Announcement

Collapse
No announcement yet.

AFC Asian Cup 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I D کارت رسول خطيبي که توسط مسئولان AFC ضبط شده بود به وي بازگردانده شد و مشکل او حل شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، رسول خطيبي، مهاجم تيم ملي ايران پس از پايان بازي با ازبكستان قصد داشت كارت شناسايي خود را به يكي از پزشكان تيم ملي بدهد تا او از روي سكوها به ساير اعضاي تيم ملحق شده و با اتوبوس تيم ملي به هتل پرنس بازگردد كه يكي از نمايندگان AFC اين صحنه را ديده بود و تصور كرد كه او قصد تخلف از قوانين را دارد كه به همين دليل *ID كارت خطيبي را ضبط كرد.

با رايزني مسوولان فدراسيون اين مشكل عصر امروز حل شد و خطيبي مشكلي براي ادامه*ي مسابقات ندارد

Comment

• Farda bazie vay che bazii beshe in
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• Guys Imagine Politicians make it in a way that iran and iraq come up their groups and play together and than the results would exacerbate the situation in the region.

what a creative imagination do i have huh

Comment

• aahaa haalaa miresim be asle matlab . age iran bebare sunni haaye araagh be iran hamle mikonan az narahati age araaaagh bebare sunni haaye araagh be iran hamle mikonan az khosh haali

Comment

• there is no logic in what happens in middle east baraaye hamin hame chi mitoone etefaagh biyofte

Comment

• "گابريل كالدرون" سرمربي آرژانتيني عمان از عملكرد اين تيم تا اين مرحله از جام ملت*هاي آسيا راضي است.

كالدرون به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در تايلند گفت:« ما در بازي دوم دو بر صفر به تايلند باختيم اما، در ديدار نخست استراليا را متوقف كرديم، من از عملكرد تيم ملي راضي هستم، چرا كه براي آماده*سازي اين تيم فرصت چنداني نداشتيم و تنها دو ماه توانستم با اين بازيكنان كار كنم.»

كالدرون ادامه داد:« كار دشواري داشته*ايم. انتظار مردم و فدراسيون از من بسيار بالاست. اين موضوع فشار زيادي را بر ما وارد كرده است. كه بايد در اين مدت كوتاه با اين مشكل كنار مي*آمديم. البته من از اين بابت تجربه خوبي دارم و از 1982 تا 1990براي تيم ملي آرژانتين بازي كردم و به خوبي با فشار در چنين رقابت هاي آشنا هستم. مردان به مرور زمان در جام ملت*ها بهتر شده*اند.»

كالدرون كه پس از تجربه تلخ عربستان به عمان پيوست درباره*ي چالش جديدش گفت:« من با فوتبال عمان آشنا بودم و بازيكنان اين تيم را مي*شناختم. آنها استعدادهاي خوبي دارند و من به كار در اين كشور علاقه*مند شدم.»

البته جام ملت*ها هدف اصلي عماني*ها نيست. كالدرون در اين باره توضيح داد:« ما از تمام توان*مان استفاده كرده*ايم تا در جام ملت*ها بهترين نتايج را بگيريم. اما، كار ما تنها در اين رقابت*ها خلاصه نمي*شود. پس از اين رقابت*ها براي راهيابي به جام جهاني 2010 مبارزه خواهيم كرد و به اين بازيكنان ايمان دارم، اميدوارم كه بتوانيم به هدفمان برسيم.»

كالدرون افزود:« براي آينده فوتبال عمان، نظام استعداديابي را پايه*گذاري كرده*ام و به دنبال استعدادها خواهم بود.»

گابريل كالدرون يكي از بدترين لحظه*هاي زندگي*اش را در عربستان تجربه كرد. او پايان 2004 به عنوان سرمربي عربستان انتخاب شد و توانست اين تيم را به جام جهاني 2006 برساند. او آن زمان مي*گفت كه رسيدن به جام جهاني روياي هر مربي است. اما، او به آرزويش نرسيد و سران فوتبال عربستان ناباورانه و تنها به بهانه نمايش ضعيف در بازي*هاي غرب آسيا 2005 او را اخراج و ماركوس پاكه*تا را جانشين*اش كردند. او هنوز در شوك اين حركت سعودي*هاست:« توضيحي ندارم، نمي*دانم چرا آنها اين كار را كردند!»

كالدرون در باشگاه*هاي كان و لوزان هم مربي بوده و براي پاري سن ژرمن، بتيس و اينديپندنته بازي كرد.

