Announcement

Collapse
No announcement yet.

AFC Asian Cup 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

زارع: درد شديدي دارم

بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: در تمرين روز گذشته از ناحيه پا مصدوم شدم و درد شديدي دارم.

ستار زارع به مصدوميت شديدش اشاره كرد و اظهار داشت: متاسفانه در جريان انجام تمرين روز گذشته با يكي از بازيكنان برخورد كردم و از ناحيه استخوان روي پا دچار مصدوميت شدم.

وي افزود: از ناحيه مچ درد شديد دارم. به همين دليل امروز نتوانستم در كنار ساير بازيكنان تمرين كنم.

بازيكن تيم فوتبال برق شيراز بيان كرد: پزشكان تيم ملي بعد از انجام معاينه ترجيح دادند استراحت كنم. در معاينات بعدي شدت مصدوميتم مشخص خواهد شد.

زارع از جمله بازيكنان ملي پوشي است كه سال گذشته در آستانه مسابقات جام جهاني دچار مصدوميت شد و از اردوي تيم ملي كنار رفت. اين بار در حالي كه زمان كوتاهي براي ديدارهاي جام ملتهاي 2007 آسيا باقي مانده، وي بار ديگر دچار مصدوميت شده است.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در تمرين امروز صبح

زارع و صادقي مصدومان جديد تيم ملي فوتبال

در تمرين امروز صبح تيم ملي فوتبال، ستاره زارع و ابراهيم صادقي به دليل مصدوميت تمرين نكردند.

جلسه تمريني امروز صبح ملي پوشان ايراني در كمپ* تيم*هاي ملي، رأس ساعت 10 و 15 دقيقه آغاز شد و بازيكنان با دويدن اطراف زمين خود را گرم كردند. آنها 10 دور طول و عرض زمين را دويدند. سپس به دو گروه تقسيم شده و زير نظر افشين پيرواني كارهاي سرعتي را انجام دادند.

رأس ساعت 11، ملي پوشان حركت*هاي سرعتي روي مانع* را با نظارت ابراهيمي و پيرواني انجام دادند كه در كارهاي سرعتي، وحيد هاشميان به دليل مصدوميت خفيف شركت نكرد.

پرويز كماسي، مربي بدن ساز تيم ملي در اين جلسه غائب بود. كريم بوستاني، مربي دروازه*بان*ها سيدمهدي رحمتي و وحيد طالب*لو را تمرين داد.

از نكات جالب توجه اين جلسه تمريني مي*توان به مصدوميت ستارع زارع و ابراهيم صادقي اشاره كرد كه هيچ كدام از نفرات نامبرده نتوانستند در كنار ساير بازيكنان تمرين كنند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

نصيري: خطيبي به خودش كمك كرد

پزشك تيم ملي فوتبال گفت: رسول خطيبي بيشتر از هر كسي به خودش كمك كرد تا به بهبودي برسد.

محمدنصيري در ارتباط با وضعيت مصدوميت ستار زارع اظهار داشت: اين بازيكن روز گذشته به خاطر برخورد شديد با بازيكنان مصدوم شد و استخوان* مچ پاي او آسيب ديد. ما در معاينات بعدي و با تلاش خودش حتما وي را مي*رسانيم. او بايد تا دو روز استراحت كند.

وي در خصوص شرايط رسول خطيبي هم توضيح داد: رسول بيشترين تلاش را براي بهبود مصدوميتش انجام داده و پيگيري خودش باعث شده تا مصدوميتش روز به روز بهتر شود.

نصيري در پايان به مصدوميت ابراهيم صادقي اشاره كرد و گفت: او دچار كشيدگي پا شده كه با آب درماني و فيزيوتراپي برطرف مي*شود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

به گفته پزشكان تيم ملي فوتبال

وضعيت نصرتي دو روز ديگر مشخص مي*شود

به گفته پزشكان تيم ملي فوتبال ايران وضعيت مصدوميت مدافع اين تيم تا 48 ساعت آينده مشخص خواهد شد.

محمد نصرتي از ابتداي تشكيل اردو در تمرينات گروهي شركت نكرده است. اين بازيكن در حالي كه آزمايش*هاي پزشكي نشاني از مصدوميت جدي او ندارد، درد دارد و نمي*تواند در تمرينات شركت كند.

