Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afshin Ghotbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

افشين قطبى سرمربى تيم پرسپوليس اظهار داشت: براى بازى مقابل پاس همدان امكان دارد تغييراتى در تركيب انجام شد؛ اما از حالا نبايد قضاوت كرد چون هر بازيكنى در هر بازى، شرايط خاص خودش را دارد. وى درباره اعتراض مدافع پرسپوليس به تعويضش در ديدار مقابل مقاومت سپاسى، گفت: شيث رضايى انتقاد زيادى در مورد تعويضش كرد اما بازيكن بسيار محكم و خوبى است. رضايى مقابل شيرازى ها خوب كار نكرد و اين مورد را مى توانم روى نوار ويدئويى ثابت كنم. قطبى گفت: امكان دارد برخى مربيان ايرانى با وجود بد بازى كردن بازيكنان، آنها را تعويض نكنند اما من اينطور نيستم. هر بازيكنى ضعيف باشد، خيلى زود از زمين بيرون مى كشم چون در فوتبال حرفه اى اينطور آموخته ام. وى ادامه داد: در ديدار مقابل پاس همدان سعى مى كنيم كه اول گل نخوريم، زيرا در صورت رعايت اين اصل، خيلى زود موفق مى شويم؛ اما مقابل شيرازى ها اول گل خورديم كه اين در ۵ بازى گذشته اصلاً اتفاق نيفتاده بود. دستيار سابق پيم وربيك خاطر نشان كرد: اميدوارم هر چه سريعتر از تساوى خارج شويم تا با خيال راحت تر به فكر بازى هاى آينده باشيم. از سويى پاسخ خوبى به حضور پرشور تماشاگران بدهيم. قطبى گفت: هنوز هم مى گويم بهترين بازيكنان را روى نيمكت داريم. مطمئن باشيد براى به خدمت گرفتن بازيكنان جديد نيز با دوستانم اقداماتى كرده ام. چندين فيلم مختلف از بازيكنان مختلف از كره جنوبى، سوئد و آلمان ديده ام. وى افزود: دوست دارم كسى را به ايران بياورم كه احتياجى به آزمايش نداشته باشد اما در اين مدت با كمك آژانس هاى بين المللى اين مورد را نيز كشف كرده ام كه بازيكنان برزيلى و آرژانتينى خيلى راحت تر و بهتر مى توانند با فرهنگ ايرانى كنار بيايند. سرمربى پرسپوليس اظهارد اشت: مى خواهم هر چه سريعتر اين بازيكنان را با كمك دوستانم در سراسر دنيا انتخاب و به ايران بياورم تا در هفته هاى آتى ما را يارى كنند اما اكنون با همين بازيكنان اميدوارم با كسب پيروزى هاى متعدد، پرسپوليس از دور تساوى خارج شود. اين تيم در دنيا و آسيا نامش بزرگ است و خيلى ها آن را مى شناسند كه با انبوه تماشاگران نيز يارى مى شود.

Comment

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : حاكم كردن منطق بر احساس، مهم*ترين هدف اين تيم در بازي مقابل استقلال تهران است.

"افشين قطبي" عصردوشنبه در گفت وگو با سايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس افزود:اگر بازيكنان بتوانند باحوصله و آرامش بازي را كنترل كنند مي*توانند با پيروزي زمين بازي را ترك كنند.

متن كامل گفت وگوي قطبي با سايت باشگاه پرسپوليس در ذيل آمده است :
        س : سرمربي پرسپوليس چه برنامه*هاي براي بازي با استقلال تهران دارد؟ ج : نمي*توانم برنامه*هاي تيم را فاش كنم اما درحال حاضر فيلم بازي*هاي پرسپوليس و استقلال تهران را در ليگ برتر مورد بازبيني قرار مي*دهم.

هم*اكنون مسايلي كه در هفته*هاي گذشته براي تيم كمرنگ بوده*اند را به طور دقيق مورد بررسي قرار مي*دهيم.تمام بازيهاي پرسپوليس ازبالاي ورزشگاه*ها فيلمبرداري شده است تا كادر فني ارزيابي دقيق*تري را نسبت به شرايط تيم بدست آورند.

س : آيا اين تصاوير براي برنامه*هاي رايانه*اي كاربرد دارد؟
        ج : بله، من در حال حاضر از ‪ ۵ - ۴‬برنامه استفاده مي*كنم و از نوع بازيها اطلاعات كاملي استخراج مي*شود.

س : شكست استقلال مقابل سپاهان را چطور ارزيابي مي*كنيد؟
        ج : فكر مي*كنم استقلال كمي بدشانسي آورد كه در آن ثانيه*هاي پاياني بازي گلي را دريافت كرد. البته روي هر دو گل در ضربه دوم بد عمل كردند و ضربات بازيكنان سپاهان نيز خوب بود. در كل بايد بگويم در فوتبال گاهي اشتباهات بزرگ را به سادگي نمي*بخشند.

س : بهتر نبود سپاهان مقابل استقلال تهران امتياز از دست مي*داد ؟ ج : نه استقلال تهران و نه سپاهان رقيب پرسپوليس در ليگ برتر نيستند بلكه بزرگترين رقيب ما خود پرسپوليس است.

بسياري اوقات پيش مي*آيد كه تيمي بالاي جدول است، اما به راحتي انگيزه هايش را از دست مي*دهد. اين مهم است كه خودت را چطور آماده نگه داري و با چه هدفي تمرين كني.

س : كادر فني تيم پرسپوليس چگونه انگيزه بازيكنان را حفظ مي*كند ؟ ج : هواداران و خود پرسپوليس براي بازيكنان انگيزه مي*دهند، اما تدبير ما اين است كه هر بازيكن يك نفر را پشت سر خود داشته باشد. اين به بازيكن انگيزه مي*دهد كه مراقب باشد كه اگر غفلت كند، نفر بعدي جانشين وي مي*شود.

س : بعضي كارشناسان معتقدند پرسپوليس مقابل ذوب آهن افت كيفي داشت ؟ ج : تا جايي كه مي*دانيم بازيهاي قبل و بعد از شهرآورد پايتخت هميشه اين طور بوده است.

در تمام دنيا هم، چنين بازيهاي حساسي بازيهاي قبل و بعد خود را تحت الشعاع قرار مي*دهد.

اما در تمرينات روي اين مسئله كار مي*كنيم تا ضعفهايي كه شناسايي شده است را مرتفع كنيم.

س : آيا افت بدني بازيكنان تيم پرسپوليس را تاييد مي*كنيد؟ ج : به هيچ وجه اين موضوع را قبول ندارم، تيم پرسپوليس پيش از آغاز رقابت*ها فصل بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشت. اگر گاهي اوقات تيم دچار افت مي شود مربوط به نقص در سازماندهي و ساختار تيم است.

س : گفته مي*شود كه از سخنان عليرضا نيكبخت واحدي ناراحت شده*ايد ؟ ج : نه اين گونه نيست اما نيكبخت واحدي مي*توانست مسائل را به شكل بهتري مطرح كند.

س : قصد داريد چه عكس العملي نشان دهيد ؟
        ج : در اين خصوص با مديرعامل و كادر فني تيم مذاكره خواهم كرد اما به عنوان سرمربي اجازه نمي*دهم كه تيم دچار حاشيه شود. هميشه سرمربي در قبال تيم، باشگاه و هواداران مسئول است و بايد تمام بازيكنان همراه تيم باشند.

ديدار تيم*هاي پرسپوليس و استقلال تهران يكشنبه هفته آينده درهفته نهم ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران در ورزشگاه آزادي برگزار مي*شود.

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتي در سالن اجتماعات شهرداري منطقه ‪ ۹‬گفت : پيروزي پرسپوليس در شهرآورد روز يكشنبه هديه عيد سعيد فطر اين تيم به طرفداران خوداست .

