Announcement
Collapse
No announcement yet.
15th Asian Games - Doha - 2006
Collapse
X
-

دو داور كاراته در دوحه قضاوت مي*كنند
از سوي كميته داوران اتحاديه آسيا، دو تن از داوران ايراني براي قضاوت در بازي*هاي آسيايي دوحه دعوت شده*اند.
محمد علي مرداني، رئيس كميته داوران همراه پرويز رستم مهربان، دو داور ايراني هستند كه قرار است در دوحه به داوري بپردازند.
اين دو كه داراي رفري و جاج A كاتا و كوميته آسيا هستند، بايد همراه ديگر داوران دعوت شده آبان ماه در يك دوره كلاس هماهنگي در ماكائو شركت كنند تا در صورت كسب نمره قبولي راهي قطر شوند.
هر يك از اين داوران كه نتوانند نمره لازم را بدست آورند، از فهرست نفرات اعزامي حذف و جاي خود را به افرادي ديگر مي دهند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
قليمي در گفت و گو با فارس خبر داد:
احتمال حضور تيم ملي قايقراني ايران ميان سه تيم برتر آسيا
مربي تيم ملي آب*هاي آرام ايران با اشاره به شرايط مطلوب آمادگي قايقرانان براي حضور در بازي*هاي آسيايي دوحه، از احتمال حضور ميان سه تيم برتر آسيا خبر داد.
ايرج اقليمي عنوان كرد: 19 قايقران (پنج ملي*پوش خانم در كاياك و در بخش مردان 5 ورزشكار در كانو كاندايي و 10 كاياك سوار) در اردوي آمادگي تالاب انزلي از سوم مهر تمرين خود را زير نظر مربيان تيم تا 22 دنبال مي*كنند. پس از آن آخرين مرحله تمرينات در قالب مرور تكنيك ها در استخر مجموعه ورزشي آزادي تا آغاز مسابقات دوحه پيگيري مي شود.
وي در تشريح وضعيت آمادگي ملي پوشان تصريح كرد: از آغاز سال جاري تيم آب هاي آرام توانست در سه جام جهاني حضور پيدا كند و باتوجه به قرار گرفتن در شرايط رقابت با حريفان جهاني، موفق شد ركوردهاي خود را در همه مواد به خصوص در كاياك 500 متر مردان ارتقا دهد. با توجه به اين و باوجود سطح بالاي رقابت*هاي آسيايي، اميد كسب مدال در اين ماده براي مردان وجود دارد.
اقليمي درباره شرايط رقيبان آسيايي افزود: اصلي ترين رقيب ما تيم چين است كه از ورزشكاران المپيكي خود بهره مي*برد. پس از اين تيم كشورهاي ازبكستان و قزاقستان رقيبان قدرتمندي براي ما هستند. با توجه به شناختي كه از اين تيم ها به خصوص ازبك و قزاقستان در جريان رقابت*هاي جهاني به دست آورده ايم، شانس عبور از آنها براي تيم مردان وجود دارد؛ اما چون تيم چين در هيچكدام از اين ميادين حضور نداشت، از وضعيت ركوردهاي آن اطلاع زيادي در دست نيست.
مربي تيم ملي با اشاره به وضعيت بانوان گفت: خوشبختانه آنها نيز توانستند در رقابت هاي جهاني ركوردهاي خود را ارتقا دهند و باتوجه به حريفان حاضر در دوحه مي توانيم حضور ملي پوشان در فينال را پيش بيني كنيم.
وي با اشاره به پتانسيل هاي موجود در اين رشته، گفت: اكنون فقط استان*هاي تهران، گيلان، بوشهر و اصفهان در اين رشته فعال هستند و با توجه به عدم حضور ساير استان ها به لحاظ محدوديت امكانات، امكان انتخاب و شناسايي استعدادها بسيار كم است. براي همين نياز است با فعال شدن ديگر استان ها، در رقابت هاي قهرماني شانس شناسايي قايقرانان بيشتري به وجود بيايد.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

قهرمان جهان:
فقط براي كسب مدال طلاي تكواندو به دوحه مي*روم
قهرمان تكواندو جهان گفت: با آمادگي كه دارم، فقط به فكر مدال طلا در دوحه هستم و حتي مقام دومي در اين بازي*ها نمي*تواند برايم راضي كننده باشد.