پزشكان تيم ملي معتقدند باز هم بايدصبر پيشه كرد. آنها اعلام وضعيت نهايي نصرتي را به 48 ساعت آينده موكول كرده*اند.

به گفته دكتر نصيري، مصدوميت نصرتي هيچ ارتباطي به جراحي*هاي گذشته او ندارد. پزشكان قبلي براي بهبود مچ پاي نصرتي تلاش خود را انجام داده*اند

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در آستانه جام ملت هاي 2007 آسيا

رضايي: نمي توان قهرماني ايران را پيش بيني كرد

مدافع تيم ملي فوتبال ايران به شرايط اردو و حضور ايران در جام ملت هاي 2007 آسيا اشاره كرد و گفت: روي كاغذ نمي توان قهرمان شد.

رحمان رضايي در نشست مطبوعاتي به برنامه هاي آينده اش اشاره كرد و گفت: براي خداحافظي از تيم ملي تصميم نهايي را گرفته ام و اين خواسته فعلي من نيست زيرا بعد از مسابقات جام جهاني 2006دلايلي براي اين تصميم خود داشتم.

مدافع ملي پوش ايراني تاكيد كرد: اكنون با وجود اتخاد چنين تصميمي به اين موضوع فكر نمي كنم زيرا در شرايط فعلي در اردوي تيم ملي كشورم هستم و براي انجام تمرينات منظم و كسب آمادگي مطلوب در جام ملت هاي آسيا 2007 انگيزه دارم تا بتوانم به همراه ساير بازيكنان تيم ملي شانس كسب عنوان قهرماني را پيدا كنيم.

وي درباره شايعه علت خداحافظي اش از نبستن بازوبند كاپيتاني در تيم ملي را رد كرد و گفت: مسئله خداحافظي من ربطي به بازوبند كاپيتاني ندارد و من هرگز از نسبتن بازوبند در ديدار دوستانه با بلاروس ناراحت نشدم زيرا چنين رفتاري در فوتبال حرفه اي بي معنا است،اما اعتراف مي كنم در آن مسابقه مسئولان تيم ملي رفتار خوبي با من نداشتند.

رضايي عنوان كرد: نسبت به سال هاي اول حضورم در تيم ملي شرايط بدني ام تفاوت هايي كرده است هر چند همچنان پتانسيل بازي در تيم ملي را دارم.

وي ادامه داد: در حال حاضر تيم ملي از مهره هاي خيلي خوبي را در اختيار دارد ،اما بايد بدانيم كه يك تيم تنها با استفاده از مهره هاي متعدد و روي كاغذ نمي تواند مقام قهرماني را به دست آورد چرا كه براي رسيدن به جام عوامل زيادي دخيل هستند.

مدافع تيم فوتبال ليورنو اظهار داشت:براي رسيدن به موفقيت بايد مردم را اميدوار كرد، اما نبايد سطح انتظارات آنها را بالا ببريم تا تجربه تلخ جام تلخي 2006 را تكرار نكنيم زيرا در همان مسابقات تيم ملي در دقايق پاياني افت مي كرد كه اميدوارم اين بار تكرار نشود.

رضايي راجع به تيم آينده اش در رده باشگاهي عنوان كرد: قراردادم با ليورنو 2 ساله است و يك سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم بنابراين فصل آينده نيز بازيكن ليورنو هستم اگر چه 2 پيشنهاد خوب از تيم هاي كالچو ايتاليا دارم كه در صورت تغيير و تحول در كادر فني ليورنو تصميم نهايي در اين زمينه را به بعد مسابقات جام ملت ها موكول مي كنم.

مدافع اسبق تيم فوتبال ذوب آهن به بازي ضعيف تيم ملي در آخرين ديدار دوستانه اشاره كرد و گفت: برابر تيم ملي مكزيك همه امكانات در اختيار تيم ملي نبود و از همه مهمتر اين كه سفر 30 ساعت و اختلاف ساعت فراوان روي بازيكنان تاثير نامطلوب داشت و از كيفيت بازي ايران كاسته بود.

وي ادامه داد: خودم به دليل بازي اندك در ديدارهاي فصل گذشته ليورنو براي جلوگيري از افت بدني زير نظر مربي بدنساز تمرينات فشرده اي را انجام مي دادم و شدت فشار تمرين ها احساس خستگي مي كردم و به همين دليل از امير قلعه نوعي خواستم در ديدار دوستانه با مكزيك تيم ملي را همراهي نكنم.

