Announcement

Collapse
No announcement yet.

AFC Asian Cup 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• گابريل كالدرون مربي تيم عمان پس از اين كه گل وقت هاي تلف شده تيم كاهيل مانع از پيروزي اين تيم برابر تيم قدرتمند استراليا شد اعلام كرد كه به بازيكنانش افتخار مي كند.

اين مربي آرژانتيني كه تيمش نه تنها با گل كاهيل بلكه با بازي بسيار خوب مارك شوارتزر دروازه بان استراليا ناكام ماند، گفت:"از اين كه مربي عمان هستم به خود افتخار مي كنم اما از اين كه نتوانستيم تمام امتيازات را بگيريم ناراحت هستم."

او با رد اين كه بازي سخت گروه را انجام داده گفت كه هر سه بازي اين تيم در مرحله گروهي تعيين كننده و به مثابه يك فينال است و افزود:"اين نخستين فينال از سه فينال ما بود و ما حالا دو فينال ديگر برابر تايلند و عراق پيش رو داريم كه هر دو تيم هاي بسيار خوبي هستند.من از اين كه بازي را نبرديم واقعا ناراحتم زيرا تيم ما به مراتب بهتر از حريف بود."

عمان در ديدار با استراليا كه در رطوبت بسيار زياد خسته به نظر مي آمد، تيم برتر ميدان بود و در بيشتر زمان بازي كنترل بازي را در اختيار داشت.پس از اين كه عمان در دقيقه 32 به وسيله بدر مبارك به گل رسيد در سه موقعيت ديگر فرصت گلزني داشت كه درخشش شوارتزر مانع از فروپاشي دروازه استراليا شد. نخستين موقعيت سه دقيقه پس از شروع نيمه دوم به دست آمد كه سانتر احمد مبارك از سمت چپ و ضربه عماد علي با واكنش يك دستي شوارتزر همراه شد. علي كه به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد در ريباند ضربه سرش را روانه دروازه اين تيم كرد كه با اختلاف بسيار كم راهي اوت شد. در دقيقه 77 نيز فوزي بشير كه به جاي بدر مبارك زننده تك گل عمان وارد ميدان شده بود فرصت سوم را به دست آورد اما دروازه بان ميدلزبورو با حركتي سريع توپ اين مدافع را دفع كرد.

كالدرون افزود:"در اين بازي ما از نظر تكنيكي و تاكتيكي خيلي خوب بوديم و بايد برنده ميدان مي شديم زيرا سه موقعيت خيلي خوب گلزني داشتيم. اما اين طبيعت فوتبال است كه وقتي تيمي از فرصت هاي خود در برابر تيم قدرتمندي مانند استراليا به درستي استفاده نمي كند همين اتفاقي برايش رخ مي دهد كه امروز براي ما پيش آمد."
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• حضور یوئیچی کامونو ، مدافع تیم ملی ژاپن ، در بازی اول این تیم برابر قطر در جام ملت های آسیا 2007 ، به دلیل مصدومیت مچ پا در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

او در تمرینات روز شنبه تیم اش آسیب دید و به طور جدا از سایر هم تیمی هایش تمرین کرد.

ایویکا اوسیم ، سرمربی ژاپنی ها ، پیشتر مارکوس تولیو تاناکا و هیروکی میزوموتو را در خط دفاعی از دست داده بود.

به احتما زیاد یاسوهیکو کونو ، هافبک "سامورایی ها" به جای کامونو در خط دفاع بازی خواهد کرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• هلیو دوس آنژوس، سرمربی عربستان سعودی، از برملا کردن ترکیب اصلی در اولین بازی تیمش در جام ملت های آسیا مقابل کره جنوبی ،قهرمان دو دوره این رقابت ها سر باز زد.

دو قطب قدرت گروه D چهارشنبه عصر در جاکارتا به مصاف یکدیگر می روند . این در حالی است که آنژوس ترجیح داده درباره ترکیب اصلی تیمش سکوت کند.

مربی 49 ساله برزیلی در این خصوص گفت: " ترکیب نهایی برای این بازی آماده است. با این وجود، من آن را در ذهنم نگه می دارم. ممکن است در واپسین دقایق تغییراتی داشته باشیم. تا قبل از اولین بازی چهار جلسه تمرینی داریم و روی تاکتیک ها کار خواهیم کرد. این عاقلانه نیست که ترکیب اصلی را برای رسانه ها فاش کنی." سرمربی سابق یوونتوس و سائو کائتانو، که روز پنجشنبه همراه با شاگردانش به جاکارتا وارد شد، اضافه کرد که زمین های تمرینی در استادیوم پلیس کار انتخاب تیم را برای او مشکل کرده است: " فکر می کنم جلسات تمرینی باقیمانده جهت آماده شدن برای رویارویی با کره جنوبی کافی باشد. هرچند که زمین تمرینی در استادیوم پلیس تاکتیک هایی را که من برای تیم مدنظر داشتم تغییر داد چرا که بازی در این زمین سخت است.

عربستان پس از انجام اولین بازی مقابل کره جنوبی، 14 ژوئیه با اندونزی و چهار روز بعد با بحرین رو در رو خواهد شد.

آنژوس ادامه داد:" ما نیم نگاهی به سایر تیم ها داریم اما کره به طور خاص مورد توجه است چون اولین بازی ما مقابل آنها است."

زمانیکه از او درباره خط زدن حامد المنتشری، بازیکن سال سابق AFC ، از فهرست 23 نفره تیم عربستان سؤال شد، آنژوس از تصمیمش دفاع و دلیل آن را مسائل تاکتیکی عنوان کرد: "المنتشری بازیکن بزرگی است و همراه با تیم ملی به دستاوردهای زیادی رسیده. با این حال، در حال حاضر من او را در ترکیب تیم ندارم و این تصمیمی است که امیدوارم درک شود."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment