Announcement

Collapse
No announcement yet.

AFC Asian Cup 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• استراليا با شكست 4 بر صفر تايلند به همراه عراق به دور بعد رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا صعود كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سومين و آخرين ديدارهاي گروه A رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا، عصر امروز (دوشنبه) عراق با تساوي بدون گل برابر عمان با 5 امتياز به عنوان تيم نخست راهي مرحله*ي بعد شد تا حريف ويتنام - تيم دوم گروه B شود.

استراليا هم با 4 گل مايكل بيچمپ (21)، مارك ويدوكا (80 و 83) و هري كيول (90) تايلند را شكست داد تا با 4 امتياز بالاتر از تايلند راهي مرحله*ي يك چهارم نهايي شود.

در مرحله*ي بعد، ژاپن و استراليا يكي از حساس*ترين ديدارهاي مرحله*ي يك چهارم نهايي را برگزار خواهند كرد.

در گروه A پس از عراق 5 و استرالياي 4 امتيازي، تايلند با همين امتياز (4) و عمان با 2 امتياز به كار خود در مرحله*ي گروهي پايان دادند.

Comment

• Comment

• صعود عراق و استرالیا؛ حذف تایلند و عمان

عمان با تساوی برابر عراق حذف شد تا سومین تیم عربی حذف شده از جام ملتها باشد
        در آخرین روز از بازیهای گروه یک جام ملتهای آسیا، دو تیم عراق و استرالیا به مرحله بعد صعود کردند و تایلند و عمان از دور مسابقات کنار رفتند.
        در آخرین روز بازیهای این گروه، تیم استرالیا، که از دو بازی یک امتیاز داشت و در خطر حذف بود، به دیدار تایلند، یکی از چهار میزبان مسابقات، رفت.

استرالیا، که در ابتدای بازیها یکی از شانسهای اصلی قهرمانی به حساب می آمد، موفق شد تیم میزبان را با حساب 4 بر صفر شکست دهد و با امتیاز برابر با تایلند و به دلیل پیروزی در دیدار مستقیم در رده دوم گروه جای بگیرد.

برای استرالیا در این بازی مارک ویدوکا (2 گل)، بیچاپ و هری کیول گل زدند.

گزارش آخرین روز بازیهای گروه دو

در دیگر دیدار این گروه دو تیم عراق و عمان به دیدار هم رفتند که این بازی در پایان نود دقیقه با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.

به این ترتیب جدول گروه یک بعد از پایان بازیهای مرحله گروهی و در حالی که هر تیم سه بازی انجام داده، به شرح زیر است:

1- عراق، 5 امتیاز
        2- استرالیا، 4 امتیاز
        3- تایلند، 4 امتیاز
        4- عمان، 2 امتیاز

به این ترتیب در مرحله یک چهارم نهایی در روز شنبه 21 ژوئیه (سی ام تیرماه) استرالیا با ژاپن روبرو خواهد شد و عراق به دیدار ویتنام خواهد رفت.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به لحاظ حساسيت ديدار برابر مالزي حساس*ترين بازي ما در مرحله*ي گروهي خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه*نويي در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي به خبرنگاران گفت: پيش از آنكه بخواهم درباره*ي ديدار ايران برابر مالزي صحبت كنم مي*خواهم از "برونو متسو" سرمربي امارات كه تيمش بازي جوانمردانه*اي را برابر قطر انجام داد، تشكر كنم. آنها با اين كه مي*دانستند تيمشان حذف شده بازي جوانمردانه*اي انجام دادند و قطر را از پيش رو برداشتند و اين يكي از نكات مثبت جام ملت*هاي آسيا در اين دوره بود.