رضايي از جمله بازيكنان ملي پوش ايراني است كه از روز يك شنبه هفته جاري در اردوي تيم ملي ايران حاضر شده و در كنار ساير نفرات تمرين مي كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

با پوشيدن پيراهن دايي

خطيبي: مسئوليتم در تيم ملي سنگين تر مي شود

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در پي پوشيدن پيراهن شماره 10 تيم ملي در جام ملت هاي 2007 آسيا گفت: با بر تن كردن پيراهن دايي احساس مسئوليت سنگيني مي كنم.

رسول خطيبي در نشست مطبوعاتي كه در سالن كنفرانس كمپ تيم هاي ملي برگزار شد، به شرايط خود اشاره كرد و گفت: در تيم هاي نوجوانان، جوانان و اميدها پيراهن شماره 10 را بر تن كرده ام ،اما در روزهاي گذشته با شنيدن خبر پوشيدن اين شماره در جام ملت هاي 2007 آسيا احساس مسئوليت سنگيني مي كنم.

وي افزود: همين مسئوليت سنگين به من انگيزه دوچندان مي دهد و از اين كه شماره 10 سال ها بر تن بازيكن بزرگي جون علي دايي بوده اهميت آن را برايم گوشزد مي كند.

خطيبي اظهار داشت: دايي بازيكن بسيار متعصب و فداكار بود و من از همين نشست خبري براي پوشيدن اين پيراهن از وي اجازه مي گيرم.

بازيكن تيم الامارات به شرايط جسماني اش اشاره كرد و افزود: در آخرين مسابقه باشگاهي در امارات مصدوم شدم كه بعد حضور در اردو و با نظارت پزشكان تيم ملي، تمرينات آب درماني را انجام داده و به شرايط خوبي رسيده ام،اما مسئولان تيم از من خواسته اند از شنبه آينده به طور جدي در كنار ساير ملي پوشان تمرين كنم.

وي موقعيت تيم ملي را مطلوب برشمرد و گفت: اكنون جو بسيار خوبي در تيم ملي حاكم است و همه بازيكنان ارتباط دوستانه اي با همديگر دارند و آنها در آمادگي بالايي به سر مي برند.

خطيبي اظهار داشت: اميدوارم رسانه ها براي موفقيت تيم ملي كمك كنند تا با اين جو مناسب و صميمي ايران با كسب افتخار مالزي را ترك كند.

مهاجم سابق تيم سپاهان اصفهان درباره علت عدم انتقالش به تيم اسپانيايي در اوايل فصل تصريح كرد: تيم فوتبال تنريف در دسته دوم اسپانيا حضور داشت و مبلغ قرارداد هم 330 هزار يورو بود و در آن زمان من عضو باشگاه سپاهان بودم و سران باشگاه با مقامات اسپانيايي به توافق نرسيدند.

وي ادامه داد: سپس پيشنهاد الامارات به دستم رسيد و باشگاه سپاهان با انتقالم موافقت كرد و من براي ادامه فعاليت راهي امارات شدم.

خطيبي گفت: با باشگاه الامارات به صورت مشروط قرارداد 2 ساله دارم كه با دريافت پيشنهاد از يك تيم اروپايي مي توانم از اين تيم جدا شوم.

رسول خطيبي از جمله بازيكنان ملي پوش ايراني است كه در روزهاي اخير به دليل مصدوميت نتوانسته در كنار ساير بازيكنان تمرين كند ،اما بنا به گفته پزشكان وي مي تواند در جام ملت هاي 2007 آسيا ايران را همراهي كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در آستانه جام ملت هاي 2007 آسيا

كعبي: اميدوارم با جام قهرماني به كشور برگرديم

حسين كعبي در آستانه جام ملت هاي 2007 آسيا گفت: اميدوارم تيم ملي فوتبال ايران با جام قهرماني مالزي را ترك كند.

حسين كعبي در جريان كنفرانس مطبوعاتي امروز عصر در سالن كنفرانس كمپ تيم هاي ملي درباره شرايط فعاليت باشگاهي خود اظهار داشت: با اتمام مسابقات باشگاهي ليگ برتر ايران قراردادم با باشگاه پرسپوليس به اتمام رسيده و تا كنون تيم بعدي ام را انتخاب نكرده ام.