" افشين قطبي " با اشاره به شصت وسومين شهرآورد دوتيم افزود: مساله خيلي آسان است مامي خواهيم پيروزميدان باشيم .

وي اظهارداشت : به من گفتند اين موضوع را نگويم ولي من مي*گويم ما برنده اين بازي هستيم و درآن روز يك بازي زيبا و تماشاپسند راپرسپوليس ارائه خواهد كرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بااشاره به اينكه برد وباخت هربازي به ‪۱۰‬ عامل بستگي دارد تصريح كرد: تيم پرسپوليس درهربازي بهترمي شود وطولي نخواهد گذشت كه پرسپوليس به تيم دلخواه ما تبديل خواهد شد .

قطبي با بيان اينكه هرتيم قهرمان نيز در‪ ۹۰‬دقيقه بازي اشتباهاتي دارد تاكيدكرد: فوتبال بازي پراشتباهي است و ما سعي مي*كنيم درهربازي اشتباهات خود را كمتركنيم .

وي بااشاره به ‪ ۶‬برد و ‪ ۲‬مساوي تيم پرسپوليس گفت: اين يكي ازبهترين نتايج تيم پرسپوليس در‪ ۲۷‬سال گذشته است و صدرجدول براي ما مهم است و درآينده نزديك پرسپوليس بهترين فوتبال ايران را بازي خواهد كرد و دراخر فصل هم قهرمان مي*شود.

سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص ديدن بازيهاي چند هفته گذشته تيم استقلال افزود: من درطول ‪ ۲۲‬سال گذشته شهرآوردهاي مختلفي در كشورهاي ژاپن ،كره ، آمريكا و مكزيك را ديده*ام و فضاي هريك ازاين مسابقات باديگري فرق مي*كرده است.

قطبي بااشاره به اينكه بازيهاي شهرآورد فشارزيادي را برمربيان و بازيكنان تيم*ها وارد مي*آورد اظهارداشت : درطول ‪ ۸‬هفته گذشته مردمي كه من را دركوچه و خيابانها مي*ديدند، ازمن مي*خواهستند كه پرسپوليس برنده بازي شهرآورد شود واين احساس درهيچ كجاي دنيا وجودندارد.

سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص اين كه در ‪ ۶‬هفته تركيب تيم پرسپوليس ثابت بود در هفته هفتم فرزاد عاشوري و شيث رضايي درتركيب تيم تغيير كردند ، گفت : بازيكنان تيم در هربازي و تمرين اناليزمي شوند و ما براي تصميمات خود زياد فكر مي*كنيم چون پرسپوليس بازيكنان خوب زيادي دارد.

وي درخصوص تيم استقلال نيز افزود: ما بازيهاي تيم استقلال رااناليز كرده*ايم و سعي مي*كنيم درشهرآورد خوب بازي كنيم و آنهانيز با تغيير بازي خود مانند ما خوب بازي كند.

سرمربي تيم پرسپوليس درپاسخ به اينكه بعد از‪ ۲‬تساوي تيم پرسپوليس بيشتر دفاعي بازي مي*كند تصريح كرد: بازي به نتيجه آن بستگي دارد و ما سعي مي*كنيم درمواقعي كه تيم پرسپوليس جلوست توپ راحفظ كنيم ، درفوتبال بعضي وقت*ها بايد دفاع كرد و اجازه داد تيم حريف جلو بيايد و تيم ما بعد از آن دو تساوي با منظم و سازماندهي بهتري بازي مي*كند.

قطبي درپاسخ به اينكه دربازيهاي شهرآورد تيم هاضعيف انگيزه بيشتري براي پيروزي دارند گفت: بازيهاي شهرآورد بيشتر احساسي هستند و ما بايد نظم و سازماندهي تيم را حفظ كنيم و با انگيزه وروحيه بهتر وكنترل بازي برنده ميدان باشيم .

وي درخصوص بازي پژمان نوري دردفاع چپ گفت : من فكر كردم نوري از اول در پست چپ بازي مي*كرده به همين خاطر دراين پست ماند ما مي*توانستيم يك بازيكن براي اين پست بياوريم ولي تصميم گرفتيم ازوي كه دراين پست خوب بازي مي*كند استفاده كنيم .

سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص احساسي بازي نكردن بازيكنان درشهرآورد روز يكشنبه افزود: فوتبال ورزش احساسي است و ما بابازيكنان دراين خصوص حرف زده*ايم و آنها سعي مي*كنند دراين روز خونسردبازي كند و دراين نوع بازيها انگيزه حرف اول رامي زند و اين بازي به نوعي يك جام جداگانه مي*باشد.

حميد استيلي نيز دراين نشست گفت : من به فكر سرمربيگري تيم پرسپوليس نيستم مي*خواهم درسالهاي اينده سرمربي باشم اما نه سرمربي تيم پرسپوليس.

وي درخصوص توصيه خود براي بازي شهرآورد به قطبي افزود: مهمترين موضوع مسئله روحي و رواني دراين بازي است و ما به جدول نگاه نمي*كنيم استقلال دررده نهم جدول است و مي*خواهد دراين بازي پيروزشود و توقع تماشاگران خود را برآورده ، سازد.

استيلي بااشاره به آسيب ديدگي محسن خليلي اظهارداشت : آسيب ديدگي وي چيزمهمي نيست و درچند روز آينده بازي خواهد كرد.

كريم باقري نيز دراين نشست گفت : امسال براي تيم فضاي خوبي بوجود آمده است و بازيكنان با آرامش و بدون حاشيه تمرينات خود را انجام مي*دهد و اميدوارم تا آخر فصل هم همينطور باشد.

وي افزود: بازيكنان تيم پرسپوليس روحيه و انگيزه بالايي دارند و اميدواريم روزيكشنبه بازي خوبي را درمقابل استقلال انجام دهيم و پيروز ميدان باشيم .

باقري درخصوص كاپيتاني تيم پرسپوليس اظهارداشت : كاپيتان درپرسپوليس بر حسب سابقه بازي انتخاب مي*شود و هيچ اختلافي دراين*باره وجود ندارد و فرشيد كريمي كاپيتان دوم تيم مي*باشد.

عليرضا نيك*بخت واحدي با اشاره به بازي خود دراستقلال گفت : موقعي كه من دراستقلال دربرابر پرسپوليس قرارمي گرفتم با استرس بازي مي*كردم .

وي افزود: من دو سال است درپرسپوليس بازي مي*كنم ودراين تيم خيلي بهتر بازي مي*نمايم .

نيكبخت واحدي درخصوص شايعات اختلاف بين خود و قطبي گفت :من قطبي را به اندازه برادرم دوست دارم و بعضي*ها وقتها عده*اي تحمل پيشرفت پرسپوليس را ندارند و با اين حرفها مي*خواهند سنگ اندازي وشيطنت كنند .

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:من ازنتيجه بازي با استقلال راضي نبوده و خيلي ناراحتم كه نتوانستم به قول خودم عمل كنم،اما به*اميدخدادر بازيهاي بعد تلافي خواهيم كرد.

مصاحبه " افشين قطبي " با سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص بازي با تيم استقلال به شرح زيراست:

* در پايان بازي راضي به نظر نمي*رسيديد؟
            بله! راضي نبودم. البته بچه*ها خيلي زحمت كشيدند و با جان ودل بازي كردند، من به آنها خسته نباشيد مي*گويم،اما به هرحال شرايط آنطور كه خواستيم نشد.

ما براي استقلال،بزرگ بوديم، ولي آنها براي ما آنقدر بزرگ نبودند كه از تساوي راضي باشيم. وقتي نمي*بريم، من ناراحتم.

* چرابازي،دلخواه شما از كار درنيامد، پرسپوليس تمرين و روحيه خوبي داشت؟ درست است ، ولي گاهي فشارهاي عصبي جلوي روان شدن بازي را مي*گيرد.به*نظر من بايدبهتر كار مي*كرديم و مي*برديم، گل مفتي خورديم.مي*توانم بگويم،ما خودمان بازي را سخت كرديم. البته عكس*العملهاي بچه*ها در ‪۲۰‬دقيقه آخرخيلي خوب بود.

اما بعد از گل تساوي بايد فشار را بيشتر مي*كرديم كه نكرديم.

* به نظر مي*رسيد بازيكنان به نوعي دنبال حفظ نتيجه بودند؟
            آنها توانايي لازم براي پيروزي را داشتند ولي فكر مي*كنم اين احساس را پيدا كردند كه براي حفظ صدر جدول يك امتياز هم خوب است. من دوست دارم تيم من در هر بازي براي بردن به زمين برود، نه براي نباختن يا مساوي كردن!
            * از بازي كدام نفرات رضايت بيشتري داشتيد؟
            الونگ بازي خوبي داشت، سپهر حيدري، پژمان نوري، نصرتي و بادامكي هم تلاش خوبي داشتند، خليلي هم كه در يك روز مهم، يك گل حياتي زد.

* شما با وارد كردن فراز فاطمي، با دو مهاجم بازي كرديد،ممكن*است در آينده از اين شيوه به عنوان يك آلترناتيو استفاده كنيد؟
            ما بسته به شرايط بازي، تغييراتي ايجاد مي*كنيم. ما در عمل سه مهاجم داريم و هميشه ‪ ۶ ،۵‬بازيكن را آماده حمله به دروازه حريف داريم.

* در اين بازي، نوري زياد نفوذ كرد اما شيث كمتر اينكار را انجام داد؟ ما به هر دو نفر گفته بوديم كه بايد در موقع لزوم نفوذ كنند. البته نه هر دو نفر با هم! هيچوقت به شيث نگفتيم جلو برود،بلكه خواستيم،هر زمان شرايط اجازه داد جلو برود. او هم قطعا در شرايطي كه تشخيص داد مناسب است، نفوذ كرد. البته شايد اين مسئله در كار او تاثير گذاشت كه تحليل مي*شد او گاهي كار اصلي خود را ترك مي*كند، اما در كل سعي كرد كار خوبي انجام دهد و گل را هم روي سانتر او زديم.

* در ابتداي فصل، فرزادآشوبي بازيكن فيكس بود، مي*دانيم كه اعتقاد زيادي هم به او داريد، ولي اينروزها كمتر به بازي گرفته مي*شود؟
            ما براي هافبك دفاعي، الان روي الونگ كار مي*كنيم. الونگ سطح آمادگي خود را بالا آورد و در اين بازي از بهترين بازيكنان ما بود. اما قرار نيست، فرزاد هم روي نيمكت بماند. او بازيكن خيلي خوبي است يكسري قابليتها دارد كه از آن بهره خواهيم گرفت.

اينكار در زمان خودش انجام خواهد شد و البته همه بايد درك كنند كه اين رقابت و حضور بازيكنان خوب متعدد كه مي*توانند جاي يكديگر را بگيرند، از خوشبختي*هاي پرسپوليس است.

* اين روزها يك مساله حاشيه*اي درباره پرسپوليس مطرح مي*شود. اينطور القاء مي*شود كه شما تحت تاثير سر و صداي يك بازيكن،او را وارد تركيب مي*كنيد؟ از اين حاشيه*ها و حتي بدتر از آن هم از روز اول بوده*است.ولي اينطور نيست.

مثلا الونگ چه سر و صدايي كرد. بچه*هاي ما اينطور نيستند و من هم يك مربي كم تجربه نيستم كه چنين كنم. براي همين بازي با استقلال، ما در طول هفته فرمهاي مختلفي را درذهن داشتيم و روي آن كار كرديم وحتي بادامكي در مرحله اول از برنامه خارج شد،امابه قدري خوب تمرين كرد كه خودش را به استاندارد مورد نظر ما رساند و در نهايت جمع بندي تمام مسائل، تركيب تيم را تعيين كرد.

* به زمين فرستادن فراز فاطمي يك تصميم خوب و موفق بود، امكان تعويضهاي بيشتر نبود؟
            ما قصد داشتيم عبدي و خرسندي را هم به زمين بفرستيم، ولي بعد از گل، وقتي ديدم بازيكنان،كار خودشان را خوب انجام مي*دهند، بهتر ديدم به آن هماهنگي دست نزنم.

* سرمربي استقلال مدعي بود كه پرسپوليس مثل دهه پنجاه بازي مي*كرد، شما چه پاسخي داريد؟
            من پاسخ مستقيم نمي*دهم. فقط مي*گويم همه مي*توانند ببينند كدام تيم بيشتر بازي را كنترل كرد، بيشتر در زمين حريف بود و بيشتر موقعيت داشت، ما اگر يك گل خيلي مفت نمي*خورديم، الان برتري پرسپوليس كاملا نمايان بود.

* آخر اين هفته يك بازي خيلي حساس داريد؟
            من آينده را خيلي خوب مي*دانم. شمااز پرسپوليس يك بازي متفاوت خواهيد ديد.

Comment

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : روزي هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده مي*گيرم. "افشين قطبي" عصرچهارشنبه درگفت وگو باسايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس گفت : مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران، آزوي هر مربي است اما دير يا روز به اين آرزو دست خواهم يافت. مشروح گفت وگو قطبي با اين سايت به شرح زير است :
                س : مدير عامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرده حاضر است شما را در اختيار تيم ملي بگذارد ؟
                ج : من الان يك كار مهم دارم و آن قهرماني تيم پرسپوليس است. براي هر مربي يك آرزوي بزرگ است كه سرمربي تيم ملي كشورش باشد، من نيز از اين قاعده مستثني نيستم.

س : يعني قصد جدايي از تيم فوتبال پرسپوليس را داريد ؟
                ج : پرسپوليس در قلب من جا دارد. من نمي*خواهم و نمي*توانم از هدف اول خودم برگردم. اول بايد تيم پرسپوليس قهرمان ليگ برتر شود.

احساس مي*كنم روزي به آرزوي بعدي خود كه همانا مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران است، مي*رسم.

س : فكر مي*كنيد، انتخاب يك سرمربي موقت براي چند ماه براي تيم ملي، منطقي باشد؟
                ج : فكر نمي*كنم مربيان بزرگ حاضر به اين كار باشند. هر كس بيايد، مي*خواهد از حالا براي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬برنامه*ريزي كند.

س : درباره دو شغله بودن مربيان تيم ملي چه نظري داريد ؟
                ج : تصور نمي*كنم كه مشكلي در اين خصوص به وجود آيد، زماني كه در كره جنوبي بودم، همزمان در تيم ملي بزرگسالان و زير ‪ ۲۳‬سال كار مي*كردم.

اين تجربه را دارم و از عهده*اش برمي*آيم. البته اگر قرار باشد چنين شرايطي پيش بيايد، نظر باشگاه پرسپوليس و فدراسيون فوتبال شرط است.

فعلا كه فقط پاسخ سوال شما را دادم وگرنه هيچ صحبتي در اين*باره نشده است.

س : شرايط شما براي پذيرفتن چنين مسئوليتي چيست ؟
                ج : فكر نمي*كنم در ايران يا حداقل در ورزش ايران، كاري سخت*تر از هدايت پرطرفدارترين تيم كشور يعني پرسپوليس نباشد. مي*توانم اين مسووليت را بپذيريم. به هر حال افتخار مي*كنم، روزي هدايت تيم ملي را برعهده گيرم.

س : آيا بر سر بدنسازي تيم با همكاران خود اختلاف داريد ؟
                ج : چنين چيزي صحت ندارد، چون من نظرات را مي*شنوم و در نهايت تصميم مي*گيرم كه چه بايد كرد. پس جايي براي اختلاف در كادر فني تيم پرسپوليس باقي نمي*ماند.

