Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• نماينده سربازان حافظ صلح سازمان ملل در ليبريا از آغاز تحقيقات مربوط به تعرض سربازان اين سازمان به 24 دختربچه در اين كشور خبر داد.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، پايگاه اينترنتي آلافريقا گزارش داد:‌ برخي سربازان حافظ صلح سازمان ملل كه در ليبريا مستقر شده‌اند، اخيرا با استثمار 24 دختربچه ليبريايي، آنها را به شدت مورد تعرض جنسي قرار داده‌اند و اكنون تحقيقات وسيعي در اين زمينه آغاز شده است.

گفته مي‌شود كه برخي از اين قربانيان تنها 9 سال سن داشته‌اند.

نماينده سربازان حافظ صلح سازمان ملل در ليبريا، آغاز اين تحقيقات را نشانه بي‌تفاوت نبودن جامعه جهاني نسبت به چنين اقداماتي دانست.

Comment

• انجمن ملي جلوگيري از تعرضات جنسي عليه كودكان در استراليا هشدار داد كه شمار قربانيان تعرضات جنسي و خشونت عليه كودكان و عدم توجه والدين به اين موضوع در حال افزايش است.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا،‌ راديو استراليا گزارش داد:‌ انجمن ملي جلوگيري از تعرضات جنسي عليه كودكان در استراليا در هفته حمايت از كودكان در نظر دارد تا سطح آگاهي‌هاي ملي در سراسر اين كشور در خصوص تعرضات جنسي و خشونت عليه كودكان را افزايش دهد.

يك سخنگوي اين انجمن گفت: طي سال گذشته، 250 هزار مورد تعرض و بدرفتاري عليه كودكان در سراسر استراليا گزارش شد كه 40 هزار مورد آنها تعرضات فيزيكي بوده است.

Comment

• حكم پرداخت ديه كامل براي پيرمردي كه ميهمان و دوست خود را به واسطه‌ي وارد آوردن ضربه با يك زير سيگاري كريستال به ناحيه‌ي سر به قتل رسانده بود، از سوي شعبه 42 ديوان عالي كشور تاييد شد.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه‌ي رسيدگي به اين پرونده كه در 28 آبان ماه سال 1384 در شعبه‌ي 71 دادگاه كيفري استان به رياست قاضي عزيزمحمدي و قضات مستشار و نماينده‌ي دادستان برگزار شد، نماينده دادستان با استناد به متن كيفرخواست گفت: متهم اين پرونده «هادي – خ» 74 ساله متهم به قتل عمدي «حسن – الف» در آبان‌ماه سال گذشته است.

حيدري ادامه داد: طبق مستندات پرونده روز حادثه درگيري بين متهم پرونده و «حسن – الف» اتفاق افتاده و بر اساس شهادت شهود كه همسايگان متهم هستند، وي با حالت سراسيمگي از منزل خارج شده و از همسايگان استمداد كمك مي‌كرده است.

وي گفت: مقتول توسط متهم از نواحي مختلف بدن مورد ضرب و جرح احتمالا با ظرف شكستني چيني يا شيشه‌اي قرار گرفته است. همچنين بر اساس تحقيقات به عمل آمده هيچ‌گونه آثار ضرب و جرحي در بدن متهم وجود نداشته و تنها دست‌ها و لباس‌هاي وي خوني بوده است.

وي ادامه داد: بر اساس گزارش حاصله و بررسي‌هاي انجام‌ شده در صحنه‌ي وقوع جرم يك بطري خالي مشروبات الكي و دو ليوان با آثار مواد الكلي در منزل متهم كشف شده است.

نماينده‌ي دادستان با استناد به گزارش دادياري شعبه‌ي 11 دادسراي ناحيه‌ي يك تهران و متن اظهارات شهود در پرونده، گفت: متهم پرونده پس از خروج از منزل در روز حادثه با صداي بلند از همسايگان كمك خواسته و سرايدار ساختمان را صدا مي‌كرده است كه شهود همگي اعلام كردند پس از اين‌كه به واسطه‌ي كمك‌خواهي متهم در محل حادثه حاضر شده‌اند متهم را در حالي كه يك زير سيگاري كريستال به دست داشته و دست‌ها و لباس‌هايش خوني بوده، مشاهده كردند.

وي در اين جلسه با استناد به شهادت شهود، شكايت اولياي دم و ساير مستندات پرونده، متهم را از نظر دادسراي امور جنايي تهران گناهكار دانست و اعمال مجازات قانوني در مورد او را از محضر قضات شعبه‌ي 71 دادگاه كيفري استان خواستار شد.

متهم در جايگاه حاضر شد تا به دفاع از خود بپردازد اما به دليل كهولت سن قادر به ايستادن نبود و به دستور قاضي جلسه در حالي كه نشسته بود از خود دفاع مي‌كرد.

