

Comment
-
جواد نکونام [متولد 1980 شهرري] هر روز به استخر هتل المپيک تهران مي رود تا با انجام تمرينات لازم مجدداً سلامت زانوي راست خود را به دست آورد. ماه اوت، عضله مقطعي پاي او در مسابقه اي در مقابل تيم "ويا رئال" دچار پارگي شد و از آن تاريخ به بعد، بهترين بازيکن مراسم "توپ طلايي" ايران در سال 2007 و توپ ساز مرکزي تيم اوساسونا، زير دست پزشکان و در باشگاه هاي مختلف ورزشي روزگار مي گذراند. او پس از دو عمل جراحي در آلمان به ايران سفر کرد تا روحيه خود را در نزد دوستان و اطرافيانش به دست آورد. اکنون نکونام براي علاقه مندان محلي که تيم هاي اوساسونا، رئال مادريد يا بارسلونا را مي شناسند، به الگو و بت بزرگي تبديل شده است. اين بازيکن جوان، جدي و در عين حال کمرو که تنها بازيکن ايراني در ليگ اسپانياست در مصاحبه اي با "آ ب ث"، با مسؤوليت پذيري خاصي به تمامي سؤالات پاسخ مي دهد.
کدام يک از اين دو عنوان شهرت شما را بهتر نشان مي دهد؟ بت پامپلونا يا بت تهران؟
پامپلونا به مانند يک رودخانه است و تهران به مانند يک اقيانوس. من در هر دو شهر مشهور هستم و مردم مرا در خيابان مي شناسند. ولي در خيابان هاي ايران بهتر مي توان ناشناس ماند.
به چه دليل تصميم گرفتيد بيمارستان خود را در آلمان ترک کنيد و براي بهبود پايتان به ايران سفر کنيد؟
در آنجا خيلي تنها بودم. علاوه بر وضعيت بدني مي بايست از لحاظ روحي نيز تقويت مي شدم. در آنجا داشتم افت مي کردم، زيرا پس از عمل جراحي دوم مشکل کوچکي پيش آمد و حداقل به مدت سه هفته فعاليتي نداشتم. در حقيقت، براي تجديد نيرو و گذراندن آخرين مرحله بهبود احتياج داشتم دوستان و نزديکانم را ببينم.
نظر مربيان در پامپلونا درباره سفر شما به ايران چه بود؟
در همه حال از من حمايت کردند. تمامي دوستانم، کادر فني و مديران باشگاه به من توجه داشتند. اين مسأله کمک بزرگي براي من بود و در آينده نيز آن را در نظر مي گيرم.
اکنون دستمزد شما، پس از به دست آوردن توپ طلايي در کشورتان به عنوان بازيکن برگزيده سال 2007 و عليرغم مصدوميت زانو، بالا رفته است. آيا فکر مي کنيد سال هاي بيشتري در پامپلونا توپ بزنيد؟
نمي دانم. از آلمان و انگلستان نيز پيشنهادهايي دريافت کرده ام و بايد در اين خصوص فکر کنم. ولي باز هم اين مسأله را تکرار مي کنم که قرارداد اوساسونا طي سال جاري آنقدر خوب بود که در تمامي مذاکراتم آن را در نظر خواهم داشت. ماه آينده درخصوص اين موضوع در آلمان يا پامپلونا مذاکره خواهيم کرد.
از اينکه تنها ايراني هستيد که در "لا ليگا" اسپانيا توپ مي زند، چه احساسي داريد؟
يک مسؤوليت بزرگ. در اسپانيا کسي چيزي در مورد ايران نمي داند. مردم فکر مي کنند ايران يک کوير است و ما هم در دوران ماقبل تاريخ زندگي مي کنيم. با اين حال، جمهوري اسلامي در زمينه فنآوري يک قدرت به حساب مي آيد و ميزان رشد و توسعه نيز بالاست. ما در دنياي فوتبال هنوز به سطح اروپا نرسيده ايم، ولي من خود را به عنوان نماينده ايران مي دانم و هميشه تلاش خواهم کرد تا نام ايران را بالا ببرم.
