Announcement

Collapse
No announcement yet.

Irans U-17, U19 and U-21 football teams

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• با اشاره به مشكلات فراوان

بگوويچ: مربيان آينده تيم اميد بايد از سرنوشت من درس بگيرند

سرمربي تيم اميد ايران گفت: مشكلات ما پيش از بازي با عربستان به اوج خود رسيد و آنهايي كه در آينده مربي اين تيم مي شوند بايد از سرنوشت من درس بگيرند.

سرمربي تيم اميد ايران پس از شكست 3 بر 2 اين تيم مقابل عربستان در جمع خبرنگاران افزود: در مدتي كه هدايت تيم را برعهده گرفتم اتفاقاتي رخ داد كه بي نظير بود. همواره مشكلات را تحمل كردم به اين اميد كه حل مي شود؛ اما نه تنها اين اتفاق نيفتاد بلكه اوضاع به مراتب وخيم تر شد.

وي ادامه داد: براي ديدار مقابل عربستان تنها با 3 بازيكن كار را آغاز كرديم و شب قبل از بازي نيز با حضور 3 بازيكن سپاهان فهرست تيم به 17 نفر رسيد. نتيجه گيري در اين شرايط امكان پذير نيست.

سرمربي كروات تيم اميد تصريح كرد: با تمام اين مشكلات تيم من در بازي امروز بيش از 10 موقعيت گلزني خلق كرد. عملكرد بازيكنان با وجود اين مسائل قابل تقدير است.

وي افزود: نمي خواهم شكست را توجيه كنم اما بايد قبول كرد كه اينجا مشكلات با هم جاي دنيا فرق دارد. وقتي تيم شما 32 سال نتوانسته به المپيك راه پيدا كند حتما مشكلي هست. بايد ريشه يابي شود.

بگوويچ تاكيد كرد: سرنوشت من بايد براي آنها كه در آينده مربي تيم مي شود درس عبرت باشد تا با چشم بسته كار نكنند. اگر مي دانستم تنها با 10 درصد اين مشكلات مواجه مي شوم حتي با 100 ميليون دلار هم هدايت تيم اميد را قبول نمي كردم.

تيم فوتبال اميد ايران در ادامه نتايج ضعيف خود در بازي هاي مقدماتي المپيك 2008 امروز در ورزشگاه آزادي با نتيجه 3 بر 2 مغلوب عربستان شد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• بگوويچ براي منافع مالي سرباز ايران است

مربي سابق تيم فوتبال اميد گفت: بگوويچ به جاي اينكه بگويد سرباز ايرانم، بهتر است براي كشور خودش سرباز باشد.

محمد پنجعلي درباره صحبت*هاي اخير وينكو بگوويچ اظهار داشت: او اگر در اين مدت حرفي زده، حتما بدون تفكر بوده است. مربي زماني مي*تواند از دستيارانش ايراد بگيرد كه هنوز كار شروع نشده است. بگوويچ اگر عليه من حرفي زده، خواسته حرف*هايم بابت حمايت از مربيان ايراني را لوث كند.

وي در مورد اينكه سرمربي تيم اميد عنوان كرده پنجعلي كمكي به او نكرده است، عنوان كرد: ايشان اصلا از من كمك نمي*خواست. او اين حرف*ها را مي*زند تا همه تقصيرات را گردن من بيندازد. من هم كه اوضاع را اينطور مي*ديدم، فقط سعي مي*كردم به تيم آرامش بدهم و بازيكنان را شارژ روحي كنم. به لحاظ فني، دخالتي در تيم نداشتم و من كمك خواسته مي*شد.

پنجعلي با اشاره به اينكه در بيشتر جلسات فني شركت نداشته است، گفت: در خيلي مواقع نبودم و ارزشي هم نداشت كه حرف بزنم. به نظرم آدم*هاي كوچك دنبال اين هستند كه هر طور شده خود را مطرح كنند؛ اما من محمد پنجعلي هستم. تيم ملي مال من و امثال ما است و نبايد به خاطر آن التماس كنيم.

اين مربي تصريح كرد: من فكر مي*كنم كرواسي بيشتر به بگوويچ نياز دارد. سربازان ما پول نمي*گيرند تا خدمت كنند؛ اما بگوويج و امثال او به خاطر منافع مالي چنين حرف*هايي مي*زنند. خنده دار است كه اين مربيان از عرق ملي حرف بزنند.

پنجعلي ادامه داد: مثل اين است، من كه سه سال در قطر بازي كردم، بگويم به اين كشور عرق دارم؛ در حاليكه من هم مثل همه به خاطر پول به آنجا رفته بودم. اين مربيان مي*آيند پول مي*گيرند و مي*روند؛ مثل دينزلي كه با خنده رفت. چرا نخندد؟ كجاي دنيا مثل ايران از اين پول*هاي بي*حساب مي*دهند.

پنجعلي خاطر نشان ساخت: اگر مسئولان بخواهند، همه حرف*هايم را به آنها مي*زنم. مشكل تيم ما علاوه بر مسائل تداركاتي، فني بود. بايد از اين شرايط درس بگيريم وگرنه 4 سال بعد هم به همين سرنوشت دچار مي*شويم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تیم فوتبال نوجوانان ایران مغلوب جوانان ازبکستان شد
        تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در دیداری تدارکاتی مقابل تیم جوانان ازبکستان تن به شکست داد.

دراین دیدار که عصرامروز در زمین شماره 2 کمپ تیم های ملی برگزار شد ، تیم نوجوانان کشورمان با دو گل مغلوب تیم جوانان ازبکستان شد.

تیم فوتبال جوانان ازبکستان در دو دیدارگذشته خود مقابل تیم جوانان ایران به ترتیب با نتیجه 4 -1 و 2-1 تن به شکست داده بود.

علی دوستی سرمربی تیم فوتبال نوجوانان درپایان این دیدارازعملکرد ملی پوشان نوجوان ابرازرضایت کرد و بازی مقابل تیم جوانان ازبکستان را دیدار تدارکاتی مطلوبی برای شناخت نقاط ضعف و قوت تیم نوجوانان عنوان کرد.

ازنکات جالب توجه این دیدارپیگیری نتیجه این مسابقه ازسوی مربیان وبازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان بود که پس ازپایان تمرین عصر امروز از تماشای بازی تیم نوجوانان به وجد آمده بودند .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
        X