قاضي عزيزمحمدي با اشاره به اين‌كه اين متهم يك بار به دليل مواد مخدر و بار ديگر به عنوان ايجاد مزاحمت براي بانوان داراي سابقه‌ي كيفري است، از متهم خواست كه در رابطه با شب حادثه از خود دفاع كند.

«هادي – خ» متهم به قتل ميهمان و دوست خود،‌ در مقام دفاع گفت: آيا ممكن است كه اگر كسي فردي را به قتل برساند همسايگان خود را خبر كند و آنان را در جريان اين جرم بگذارد؟ به دليل مصرف قرص و داروهاي فراوان چيزي از شب حادثه را به خاطر نمي‌آورم.

قاضي عزيزمحمدي با اشاره به اين‌كه اين قتل حدود يك سال و 22 روز پيش اتفاق افتاده از متهم درخواست كرد با توجه بيشتري درخصوص شب حادثه و نحوه‌ي وقوع قتل توضيح دهد. متهم گفت: يك روز صبح كه از خواب بيدار شدم متوجه شدم روي نيمكت كلانتري الهيه هستم و سربازان من را صدا مي‌كنند تا به دفاع از خود در رابطه با اتهام قتل، عازم دادسرا شويم.

وي ادامه داد: پس از اين‌كه از منزل خواهر مرحومم به قصد منزل خودمان حركت كرديم «حسن» مرا با خودروي خود به منزلم رساند و دو روز در منزل من بود تا اين‌كه يك روز عصر از خانه خارج شد و گفت ساعتي بعد برمي‌گردد و بعد از بازگشت پاكتي را به همراه داشت اما بعد از آن را به خاطر نمي‌آورم چون داروهاي بسياري مصرف مي‌كنم.

قاضي عزيزمحمدي خطاب به متهم گفت: تاكنون شش بار نزد بازپرس ويژه‌ي قتل در دادسرا اقدام به شرب خمر را اعتراف كرده‌ايد و حتي يك بار هم اعلام كرده‌ايد كه از حيثيت خود دفاع كرده‌ام و در مورد اين اعترافات از متهم خواست از خود دفاع كند.

متهم گفت: من با مقتول درگير نشده و او را مجروح نكرده‌ام اما درخصوص اين‌كه اعلام شده است همسايگان مرا پس از ارتكاب قتل ديده‌اند اگر آنان در دادگاه حاضر شوند و شهادت دهند كه من را در هنگام ارتكاب قتل ديده‌اند، شهادت آنان را مي‌پذيرم.

Comment

• Comment

• با تلاش ماموران پليس آگاهي شهرستان كرج، متهمي كه با استفاده از مواد بيهوش كننده مرتكب سرقت از رانندگان خودرويي مي‌شد كه به طور دربستي كرايه مي‌كرد، شناسايي و دستگير شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ حميد اندرز چمني، رييس مركز اطلاع‌رساني فرماندهي انتظامي استان تهران در تشريح نحوه دستگيري متهم، اظهار كرد: بدنبال اعلام شكايتي از سوي يكي از رانندگان مسافركش كرج مبني بر اين كه با خوردن خوراكي تعارفي از سوي مسافر دربستي مورد سرقت قرار گرفته است، تحقيقات پليس در اين خصوص آغاز شد.

شاكي در اظهارت خود به پليس، گفت: شخصي به عنوان مسافر به من مراجعه كرد و با دربست گرفتن خودرو جهت انجام كارهايش، مرا به نقاط خلوت اطراف كرج در حالي هدايت كرد كه در طول مسير، كيك به من تعارف كرد كه چند دقيقه پس از خوردن آن، بيهوش شده و زمانيكه به هوش آمدم، متوجه سرقت گوشي تلفن همراه و وجوه نقد همراهم شدم.

سرهنگ چمني در ادامه افزود: با توجه به اظهارات شاكي و احتمال‌ اين كه اين سرقت‌ها از سوي سارق به شكل سريالي ادامه پيدا خواهد كرد، با دستور سرهنگ بزمون، فرمانده انتظامي شهرستان كرج پيگيري حادثه در دستور كار تيم ويژه‌اي از كارگاهان آگاهي به سرپرستي رييس آگاهي كرج قرار گرفت.

وي اظهار كرد: كارآگاهان پليس با پيگيري‌هاي مستمر و كنترل نقاط جرم خيز و مراقبت‌هاي محسوس و نامحسوس سرانجام موفق شدند، با شناسايي رد پاي متهم به هويت «ح ـ پ» 34 ساله كه ساكن يكي از استانهاي غربي كشور بود، وي را حين ارتكاب جرم دستگير كنند.