س : شايع شده است كه قطبي اعتقادي به بدنسازي ندارد؟
                ج : اين اخبار منطقي نيست. مگر مي*شود چند ماه در مسابقه*ها باشيد و بعد بخواهيد روي بدن بازيكنان كار نكنيد. آمادگي جسماني، تاكتيك، تكنيك و مسائل روحي و رواني چهار عامل مهم در فوتبال هستند.

Comment

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل شيرين فراز كرمانشاه گفت: در بازي امروز تيم شيرين فراز خوب بازي كرد و حتي در نيمه اول از ما برتر بود.

" افشين قطبي " روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: من قبل از بازي نيز گفته بودم كه اين ديدار براي ما سخت خواهد بود و ديديم كه شيرين فراز خيلي خوب در مقابل ما بازي كرد.

وي افزود: تشويق مدام تماشاگران كرمانشاهي عامل ديگري بود كه امروز پرسپوليس در مقابل شيرين فراز متوقف شد.

قطبي اظهارداشت : بازيكنان تيم پرسپوليس در اين ديدار خوب بازي نكردند.

قطبي افزود: ما بايد سه امتياز بازي را مي*گرفتيم ولي كسب يك امتياز در خارج از تهران نيز نتيجه خوبي است.

وي افزود: براي تيمي كه در صدر جدول است خيلي سخت است كه در مقابل تيمي كه پايين جدول قرار دارد بازي كند چرا كه بازي را ساده تصور مي*كند در حالي كه اين تيمها براي بازي با پرسپوليس انگيزه بالايي دارند و بيشترين تلاش خود را مي*كنند.

ديدار تيم*هاي پرسپوليس تهران و شيرين فراز كرمانشاه از هفته سيزدهم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران عصر امروز بدون گل به تساوي انجاميد.

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص استعفاي كاشاني و بازگشت*اش به تيم با اصرار بازيكنان و كادر فني گفت : هيچ بحراني در كار نيست، برخي ها حاشيه*سازي مي*كنند.

"افشين قطبي" روز چهارشنبه در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: تيم پرسپوليس همچنان صدرنشين ليگ است و تاكنون شكستي نداشته*ايم.

وي اظهار داشت : از نظر من بحراني در كار نبود ، هميشه يكسري حاشيه*ها وجود دارد و ما در كادر فني روي اين مسايل بحث و بررسي لازم را داشتيم.

وي درباره مصاف پرسپوليس در هفته چهاردهم با سايت رسمي باشگاه گفت و گويي داشت كه متن آن در زير مي*آيد:
                      س: نتيجه جلسه كادر فني با بازيكنان را چطور ديديد؟
                      ج: بعد از اتفاقاتي كه افتاد، لازم بود يكسري حرف*ها گفته شود، يك جلسه رك و راست بود.

راجع به تمامي مطالب موجود صحبت شد، براي بازيكنان هم توضيح دادم كه لازم نيست براي كار كردن حتما همكار خودمان را دوست داشته باشيم.

ما نمي*توانيم همه را دوست بداريم و همه نمي*توانند ما را دوست داشته باشند.

بايد حرفه*اي فكر كنيم، فوتبال كار ماست، با پرسپوليس قرارداد بسته*ايم و پول مي*گيريم. اگر نتوانيم اينطور كار كنيم بايد اين حرفه را رها كنيم.

س: مسايل بسيار ديگري هم مطرح شد؟
                      ج: بله،مسايل بسيار بودند،ازبازوبند كاپيتاني تا نوع تمرينات، تاكتيك و بدنسازي صحبت شد.

از بازيكنان خواسته شد به جاي گوش دادن به حرف اين و آن با منطق صحبت كنند و مسائل داخلي را هم خيلي زود به بيرون نبرند.

س: چقدر به موثر بودن اين صحبت*ها اميدوار هستيد؟
                      ج: اگر اميدوار نبوديم كه حرف نمي*زديم، من مي*خواهم اين بچه*ها براي آينده خودشان هم كه شده با مسايل حرفه*اي*تر برخورد كنند.

اين يك تفريح نيست، فوتبال كار ماست، من به بازيكنان گفتم كه هيچ يك از ما به تنهايي به جايي نمي*رسيم.

من و آنها بدون كمك به هم قهرمان نخواهيم شد، من باز همان حرف خودم در مصاحبه قبلي را تكرار مي*كنم، يكي براي همه، همه براي يكي!
                      س: يك بحث كه درباره شما مطرح مي*كنند، اين است كه افشين قطبي بسيار مديريتي برخورد مي*كند، در حالي كه بازيكنان ايراني دوست دارند مربي با او رفاقتي كار كند؟
                      ج: شما از بازيكنان ايراني شاغل در فوتبال اروپا بپرسيد شرايط به چه گونه است.

يك اصل بسيار مهم در مربيگري اين است كه شما هميشه مقدار فاصله را با بازيكنان حفظ كنيد. ما كه براي پيك نيك برنامه*ريزي نمي*كنيم كه بخواهيم با رفقايمان به كوه و جنگل برويم.

ما يك كارجدي و سخت داريم، من مخصوصا بايد سعي كنم اين*فاصله تا حدودي حفظ شود تا روي تصميم*گيري*ها تاثير نگذارد.

ممكن است يك تصميم، زندگي بازيكني را عوض كند، آخر فصل مجبورم نفرات را گزينش كنم.

اگرقرارباشد احساساتي شوم، تصميم غلط مي*گيرم، البته نه*اينكه ديكتاتور باشم.

س: جريان تمرين بدون توپ روز دوشنبه چه بود، شما به اين نوع تمرين اعتقاد نداريد؟
                      ج: وقتي ديديم بازيكنان خيلي دوست دارند، كمي تمرينات متفاوتي داشته باشند، سعي كرديم فضاي جديدي ايجاد كنيم.

البته درفوتبال روز دنيا، بدنسازي در زمين را هم با توپ انجام مي*دهند و بسياري از مربيان مطرح دنيا اينطور عمل مي*كنند.

س:اما در فوتبال ما، يك سري مسايل متفاوت وجود دارد، مثلا بچه*ها از آن تمرين به خاطر فشاري كه داشت لذت بردند؟
                      ج: اين نوع تمرين از نظر اصول جديد قابل قبول نيست، ولي شما به نكته ظريفي اشاره كرديد.

گاهي مسايل رواني معجزه مي*كند، اين اصل درتمام شيوه*ها وجود دارد، اگر بازيكنان دوست دارند، اينطورتحت فشار باشند، سعي مي*كنم با مشورت همكارانم گاهي اوقات چنين برنامه*اي داشته باشيم.

س: با اصول شما منافات ندارد؟
                      ج: مسايل رواني هم خيلي مهم است، البته*اي كاش بازيكنان رفته*رفته رفتار و افكار حرفه*اي پيدا كنند.

اگرموردي براي آنها سوال*ايجاد كند يا اگر بخواهند دليل و هدف تمرينات را بدانند، خوشحال مي*شوم به آنها آموزش بدهم.

ناراحت كه نمي*شوم، هيچ! خوشحال هم مي*شوم. بازيكنان بايد باور داشته باشند كه براي حتي يك ثانيه تمرين آنها فكر داريم. در كرمانشاه هم ديديد كه در دقيقه ‪ ۹۰‬حمله مي*كرديم.

س: بازي با سايپا بسيار حساس است، با تجربه*اي كه در كرمانشاه داشتيد، شرايط تيم را چطور ارزيابي مي*كنيد؟
                      ج: ما بايد بتوانيم در هر بازي عملكرد بهتري را نشان بدهيم، اگر ما تيم قهرمان هستيم، يك بازي مانند آنچه در كرمانشاه انجام داديم بايد ما را وادار كند كه بازي به مراتب بهتري انجام بدهيم.

پرسپوليس بايد يكي از بهترين بازي*هاي خود را انجام بدهد، منتظر اين مساله باشيد.