وي درباره*ي ديدار برابر مالزي گفت: اعتقاد دارم بايد به هر حريفي احترام بگذاريم، مالزي هم از اين قاعده مستثني نيست. در اين بازي دو مساله براي ما حائز اهميت است، پيش از بازي*مان برابر مالزي بازي گروه چهارم انجام شده و ما مي*دانيم كه بايد در مرحله*ي بعد با چه حريفي روبرو شويم. دوم آن كه بايد تلاش كنيم كه به عنوان تيم اول به مرحله*ي بعد صعود كرده تا بتوانيم در مالزي بمانيم. نمي*توان گفت كه مالزي چون در دو ديدار گذشته ده گل دريافت كرده تيم ضعيفي است. ما همان حساسيتي را كه براي ديدار با ازبكستان و چين قائل بوديم و چه بسا بيشتر براي ديدار با مالزي قائل هستيم و با تمام قوا به مصاف اين تيم خواهيم رفت.

وي درباره*ي انگيزه*ي بازيكنان تيم ملي نيز گفت: از روزي كه تمرينات خود را آغاز كرديم براي تك تك لحظات تيم ملي برنامه داشتيم و براي بازي*هاي مهم نيز بازيكنان ما انگيزه*ي فراواني دارند. همانطور كه گفتم حساسيت بالايي براي ديدار برابر مالزي قائل هستيم و اينگونه بازيكنان انگيزه*ي زيادي براي بازي با مالزي دارند.

خبرنگاري پرسيد چه برنامه*اي براي سرگروه شدن در گروه سوم داريد كه وي پاسخ داد: هر تيمي كه مقابل ايران بازي مي*كند سعي مي*كند بازي دفاعي را انجام دهد، شايد مالزي هم از اين شيوه استفاده كند. اما من در هر تيمي كه باشم شيوه*ي بازي*ام انجام بازي تهاجمي است و تفاوتي نمي*كند كه حريف چه تيمي است. اعتقاد دارم كه مردم ايران بازي تهاجمي را دوست دارند و خوشحالم كه در دو بازي گذشته چهار گل مقابل دو حريف سرسخت*مان به ثمر رسانديم. خوشبختانه نفراتي كه در اختيار داريم مي*توانند به راحتي با تغييرات تاكتيكي همسو شوند.

وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به كنار گذاشته شدن مرتضي اسدي از ليست تيم ملي و اخراج امير حسين صادقي از اردو چه جانشيني براي فريدون زندي داريد؟ گفت: پرسش شما دو جواب مختلف دارد. زندي در بوندسليگا سابقه*ي بازي در دفاع چپ را دارد و با اين پست بيگانه نيست. او در دو بازي قبلي جزو بازيكنان خوب ما بوده و تمام وظايف را به نحو احسن انجام داده. درباره*ي امير حسين صادقي نيز بايد بگويم كه او را تنبيه نكرديم بلكه به او استراحت داديم. تنبيه يعني اين كه بازيكن چمدانش را ببندد و به تهران برگردد، ما به او استراحت داديم و او از تيم اخراج نشده است.

قلعه*نويي درباره*ي شرايط تيم ملي در دور بعد و در پاسخ به اين سوال كه دوست داريد با كدام يك از تيم*هاي گروه چهارم برخورد كنيد؟ گفت: ترجيح مي*دهيم كه در مالزي بمانيم چرا كه هم اكنون با شرايط آب و هوايي تطبيق پيدا كرده*ايم. هم اكنون از اسكان*مان نيز رضايت داريم. مردم ايران دوست دارند كه تيم كشورشان به عنوان تيم نخست به مرحله*ي بعد صعود كند.

وي در پاسخ به سوالي درباره*ي عملكرد داوران گفت: اعتقاد دارم با توجه به اين كه صعود دو تيم ايران و عربستان به مرحله*ي بعد قطعي شده بهتر از است كه از داوران اين دو كشور در بازي*هاي مستقيم استفاده نشود و بهتر بود اين مساله در ديدار ايران برابر چين لحاظ مي*شد. با اين حال اعتقاد دارم به غير از صحنه*اي كه داور مي*توانست براي ما پنالتي بگيرد قضاوت بازي ايران برابر چين خوب بود.

