If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
تركه هر شب خواب مدونا رو ميديده، ولي تا ميومده ترتيبش رو بده از خواب ميپريده! ميره دكتر ماجرا رو تعريف ميكنه، دكتره ميگه: مشكلي نيست، اين قرصها رو برات مينويسم، ازين به بعد ديگه ازين خوابا نميبيني. تركه ناراحت ميشه، ميگه: نه آقاي دكتر! بي زحمت يه دوايي به من بدين كه از خواب نپرم و بتونم كارم رو بكنم! دكتره هم يه دوايي براش مينويسه و يارو ميره. فرداش تركه شاكي برميگرده مطب دكتره، دكتره ميپرسه: ديشب چي شد؟ بالاخره كارتو كردي؟! تركه شاكي ميگه: آقاي دكتر توام با اين دوا نوشتنت! ديشب آرنولد اومده بود به خوابم ميخواست ترتيبم رو بده، هر كاري كردم نتونستم بيدار شم.
---
از زن تهرونيه ميپرسن: نظر شما راجع به شوهرتون چيه؟ ميگه: والله اين شوهر من مثل موبايل ميمونه! ميپرسن: آخه چه ربطي داره؟! زنه ميگه: والله صبح تا شب كه در دسترس نيست، شبم كه آنتن نميده
---
آمريكاييه و انگليسه و تركه باهم كل گذاشته بودن، آمريكاييه ميگه: ما يك شاتل ساختيم، در عرض يك هفته 100000 پا ميره بالا! انگليسه ميگه: بابا اينكه چيزي نيست، ما يك شاتل ساختيم، در عرض سه روز 1000000 پا ميره بالا! تركه به خودش ميگه زشته جلو اين دو تا كم بياريم، ميگه: بابا اينا كه چيزي نيست، ما يك شب جمعه داريم، در عرض يك شب بيست ميليون جفت پا ميره بالا.
---
تركه ميره خواستگاري، پدر عروس ميپرسه: شما خونه داريد؟ تركه ميگه: والله خونه كه نه، ولي بروبچهها مكان زياد دارن!!!
---
يه هواپيما تو قبرستون تبريز سقوط ميكنه، فردا راديو تبريز ميگه: شب گذشته يك فروند هواپيماي توپولوف در حومه شهر تبريز سقوط كرده و تا اين لحظه ۳۴۳۱۵ جسد كشف شده! عمليات براي يافتن اجساد بقيه قربانيان همچنان ادامه دارد!
---
جاهله ميره آمپول بزنه، تزريقاتيه ازش ميپرسه: چپ بزنم يا راست؟ جاهله ميگه: داداش اين کو. ما رو سياسي نکن! همون وسط بزن بريم!
---
رشتيه بچهدار ميشه، ملت ميان بهش تبريك ميگن. رشتيه ميگه: من چيكاره بيدم؟!!
---
تركه با دوستدخترش رفته بوده پارك. همينطور كه دست همو گرفته بودن و راه ميرفتن، دختره حالي به حالي ميشه، يك چشمك به تركه ميزنه، ميگه: قاسم جون، بريم اون پشت مشتها ازون كار بدا بكنيم؟! تركه ميگه: آي گفتي عزيزم... اتفاقاً منم بدجور شاش دارم!!
به تركه ميگن بچه كچايي.ميگه بجه تهران. بهش ميگن كجاي تهران ؟ ميگه چيلومتر 700 جاده تيهران اردابيل
---
ترکه سوار خرش شد رفت خونه رفيقش عرق خوري . شب مست و پاتيل داشته برميگشته خونه که خره چهار نعل ميره جلو پاسگاه و ار ار ميکنه . مامورا ميگيرنش و ۱۰۰ تا شلاق ميخوره . صبح ميره در خونه و خر و ميگيره دبزن . رفيقش ميگه چرا اينو ميزني ترکه ميگه : والا تو خونواده ما فقط اين يکي حزب الهي در اومده.
---
به رشتيه گفتن زن خوب چه زنيه ، گفت : اون زني که صبح که از خواب پا ميشه برگرده خونش . گفتن پس زن نمونه چه زنيه . گفت :اوني که وقتي داره مياد سر راش نونم بگيره
---
شباهت دايناسورها با تركهاي عاقل چيه .........نسل هر دو از بين رفته
---
از رشتيه ميپرسن: چه روزايي با زنت حال ميكني؟ ميگه: همه روزا بجز پنجشنبه و جمعهها! ميپرسن چرا؟! ميگه: اووو! پنج شنبه جمعه اونقدر شلوغه كه ژتون گير خودمم نمياد
---
تو قزوين داشتن درمورد انتخابات مجلس گزارش تهيه ميكردن، يارو گزارشگره از يك پير مرد بازاري ميپرسه: به نظر شما با صلاحيتترين كانديد اين دوره كيه؟ حاج آقا ميگه: بالام جان اين روزا هر الف بچهاي مدعيه كه كان ديده، ولي الله وكيلي هيشكي تو كل قزوين قدر اين حسين آقا آمپول زن كان نديده
---
يه قزوینی عروسی ميکنه بعدش با برادر خانومش ميره ماه عسل
---
تركه خانوم بلند ميكنه، ميبره مهديه، شروع ميكنه به كار خير!! سر سيم ثانيه مامورا ميريزن، خرشو ميگيرن، ميگن: مرتيكه بي همه چيز! اين چه گهيه كه داري اينجا ميخوري؟! تركه شاكي ميشه، ميگه: ايلده مگه خودتون صبح تا شب تو تلوزيون نميگيد: مكان، مهديه تهران
---
از رشتیه آقا مي پرسن؟ از تو مشنگ تر کي يه؟ مي گه: زنم . مي پرسن چرا؟ مي گه: چون آلت تناسلي مردانه نداره ولي هميشه توي کيفش کاندوم داره
---
يه رشتي ميره تهران در لباس فروشي و يك شرت زنانه را قيمت ميكنه ميگه ببخشيد آقا جلد ناموس چنده مغازه داره ميگه 1500 تومان رشتيه ميگه چقدر گران توي رشت خود ناموس 500 تومانه حالا شما جلد ناموس را 1500 تومان ميدين
---
رشتي خرج زايمان زنش زياد ميشه مياد تو محل داد ميزنه:
نامردا بياين دنگاتونو بدين
---
از ترکه ميپرسن فرق زنجير با انجير چيه ؟
ميگه اگه آدم شانس داشته باشه زن جيرش مياد ، اگه شانس نداشته باشه ان جيرش مياد.
