If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
khoneye khomeini chikar mikardi?????????? ay khoda ajab javab ba maze dadi mane khosh khande ghsh kardam az khande
loooooooooooooooool
khomeini na va khamenei... khomeini faghat ahangaye zamane reza shaho dare... khamenei ahangash jadidtare... badesham khomeini ye seri az CDhasho to IRAQ ja gozashte bod... bekhatere hamin chize khobi nadare...
bad khoneye khamenei rafte bodam baham yekam ghalioon zadim va aragh khordim... mast ke shod man hameye CDhasho dozdidam omadam NORWAY
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران
«در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
khomeini na va khamenei... khomeini faghat ahangaye zamane reza shaho dare... khamenei ahangash jadidtare... badesham khomeini ye seri az CDhasho to IRAQ ja gozashte bod... bekhatere hamin chize khobi nadare...
bad khoneye khamenei rafte bodam baham yekam ghalioon zadim va aragh khordim... mast ke shod man hameye CDhasho dozdidam omadam NORWAY
eeeeeeeeeeeeeeee chera doni, unam dashtam
inaram dashtam , ye chizi bezar ke nadashte bashimmmmmmmmmmmmmm
ye ahangi mikham age bezari muchest mikonam, ahange ibrahim tatlises, hamooni ke labe darya mikhone, ye dokhtare moo kootaham bahashe, kheili ahange aroomie,
age video music sho bezari ke 3 ta muchet mikonam
eeeeeeeeeeeeeeee chera doni, unam dashtam
inaram dashtam , ye chizi bezar ke nadashte bashimmmmmmmmmmmmmm
ye ahangi mikham age bezari muchest mikonam, ahange ibrahim tatlises, hamooni ke labe darya mikhone, ye dokhtare moo kootaham bahashe, kheili ahange aroomie,
age video music sho bezari ke 3 ta muchet mikonam
daram khobesham daram... music videosham daram... baratam mizaram, alan na chon sare karam... ama dar morede boos... age ye nafar biad injaro bekhone mikoshe toro jone mahsa... bepa... in boosaroham jaryanesho beyne khodemon nega midarim... loool
dor az shokhi turki va ibrahim harchi bekhai daram.. hendiam kheili daram.... hatman barat mizaram...
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران
«در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
Comment