قلعه*نويي در پاسخ به اين سوال كه چه راهكاري براي حل نوسانات تيم ملي داشته*ايد؟ گفت: تاكنون دو سه مورد بحث را پيگيري كرده*ايم، با چهار پنج بازيكن بزرگ و با سابقه*ي تيم ملي جلسه داشته*ايم، همچنين دو جلسه با ساير اعضاي كادر فني داشته*ام، يك جلسه هم با دكتر روانشناس تيم. به يك سري از جمع*بندي*ها دست پيدا كرده*ايم كه البته نمي*توانم در مورد اين جمع*بندي*ها صحبت كنم.

قلعه*نويي درباره*ي نتايج غير قابل پيش بيني جام ملت*هاي آسيا در اين دوره گفت: فوتبال در آسيا پيشرفت خوبي داشته است و ديگر تيمي به عنوان زنگ تفريح وجود ندارد. مالديو زماني با هفده هجده گل برابر ما شكست مي*خورد اما، در آخرين بازي مقابل ما تنها سه گل خورد. ما اگر مي*خواهيم فاصله*مان را با تيم*هاي آسيايي حفظ كنيم بايد امكانات*مان را همسو كنيم.

قلعه*نويي درباره*ي استفاده از بازيكنان جوان در تركيب تيم ملي گفت: خوشحالم كه بازيكناني داريم كه هر موقع لازم باشد مي*توانند به عنوان سربازاني فداكار تاكتيك*ها را پياده كنند. تيم ملي بايد اينگونه هم باشد. اما چون تيم ملي در مرحله*ي گذر است مي*توانيم در آينده بيشتر از اين بازيكنان استفاده كنيم. با اين حال در اين يازده ماهي كه من در راس كادر فني بوده*ام از بازيكنان جوان نظير كاظميان،مبعلي و حسيني بيشتر استفاده شده است.

خبرنگاري درباره*ي استفاده از علي كريمي به عنوان مهاجم در ديدارهاي آينده پرسيد كه قلعه*نويي گفت: هر تغييري به دليل ضعيف بازي كردن بازيكن نيست. بلكه زماني كه در بازي با چين بازيكني را تعويض كرديم قصد تغيير تاكتيك داشتيم، در فوتبال دنيا ساختار دفاعي و ساختار تهاجمي وجود دارد، همه بازيكنان بايد دفاع كنند و همه بايد در حمله شركت كنند، علي كريمي هم از اين قاعده مستثني نيست. همانطور كه جواد نكونام به عنوان هافبك دفاعي در ديدار برابر چين گلزني كرد. كريمي خودش را در تمرينات با شرايط وفق داده و هم اكنون در وضعيت خوبي قرار دارد. همه*ي بازيكنان بايد در ساختار دفاع و حمله شركت كنند و ديگر اينگونه نيست كه يك بازيكن تنها در حملات شركت كند.

Comment

• بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران گفت: فردا بازي بسيار مهم و حساسي پيش روي داريم و نبايد فكر كنيم كه ديدار آساني است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام در نشست مطبوعاتي تيم ملي پيش از ديدار با مالزي گفت: بازي بسيار مهم و حساسي است و براي سرگروه شدن نياز به پيروزي داريم. اين كه بتوانيم صدرنشين شويم هدف اصلي و ابتدايي ما بود و هم اكنون براي اين كه نشان بدهيم تيم برتر آسيا هستيم به اين برد نياز داريم.

وي افزود: مالزي در دو بازي گذشته شكست خورده و چيزي براي از دست دادن ندارد. آنها مي*آيند تا از حيثيت فوتبال كشورشان دفاع كنند. اميدوارم كه بتوانيم نتيجه*ي خوبي برابر اين تيم كسب كنيم تا به عنوان تيم سرگروه به مرحله*ي بعد صعود كنيم.

