Announcement

Collapse
No announcement yet.

Esteghlal - Perspolis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

اقبالي: استقلالي*ها راه شكست دنيزلي را مي*دانند

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: تاكنون استقلال 2 بار دنيزلي را شكست داده و اين بار نيز در انديشه كسب پيروزي هستيم.

مسعود اقبالي در جريان تمرين امروز استقلال به اهميت دربي تهران اشاره كرد و افزود: بازي* با پرسپوليس با تمامي ديدارها فرق مي*كند و كادر فني و بازيكنان براي كسب پيروزي در اين ميدان آماده هستند.
    وي ادامه داد: استقلالي**ها خيلي خوب از برنامه*هاي سرمربي پرسپوليس آگاهي دارند و تاكنون 2 بار دنيزلي همراه پاس مقابل اين كادر فني شكست خورده است.
    اقبال راجع به توان بازيكنانش تصريح كرد: بچه*ها در بهترين شرايط تمرين كرده*اند و انگيزه* بالايي براي كسب پيروزي مقابل حريف ديرينه شان دارند.
    مربي استقلال درباره حضور امير قلعه نوعي روي نيمكت استقلال در دربي تهران عنوان كرد: بدون شك حضور وي در جمع استقلالي*ها باعث افزايش روحيه خواهد بود و از تصميم وي با كمال ميل استقبال مي*كنيم.
    وي افزود: در صورت برطرف شدن مصدوميت برخي بازيكنان و انجام بازي* هميشگي، پرسپوليس را شكست خواهيم داد.
    ديدار تيم*هاي پرسپوليس و استقلال روز جمعه در ورزشگاه آزادي و به قضاوت پرز، داور اسپانيايي انجام خواهد شد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در آستانه دربي بزرگ پايتخت صورت گرفت

كمك 8 ميلياردي علي*آبادي به باشگاه*هاي پرسپوليس و استقلال

معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني در جهت حل بخشي از مشكلات مالي دو تيم پرسپوليس و استقلال، مبلغ 8 ميليارد ريال به اين دو تيم اختصاص داد.

كمك 800 ميليون توماني محمد علي آبادي در آستانه ديدار حساس دو تيم استقلال و پرسپوليس در روز جمعه 12 آبان ماه صورت مي گيرد.
      به گزارش پايگاه خبري سازمان، امشب نيز به ميزباني سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال و با حضور مسئولان دو باشگاه و سرپرستان، كادر فني و بازيكنان دو تيم پرسپوليس و استقلال ضيافت شامي برگزار مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

درخشان: بخت پرسپوليس براي پيروزي بيش از استقلال است

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شرايط تيم بهتر از استقلال است؛ پس بخت اين تيم براي بردن بيشتر است.

حميد درخشان درباره بازي سنتي دو تيم پرسپوليس و استقلال بيان كرد: اگر بازيكنان روز جمعه خودشان باشند و تحت تاثير جو ورزشگاه قرار نگيرد، مطمئنا روز بهتري را نسبت به بازيكنان استقلال خواهند داشت.استقلال از لحاظ روند بازي خيلي عقب*تر از پرسپوليس است و بازيكنان پرسپوليس بايد از اين موقعيت استفاده كنند.
        سرمربي تيم *هما درباره اينكه مصطفي دنيزلي در بازي*هاي بزرگ نمي*تواند تيمش را هدايت كند، اظهار داشت: مسئولان تيم*ها مي*روند مربي خارجي بياورند تا در بازي هاي بزرگي به تيم كمك كنند؛ وگرنه پول را حرام كرده*ايم. من هم قبول دارم دنيزلي مربي بازي*هاي بزرگ نيست؛ اما اميدوارم دربي و حضور هواداران پرسپوليس او را به خود آورد.
        درخشان معتقد است حسين بادامكي مي*تواند يكي از چهره*هاي شاخص ميدان باشد و افزود: به نظرم در چنين بازي*هايي، بازيكنان كليدي مهار مي*شوند. فكر مي*كنم بيشتر از نكيبخت، بادامكي است كه مفيد بازي مي*كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ ، شهرآورد (دربي) تيم*هاي استقلال و پرسپوليس را از جمله رويدادهاي مهم خواند و گفت : با افزايش نيروهاي انتظامي تدابير لازم را براي ايجاد نظم وامنيت به كار خواهيم بست. سردارسرتيپ دوم پاسدار"احمدرضا رادان"روز سه*شنبه درباره برگزاري ديدار روزجمعه اين دو تيم به خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران گفت:درتلاش هستيم با افزايش نيروهايمان در ورزشگاه آزادي و مسيرهاي منتهي به ورزشگاه عبور و مرور را براي تماشاگران آسان كنيم تا نظم بيشتري در روز مسابقه حاكم شود.

