Rasoul Khatibi

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Rasoul Khatibi

خطيبي: همين روزها از شارجه مي*روم / ساز جدايي

براي اين*كه رسول خطيبي بفهمد شارجه همان تيمي نيست كه او انتظارش را داشت، يك نيم فصل كافي بود. يك شروع
    عالي اما ادامه*اي بد

فاینال اسپورت نیوز-برای اینكه رسول خطیبی بفهمد شارجه همان تیمی نیست كه او انتظارش را داشت، یك نیم فصل كافی بود. یك شروع عالی اما ادامه*ای بد. این را می*توان در توصیف شرایط نامطلوب خطیبی گفت، بازیكنی كه با دو گل شروع كرد اما نیم*فصل را با 4 گل به پایان رساند. حالا، هر چند اوضاع به آرامی می*زند اما در پس پرده اتفاقاتی در حال شكل*گیری است. امروز، ماه*ها پس از بعد از ظهری كه رسول خطیبی قراردادش را با شارجه امضا كرد، او پی برده چه اشتباهی كرده: «البته اسمش را نمی*گذارم اشتباه. به اینجا آمدم تا بعدش به اروپا بروم

انگار تنها راه برای فرار از این وضعیت رفتن به اروپاست، با بندی كه در قرارداد خطیبی آمده و در ادامه آن نوشته شده: «در صورتی*كه او پیشنهاد اروپایی داشته باشد می*تواند از شارجه جدا شود.» اما هنوز كسی از این بابت مطمئن نیست؛ این*كه خطیبی پیشنهادی داشته باشد یا نه. ولی او حرف دیگری می*زند: «خب، چند تا پیشنهاد رسیده. با مدیر برنامه*هایم كه صحبت می*كردم گفت همه چیز در حد حرف بوده. صحبت*هایی شده. ترجیح می*دهم بیشتر از این نگویم. ولی به احتمال فراوان از شارجه جدا شوم.» راه دیگری هم وجود دارد؛ راه دومی. خطیبی در توضیح می*گوید، بازگشت به ایران... «خب، اگر اروپا نشد می*روم استقلال. مذاكراتی با این باشگاه داشتم. با امیر قلعه*نویی هم صحبت كردم. اگر اروپا نشد می*روم استقلال

اگر این اتفاق بیافتد خطیبی محدود به لیگ قهرمانان آسیا می*شود. استقلال برای لیگ در لیست جای خالی ندارد و تنها می*ماند لیگ قهرمانان. «تلاش می*كنم بروم اروپا اگر نه فقط استقلال به قلعه*نویی هم گفتم

ظاهرا اوضاع در شارجه خوب نیست. در چت روم سایت باشگاه اغلب طرفداران از جدایی او حرف می*زنند. حركت اخیر او در جریان بازی نیمه نهایی جام اتحاد برابر الاهلی هم مزید بر علت شده؛ لحظه*ای كه او بعد از تعویض بر سر مربی برزیلی فریاد می*زد: «خب، من انتظار نداشتم تعویضم كند. تیم 4 تا خورده بود فوروارد تعویض می*كرد! اعتراض داشت. می*گفتم 4 تا خوردیم مرا تعویض می*كنی. ویبر همینطور است. وقتی تیم عقب می*افتد من و مسعود را تعویض می*كند تا شكست بیافتد گردن ما. دوست ندارم از حقم بگذرم. از این كارها خوشم نمی*آید

او در توصیف سرمربی برزیلی می*گوید: «كمك مربی خوبی است. در حد و اندازه سرمربی نیست اگر یك سرمربی خوب می*آوردند بهتر بود