به گزارش ايسنا، متهم كه خود را در دام پليس گرفتار ديده بود با اعتراف به جرايم ارتكابي معترف شد: مدتي است كه با تعارف كيك و سانديس‌هاي آلوده به داروهاي بيهوش كننده به رانندگان خودروها كه به طور دربستي كرايه مي‌كردم، آنها را بيهوش كرده و پس از كشاندن آنها به نقاط خلوت شهر، تمامي لوازم داخل خودرو را به سرقت مي‌بردم.

رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي استان تهران به ايسنا گفت: با توجه به اعترافات متهم، پليس آگاهي شهرستان كرج، اقدامات لازم را جهت شناسايي ساير مالباختگان آغاز كرده و تا كنون موفق به شناسايي چهار تن از شاكيان پرونده شده است.

وي با اشاره به نوع سرقت كه با استفاده از كيك و سانديس‌هاي آلوده صورت مي‌گرفته از رانندگاني كه احتمالا به اين صورت مورد سرقت قرار گرفته‌اند، خواست تا با مراجعه به اداره آگاهي شهرستان كرج نسبت به تشكيل پرونده و شناسايي متهم دستگير شده اقدام كنند.

سرهنگ چمني همچنين با اعلام هشدار به رانندگاني كه به طور دربستي اقدام به سوار كردن مسافر مي‌كنند، اظهار كرد:هنگام تردد، جوانب احتياط را كاملا رعايت كرده و از پذيرفتن هرگونه خوراكي و يا نوشيدني از افراد ناشناس پرهيز كنيد.

Comment

• مردي كه پس از برقراري رابطه غيراخلاقي با زني، براي از بين بردن همسر وي دست به جنايت هولناكي زد‏‏، با اعترافات زن خيانتكار شناسايي و دستگير شد؛ يك روانشناس در اين باره گفت: هر دو متهم داراي اختلالات روحي شديد بوده‌اند.

گزارش وقوع جنايت بيرحمانه

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اوايل شهريور ماه سال جاري، ماموران معاونت آگاهي شهرستان «خوي» استان آذربايجان غربي از وقوع يك فقره قتل هولناك مردي با هويت «جمال ـ ق» مطلع شدند.

در پي وقوع اين جنايت كه نوعي ترس و اضطراب را در ميان مردم شهر خوي ايجاد كرده بود، كارآگاهان آگاهي با توجه به حساسيت موضوع بلافاصله جهت شناسايي و دستگيري عامل يا عاملان قتل وقوعي وارد عمل شدند.

بر اين اساس جلسه‌اي با حضور سرپرست فرماندهي انتظامي شهرستان خوي برگزار شد كه و در آن، فيلم تهيه شده از قتلگاه و بدن بي‌جان و بدون سر «جمال» كه به طور نامناسب و در نهايت سنگدلي مضروب شده بود، مورد بررسي قرار گرفت و ماموران را با دو فرضيه روبه‌رو كرد.

بازجويي از همسر مقتول

بدين ترتيب كارآگاهان با اين فرضيه كه قتل به احتمال زياد ارتباطي با مسايل ناموسي دارد، تحقيقات را با تمركز بر روي خانواده مقتول آغاز كردند و در حالي كه چند مظنون در رابطه با اين پرونده مورد بازجويي‌ قرار گرفتند، تناقض گويي همسر مقتول به نام «گلي»، شك ماموران را بر انگيخت.

بر اين اساس ماموران با استفاده از روشهاي فني پليس، وي را به طور گسترده مورد بازجويي قرار دادند كه وي در ابتدا منكر هر گونه ارتكاب به قتل شد اما در ادامه بازجويي‌ها سرانجام زماني كه مطلع شد، ماموران از ارتباط او با مرد ديگري آگاه هستند، قفل سكوت را شكست و لب به اعتراف گشود.

«گلي»، وجود رابطه غيراخلاقي را فاش كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران «گلي»، ماجرا را اين گونه بازگو كرد: از مدتها پيش من و همسرم با هم اختلاف داشتيم. براي رهايي از اين اختلاف با شخصي به نام «سلمان» آشنا شدم و در در جريان دوستي با او، تن به رابطه غيراخلاقي دادم.

وي ادامه داد: زماني كه «سلمان» به من گفت: «دوستت دارم»، علاقه‌ام به او دو چندان شد و اين در حالي بود كه وي قصد داشت، مرا از زندگي با «جمال» رها كرده و با خود به تركيه ببرد، از اين رو مانع اصلي براي فرار، «جمال» بود، بنابراين به «سلمان» پيشنهاد دادم كه «اگر مي‌خواهد مرا با خودش به تركيه ببرد بايد شوهرم را بكشد».