وي از هواداراني كه در وسايل نقليه عمومي دست به تخريب مي*زنند، گلايه كرد و افزود: دراين بخش كارفرهنگي و اطلاع رساني ضعيف است، اما سعي مي*كنيم با يكسري اقدامات اجتماعي و انتظامي، انضباط را به درستي برقرار كنيم.

وي گفت: با افزايش نيرو، سعي مي*كنيم ورود مردم به ورزشگاه سريعتر شود تا بتوانند به سرعت در جايگاه*ها قرار گيرند.

سردار رادان افزود: با هماهنگي با اتوبوسراني، دراين روز كار تخليه و ورود درزمان بازي سريعتر صورت خواهدگرفت ودربين مسير قرارگاه*هايي گذاشته مي*شود كه بتوانند اقدامات انتظامي را انجام دهند.

وي گفت: انتظار داريم، هواداران با حاشيه كمتري تيم*هاي مورد علاقه*خود را تشويق كنند و از آسيب رساندن به وسايل نقليه عمومي خودداري كنند.

در شصتمين و يكمين شهرآورد (دربي) تيم*هاي استقلال و پرسپوليس كه اسفند ماه سال گذشته در ورزشگاه*آزادي تهران برگزارشد، ‪ ۶۰‬نفر از تماشاگرنماهاي اين مسابقه به جرم تخريب اموال عمومي توسط ماموران نيروي انتظامي تهران بزرگ دستگير شدند.

‪ ۲۵‬نفرازاين دستگيرشدگان به جرم شكستن شيشه*هاي مغازه*هاي حوالي ميدان آزادي و فروشگاه رفاه آزادي دستگير و ‪ ۳۵‬نفر نيز به*دليل تخريب صندلي*ها و شكستن شيشه*هاي اتوبوس*هاي شركت واحد بازداشت شدند.

علت دستگيري بقيه*اين افراد بخاطرتخريب وشكستن شيشه*هاي خودروهاي شخصي و منفجر كردن مواد محترقه و سلب آسايش عمومي بود.

در ديدار رفت اين دو تيم در آبان ماه پارسال نيز به ‪ ۱۹۶‬اتوبوس شركت واحد خسارت*هاي فراواني وارد آمد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

كانون هواداران تيم فوتبال استقلال تهران روز چهارشنبه در اطلاعيه*اي از هواداران فهيم اين باشگاه خواست تا روز جمعه در هنگام برگزاري مسابقه تيم محبوبشان با پرسپوليس رعايت مسائل اخلاقي را در ورزشگاه آزادي بنمايند.

اين كانون در اطلاعيه خود آورده است : روز جمعه در شصت و يكمين ديدار دو تيم همشهري پرسپوليس و استقلال تهران يك بار ديگر شاهد حضور پرافتخار هواداران گرانقدر باشگاه هميشه سرافراز استقلال خواهيم بود.

بدون شك حضور پر رنگ شما عزيزان همراه با انضباط اجتماعي همانست كه جامعه ورزش از طرفداران فهيم اين باشگاه انتظار دارد ، از اين رو ضمن حفظ آرامش و تشويق بازيكنان اين تيم متناسب با شان اين باشگاه بزرگ از هرگونه شعار و يا حركاتي كه موجب خدشه به*آرامش فكري كادر فني و بازيكنان خواهد شد قويا پرهيز و به دور از هرگونه مسائل حاشيه*اي صرفا به تشويق باشگاه محبوب خود پرداخته شود.

از حركات ناشايست برخي تماشاگرنماها كه طبيعتا از جانب عوامل غير هوادار خواهند بود دوري جسته و در صورت مشاهده اين افراد به دور از هرگونه برخوردي به عوامل مسوول در ورزشگاه معرفي نماييد.

قطعا بخشي از موفقيت تيم پرافتخار استقلال مرهون هوشمندي و اخلاق پسنديده شما خوبان است.