وي افزود: در شرايط حاضر فقط به تيم ملي فكر مي*كنم، من هم يكي از اعضاي تيم ملي در اردو هستم كه با تمام وجود در خدمت تيم ملي هستم.

كعبي تاكيد: اميدوارم با بهبود شرايط و كسب آمادگي مطلوب ، تيم ملي بتواند در رقابت با بزرگ ترين رقبا از جمله تيم هاي مي توان ژاپن و استراليا نيز بتواند جام قهرماني را به دست آورد.

وي در خصوص شايعات حضورش در تيم*هاي انگليسي اظهار كرد: فعلاً به اين امورمدير برنامه هايم رسيدگي مي*كند و من *تصور مي*كنم ظرف دو يا سه هفته آينده وضعيت قطعي انتقالم به يكي از اين تيم*ها قطعي شود.

كعبي در جام جهاني 2006 از جمله بازيكنان كليدي تيم ملي ايران بود و اين در جام ملت ها 2007 آسيا كادر فني توجه ويژه به وي دارند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در تمرين امروز عصر

ميرزاپور در تيم ملي تمرين كرد

در تمرين امروز عصر تيم ملي ،ابراهيم ميرزاپور با حضور در كمپ تيم هاي ملي براي لحظاتي تمرين كرد.

تمرين امروز عصر تيم ملي ساعت17:30آغاز شد و در اين جلسه تمريني نصرتي و خطيبي 2 بازيكن مصدوم همچنان جدا از سايرين و زير نظر پزشك تيم به طور اختصاصي تمرين *كردند.

ابراهيم ميرزاپور دروازه*بان سابق تيم ملي كه به دليل مصدوميت مدت هاست از فوتبال به دور است با پيراهن قرمز تيم ملي در تمرين شركت كرد و براي دقايقي كريم بوستاني وي را تمرين داد.

كريم بوستاني مربي دروازه*بان*هاي تيم ملي در خصوص حضور ميرزاپور گفت:*وي از شنبه آينده در كنار تيم ملي حضور خواهد داشت تا در فضاي تيم ملي قرار بگيرد.

تمرين با بازي آقا وسط و در دو گروه آغاز شد سپس بازيكنان تمرينات تاكتيكي را زير نظر كادر فني انجام دادند.

در بخشي از تمرين قلعه*نويي بر نحوه تمرين هافبك ها و مدافعان نظارت مي*كرد و مهاجمان تيم ملي زير نظر ابراهيم*زاده تمرين كردند.

آخرين بخش تمرين به بازي در فضاي محدود و تحت فشار اختصاص داشت.

سيدكاظم دلخوش يكي از نمايندگان مجلس و عضو كميسيون اقتصادي مجلس هم يكي از تماشاگران ويژه* اين جلسه تمرين بود.
                  '
                  امروز تماشاگران بيشتري نسبت به روزهاي گذشته در كمپ تيم*هاي ملي حاضر شدند و حدود 100 نفري تمرين را از نزديك نظاره كردند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از بهبود مصدوميت محمد نصرتي خبر داد و گفت: اين بازيكن تمريناتش را از امروز آغاز مي*كند و به جام ملت*هاي آسيا مي*رسد.

امير قلعه نويي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز تست پزشكي نصرتي اعلام شد و با نظر كادر پزشكي در وضعيت خوبي قرار دارد و از امروز تمريناتش را از سرمي گيرد. با بهبود نسبي اميدواري زيادي براي حضورش در رقابت*هاي جام ملتهاي آسيا ايجاد شده است.

وي همچنين در خصوص جايگزين واحدي نيكبخت در دفاع چپ تيم ملي افزود: پس از مصدوميت* نيكبخت به دنبال يك بازيكن جايگزين براي او بوديم كه با بررسي هاي انجام شده به احتمال فراوان از فريدون زندي در پست نيكبخت استفاده خواهيم كرد، زندي در تمرينات تيم نشان داده كه مي*تواند در اين پست كارايي لازم را داشته باشد و دستورات كادر فني را به خوبي اجرا مي*كند.

قلعه نويي با تقدير از زحمات كيومرث هاشمي و مهدي محمد نبي گفت: فدراسيون فوتبال و شخص هاشمي و نبي تلاش*هاي زيادي را براي موفقيت تيم ملي انجام داده و تمام امكانات لازم را در اختيار ما قرار داده*اند.