با اعترافات هولناك «گلي»، ماموران بلافاصله وارد عمل شده و پس از شناسايي منزل «سلمان» در روستاي «سنت» در اقدامي غافلگيرانه شبانه وارد منزلش شده و او را دستگير كردند.

دستگيري متهم به قتل

پس از انتقال «سلمان» به مقر انتظامي، با احتمال اين كه وي در ارتكاب جنايت نقشي داشته، او را مورد بازجويي قرار دادند، اما وي در حالي منكر ارتكاب قتل شد كه در ادامه پي برد،ماموران از رابطه او با «گلي» مطلع هستند، از اين رو در تحقيقات بعدي اعتراف كرد: از چندي پيش با «گلي» ارتباط غيراخلاقي برقرار كردم، اما به دليل اين كه «گلي»، شوهر داشت، نتوانستيم با يكديگر ازدواج كنيم و اين در حالي بود كه چندين بار براي از بين بردن «جمال» اقدام كرده بودم اما هر بار به دليل فشار روحي شديد ناشي از ارتكاب جنايت منصرف شدم.

به گزارش ايسنا «سلمان» ادامه داد: سرانجام شب حادثه، «گلي» به من گفت: «اگر جمال را نكشي و به همين وضع ادامه دهي عليه تو اعلام شكايت مي‌كنم كه به زور به من تجاوز كردي».

اعترافات هولناك

وي معترف شد: من نيز به دليل علاقه و عشقي كه به «گلي» داشتم، نقشه قتل را كشيدم، بنابراين بعد از ظهر روز حادثه به «جمال» كه با او دوست بودم، گفتم: امشب مي‌خواهم در معدن (محل كار مقتول) بيايم و شام را مهمانت باشم، از اين رو با مقداري مواد غذايي به معدن رفتم و پس از صرف شام، «جمال» به علت خستگي زياد خوابيد.

متهم در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت: من نيز از فرصت به دست آمده استفاده كردم و با كارد آشپزخانه‌اي كه همراهم برده بودم به صورت ناگهاني سه ضربه به سينه «جمال» وارد كردم و از آنجا كه با ضربات وارده نيمه جان شده بود، براي اطمينان از مرگش، طنابي به دور سر او انداخته و خفه‌اش كردم.

در اين ميان حين خفه كردن مقتول، ديدم چهره من در چشمانش افتاده است، از اين رو تصميم گرفتم سرش را از تنش جدا كنم. بدين ترتيب با همان چاقو سرش را بريده و با خود بردم تا جاي ديگري دفن كنم.

«سلمان» اظهار كرد: پس از دفن كردن سر «جمال»، شب را به صبح رساندم، اما صبح روز بعد، به دليل ترس از فاش شدن جنايت تصميم گرفتم، سر وي را از بين ببرم و به همين دليل، سر جدا شده مقتول را از محل دفن خارج كرده و با سنگ بزرگي، سه ضربه به آن وارد كردم كه به متلاشي شدن مغزش منجر شد و در محل ديگري دفن كردم.

با اعترافات هولناك «سلمان»، ماموران به سرعت به محل دفن سر مقتول رفته و جسد را تحويل پزشكي قانوني دادند.

به اين ترتيب با تكميل اعترافات، پرونده به همراه دو متهم براي بررسي‌هاي حقوقي در اختيار مقامات قضايي قرار گرفت و تحقيقات پليسي در خصوص اين جنايت بيرحمانه همچنان ادامه دارد.

يك روانشناس: نارضايتي از زندگي زناشويي و اختلالات شخصيتي عامل وقوع جنايت است

در اين ميان دكتر مهري نژاد، روانشناس و مدرس دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، با بررسي وقوع اين جنايت هولناك، اختلافات خانوادگي و ازدواج‌هاي نابهنجار را ريشه وقوع اين نوع قتلها دانسته و مي‌گويد: زماني كه علاقه كافي ميان زوجين وجود نداشته باشند و افراد از زندگي زناشويي خود ارضاء نشوند، به دنبال تامين نيازهاي خود به شيوه‌هاي نامشروع و غيراخلاقي مبادرت مي‌كنند.

وي با بيان اين كه «گلي» كه براي جبران اختلافات با همسرش به سمت دوستي و رابطه نامشروع مي‌رود، داراي اختلالات رواني و شخصيتي از نوع شديد است، خاطرنشان مي‌كند: اين افراد به دليل مشكلات خانوادگي، هنجارها و حساسيت‌هاي جامعه را رعايت نكرده و دست به كارهايي مغاير با عفت عمومي مي‌زنند.

به گفته اين روانشناس، اين زن بدليل ترس از جدايي و طلاق با حفظ همسر، در زندگي خانوادگي كجروي داشته است.

