Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sanat Naft-e Abadan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

قاسم*پور: واسطه*ها ويچ*ها را به فوتبال ما تحميل مي*كنند

سرمربي تيم فوتبال حتاي امارات گفت: اين دلالان هستند كه مربيان كروات را به فوتبال ما تحميل مي*كنند.

تيم حتاي امارات، با سرمربي*گري ابراهيم قاسم پور موفق شد كه از ليگ دسته دوم امارات به دسته اول صعود كند. قاسم*پور در گفت و گو با فارس در اين باره صحبت كرده است.

فارس: آقاي قاسم پور خودتان درباره چگونگي اين صعود توضيح دهيد؟
    فقط مي*توانم بگويم كه دعاي دوستان پشت سرم بود. دوستان خوبي از جمله آقاي مهاجراني شاهد بودند كه تيم من به لحاظ فني در هر رده*هاي هفتم و هشتم بود و حتي در بعضي پست*ها بازيكن جايگزين نداشتم.

فارس: با اين شرايط چطور صعود كرديد؟
    در نيم فصل دوم بيشترين امتياز را كسب كرديم. تنها تيمي بوديم كه در زمين خودي باخت نداشتيم و با همان گل زده صاحب بهترين خط حمله شديم. تيمي كه مي*خواهد صعود كند بايد براي پيروزي به ميدان برود.

فارس: قرارداد شما با حتا به پايان رسيده؟
    بله؛ اما مسئولان اين تيم اصرار دارند كه قراردادم را تمديد كنم. از دو سه تيم ديگر هم پيشنهاد دارم. ضمن اينكه از تايلند هم پيشنهاد تازه*اي رسيده است.

فارس: تكليف صنعت نفت چه مي*شود؟
    با اين تيم قرارداد داخلي امضا كرده*ام. در آبادان مشكلاتي دارم. تلفن*هاي زيادي به من شده كه به آبادان نروم.

فارس: در آخرين مصاحبه خود در مورد آبادان خودتان را مقابل مردم آبادان قرار داديد. فكر نمي*كنيد اين مخالفت*ها از همين مسئله نشئت مي گيرد؟
    خودم را مقابل مردم قرار ندادم. فقط واقعيت*ها را گفتم. وقتي هر شب پذيرايي 10،15 نفر هوادار هستيد و فردا همان ها عليه شما جوسازي مي*كنند چه حالي پيدا مي*كنيد؟

فارس: شايد بهتر بود اين مسايل را پيش خود نگه مي*داشتيد؟
    آدمي نيستم كه پنهان*كاري كنم و حرفم را در دلم نگه دارم.

فارس: با اين شرايط چه بايد كرد؟
    مردم آبادان بايد واقعيت*ها را قبول كنند. آنها بايد بپذيرند كه فوتبال اين شهر مثل گذشته نيست و سازندگي سابق را ندارد. آنها بايد از تعصبات خشك دست بردارند.

فارس: در آبادان مردم خيلي دوست ندارد كه در تصميمات نظرشان اعمال شود و به نظر همين مشكل ساز شده است؟
    سالي هم كه در صنعت نفت بودم، گروه*هاي خاصي مي*خواستند كه كارم را تحت تاثير خودشان قرار دهند. با اين شرايط حتي اگر فرگوسن هم به آبادان برود، نمي*تواند موفق شود. به آباداني*ها مي*گويم كه اگر قرار باشد در اين شهر آرامش نداشته*باشم، با بهترين بازيكنان هم نمي*توانم كار كنم. آبادان شرايط خاصي دارد. از طرف خانواده*ام هم تماس*هاي زيادي دارم كه به آنجا نروم.

فارس: از احساس خودتان نسبت به تيم نفت چه مي*گويد؟
    با نفت قرارداد رسمي امضا نكرده*ام. فقط به آنها تعهد اخلاقي داده*ام. خودم به آبادان تعصب داردم و دوست دارم به فوتبال اين شهر كمك كنم؛ اما اگر قرار باشد آنجا تبديل به قتلگاه شده و خاطرات سالهاي گذشته تكرار شود، نمي*خواهم به آنجا بروم. روي حرفم به تمام آباداني*ها و مسئولان تيم است. كه اگر آرامش نداشته باشم هيچ تضميني نمي*دهم.

