Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dokhtare Malous's Jokes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dokhtare Malous's Jokes

روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که آن هتل به کامپیوتر مجهز است . تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ آدرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا اشنایان داشته باشد به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:

گیرنده : همسر عزیزم

موضوع : من رسیدم

میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی . راستش اونها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا می آد میتونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز رو چک کردم . همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت . امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه . وای چه قدر اینجا گرمه...

loooooooooool,that was funny. Mer30 azizam.

Comment

khahesh mikonam aziz joon

Comment

another one:
        پدری پسر کوچکش را مورد سرزنش قرار داد و گفت : هر مرتبه که تو بي تربيتي کني يکدونه از موهای سر من سفيد ميشهد
        پسر بچه گفت : پس معلوم ميشه شما خيلي بي تربيت هستين چون موهای سر پدر بزرگم همه اش سفيد شده

Comment

بیا دنبالم کارت دارم
          .
          .
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          حالا بیا دنبالم...

.
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          .

.
          .
          بیا نترس من باهاتم...
          ..
          .
          .
          .
          .

.
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          بیا پایین تر..
          بیا حالا..
          ..
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          .
          .

نه بابا سر کاری نیس...
          بیا تو
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          یه خبر داغ داغ واست دارم..
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          .
          .
          دوست داری بدونی چیه اره؟
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .پس بیا...دیگه چیزی نمونده
          .
          .
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          چیه خسه شدی؟آره؟.
          .
          .
          .
          .
          .
          ........(_\.........
          .../_)...) \........
          ../ (....(__)......
          .(__)...oooO....
          Oooo..............
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          خوب حالا چشاتو ببند تا بگم
          1
          2...
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .

می خواستم بگم:

شبها که ما می خوابیم آقا پلیسه بیداره.......

Comment

تركه با دوست دخترش ميره بيرون. دختره ميگه بريم پشت درختا؟ ترکه ميگه آره بريم منم جيش دارم

..........

يَک روز بر خانه نَشَسته بودم داشتم تخمه نَ ميخوردم يَک دف ديدم تيلفنم زنگ زد . گفتم ها کيسته ؟ گفت : ها . .. اييييي..... مديرسايت ياهو بيدم ... گفتم : ها چطوري ... خوبي ؟ در سلامتي کامل به سر ميبري ها ووووووو ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ گفت : ها . اين ياهو مَسينجير 8 قديمي شده . اگه ميشه 9 رو زودتر طراحي کن . گفتم : ها باشه .... بعد رفتم پشت کامپيوتر طراحي کردم و از ويلايت خودمان با بلوتوث فرستادمش آمريکا براي بيل گيتس و اون هم فروختش به شرکت ياهو

تهرانيه به پسرش ميگه: پسرم هيچ مي دوني ناپلئون وقتي به سن تو بود، شاگرد اول کلاسش بود؟... پسر به پدر جواب داد: پدر جان هيچ مي دوني که ناپلئون وقتي به سن تو بود، امپراتور بود؟

يه جوک ميذارن زير ميکروسکوپ ميبينن ترکه داره دست تکون مي ده

پليس بين الملل اعلام كرد نشون مخصوص ميتي كمان توسط قزويني ها سرقت شده ... مواظب باشيد احترام نگذاريد

Last edited by Dokhtare_Malous; 01-30-2008, 05:59 PM.

Comment

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : (Life is too short.) پس دستتو از تو شرتت دربیار و اینقدر با زندگیت بازی نکن!

یه روز یه نفر میره داروخونه میگه کاندوم سیاه دارید.میگه : بله برای چی میخواید؟طرف میگه:آخه رفیقم مرده می خوام به زنش تسلیت بگم.

اگه گفتی اون چیه که اولش (( ک )) اخرش (( ر )) اگه زیرش بخوابی حال میکنی ؟؟؟ عزیزم منحرف نشو ... میدونی چیه ! << کولر >>

به ترکه خبر میدن که بابا شدی میگه به زنم نگید میخوام غافلگیرش کنم

ترکه با خدا قهر می کنه، صبح که از خونش میاد بیرون میگه: به امید بعضی ها‎!

استاد دختره رو میبره پای تخته، میگه دستگاه تناسلی زن رو بکش دختره خجالت می کشه سرشو می ندازه پایین ،*غضنفر داد میزنه میگه استاد داره تقلب می کنه !

ترکه میره کلاس انگلیسی ازش میپرسن اسمت چی؟ میگه power god new day می پرسن معنیش چیه ؟میگه :قدرت الله نوروزی

Comment

hahahaha

Comment

مامانه به بچه هه ميگه ميدونم شيطون گولت زد موهاي خواهرتو کشيدي! بچه هه ميگه آره ولي لگدي که زدم تو شيکمش ابتکار خودم بود

تركه با دوست دخترش ميرن پارك تركه ميگه :عزيزم اگه اين درخت كاج زبون داشت الان به ما چي ميگفت ؟ دختره ميگه اگه زبون داشت ميگفت كره خر من زردآلوام نه كاج

دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازی ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم ، اگه تونستی منو پيدا کنی بغلم کن و بوسم کن ، اگه هم نتونستی منو پيدا کنی من زير راه پله قايم شدم

یه میخ میره عروسی بس که قر میده میشه پیچ

دوتا نینی پیشه هم خوابیده بودن, پسره میگه, "تو دوختلی؟" اون یکی نینی میگه "نمیدونم..., بزال بلم ببینم..." میره از زیر پتو و میبینه...میگه عهههههه از کجا فهمیدی؟ پسره میگه آخه جولابت صولتیه!

بچه: بابا نقاشیم قشنگه؟ پدر : آره پسرم چی کشیدی؟ - یه گاو که داره علف می خوره. - کو علف؟ - گاو خورد - کو گاو - علف خورد رفت

یک بار سیخ میکنی یک بار چرب میکنی یک بار میدی جلو یک بار راست میکنی یک بار تف میزنی یک بار هم ولش میکنی آخه این چه مدل مویی هست که برای خودت درست میکنی

مرده میگوزه زنش میگه گوزیدی؟ میگه نه برای کونم sms اومد

از دختره می پرسن شوهر چند حرف داره؟ میگه اگه پیدا بشه حرف نداره

تهرانیه داشت واسه آبادانیه خالی می بست می گه من یه سگ دارم وقتی میاد خونه در میزنه ...ابادانیه میگه :ولک مگه سگت کلید نداره

یه روز به یه تركه میگن با ماهیچه جمله بساز میگه: خر در برابره ما هیچه!

به تركه ميگن : با بقيه جمله بساز. ميگه : ما ديشب پيتزا خورديم ! ميگن : پس بقيه اش كو ؟ ميگه : تو يخچاله

به لره میگن با "نخ سوزن" جمله بساز. میگه, من غذا های ایرانی رو دوست دارم نخصوزن چلوکباب

به ترکه میگن با CD (سی دی) جمله بساز. میگه, بازدوباره تو چسیدی؟

يه روز يه ترکه لب استخر نشسته هي ميخنده ميگه ماشاالله يكي رد ميشه ميگه چرا ميگي ماشاالله ميگه اخه بچه ام رفته پايين بالا نمياد( عجب نفسي داره)

Comment

Working...
                  X