Announcement
Collapse
No announcement yet.
Events/Havades
Collapse
X
-
دختر 15 ساله اي که بارها به اتهام سرقت خودروي پرايد دستگير شده است و تنها چند روز از آزادي او از کانون اصلاح و تربيت مي گذرد ، بار ديگر به اتهام سرقت خودرو دستگير شد.
سارا ، دختر 15 ساله اي است که بيشتر قضات دادسراي جنايي او را مي شناسند دختري که قرباني طلاق والدين است و چندي پيش ، وقتي به اتهام سرقت خودروي پرايد دستگير شده بود ، به خبرنگار ما گفت : شيفته سرقت خودرو هستم و چون محلي براي زندگي ندارم ، پس از سرقت خودرو مدتي درون آن زندگي مي کنم و سپس با سرقت لوازم آن ، خودروهاي دزدي را رها مي کنم.هنوز چند ماه از آخرين مرحله دستگيري سارا نگذشته که بار ديگر به اتهام سرقت خودرو دستگير شده و مقابل داديار شعبه ششم دادسراي جنايي قرار گرفته است.
ردپاي يک ماجرا
يک هفته پيش ، مردي به شعبه ششم دادياري دادسراي جنايي مراجعه و با ارائه شکايتي عنوان کرد: در حال عبور از خيابان بودم که با اشاره دختر جواني که در حاشيه خيابان ايستاده بود ، خودرو را متوقف کردم.
شاکي گفت : پس از دقايقي اين دختر گفت : به تازگي از زندان آزاد شده و مي خواهد نزد مادرش برود و با او زندگي کند. مالک خودرو افزود: دقايقي بعد از من خواست براي او سيگار بخرم و زماني که خودرو را مقابل يک مغازه متوقف کردم ، پس از خروج از مغازه متوجه شدم خودروي مرا دزديده است.
روياي سارا
با توجه به اين شکايت ، داديار قريشي زاده که پيش از اين پرونده سارا را مورد رسيدگي قرار داده بود ، متوجه شد اين سرقت نيز از سوي متهم سابقه دار دادسراي جنايي انجام شده است.
با دستور قضايي درباره اين شکايت ، موضوع به ماموران انتظامي گزارش و يک هفته بعد ، در حالي که سارا به اتفاق 2 نفر از دوستانش سوار خودروي مسروقه بود ، دستگير شد.متهم پس از انتقال به شعبه ششم بازپرسي دادسراي جنايي به داديار قريشي زاده گفت : پس از محکوميتي 2 ماهه ، چند روز پيش از زندان آزاد شدم ، ولي از آنجا که والدينم از هم جدا شده اند و من سرپرستي ندارم ، بار ديگر به روش قبلي اقدام به سرقت خودرو کردم.
به دنبال اين اعترافات ، دستور قضايي لازم در ارتباط با دختر 15 ساله صادر شد. داديار شعبه ششم دادسراي جنايي با اشاره به موارد اتهامي سارا به خبرنگار ما گفت : متاسفانه سارا به دليل طلاق والدينش هيچ پناهگاهي ندارد. مرتبه قبل وي عنوان کرد ، پدرش به مواد مخدر اعتياد داشته و به همين دليل مادر او طلاق گرفته و ازدواج مجدد کرده و او با مادربزرگ خود زندگي مي کند اما پس از مدتي از خانه مادربزرگ خود متواري شده و با قرار گرفتن در مسير خودروهاي عبوري ، اقدام به سرقت مي کرده است.
داديار جنايي افزود: متهم ، دفعات قبل 4 خودروي پرايد را سرقت کرده بود اما اين بار يک خودروي پژو را سرقت کرده است. او هر بار پس از سرقت خودرو ، همراه تعدادي از دوستانش با خودروي مسروقه تفريح و گردش مي کند. داديار جنايي افزود: متهم با فريب دوستانش وانمود مي کند خودرو را يکي از بستگانش براي او خريده است. پس از دستگيري هم دوستان وي نسبت به سرقتي بودن خودرو اظهار بي اطلاعي کرده اند. داديار قريشي زاده تصريح کرد: دستور قضايي براي تحقيق از متهم صادر شده و اين بار پس از رسيدگي به پرونده سارا ، به کانون اعلام خواهيم کرد تا پس از پايان دوران محکوميت و زير نظر سازمان بهزيستي قرار گيرد.