وي همچنين با تاييد برگزاري بازي دوستانه ايران در برابر مالديو گفت:* از فدراسيون خواسته بوديم كه چند روز مانده به جام ملت*ها ديدار دوستانه*ي آساني را ترتيب دهد كه با تلاش مسوولان فدراسيون فوتبال بازي با مالديو نهايي شده است.

قلعه نويي خاطر نشان كرد: اين ديدار پيش از نخستين بازي ايران بسيار خوب است و اميدوارم از مجموع ديدارهاي تداركاتي برگزار شده بتوانيم نتيجه خوبي در جام ملت*ها حاصل كنيم.

Comment

• مدارك كامل تيم*ملي فوتبال ايران جهت شركت دررقابتهاي جام ملتهاي آسيا ‪ ،۲۰۰۷‬تحويل مسوولان برگزاركننده اين رقابتها در مالزي شد.

"ميرشاد ماجدي"مشاور سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كه با سفر به مالزي مدارك را تحويل مقامات كنفدراسيون فوتبال آسيا داده است ، در اين*باره به ايرنا گفت : نخستين تيمي كه مدرك خود را بصورت كامل تحويل مقامات برگزار كننده داد، ايران بود و ازاين بابت مسئولان كنفدراسيون از ما تشكر كردند.

وي افزود : كاروان تيم ملي فوتبال ايران در دوگروه عازم مالزي خواهند شد . گروه اول گروهي هستند كه براي بررسي وضعيت هتل ، غذا و ديگر مسائل تداركاتي عازم اين كشورخواهند شد و گروه دوم شامل كادرفني و بازيكنان روز ‪ ۱۳‬تيرماه به كوالالامپور پرواز خواهند كرد.

مشاور سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت:محل*اقامت تيم*ملي در كوالالامپور يك هتل*پنج ستاره خواهد بود وملي*پوشان كشورمان براساس تصميم مسوولان برگزار كننده بصورت چرخشي در ‪ ۱۴‬ورزشگاه كه به منظور تمرين تيم*ها در نظر گرفته شده است به تمرين خواهند پرداخت.

ماجدي اظهار داشت : ملي پوشان كشورمان روز ‪ ۱۶‬تيرماه يك ديدار نيمه سنگين در مالزي برگزار خواهند كرد و روز ‪ ۲۰‬تيرماه ساعت ‪ ۱۸/۳۰‬دقيقه به وقت مالزي (‪ ۱۴‬به وقت تهران ) نخستين بازي خود را در ورزشگاه ‪ ۶۰‬هزار نفري بوقيت جليل ( نشنال استاديوم ) درمقابل ازبكستان برگزارخواهند كرد.

وي تصريح كرد: تيم ملي ايران هر سه ديدار خود را در اين ورزشگاه كه خارج از شهر كوالالامپور قرار دارد،برگزار خواهد كرد.

مشاورسرمربي تيم ملي در پايان از تحويل نوار سرود جمهوري اسلامي ايران به مسئولان برگزاركننده مسابقات خبر داد و گفت : پيراهن تيم ملي ايران در جريان رقابتهاي جام ملتهاي آسيا سفيد و يا قرمز خواهد بود و اين مسئله در مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا مشخص شده است.

Comment

• Confident Chinese captain Zheng Zhi believes his team can shake off its indifferent form, get through the "Group of Death" and prove the doubters wrong by making the final of the Asian Cup.

Despite a less than impressive build-up to next month's tournament, including defeats by Thailand and two US Major League Soccer sides, Zheng insists the corner will be turned.

"I know that the national squad have shown some indifferent form in the past few friendlies but we are still on the right track and I believe we will be fully prepared when the Asian Cup starts," he told the Asian Cup website.

"I feel both confident and some pressure. The Asian Cup is a major continental tournament and we have to give our all to maintain national pride.

"I am hopeful of reaching the semi-finals or even the final and will be doing my utmost to help the national team achieve that goal."

China, drawn in a tough Group C alongside Asian heavyweights Iran, Uzbekistan and co-host Malaysia, made the final at the last Asian Cup in 2003 on home turf in Beijing, losing 3-1 to Japan in a bad-tempered affair.

But their form since then has been less than impressive and coach Zhu Guanghu is under intense pressure.