بعد از ناكامی در جام اتحاد كه اغلب الشارجه یك پای فینال آن بود، نتایج لیگ هم راضی*كننده نبوده. حضور در رده پنجم برای باشگاه متمول شارجه چندان رضایت*بخش نیست. رسول اما نظر دیگری دارد: «بالاخره هر تیمی مشكلاتی دارد. شارجه تیمی است كه معمولا در رده*های پنجم و ششم قرار می*گیرد. می*شود گفت قوی نیست.« راستش دوست دارم در تیمی بهتر بازی كنم. تیم بزرگی ندارند و من خیلی راضی نیستم چون توانایی بازی در سطح بالاتری را دارم. به شارجه آمدم تا از اینجا به اروپا بروم. شاید بتوانم به این آرزویم برسم. شاید همین روزها شارجه را ترك كنم

iran
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

خطيبي در پي شايعات چند روز اخير در مورد پيوستنش به تيم*هاي پرسپوليس و استقلال گفت: تنها در صورت پيشنهاد تيم*هاي اروپايي, قراردادم با الشارجه را فسخ مي*كنم.

رسول خطيبي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دبي، اظهاركرد: در قراردادم با الشارجه يك بند وجود دارد كه در صورت وجود پيشنهاد از تيم*هاي اروپايي مي*توانم قراردادم با الشارجه را فسخ كنم و تنها در اين صورت خواهد بود كه مي*توانم به همكاري*ام با اين تيم اماراتي پايان دهم.

خطيبي درباره*ي حضور در تيم استقلال تهران و همراهي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز خاطرنشان كرد: امير قلعه*نويي در اين مورد صحبت*هايي با من داشته است ولي, من با بيان نحوه*ي قراردادم به او گفتم كه هدف اول من حضور در اروپاست و در صورت فسخ قرارداد با الشارجه حتي اگر يك درصد امكان آمدن به ايران را داشته باشم, حتما استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي مي*كنم كه خود قلعه*نويي نيز همين پيشنهاد را به من داد كه در درجه*ي اول به فكر بازي كردن در اروپا باشم.

وي در پايان گفت: فعلا درصدد فسخ قرارداد با الشارجه نيستم و اگر از اروپا پيشنهادي باشد آن وقت به اين موضوع فكر مي*كنم.

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

رسول خطيبي : دايي با شكم خونين در جام ملتها گل زد

رسول خطيبي در حالي كه قصد داشت فصل آينده دوران حرفه اي فوتبال خود را در يكي از ليگ هاي معتبر اروپايي طي كند به يك باره قرارداد خود را با الامارات تمديد كرد تا باز هم در كنار غلامرضا عنايتي ديگر مهاجم اين تيم در ليگ امارات گلزني كند. پس از برگزاري ديدار دوستانه ايران و مكزيك ايپنا ساعتي را به طور حضوري ميزبان رسول خطيبي مهاجم ملي پوش كشورمان بود كه به دليل مصدوميت سفر به سن لوئيس را از دست داد.ماحصل صحبت هاي انجام شده از نظرتان مي گذرد.

قرار بود در يكي از ليگ هاي اروپايي بازي كني چه شد كه بار ديگر قراردادت را با الامارات تمديد كردي؟

هنوز هم شرايط مثل گذشته است و من سر حرفم هستم، قراردادم با الامارات مشروط امضا شده و اگر پيشنهاد قابل توجهي از اروپا دريافت كردم از اين تيم اماراتي جدا خوام شد.

چه شد يك باره مصدوم شدي همين مصدوميت مانع سفرت به مكزيك شد؟

در ديدار هفته پاياني ليگ امارات و بازي مقابل الشباب از ناحيه ران پاي راست دچار كشيدگي شدم و به تجوز كادر پزشكي الامارات بايد سه هفته استراحت كنم، به ايران آمدم دكتر نوروزي فيزيوتراپي برايم تجويز كرد و صلاح دانست همراه با تيم ملي به مكزيك نروم در حال حاضر در كلينيك زير نظر دكتر سوهاني با دستگاه كار مي كنم تا مصدوميتم برطرف شود.
      واقعيت را بگو، مثل اينكه وضعيت مالي مناسب باشگاه هاي اماراتي به مزاجت خوشايند است و حالا حالاها در اين ليگ ماندگار هستي؟

نمي توانم واقعيت را پنهان كنم; در ليگ امارات باشگاه ها نسبت به ايران از هر حيثي حرفه اي تر هستند و بازيكنان آنجا احساس راحتي مي كنند. ديگر دغدغه خاطري از بابت عدم پرداخت قرارداد وجود ندارد و بدون هيچ مشغله اي فقط به فكر فوتبال بازي كردن هستند.