به گزارش ايسنا دكتر مهري نژاد با اعلام اين كه بسياري از افراد در زندگي زناشويي خود راضي نيستند اما مرتكب چنين عملي نمي‌شوند، مي‌افزايد: نارضايتي از زندگي مشترك و اختلالات شخصيتي، دو عامل ايجاد كننده اين جنايت است.

وي در خصوص ارتكاب هولناك قتل از سوي قاتل يا همان معشوق «گلي» به ايسنا مي‌گويد: عامل ترس ناشي از تهديد گلي مبني بر شكايت از «سلمان» و وحشت از مجازات، فرد را به حدي رسانده كه مجبور شود، براي از بين بردن «جمال»، دست به جنايتي بيرحمانه بزند و به اين ترتيب تركيبي از ترس و آسيب پذيري شخصيتي، اين حادثه را رقم زده است.

افراد داراي مشكلات شخصيتي بايد از دوران كودكي شناسايي شوند

اين مدرس دانشگاه در خصوص راهكارهاي جلوگيري از وقوع اين گونه رفتارها كه به قتل منتهي مي‌شود، تاكيد مي‌كند: در هر جامعه‌اي معمولا درصدي از افراد دچار اختلالات شخصيتي هستند كه ريشه بيشتر آنها در تربيت خانوادگي است. بر اين اساس شناسايي افراد دچار انواع مشكلات روحي و رواني از دوران كودك و تحت نظر بودنشان در مراكز تخصصي مي‌تواند از وقوع حوادثي نظير آنچه رخ داده جلوگيري كند.

اين روانشناس مي‌افزايد: در اين ميان حمايت از زنان و بررسي مشكلات خانوادگي آنها نيز در درجه اهميت قرار دارد، چرا كه نقش مردان و رفتار آنها با زنان، خود مي‌تواند در تشديد و يا از بين رفتن اختلالاتشان خودداري كنند.

Comment

• ماموران آتش‌نشاني موفق شدند، جسد پيرمرد 70 ساله‌اي كه به تنهايي در منزلش زندگي مي‌كرد و جان سپرده بود را خارج كرده و تحويل پليس دهند.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، در پي تماس يكي از شهروندان تهراني با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 و اعلام اين كه از واحد مسكوني يك پيرمرد 70 ساله كه به تنهايي زندگي مي‌كند، بوي تعفن استنشاق مي‌شود، بلافاصله ماموران پليس و آتش‌نشاني به موقعيت مورد نظر واقع در خيابان جمهوري اعزام شدند.

اين در حالي بود كه ماموران با حضور در محل زندگي پيرمرد، با قفل بودن دربهاي ورودي روبه‌رو شدند، از اين رو عوامل گروه نجات يك آتش‌نشاني حاضر در محل وارد عمل شده و از طريق پنجره اتاق خواب پيرمرد كه جان باخته بود، مسير ورود ماموران پليس را هموار كردند.

به اين ترتيب در جريان تحقيقات اوليه مشخص شد كه متوفي، «طاووس» نام دارد و يك هفته از مرگش مي‌گذرد.

با تحويل جسد پيرمرد به ماموران نيروي انتظامي، مقرر شد، پرونده از طريق مراجع قضايي پيگيري شود.

Comment

• متهماني كه با انگيزه سرقت وارد مزرعه پسته‌اي واقع در شهرستان آران و بيدگل اصفهان شده و در جريان يك درگيري، نگهبان مزرعه را به قتل رساندند، ساعاتي پس از وقوع جرم شناسايي و دستگير شدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 15:30 پانزدهم شهريور ماه سال جاري، ماموران كلانتري 11 شهرستان آران و بيدگل اصفهان از يك مورد نزاع و درگيري در مزرعه پسته كاري شخصي به هويت «حبيب - الف» واقع در كيلومتر 13 «ابوزيد آباد» مطلع شدند، از اين رو بلافاصله وارد عمل شده و به محل حادثه مراجعه كردند.

بدين ترتيب به محض حضور پليس در مزرعه پسته كاري، ماموران با جسد شخص ميانسالي حدودا 41 ساله به هويت «كريم ـ س» تبعه افغانستان مواجه شدند كه با چهره خون‌آلود بر روي زمين مزرعه افتاده بود.

در تحقيقات اوليه از محل حادثه و شاهدان حاضر در محل پليس دريافت: در ساعت 13 همان روز، دو تن به همراه دو دستگاه موتورسيكلت وارد باغ پسته شده و قصد به سرقت بردن پسته‌ها را داشته‌اند و در اين حال با توجه به اين كه «كريم» به عنوان نگهبان مزرعه در همان محل مستقر بوده پس از مشاهده سارقان جلو رفته و با آنها درگير شده است.

اين در حالي بود كه اين مداخله به قيمت جانش تمام شد و سارقان پس از كشتن «كريم»، اقدام به ترك محل باغ كرده و متواري شدند.