نكونام درباره*ي شيوه*ي بازي مالزي گفت: همه*ي تيم*هايي كه مقابل ما بازي مي*كنند به فكر دفاع هستند، ازبكستان با ده نفر مقابل ما دفاع مي*كرد، چين هم در نيمه*ي دوم تنها دفاع مي*كرد و به فكر اتلاف وقت بود. اين در حالي است تا پيش از اين همه مي*گفتند تيم*هاي غرب آسيا به فكر اتلاف وقت هستند. براي مالزي هم افتخار خواهد بود كه مقابل ايران صف آرايي كند. اما ما تمام تلاش*مان را مي*كنيم تا بتوانيم نتيجه*ي خوبي بگيريم.

نكونام درباره*ي بازي تدافعي مالزي نيز گفت: طبيعي است كه دفاع آنها به قدرت تيم*هاي قدرتمند نيست، حتما دفاع تيمي*شان ضعيف بوده كه در دو بازي ده گل دريافت كردند. ما اين شانس را داريم كه جلوي اين دفاع بازي كنيم و قطعا مي*توانيم به گل*هايي كه مي*خواهيم برسيم. تنها اين مهم است كه آنها چقدر جلوي ما دوام بياورند.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال مالزي گفت: ايران به برد نياز داد و ما بايد تلاش کنيم که آنها را متوقف کنيم.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا از مالزي، امروز "نوريزان باکر" در نشست خبري پيش از بازي فردا (چهارشنبه) ايران و مالزي به خبرنگاران گفت: ما تلاش مي کنيم که حمله کنيم. ايران احتياج به برد داد و ما بايد آنها را متوقف کنيم. در حال حاضر تنها به بازي برابر ايران فکر مي کنيم.

وي ادامه داد: مطمئنم که ما ديدار دشواري را در برابر ايران خواهيم داشت. با اين حال مانند بازي*هاي قبل مسائل اخلاقي و بازي جوانمردانه اي را انجام خواهيم داد.

باكر اضافه كرد: ايران تيم بسيار قدرتمندي است که همه چيز دارد. هم اکنون نمي*خواهم درباره*ي سياست*هاي فدراسيون فوتبال صحبت کنم.

پس از دو باخت به بازيکنانم گفتم که وظيفه ماست که تورنمنت را به پايان برسانيم و بايد مقابل ايران بازي کنيم.

سرمربي تيم فوتبال مالزي گفت: درمورد مسائل فکري کار چندان زيادي روي بازيکنان انجام نداده ايم. ممکن است که چنين نتايجي براي هر تيمي به دست بيايد. به بازيکنانم گفتم که به دو بازي گذشته فکر نکنند. ما بايد مثل بازي اول بازي کنيم، با انگيزه.

ديدار تيم*هاي ايران و مالزي - آخرين بازي گروه C در مرحله*ي گروهي جام ملت*هاي 2007 ساعت 16:05 چهارشنبه (فردا) برگزار مي*شود.

Comment

• گابريل کالدرون، سرمربي عمان، تيمش را به خاطر ناتواني در گلزني مقابل عراق در آخرين ديدار گروه A و حذف از جام ملت هاي آسيا سرزنش کرد.

به گزارش ايسنا، کالدرون، پس از تساوي بدون گل شاگردانش در ديدار با عراق، گفت: " اول بايد به عراق به خاطر عملکردشان در اين تورنمنت تبريک بگويم. ما به پيروزي نياز داشتيم. اما نتوانستيم گل بزنيم و وقتي نتواني گل بزني نمي تواني ببري."

عمان تنها در صورت برتري مقابل عراق و عدم شکست تايلند مقابل استراليا در بازي همزمان در استاديوم راجامانگالا مي توانست از گروه A صعود کند اما، هيچ يک از اين اتفاقات به وقوع نپيوست. تايلند با حساب 4 بر صفر مقابل استراليا تن به شکست داد و عمان نيز نتوانست نتيجه اي بهتر از تساوي بدون گل مقابل حريف خود به دست آورد.

عمان در نيمه اول تيم برتر ميدان بود و چندين فرصت گلزني داشت که هيچ يک را به گل تبديل نکرد. عراق نيز در نيمه دوم چهره اي تهاجمي تر به خود گرفت.