Comment
-
با کشف جسد زن 45 ساله از درون چاه ، بازپرس ويژه قتل تهران تحقيقات خود را در ارتباط با اين جنايت از شوهر مقتول آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار جام جم ، در يکي از روزهاي خرداد ، مردي با مراجعه به شعبه چهارم دادياري دادسراي جنايي با ارائه دادخواستي عنوان کرد پدر و مادرش به نامهاي محمد و گل هوس به دلايل نامعلومي در منطقه بومهن منزل خود را ترک کرده اند و تلاش اعضاي خانواده براي يافتن آنها بي نتيجه مانده است.
به دنبال اين دادخواست ، داديار سبحاني فر دستور پيگيري و تحقيق در اين زمينه را در کلانتري 209 بومهن صادر کرد.
3 ماه بعد
3 ماه پس از مطرح شدن اين شکايت ، جوان شاکي با مراجعه به کلانتري عنوان کرد ، طي اين مدت در چندين مرحله پدرم با منزل تماس تلفني گرفته و گفته است همراه مادرم در خارج از کشور به سر مي برد. شاکي افزود: در آخرين تماس ، پدرم عنوان کرده مادرم را به قتل رسانده و جسدش را داخل چاهي در باغ رجب در بومهن انداخته است.
به دنبال اين اظهارات ، موضوع به بازپرس هنرمند در شعبه چهارم دادسراي جنايي گزارش شد و با صدور دستور قضايي ماموران با عزيمت به محل و گشودن در چاه متروکه اي که داخل باغ قرار داشت ، با جسد زن 45 ساله به هويت گل هوس روبه رو شدند.
هوشياري بازپرس
با گزارش موضوع کشف جسد به بازپرس جنايي تهران ، دستور انتقال جسد به پزشکي قانوني و نيز دستور کنترل نامحسوس محل سکونت متهم (همسر مقتول) صادر شد. چند ساعت پس از صدور دستور قضايي از سوي بازپرس و کنترل محل ، ماموران با مشاهده متهم که در حوالي محل سکونت خود پرسه مي زد، او را دستگير و به کلانتري بومهن منتقل کردند. با اعتراف متهم به قتل همسر ، پرونده به دادسراي جنايي تهران ارسال شد تا تحقيقات قضايي از وي آغاز شود. مرد متهم روز گذشته با معرفي خود به نام محمد ب به بازپرس هنرمند گفت : از چندي پيش نسبت به رفتارهاي همسرم بدبين شده بودم تا اين که يک روز به صورت اتفاقي با مشاهده چاه 6 متري متروکه ، بي اختيار به فکر قتل همسرم افتادم.
متهم افزود: يک روز به بهانه اي همسرم را از خانه خارج کردم و عازم محل شديم و پس از قتل وي جسدش را درون گوني قرار دادم و داخل چاه انداختم و همانند روحي سرگردان هر روز در اين محل پرسه مي زدم.
متهم افزود: پس از اين جنايت ، در چندين مرحله با تماس تلفني با فرزندانم به آنها گفتم به اتفاق مادرشان به خارج از کشور مسافرت کرده ايم.
متهم گفت : در اين مدت سرگردان بودم و چند بار مي خواستم خود را به پليس معرفي کنم ، اما ترس از مجازات مانع مي شد. متهم تصريح کرد: از چندي پيش دچار توهم شده بودم و احساس مي کردم همسرم علاقه اي به من ندارد ، به همين دليل او را به قتل رساندم.
به دنبال اين اعترافات بازپرس جنايي روز گذشته با صدور قرار بازداشت موقت براي متهم ، ادامه تحقيقات و بازسازي صحنه جنايت را به پليس آگاهي تهران ارجاع کرد.
Comment
-
5 شرور که با ربودن 2 دانشجو آنها را به يک خانه متروکه منتقل و با آزار و اذيت قصد قتل آنها را داشتند با فرار يکي از دانشجوها در نيت شوم خود ناکام ماندند.