اميد است به ياري خداوند متعال بار ديگر شاهد پيروزي شيرين تيم محبوب استقلال در يك بازي جوانمردانه و تماشاگر پسند باشيم و اين پيروزي را بااخلاق نيك هواداران همراه نماييم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

بليت ديدار تيم*هاي پرسپوليس و استقلال تهران از هفته هشتم رقابت*هاي فوتبال باشگاه*هاي برتر ايران، به*صورت آزاد مقابل در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران به فروش مي*رسد.

به رغم اعلام قبلي فدراسيون فوتبال مبني بر فروش بليت اين ديدار تا ساعت ‪ ۲۰‬چهارشنبه، از ساعت ‪ ۱۶‬امروز هيچ بليتي در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران فروخته نشد.

مسئولان مربوطه و نيروي انتظامي حاضر در ورزشگاه اعلام كردند كه بليت اين ديدار از ساعت ‪ ۸‬صبح فردا در اين مكان فروخته خواهد شد.

اين درحالي است كه بليت بازي به چند برابر قيمت مقابل در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران به خريداران فروخته مي*شود.

بليت ‪ ۵‬هزار ريالي به مبلغ ‪ ۲۰‬هزار، بليت ‪ ۱۰‬هزار ريالي به مبلغ ‪۴۰‬ تا ‪ ۶۰‬هزار ريال و بليت جايگاه به مبلغ ‪ ۸۰‬تا ‪ ۱۲۰‬هزار ريال از سوي دلالان به فروش مي*رسد.

متاسفانه هيچ نظارتي از سوي مسئولان سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال بر نحوه فروش بليت ديدار پرسپوليس و استقلال تهران در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران انجام نمي*شود به طوريكه اين امر باعث اعتراض شديد علاقه*مندان دو تيم شده است.

تعدادي از هواداران كه قصد خريد بليت را دارند با تجمع مقابل در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران با سر دادن شعارهايي خواستار برخورد با فروشندگان بليت در بازار آزاد شدند.

نكته قابل توجه در اين خصوص اين است كه مشخص نيست كه دلال*ها چگونه تعداد زيادي از بليت*هاي اين ديدار را تهيه كرده*اند !
              هر شخص تنها دو بليت را از هر باجه مي*تواند خريداري كند اما دلالاها صدها بليت اين ديدار را در اختيار دارند.

همچنين ازدحام خريداران مقابل در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران منجر به ترافيك سنگيني در خيابان شهيد مفتح شده است، ماموران نيروي انتظامي نيز قصد دارند تا هر چه سريعتر هواداران دو تيم را متفرق كنند تا عبور و مرور خودروها در اين خيابان به حالت عادي باز گردد.

شصت و يكمين ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال تهران عصر جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

روز جمعه اين هفته ورزشگاه آزادي به همراه يك صد هزار نفر تماشاگر شاهد برگزاري ديدار فوتبال بين دو تيم پايتخت*نشين استقلال و پرسپوليس خواهد بود.

اين ديدار كه شصت و يكمين مسابقه بين دو تيم مطرح ليگ برتر باشگاههاي كشور است، از بسياري جهات قابل توجه خواهد بود.

حضور نيكبخت آبي پوش در جمع قرمزپوشان و انصاريان پرسپوليسي در جمع استقلالي ها حال و هواي اين ديدار را به ويژه براي تماشاگرها عوض كرده است.

شماره روز چهارشنبه روزنامه ايران ورزشي، در آستانه اين ديدار گفت و گويي با اين دو بازيكن متعصب و مشهور كه بعداز سالها كار در تيم فوتبال مورد علاقه شان جاي خود را عوض كرده اند، انجام داده كه متن آن به شرح زير است:

س: پول بهتر است يا تعصب و عشق؟!

انصاريان: براي من هيچ وقت پول ارزشي نداشته. فقط براي برطرف كردن نيازهايم از آن استفاده كردم، ولي عشق و تعصب تمام زندگي من است.

نيكبخت: خب من هر سه تايش را دارم. پول بي نيازي مي آورد، عشق لازم است، تعصب هم آدم را محبوب مي كند.

س: از چه غذايي خوشتان مي آيد؟!

انصاريان: همه نوع غذايي مي خورم، بيشتر غذاهاي ايراني را ترجيح مي دهم، به خصوص كوبيده.