China have two more friendlies lined up against Bayern Munich and Melbourne Victory before their opening game against Malaysia on July 10.

"I can feel the pressure that coach Zhu is under and we want to alleviate that. So what I can do is produce my best form to achieve that," said Zheng, who missed their US tour along with Manchester City star Sun Jihai.

"But it will be difficult because the games will be decided by many factors including weather, luck and the opposition's form."

Zheng impressed during a six-month loan at Charlton last season despite their unsuccessful fight against relegation from the top-flight, winning praise as a creative force.

The 26-year-old said he felt his time in England was extremely beneficial and will prove invaluable for the national side.

"I improved a lot after playing in the Premier League," he said. "I am more used to physical games, I have more confidence when controlling the ball and my pace has improved.

"And that will also be an advantage for the national squad because I can contribute more to the team."

Zhu has included all of his overseas players in his squad -- Sun Jihai (Manchester City), Shao Jiayi (Energie Cottbus), Dong Fangzhou (Manchester United), and Li Tie (Sheffield United).

As well as Zheng, former PSV Eindhoven star Sun Xiang is in the mix although Chinese Super League topscorer Li Jinyu was a surprise omission.

Comment

• Australia's first Asian Cup campaign should be deemed a failure if the Socceroos do not at least reach the final, coach Graham Arnold said.

The Socceroos are favourites to win the continental championship next month at their first attempt even though they are ranked below Japan and Iran, two of their main rivals for the title.

The Australians look to have a relatively smooth path to the semi-finals but Arnold said he expected them to go one step further.

"A pass is reaching the semi-finals, but I'll put pressure on myself by saying a failure is not making the final," Arnold told reporters at Sydney airport on Thursday before the squad flew out to Singapore for a training camp.

"In the big picture you have to get in the top four in Asia to get into the World Cup in 2010, so it's a good test for us.

"I walk past the trophy cabinet in Football Australia every day and it's empty, so it would be nice to put something in it."

Australia goalkeeper Mark Schwarzer said the players were also confident of doing well but knew it was going to be a tough tournament to win.

"There's a high expectation from everyone concerned, and rightly from ourselves as well," Schwarzer said.

"It's going to be a difficult competition and conditions are very harsh. But we've got enough quality to win the tournament."

The Asian Cup will be held in Indonesia, Malaysia, Thailand and Vietnam from July 7-29. Australia are in the same pool as Thailand, Iraq and Oman.

Comment

• Australia deserve to be favourites to win next month's Asian Cup and if the Socceroos do not make the Jakarta final it will be considered a failure, national coach Graham Arnold said Thursday.

The Australian-based members of the squad left here Thursday for Singapore where they will have their final warm-up game before opening their first-ever Asian Cup campaign against Oman in Bangkok on July 8.

Arnold relishes his team being installed as tournament favourites, even though they are now ranked below Japan and Iran in the region.

"I want favouritism to be a positive, not a negative," Arnold told reporters at the airport before departure.

"I want people to give us the favouritism tag because we deserve it.

"A pass is reaching the semi-finals, but I'll put pressure on myself by saying a failure is not making the final.

"In the big picture you have to get in the top four in Asia to get into the World Cup in 2010, so it's a good test for us.

"I walk past the trophy cabinet in Football Australia (offices) every day and it's empty, so it would be nice to put something in it."

Middlesbrough goalkeeper Mark Schwarzer said Australia had to back up their top Asian team tag earned at last year's World Cup in Germany where they beat Japan 3-1 on the way to reaching the knockout second round.

"There's a high expectation from everyone concerned, and rightly from ourselves as well," he said.

"If you look at the performance at the World Cup we're rightly No.1 in Asia.

"But that was 12 months ago and we have to back it up in this sort of competition. It's going to be a difficult competition and conditions are very harsh.

"But we've got enough quality to win the tournament."

Arnold welcomed reports that key midfielder Vince Grella has signed for Italian club Torino on a free transfer from Parma.

"I think it's a great move for Vinnie," Arnold said.

"He's a guy that loves playing in Italy. The Italian game suits him. At least he'll be coming to the Asian Cup mentally ready and won't have any problems or worries about injury."

Arnold said Grella had kept him informed while the negotiations with Torino were finalised, and made it part of his contract that he would be available for the Asian Cup.

Arnold said he expected Liverpool ace Harry Kewell to play in the warm-up game against Singapore on June 30, even though he will not join the squad until the weekend.