مهدي بي باك افزود: سال جاري برايم بسيار پربار بوده چراكه توانستم مدال طلاي دانشجويان جهان و قهرماني جهان در تايلند را براي ايران به ارمغان بياورم. قصد دارم با درخشش در دوحه و كسب مدال طلاي بازي*هاي آسيايي سومين مدال خوش رنگ طلا را به دست بياورم تا با روحيه بهتري خودم را براي المپيك 2008 چين آماده كنم.
وي ادامه داد: در وزن ششم بايد به مصاف رقباي خود بروم و خوشبختانه از همه حريفانم تا حدودي شناخت دارم. اميدوارم بتوانم نماينده شايسته اي براي تكواندو و جامعه ورزش در قطر باشم .
بي باك مدعيان اصلي در بازي هاي آسيايي را از كشورهاي كره جنوبي، تايوان و تايلند دانست و گفت: در چند سال گذشته بيشتر تيم هاي آسيايي رشد بسيار خوبي در تكواندو داشته اند و فاصله خود را با تيم هاي مدعي آسيا و جهان كم كرده اند. البته بيشتر تيم ها در وزن هاي اول تا پنجم سرمايه گذاري كرده اند و تنها تيم هاي ايران و كره جنوبي همواره در تمامي وزن ها مدعي كسب مدال بوده اند.
قهرمان دانشجويان جهان گفت: از الان براي المپيك چين برنامه ريزي كرده ام و قصد دارم با كسب مدال بتوانم افتخارات ورزشي ام را كامل كنم. فقط مدال المپيك را كم دارم و اگر بتوانم در چين عملكرد خوبي داشته باشم، در تمامي سطوح افتخارات كامل مي شود.
به گزارش پايگاه خبري سازمان، وي افزود: براي قهرماني سن ملاك نيست؛ بلكه انگيزه و آمادگي بدني حرف اول را مي زند. تازه 28 ساله شده ام و قصد دارم تا زمانيكه مي توانم در خدمت تيم ملي باشم.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
25 بازيكن به تيم ملي هندبال دعوت شدند
اسامي 25 بازيكن تيم ملي هندبال ايران براي برگزاري اردوي روسيه اعلام شد.
تيم ملي هندبال براي آمادگي بازي*هاي آسيايي دوحه اردوي برون مرزي را در شهر كراسنادر روسيه برگزار مي*كند.
حميد رباني كيا، مهدي آزاد منجيري، هاني زماني، شهداد مرتجي، محمد رجبي، اله كرم استكي، مسعود ظهرابي، فريد عليمردادي، احسان عبوديت، محمدرضا جعفرنيا، سيدمصطفي ساداتي، حجت راه شناس، مجيد رحيم زاده، علي اكبر خوشنويس، سعيد پورقاسمي، مهدي شيراني، مهدي خوش قدم، عليرضا ربيع دولت آبادي، رسول دهقاني تازواني، حسن خليقي، حجت سفري، پيمان صادقي، رحيم مومني زاده، محمد سياوشي شاه عباسي و ميلاد مسائلي.
يوري كليموف (سرمربي)، محسن طاهري (مربي)، عليرضا حبيبي (مربي)، كامران شادان فر (فيزيوتراپ)، جلال گوزه گري (سرپرست) و حسين دانش (روابط عمومي) اعضاي تيم اعزامي هستند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
نوايي: اگر وزن هشت تكواندو انتخاب هم نمي*شد اعتراض نمي*كردم
مسافر وزن هشتم بازي*هاي آسيايي دوحه گفت: با اينكه اين وزن در بازي*هاي آسيايي از امكان مدال*آوري بيشتري برخوردار است ولي اگر انتخاب نمي*شد هم اعتراضي نمي*كردم.
مهدي نوايي كه در آخرين مسابقه انتخابي با شايستگي حضور خود را در بازي هاي آسيايي مسجل كرد روز چهارشنبه افزود: تشخيص صلاحيت اوزان و افراد براي اعزام به اين مسابقات با كادر فني است بدون شك آنها نيز براي خود دلايل قانع كننده اي دارند و من هيچگاه به اين تصميمات اعتراضي ندارم.