sharmandeh ageh bazi az joke ha biadabian,is just for fun.mamnun azatun .
به خروسه ميگن يك مرغ دارم روزي 2 تا تخم ميكنه
خروسه ميگه اين كه چيزي نيست من 2 تا تخم دارم كه روزي 10 تا مرغ مي كنه
---
يك روز تركه داشته زنشو مي زده رشتي ازش مي پرسه واسه چي مي زني ميگه انار خورده پوستشو انداخته زيرتخت فردا شب تركه ميره ميبينه رشتي داره زنشو ميزنه ميگه تو واسه چي زنتو ميزني
ميگه آخه پدر سگ هواپيما خورده خلبانشو لخت مادر زاد انداخته زير تخت
---
يك روز يك قزوينه ميره مسجد مي بينه همه در حال سجده كردن هستند از شوق زياد ميگه منو اين همه خوشبختي محاله محاله
---
يه روز يه خانمي با يقه باز مياد كنار خيابون به تاكسي ميگه آقا امير كبير ميخوره؟
راننده مي بينه يقه اش بازه ميگه چرا اون؟ خودم ميخورم
---
رشتيه به تركه ميگه:تو تركي؟تركه ميگه:سرطان كه نيست خوب مي شم
---
به رشتيه مي گن:چرا زن نمي گيري؟مي گه: كي زنشو به من ميده؟
---
از قزوينيه ميپرسن نظرت در مورد تحريم آمريكا چيه ؟ميگه از وقتي آمريكا به ما پشت كرده ما ازشون ممنونيم
---
رشتيه زن ايدزي ميگيره ميگن چرا زن ايدزي گرفتي ؟ميگه ميخواستم از بچه هاي محل انتقام بگيرم
يك روزيك نفر به يك تركه ميگه كره خر
تركه مي گه يعني انقدر جوون نشون ميدم
---
يك روز دوتا مرغ داشتن با هم حرف ميزدن يكي به اون يكي ميگه تخم تو رو چند ميخرند گفت :30 تومن اگر تو هم مثل من تخم درشت بزاري 80 تومن ازت ميخرند اون يكي گفت :بخاطر 50 تومن كون خودمو پاره كنم
---
يك زنه وايستاده بوده كنار خيابون هي جلوي ماشينها را ميگرفته ميگفت : نمازجمعه بالاخره يكي واي ميسته ميگه خانم امروز كه جمعه نيست امروز سه شنبس زنه ميگه :واي پس حاج آقاديشب دوباره گولم زد
---
از رشتيه ميپرسن تو شهر شما زن نجيب هم پيدا ميشه؟ ميگه آره ولي 20هزار تومن از بقيه گرونتره
---
يه مرده يه سوتين پيدا ميكنه بعد ميره يه گوشه گريه ميكنه ازش ميپرسن چراگريه ميكني ميگه آخه كلاه بچگي لاله ولادن را پيدا كردم
---
يه بار يه رشتيه با زنش مي ره دوبي.يه عربه مي ياد جلو ميگه:"اهلا و سهلا"رشتيه ميگه:"والا ما كه نه.ولي خانوم هم اهلا هم سهلا
---
يه روز يك سگ با يه گربه قهوه اي ازدواج مي كنه بجه شون ميشه پدر سگ مادر قهوه
---
يه روز يه شوشتري به زنش ميگه: پنج شنبه به پنجشنبه
خيلي ديره بكنيمش دوشنبه به دوشنبه
---
يه روز يه قزويني رو ميبيند با يه كيسه پر از شرت . ازش ميپرسن اون چيه دستت ميگه دفتر خاتراتم
---
يه روز دختر و پسري داخل پارك قدم ميزنند پسره به دختر ميگه ميخواي جاي رو كه ختنه كردم نشونت بدم
دختره ناز ميكنه ميگه اره
پسره ميگه اون دست خيابون طبقه دوم درمانگاه مهديه
---
به تركه ميگن 14 مكعصوم رو ميشناسي
ميگه به اسم نه , ولي اگه ببينمشون شايد بشناسم
---
يه روز يه تركه به يه زن انگليسي ميگه :
I love you
زنه جواب ميده:
I love you too
تركه ميگه :
I love you five
زنه ميگه :
What?
تركه ميگه وات و كوفت با من بحث نكن؟
---
نلسون ماندلا گفت در تمام طول زندگي زنم دست راستم بود و در زندان دست راستم زنم بود
---
يه رشتيه زنش ميميره.بالا سر قبر زنش داشته مي خنديده.بهش مي گن بدبخت زنت مرده داري مي خندي مي گه اولين شبي كه مي دونم زنم كجا مي خوابه
A Good Friend Would Come And Bail You Out Of Jail..
But A Real Friend Would Be Sitting Next to You, Saying:
"Damn.. That Was Fun." ------------------------------------------------------------------------------------------
Comment