ta oonjaee ke khabara reside are.. vali ba team melli be italy narafte bara bazi farda ba AS ROMA
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Khodadad Azizi
Collapse
X
-
-
-
oh btw, emrooz Khodad ba team melli tamrin kard
inja bebin http://www***an-varzeshi.com/pdf/1.pdf
www***an-varzeshi.com
Comment
-
خداداد عزيزي سرمربي ابومسلم مي*شود
مدير عامل باشگاه ابومسلم مشهد گفت: اگر بخواهم براي سرمربيگري تيم، تصميم جدي بگيرم عزيزي براي اين سمت برگزيده خواهد شد.
ناصر شفق درباره وضعيت كادر فني تيم ابومسلم اظهار داشت: من مطمئن هستم كه با بررسي گزينه*هاي داخلي، بهترين فرد را براي سرمربيگري انتخاب مي*كنيم.
وي ادامه داد: با ايويچ هنوز از طريق رابطمان در حال مذاكره هستيم. فردا آخرين جلسه را در اين زمينه برگزار كرده و تا دوشنبه هفته آينده سرمربي جديد تيم را معرفي مي*كنيم.
مدير عامل ابومسلم با طرح اين درخواست از هواداران ابومسلم مبني بر اصرار آنها به خداداد عزيزي براي قبول سرمربيگري اين تيم گفت: هر كسي كه ابومسلم را دوست دارد بايد سعي كند آنچه به صلاح تيم است را انجام دهد.
ما از شما مطبوعاتي هم مي*خواهيم كه به عزيزي اصرار كنيد تا اين پست را قبول كند. من با خداداد ارتباط خوبي دارم و مطمئنم اگر بخواهم جدي*تر از هميشه اين موضوع را با او در ميان بگذارم، اين پست را قبول مي*كند البته علاقه دارم خداداد خود براي اينكار ابراز تمايل كندنه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

خطاب به هواداران ابومسلم
عزيزي: قول نمي*دهم نتايج خوبي را كسب كنم
سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: قول نمي*دهم در كوتاه مدت نتايج خوبي را به دست آورم.
به نقل از گل، خداداد عزيزي كه به تازگي سرمربيگري تيم ابومسلم را بر عهده گرفته، معتقد است تيمش براي رسيدن به شرايط آرماني به زمان نياز دارد؛ بنابراين در كوتاه مدت نمي*توان به كسب نتايج مطلوب اميدوار بود.
وي تصريح كرد: براي موفقيت ابومسلم در ليگ برتر ايران انگيزه*هاي زيادي دارم و بهترين تلاش خود را انجام خواهم.
بازيكن سابق تيم ملي ايران افزود: از حالا نمي*توانم به هواداران براي كسب نتايج مطلوب قولي بدهم چراكه در كوتاه مدت رسيدن به شرايط ايده*آل امكان پذير نيست.
خداداد از جمله بازيكنان با تجربه ايراني است در سال 1998 در جام جهاني بازي خوبي را انجام داد
.
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
عزيزي:
توهين*هاي دنيزلي روزي مانند بمب منفجر مي*شود
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: ماجراي توهين*هاي دنيزلي به بازيكنان پنهان نمي*ماند و روزي مثل بمب منفجر مي*شود.
خداداد عزيزي بار ديگر با اظهار نظرهاي خود حاشيه*ساز شده است. وي با تائيد صحبت*هاي استيلي مبني بر توهين دنيزلي به بازيكنان، در آستانه بازي مقابل پرسپوليس، حرف*هاي جالبي زده كه در زير مي*خوانيد:
فارس: در آستانه ديدار برابر پرسپوليس، با حرف*هايي كه عليه دنيزلي زدي، حاشيه ساز شدي؟
فقط نظرم را بيان كردم. مصاحبه*اي از استيلي خواندم و حرف*هاي او را تائيد كردم.
فارس: چرا همين حرف*ها را زماني كه از پاس بيرون آمدي، مطرح نكردي؟
جواب اين پرسش را از سردار آجورلو بپرسيد. از من خواست وقتي از پاس رفتم، حرفي نزنم؛ در غير اينصورت آدمي نيستم كه سكوت كنم. زمانيكه رفتم رضايتنامه*ام را بگيرم، آقاي آجورلو از من خواست از گذشته*ها حرفي نزنم.
فارس: يعني آن زمان هم دنيزلي به بازيكنان توهين مي*كرد؟ چرا كسي حرفي نزد؟
بعضي* ترجيح مي*دهند سكوت كنند و حرفي نزنند. اگر كسي طرفدار دنيزلي است، حتما مي*خواهد بگويد من و استيلي دروغ مي*گوييم؛ در حاليكه حميد رمضاني هم حرف*هاي ما را تائيد مي*كند. يعني همه ما دروغ مي*گوييم و دنيزلي راست مي*گويد؟ به سردار آجورلو حق مي*دادم نخواهد حرفي بزنم. او نبايد هم طرف من را مي*گرفت و مربي چند صدميليوني را كنار مي*گذاشت. اكنون پرسپوليس هم حق دارد سكوت كند.