فصل آينده سهميه هر تيم حاضر در ليگ امارات از 2 بازيكن خارجي به 3 نفر افزايش پيدا كرده و آنطور كه از شواهد امر پيداست بازيكنان ايراني طالب بيشتري دارند; اين امر به خاطر ارزان بودن آنها است يا درخشش 7 بازيكن حاضر در اين ليگ باعث افزايش تمايل تيم ها به شمار مي رود؟

من قبول ندارم كه بازيكنان ايراني در زمره خارجي هاي ارزان قيمت ليگ امارات هستند، همين گريگوري دوفريدكس فرانسوي تيم دبي تنها با 500 هزار دلار در اين ليگ بازي مي كند كه مبلغ قراردادش از بسياري از بازيكنان ايراني پايين تر است خوشبختانه 7 بازيكن ايراني شاغل در ليگ امارات عملكرد خوبي را به جاي گذاشته اند و همين مساله باعث افزايش تمايل آنها شده است. البته حسين كعبي و آرش برهاني هم از اين قاعده مسثتني نبودند.

اما در آنجا از بازيكنان خارجي به خصوص ايراني ها انتظارات زيادي دارند و همين مساله امكان دارد بر كيفيت كار فني آنها تاثير منفي بگذارد؟

بايد هم همينطور باشد، چون بازيكنان اماراتي ماهيانه 10 تا 15 هزار درهم حقوق مي گيرند و اين مبالغ در مقايسه با حقوق بازيكنان خارجي و ايراني ها بسيار ناچيز است، در همين الامارات بسياري از كارشناسان فوتبال امارات معتقد هستند كه اين تيم به لطف درخشش من و عنايتي در ليگ دسته اول باقي ماند و سقوط نكرد.

راستي حتما مي داني كه علي سامره در هفته آخر صدرنشيني جدول گلزنان ليگ امارات را با سوني اندرسون شريك شد و اين عنوان به طور مشترك به آنها رسيد؟

بله، علي سامره طي 3 فصل كه در امارات توپ مي زند همواره شايستگي هاي فوتبال خود را نشان داده و در زمره بهترين گلزنان ليگ اين كشور است. در هفته پاياني دبي و الوصل با يكديگر ديدار كردند كه اين بازي تاثيري در نتيجه گيري فصل دبي نداشت و آنها مقابل حرف خود 6 -5 گل خوردند اندرسون برزيلي هم نهايت استفاده را به دو با 18 گله شدن آقاي گل امارات را به طور مشترك با سامره به دست آورد اين مساله هيچ چيزي از ارزش هاي فني سامره كم نمي كند و او همچنان يكي از بهترين بازيكنان ليگ اين كشور است.

فكر مي كني كه در ليگ امارات بماني بهتر است چون در اروپا عملكرد زياد خوبي نداشتي و نتوانستي شايستگي هاي فوتبال خود را نشان بدهي؟

من در زماني كه عضو باشگاه هامبورگ بودم عملكرد خوبي داشتم و با توجه به جو حاكم بر فوتبال آلمان نتوانستم بيشتر از يك نيم فصل در آنجا بمانم. به غير از درخواست برند كراس سرمربي تنه ريف كه از اين تيم جدا شد، ارنست ميدن دروپ كه مدتي در تراكتورسازي تبريز سرمربي بود در حال حاضر آرمينيا بيله فلد را هدايت مي كند و فرانك پا گلزدوف در هاتراروستوك از طريق برخي دوستان ابراز تمايل كردند كه در تيم هاي آنها بازي كنم.