به گزارش خبرنگار جام جم ، 2 جوان دانشجو که براي ديدار با دوستان خود از يکي از شهرهاي اطراف عازم تهران شده بودند ، هنگامي که در حوالي ميدان قزوين انتظار دوستانشان را مي کشيدند ، 2 نفر با مراجعه به آنها عنوان کردند از ماموران پليس هستند و چون آنها در جستجوي 2 متهم تحت تعقيب هستند ، چهره آنها شباهت فراواني به متهمان تحت تعقيب دارد.به دنبال اين اظهارات 2 جوان دانشجو عنوان کردند بايد موضوع را به صورت تلفني به والدين خود اطلاع دهند اما 2 جواني که خود را مامور معرفي مي کردند با انتقال 2 جوان دانشجو به يک خانه متروکه در حوالي خيابان قزوين ، تلفني موضوع را به دوستان خود اطلاع دادند و دقايقي بعد 3 نفر ديگر به اين محل مراجعه و با ضرب و جرح 2 جوان دانشجو آنها را مورد اذيت و آزار قرار دادند.
فرار از خانه وحشت
به دنبال اين ماجرا يکي از جوانان دانشجو که متوجه حالت غيرعادي افراد شرور شده بود در يک لحظه اقدام به فرار کرد و با رسيدن به اولين تلفن موضوع را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارش کرد. با عزيمت ماموران به محل مشخص شد ، شرورها با رها کردن ديگر دانشجوي ربوده شده در خانه وحشت از اين محل متواري شده اند. با تشکيل پرونده اي در اين ارتباط ، موضوع به دستور بازپرس روشن در دستور کار ماموران شعبه 5 پليس آگاهي تهران قرار گرفت.
بنا بر اين گزارش با تحقيقات گسترده ، ماموران با کنترل خانه وحشت ، بعد از ظهر روز گذشته موفق شدند 3 نفر از متهمان شرور را که در حوالي خانه وحشت در حال پرسه زدن بودند دستگير کنند.
اعتراف
با انتقال متهمان به شعبه سوم بازپرسي دادسراي جنايي تحقيق از آنها آغاز و هر سه متهم اعتراف کردند با معرفي خود تحت عنوان مامور با ربودن 2 دانشجوي شهرستاني آنها را مورد آزار و اذيت قرار داديم و چون اقدام به مصرف مشروبات الکلي کرده بوديم قادر به کنترل رفتارهاي خود نبوديم.
به دنبال اين اعترافات بازپرس جنايي تهران دستور ادامه تحقيق از متهمان و دستگيري 2 متهم فراري پرونده را در شعبه 5 پليس آگاهي صادر کرد. بازپرس روشن با اشاره به جرم ارتکابي از سوي متهمان به خبرنگار ما گفت : تحقيقات اوليه حاکي از آن است که متهمان پس از ربودن 2 دانشجوي شهرستاني احتمالا قصد داشتند تا براي سرپوش گذاشتن به اعمال مجرمانه خود آنها را در خانه متروکه به قتل برسانند که اين موضوع در دستور کار ماموران قرار دارد.
هشدار
بازپرس جنايي با هشدار به مردم از آنها خواست ، هنگام مراجعه افرادي که خود را تحت هر عنواني مامور معرفي مي کنند ، ابتدا نسبت به اظهارات آنها اطمينان لازم را کسب کرده و در صورت مشکوک شدن قبل از هر نوع همکاري ، موضوع را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارش کنند.
Comment
-
2 سارق نقابدار که با حمله به يک پيرزن تنها ، اموال او را سرقت کرده بودند ، در يک اقدام ضربتي از سوي پليس آگاهي اصفهان دستگير شدند.
بعدازظهر يکي از روزهاي هفته گذشته ، با فريادهاي کمک خواهي زن 79 ساله اي به نام خاتون در خيابان امام خميني (ره) اصفهان ، همسايه ها به ياري اين پيرزن تنها شتافته و متوجه شدند 2 سارق نقابدار با ورود به خانه وي ، پس از بستن دست و پاي خاتون ، طلا و پولهاي او را سرقت کرده و با رها کردن وي متواري شده اند.
آغاز تحقيقات
با گزارش موضوع اين سرقت به مرکز فوريت هاي پليسي 110 و عزيمت ماموران به محل ، پرونده اي در اين ارتباط تشکيل شد و موضوع از سوي بازپرس دادسراي اصفهان در دستور کار ماموران قرار گرفت.