فارس: آقاي قاسم*پور شما به عنوان ايراني در امارات موفق نمي شويد. ما همچنان در ايران دنبال مربيان كروات هستيم.
    اين دلالان هستند كه ويچ*ها را براي فوتبال ما بزرگ مي*كنند. در تيم جوانان كه بودم مبلغي را فدراسيون پيشنهاد داد كه به اندازه يك صدم دستمزد اين مربيان خارجي هم نبود. براي هر مربي حضور در تيم ملي افتخار است؛ اما در ايران با ما برخورد خوبي نمي شود. شما نمي*دانيد كه شب پيش چه احترامي به من گذاشتند. در ايران بايدحتما چشم سبز و موبور باشي تا تحويلت بگيرند. هر چه بدي است ما مربيان ايراني بايد تحمل كنيم.

فارس: سطح فوتبال امارات با ما قابل مقايسه نيست.
    اگر نيست پس چرا تيم*هاي باشگاهي ما نمي*تواند از پس اين تيم*ها بربيايند. اگر اين تيم*ها را مي بريم فقط به خاطر خلاقيت و استعداد ذاتي بازيكنانمان است. فوتبال ايران، فوتبال اصولي نيست؛ اما آنها از ريشه فوتبال خود را تقويت مي*كنند.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صنعت نفت آبادان قصد تغيير قاسمپور را ندارد

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: دليلي ندارد به فكر تغيير سرمربي باشيم و حتما فصل را با قاسمپور شروع مي*كنيم.

حافظ علي اسناوندي روز دوشنبه درباره صحبت*هاي اخيرا ابراهيم قاسمپور مبني بر برقراري آرامش در آبادان، اظهار داشت: شرايط هماني است كه قبلا بوده است. اينجا شرايط خاص خود را دارد. مهم اين است كه در اين شرايط كار كرد. با قاسمپور صحبت*هاي لازم را انجام داديم و مشكلي با او نداريم.

مديرعامل باشگاه نفت افزود: هر مربي براي رسيدن به اهداف خودش، نيازمند فراهم شدن برخي زمينه*ها است. معتقدم آرامش را بايد به وجود آورد. همه تيم*ها چنين بحث*هايي را دارند و قطعا هر مديري سعي دارد آرامش را در تيمش برقرار كنند. اين مسائل جديد نيست كه من يا قاسمپور بخواهيم آن را مطرح كنيم.

اسناوندي متذكر شد: يكي از دلايل كه قاسمپور را انتخاب كرديم، به خاطر شناخت او به حاشيه*هاي آبادان بود. او كسي است كه نمي*گويد به مسائل آشنا نبودم. او سال*ها در آبادان بوده و مي*داند كار به چه صورت پيش مي*رود.

وي درباره اينكه قاسمپور گفته قراردادش با نفت داخلي است، عنوان كرد: قرارداد داخلي يا خارجي نداريم. قراردادي كه با او امضا كرده*ايم، در فدراسيون ثبت شده است. اگر رسمي نبود كه محال بود به صورت رسمي آن را اعلام كنيم. از طرفي، او به ما تعهد اخلاقي داده است. در هر حال، سعي مي*كنيم شرايطي كه مي*خواهد را فراهم كنيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

"ابراهيم قاسمپور "با باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان براي هدايت تيم فوتبال اين باشگاه قرارداد رسمي امضا كرد.

سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان سه*شنبه شب در ميان استقبال هواداران و مسوولان باشگاه نفت وارد آبادان شد و گفت: من خود را وقف فوتبال آبادان خواهم كرد.

وي ضمن رد شايعات مربوط به همكاري نكردن با باشگاه صنعت نفت آبادان اظهارداشت: براي ارتقاي فوتبال آبادان برنامه*هاي زيادي دارم ولي به زمان و آرامش نياز دارم.

قاسمپور افزود: ازجمله برنامه*ها براي جذب بازيكن در فصل آينده، تست گيري از بازيكنان بومي خوزستان مي*باشد.

وي اظهار داشت: فهرستي از بازيكنان ليگ برتري و دسته اولي را نيز تهيه كرديم تا در صورت لزوم بتوانيم آنها را جذب كنيم.

سرمربي جديد تيم فوتبال صنعت نفت آبادان افزود:سعي داريم كه تيم را از بازيكنان بومي استان تشكيل دهيم زيرا بازيكنان بومي به شرايط و جو آبادان بيشتر آشنا هستند و در نهايت هم هزينه كمتري براي باشگاه بوجود خواهد آمد.

وي گفت: در مرحله نخست سعي داريم با جذب مربي دروازه*بانها، مربي بدنساز و يك آناليزور كادر فني در فصل آينده را تكميل كنيم تا با قدرت و ابزار بيشتري تمرينات را آغاز كنيم.

سرمربي تيم نفت آبادان اظهارداشت:اگر مجموعه تيم نفت متشكل از مسوولان، كادر فني، بازيكنان و هواداران، بتوانند تعامل خوبي با يكديگر داشته باشند به طور قطع در ليگ برتر نتايج خوبي كسب خواهيم كرد.

قاسمپور در خصوص اختلاف گذشته خود با هواداران تيم نفت گفت: من با به فراموش سپردن اختلافات گذشته پاي به آبادان گذاشتم و انتظار دارم كه اين هواداران نيز با اين رويه بهترين پشتوانه من در تيم باشند.

ملي پوش اسبق ايران در جام جهاني ‪ ۱۹۷۸‬آرژانتين اظهار داشت: هواداران تيم بايد واقعيت*ها را بدانند و منطقي فكر كنند و نبايد چشم بسته به واقعيت*ها نگاه كنند.

سرمربي تيم نفت در مورد هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت*آبادان گفت: خوشبختانه اين هيات مديره كاملا فوتبالي هستند كه اين مساله مي*تواند در پيشرفت تيم نفت اثرگذاري بيشتري داشته باشد.

وي در مورد پيشنهادات ارايه شده از تيم*هاي ديگر گفت: از چند تيم خارجي و همچنين چند تيم داخلي پيشنهادات وسوسه انگيزي داشتم ولي به دليل علاقه به فوتبال آبادان با رد اين پيشنهادات به تيم نفت ملحق شدم.

قاسمپور كه فصل گذشته سرمربيگري تيم دسته دومي "حتا" امارات را بر عهده داشت توانست با رهبري خود براي نخستين بار اين تيم را به ليگ دسته اول اين كشور ببرد.

قاسمپور در فصل ‪ ۱۳۸۱ ۱۳۸۲‬براي آخرين بار در ليگ ايران سرمربيگري تيم نفت آبادان در ليگ برتر كشور را بر عهده داشت كه همراه اين تيم به ليگ دسته اول سقوط كرد. وي پس از آن آبادان را ترك كرد.

Comment

مسوول روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان گفت: قايم مقام باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان از سمت خود استعفا كرد.

"ناصر گودرزي" كه از سال ‪ ۱۳۸۳‬به عنوان مدير عامل اين باشگاه بود روز دوشنبه طي نامه*اي استعفاي خود را تقديم هيات مديره كرد.

هيات مديره باشگاه نيز با تقدير از تلاش*هاي وي براي صعود تيم فوتبال نفت آبادان به ليگ برتر، با استعفاي گودرزي موافقت كرد.

گودرزي با پيگيري مسايل قضايي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان از طريق ديوان عدالت اداري نقش مهمي در صدور راي اين ديوان در صعود تيم فوتبال صنعت نفت آبادان به ليگ برتر ايفا كرد.

Comment

پس از استعفاي قائم مقام باشگاه

جوهري معاون اجرايي باشگاه صنعت نفت شد

با استعفاي قائم مقام باشگاه صنعت نفت، عضو هيئت مديره اين باشگاه به سمت معاون اجرايي انتخاب شد.

ناصر گودرزي، مديرعامل پيشين باشگاه كه پس از مديرعاملي حافظ*علي اسناوندي به سمت قائم مقامي گمارده شد، هفته گذشته از سمت خود استعفا كرد.

وي خستگي و فشار كاري را دليل استعفايش مطرح كرده است.

با جدايي وي از باشگاه صنعت نفت، پرويز جوهري (عضو هيئت مديره باشگاه) از سوي ديگر مديران به عنوان معاون اجرايي منصوب شد.