تيم ملي در ديدار دوستانه مقابل مكزيك شكست سنگين 4 بر صفر را متحمل شد، چه نظري در اين رابطه داري؟

بايد از چند منظر به اين ديدار نگاه كرد. اول از همه اينكه مكزيك تنها هوگوسانچز را جانشين ريكاردو لاولپه روي نيمكت خود داشت و اكثر نفرات جام جهاني آلمان خود را حفظ كرده بود اما تيم ملي ايران تنها با هدف شناختن تركيب خود و بدون حضور مهدوي كيا، ميرزاپور، رضايي، كريمي، هاشميان و نصرتي، 6 بازيكن تاثيرگذار خود مقابل آنها صف آرايي كرد. از همه مهمتر آنها امتياز ميزباني را داشتند و مقابل تركيب متحول شده ايران پيروز شدند. مطمئنا اگر قلعه نوعي تمام نفرات خود را در اختيار داشت مي توانست پيروزي ديگري را به ارمغان آورد. او در اين ديدار به دنبال پيروزي نمي گشت.

سايپا توانست قهرماني ليگ ششم حرفه اي را به دست آورد و همراه با علي دايي خيلي از معادلات فوتبال ما را برهم بزند؟
      خوشبختانه با اين قهرماني سايپا باز هم روند خروج فوتبال داخلي ايران از دو قطبي بودن ادامه پيدا كرد و آنها نشان دادند كه تنها بازيكنان اسم و رسم دار نمي توانند تضمين خوبي براي قهرماني يك تيم باشند.

و علي دايي سايپا را قهرمان كرد و براي هميشه از فوتبال و بازي در مستطيل سبز كنار رفت، در اين باره چه نظري داري؟

معتقد هستم دايي از آن جمله بازيكناني است كه هر وقت به باد شديدترين انتقادات گرفته مي شود، متعصب تر به هدفي كه دارد حركت مي كند و هيچ عاملي هم نمي تواند مانع او شود، يادم مي آيد كه در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا در تايلند تيم ملي مقابل ازبكستان بازي داشت، در بين 2 نيمه دايي مرا صدا زد و گفت برو از تداركات تيم پيراهن دوم مرا بگير و مقداري برايم گازاستريل بياور، علت اين كار خود را نگفت، وقتي وسايل مورد نيازش را آوردم ديدم از ناحيه زير شكم دچار خونريزي شديد شده و از من خواست كه اين موضوع را جايي بازگو نكنم، در پايان تيم ملي توانست حريف خود را شكست دهد و علي دايي به تنهايي 2 گل زد، به اين مي گويند غيرت و تعصب كه كمتر بازيكني حاضر است آن را نشان بدهد.
      فدراسيون فوتبال قرار است با دعوت از يكي از بهترين تيم هاي جهان تلاش هاي 13 ساله او را ارج بنهد و يك بازي
      خداحافظي آبرومندي را براي بهترين گلزن فوتبال جهان برگزار كند؟

او نيازي به اين كارها ندارد، همگان صلابت و قدرت فوتبال او را ديده اند و به قول معروف فوتبال ايران را با نام علي دايي مي شناسند، يك بار هم همراه با تيم ملي جهت برگزاري تورنمنتي 4 جانبه به مراكش رفتم كه به محض پياده شدن از هواپيما نزديك به 500 نفر فقط از دايي امضا» و عكس يادگاري مي گرفتند و به ديگر بازيكنان تيم ملي بي توجه بودند. همان طوري كه مثل عابدزاده ديگر در فوتبال ما نخواهد آمد علي دايي هم يك مستثني است و تا سال هاي سال نبودش در تركيب تيم ملي حس خواهد شد.

آيا مربياني مثل دايي، عزيزي و استيلي مي توانند بدون انجام هيچ دوره مربيگري به كار خود ادامه دهند؟
      تجربه شرط اول براي مربيگري در فوتبال است كه اين قبيل بازيكنان بهترين آن را با خود به يدك مي كشند. شايد خيلي ها در قهرماني سايپا لورانت را هم سهيم بدانند كه الحق و الانصاف نبايد نقش او را كمرنگ جلوه بدهيم، اما در سال آينده خواهيم ديد كه علي دايي چند مرده حلاج است و خيلي چيزها را اثبات خواهد كرد.

