Na dadash, to labeto begir
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KISSING
Collapse
X
-
Originally posted by saba_s

az sagam mishe lab geref??

saba yaade mo'aleme bio endaakhtim.
my biology professor had a MD and told us that dog's mouth is cleaner than human. she said i don't know there is something in their mouth that cleans all the germs. does anyone know if that is true.
vali khodaaee sag boosidani nist. lis zadaniye. I love my dog.
Comment
-
Farnaz,arus ro ziadi arayeshesh kardeh budan,unham yek arayeshgahe zanuneh irani. ageh nemikardanesh arayesh,behtar neshun midad zibaish.damad is executive tuyeh yek company hast va arus ham ginecolog.yek 200 nafari budan unja 80% irani.man aghd naraftam chon ziad hoseleh akhund nadaram,tazeh unam yek akhund az tarafeh iran embassy in U.K ! bezan va bekub, 2 ta orchester irani ham budan keh ghashang mizadan va mikhundan,kheili ham az familhayeh unha az state's va iran umadeh budan.vali jaleb bud baram keh kheili vaght bud keh hamchin jaii keh hameh farsi harf bezanan,nabudam.ohh koli dokhtareh khoshgele irani ham bud.hehehe ,kheili zadim va khundim ta 3am (law ejazeh nemideh bishtar az 3am!!!)babayeh dumad esrar mikard keh baram yek dokhtareh khub peida koneh,unam irani.hehehe rasti arus asliatesh kermani bud va damad ham shirazi.jayeh hamatun khali bud.beh salamatitun yek drink ham khordam
.
Comment

Comment