با عزيمت ماموران به منزل پيرزن و بررسي محل ، مشخص شد سارقان نسبت به زن مالباخته شناخت کافي داشته و با اطلاع از وجود طلا و پول در منزل او، نقشه سرقت را طراحي کرده سپس با نقاب وارد خانه او شده و اموالش را به سرقت برده اند.
ردپاي لوک خوش شانس
با آغاز تحقيق در اين زمينه ، ماموران به مستاجر جوان منزل پيرزن به هويت محسن ظنين شدند و پس از احضار وي به پليس آگاهي ، متهم ابتدا سرقت از منزل صاحبخانه خود را انکار کرد؛ اما در ادامه بازجويي اعتراف کرد او بتازگي اتاقي را در منزل زن مالباخته اجاره کرده بود که پس از اطلاع از وضعيت مالي پيرزن ، موضوع را با يکي از دوستانش به نام وحيد معروف به لوک خوش شانس اطلاع داده و در يک فرصت مناسب ، هر دو پس از پوشاندن صورت خود با نقاب ، وارد منزل شده و پس از بستن دست و پاي پيرزن 79 ساله ، اموال او را سرقت کرده اند. به دنبال اين اعترافات ، ماموران در مرحله بعدي وحيد (لوک خوش شانس) را نيز دستگير و در بازرسي از منزل وي ، طلاهاي مسروقه به همراه 1.5 ميليون تومان از پولهاي به سرقت رفته پيرزن تنها را کشف و ضبط کردند. با صدور دستور قضايي ، هر دو متهم براي ادامه تحقيقات و بررسي سوابق در اختيار پليس آگاهي اصفهان قرار گرفتند.

Comment
-
3مرد جوان که پس از تعقيب مشتريان بانکهاي کرمانشاه از آنها سرقت مي کردند، دستگير شدند.
چند روز پيش ، ماموران کلانتري 22 کرمانشاه هنگام گشتزني در يکي از محله هاي شهر به سرنشينان يک دستگاه پيکان که با پلاک جعلي در حال حرکت بود مشکوک شدند و به تعقيب آنها پرداختند و به دنبال يک عمليات ضربتي ، خودرو را متوقف و 3 سرنشين آن را براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل کردند. متهمان در بازجويي هاي مقدماتي پليسي اعتراف کردند اطراف بانکهاي مختلف کرمانشاه با خودرو گشت مي زديم و سوژه هاي خود را انتخاب مي کرديم و در فرصت مناسب ، وقتي مشتريان از بانک خارج مي شدند ، يکي به تعقيب وي مي پرداخت و چند لحظه بعد او را صدا مي زد و بعد همگي به جان او مي افتاديم و پولهايش را سرقت مي کرديم و اگر مقابل خواسته هايمان مقاومت مي کرد ، با زور و تهديد چاقو ، پول نقد و اموالش را به سرقت مي برديم. با اين اعترافات تحقيق از متهمان ادامه دارد.

Comment
-
دادگاه يك متهم به قتل به دليل تهديد شاهد از سوي 5 قاضي شعبهي 74 دادگاه كيفري استان تجديد وقت شد.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي جلسه، رضوانفر، نمايندهي دادستان به قرائت متن كيفرخواست پرداخت و گفت: بهرام 24 ساله متهم به قتل عمدي گودرز در تاريخ 4/6/1382 است.
در ادامه جلسه، اولياي دم از محضر دادگاه براي متهم تقاضاي قصاص كردند.
بهرام، متهم به قتل عمد با حضور در جايگاه عنوان كرد: من او را نميشناختم و او را نكشتم و اگر ميخواستم او را بكشم به بيمارستان نميرساندم.
وي دربارهي نحوهي درگيري و وقوع قتل توضيح داد: چند تن از دوستانمان ما را دعوت و مشروبات الكلي تهيه كرده بودند. من، حميد و ساير دوستان به داخل باغي براي خوردن آنها رفتيم. وقتي از باغ بيرون آمديم در انتهاي خيابان اميد و وحيد گفتند كه از افغاني كه در حال عبور بود خفتگيري كنيم و پس از خفتگيري در حال برگشت بوديم كه موتوسواري را ديديم.
