مراحل تعیین عدد زندگی
1. اطمینان حاصل کنید که تاریخ تولدی که در دست دارید کاملاً دقیق و درست باشد. برای نشان دادن مراحل انجام عمل، من تاریخ تولد خودم که jun8/1983 است را مثال می زنم.
2. تاریخ تولد را به عدد بنویسید، به هر ترتیبی که بنویسید تفاوتی نمی کند اما برای اینکه ترتیب ثابتی را رعایت کنید، اول شماره ی ماه، بعد روز و بعد سال را به صورت کامل بنویسید. 6/8/1983
شماره ی ماه ها را اشتباه نکنید:
1. ژانویه 5. مه 9. سپتامبر
2. فوریه 6. ژوئن 10. اکتبر
3. مارس 7. ژوئیه 11. نوامبر
4. آوریل 8. آگوست 12. دسامبر
3. بین تک تک رقم ها علامت + بگذارید، حتی صفرها؛ بعد تمام رقم ها را با هم جمع کنید تا به حاصل جمع برسید. در مثال8/6/1983 اینطور عمل می کنیم.
35 = 3+8+9+1+0+8+6
وقتی تمام رقم های تاریخ تولد را با هم جمع کردید و به یک حاصل جمع رسیدید، بین دو عدد حاصل جمع هم علامت + بگذرید و آنها را با هم جمع کنید.
5+3 = 8
اگر حاصل جمع اولیه ی شما به صفر ختم شود، مانند 20، 30 یا 40، باز هم این دو عدد را مانند هر عدد دیگری با هم جمع کنید.
برای اعداد تولد قرن بیستم، شما همیشه در پایان به یکی از اعداد زیر میرسید:
2، 3، 4، 5، 6، 7، 8، 9، 10، 11، یا 12
5. یکبار دیگر جمع بستن خود را کنترل کنید تا مطمئن شوید دقیقاً عدد زندگی درست را به دست آورده اید.
انرژی های هر یک از اعداد
(1) خلاقیت و اعتماد به نفس
(2) همکاری و تعادل
(3) بیان و حساسیت
(4) ثبات قدم و مراحل
(5) آزادی و انظباط
(6) بینش و پذیرش
(7) اعتماد و گشاده دلی
( وفور و قدرت
(9) تمامیت و عقل
(0) استعدادهای درونی
1. اطمینان حاصل کنید که تاریخ تولدی که در دست دارید کاملاً دقیق و درست باشد. برای نشان دادن مراحل انجام عمل، من تاریخ تولد خودم که jun8/1983 است را مثال می زنم.
2. تاریخ تولد را به عدد بنویسید، به هر ترتیبی که بنویسید تفاوتی نمی کند اما برای اینکه ترتیب ثابتی را رعایت کنید، اول شماره ی ماه، بعد روز و بعد سال را به صورت کامل بنویسید. 6/8/1983
شماره ی ماه ها را اشتباه نکنید:
1. ژانویه 5. مه 9. سپتامبر
2. فوریه 6. ژوئن 10. اکتبر
3. مارس 7. ژوئیه 11. نوامبر
4. آوریل 8. آگوست 12. دسامبر
3. بین تک تک رقم ها علامت + بگذارید، حتی صفرها؛ بعد تمام رقم ها را با هم جمع کنید تا به حاصل جمع برسید. در مثال8/6/1983 اینطور عمل می کنیم.
35 = 3+8+9+1+0+8+6
وقتی تمام رقم های تاریخ تولد را با هم جمع کردید و به یک حاصل جمع رسیدید، بین دو عدد حاصل جمع هم علامت + بگذرید و آنها را با هم جمع کنید.
5+3 = 8
اگر حاصل جمع اولیه ی شما به صفر ختم شود، مانند 20، 30 یا 40، باز هم این دو عدد را مانند هر عدد دیگری با هم جمع کنید.
برای اعداد تولد قرن بیستم، شما همیشه در پایان به یکی از اعداد زیر میرسید:
2، 3، 4، 5، 6، 7، 8، 9، 10، 11، یا 12
5. یکبار دیگر جمع بستن خود را کنترل کنید تا مطمئن شوید دقیقاً عدد زندگی درست را به دست آورده اید.
انرژی های هر یک از اعداد
(1) خلاقیت و اعتماد به نفس
(2) همکاری و تعادل
(3) بیان و حساسیت
(4) ثبات قدم و مراحل
(5) آزادی و انظباط
(6) بینش و پذیرش
(7) اعتماد و گشاده دلی
( وفور و قدرت
(9) تمامیت و عقل
(0) استعدادهای درونی
Comment