Everton midfielder Tim Cahill's return from a broken bone in his foot will be delayed until the Asian Cup, Arnold said.

Cahill accompanied other squad members Thursday and will be met in Singapore by Everton's head physiotherapist Nick Rathbone for more intensive work on his foot.

"I'm very positive, and really confident that I can come back and produce," Cahill said.

Arnold is expecting his players to take time to come to terms with the hot, humid conditions, especially as they are coming off a four or five week break from their European seasons.

"The friendly against Singapore is about getting out and experiencing the conditions.

"We won't be in top form so I don't expect a wonderful performance, but what I do expect is a professional performance.

"I think we won't hit our form in the first three games but if we can build into the tournament, hopefully by the quarter-finals, the semis and final that we'll hit our straps. The first few games could be quite tough."

Australia are in the same pool as co-hosts Thailand, Iraq and Oman and will play their group games in Bangkok.

Comment

• Japan's preparations for the defence of their Asian Cup title were labelled a joke by coach Ivica Osim on Thursday.

The Bosnian, upset that most of his players have club commitments before Japan's opener on July 9, blasted the J-League schedule in an attack dripping with sarcasm.

"Most of our Asian Cup rivals have been together for around 20 days already," Osim told reporters.

"We'll be going to Vietnam with next to no preparation and with a squad of tired players. It's a novel approach."

The 66-year-old added: "It's brilliant! As a bonus we can even save the Japan Football Association some money by keeping our training camps so short."

Japan will hold a three-day training camp before flying to Vietnam on July 4 for their opening Group B game against Qatar in Hanoi.

The United Arab Emirates and co-hosts Vietnam are also in the same group as the defending champions.

This year's Asian Cup takes place from July 7-29 and will be staged jointly by Vietnam, Indonesia, Thailand and Malaysia.

Osim also warned against unrealistic expectations, acknowledging that it would be extremely difficult for Japan to win their third straight Asian Cup.

"The expectations are too high," said the former Yugoslavia coach. "There are many good teams in the competition and they all want to beat Japan.

"Historically everyone wants to beat Japan more than any other country and we will have to be mentally strong enough to counter that level of desire."

Comment

• در پي حضور ميرزاپور در تمرين تيم ملي

طالب*لو: روحيه*ام تضعيف نمي*شود

دروازه*بان تيم ملي فوتبال، در پي حضور سنگربان سابق در اردو گفت: با شركت ميرزاپور در تمرين، روحيه*ام تضعيف نمي*شود.

وحيد طالب*لو يكي از دروازه*بانان اصلي تيم ايران است كه با حضور در اردو، خود را براي جام ملت*هاي 2007 آسيا آماده مي كند.

وي درباره شرايط جسماني*اش تصريح كرد: وضعيت بدني خيلي خوبي دارم؛ اما براي قرار گرفتن در تركيب ثابت، بايد تمرينات منظم و بيشتري را انجام دهم.

دروازه*بان استقلال درباره حضور ابراهيم ميرزاپور در جلسه تمريني اخير اظهار داشت: برخلاف مطالب منتشره، حضور او تاثير منفي بر من نخواهد داشت زيرا با اقتدار و انگيزه بالا در اردو هستم و سخت* تمرين مي*كنم.

طالب لو راجع به شايعه ترك استقلال عنوان كرد: متاسفانه مسئولان باشگاه در سال هاي اخير همواره وعده داده و به قولشان عمل نكرده*اند؛ بنابراين حس خوبي براي ماندن در استقلال ندارم.

وي به پتانسيل تيم ملي در جام ملت*ها اشاره كرد و گفت: بازيكنان در روزهاي گذشته با انجام تمرينات سنگين، نشان داده*اند براي كسب قهرماني انگيزه زيادي دارند؛ اما بايد پتانسيل فوتبال ايران را پذيرفت و سطح توقعات را بي*دليل بالا برد.

وي افزود: اميدوارم با انجام بازي خوب و كسب نتايج مطلوب، دل مردم را شاد كنيم.

وحيد طالب لو همراه سيدمهدي رحمتي و حسن رودباريان، دروازه*بان*هاي اصلي تيم ملي ايران هستند كه هر يك از آنها بخت زيادي براي قرار گرفتن درون دروازه در جام ملت*هاي 2007 آسيا را دارند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X