رئيس هيئت مديره اين باشگاه هم 20 روز قبل از سمت خود استعفا كرد و فياض جايگزين اپهجي شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

قاسمپور:

اردوي 10 روزه تيم نفت آبادان در تبريز برپا مي*شود

سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان از برپايي اردويي 10 روزه اين تيم در تبريز خبر داد.

به نقل از روابط عمومي اداره تربيت بدني خوزستان، ابراهيم قاسمپور اظهار داشت: در اين اردو بازيكنان فعلي تيم مورد آزمايش بيشتر قرار مي*گيرند و هر بازيكني كه بتواند در اين اردو نظر كادر فني را به خود جلب كند، عضو تيم در فصل آينده ليگ برتر خواهد شد.

وي گفت: سعي داريم در اين اردو از بازيكناني كه با آنها به توافق رسيده*ايم، استفاده كنيم تا تيم با نفرات كامل به اردو برود.

قاسمپور افزود: در اين اردو چند ديدار تداركاتي با تيم*هاي تبريزي انجام خواهيم داد تا از بازيكنان حاضر در اردو شناخت بيشتري پيدا كنيم.

سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان خاطر نشان كرد، علاوه بر اردوي تبريز، يك اردوي خارج از كشور نيز خواهيم داشت كه اسامي كشورهاي مورد نظر را به هيئت مديره باشگاه داده*ايم و منتظر تصميم نهايي آنها هستيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

جواد حبيبيان مسوول روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي صنعت نفت آبادان گفت: دو بازيكن ليگ برتري به تيم فوتبال صنعت نفت آبادان پيوستند. با درخواست "ابراهيم قاسمپور" سرمربي تيم نفت و طي مذاكراتي كه باشگاه با "محمد مطوري" كاپيتان آباداني تيم برق شيراز و "صابر مير قرباني" مهاجم شمالي تيم مس كرمان داشت اين دو بازيكن به تيم نفت پيوستند.

گفته مي*شود قرارداد اين دو بازيكن با باشگاه صنعت نفت آبادان دو ساله است و روز گذشته (شنبه) قرارداد آنها در دفتر هيات فوتبال خوزستان ثبت*شد.

تيم فوتبال صنعت نفت آبادان هم اكنون در اردوي تبريز بسر مي*برد.

Comment

Comment

مجتبي تقوي مربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: دروازه*بان تيم فوتبال سايپا كرج به تيم صنعت نفت آبادان پيوست. با نظر كادر فني "ارشاد يوسفي" دروازه*بان تيم سايپا كرج با قراردادي يك ساله جذب اين تيم شد.

وي اظهار داشت: يوسفي از دروازه*بانان جوان و آينده دار كشور است كه نياز به ميدان ديدن دارد و به طور حتم اين دروازه*بان مي*تواند كمك شاياني به تيم صنعت نفت آبادان بكند.

تقوي گفت: دنبال جذب يك دروازه*بان نيزديگر هستيم.

Comment

دوازده بازيكن قرارداد خود را با تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در هيات فوتبال استان خوزستان به ثبت رساندند.

به گزارش روز سه*شنبه ، روابط عمومي هيات فوتبال خوزستان ، از ميان ‪۱۲‬ بازيكني كه با تيم صنعت نفت قرارداد امضا كردند ، هشت نفر از بازيكنان سابق اين تيم بودند كه قراردادهاي خود را تمديد نمودند.

اميرحسين يوسفي از تيم صباباتري تهران ، مارسلو دسوزا از اروگوئه و روح الله سميعي نيا ازتيم شهرداري بندر عباس به مدت يكسال و عليرضا ذلكي از تيم كشت و صنعت كارون شوشتر به مدت سه سال با تيم صنعت نفت قرارداد منعقد كردند.

علي مطوري ، فواد بغلاني ،حسين سلامي ، محمد يزدان دوست ، توفيق خذيراوي براي سه فصل ،جاسم ثامري و محمد قانميان پور براي يك فصل و ايمان پشتاره به مدت دو فصل قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.