س: پرسپوليس در دو بازي گذشته، گلي دريافت نكرده است، اتفاق بود يا اين روند ادامه مي*يابد؟
                      ج: به نكته مهمي اشاره كرديد، براي رسيدن به اين نقطه برنامه*ريزي و كار شد، اين مهارت براي رسيدن ما به قهرماني بسيار مهم خواهد بود.

س: ولي تيم در گلزني با مشكلاتي مواجه شد، خليلي اين روزها گل نمي*زند، بسياري پست و شرح وظايف جديد را دليل اين مساله مي*دانند.

ج: دليلي كه مطرح مي*شود، غلط است. او حالا در پستي بازي مي*كند كه با بهره*گيري خوب از آن، مي*تواند بيشتر هم گل بزند.

او در حال بازي بين خطوط است و مي*تواند از تلاش*هاي ديگر بازيكنان هم استفاده كند.

س: شايد در تئوري اينطور باشد، اما در عمل...!
                      ج: در عمل هم به نظر من جواب داد. آيا او صاحب موقعيت نمي*شود، آيا او براي بازي با ملوان فرصت*هاي متعددي نداشت او مي*توانست در همين چهار بازي سه گل بزند، اما كمي بدآورد.

من مطمئن هستم كه موتور او دوباره گرم مي*شود ، آنچه براي خليلي روي مي*دهد يك پديده جديد نيست. مهاجمان در ‪ ۱۰‬بازي، ‪ ۷‬گل مي*زنند.

بعد براي پنج بازي گل نمي*زنند و دوباره مي*بيني مثلا در هفت بازي ‪ ۵‬گل زده*اند.

زندگي يك فوروارد اينطور است و مطمئن باشيد خليلي هم سهم گل*هايش را خواهد زد.

س: چهار بازي آينده بسيار تعيين*كننده خواهد بود. برنامه خاصي داريد؟ ج: ما همان برنامه هميشگي را دنبال مي*كنيم، ولي درست مي*گوييد، به*ويژه بازي با سپاهان مهم است.

ما نگران نيستيم چون احساس مي*كنم حريفاني كه به نظر سخت*تر هستند، سبب مي*شوند بازيكنان ما هم با انرژي بيشتري بازي كنند، آنها هر قدر بيشتر تلاش كنند به ما نيرو مي*دهند.

Comment

Comment

وقت كمى دارد ولى در عوض مى گويد:"من تند حرف مى زنم".
                          افشين قطبى از روزى كه به ايران آمده و سرمربیگری پرسپوليس را قبول كرده مدام بر محبوبيتش افزوده شده است.

این مربی 43 ساله، پس از سال 2000، مدتی طولانی را به عنوان کمک مربی تیم ملی کره جنوبی گذرانده است و با مربیان بزرگی همچون گاس هیدینک و دیک ادووکات همکاری داشته است.

او همچنین مدتی نیز بعنوان کمک مربی تیم ال ای گالاکسی (تیمی که اکنون دیوید بکهام را بعنوان بازیکن و رود گولیت را بعنوان مربی در اختیار دارد) فعالیت کرد.

"افشين امپراطور" لقبى است كه هواداران پرسپولیس به او داده اند و حالا با پيشتازى در ليگ برتر ايران او همان مربى بزرگى است كه مى تواند پرسپوليس را پس از سال ها به قهرمانى ايران برساند؛ مربى اى با كاراكتر منحصر به فرد كه شباهتى به ديگر مربيان شاغل در ليگ ايران ندارد.

افشين قطبى پس از غلبه بر سايپا در آخرين ثانيه هاى بازى از هميشه خوشحال تر به نظر مى رسد و جام را بيش از هميشه در دسترس مى بيند.

گفت و گو با او را چندان ويرايش نكرده ايم تا لهجه انگليسى و گويش نيمه تمام فارسى اش از آن نمايان باشد.

شما از محيطى كاملا متفاوت به فوتبال ايران آمده ايد. حاشيه*هاى اين فوتبال آزاردهنده نيست؟

فوتبال ما خيلى شلوغ است، مثل خيابان*هايمان؛ ولى براى كسى كه در يكى از باشگاه*هاى بزرگ كشور مربيگرى مى كند اين موضوع طبيعى است.

كارهايى مثل بستن تيم و تمرين دادن كار ساده*اى نيست و فشار و استرس زيادى ايجاد مى*كند.

فوتبال ايران با چيزى كه تصور مى*كرديد چقدر تفاوت داشت؟

من فكر نمى*كردم انقدر احساس، محبت و علاقه در كشور وجود دارد. تعارف هم در اين مدت زياد ديدم.

در ۱۰ دقيقه صحبت، فرد نه دقيقه قربان من مى*رود و ما تنها يك دقيقه فرصت داريم كه صحبت كنيم. البته من كم*كم عادت كرده*ام و ياد گرفته*ام كه بگويم "مخلصتم" يا "كوچيكتم"!

به نظر من خيلى از اين حرف*ها صادقانه نيست.

بعضى اوقات به من مى*گويند تو درست مى*گويى و حرفت صحيح است ولى اين كار در كشور ما خطرناك است. ولى افشين قطبى يك چنين آدمى است. من دوست دارم با صداقت كار كنم و جلو بروم و [مى خواهم] كسانى هم كه با من كار مى*كنند اين صداقت را داشته باشند.

زمانى كه تصميم گرفتيد اين كار را قبول كنيد، فكر مى*كرديد اين كار تا اين اندازه پر فشار باشد؟

بله، من مى*دانستم كه كار سختى در پيش دارم و معتقدم در اين چند هفته ما محشر بوديم كه توانستيم چنين نتايجى را در شرايط فعلى فوتبال ايران كسب كنيم.

شرايط شخصى خود شما چطور، راضى هستيد؟

برخى از مربيان پرسپوليس فكر مى*كنند كه بزرگ*تر از پرسپوليس هستند اما پرسپوليس از همه ما بزرگ*تر و مهم*تر است. جاى همه ما در پرسپوليس اجاره اى است

من زندگيم فوتبال است.

هر بازى، چه قبل و چه بعد از آن، ساعت*ها ذهن مربى را مشغول مى*كند.

مردم فكر مى*كنند كل فوتبال يك ساعت و نيمى است كه در زمين ديده مى*شود و بعد از آن ما به خانه مى*رويم تا هفته بعد و بازى بعدى، ولى اينطور نيست.

كار مشكلى است و هر كسى از عهده انجام آن برنمى*آيد چرا كه استرس آن خيلى زياد است.

ببينيد چند نفر از مربيان فوتبال سكته قلبى كرده اند، همسرانشان از آنها جدا شدند، دچار مشكلات روانى و كچلى شده*اند و ...

چه مقدار از تلاش شما برای برآورده كردن خواسته*هاى خود شماست و چه ميزان از اين احساس به علاقه شما نسبت به فوتبال ربط دارد؟

هر دو. من خيلى كشورم را دوست دارم. براى من كه ۳۰ سال دور از كشور زندگى كرده*ام ولى هميشه احساس ايرانى بودن را داشته*ام، كار در هر جايى احساس غريبگى محسوب مى شده و فكر كرده*ام جايى كه بايد باشم و كار كنم، نيستم.

از آقاى كاشانى(مدير باشگاه) و پرسپوليس متشكرم كه اين امكان را به من دادند كه بازگردم و به مردم و فوتبال اين كشور خدمت كنم.

[در مورد فوتبال هم] از زمانى كه به ياد دارم به فوتبال علاقه داشته*ام و تو خون و قلبم بوده است. ۳ ساله بودم كه صبح و شب من در كوچه*هاى تهران به فوتبال بازى كردن مى*گذشت.

پدر و مادرم اصرار داشتند كه من درس بخوانم و من پنهان از آنها فوتبال بازى مى كردم.