متهم ادامه داد: به خاطر مصرف زياد الكل حتي يك قدميام را نميتوانستم ببينم و اصلا متوجه نبودم و همه بچهها به طرف موتورسوار سنگ پرتاب كردند و من هم 2 عدد سنگ به سمت او انداختم اما هوا تاريك بود و من نديدم سنگ به او برخورد كرد يا خير. موتورسوار از جلوي ما عبور كرد و با فاصله كمي به زمين افتاد و سرش به ديوار خورد، او را به بيمارستان رساندم و حدود 18 روز بعد دستگير شدم.
وي كه ادعا ميكرد همه دوستانش با هم سنگ پرتاب كردهاند و همه متهمند اما فقط او مدت 3 سال حبس را تحمل كرده است، با گريه و هيجان فرياد زد: قصاصام كنيد.
در ادامه جلسه، وجيهالله به عنوان مطلع در جايگاه حاضر شد و به توضيح ماجرا پرداخت كه در ميان صحبتهايش متهم با سر و صدا و تهديد واكنش نشان داد و اظهارات او را مبني بر اينكه شب حادثه 30 متر جلوتر از دوستانش در حال حركت بوده است را رد كرد.
در ادامه قضات شعبه 74 دادگاه كيفري تصميم گرفتند به دليل اخلال در نظم جلسه دادرسي، فحاشي و تهديد به قتل وجيهالله جلسه را تجديد كنند.

Comment
-
دادستان عمومي و انقلاب مشهد با بيان اين كه در اولين ساعات بروز سانحه هوايي در مشهد، مقامات قضايي در صحنه حضور پيدا كردند، گفت: بايد در ارتباط با احقاق حقوق آسيبديدگان اين سانحه و پرداخت ديهي فوتشدگان و مصدومان و خسارت مالي مسافران اقدام شود؛ ما سعي ميكنيم پرونده را در اسرع وقت، تكميل و رأي مقتضي را صادر كنيم.
غلامحسين اسماعيلي در تشريح آخرين وضعيت پروندهي حادثهي هواپيمايي در مشهد به خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: قبل از هرگونه صحبتي لازم ميدانم به خانوادهي كساني كه در اين حادثه عزيزانشان را از دست دادند، تسليت بگويم و همچنين براي شفا و سلامتي مصدومان اين حادثه از خداوند متعال طلب شفا و سلامتي عاجل كنم.
وي افزود: در حادثهي هواپيمايي در مشهد از اولين لحظات بر اساس تكليفي كه به حكم قانون متوجه مدعيالعموم و دادسراي عمومي و انقلاب است، دستوراتي جهت رسيدگي به اين حادثهي دلخراش صادر شد و شايد براي اولين بار بود كه در سوانح هوايي در ساعات اوليه و قبل از جمعآوري صحنه، مقامات قضايي در صحنه حضور پيدا ميكردند.
اسماعيلي با اشاره به حضور يكي از معاونان دادستان به همراه دو بازپرس ويژه در صحنهي حادثهي سقوط هواپيما اظهار داشت: تيم دادستاني مشهد بعد از حضور در صحنه، كار جمعآوري ادله و تحقيقات مقدماتي را شروع كردند كه خود اين اقدام آثار مثبتي را بر جاي گذاشت؛ به نحوي كه خانوادهي داغديدگان و مصدومان متوجه شدند دستگاه قضايي و دادستاني مشهد حامي و پشتيبان آنهاست و در اين حادثه به كمك و ياري آنها آمده و همچنين متوجه شدند عزم سيستم قضايي در برخورد جدي با متخلف يا متخلفاني است كه قصور يا تقصير آنها سبب بروز اين حادثه شده است.
دادستان مشهد افزود: زماني كه از بقيهي مسافران هواپيما به عنوان مطلع تحقيق انجام ميشد، آنها متوجه اهتمام دستگاه قضايي در رسيدگي به اين پرونده شدند و خوشبختانه ذهنيت مثبتي در بين شهروندان به وجود آمد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر كار رسيدگي به اين پرونده با جديت انجام ميشود، افزود: يكي از قويترين بازپرسان دادسراي مشهد مأمور رسيدگي به اين پرونده شده و تا اين لحظه از اولياي دم جانباختگان، مصدومان، مسافران سالم و كادر پرواز تحقيق انجام شده است.
اسماعيلي افزود: با گروه كارشناسي كه از سازمان هواپيمايي كشوري و گروه استاندارد پرواز به مشهد آمدهاند، مذاكرات جامعي انجام شده و همچنين با گروه اعزامي كشور روسيه به عنوان كشور سازندهي هواپيما نيز مذاكراتي انجام شده است.