Comment

سرمربى تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: تا قبل از مسابقه مقابل پرسپوليس ۲ ديدار تداركاتى برگزار خواهيم كرد. ابراهيم قاسمپور در اظهار داشت: در تركيه اردوى خوبى برگزار كرديم و در مجموع موفق شديم بهاهدافى كه مورد نظرمان بود دست پيدا كنيم. وى ادامه داد: در اين اردو ۳ بازى تداركاتى انجام داديم. با آنتاليااسپور و يك تيم قزاقستانى به نتيجه مساوى دست پيدا كرديم و مقابل مس كرمان بازى را در شرايطى واگذار كرديم كه با ۵۰ درصد قدرت مان به ديدار حريف رفته بوديم. سرمربى صنعت نفت آبادان تصريح كرد: قصد داريم تا آغاز ليگ برتر، ۲ ديدار دوستانه برگزار كنيم اما در استان خوزستان حريفى پيدا نكرديم. فولاد خوزستان خارج از استان اردو زده است و در هفته دوم ليگ نيز بايد به مصاف تيم استقلال اهواز برويم و صلاح نيست مقابل اين تيم بازى كنيم. وى افزود: در حال رايزنى با تيم هاى خارج از استان هستيم تا پيش از مسابقه با پرسپوليس ۲ بازى دوستانه برگزار كنيم.

Comment

ابراهيم قاسمپور سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: با "محسن زاهدي" و "محمود پوراسداللهي" دو بازيكن تيم مس كرمان قرارداد منعقد كرديم . با توجه به كمبود بازيكن در دو جناح چپ و راست خط هافبك ، دو بازيكن مس كرمان را كه در فصل گذشته ‪ ۲۰‬بازي براي اين تيم در ليگ برتر انجام دادند جذب كرديم.

وي اظهار داشت: زاهدي كه سابقه بازي در تيم نفت را دارد در اين فصل مي*تواند هم در پست دفاع چپ و هم در پست هافبك چپ مورد استفاده قرار گيرد، البته در اين پست "امير حسين يوسفي" را هم در اختيار داريم.

قاسمپور گفت: پوراسداللهي نيز در پست هافبك راست مي*تواند در اين فصل براي تيم نفت مثمر ثمر باشد، زيرا اين بازيكن از سرعت و تكنيك بالايي برخوردار است.

وي افزود: با جذب اين دو بازيكن نقاط ضعف تيم برطرف مي*شود.

با جذب اين دو بازيكن سهميه بازيكنان ليگ برتري تيم فوتبال صنعت نفت آبادان تكميل شد و اين تيم ديگر نمي*تواند بازيكني از ليگ برتر جذب كند.

تيم فوتبال صنعت نفت آبادان ‪ ۲۵‬مرداد در هفته اول ليگ برتر كشور در ورزشگاه تختي آبادان ميزبان تيم پرسپوليس تهران است.

Comment

سرمربى تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: قصد دارم تجربيات تلخ ادوار گذشته حضور نفت در ليگ را پاك كنم و بى شك شكست دادن پرسپوليس سرآغاز موفقيت نفت خواهد بود. ابراهيم قاسمپور اظهار داشت: اولين ديدار ما در ليگ برتر بسيار حساس و جذاب خواهد بود چرا كه پرسپوليس با كادر فنى جديد خود مى خواهد در اولين گام موفق باشد اما انگيزه صنعت نفت براى پيروزى در اين بازى بسيار بالا است و هيچ چيز نمى تواند جلوى ما را بگيرد.وى ادامه داد: تماشاگران آبادانى مدت ها است كه با ورزشگاه قهر كرده اند چون خاطرات خوبى ندارند، من مى خواهم در اين فصل خاطرات بد گذشته را پاك و تماشاگران را با ورزشگاه تختى آبادان آشتى دهم.

Comment

سرمربي تيم صنعت نفت آبادان، گفت: فوتبالي كه داور آن با باج و رشوه به جاي شش دقيقه، هشت دقيقه وقت تلف شده بگيرد، اين فوتبال به لجن كشيده شده است.

"ابراهيم قاسمپور" در پايان بازي با تيم ابومسلم خراسان، به خبرنگار ايرنا افزود: هيچ هراسي ندارم كه به كميته انظباطي احضار شوم، زيرا در اين فوتبالي كه به لجن كشيده شده، من نباشم بهتر است.

تيم ابومسلم خراسان، روز جمعه با نتيجه دو بر يك، صنعت نفت آبادان را شكست داد. دومين گل ابومسلم در دقيقه ‪ ۹۰+۶‬زده شد.

Comment

Comment

Working...
                                X