نيكبخت: بيشتر از همه قورمه سبزي و پيتزا.

س: آقاي انصاريان شما قصد ازدواج نداريد؟

انصاريان: نه!

س: من ميخواهم بدانم واقعا شما مي توانيد به تيم قبلي تان گل بزنيد و خوشحالي هم بكنيد؟!

نيكبخت: گلزني براي من خيلي راحت شده، با پيراهن هر تيمي هم گل بزنم، خوشحال مي شوم، اسم رقيب برايم فرقي ندارد.

س: آقاي انصاريان پس از گل مقابل پرسپوليس چگونه شادي مي كنيد؟

انصاريان: راستش هنوز درباره اش فكر نكردم. نمي دانم، شايد رفتم سمت نيكبخت، البته هر خوشحالي اي كه كنم، معقول است.

س: خيلي دوست دارم بدانم اگر تيم سابقتان قهرمان شود، تبريك مي گوييد، ناراحت مي شويد يا براي بازگشت چراغ سبز نشان مي دهيد؟

انصاريان: اگر پرسپوليس قهرمان شود، به خاطر اينكه يك تيم مردمي جام گرفته، خوشحال مي شوم، ولي دليلي نمي شود كه بخواهم برگردم. تا وقتي بعضي ها در پرسپوليس باشند، علي انصاريان بر نمي گردد.

نيكبخت: خب، خيلي ناراحت مي شوم، چون پرسپوليس اول نشده. فقط به دوست هاي استقلالي ام تبريك مي گويم، نه به همه، فقط آنهايي كه دوستم هستند.

در ضمن دليلي براي بازگشت نمي بينم، من بي احترامي ديدم، با اين شرايط فكر مي كنيد دليلي براي برگشتن وجود داشته باشد؟!

س: نتيجه دربي را پيش بيني كنيد. ضمنا آقاي انصاريان ما در اين بازي از شما انتظار گلزني داريم. انتظارمان را برآورده مي كنيد؟

انصاريان: پيش بيني كه نمي شود كرد، فقط اميدوارم تيم من برنده باشد.

نيكبخت: دربي را هيچ وقت نمي شود پيش بيني كرد، شايد يك بازي كسل كننده از آب دربيايد، شايد هم برعكس باشد، چون استقلال و پرسپوليس هر دو شانس يك برد پرگل را دارند.

س: مي خواستم بدانم بابت بيلبورد تبليغاتي هر كدامتان چقدر گرفتيد و قراردادتان چه مدت است؟

انصاريان: اگر امكان دارد، نگويم، چون بعدا در زمينه دادن ماليات دردسر ساز
                مي شود، ولي در مجموع پول خوبي گرفتم. قراردادم هم ‪ ۶‬ماهه است.

نيكبخت: قراردادم يكساله است، ولي مسوولان آن شركت خواسته اند مبلغ را اعلام نكنيم.

س: شما آقاي نيكبخت مي خواهم صادقانه اعتراف كنيد كه به خاطر پول به پرسپوليس رفته ايد يا نه، دليل واقعي اين كار را بگوييد. فقط خواهشا نگوييد مسائلي كه در باشگاه بود يا در آينده مي گويم.

نيكبخت: دليل واقعي اش اين بود كه به يك فضاي جديد نياز داشتم. استقلالي ها هم با من خوب تا نكردند.

س: از هردوتان مي پرسم بعد از اين تجربه اشتباه نيست باز هم بي حد و اندازه سنگ تيمهايتان را به سينه بزنيد؟

انصاريان: فكر نمي كنم حرف زدن از پرسپوليس ايرادي داشته باشد.

پرسپوليس يك مدت طولاني در زندگي من بوده. نمي توانم خاطرات اين ‪ ۹‬سال را از ذهنم پاك كنم.

س: مي خواستم از انصاريان بپرسم به دليل اخراج آري هان و لجبازي به استقلال رفت؟ و آيا رفتن او به استقلال باعث تفرقه بين مدافعان استقلال نشد؟ از آقاي نيكبخت هم مي خواهم يك گل مشتي به استقلالي ها بزند.

انصاريان: اتفاقا من را هان اخراج نكرد، بلكه مديران پرسپوليس و يك مربي اي كه از محبوبيت من مي ترسيد، اين كار را كردند. اينطور هم نبود كه بخواهم لجبازي كنم. در مورد تفرقه هم بايد بگويم، در روزهاي اول حضورم اين مسائل كاملا طبيعي بود، ولي الان هيچ مساله اي در كار نيست كه بخواهد مشكل ساز شود، چون همه ما در قالب استقلال بازي مي كنيم.