Comment

• انتقاد "گراهام آرنولد" سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا به بازيكنان بزرگ و ستاره ي اين تيم خشم بازيكنان را در پي داشت.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، پس از آن كه تيم ملي استراليا در دومين ديدار گروهي برابر تيم ملي عراق تن به شكست سه بر يك داد، آرنولد بازيكنان اين تيم را به كم كاري متهم كرد و با طعنه گفت:« به بازي آنها نگاه كنيد، شايد شرايط براي آنها نامناسب است. بعضي از آنها گفته*اند ديگر نمي*خواهيم اينجا باشيم. حرف من اين است كه اگر مي*خواهيد مي*توانيد برويد.»

پس از اين انتقاد، مارك ويدوكا بازيكن با تجربه تيم ملي استراليا در واكنش به صحبت*هاي سرمربي گفت:«*هر كدام از بازيكنان كه اينجا هستند مي*خواهند بمانند. اگر ما به تعطيلات نرفتيم حتما به اين خاطر است كه مي*خواهيم اينجا باشيم و فكر نمي*كنم كسي مي*خواسته كم فروشي كند.»

مارك شوآرتز، دروازه*بان تيم ملي استراليا و عضو باشگاه ميدلزبورو هم با عصبانيت به سرمربي گفت:« فكر نمي*كنم اينگونه باشد. هر بازيكني به رقابت*هاي جام ملت*ها آمده است مي*خواهد اينجا بماند و همه بازيكنان مي*خواهند كشورشان را به جام ملت*ها معرفي كنند.»

هري كيول نيز گفت:«زماني كه سرمربي از ما پرسيد چه كسي مي*خواهد بماند شگفت زده شدم. همه*ي بازيكنان صد در صد به تيم متعهد هستند.»

Comment

• مراسم ازدواج بازيكن مياني تيم ملي فوتبال تايلند درجريان رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا از اتفاقات نادر در اين دوره بازي*هاست.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، داتساتون توندالائو بازيكن مياني تيم ملي تايلند قرار است فردا در بحبوحه*ي رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا مراسم ازدواج خود را برگزار كند.

اين در حالي است كه تيم ملي تايلند بايد فردا در ديداري حساس به مصاف تيم ملي استراليا برود. اين اتفاق يكي از موارد نادري است كه در جام ملت*ها رخ داده است.

اين بازيكن تايلندي در اين باره گفت:« من از بازيكنان و سرمربي تيم عذرخواهي مي*كنم كه تاكنون چيزي در اين باره به آنها نگفته بودم. چرا كه اگر مي*گفتم ممكن بود آنها نگران عملكردم شوند. با اين حال فردا تمركزم بر بازي تيم خواهد بود و بعد از پايان بازي در مراسم ازدواجم حضور خواهم يافت.»

تيم ملي تايلند پس از پيروزي برابر عمان و تساوي برابرعراق اكنون چهار امتيازي است.

Comment

• هري کيول، مدافع استراليا، بعد از شکست سنگين تيم اش با نتيجه 3 بر 1 مقابل عراق، از گراهام آرنولد پشتيباني کرد.

به گزارش ايسنا، " کانگوروها" ، تنها يک امتياز از دو بازي خود در اين رقابت ها کسب کرده اند و شانس اندکي براي حضور در مرحله بعد دارند. آخرين راه آنها شکست تايلند، صدر نشين گروه A است.

آرنولد، بعد از بازي با عراق عملکرد تعدادي از بازيکنانش را زير سئوال برد و اعلام کرد آنها تمايلي براي حضور در اين رقابت ها ندارند.

کيول در اين باره عنوان کرد: " من تعجب مي کنم. زيرا زماني که او از همه بازيکنان خواست که به اينجا بيايند، همگي موافقت صد در صدشان را اعلام کردند. شايد او احساس شخصي اش را بيان کرده. همه ما پشت او هستيم و حمايتش مي کنيم. بايد به او فرصت داد تا آرام شود. اگر با شانس کمي که داريم مقابل تايلند به پيروزي برسيم، موفقيت را مديون تلاش هاي او هستيم. مي دانم ديگران فقط براي مربي ناراحت نيستند بلکه براي تيم هم ، به همان اندازه نگرانند."

پس از عملکرد خوب استراليا در جام جهاني سال گذشته و پشت سر گذاشتن بازي هاي دوستانه و تمرينات منظم آمادگي براي اين رقابت ها ،بسياري انتظار کسب نتايج ضعيفي مانند اين را از "کانگورو ها" نداشتند. به همين دليل آنها براي پيروزي مقابل تايلند ، تحت فشار قرار دارند.