وي در خصوص شكست رستمي و افشار اظهار داشت: به هيچ وجه تصور نمي كردم يك هفته بعد از جام جهاني آن هم در ماه رمضان ديدار انتخابي برگزار شود، از سوي ديگر به شدت بيمار بودم به همين دليل مي خواستم پيشنهاد برگزاري اين رقابت ها را در هفته هاي آينده بيان كنم كه منصرف شدم.
نوايي ادامه داد: به هر حال ما چندين بار مقابل يكديگر قرار گرفته بوديم و به خوبي از نقاط ضعف و قوت هم خبر داشتيم. من سعي كردم از اشتباهات آنها استفاده كرده و به نتيجه برسم.
وي تاكيد كرد: حالا كه جواز دوحه را كسب كرده ام، تصميم دارم بدون هرگونه حاشيه اي تنها به مرور تمرينات بپردازم. در حال حاضر تيم ملي روزانه يك جلسه تمرين دارد كه مدت آن افزايش يافته است من علاوه بر آن مرور كارهاي تكنيك و تاكتيكي را براي خود برنامه ريزي كرده ام.
نايب قهرمان ارتش هاي جهان افزود: در وزن هشتم تنها كره از قدرت زيادي برخوردار است و شكست ديگر نفرات چندان كار دشواري نيست. اگر كره نيز همان تكواندوكار خود را در جام جهاني اعزام كند شگرد مقابله بر او را نيز مي دانم.
وي كه در تيم مناطق نفت خير جنوب عضويت دارد با ابراز خوشحالي از صعود اين تيم به ليگ برتر گفت: با اينكه اين تيم از تكواندوكاران سرشناس بهره نمي برد؛ اما از نيروهاي بسيار با انگيزه*اي استفاده مي*كند كه مي توانند آن را بر يكي از سكوها قرار دهند.
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

پورسلمان: تيم شمشيربازي در سه اسلحه به دوحه مي*رود
دبير فدراسيون شمشيربازي گفت: تيم ملي شمشيربازي ايران در هر سه اسلحه سابر، اپه و فلوره در بازي هاي آسيايي دوحه شركت خواهد داشت و فلوره از جمع تيم هاي اعزامي حذف نشده است.
عليرضا پورسلمان افزود: در آخرين بررسي انجام شده قرار بر اين شد كه تيم فلوره نيز اعزام شود، از آنجا كه اين اسلحه در شمشيربازي بخش مادر محسوب مي*شود بنابراين اگر آن را به حال خود رها كنيم كل اين رشته ضربه خواهد خورد.
وي ادامه داد: درست است كه در اين اسلحه چين قهرمان المپيك سيدني و آتن است و كره و ژاپن نيز از قدرت زيادي برخوردار هستند؛ اما ما پنجاه درصد به مدال آوري شمشيربازان آن اميد داريم.
دبير فدراسيون در توضيح عملكرد ضعيف شمشيربازان در مسابقات جهاني ايتاليا تصريح كرد: تيم ما در مجموع از وضعيت فني خوبي برخوردار بود؛ البته در اسلحه سابر انتظار بسيار بيشتري داشتيم كه به دليل آسيب ديدگي مجتبي عابديني اين مسئله تحقق نيافت.
در ديدار برابر ونزوئلا بايد از عابديني استفاده مي كرديم كه به دليل تشديد مصدوميت وي در مسابقات انفرادي اين امر صورت نگرفت و حميد طاهرخاني به جاي او به ميدان رفت و نتوانست آن طور كه بايد ظاهر شود.
پورسلمان تصريح كرد: در بخش اپه و فلوره براي نخستين بار داراي رده بندي تيمي شديم و جدال با تيم*هاي انگليس و سوئيس تدارك خوبي براي ملي پوشان ما بود. در بخش اپه رضايي خيلي خوب ظاهر شد ولي مابقي افراد نياز به كاري ويژه دارند.
وي از برگزاري اردوهاي آمادگي بعدي تيم از روز دوشنبه هفته آينده خبر داد و افزود: در اين اردو بيشتر بر روي نقاط ضعف تيم در مسابقات جهاني ايتاليا كار خواهيم كرد.