نظر شما در خصوص تصويري که غرب از ايران دارد چيست؟
براي شناخت ايران بايد به آنجا سفر کرد و اين کشور را از نزديک ديد. تمامي اخبار در اين زمينه منفي هستند، ولي با اين حال زماني که شخصي به ايران سفر مي کند، متوجه مي شود که آنچه مطبوعات مي گويند در خصوص اکثريت قريب به اتفاق ايرانيان صدق نمي کند.
اکنون بحران هسته اي به وضعيت قرمز خود رسيده است. آيا شما که در زمان جنگ ايران و عراق خردسال بوديد، از خطر حمله نظامي نگران هستيد؟
اين مسأله تا بدين حد جدي نيست و من معتقدم که در نهايت راه حلي از طريق مذاکره يافت خواهد شد. ولي ترجيح مي دهم از سياست صحبت نکنم.
آيا شما يک شخص مذهبي هستيد؟
من يک ايراني مسلمان هستم و هميشه سعي مي کنم که واجبات ديني خود را انجام دهم. از اين لحاظ، احساس مي کنم در اسپانيا به من احترام مي گذارند.
همان طور که مي دانيد تيم هاي اسراييلي نيز در اتحاديه فوتبال اروپا [يوفا] بازي مي کنند؟ آيا شما به عنوان بازيکن تيم اوساسونا در برابر يک تيم اسراييلي بازي خواهيد کرد؟
خير، من هرگز در برابر يک تيم اسراييلي بازي نمي کنم.
شما جو حاکم بر استاديوم "رينو ناوارا" را ترجيح مي دهيد يا استاديوم آزادي را؟
به هم ربطي ندارند. در ايران، بازي ها به صورت ديگري است. در ايران، حتي گاهي مردم از دو روز قبل به استاديوم مي آيند و پشت درها مي خوابند. در هيچ کجاي دنيا نمي توانيد فوتبال را با اين شور و عشق يافت کنيد.
آيا بازي تيم هاي فوتبال زنان در اسپانيا براي شما عجيب نيست؟
من در اين رابطه تجربه بين المللي دارم و به آن عادت کرده ام. در ايران هم کارهايي در اين زمينه انجام شده تا فوتبال صرفاً ورزش مردسالاري نباشد و زنان نيز بتوانند در تيم هاي مخصوص به خود بازي کنند. من اميدوارم که بزودي امکان ورود زنان به استاديوم نيز فراهم شود. هر چه تعداد تشويق کنندگان بيشتر باشد، بهتر است.
گفته مي شود که زنان ايراني زيباترين زنان در خاورميانه هستند. به نظر شما زنان ناوارا [استاني در اسپانيا] چگونه اند؟
بسيار زيبا هستند، ولي من زنان ايراني را ترجيح مي دهم.

Comment
-
بازيكنان اوساسونا همزمان با بازگشت جواد نكونام به ايالت پامپلونا، پيش از بازى اين هفته خود مقابل اسپانيول پيراهنى رابه تن كردند كه عكس نكونام بر روى آن حك شده بود. نكونام كه پيش از شروع فصل ۲۰۰۸ - ۲۰۰۷ از ناحيه رباط صليبى پا دچار آسيب ديدگى شديد شده بود ۳ روز پيش به ايالت پامپلونا بازگشت. او يكشنبه شب از نزديك نظاره گر ديدار اوساسونا مقابل اسپانيول بود، ديدارى كه پيش از شروع آن، بازيكنان اوساسونا پيراهنى را بر تن كرده بودند كه بر روى آن عكس بازيكن ايرانى اوساسونا حك شده بود. اين مساله به خوبى نشان دهنده جايگاه نكونام در اين تيم اسپانيايى است. نكونام روز يكشنبه با امضاى قراردادى جديد حضورش در اوساسونا را تا سال ۲۰۱۱ تمديد كرد.

Comment

Comment