به گزارش ايسنا با مشخص شدن علت قتل، ماموران تحقيقات پليسي را جهت دستگيري سارقان آغاز كردند و طي بررسي‌هاي گسترده، دو تن به نامهاي «م ـ ز» و «ج ـ ب» هر دو اهل كاشان به عنوان مظنون دستگير شدند.

همچنين در بازرسي‌هاي به عمل آمده، آثار ضرب و جرح بر روي بدن آنها مشهود بود كه حكايت از وقوع يك درگيري داشت.

با انتقال متهمان به كلانتري، هر دوي آنها مورد بازجويي قرار گرفتند و به جرم ارتكابي اعتراف كردند.

بر اين اساس تحقيقات تكميلي از متهمان با تشكيل پرونده همچنان ادامه دارد.

Comment

• افرادي كه در مقابل تهمت به سرقت بردن غازي، تراكتور صاحب غاز را به آتش كشيده بودند، دستگير شدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، چهاردهم شهريور ماه سال جاري، ماموران كلانتري روستاي «قره بلدق خان» شهرستان قروه كردستان از وقوع يك فقره‌ آتش سوزي عمدي يك دستگاه تراكتور مطلع شدند.

بر اين اساس ماموران پليس جهت بررسي موضوع بلافاصله وارد عمل شده و به محل مورد نظر عزيمت كردند و به اين ترتيب در بررسي‌هاي اوليه از محل حادثه مشخص شد: تراكتور سوخته متعلق به شخصي به نام «علي اصغر ـ ر» بوده كه از سوي دو تن به هويت‌هاي «ابراهيم» و «جواد» به آتش كشيده شده است.

با احراز اين موضوع، ماموران پليس پس از شناسايي محل سكونت متهمان به سرعت آنها را دستگير و جهت انجام بازجويي به مقر انتظامي منتقل كردند.

به گزارش ايسنا «ابراهيم» در بازجويي‌هاي پليسي معترف شد: چندي پيش «علي اصغر» (صاحب تراكتور) به من و «جواد» كه در همسايگي‌اش بوديم، تهمت سرقت غاز منزلشان را زد و طي آن، به طرق مختلف ما را مورد اذيت و آزار قرار داد.

وي ادامه داد: اين در حالي بود كه بعد از گذشت يك هفته، غاز «علي اصغر» پيدا شد، از اين رو براي انتقامگيري از تهمت وارد شده در ساعت 22، زماني كه تراكتور در مقابل درب منزل «علي اصغر» متوقف شده بود، ‌وارد منزل شديم و سه قوطي نفت داخل حياط را پس از پر كردن بر روي باتري تراكتور ريخته و با شعله‌ور كردنش بلافاصله متواري شديم.

با اعترافات متهمان، پرونده جهت بررسي‌هاي بعدي با وارد آمدن خسارت حدود 20 ميليون ريال به تراكتور، به مقام قضايي ارجاع داده شد و هر دو متهم با صدور قرار روانه زندان شدند.

Comment

• با كشف جسد مادر و پسر 6 ساله‌اش در منزلي در خيابان معلم تهران كه بر اثر خفگي با ملحفه به قتل رسيده بودند، تحقيقات كارآگاهان پليس جهت شناسايي عامل يا عاملان اين جنايت آغاز شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، محمد تورنگ، رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در تشريح حادثه اظهار كرد: در حالي كه چندين روز متوالي از زن 37 ساله و پسر 6 ساله‌اش كه در منزلي در خيابان معلم زندگي مي‌كردند، خبري نشده بود، سرانجام مقارن ساعت 17 روز گذشته، بيست و سوم شهريور ماه، مادر و برادر اين زن به منزل وي مراجعه كرده و وقتي جوابي دريافت نكردند با شكستن درب واحد آپارتماني وارد منزل شدند.

تورنگ افزود: به اين ترتيب اين دو تن در حالي كه پس از ورود به منزل متوجه بوي تعفن شديد شده بودند به جست‌وجو در منزل پرداختند و داخل كمد ديواري با جسد «فاطمه ـ ح» و پسرش «مجتبي ـ غ» مواجه شدند كه داخل ملحفه‌هاي جداگانه پيچيده شده بودند.

بر اساس اين گزارش با تماس برادر مقتوله با مركز فوريت‌هاي پليسي «110» و اطلاع حادثه، ماموران كلانتري 106 «نامجو» و به دنبال آن عوامل اداره ويژه قتل پليس آگاهي در محل جنايت حاضر شده و به بررسي صحنه قتل پرداختند.