س: آقاي انصاريان چند وقته يا حتي چند ساله كه خيلي آرام شده ايد و حاشيه ها را به طور كلي كنار گذاشته ايد. آيا اين مساله فقط در زمين فوتبال است؟ ضمنا علت دوري از جنجال چيست؟ نام انصاريان همواره همراه با حاشيه بوده است و ديدن اين انصاريان آرام كمي سئوال برانگيز است. البته بنده از نظر فني بازي شما را خيلي قبول دارم و اميدوارم همواره موفق باشيد.

انصاريان: قبول دارم.الان بچه بهتري شدم. فكر مي كنم اينطوري بهترباشد.

س: معمولا هر بازيكني وقتي به تيم سابقش گل مي زند، خوشحالي نمي كند.

حالا اگر شما در بازي دربي گل بزنيد، چه كار مي كنيد؟

نيكبخت: واقعا نمي دانم. چون به قدري از خود بي خود مي شوم كه قابل پيش بيني نيست، چه كار مي كنم. اصلا دست خودم هم نيست.
                Last edited by donsaeid; 11-02-2006, 03:06 AM.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

س: خداوكيلي شما از بچگي پرسپوليسي بوديد يا استقلالي؟

انصاريان: اين يك راز است، هر چند فكر مي كنم سالهاست گفته ام كدام تيم را دوست دارم.

نيكبخت: بچه هاي مشهد هميشه ابومسلم را بيشتر از هر تيمي دوست دارند، من هم آن موقع مثل آنها بودم.

س: آقاي علي انصاريان ازاينكه به عنوان يك اخراجي پرسپوليس به استقلال رفته ايد، چه احساسي داريد؟

انصاريان: از اينكه به عنوان اخراجي با استقلال قرارداد بستم، احساس خاصي ندارم، پيشنهاد آنها خوب بود، من هم قبول كردم. به هر حال من يك بازيكن خاص هستم و بايد در يك تيم پرطرفدار باشم.

س : يك سوال كليشه اي: بهترين گلي كه زده ايد كدام بود؟

انصاريان: گل كه زياد زدم، ولي هيچ وقت يادم نمي رود، سر يكي از بازيهاي پرسپوليس اصلا شرايط خوبي نداشتيم. علي آقا هم خيلي ناراحت بود، خودم وقتي كنار نيمكت به چهره اش نگاه كردم، ترسيدم. گل ‪ ۳‬امتيازي پرسپوليس را در آن بازي من زدم، نمي توانيد بفهميد كه چقدر خوشحال شدم، فكر كنم بازي با فجر بود.

نيكبخت: بهترين گلي كه زدم، در بازي استقلال با الاتحاد بود، گل را دقيقه آخر بازي زدم. با همان گل استقلال به مرحله بعد صعود كرد.

س: آقاي انصاريان هنوز با علي پروين در تماس هستيد؟ و آيا براي آمدن به استقلال هم با او مشورت كرديد؟

انصاريان: روابط من و علي آقا هيچ وقت قطع نمي شود. الان هم همين طور است ، ولي درباره پيشنهاد استقلال فقط خودم تصميم گرفتم.

س: كداميك از مربيانتان سهم زيادي در پيشرفت فوتبال شما داشته اند و در ضمن بهترين مربي ايران چه كسي است؟ ( از آقاي انصاريان تقاضا مي شود به جز پروين از مربيان ديگر هم نام ببرد!!

انصاريان: از مربي هايي كه شما بشناسيد، فقط علي پروين نقش زيادي روي كارهاي فوتبالي من داشته، در حال حاضر هم به نظر من امير قلعه نويي بهترين مربي ايراني است.

نيكبخت: مربي هاي زيادي بودند. از همان روزهاي اولي كه فوتبال بازي مي كردم، خيلي ها بودند كه پيشرفتم را مديونشان هستم، ولي بلاژويچ كسي بود كه من را به فوتبال ملي معرفي كرد كه اتفاق خيلي مهمي در زندگي ورزشي ام بود. در مورد بهترين مربي هم ترجيح مي دهم اسمي نبرم.