دادستان مشهد خاطرنشان كرد: ما در حال حاضر صرفا منتظر اعلام نظر تيم كارشناسي هواپيمايي و تيم روسي هستيم كه هر دو بايد به ما دربارهي علت بروز اين حادثه اعلام نظر كنند.
اسماعيلي عنوان كرد: از نظر قضايي، اصل تعقيب قضايي چه در بروز اين حادثه عامل انساني نقش داشته باشند به عنوان خطاي كادر پرواز يا عوامل فني و نقص هواپيما در هر حال آنچه اتفاق افتاده، در اين حادثه 28 فقره قتل غيرعمد داشتيم، 47 نفر مصدوم شدند كه بايد در ارتباط با حقوق اين افراد و پرداخت ديهي فوتشدگان و ديهي مصدومان و خسارت مالي به مسافران اقدام شود.
دادستان مشهد با بيان اين كه ما سعي ميكنيم پرونده را در اسرع وقت تكميل و رأي مقتضي را صادر كنيم، تأكيد كرد: بخش عمدهاي از خسارات در حين رسيدگي به پرونده با استفاده از مقررات بيمه به افراد زيانديده پرداخت شده است.
وي دربارهي تخمين ميزان خسارات وارده به مسافران در اين حادثه گفت: با توجه به اينكه اكثر مالباختگان بعد از سقوط هواپيما به لحاظ دل نگراني كه به خانوادهشان داشتند، به شهرشان بازگشتند ميزان دقيق خسارت مادي وارده هنوز به ما اعلام نشده تا بتوانيم ارزيابي جامعي از آن داشته باشيم.
اسماعيلي عنوان كرد: با اين وجود در پرواز هوايي، هم مسافر و هم مال مسافر بيمه است و از ناحيهي شركت بيمه مربوطه تمام خسارات قابل پرداخت است.
وي همچنين دربارهي بخش ديگري از پرونده كه به دستور رياست قوهي قضاييه از سوي سازمان بازرسي كل كشور پيگيري ميشود، افزود: سازمان بازرسي كل كشور با دستور رييس قوهي قضاييه در اين زمينه اقداماتي را انجام داده است كه در حال تكميل است اما تا اين لحظه گزارش سازمان بازرسي تكميل نشده و قطعا پس از تكميل در اختيار قاضي رسيدگيكننده و رياست قوهي قضاييه قرار خواهد گرفت.
دادستان مشهد همچنين دربارهي رسيدگي به پروندهي شركتهاي هرمي در مشهد به خبرنگار ايسنا گفت: براي رسيدگي به تخلف شركتهاي فعال غيرمجاز هرمي شعبهي ويژهاي اختصاص داده شده كه بازپرس آن آشنايي كامل به مسائل مربوط به اينترنت و شبكههاي هرمي را دارد.
وي افزود: تاكنون پروندههاي زيادي در اين ارتباط رسيدگي شده و براي تعدادي قرار مجرميت صادر شده، در برخي پروندهها نيز حكم محكوميت صادر شده است.
دادستان مشهد با بيان اينكه در حال حاضر رقم دقيقي از پروندههاي رسيدگيشده و قرار مجرميت صادره در دست ندارد، گفت: شايد بتوانيم بگوييم در بين مراكز استانها به جز تهران كه شرايط خاصي دارد بيشترين رقم پرونده در دادسراي مشهد و جديترين رسيدگيها در اين زمينه در اين دادسرا انجام گرفته است.

Comment
-
افرادي كه به بهانه فروش اشياي عتيقه از فردي 15 ميليون تومان كلاهبرداري كرده بودند با تلاش ماموران انتظامي شهرستان لاهيجان دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، فردي به نام «سيامك ـ م» اهل و ساكن تهران به پاسگاه «بازكيا گوراب» شهرستان لاهيجان مراجعه و طي دادخواستي اظهار كرد: جهت خريد اشياي عتيقه به لاهيجان آمده و با 5 تن وارد معامله عتيقه شدم.
وي در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت: اين افراد به بهانه فروش اشياي عتيقه، مبلغ 15 ميليون و 500 هزار تومان انواع چكهاي مسافرتي مربوط به بانكهاي مختلف را از من گرفته و سپس متواري شدند.