مربيان ايرانى به دوربين اهميت زيادى مى*دهند و براى همين هيچ وقت خود واقعى*شان را در كنار زمين نشان نمى*دهند. احساسات شما، چه زمانى كه تيم گل مى*زند و چه وقتى كه گل مى*خورد، خيلى طبيعى است.

من هميشه خودم هستم. وقتى در كنار زمين هستم از هر ثانیه آن لذت مى*برم حتى زمانى كه بازى به باخت منجر شود.

من در تمام مدت بازى داخل زمين هستم و حتى تماشاگران چند صد هزار نفرى هم (حواس) مرا از زمين خارج نمى*كند. هيچ وقت فكر نكردم اگر اين بازى را ببريم يا ببازيم چه مى*شود. فقط سعى كرده*ام از هر ثانيه آن لذت ببرم.

حضور كنار زمين و نشستن روى نيمكت افتخار بزرگى است و هيچ *كس نمى*داند چقدر در اين جا باقى مى ماند.

برخى از مربيان پرسپوليس فكر مى*كنند كه بزرگ*تر از پرسپوليس هستند اما پرسپوليس از همه ما بزرگ*تر و مهم*تر است. جاى همه ما در پرسپوليس اجاره اى است؛ اين اجاره ممكن است يك ماه يا يك سال باشد. وظيفه ما اين است كه در آن مدت وضعيت پرسپوليس را بهتر كنيم تا وقتى رفتيم، پرسپوليس بهترى برجا بماند.

اين غريزى رفتار كردن تا به حال صدمه*اى به شما نزده است؟

از هلندى*ها ياد گرفتم چطور با سازماندهى فوتبال بازى كنم. از ايتاليايى*ها ياد گرفته*ام چطور ضد حمله*هاى سريع تدارك ببينم. از كره*اى*ها [ياد گرفتم] نظم، بدنسازى و سرعت تا چه اندازه مهم است

ممكن است بزند ولى من به تمام بازيكنان هم گفته*ام مهم نيست شما مرا دوست داشته باشيد يا نه، مهم اين است كه به من احترام بگذاريد، هر چه مى**گويم انجام دهيد و ياد بگيريد.

اين كار در ايران اتفاق جديدى است. محمد نصرتى يك روز بعد از تمرين به من گفت: "افشين! ايرانى*ها اين حرف*ها را خيلى نمى*پسندند." ولى اين كار، كار حرفه*اى است. من بايد كارى كنم كه تيم برنده و قهرمان باشد.

تصميماتى كه پدر و مادرها براى بچه*هايشان مى*گيرند براى آن است كه آن بچه بهترين باشد؛ آنها به اين موضوع كه اين كار چقدر علاقه كودك را نسبت به آنها افزايش مى*دهد اهميت نمى*دهند.

شما گفتيد سعى مى*كنيد كه عادت تعارف كردن ايرانى*ها را ياد بگيريد. اين خيلى ها را نگران مى كند كه شما هم شبيه ديگر مربيان شويد.

هميشه بايد خوبى*ها را جذب كرد.

هلندى ها يك نظم و هارمونى خاصى در بازى دارند و حركات آنها مثل جريان آب در رودخانه است و بهترين سازماندهى در حمله را دارند. آلمان*ها نظم، قدرت و تمركز زيادى دارند. در فوتبال ايتاليا دفاع و ضد حمله*هاى خوبى صورت مى*گيرد.

من سعى كردم خصوصيات خوب هرجايى را كه كار كرده*ام، ياد بگيرم. از هلندى*ها ياد گرفتم چطور با سازماندهى فوتبال بازى كنم. از ايتاليايى*ها ياد گرفته*ام چطور ضد حمله*هاى سريع تدارك ببينم. از كره*اى*ها [ياد گرفتم] نظم، بدنسازى و سرعت تا چه اندازه مهم است.

از كسانى مثل ميلوتينوويچ كه همه جا كار كرده* است ياد گرفتم كه صداقت و محبت تا چه اندازه موثر است، كه بايد به همه سلام كنم چه مدير باشگاه و چه يك گدا.

خون و قلب من ايرانى است و عشق و علاقه و هوش ايرانى*ها را دارم اما از جهاتى كه گفتيد نمى خواهم ايرانى شوم.

به عنوان مربى، چقدر از بازى*هاى پرسپوليس راضى هستيد و لذت مى*بريد؟

نيمه اول بازى در مقابل شيرين فراز بدترين نيمه فوتبال ما بود اما در ۳۰ دقيقه ابتدايى بازى در اهواز و ده دقيقه پايانى همه چيز آنطور بود كه مى*خواستم.

گرچه هنوز نظم، تاكتيك و فكرى كه مورد نظر من است را در تمام ۹۰ دقيقه بازى نداشته ايم.

خيلى سخت است كه تمام عادت*ها در ۱۴ هفته عوض شود، اما فكر مى كنم با تمام امكاناتى كه در اختيار ما وجود دارد ما محشر بازى كرديم؛ ۱۴ هفته بدون باخت.

سعى ما بر اين است كه فوتبال زيبا به نمايش بگذاريم ديگر نيمه*اى مثل بازى با شيرين فراز نداشته باشيم.

ايده*آل من يك فوتبال بين*المللى با تركيبى از تفكرات همه فوتبال*هاست، كاشكى ما مى*توانستيم مثل آرسنال يا بارسلونا بازى كنيم.

عده*اى اعتقاد دارند شما به حداقل نتيجه راضى هستيد.

براى من كه ۳۰ سال دور از كشور زندگى كرده*ام ولى هميشه احساس ايرانى بودن را داشته*ام، كار در هر جايى احساس غريبگى محسوب مى شده و فكر كرده*ام جايى كه بايد باشم و كار كنم، نيستم.

من دوست دارم هر بازى را با ۱۰ گل ببريم ولى گاهى وقت*ها نمى*شود. دوست دارم بازى خوب و زيبايى داشته باشيم اما اين تمام واقعيت نيست. حتى برزيل هم نيمه*هايى دارد كه خوب بازى نمى*كند. فوتبال مثل يك سمفونى گاهى تند و گاهى كند است.

مردم ايران خيلى سخت راضى مى*شوند و راضى كردن آنها اصلا كار ساده اى نيست.

هيچ مربى و هيچ تيمى با بازى زيبا قهرمان نمى*شود. به نظر من يك تفكر است كه روحيه و فضاى قهرمانى در تيم ايجاد مى*كند كه ما آن را در تيم داريم.

نسبت به روزى كه مربيگرى تيم پرسپوليس را قبول كرديد انگيزه بيشترى داريد يا احساس مى كنيد كه خسته شده *ايد و نياز به استراحت داريد؟

من هر وقت كه مشكلات دور و برم زياد مى*شود، انگيزه بيشترى پيدا مى*كنم. من خيلى جنگنده هستم و هيچ وقت كارى را نيمه رها نكرده*ام.

اگر كارى را قبول مى*كنم تا پايان آن تلاشم را مى*كنم. من اينجا آمده*ام كه با همكارى همه، تيم را قهرمان كنيم و قهرمان هم خواهيم شد.

الان من قراردادى يك*ساله دارم كه در نهايت دو جام داخلى ايران را مى*توانيم كسب كنيم.

ولى وقتى ما هنوز برنامه چند هفته آينده خود و روز بازى*هايمان را نمى*دانيم،* برنامه*ريزى كردن كار سختى است.

به غير از پرسپوليس، به تيم ديگرى هم در فوتبال ايران فكر كرده*ايد؟

نمى*توان گفت زندگى چه مى*شود ولى اگر در پرسپوليس كار كنى، ديگر نمى*توانى در باشگاه ديگرى فعاليت داشته باشى. بالاتر از پرسپوليس تيمى نيست. در دو تيم دوست دارم كاركنم؛ پرسپوليس و تيم ملى.