س: انصافا وقتي تو خلوتتان فكر مي كنيد، پشيمان نيستيد؟

انصاريان: هيچ وقت، نه در خلوت و نه در غيرخلوت از آمدن به استقلال پشيمان نيستم.

نيكبخت: اصلا، چون اينجا خيلي راحتم، الان پرسپوليسي اي كه بيشتر از همه تشويق مي شود، منم. همين ها كافي است، چيز ديگري نمي خواهم.

س: من يك سئوال ازآقاي انصاريان دارم: چرا تعصب خودش را به يك مشت آدمهاي غير فوتبالي فروخت؟

انصاريان: من تعصبم را بارها در همين پرسپوليس ثابت كردم، حداقل از آنهايي كه مدام از تعصب حرف مي زنند، بيشتر كار كردم، نشانه هايش را تماشاگران پرسپوليس ديدند. در ضمن من را مجبور كردند كه بروم، وگرنه مشكلي نداشتم كه بخواهم اين شرايط را انتخاب كنم.

س: آقاي واحدي تا حالا هيچ وقت تو دربي بازي ات نگرفته، به نظر خودت حالا كه فشار بيشتري روي شماست، مي تواني خوب بازي كني ؟

نيكبخت: اين بار سنت شكني مي كنم، چون بازي استقلال را خيلي خوب مي شناسم و مي دانم چطور بايد گل بزنم.

س: از نيكبخت بپرسيد شما كه هميشه مي گفتيد يك استقلالي با تعصب هستم، چرا به خاطر پول به پرسپوليس رفتي؟ (لطف كند نگويد فوتبال حرفه اي همينه)

نيكبخت: من به خاطر پول به پرسپوليس نرفتم. تعصب و احترام بايد دوطرفه باشد، ولي درباره من و استقلال يكطرفه شد. همين الان به شرايط من با پيراهن پرسپوليس نگاه كنيد. تعصب ام را همين جا هم نشان دادم.

س: چرا ياغي شديد، آيا ارزشش را داشت؟

انصاريان: تماشاگران پرسپوليس را بگذاريد كنار، ولي يك مجموعه قدر من را ندانست، نبايد مي رفتم؟! همان موقع كه عذرم را خواستند، ‪ ۹‬تا گل زده بودم و دعوت شدم تيم ملي، ولي آنها جام جهاني را هم از من گرفتند. هر وقت كه به تيم ملي دعوت مي شدم، يك مشكل سر راهم سبز مي كردند، حالا اگر با اين شرايط، كار من ياغي گري است، اشكالي ندارد، من ياغي ام.

نيكبخت: مي دانستم با پرسپوليسي شدنم ياغي مي شوم، ولي اين استقلالي ها بودند كه شرايط ياغي شدن را درست كردند. چرا پشيمان باشم؟ وقتي در بازي پاس ‪ ۹۰‬هزار نفر من را تشويق مي كردند، قطعا ارزشش را داشته، اگر مي رفتم پاس يا سايپا يا امارات، آن موقع بايد پشيمان مي شدم.
                  Last edited by donsaeid; 11-02-2006, 03:07 AM.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

از سوي دنيزلي

فهرست 18 نفره پرسپوليس براي دربي اعلام شد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اسامي 18 بازيكن را براي بازي روز جمعه مقابل استقلال اعلام كرد.

به نقل از پايگاه خبري باشگاه، مصطفي دنيزلي اسامي 18 بازيكن براي بازي با استقلال را اعلام كرد.

طبق فهرست ارائه شده نام احسان خرسندي، محمد محمدي، مسعود زارع، داريوش رضائيان، نيما قويدل، عليرضا حقيقي و محمد پروين در بين 18 بازيكن بازي با استقلال قرار ندارد.

مصدوميت خرسندي و عدم حضور كامل وي در تمرينات هفته جاري اصلي ترين علت براي خروج نام اين بازيكن از فهرست 18 نفره است.

طبق اعلام دنيزلي، بازيكناني كه در فهرست قرار ندارند، در تمرين صبح روز پنجشنبه نيز غايب خواهند بود.

ديدار دربي ساعت 30/14 روز جمعه به قضاوت آلفونسو پرز از اسپانيا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

قلعه*نوعي روي نيمكت استقلال نمي*نشيند

نايب رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: امير قلعه*نوعي در ديدار برابر پرسپوليس روي نيمكت اين تيم نخواهد نشست.