دبير فدراسيون در خصوص تغيير احتمال نفرات اعزامي به دوحه گفت: تكليف اين امر به صلاحديد كادر فني اوايل هفته آينده مشخص مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

عاكفيان: براي كسب مدال به دوحه مي*روم
قهرمان دوي 400 متر دووميداني ايران كه* در فصل جاري خود را براي كسب مجوز حضور در بازي*هاي آسيايي دوحه آماده مي كند، بر اين باور است كه تنها براي كسب مدال عازم اين مسابقات مي*شود.
محمد عاكفيان در خصوص تاخير در كسب ركورد ورودي تا به امروز عنوان داشت: با عدم حضور رضا بوعذار در دو مرحله قبل ليگ برتر، عملاً شرايط رقابت براي من فراهم نشد و من بدون داشتن حريفي، عملا به تنهايي و با فاصله از سايرين به خط پايان رسيدم.
وي با اشاره به رقابت هاي تداركاتي قزاقستان كه چندي پيش برگزار شد نيز افزود: متاسفانه اين مسابقات از سطح بسيار پاييني برخوردار بود و با توجه به نبود رقيب مناسب من نتوانستم به ركورد ورودي دست پيدا كنم.
عاكفيان درباره شرايط تمرينات و آمادگي خود بيان داشت: در حال حاضر زير نظر مربي خودم تمرينات سرعتي را انجام مي دهم و تا چند روز آينده نيز با توجه به نزديكي روز برگزاري مسابقه ركورد شكني، تمرينات سبك و تخصصي خود را دنبال مي كنم.
عضو تيم ملي با اشاره به آخرين ركورد خود (46 ثانيه و 83 صدم ثانيه)* گفت: در صورتي كه بتوانم ركورد 46 ثانيه و 58 صدم را بزنم راهي دوحه مي شوم.
دونده 400 متر در ادامه افزود: با شناختي كه از دوندگان مطرح آسيا در اين رشته دارم، فكر مي كنم مي توانم نتيجه مطلوبي را در دوحه به دست آورم.

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
براي حضور در بازي*هاي آسيايي
فوتبال نخستين تيم اعزامي به دوحه است
تيم فوتبال اميد ايران چهارم آذر ماه به قطر عزيمت خواهد كرد تا اولين تيمي باشد كه راهي بازي*هاي آسيايي مي*شود.
ديگر گروه*هاي ورزشي اعزامي به دوحه در قالب يازده گروه و در زمان هاي تعيين شده بر اساس برنامه ريزي مسابقات به دوحه اعزام خواهند شد. اعزام تيم ها به درخواست ميزبان 3 روز قبل از آغاز رقابت*هايشان به دوحه صورت خواهد گرفت.
يك گروه از كميته ملي المپيك در روز 30 آبان ماه براي ايجاد بستر لازم براي حضور قهرمانان ايران در قالب سه و يا چهار نفر از اعضاء و كادر اجرائي رقابت ها به دوحه عزيمت خواهد كرد.
پس از ارسال اسامي كاروان ورزشي در روز 25 مهر ماه، دو تا سه هفته بعد كليه ID كارت هاي ايران فرستاده خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

برترين تكواندوكار جهان:
براي كسب طلاي دوحه برنامه ويژه*اي دارم
قهرمان تكواندو المپيك آتن كه در بازي*هاي آسيايي دوحه به دنبال تكميل كارنامه افتخارات خود است، با شناخت و برنامه*ريزي كامل به مصاف حريفان آسيايي خود خواهد رفت.
هادي ساعي كه طلاي مسابقات آسيايي تايلند را در سال جاري به ويترين افتخارات خود افزود، به قدر كافي نسبت به حريفان آسيايي خود شناخت دارد.
او در اين خصوص اظهار داشت: در مسابقات تايلند نيز شاهد بوديم كه تيم هاي آسيايي همواره در تكواندو حرف هاي بسياري براي گفتن دارند به همين دليل بازي هاي آسيايي ميداني بسيار دشوار است كه براي كسب هر مدال بايد با جان و دل جنگيد.
وي افزود: در ميان تيم هاي آسيايي كره، تايوان، تايلند و اردن از حريفان اصلي من هستند كه برنامه اي ويژه براي غلبه بر آنها و كسب مدال طلاي دوحه تدارك ديده ام.
