Announcement

Collapse
No announcement yet.

Important Political News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • علی فلاحيان مظنون به دستور دادن به قتل کاظم رجوی يکی از فعالان سياسی ايران در 1990 است.

    آقای فلاحيان که مدتها وزير اطلاعات ايران بود اکنون مشاور امنيتی رهبر ايران است.

    قتل آقای رجوی که در 24 آوريل 1990 به وسيله يک گروه چهارنفره در حومه ژنو صورت گرفت از آن زمان موضوع مناقشه ای بين تهران و برن بوده است.

    يک روزنامه سوئيسی ( Le Matin Dimanche) امروز بخشی از سند مربوط به حکم دادگاهی از ايالت وائود را بازچاپ کرد يعنی محلی که آقای رجوی در همانجا به قتل رسيده بود.

    سايت راديو بين الملل سوئيس نيز گزارشی از جريان اين پرونده منتشر کرده است.

    بر اساس گزارش رسانه های سوئيسی اين حکم از وزارت خارجه سوئيس می خواهد که حکم دستگيری آقای فلاحيان را در سطح بين المللی به جريان بيندازد.

    دو نفر از ضاربان آقای رجوی مدتی بعد در فرانسه پيدا شدند و از سوی پليس بازداشت شدند. اما با وجود حکم دستگيری آنها از سوی مقامات سوئيس، دولت فرانسه آنها را با يک پرواز مستقيم به تهران بازگرداند.

    اين موضوع با محکوميت بين المللی از جمله از سوی آمريکا روبرو شد.

    قاضی دادگاه گفته است که 13 نفر در برنامه ريزی و اجرای قتل مشارکت داشته اند. قاضی ژاک آنتنن افزوده است که همه اين افراد پاسپورتهای ديپلماتيک داشته اند که با مهر "در ماموريت" ممهور شده بود.

    مقامات ايرانی همواره دخالت در اين قتل را انکار کرده اند.

    رسانه های سوئيس گزارش دادند که اين حکم بيستم ماه مارس گذشته صادر شده بود اما دولت وجود آن را تا امروز يکشنبه تاييد نکرده بود.

    کاظم رجوی نماينده شورای مقاومت ملی از مجامع مخالف جمهوری اسلامی بود. وی که از 1957 تا 1968 مقيم فرانسه بود سپس در سوئيس اقامت گزيد و پناهندگی سياسی گرفت.

    وی اولين نماينده ايران در مقر سازمان ملل متحد در ژنو پس از انقلاب اسلامی 1979 بود اما کمی پس از انتصابش به اين سمت در اعتراض به "سياستهای سرکوبگرانه و فعاليتهای تروريستی" حاکميت روحانی ايران استعفا داد.

    پس از آن به فعاليت خود عليه اعدامهای دست جمعی و بازداشتهای خودسرانه و شکنجه شدت بخشيد.

    استفان رجوی پسر آقای رجوی مستمرا مقامات ناحيه وائود را زير فشار گذاشته است تا حکم دستگيری آقای فلاحيان را صادر کنند.

    ده سال پيش آلمان نيز حکم دستگيری مشابهی عليه آقای فلاحيان صادر کرد.

    در 1996 دادگاهی در برلين شماری از رهبران و مقامات ارشد جمهوری اسلامی را متهم کرد که در قتل چهار ناراضی کرد در رستوران ميکونوس در برلين دست داشته اند.

    بجز آيت الله خامنه ی و اکبر رفسنجانی، وزير خارجه وقت علی اکبر ولايتی و وزير اطلاعات وقت علی فلاحيان متهم به دست داشتن در ترورها شدند.

    پس از قتل آقای رجوی 162 نماينده کنگره آمريکا در نامه ای به مسعود رجوی برادر وی و رهبر سازمان مجاهدين خلق ايران از شورای مقاومت و "اهداف صلحجويانه و دموکراتيک" آن حمايت کردند

    Comment


    • مديرکل آژانس بين المللی انرژی اتمی در ساعات اوليه بامداد روز پنجشنبه، 13 آوريل، وارد تهران شد و در گفتگويی با خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد گفت که آژانس سعی دارد مساله هسته ای ايران را از راه های سياسی حل کند.

      اين پنجمين سفر آقای البرادعی به ايران است و وی تاکيد کرد که آژانس بين المللی همچنان از ايران می خواهد که غنی سازی اورانيوم را به حالت تعليق در آورد.

      سفر محمد البرادعی، که از قبل برنامه ريزی شده بود و خبرگزاری ايرنا آن را سفر عادی دوره ای مديرکل آژانس توصيف کرده است، حدود دو هفته قبل از انقضای مهلت شورای امنيت سازمان ملل به ايران برای تعليق غنی سازی اورانيوم و دو روز بعد از اعلام توليد اورانيوم غنی شده در اين کشور صورت می گيرد.

      اعلام خبر توليد اورانيوم غنی شده در ايران با واکنش انتقاد آميز تعدادی از کشورهای غربی مواجه شده که اين اقدام را چالشجويی در برابر خواست جامعه بين المللی توصيف کرده اند

      Comment


      • گروهى از آشوب طلبان وابسته به گروه موسوم به خلق عرب سه شنبه شب در پى دعوت شبكه تلويزيونى "الاحوازيه" به خيابانهاى حميديه در استان خوزستان رفته و به برخى اماكن دولتى از جمله بانكها حمله و شيشه هاى آن را شكستند.
        به گزارش فارس، اين افراد كه تعدادشان به 200 نفر مى رسيد پس از سردادن شعارهايى بوسيله نيروهاى انتظامى متفرق و برخى از آنها بازداشت شدند.
        برخى گروههاى تجزيه طلب عرب كه توسط آمريكا و انگليس حمايت مى شوند در ماههاى گذشته، ناآرامى هاى متعددى در استان خوزستان بوجود آورده اند

        Comment


        • معاون وزير امور خارجه آمريكا در امور منع گسترش تسليحات هسته اى در مسكو گفت: ايران قادر است تا 15 ماه ديگر بمب اتمى بسازد.

          به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري، استفان رادميكر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام كرد: ,ايران به آژانس بين‌المللى انرژى اتمى گفته است قصد دارد تا پائيز آينده 3 هزار سانتريفوژ بسازد,.

          وى افزود: ,ما محاسبه كرديم كه نصب 3 هزار سانتريفوژ مي‌تواند ظرف 271 روز (9 ماه) اورانيوم غنى شده با درصد بالاى كافى را براى ساخت يك بمب هسته‌اى توليد كند,.

          وى با اين حال خاطر نشان كرد كه ما از اين مسئله نيز آگاه هستيم كه همچنان ناظران آژانس بين المللى انرژى اتمى در ايران حضور دارند.

          اين مقام آمريكايى كه براى تدارك برگزارى نشست سران كشورهاى گروه 8 (آمريكا، فرانسه، انگليس، كانادا، آلمان، ايتاليا، ژاپن و روسيه) به مسكو سفر كرده است، تصريح كرد: ,اما ما كشورى به نام كره شمالى را مى شناسيم كه اعلام كرده از معاهده منع گسترش خارج شده است,.

          رادميكر افزود: ,من معتقدم كارهايى كه آنها از آن سخن مى گويند و دلايلى كه موجب نگرانى همه ما شده است، روشن و شفاف هستند,.

          رئيس‌جمهور روز گذشته اعلام كرد، ايران به زودى به باشگاه كشورهاى داراى فن آورى هسته اى مى پيوندد.
          معاون وزير امور خارجه آمريكا در امور منع گسترش تسليحات هسته اى گفت:,با وجود اعلام انجام كارهايى مانند آن چه تهران اعلام كرده است ما به كار خود در خصوص روند ديپلماتيك اين مسئله ادامه خواهيم داد,.

          وى در پاسخ به پرسشى گفت: ,‌قطعا دولت كشور من يا هر كشور ديگري، هيچ تصميمى در خصوص استفاده از قدرت نظامى بر ضد ايران نگرفته است

          Comment


          • "علي‌اكبر هاشمى رفسنجانى" رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفتگوى اختصاصى با روزنامه "الحيات" چاپ لندن، خاطرنشان كرد: گفتگوهاى آتى تهران و واشنگتن در مورد عراق، در صورت كسب موفقيت، زمينه را براى مطرح شدن مسائل ديگر فراهم خواهد كرد.

            اين روزنامه فرامنطقه‌اى در شماره روز پنجشنبه خود در اينترنت به نقل از رفسنجانى تاكيد كرد: گفتگوى مورد انتظار ايران و آمريكا فقط در ارتباط با موضوع عراق است.

            وى خاطرنشان كرد: اگر آمريكا و ايران از مذاكرات آتى خرسند بيرون بيايند، اين امر آنها را تشويق خواهد كرد تا به مسائل ديگر بپردازند. در صورت دستيابى به موفقيت ممكن است راههاى جديدى براى مذاكره باز شود.

            رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: تهران قصد ندارد راجع به پرونده هسته‌اى با آمريكاييها مذاكره كند و در اين خصوص موارد زيادى براى صرف نظر كردن از آنها ندارد.

            رفسنجانى روابط تهران و دمشق را گرم و صميمى توصيف كرد و گفت " "همكارى دوجانبه ما در خصوص مسائل مربوط به فلسطين، لبنان و عراق ادامه دارد و فشار آمريكا بر ايران و سوريه باعث مي‌شود اين دو كشور سرنوشت مشتركى پيدا كنند و اين امر ما را بيش از پيش به يكديگر نزديك مي‌كند." به نوشته الحيات، رييس جمهور سابق ايران معتقد است كه عربستان مي‌تواند عامل خوبى براى كمك به كاهش بحران ميان ايران و آمريكا باشد.

            وى گفت با توجه به تدبير پادشاه عربستان ما مطمئن هستيم كه وى مي‌تواند به حل و فصل همه مسائل منطقه كمك كند.

            Comment


            • شبكه تلويزيونى ,العربيه, ديروز اقدام به پخش تصاويرى كرد كه در آن گروهى از مردان مسلح گروهك تروريستى ,جندالله, با شليك گلوله، مردى را به شهادت رساند.

              به گزارش خبرگزارى ,انتخاب,، براساس اعلام اين شبكه تلويزيوني، اين تصاوير، صحنه كشتن يكى از گروگانهاى ايرانى ربوده شده توسط گروهك تروريستى ,جندالله, بود.

              اين تصاوير نشان مى داد كه مردان شبه نظامى مردى را در مكانى نامشخص به قتل رساندند و پس از آن كارت شناسايى وى را رو به دوربين نشان دادند كه نام ,زاهد شيخى, روى آن ديده مى شد.

              اين در حالى است كه در ميان گروگان هاى اين گروهك تروريستي، چنين نامى ديده نمى شود.

              همچنين، در اين تصاوير، چهره شخصى نشان داده كه ادعا شد ,عبدالمالك ريگى, است كه براساس مدارك موجود، رهبر به هلاكت رسيده ى گروه تروريستى جندالله است.

              گفتنى ست براساس اخبار رسيده به ,انتخاب,، عبدالمالك ريگى رهبر گروهك تروريستى جندالله و عامل اصلى ترور 22 شهروند سيستانى چندى پيش به هلاكت رسيد.

              حسينعلى شهريارى نماينده زاهدان چندى پيش در گفت و گو با ,انتخاب,، نيت عبدالمالك از ارتكاب چنين جنايتى را ,شيعه بودن, شهدا دانسته بود

              Comment


              • فرمانده نيروى انتظامى تهران بزرگ اعلام كرده كه از اول ارديبهشت با زنان بدحجاب برخورد مى شود. طلايى گفته: متأسفانه شاهديم كه برخى زنان با تجاوز به حقوق ديگران اقدام به پوشش هاى نامناسب و زننده و حتى در برخى موارد كشف حجاب كرده اند. وى افزوده: با اين گونه افراد كه بدون توجه به مقدسات دينى و ارزش هاى اجتماعى اقدام به رفتارهاى ناهنجار و پوشش هاى نامناسب مى كنند برخورد قاطع مى شود

                Comment


                • طی خبرهای رسيده از زندان اوين و رجايی شهر پس از گذشت ماهها وعده و وعيد به زندانيان سياسی و خانواده های آنها مقامات زندان اوين بر خلاف قوانين جمهوری اسلامی و آيين نامه های زندانيان همچنان از اعطای مرخصی به زندانيان سياسی خودداری می کنند .

                  با توجه به اينکه از مدتها قبل به تعدادی از زندانيان سياسی وعده مرخصی بعد از بيستم فروردين داده شده بود مقامات مسئول با اظهار اينکه آقای عليزاده داديار ناظر بر زندانها و مسئول زندانيان سياسی به مکه سفر کرده از اين امر خودداری می کنند .

                  شايان ذکر است وضعيت مرخصی تعدادی از زندانيان سياسی به قرار زير است :

                  آقای بينا دارب زند عضو کميته مرکزی حزب دمکرات ايران طی هيجده ماه حبس همچنان از اعطای مرخصی محروم است .

                  آقای مهندس طبرزدی دبير کل جبهه دمکراتيک ايران طی سالها حبس خود تنها ده روز از مرخصی استفاده کرده است

                  آقای بهروز جاويد تهرانی عضو حزب دمکرات ايران طی هيجده ماه حبس خود همچنان از اعطلای مرخصی محروم است .

                  آقای مهرداد لهراسبی مظلومترين زندانی سياسی حوادث کوی دانشگاه طی شش و نيم سال زندان تنها يکبار به مرخصی آمده اند .

                  واحد اطلاع رسانی حزب دمکرات ايران
                  http://www****andp.org/news/fa

                  Comment


                  • محمود احمدی نژاد ديروز در شرايطی "خبر خوش هسته ای " خود را اعلام کرد که دو تن از مقامات عاليرتبه جمهوری اسلامی در کشور حضور نداشتند .

                    اکبر هاشمی رفسنجانی که پس از سالها به کويت سفر کرده بود و ساعاتی پيش از رييس جمهور خبر خوش هسته ای را افشا کرده بود ، از امروز (چهارشنبه ) عازم سوريه می شود .

                    هنوز در مورد اهداف سفر رفسنجانی به سوريه خبری اعلام نشده است .

                    غلامعلی حداد عادل (رييس مجلس ) نيز پيش از اين به اين کشور سفر کرده است .

                    به اين ترتيب تنها يک روز پس از اعلام دستيابی به چرخه سوخت هسته ای که می تواند چالشی جدی در پرونده ايران در برابر جامعه جهانی ايجاد کند، اين دو مقام عاليرتبه به طور همزمان در کشور سوريه به سر خواهند برد .

                    همچنين مطابق پيش بينی ها، "باهنر" صبح امروز در مجلس گفت: چرخه سوخت کامل شده و آماده مذاکره ايم.

                    اين در حالی است که بسياری از تحليلگران معتقدند اين احتمال وجود دارد که ايران بخواهد در سايه اعلام خبر خوش هسته ای و برگزاری جشن های ملي، مذاکرات خود را به ويژه با ايالات متحده به صورت جدی تر و در سطوح بالاتری در يکی از کشورهای عربی همسايه پی گيری نمايد

                    Comment


                    • عباس قمي‌زاده رئيس شعبه دوم دادگاه انقلاب قزوين از صدور حکم اعدام برای فردی که به ادعای وی متهم به شرارت است خبر داده است. وی علت صدور حکم اعدام را "سوابق متعدد كيفرى" متهم اعلام کرد. قمی زاده جرايم متهم را "زورگيري، مزاحمت براى نواميس مردم، ايجاد ضرب و جرح، شركت در منازعات دسته‌جمعي، روابط نامشروع، ايجاد مزاحمت و مشاركت در امر خريد و فروش مواد مخدر" اعلام کرد و با اشاره به اعدام وی در ملاء عام گفت: "اجراى علنى حدود الهى در پيشگيرى از اقدامات مجرمانه ديگران بسيار موثر واقع خواهد شد و در اين حضور فعالانه ضابطين قضايى موجبات احساس امنيت در شهروندان را به دنبال داشته و باعث اقتدار نظام خواهد بود."
                      قمي‌زاده در پايان گفت: "اجراى احكام در ملاء عام يكى از عنصر‌هاى لازم براى متنبه ساختن مجرمان است و شايد اجراى يك حكم در ملاء عام زياد خوشايند نباشد اما تأثير آن بر بزهكاران و مجرمان موثر خواهد بود چرا كه با ديدن چنين صحنه‌هايى آينده‌اى را كه مي‌‌تواند در انتظار آنان باشد تصور خواهند كرد."



                      Comment


                      • وكيل مدافع برخى از فعالان دانشجويى دانشگاه يزد از محاكمه‌ى مجدد موكلانش طى هفته‌ى آينده خبر داد.
                        هوشنگ پوربابايى اظهار داشت: جلسه‌ى رسيدگى به پرونده‌ى چند تن از فعالان دانشجويى دانشگاه يزد سه شنبه هفته‌ى آينده در شعبه‌ى سوم دادگاه انقلاب يزد مجددا برگزار خواهد شد. وي، علت محاكمه‌ى موكلانش را صدور بيانيه‌ى تحريم انتخابات و تحصن‌هاى دانشجويى عنوان كرد.
                        وكيل برخى دانشجويان يزدى هم‌چنين با اعلام تشكيل دادگاه تجديدنظر يكى از موكلانش، گفت: شعبه‌ى پنجم دادگاه تجديدنظر يزد 16 ارديبهشت‌ماه به اتهامات محمدرضا رحيمي‌راد مبنى بر اهانت به مقامات رسيدگى خواهد كرد.
                        وى يادآور شد: اين فعال دانشجويى در دادگاه بدوى به شش ماه حبس تعليقى محكوم شده بود كه با اعتراض وكلاى پرونده، دادگاه تجديدنظر در تاريخ مقرر برگزار خواهد شد

                        Comment


                        • وكيل مدافع احمد باطبي، دانشجويى كه در جريان حوادث كوى دانشگاه در سال 78 دستگير شده بود، از تاييد اصل حكم اعدام موكلش از سوى شعبه 13 هيات تشيخص ديوان عالى كشور خبر داد.
                          خليل بهراميان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اعلام اين خبر و با بيان اينكه متاسفانه هيات تشخيص ديوان عالى كشور بدون توجه به موازين قانونى اصل حكم اعدام موكلم را تاييد كرده است، گفت: شعبه 13 هيات تشخيص ديوان عالى كشور تكليف قانونى داشت كه نسبت به راى اعدام موكلم نفياً يا اثباتاً اظهار نظر كند كه متأسفانه بدون هيچ‌‏گونه استدلال قانونى رأى بدوى را تأييد كرد.
                          وى افزود: انتظارم به عنوان يك وكيل دادگسترى اين بود كه شعبه مزبور از برخورد سياسى با برخى پرونده‌‏ها خوددارى كند و در جهت حفظ استقلال خود تنها و تنها موازين قانونى را رعايت كند.
                          بهراميان در پاسخ به اين سوال كه آيا حكم اعدام احمد باطبى به 15 سال زندان تقليل پيدا نكرده بود، گفت: بنده نسبت به حكم دادگاه بدوى مبنى بر اعدام موكلم اعتراض كردم كه مورد تأييد شعبه تشخيص قرار گرفت اما حكم باطبى بعدها با موافقت مقام رهبرى و استفاده ايشان از اختياراتش از سوى دادگاه به 15 سال حبس تقليل پيدا كرد، بنابراين موكلم بايد 15 سال زندان را تحمل كند

                          Comment


                          • سازمان عفو بين الملل اعلام کرد خانم سکينه نيسی که مورد شکنجه و بدرفتاری ماموران جمهوری اسلامی قرار گرفت بعد از خونريزی به بيمارستان منتقل شد و چون حامله بود، پزشکان ناچار شدند به خاطر جراحات وارده جنين او را سقط کنند. به گفته عفو بين الملل احمد نيسی همسر سکينه نيسی فعال شناخته شده ای است و گفته می شود وی تحت تعقيب ماموران جمهوری اسلامی قرار دارد. در پی بازداشت خانم نيسي، خانه آنها را با بولدوز ويران کردند. عفو بين الملل در اطلاعيه خود نوشت همسران چند مرد فعال سياسی ديگر در اهواز نيز بازداشت شدند و مورد شکنجه قرار گرفتند. دکتر ، يکی از مسئولان سازمان حقوق بشر اهواز در آمريکا، در مصاحبه با راديوفردا می گويد اين چهار زن در زندان سفبدار هنوز هستند. سکينه نيسی که سقط جنين کرده در حال اغما است. بچه های دوساله و چهارساله هنوز در زندان هستند و به اينها فشار می آورند که مخفی گاه پدرها را نشان دهند. حبيب بنگان عضو حزب وفاق اسلامی درمصاحبه با راديوفردا می گويد خانواده اش به دليل فعاليت سياسی او در اهواز به عنوان گروگان به زندان افتاده

                            Comment


                            • sallam beh hamatoon. faghat mikhastam begam keh man va doostam yeh mosabegheh keh agar aks man "aidin roshannejad" dar ghesmateh faces beh 10,000 views bereseh, man va doostam har kodoomemoon $2000.00 dollar beh cancer foundation hedyeh mikonim. Lotfan berid va akseh man ra click konid ta be zoody be 10,000 bereseh. Motshakerim azizan.

                              Comment


                              • Hey you all,
                                click on the aidin roshannejad picture in "Faces". There is a big surprise there.

                                Comment

                                Working...
                                X