If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
The little kid with Ronaldinho shirt already has a big chance to become prof, he plays in Sparta Rotterdam, and who do you mean with 'the little kid from marco'?
باشگاه هانوفر پيشنهاد يك ميليون و200 هزار يورويي را براي به خريد رضا عنايتي ارائه كرد.
به گزارش ايسنا، هانوفر آلمان بعد از پيشنهاد سرمربي اين تيم براي به خدمت گيري رضا عنايتي كاپيتان ايراني تيم الامارات، پيشنهاد يك ميليون يورويي خود را براي به خدمت گرفتن اين مهاجم به باشگاه الامارات داد.
با توجه به قرارداد عنايتي با اين باشگاه اماراتي مسولان هانوفر درانتظار جواب مسولان اين تيم هستند.
عنايتى در بازى دوستانه الامارات و الشعبيك گل براى تيمش به ثمر رساند اما نتوانست مانع شكست الامارات شود.عنايتى در خصوص اين بازى اظهار داشت: بازى خوبى را از سوى هر ۲ تيم شاهد بوديم اما متاسفانه موقعيت هاى ما تبديل به گل نشد و در نهايت شكست خورديم. البته بازى هاى تداركاتى براى مشخص شدن نقاط ضعف و قوت تيم است و زياد به اين شكستحساسيت نشان نمى دهيم.وى در خصوص وضعيت الامارات گفت:تمرينات بسيار خوبى را پشت سر گذاشتيم و يك اردوى تداركاتى هم در آلمان داشتيم. خوشبختانه تيم نسبت به فصل گذشته تقويت شده و امسال چهره متفاوتى از الامارات مى بينيد.عنايتى در ادامه با اشاره به شكست استقلال مقابل سايپا گفت: بازى را نديدم اما از شنيدن خبر باخت استقلال ناراحت شدم. به نظر من اين تيم مشكل بازيكن ندارد و مهره هاى بسيار خوبى به استقلال آمده اند اما تيم هنوز استرس دارد و مسئولان و كادرفنى بايد هرچه زودتر مشكلات را برطرف كنند. وى تاكيد كرد: پرسپوليس ليگ را با قدرت شروع كرده و با ۴ پيروزى پياپى به بردن عادت كرده است. به نظر من اين تيم مدعى اول قهرمانى است و سپاهان هم اين شرايط را دارد.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال امارات عربي متحده رضا عنايتي مهاجم ايراني تيم فوتبال باشگاه الامارات را به دليل توهين به داور از شركت در دو ديدار رسمي محروم كرد.
به گزارش سايت الكوره ، يك مقام مسوول در فدراسيون فوتبال امارات گفت : او به دليل توهين به كمك داور در خلال بازي دوستانه تيمهاي امارات و شارجه كه هفته پيش برگزار شده بود با اين محروميت مواجه شده است.
اين مقام افزوده است : عنايتي همچنين علاوه بر اينكه نمي*تواند دردو بازي نخست تيمش را چه در ليگ يا جام حذفي امارات همراهي كند به پرداخت مبلغ ۴ هزار درهم امارات (حدود ۱۰ميليون ريال ) جريمه نقدي ملزم شده است.
عنايتي روز شنبه در آخرين ديدار تداركاتي تيم الامارات پيش از شروع فصل تازه باشگاههاي اين كشور مقابل الشعب در تركيب اين تيم قرار داشت وتك گل تيمش را كه دو بر يك باخت به ثمر رسانده بود.
فدراسيون فوتبال امارات عربي متحده، "رضا عنايتي" بازيكن تيم الامارات را از دو بازي محروم و چهار هزار درهم جريمه كرد.
فدراسيون فوتبال امارات روز چهارشنبه اعلام كرد: عنايتي به دليل توهين به داور در بازي دوستانه تيم فوتبال الامارات با الشارجه جريمه شده است.
به نوشته روزنامه*هاي ورزشي امارات، عنايتي در بازي دوستانه هفته گذشته الامارات و الشارجه پس از انجام خطاي هند كارت زرد دريافت كرد.
عنايتي سپس به سمت كمك داور دوم رفت و به وي اعتراض كرد و با زدن ضربه به زير توپ از سوي داور مسابقه كارت زرد دوم را دريافت و از زمين بازي اخراج شد.
با تصميم فدراسيون فوتبال امارات، وي نمي*تواند تيم خود را در بازي پنجشنبه شب در مقابل دباالحصن از دور نخست مسابقات جام حذفي باشگاههاي امارات همراهي كند.
وي همچنين نمي*تواند تيم خود را در هفته اول مسابقات ليگ برتر امارات عربي متحده كه ششم مهر ماه آينده شروع مي*شود همراهي كند.
رضا عنايتى گفت: هنوز به طور كامل مصدوميتم برطرف نشده است. مهاجم و كاپيتان الامارات افزود: هنوز به طور كامل مصدوميتم برطرف نشده و در محل آسيب ديدگى كمى احساس درد دارم. وى در ادامه در مورد وضعيت الامارات و ديگر بازيكنان ايرانى اين تيم يعنى خطيبى و رجب زاده با اشاره به اينكه تيم در آمادگى كامل به سر مى برد، افزود: ما بايد امتيازات اين ديدار خانگى را كسب كنيم تا در پايان فصل دچار مشكل نشويم. عنايتى در مورد بازى امروز و تقابلش با سياوش اكبرپور در صورت برطرف شدن مصدوميتش نيز گفت: سياوش بازيكن بسيار ارزشمند و خوبى است كه از تكنيك و شم بالاى گلزنى برخوردار است و ۲ گل اين بازيكن در ديدارهاى قبلى الظفره خود گوياى اين مطلب است؛ بى شك ما در ديدار با الظفره بازى سختى را پيش رو خواهيم داشت. وى در پايان در مورد شرايط استقلال در اظهار نظرى كوتاه اظهار داشت: اين روزها، روزهاى بد و كم شانسى استقلال است.
رضا عنايتى قرارداد داخلى خود با استقلال را امضا كرد. مهاجم فصل گذشته النصر روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال پس از توافقات نهايى با واعظى آشتيانى به مدت يك فصل با تيم آبى تهران قرارداد بست. اين بازيكن پس از ۳ سال دورى از استقلال مجدداً به اين تيم بازگشت.
عنايتى امروز(سه شنبه) براى تسويه حساب با باشگاه النصر به امارات مى رود تا پس از بازگشت قرارداد خود را در هيأت فوتبال استان ثبت كند. در صورتى كه اين بازيكن با استقلالى ها به توافق نمى رسيد سپاهان را مقصد خود قرار مى داد تا بار ديگر زيرنظر قلعه نويى مشغول به كار شود.
Comment