اين گزارش حاكيست، با اعلام اين شكايت از سوي مالباخته، ماموران به محل مورد نظر عزيمت كرده و با توجه به تحقيقات فني به عمل آمده، دو تن از متهمان به نامهاي «ابوطالب» و «عليرضا» را شناسايي و دستگير كردند.
به اين ترتيب متهمان در جريان بازجوييهاي انجام شده به جرم ارتكابي با همدستي سه تن ديگر به نامهاي «رحيم»، «مجيد» و «امير» اعتراف كردند.
تلاش پليس براي دستگيري ساير متهمان همچنان ادامه دارد.
Comment
-
درگيري دو طايفه افغاني در مراسم عروسي با قتل و مجروحيت يكي از طرفين دعوا پايان يافت.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، نوزدهم شهريور ماه سال جاري، در پي اعلام مركز پيام نيروي انتظامي شهرستان قم مبني بر وقوع يك فقره نزاع در فلكه زينالدين جنب تالار زيبا و مجروحيت دو تن، بلافاصله ماموران آگاهي و كلانتري منطقه مورد نظر به محل حادثه اعزام شدند.
بر اين اساس به محض حضور پليس در موقعيت، تحقيقات پليسي آغاز شد و ماموران پي بردند: در تالار ياد شده جشن عروسي افاغنه برگزار بوده كه طي آن دو طايفه افاغنه محله جمكران و زند آباد در پي خصومت و مشكلات قبلي با يكديگر درگير شدند، اين در حالي بود كه در اين درگيري، دو تن از اعضاي افاغنه به نامهاي «علي ــ الف» 17 ساله و «رضا ــ غ» 18 ساله به وسيله ضربات چوب و چاقو مجروح و جهت مداوا به بيمارستان منتقل شدند.
بدين ترتيب ماموران پليس بلافاصله جهت بررسي موضوع به بيمارستان اعزام شدند و اين در حالي بود كه متوجه مرگ «رضا» بر اثر شدت جراحات وارده شدند.
با وقوع درگيري منجر به قتل، پرونده با اين موضوع تشكيل و متهمان حاضر در محل درگيري جهت تحقيقات پليسي به اداره آگاهي منتقل شدند.
Comment
-
آمارهاي موجود حاكي از افزايش بيسابقه جنايات خشونتآميز در بسياري از نقاط آمريكا و به دنبال آن افزايش انتقادات عليه دولت بوش بوده است.
به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، رويترز گزارش داد: در اين ميان شهرهاي كوچكتر آماج حملات قاتلان و ضاربين مسلح بوده است.
بر اساس اين گزارش، از كانزاسسيتي و ميسوري گرفته تا اينياناپليس و اينديانا، نقاطي كه به ندرت شاهد وقوع حملات مسلحانه و جنايات خشونتآميز بودهاند، اكنون گزارش پليس فدرال آمريكا (FBI) گوياي آن است كه قتلعام در اين نقاط افزايش نگرانكنندهاي داشته است.
به عنوان نمونه، بوستون كه روزي نمونه مثالزدني در زمينه مبارزه با خشونتهاي مسلحانه بوده است، سال گذشته با آمار بيسابقهاي در خصوص قتل مواجه شده است.
گزارش ويژه پليس فدرال آمريكا در خصوص جرم و جنايات در سال 2005، بر اين نكته اشاره دارد كه در اين سال براي نخستين بار طي 4 سال گذشته، نرخ جرم و جنايات در سراسر اين كشور رشد 5/2 درصدي داشته است.
بر اساس گزارش افبيآي، در حالي كه مردم شهرهايي همچون نيويورك، لسآنجلس و ميامي از كاهش نسبي جرم و جنايات راضي و خشنود به نظر ميرسند؛ با اين حال ساكنان شهرهاي كوچكتر با جمعيت بيش از 500 هزار تن با افزايش هشدارها در زمينه رشد آمار جرم و جنايات روبهرو بودهاند.
در چنين شهرهايي، رشد 5/8 درصدي براي جرم و جنايات خشونتآميز به ثبت رسيده است.
همچنين گزارش FBI نشان ميدهد كه نرخ قتل در سراسر آمريكا، رشد 5 درصدي داشته است كه بالاترين رقم از سال 1991 ميلادي به اين سو است.
Comment

Comment