فارس: اما حرف*هايت به نوعي مطرح شد كه قصد تخريب دنيزلي را داري؟
قصد تخريب يا ضايع كردن دنيزلي را نداشتم. فقط گفتم استيلي راست مي*گويد. دنيزلي برخي واژه*هاي انگليسي و آلماني به كار مي*برد كه در مفهوم فارسي كلمات خوبي نيست. شايد اين اصلاحات براي آلمان*ها يا انگليس*ها مفهوم بدي نداشته باشد؛ اما براي ما ايراني*ها خوشايند نيست.
فارس: مربيان ايراني كه گاهي اوقات از الفاظ نادرست استفاده مي*كنند، كم نيست.
داريم در مورد دنيزلي صحبت مي*كنيم. مي*دانيد مشكل اصلي من با وي سر بازي با پليس عراق در اردن شروع شد. در اين سفر از سوي ناجا يك مهيمان ويژه داشتيم كه متاسفانه آقاي دنيزلي با اين شخص برخورد بسيار بدي كرد و با لحن بدي او را صدا زد. همان موقع من و آقاي رمضاني نزد سردار آجورلو رفتيم و به او گفتيم، اگر با بازيكنان بد صحبت مي*كند، حرفي نيست؛ اما حق ندارد به ميهمان ويژه توهين كند. دقيقا بعد از سفر، دنيزلي منكر رفتارش شد و بعد هم گفت كه نمي*خواهد در تيم باشم.
فارس: چه دليل دارد دنيزلي براي پيشبرد اهدافش توهين كند؟
نمي*دانم. شايد نمي*داند از الفاظي كه استفاده مي*كند، در فرهنگ ما مفهوم بدي دارد. خواهشم اين است كه يكي اين موارد را به او بگويد.
فارس: مگر مي*شود سرمربي مثل دنيزلي از اوضاع فرهنگي ايران با خبر نباشد؟
اگر او از وضعيت فرهنگي ما خبر دارد، پس خيلي ضعيف هستيم كه مي*گذاريم اين مربي در بزرگ*ترين تيم پايتخت با آن مبلغ بالا، مربيگري كند. مطمئن باشيد اين قضيه پنهان نمي*ماند و روزي مثل بمب منفجر مي*شود. مگر تحمل بازيكنان چقدر است؟ به دنيزلي پيشنهاد مي*كنم تفكراتش را عوض كند. اگر مي*گوئيد ايراني*ها هم فحاشي مي*كنند، به اين هم نگاه كنيد كه آنها پولي دريافت نمي*كنند. مربي ايراني به دست بازيكن آب مي*دهد. او را تر و خشك مي*كند؛ اما مربي خارجي كداميك از اين كارها را مي*كند؟
فارس: از ديد ديگر هم مي*شود گفت كه قصد جوسازي داشتي تا براي بازي، شرايط را به نفع ابومسلم تغيير دهي؟
اصلا دنبال استفاده تبليغاتي نيستم چون اين مسئله تاثيري در نتيجه *گيري ندارد. اين حرف*ها فايده*اي ندارد. بازيكن اگر سر حال باشد، تيم نتيجه مي*گيرد.
فارس: پس مشكلي با دنيزلي نداريد؟
اتفاقا براي همين بازي با دسته گل به استقبالش مي*روم. چند روز قبل هم او را ديديم و حسابي با او گرم گرفتم. خوشبتخانه با او مشكلي ندارم. برايم گذشته*ها گذشته.
فارس: اوضاع براي بازي مقابل پرسپوليس چطور است؟
بازيكنان ما به هماهنگي خوبي رسيده*اند. هيچوقت قول به كسي نداديم و پيش بيني هم نمي*كنم؛ اما سعي داريم بازي خوبي انجام دهيم.
فارس: ديدار بدون تماشاگر مي*تواند به نفع ابومسلم باشد؟
دوست داشتم تماشاگران پرسپولس بودند تا هم بچه*هاي ما انگيزه داشته باشند و هم بازي جذاب تر شود. به نظرم محروم كردن تماشاگران كار بيهوده*اي است.
فارس: اما كميته انضباطي آنها را محروم كرد تا فحاشي نكنند؟
با اين كارها كه قضيه درست نمي*شود. فوتبال را براي تماشاگر بازي مي*كنيم. اينطوري كه فايده اي ندارد. تماشاگر سرمايه فوتبال است. بازي بدون حضور آنها معني ندارد. كميته انضباطي بايد باشگاه*ها را جريمه مالي كند. فرهنگ سازي ما ضعيف و غلط است. تماشاگران به بازي روح مي*دهند. بدون آنها ديدار تيم*هايي مثل استقلال و پاس ارزش ديدن نداشت.
فارس: سوال آخر اين كه روي نيمكت با چه نامي مي*نشيني؟
سازمان ليگ پيشنهاد داده بود به اسم بازيكن روي نيمكت باشم كه اسمم را به نام سرپرست رد كردند.
گفت و گو از مهستا اخبارينه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment

Comment