کالدرون ادامه داد: " از اينکه فرصت هاي بسياري داشتيم اما، ار آن استفاده نکرديم ناراحتم."

اين مربي، گل ديرهنگام تيم کاهيل که استراليا را از شکست نجات داده و بازي را به تساوي کشاند، عامل تعيين کننده در سرنوشت تيمش مي داند: " در ديدار اول و آخر خوب بازي کرديم اما در بازي دوم خوب عمل نکرديم. گل استراليا براي ما فاجعه بود."

Comment

• ايويکا اوسيم، سرمربي تيم ملي ژاپن، از پيروزي 4 بر يک تيم اش، برابر ويتنام و متعاقب آن صعود به مرحله بعدي جام ملت هاي آسيا 2007 ، ابراز رضايت کرد.

به گزارش ايسنا، ژاپن با اين پيروزي، به عنوان صدر نشين گروه B در مرحله يک چهارم نهايي، در ويتنام به مصاف استراليا ، تيم دوم گروه A خواهد رفت.

اوسيم پس از اين بازي گفت:" يک تيم بايد بتواند با شرايط دشوار بازي ها کنار بيايد. تيم ما در ابتدا کمي مضطرب بود. ولي ما توانستيم خيلي زود برتري مان را به حريف ديکته کنيم و من اين را از روي شانس نمي دانم. بازيکنان ما خيلي زود تاکتيک ويتنام را متوجه شدند. به همين دليل خود را در زمين بازيافتند و کاري را که بايد انجام دادند."

با اين پيروزي، قطر در صورت شکست امارات مي توانست به دور بعد راه يابد ، اما پيروزي امارات مانع از صعود اين تيم شد. به اين ترتيب ، ويتنام به همراه ژاپن در مرحله يک چهارم نهايي بازي ها شرکت خواهد کرد.

اوسيم در مورد ويتنام ادامه داد:" آن ها خوب بازي کردند و در نيمه اول واقعا ما را آزار دادند. آن ها به دور بعد راه يافتند چون نيروي کافي براي اين کار را داشتند."

وي در مورد صعود تيم اش گفت:" فشار زيادي روي تيم ما براي صعود وجود داشت چرا که ما مدافع عنوان قهرماني هستيم. اين کار ما را سخت مي کند. اما همه بايد اين را بدانند که ما هم مشکلات خاص خودمان را داريم. ما برزيل نيستيم."

Comment

• ژوروان ويرا، سرمربي عراق، به اين نکته معترف است که تيمش در بازي با عمان، که با تساوي بدون گل دو تيم خاتمه يافت، ضعيف ترين عملکرد را در طول مسابقات آسيايي به نمايش گذاشت.

به گزارش ايسنا، هر چند اين نتيجه روي صعود آنها به عنوان تيم برتر گروهA به مرحله يک چهارم نهايي تاثيري نداشت، اما عمان با کسب اين تساوي از صعود به مرحله بعد باز ماند.

ويرا پس از اين ديدار عنوان کرد: " ما براي اين رقابت سخت کار کرده بوديم، اما بايد بپذيريم که خوب بازي نکرديم. کاري را براي صعود به مرحله بعد بايد انجام مي داديم ، خيلي خوب به اتمام رسانديم. اين بازي يک رقابت تاسف برانگيز بود ؛ هم براي عمان ، هم تا اندازه اي براي عراق."

بسياري از نفرات کنوني عمان از شاگردان سابق وي ، در تيم زير بيست سال اين تيم بودند . هرچند وي اجازه نداد اين امر تاثيري روي عملکرد تيم اش داشته باشد. همانطور که در بازي با استراليا ، نگذاشت سايه سنگين " کانگورو ها " ، روي تيم اش اثر منفي بگذارد. آنها در بازي با تايلند ميزبان هم چندان بد ظاهر نشدند و به اين ترتيب براي چهارمين سال پياپي به جمع هشت تيم برتر آسيا راه يافتند.