ساعي در خصوص پيش بيني خود از عملكرد تيم ايران در دوحه تصريح كرد: با تعصبي كه تك تك نفرات تيم ملي از آن برخوردارند كسب سه مدال طلا از سوي آنها دور از دسترس نيست. ما تا كنون در بازي هاي آسيايي تنها يك مدال طلا داشته ايم كه اين بار بايد طلسم را بشكنيم.
قهرمان جهان افزود: تيم ما در شرايط آمادگي خوبي به سر مي برد. اردوهاي تيم به خوبي پشت سر گذاشته شده و اكنون نيز تمرينات به شكل مستمر پيگيري مي*شود و با برپايي يك اردوي مشترك با وضعيتي ايده*آل راهي قطر خواهيم شد.
وي درباره برنامه هاي آينده خود خاطر نشان كرد: فقط به مبارزه مي انديشم و به طور قطع تا المپيك چين با دنياي قهرماني وداع نخواهم داشت؛ بعد از آن هم اگر براي تيم ملي مفيد باشم، باز هم مبارزه مي كنم.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
پورعسگرپرست:
قايقرانان روئينگ به فينال بازي*هاي دوحه صعود مي*كنند
رئيس كميته روئينگ فدراسيون قايقراني با اشاره به نتايج درخشان قايقرانان ايران در رقابت*هاي بين*المللي بلغارستان، حضور ملي پوشان روئينگ در فينال بازي*هاي آسيايي دوحه را قطعي دانست.
عمران پورعسگر پرست عنوان كرد: هم اكنون ملي پوشان در درياچه زريوار شهر مريوان ششمين مرحله اردوي تمرينات آمادگي خود را با هدف حضور درخشان در بازي هاي آسيايي دوحه دنبال مي كنند.
وي با اشاره به شرايط مطلوب قايقرانان در اردو بيان داشت: خوشبختانه ورزشكاران بدون آسيب ديدگي مهمي، زير نظر مربيان خارجي و داخلي تمرينات تخصصي و تكنيكي را انجام مي دهند.
رئيس كميته با اشاره به سابقه اين رشته در ايران افزود: سال گذشته بر اساس شاخص هاي مشخص دست به استعداديابي زديم و با انتخاب 7 ورزشكار خانم و 8 قايقران آقا براي نخستين بار اردو هاي تيم ملي اين رشته را فعال كرديم. بر اين اساس، تيم چندي پيش نخستين تجربه برون مرزي خود را با حضور در رقابت هاي بين المللي بلغارستان به دست آورد.
وي گفت: خوشبختانه در اين رقابت ها تيم ملي اعزامي با كسب دو مدال نقره و برنز در بخش دختران و كسب دو عنوان چهارمي در بخش پسران توانمندي بالاي خود را به نمايش گذاشت و با توجه به اين نتيجه سازمان تربيت بدني نيز ب ا رايزني هاي فدراسيون با اعزام اين تيم به بازي*هاي *آسيايي دوحه قطر موافقت كرد.
وي با اشاره به تيم هاي برتر آسيا در اين رشته تصريح كرد: كشور چين با مدال طلاي جهان، ژاپن با نقره و هند نيز برنز حريفان ما در دوحه خواهند بود. كسب مدال براي تيم ايران بسيار سخت است؛ اما حضور در فينال اين بازي ها دور از دسترس نخواهد بود.

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
تيراندازان كمان ريكرو از اعزام به دوحه محروم شدند
تيم ملي تيراندازي با كمان ايران در رشته ريكرو بنا بر اعلام كميته ملي المپيك از اعزام به بازي*هاي آسياي دوحه محروم شد.
با وجود رايزني هاي فراوان فدراسيون تيراندازي با كمان، كميته ملي المپيك با حضور كمان داران ريكرو در جمع كاروان اعزامي به قطرموافقت نكرد.
پيش از اين قرار بود ملي پوشان در جهت كسب آمادگي براي حضور در رقابت هاي دوحه، در يك دوره اردو تداركاتي ده روزه به ميزباني كره شركت كنند كه با توجه به اين تصميم اين اردو لغو و ساير اردو هاي تيم ملي نيز تا اطلاع ثانوي تعطيل شد.