به گفته رييس مركز اطلاع‌رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، بررسي‌هاي صورت گرفته در اين باره مشخص كرد: اين مادر و پسر كه به تنهايي در يكي از واحدهاي اين آپارتمان شش واحدي زندگي مي‌كردند، پس از اين كه حدود سه تا پنج روز قبل از كشف اجساد، توسط قاتل يا قاتلان با ملحفه خفه و داخل همان ملحفه‌ها پيچيده شده و در كمد ديواري قرار گرفته بودند.

به گزارش ايسنا اين در حالي بود كه تحقيقات از خانواده مقتولان مشخص كرد كه «فاطمه»، يك سال و نيم قبل از همسرش جدا شده و از 7 ماه قبل در اين منزل سكونت داشته است.

تحقيقات پليس جهت شناسايي عامل يا عاملان اين جنايت هولناك با در نظر گرفتن اين موضوع كه هيچ گونه سرقتي از منزل صورت نگرفته است، توسط كارآگاهان اداره ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ ادامه دارد.

Comment

• كشف ‌5/2 تن نمك غيرمجاز در چناران

بازرسان شبكه بهداشت چناران، ‌5/2 تن نمك غيرمجاز را در يك شركت توليد نمك كشف كردند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مهندس گوهري، كارشناس بهداشت محيط مركز بهداشت چناران با اعلام اين خبر افزود: ‌5/2 تن نمك غير مجاز از يك شركت توليدي نمك در گلبهار كشف و توقيف شد.

وي افزود: پرونده اين شركت در حال بررسي و ارسال به مراجع قضايي است و تا اطلاع ثانوي اين شركت حق توليد نمك ندارد.

مهندس گوهري ادامه داد:‌ وجود املاح نامعلوم و سولفات بيش از حد و غير مجاز، علت اصلي توقيف اين مقدار نمك و توقيف توليد اين شركت است.

مرگ مرد جوان به علت‌ مصرف قرص‌هاي آرامبخش

اعتياد به مواد مخدر و مصرف قرص‌هاي آرامبخش، جان مرد ‌25 ساله‌اي را در خراسان رضوي گرفت.

به گزارش ايسنا جوان ‌25 ساله سرخسي كه اعتياد به مواد مخدر داشت، به دليل مصرف قرص آرامبخش و استعمال مواد مخدر از حال عادي خارج شده و پس از انتقال به مراكز درماني، جان خود را از دست داد.

با گزارش حادثه به مركز فوريت‌هاي پليس ‌110، اكيپ گشتي كلانتري ‌11 سرخس، پس از بررسي موضوع اقدامات قانوني لازم را به عمل آوردند.

كشف ‌33 كيلوگرم ترياك توسط سگ‌هاي مواد ياب

‌33 كيلوگرم ترياك كه به طرز ماهرانه‌اي در يك كاميون جاسازي شده بود، با استفاده از سگ‌هاي مواد ياب كشف شد.

اكيپ ايست و بازرسي ايستگاه "كامه" تربت حيدريه در خراسان رضوي حين بازرسي خودروهاي عبوري به يك دستگاه كاميون باري مشكوك شدند كه در اين رابطه، ماموران از طريق سگ‌هاي مواد ياب ‌33 كيلوگرم ترياك را كشف كردند.

گفتني است، در اين رابطه يك تن دستگير و به مراجع قضايي معرفي شد.

Comment

• برادري با ادعاي حفظ آبرو، خواهرش كه از منزل فرار كرده بود را با شليك گلوله كشت.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي فارس اعلام كرد: در پي اعلام مفقوديت يك دختر 17 ساله با سابقه فرار از منزل در شهر كازرون، مأموران موفق شدند در جريان تحقيقات به عمل آمده، برادر 23 ساله وي را به اتهام قتل شناسايي و دستگير كنند.

متهم در جريان بازجويي‌هاي پليسي به پليس اعتراف كرد: خواهرم مكررا از خانه فرار مي‌كرد، به طوري كه 45 روز پيش براي حفظ آبرو مجبور شدم، با سلاح كمري به سمت سرش شليك كرده و او را به قتل برسانم.

برادر خواهركش در ادامه بررسي‌ها، محل دفن جسد خواهرش را در چاهي در منزلشان به ماموران نشان داد كه با حضور پزشك قانوني و قاضي كشيك، جسد اين دختر 17 ساله كشف شد.

تحقيقات پليس در اين خصوص همچنان ادامه دارد.

Comment

• با كشف جسد مرد افغاني در باغي در روستاي قيطرآباد كهريزك، ظن پليس معطوف به هموطن مقتول شد كه هم اكنون متواري است.

به گزاش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مقارن ساعت 21 روز گذشته بيست و سوم شهريور ماه، مالك باغي در روستاي قيطرآباد كهريزك واقع در جاده واوان پس از ورود به باغش با جسد كارگر افغاني باغ مواجه شد كه با ضربات شيء سخت به سرش به قتل رسيده بود.