وي افزود: " اين موفقيت براي مردم عراق بسيار مهم است. دوست داشتم در بغداد باشم و جشن و شادي آنها را از نزديک مي ديدم . خيلي لذت بخش است که در جشني حضور داشته باشي ؛ تماشا کردن از بيرون گود لذت چنداني ندارد."

استراليا نيز در ديداري همزمان، با شکست4 بر صفر تايلند ميزبان ، صعود خود به مرحله بعد را جشن گرفت. وي در باره اين ديدار گفت بازي همزماني را که در ورزشگاه راجامانگالا برگزار شده را دنبال کرده ، اما نتيجه آن مسابقه چندان اهميتي در روند تيمش نداشته است:" من فقط نتيجه را دنبال مي کردم . اما استرليا مشکل من نبود. تنها نگراني من عراق است . "

براي اين مربي برزيلي حتي رويارويي با ويتنام و رهايي از نبرد با ژاپن ، مدافع عنوان قهرمان ، نيز اهميت چنداني ندارد :" اينها به هم وابسته بودند. تيم بعدي مي توانست به جاي ويتنام، ژاپن و يا حتي قطر باشد. اهميتي ندارد. مهم اين است که براي مقابله با حريفمان آماده باشيم. ويتنام سرعت بالايي دارد و بازيکنان خوبي در اين تيم حضور دارند . اما مزيتي که ما نسبت به حريف داريم اين است که آنها بايد به تايلند بيايند. ولي اگر ما مجبور بوديم به ويتنام برويم ، به نفع آنها بود. "

Comment

• سلطان احمد شاه، رييس اتحاديه*ي فوتبال مالزي با وجود نتايج نااميد كننده تيم ملي در جام ملت*هاي آسيا، تصميم ندارد از سمتش استعفا كند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، پسر سلطان احمد شاه كه نايب رييس اتحاديه بود، پس از شكست پنج بر صفر براي مالزي از سمتش كنار كشيد.

مالزي، يكي از چهار ميزبان جام ملت*ها در دو بازي برابر چين و ازبكستان نمايش بسيار نااميد كننده*اي داشت و ده بار دروازه*اش باز شد.

سلطان احمد گفت كه مي*خواهد درباره*ي اين شيوه*ي بازي تيم ملي تحقيق كند. او به روزنامه*ي The Star گفت:« زير فشارها خم نمي*شود. من بزدل نيستم. چه كسي نمي*خواهد تيم ملي در سطح بين*المللي عملكرد خوبي داشته باشد؟ اين مسووليت من است. ما فرار نمي*كنم. ما جنگ*جو هستيم. بله من اين مدت ساكت بوده*ام وآن*ها فكر مي*كردند كه چيزي نمي*دانم. من شيفته فوتبال و در كنار مردم هستم، ما شكست*هاي بدي را پذيرفتيم. از مدير و سرمربي تيم در ديدار برابر چين و ازبكستان توضيح خواسته*ام.»

فردا مالزي در آخرين بازي مرحله گروهي برابر ايران به ميدان مي*رود.

Comment

• emroz che bazie por goli beshe hay gol mizanom ay gol mizanoom
                        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• وحيد هاشميان گفت: در مالزي با هيچ روزنامه اي مصاحبه نخواهد کرد و تنها به پرسش هاي خبرنگاران خبرگزاري ها با هماهنگي مربيان تيم ملي پاسخ مي دهد.

به گزارش ايسنا، مهاجم تيم ملي فوتبال ايران در گفت*وگو با وب سايت خود در اين مورد افزود: "مصاحبه هاي چاپ شده از طرف من در برخي از روزنامه ها در خصوص تيم ملي خيالي است و بيشتر جنبه تخريبي دارد."

وحيد در پايان افزود: "هدف کلي ما قهرماني در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا است و براي کساني که قصد تخريب تيم ملي را دارند واقعاً متاسفم."