با اين حال اين بازيکن 28 ساله معتقد است نبايد تمام تقصير ها را به گردن مربي انداخت بلکه کل تيم در اين ميان مقصر هستند: " شما نمي توانيد داور و يا مربي را سرزنش کنيد ، تنها کساني که بايد سرزنش شوند 11 بازيکني هستند که در زمين حضو ر دارند. ما به اندازه کافي خوب نبوديم ، به همين سادگي. "

او در انتها گفت:" تنها کاري که مي توانيم انجام دهيم اين است که به زمين برويم و بهتر از آنچه که در گذشته بوديم ، ظاهر شويم. بازيکنان بايد به خودشان بيايند و من هم استثنا نيستم. عملکرد من هم ضعيف بود اما بايد بنشينيم و اين مشکل را با کمک يکديگر حل کنيم."

Comment

• كادر فني تيم ملي فوتبال ايران تركيب نهايي اين تيم براي بازي با چين را اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، بر اساس اعلام كادر فني تيم ملي، حسن رودباريان، سيد جلال حسيني، رحمان رضايي، حسين كعبي، فريدون زندي، جواد نكونام، علي كريمي، آندرانيك تيموريان، رضا عنايتي، مهدي مهدوي كيا و وحيد هاشميان در تركيب اصلي تيم ملي ايران برابر چين به ميدان خواهند رفت.

امير قلعه*نويي تنها يك تغيير نسبت به بازي برابر ازبكستان در تركيب تيم ملي به وجود آورده است و بر اين اساس حسين كعبي جايگزين رسول خطيبي شده است.

Comment

• در حالي كه كمتر از يك ساعت به برگزاري ديدار تيم*هاي ملي ايران و چين فرصت باقي است تعداد تماشاگران ايراني حاضر در ورزشگاه بوكيت جليل كوالالامپور بيشتر از تماشاگران چيني است.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، تيم ملي ايران در حالي در دومين ديدار خود در جام ملت*هاي آسيا به مصاف چين مي*رود كه تعداد تماشاگران ايراني حاضر در ورزشگاه نسبت به ديدار گذشته مقابل ازبكستان افزايش چشمگيري داشته است.

به گفته*ي مسوولان سفارت ايران در مالزي تمامي بليت*هاي مربوط به تماشاگران ايراني به فروش رسيده تا تيم ملي با بهره*گيري از حمايت كامل تماشاگران بتواند نتيجه*ي مناسبي را در اين ديدار به دست آورد.

با اين حال به دليل حضور فراوان چيني*ها در كشور مالزي اين احتمال وجود دارد كه تعداد تماشاگران چيني در اين ديدار بسيار بيشتر از ايراني*ها باشد. هر چند كه هم اكنون ايراني*ها تعداد بيشتري ازسكوهاي ورزشگاه بوكيت جليل را پر كرده*اند.

ساعت 4:40 به وقت محلي "الغندي" داور عربستاني اين ديدار به همراه دو كمك داور و ناظر بازي وارد زمين چمن ورزشگاه شده تا از شرايط زمين نظارت كنند.

پانزده دقيقه پس از آن نيز ملي*پوشان ايران وارد زمين چمن شده تا با جو موجود در ورزشگاه آشنا شوند.

امير قلعه*نويي نيز دقايقي را در كنار زمين سپري كرد. پس از آن بازيكنان و كادر فني چين دور كوتاهي در ورزشگاه زدند.

تماشاگران ايراني حاضر در ورزشگاه با در دست داشتن بادكنك*هايي به رنگ هاي قرمز، سفيد و سبز و پوشيدن* پيراهن*هاي تيم ملي به تشويق تيم خود مي*پردازند.

آنها پلاكاردي در دست دارند كه بر روي آن نوشته شده: «ايران با چهار گل چين را شكست مي*دهد». اين جمله يادآور دو پيروزي سال هاي گذشته ايران مقابل چين است كه در آن ديدارها تيم ملي با چهار گل حريف خود را در هم كوبيده بود. تماشاگران ايراني براي تضعيف روحيه*ي تماشاگران و بازيكنان چيني اين پلاكارد را در دست گرفته*اند.

هر چند كه بارش شديد باران در كوالالامپور قطع شده اما، دوباره شاهد بارش باران در اين شهر هستيم و احتمال دارد كه بازي در زير بارش باران برگزار شود.

Comment

• enayati is the second ali daei the guy is useless and he keeps playing in the game. WTF.

Comment

• Har chi foshe khahar madare ro man taghdim be Ghalenooi vo his B**** Enayati mikonam. WTF ke Enayati az avale bazi too zamine. He is piece of S***

Comment

• نیمه اول با نتیجه 2 بر یک به سود چین به پایان رسید.

Comment

• kaash too tamrin haa paash beshkane baazi nakone baaraaye chand vaght.

i know it sucks to say this, but that's the only way we can get rid of him.

Comment

Working...
                                X