اگر در فوتبال نباشيد، در ايران مى*مانيد؟

هنوز به اين موضوع فكر نكرده*ام. من براى فوتبال به ايران آمده*ام. من اگر فوتبال در زندگيم نباشد،* مى*ميرم. از روزى كه توانسته*ام درآمد داشته باشم، اين درآمد از راه فوتبال كسب شده است. نمى*دانم كار ديگرى مى*توانم انجام دهم يا نه.

زمانى كه فوتبال نيست، چه كار مى*كنيد؟

من روزى يك ساعت ورزش مى*كنم. سعى مى*كنم كتاب بخوانم.

آخرين كتابى كه خواندم درباره صحبت كردن با بدن بود. اين كتاب را خواندم تا كسانى را كه اطرافم هستند و با بدنشان حرف مى*زنند را بهتر بفهمم. دوست دارم در تمام دنيا كار كنم و وقتى نمى*توانم صحبت كنم، بايد از بدن (Body language) استفاده كرد.

به موسيقى هم علاقه زيادى دارم. موسيقى ايرانى و عربى را خيلى دوست دارم. در ايران هنوز به سينما نرفته*ام. اين ۱۴ هفته سرم خيلى شلوغ بوده است.

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران از تغيير تاكتيك اين تيم در آينده نزديك خبر داد.

"افشين قطبي" دوشنبه*شب در گفت و گو با سايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس با بيان اينكه كادر فني اين تيم به دنبال تحول است ، گفت : حريفان ما در تعطيلات نيم فصل بر روي شيوه بازي تيم پرسپوليس كار خواهند كرد و ما براي موفقيت در دور برگشت ليگ برتر نياز به تغيير تاكتيك داريم.

وي از اعلام زمان تغيير شيوه بازي تيم پرسپوليس خودداري كرد و اظهار داشت : لحظه تغيير آرايش تيم پرسپوليس بسيار مهم است و ما قصد داريم در بهترين زمان اين كار را انجام دهيم.

مشروح گفت و گوي قطبي با سايت باشگاه پرسپوليس در ذيل آمده است :

س : با توجه به اظهارنظرهاي سرمربي جديد تيم استقلال تهران به نظر مي*رسد انگيزه خاصي براي رويارويي با اين تيم داريد ؟
                            ج : تيم فوتبال پرسپوليس براي قهرماني در ليگ برتر مي*جنگد و تمامي مسائل در حاشيه قرار دارد. البته مربيان بايد بيشتر تلاش خود را معطوف به تمرينات و تيم خود كنند. اينكه كسي زياد حرف بزند از هدفش دور مي*شود.

متاسفانه اين فرهنگي است كه در فوتبال ايران زياد مي*بينم ، در حالي كه سالها قبل اين طور نبود.

س : شرايط تيم استقلال تهران را چگونه ارزيابي مي*كنيد ؟
                            ج : درست نيست كه در اين*باره صحبت كنم ولي لازم است كه به جاي حرف زدن ، كار انجام شود و تنها چيزي كه مهم است ، شرايط خوب پرسپوليس و استقلال تهران به عنوان تيم*هاي پرطرفدار است. به هر حال فوتبال ايران در چنين شرايطي رونق بيشتري به خود مي*گيرد.

س : وضعيت تمرينات تيم پرسپوليس چگونه است ؟
                            ج : زمين تمرين شرايط خوبي داشت. ابعاد هم استاندارد بود. اما يكسري مشكلات جانبي مثل رختكن و امكانات داشتيم كه بايد برطرف شود.

س : شرايط مصدومان تيم پرسپوليس چطور است ؟
                            ج : منتظر جواب آزمايش "الونگ" هستيم و مصدميت "مهدي واعظي" بهبود يافته است.

س : برخي منتقدان معتقدند كه بايد شرايط جسماني بازيكنان تيم پرسپوليس افزايش يابد ؟
                            ج : بر روي مسايل بدني هميشه بايد كار كرد، اما اگر منظور اين باشد كه دچار افت شده*ايم، قبول ندارم. شايد گاهي اوقات يك يا دو بازيكن تيم دچار مشكل شوند اما اين موضوع به شرايط كلي بدنسازي مربوط نمي*شود.

عوامل مختلفي در مورد مسايل جسماني تيم*ها مانند سفر ، غذا ، خواب و غيره وجود دارد كه تاثير بسزايي در آمادگي بازيكنان دارد.

س : آيا موافق جدايي براي بازيكنان تيم پرسپوليس هستيد ؟
                            ج : اين موضوع بستگي به شرايط تيم دارد. بايد ديد كدام بازيكن را با چه مبلغي مي*خواهند به ساير باشگاه*ها منتقل كنند. البته در اين مورد تاكنون مذاكره جدي با مديرعامل باشگاه نداشتم.

س : چرا تاكنون در تيم*هاي پايه*اي تيم پرسپوليس حضور نيافته*ايد ؟ ج : در حال حاضر تمامي تمركز كادر فني تيم ، معطوف به قهرماني تيم پرسپوليس در ليگ برتر است. اين تيم مي*تواند بازيكنان خوبي را به فوتبال ايران معرفي كند اما اين موضوع بايد در زمان مناسبي انجام شود.

تيم پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري در هفته شانزدهم مسابقه*هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه*هاي ايران برابر تيم صبا باتري تهران قرار مي*گيرد.

اين تيم هم*اكنون با كسب ‪ ۳۵‬امتياز در صدر جدول رده*بندي اين مسابقه*ها ايستاده است.

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران افق بلند كاري خود در فوتبال حرفه- اي را حضور با تيم ملي فوتبال ايران در مرحله دوم جام جهاني عنوان كرد.

"افشين قطبي" در گفت و گو با ايرنا افزود: آرزوي من است كه بتوانم با تيم ملي فوتبال به مرحله دوم رقابتهاي جام جهاني صعود كنيم.

متن كامل اين گفت و گو به شرح زير است:
                              س: افق بلند كاري در فوتبال حرفه*اي قطبي كجاست؟
                              ج: حضور در تيم ملي فوتبال ايران افق بلند كاري من است و اميدوارم بتوانم با اين تيم به مرحله دوم بازي*هاي جام جهاني صعود كنم.

س: اين صعود مستلزم چه امكاناتي است؟
                              ج: اگرفدراسيون فوتبال ايران چراغ سبز نشان دهد ، مديريت و امكانات لازم را در اختيار من قرار بدهد مي*توانم تيم را بالا ببرم.

س: فوتبال ايران را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟
                              ج: فوتبال ايران داراي توانايي*هاي بسياري است ، به*طوري*كه مي*توانم بگويم از ديگر تيم*هاي آسيايي برتر است اما مهمترين مساله استفاده از اين پتانسيل*هاست.

س: لطفا توضيح بيشتري بدهيد؟
                              ج: ببينيد، فوتبال ايران داراي استعدادهاي بسياري است اما نياز به امكانات بيشتري دارند.

اين امكانات مي*تواند محل مناسب تمرين ، استراحت و ... باشد.

س: چطور شد كه بعد از ‪ ۳۰‬سال به فوتبال ايران آمديد؟
                              ج: ما ايراني*ها از خاك ايران هستيم و در هر كجاي دنيا كه باشيم بايد به كشور خدمت كنيم.

من هم بعد از ‪ ۳۰‬سال كه به وجودم نياز شد به ايران آمدم اما اين ‪۳۰‬ سال هم دير بود ، بعد گذشت اين همه سال!
                              س: جو باشگاه پرسپوليس را چگونه ارزيابي كرديد، آيا اين جو مورد پسند شماست؟
                              ج: باشگاه پرسپوليس محبوبترين باشگاه در ايران و حتي در آسياست ، باشگاهي است كه انرژي آن مي*تواند يك كوه را جا به جا كند، پرسپوليس*ها را خانواده*ها جد در جد دوست داشتند.

