waaaaaaaaaaw
-= Download =- Mp3z, Loops,....
Collapse
X
-
My First Album `´Lost Generation´´
Dorood be hamegi Norouz be hame Mobarak.
Modati bood ke naboodam dalilesh ro ovordam inja shoma ham beshnavid
Mashghoole Sakht o Pardakhte Avalin Album-am be esme "Lost Generation" hastam.Ahang ha bedoone kalam hastan .hanooz ahanga be shekle "Demo" hastan hazineye Mix va Zabt ro hanoz dar dast nadaram vaseye hamin tasmim gereftam yeki 2taee az onharoo inja bezaram ta az nazarat va enteghadate shoma baraye behtar shodane karham estefadeh konam.Last edited by A&M; 03-25-2009, 07:18 AM.اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
Sharmandeh
Originally posted by nanakhafan View PostA&M joon mitooni ahange jamal vafaie ro be name nayer peyda koni..
plllzzz....sry man hamishe zahmatet midam
Sharmandeh harchi gashtam peydash nakardam ...vali bazam migardam omidvaram peydash konam vasat
اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
حامی....فقط نگاه می کنم
دوباره سلام...عیدی من به شما ..... خوب گوش کنید...آهنگای که درخواست کرده بودید هم چشم به زودیاگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
چرا رفتی
گوش کنید!!!! دلتنگیاتون مال منLast edited by A&M; 03-26-2009, 05:29 AM.اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
علیرضا شهاب...مثل آبی عشق
حالا که تا اینجا امدی این یکی هم گوش کناگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
داریوش...معجزه خاموش
هوادارن طنین همیشهگی داریوش ....تقدیم به شما..یادم نبود اینو دارم
اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
پشت صحنه زندگی
بازم سلام.یه آهنگ تووپ با صدای فرزاد فرزین,محسن چاوشی,مهدی مدرس,مهدی مقدم,امید عامریاگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
رو کی قسم میخوردی؟... علی عبدلمکی
رو کی قسم میخوردی؟... علی عبدلمکیاگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
راشا و محسن یگانه"بییییییییییا اااااا"
RaSha And MohSen Yeganeh "Biiiiiaaaaaaa"اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment
-
-
دوباره به هم رسیدیم
دورودددددددددد به دوستان تپش خیلی خوشحالم که دوباره در بین شما هستم فکر کردم سایت بسته شده تصادفی دوباره پیداتون کردم داشتم نا امید میشدم امیدوارم حال همه خوب باشه فدای همه..
چون عادت ندارم دست خالی جائی برم یه آهنگ بسیار زیبا و قدیم وهمین طور نایاب از ساخته های زنده یاد استاد بابک بیات باصدای اشکان بهتون تقدیم می کنم امیدوارم خوشتون بیاد.Last edited by A&M; 12-10-2009, 08:15 PM.اگه از عشق ميشه قصه نوشت
ميشه از عشق تو گفت
Comment

Comment