Comment

• عبدالرحمن القحطاني، هافبک تيم ملي عربستان، اميدوار است که تيم اش در بازي روز چهارشنبه برابر بحرين بازي خوبي به نمايش بگذارد تا اين تيم بتواند به عنوان تيم اول از گروه D مسابقات به دور بعدي راه يابد.

به گزارش ايسنا، وي که در بازي برابر اندونزي به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد مي گويد:" دريافت اين جايزه برابر اندونزي به من انگيزه زيادي داد تا برابر بحرين هم بازي خوبي به نمايش بگذارم. اين جايزه به خاطر بازي خوب تمام هم تيمي هايم بود."

تساوي برابر بحرين براي صعود "پسران صحرا" به دور بعد کافي خواهد بود اما، القحطاني مي افزايد:" اين بازي داربي خليج است. هيچ کدام از دو تيم چيزي براي از دست دادن ندارند و مهم ترين چيز در اين بازي کسب هر 3 امتياز است. ما بايد سعي مان را بکنيم و بحرين را دست کم نگيريم. اين درست است که ما با تساوي هم صعود مي کنيم اما هرگز براي کسب يک امتياز به ميدان نمي رويم چرا که اين کار گاهي اوقات خطرناک مي شود."

Comment

• طلال يوسف، کاپيتان تيم ملي بحرين، که در بازي هاي آسيايي دوحه، دربازي مقابل عربستان که به پيروزي 3 بر صفر بحرين انجاميد، گلزني کرده بود ، قصد دارد باز هم به عربستان گل بزند.

به گزارش ايسنا، وي پيش از بازي امروز (چهارشنبه) دو تيم مي گويد:" مي خواهم امروز هم اين کار را بکنم. هر بازي اهميت دارد، ولي بازي برابر عربستان براي ما فرق دارد. اگر ما يک بازي زيبا به نمايش بگذاريم مردم از ديدن بازي ما لذت مي برند."

وي مي افزايد:" هيچ کس براي تساوي به ميدان نمي رود. تيم ما به پيروزي بيش از تساوي نياز دارد چون ما قصد نداريم براي صعود منتظر نتيجه بازي ديگر گروه (بين کره و اندونزي) باشيم."

حسين علي، هم تيمي يوسف نيز در مورد اين بازي مي گويد :" بازي بسيار سختي خواهد بود چون عربستان تيم شناخته شده اي است و بازيکنان بزرگي دارد. اميدوارم هر دوتيم بتوانند به دور بعد صعود کنند."

با وجود اينکه اين بازيکن 24 ساله تنها 10 دقيقه در اين رقابت ها بازي کرده ، به ميلان ماچالا ، مربي تيم ايمان دارد و مي گويد :" اين مسئله مرا ناراحت نمي کند. من به توانايي هايم اطمينان دارم. اما به مربي هم اطمينان دارم و مي دانم که او همه تلاش اش را براي تيم مي کند."

Comment

• كادر فني تيم ملي فوتبال ايران پس از نشست صبح امروز خود با بازيكنان، تركيب نهايي تيم ملي را براي بازي با مالزي اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، بر اساس اعلام كادر فني تيم ملي، حسن رودباريان، سيد جلال حسيني، رحمان رضايي، ايمان مبعلي، فريدون زندي، جواد نكونام، علي كريمي، آندرانيك تيموريان، رضا عنايتي، مهدي مهدوي كيا و وحيد هاشميان در تركيب اصلي تيم ملي ايران برابر مالزي به ميدان خواهند رفت.

امير قلعه*نويي تنها يك تغيير نسبت به بازي برابر چين در تركيب تيم ملي به وجود آورده است و بر اين اساس ايمان مبعلي جايگزين حسين كعبي شده است.

بر اساس اين گزارش، هم*چنين سرماخوردگي هاشميان و رجب*زاده نيز برطرف شده و مصدوميت زندي نيز بهبود يافته است و به* گفته*ي دكتر نصيري اين سه بازيكن مشكلي براي ديدار برابر مالزي ندارند.

Comment

Working...
                                X