س: به نظر شما در اين محبوبت چه كسي موثرتر است هواداران يا مسوولان؟ ج: هر دو در اين باشگاه هم هوادار مهم است هم مسوول، اين باشگاه براي فوتبال كشور و ساماندهي فرهنگ و اخلاقي ورزشي داراي قدرتي فوق*العاده است.

س: چه عواملي را سبب پيروزي*هاي اخير تيم مي*دانيد؟
                              ج: همدلي بازيكنان با كادر فني ، حمايت*هاي مسوولان باشگاه از بازيكنان و كادر فني و حمايت هواداران .

س: آينده پرسپوليس را چگونه ارزيابي مي*كنيد؟
                              ج: اين تيم آينده خوبي دارد، ‪ ۱۶‬بازي بدون باخت و حضور مداوم در صدر جدول از بهترين نتايج در تاريخ پرسپوليس بوده است.

تيم پرسپوليس با اين انگيزه و انرژي مي*تواند به بهترين*ها حدنصاب*ها دست يابد.

س: پيش بيني شما براي چند بازي ديگر بدون شكست است؟
                              ج: انشاالله ‪ ۳۴‬بازي را بدون شكست پشت سر مي*گذاريم و به قهرماني مي*رسيم، ما بايد در ليگ برتر قهرمان شويم.

س: يعني تيم پرسپوليس از بحران پنج ساله خارج مي*شود؟
                              ج: مطمئن باشيد، ما نتايج بهتري را هم به دست خواهيم آورد و موفق هم خواهيم شد، البته بارها به من گفتند كه اين را مطرح نكنم، اما وقتي مطمئن به پيروزي هستم، چرا نگويم!
                              س: نظر سرمربي پرسپوليس در خصوص اعضاي كادر فني تيم چيست؟
                              ج: ببينيد اگر من به شخصه اعضاي كادر فني و بازيكنان را انتخاب مي*كردم تيم خيلي بهتر نتيجه مي*گرفت.

من*زماني به تيم پرسپوليس وارد شدم كه تيم بسته شده بود اما اين نتايج و با توجه به بسته بودن تيم نتايج بسيار خوبي است.

س: انتخاب بازيكنان از سوي شما چه تفاوتي در نتايج تيم داشت؟ ج: هر سرمربي بازيكني را انتخاب مي*كند كه با روحيات و تفكرات خودش هم خواني داشته باشد، سرمربي و بازيكن بايد از هم شناخت داشته باشند و اين مساله لازم و ملزوم يكديگر است.

س: پس با اين تفاسير كادر فني پرسپوليس در فصل بعد تغيير كند؟ ج: ببينيد هر سرمربي بايد بتواند كادرفني*اش را ، خود انتخاب كند، اما ما با اين كادر فني به جاهاي خوبي رسيديم و با هم مي*مانيم.

س: اگر فردي بخواهد از كادرفني تيم برود، چه كار مي*كنيد؟
                              ج: هر كمك مربي دوست دارد روزي سرمربي شود و اگر من هم كادرفني*ام را واقعا دوست داشته باشم نبايد جلوي آنان را بگيرم.

س: شما خودتان روزهاي بسياري از عمر كاري خود را نفر دوم بوديد، چه احساسي داشتيد؟
                              ج: من مي*فهمم كه نفر دوم بودن در هر تيمي چقدر سخت است.

زماني كه برانكو سرمربي تيم ملي بود و از ايران اخبار خوبي نمي*رسيد، روزي "ادووكات" به من گفت كه اگر پيشنهاد سرمربيگري از ايران داشتي، چه مي*كني؟ گفتن قبول نمي*كنم من به مردم كره قول دادم و تا آخر هستم.

ادووكات گفت: قبول مي*كني زيرا من مي*خواهم كه تو نفر اول باشي.

س: شما رقيب قهرماني تيم پرسپوليس را چه تيمي مي*داني؟
                              ج: رقيب اصلي تيم پرسپوليس خود تيم است.

س: اين حرف را بارها گفتيد، اما منظور خود را راحت تر بگوييد، هنوز هيچ*كس نمي*داند رقيب پرسپوليس خودش است يعني چه؟
                              ج: پرسپوليس بايد بتواند فوتبال دوست داشتني "افشين قطبي" را بازي كند. ما رقيب نداريم بايد فضايي درست كنيم كه تيم بتواند در مواقع حساس كارهاي عملي انجام دهد.

همه تيم*ها در مقابل پرسپوليس خيلي خوب بازي مي*كنند، ما بايد بتوانيم انرژي بازيكنانمان را حفظ كنيم.

س: فوتبال دوست داشتني قطبي چه نوع فوتبالي است؟
                              ج: فوتبال نتيجه گرا، تاكتيكي و نظم*دار، فوتبال مورد علاقه من است.

س: منظور شما همان فوتبال بين*المللي است؟
                              ج: بله، ما بايد به بازيكنانمان آموزش بدهيم چگونه به*سرعت از حالت دفاعي به حمله و بالعكس تغيير شكل دهند. دردفاع به حمله بيايند و حمله به دفاع اين مهمترين اصل يك فوتبال نتيجه*گراست.

تيمي فوتبال بين*المللي بازي مي*كند كه هميشه بتواند بر روي حريف فشار بياورد و در آخر تيمي خوب است كه نگذارد تيم مقابل فوتبال خود را بازي كند.

س: اين تغيير تاكتيك به چه زماني نياز دارد؟
                              ج: تغيير شكل بايد در چند ثانيه در يك تيم موفق انجام شود، ما بايد سعي كنيم ثانيه*ها را ساماندهي كنيم.

ضربات ايستگاهي، فرستادن توپ از جناحين زمين به بهترين شكل ممكن بايد در دستور كار قرار گيرد.

Comment

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران مدعي شد كه تيم صاحب نام آ.ث ميلان ايتاليا هم در ورزشگاه سبز اما يخ زده شهداي قدس شهر همدان ، تن به شكست مي*داد.!
                                تيم پاس همدان عصر دوشنبه در مرحله يك هشتم نهايي مسابقه*هاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي كشور با نتيجه ‪ ۳‬بر صفر مقابل تيم پرسپوليس تهران به برتري دست يافت. "افشين قطبي" در پايان اين ديدار در گفت و گو با خبرنگاران افزود : شكست مقابل تيم پاس همدان در جام حذفي باشگاه*هاي ايران براي تيم پرسپوليس لازم بود.

وي گفت : بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ‪ ۱۸‬برد پياپي ، نياز به شوك روحي داشتند.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران اضافه كرد : برد و باخت در فوتبال طبيعي است و برخي وقت*ها تيم*هاي بزرگ هم شكست مي*خورند.

قطبي اظهار داشت : دريافت گل دوم از تيم پاس مانند اين بود كه چاقويي در قلب تيم پرسپوليس فرو رفت و نتوانستيم به بازي منطقي خود بازگرديم.

وي ، ضعف داوري را در اين بازي مشهود دانست و گفت : داور اين بازي بيش از حد دست به جيب شد و در صحنه*هايي كه نياز به اخطار نبود ، به بازيكنان كارت نشان داد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ، برنامه*ريزي فدراسيون فوتبال در خصوص بازي*هاي اين تيم در جام حذفي را نامطلوب عنوان كرد و گفت : آنها بايد در جام حذفي منطقي برنامه*ريزي كنند و تيمي كه هم*اكنون يكي از بهترين هاي فوتبال ليگ برتر كشور است ، بازي*هاي خانگي بيشتري داشته باشد.

وي افزود : تيم پرسپوليس براي جام حذفي حساب ويژه*اي باز كرده بود اما متاسفانه تيم پاس معادلات ما را برهم زد.

قطبي درباره اخراج چند بازيكن تيم پرسپوليس گفت : داور بازي خوب تيم ما را تغيير داد چرا كه كارت قرمزها بيش از حد بود و مي*توانست منطقي*تر قضاوت كند.

Comment

Working...
                                X