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
آخرين مرحله اردوي تيم ملي آب*هاي آرام آغاز شد
15 قايقران ملي*پوش با هدف حضور در بازي*هاي آسيايي دوحه، آخرين مرحله تمرينات آمادگي خود را در استخر مجموعه ورزشي آزادي آغاز كردند.
در اين اردو كه به مدت 21 روز دنبال خواهد شد، قايقرانان در دو بخش بانوان و آقايان زير نظر مربيان تيم تمرينات تداركاتي خود را پيگيري مي كنند.
تركيب اردونشينان در اين اردو را در بخش زنان درسا كفيلي، اله خوارزمي، غزل بوريايي و سونيا نوري زاده و در بخش مردان بايك ثمري، محسن ميلاد، رضا ريئسي، عباس صيادي، اميد خوشخو، هوتن طهماسبي، عليرضا جاويد، عزيز سيفي، ياسر هدايتي، سيروان احمدي و شاهو ناصري تشكيل مي دهند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
براي حضور در بازي*هاي آسيايي
كاروان ورزشي ايران با 222 ورزشكار راهي دوحه مي*شود
پس از ماه*ها انتظار، از سوي ستاد بازي*هاي آسيايي دوحه و پكن 222 ورزشكار در قالب 25 رشته ورزشي جواز *حضور در اين رقابت*ها را گرفتند.
در پايان نشست مشترك رئيس سازمان تربيت بدني و مسئولين ستاد بازي*هاي آسيايي دوحه و پكن، تكليف كاروان اعزامي به قطر با تركيب 222 ورزشكار در قالب 25 تيم و در دو بخش بانوان براي نخستين بار با 22 ورزشكار و آقايان با 200 ملي پوش مشخص شد.
در اين نشست ورزشكاران 11 رشته باقيمانده از بين 25 رشته اعزامي، جواز حضور در اين بازي ها را كسب كردند.
بر اين اساس، رشته قايقراني با 3 ملي*پوش مرد و 2 ورزشكار زن، تكواندو با 4 رزمي كار، سواركاري با تركيب 3 ملي*پوش مرد و يك سواركارزن، ششميربازي با 8 نماينده، دووميداني با 4 دونده زن و 10 ورزشكار مرد، بدمينتون براي نخستين بار با دو ورزشكار زن، سپك تاكرا با سه ملي*پوش، شنا با 8 شناگر و ژيمناستيك با تركيب 4 ژيمناست همراه ساير تيم ها كه از قبل اعلام شده بودند، راهي اين رقابت ها خواهند شد.
وضعيت تيم وزنه برداري نيز تا هفته آينده اعلام مي شود.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
مكارمي*نژاد: حضور در بازي*هاي دوحه به پيشرفت ورزش سواركاري ايران كمك خواهد كرد
عضو تيم ملي سواركاري ايران گفت: بدون شك در بازي*هاي آسيايي دوحه مدالي كسب نخواهيم كرد اما حضور در اين مسابقات كمك بزرگي به ورزش سواركاري كشور خواهد كرد.
مسعود مكارمي*نژاد از تائيد شدن قرنطينه اسب*هاي ايران از سوي سازمان جهاني سواركاري ابراز خشنودي كرد و افزود: اين امر موجب پيشرفت ورزش سواركاري كشور خواهد شد.
وي در خصوص نحوه انتخاب اعضاي تيم ملي سواركاري ايران گفت: فدراسيون سواركاري بر اساس امتيازهاي 4 سال گذشته سواركاران، 22نفر را انتخاب كرد.
مكارمي*نژاد با اشاره به مقام پنجمي خود در سطح كشور افزود: از اين تعداد 10نفر به جهت آماده نبودن خود يا اسب*هايشان از شركت در مسابقات انتخابي تيم ملي انصراف دادند.
بازيكن باشگاه فرمان آراي تهران اضافه كرد: مسابقه انتخابي دو روز به طول انجاميد كه در نهايت 6 نفر به اردوي كيش دعوت شدند.
وي در ادامه از عملكرد اسب مسابقه خود (رَنيكه) در مسابقات انتخابي ابراز رضايت كرد و اذعان داشت: با وجودي كه اسب من تجربه مسابقات مسافت 140و 150متري را نداشت اما خيلي خوب از عهده مسابقات برآمد.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment

Comment