احمد رسولي*نژاد عنوان كرد: براساس تصميم هيئت مديره صمد مرفاوي همچون گذشته هدايت استقلال را در ديدار برابر پرسپوليس برعهده خواهدداشت.
                      وي افزود: امير قلعه*نوعي زحمات زيادي براي باشگاه كشيده و ما هم قدر زحمات او را مي*دانيم؛ اما با اين حال روز جمعه او روي نميكت نخواهد نشست.
                      رسولي*نژاد با تكذيب خبر نشستن قلعه*نوعي روي نيمكت استقلال به عنوان سرپرست، تصريح كرد: اين بحث هيچگاه مطرح نشده و قرار نيست قلعه*نوعي به عنوان مدير فني با به عنوان سرپرست روي نيمكت حضور داشته باشد. در آخرين جلسه هيئت مديره كه روز دوشنبه برگزار شد، مقرر شد قلعه*نوعي روي نيمكت حاضر نباشند.
                      وي اظهار داشت: با آمادگي كه در بازيكنان وجود دارد به كسب نتيجه مطلوب برابر پرسپوليس اميدواريم.
                      رسولي*نژاد تاكيد كرد: مرفاوي شناخت خوبي از استقلال دارد و به اوضاع اين تيم مسلط است؛ به طور حتم با درايت او و ساير اعضاي كادر فني، موفقيت استقلال تضمين خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

3 - 1 perspolisssssssssssss

Comment

Man migam 2-Perspolise . 1-Esteghlaal

Comment

perspolisia surakh mishan... khurd mishan,az bein miran... digeh nah baratun aberu moundeh va nah hichi !!!! esteghlal miad keh leh koneh shomaharo ! esteghlal tamame stadium ro migireh,sare yeki yekie perspolisiha ro az taneshun joda mikoneh...

Hatta rouz-e jome'eh ham Khoda lebasesh is blue... pa shin berin ja'am konin basatetun ro keh viking ha daran mian... hahahahahaha

Comment

جايگاه*هاي ورزشگاه آزادي خالي است

جايگاه*هاي مناسب ورزشگاه آزادي به دليل مشكلات عديده در بليت فروشي، تا اين لحظه خالي*تر از ساير نقاط است.

تا اين لحظه نزديك به 40 هزار تماشاگر به بخش عمده آنها از طرفداران پرسپوليس تهران هستند، در ورزشگاه آزادي حاضر هستند.
                              در تمام دربي هاي گذشته جايگاه هاي مناسب (روبرو و كنار جايگاه ويژه) ورزشگاه آزادي زودتر از ساير نقاط از سوي تماشاگران اشغال مي شد؛ اما تا اين لحظه اين جايگاه ها خالي تر از ساير نقاط است.
                              بيشتر بليت اين جايگاه ها اكنون در اختيار دلالاني است كه جلوي در ورزشگاه مشغول فروش آنها هستند.
                              بليت هاي 2 هزار توماني اكنون از سوي دلالان تا مرز 15 هزار تومان در حال فروش است. بسياري از تماشاگران بدون بليت در ورزشگاه آزادي سرگردان هستند.
                              به دليل مشكلات پيش فروش بليت ها استقبال تا اين لحظه كمتر از حد تصور بوده است.
                              دربي شصت و يك ساعت 30/14 امروز به قضاوت آلفونسو پرز از اسپانيا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

موضع گيري تماشاگران عليه نيكبخت واحدي و انصاريان

تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي، پيش از آغاز دربي توهين به بازيكنان رقيب را آغاز كرده اند.

در حاليكه در روزهاي اخير تلاش هاي فراواني براي جلوگيري از توهين*هاي احتمالي تماشاگران به عليرضا نيكبخت واحدي و علي انصاريان صورت گرفت؛ اما توهين به اين دو بازيكن در راس برنامه هاي تماشاگران قرار دارد.
                                * طبقه اول ورزشگاه آزادي تقريبا پر شده و تا اين لحظه بيش از 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر هستند.
                                * دلالان باوجود فروش بليت از ساعات اوليه صبح، همچنان بليت در اختيار داشته و در حال فروش آنها به چند برابر قيمت اوليه هستند.
                                * دربي شصت و يك ساعت 30/14 به قضاوت آلفونسو پرز از اسپانيا برگزار مي شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X