تراكتورسازي تبريز هم بدون فرشاد پيوس در مرحله پلي آف بايد با فولاد خوزستان ديدار كند و اين در حالي است كه علي رضا پورمند هدايت آن را به عهده دارد، آيا اين تيم مي تواند از پلي آف صعود كند و به ليگ برتر بيايد؟

بسيار متاسفم براي تيمي كه هر وقت بازي دارد 70 هزار تماشاچي علاقه مند آن را تشويق مي كنند و دست آخر هم به حق واقعي خود نمي رسد، اگر اين تيم نتواند از اين مرحله هم بالا بيايد، نبايد به پورمند خرده گرفت كه چرا تراكتورسازي را به ليگ برتر نياورده است. كار ريشه اي در اين قبيل تيم ها فراموش شده و نتيجه اي هم از تلاش يكساله خود نمي گيرند.

دست اندركاران تراكتورسازي تبريز اعلام كردند كه اگر اين تيم نتواند امسال به ليگ برتر بروند ديگر قيد تيمداري را مي زنند؟

اين همان ضعف يك سري آدم غيرفوتبالي است كه تراكتورسازي را اداره مي كنند.

راستي در ديدار پرسپوليس و سپاهان در ورزشگاه آزادي بودي، چرا چنين نتيجه اي رقم خورد و شاگردان دنيزلي پيروزي را با شكست 4 بر يك عوض كردند؟

سپاهان با برنامه تر كار كرد و نشان داد تنها داشتن بازيكنان اسم و رسم دار نمي تواند تضمين كننده پيروزي باشد.

iran

Comment

• donsaeid
        Senior Member
        • Nov 2005
        • 28300

خطيبي: بهترين بازي*ها را براي تيم ملي انجام مي*دهم

بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: سعي مي*كنم بهترين بازي*ها را براي كشورم در جام ملت*ها انجام دهم.

رسول خطيبي امروز در تمرين تيم ملي حضور يافت.

وي به دليل مصدوميت نتوانست كنار ساير ملي*پوشان تمرين كند و جداگانه، زير نظر كماسي به تمرين مشغول شد.

وي درباره شرايط جسماني*اش، در گفت و گو با فارس اظهار داشت: پس از مصدوميت، پزشكان تيم ملي زحمات زيادي را براي بهبودي من كشيدند. اميدوارم هر چه زودتر كنار ساير ملي*پوشان تمرين كنم.

خطيبي عنوان كرد: بنا به گفته پزشكان، تا 10 روز ديگر مي*توانم پا به توپ شده و خود را براي جام ملت*هاي آسيا آماده كنم.

وي افزود: انگيزه زيادي براي بازي در جام ملت*ها دارم. سعي مي*كنم بهترين بازي*ها را براي كشورم انجام دهم.
        خطيبي پس از گذشت يك ساعت از زمان تمرين، براي آب درماني زمين را ترك كرد.
        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

«در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
        صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

«رسول خطيبى» گفت: الامارات براى بقا در ليگ دسته اول امارات بايد خط دفاع خود را تقويت كند. دروازه بان و خط دفاع طى ۷ بازى گذشته خيلى ضعيف و بى انگيزه كار كرده و موجب سقوط تيم به انتهاى جدول مسابقات شدند. خطيبى با اشاره به اينكه بازيكنان ايرانى الامارات تا اينجاى كار خيلى خوب عمل كرده اند، گفت: تيم تاكنون ۱۱ گل زده كه ۱۰ گل آن توسط من، عنايتى و رجب زاده به ثمر رسيده است. وى افزود: ۲ مدافع تيم رباط پايشان پاره شده و ۶ ماه نمى توانند تيم را همراهى كنند. در صورتى كه مربيان و مسئولان باشگاه فكرى براى تقويت خط دفاع و دروازه بان تيم نكنند شرايط روز به روز بدتر خواهد شد. اين وضع هواداران و خود ما را هم خسته كرده و اگر هر چه زودتر مسئولان به فكر تقويت تيم نباشند، جدا شدن از انتهاى جدول بسيار سخت خواهد بود.

Comment

Working...