بنابر اين گزارش مالك باغ با تماس با كلانتري 170 «كهريزك»، ماموران پليس را در جريان وقوع جنايتي قرار داد كه در جريان آن، تبعه افغاني به نام «خيرمحمد» 30 ساله به قتل رسيده بود.

محمد تورنگ، رييس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ با تاييد اين خبر گفت: با حضور ماموران كلانتري و عوامل اداره ويژه قتل پليس آگاهي و تحقيق در موقعيت، مشخص شد كه «خيرمحمد» كه ساعاتي قبل از به قتل رساندن با ضربات شيء سخت به سرش با يكي از هموطنانش اختلاف حساب و درگيري داشته است.

بدين ترتيب تيمي از ماموران جهت شناسايي عامل اين قتل، تحقيقات پليسي را به منظور دستگيري يكي از مظنونان كه هم اكنون متواري است، آغاز كرده است.

Comment

• يك شوخي منجر به آن شد كه مردي با وارد آوردن يك ضربه چاقو به زندگي دوستش خاتمه دهد.

سرهنگ سهيليان، رييس كلانتري 119 «مهرآباد جنوبي» در تشريح اين پرونده به خبرنگار «حوادث» ايسنا گفت: مقارن ساعت 5:30 بامداد روز 23 شهريور ماه، مردي با مراجعه به كلانتري، ماموران را از قتل برادرش به هويت «معصوم - الف» 32 ساله مطلع كرد.

وي افزود: با حضور ماموران در بيمارستان لقمان الدوله مشخص شد: مقتول در ساعت 23:30 شب 22 شهريور ماه در حالي كه از ناحيه گردن مجروح شده، توسط دو تن از دوستانش به اورژانس انتقال يافته و ساعاتي بعد به دليل شدت جراحات وارده جان باخته است.

رييس كلانتري مهرآباد جنوبي افزود: در بررسي‌هاي اوليه از افراد همراه مقتول، مشخص شد: دو مرد جوان شاهدان عيني حادثه بودند، به طوري كه در ادامه تحقيقات پليسي اظهار كرده‌اند، در زمان حادثه به همراه مقتول در خانه متهم به قتل به هويت «محمد ـ م» ميهمان بوديم، كه در اثر يك شوخي بين «محمد» (متهم به قتل) و «معصوم» (مقتول)، متهم ضربه‌اي با چاقو به گردن مقتول وارد كرد.

اين دو تن همچنين اذعان كردند: در حالي كه با ديدن اين صحنه به شدت شوكه شده بوديم، به قصد نجات جان «معصوم» اقدام به انتقال وي به بيمارستان كرديم.

به گزارش ايسنا، به گفته سرهنگ سهيليان، در حالي كه براي پليس مشخص شده بود، متهم به قتل متواري است، منزل وي واقع در خيابان شهيد دستغيب مورد بازرسي قرار گرفت و پيراهني كه «محمد» حين ارتكاب جنايت بر تن داشته، در حالي كه آثار خون بر روي آن مشاهده مي‌شد بر روي بند لباسهاي شسته پيدا شد.

رييس كلانتري مهرآباد جنوبي اطمينان داد كه ماموران با اطلاعاتي كه از متهم به قتل در اختيار دارند، ظرف چند روز آينده، وي را دستگير كنند.

گفتني است اين پرونده جهت رسيدگي در اختيار كارآگاهان اداره دهم مبارزه با قتل آگاهي تهران قرار گرفته است.

Comment

• با تلاش ماموران قرارگاه عملياتي فتح، دو شرور در اطراف زاهدان به هلاكت رسيدند و مقاديري سلاح و مهمات كشف شد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، مركز اطلاع رساني قرارگاه عملياتي رسول اكرم (ص) اعلام كرد: در پي اعلام خبري به ماموران قرارگاه عملياتي رسول اكرم (ص) مبني بر فعاليت گروهي از سارقان مسلح در ارتفاعات اطراف زاهدان و اقدام به راهزني توسط آنها، ماموران اطلاعات قرارگاه عملياتي فتح بلافاصله وارد عمل شده و فعاليتهاي پليسي را در اين باره آغاز كردند.

به اين ترتيب در جريان پيگيري‌هاي پليسي و اطلاعاتي، ماموران با شناسايي محل اختفاي اشرار در يك عمليات غافلگيرانه و درگيري مسلحانه، دو تن از آنها را به هلاكت رساندند.

همچنين در اين عمليات، دو قبضه سلاح كلاش و مقاديري مهمات كشف شد و اين در حالي بود كه 8 تن از افاغنه غير مجاز و يك گروگان كه در اسارت اشرار بودند نيز آزاد شدند.

Comment

Working...
                                X