Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• يك ورزشكار بدنساز ساعتي پس از ربودن يك دختر دانش آموز از سوي پليس رديابي و بازداشت شد.

اين مرد قوي هيكل پس از ربودن دختر ۱۶ ساله در نزد او ادعا كرد دختران و زنان بسياري را به قتل رسانده و در جنوب تهران رها كرده است.

بنا به اين گزارش، ساعت ۲۱ روز دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ماه سال جاري مأموران گشت كلانتري ۱۲۰ سيدخندان هنگام گشتزني در اتوبان صياد شيرازي به يكدستگاه خودرو پيكان كه راننده آن با ديدن مأموران بسته اي را به بيرون پرتاب كرد مظنون و تحقيقات خود را آغاز كردند.

وقتي مأموران در حال تحقيق و بررسي مدارك خودرو بودند با شنيدن ناله ضعيفي از داخل خودرو به طرف آن رفته و در زير صندلي جلو با دختر نوجواني در حالي كه دست و پاها و دهانش با چسب بسته شده بود روبرو شدند.

با بازداشت راننده خودرو دختر نوجوان كه از ترس به شدت مي لرزيد و به خاطر ضربات مشت متهم مجروح شده بود به كلانتري منتقل شد.

اين دختر ۱۶ ساله كه شيما نام دارد در جريان تحقيقات به مأموران گفت: امروز ساعت ۸ شب پس از تمام شدن كلاس زبانم در ميدان ونك براي رفتن به خانه سوار خودرو پيكان اين مرد به مقصد رسالت شدم در طي مسير وقتي وارد اتوبان صياد شيرازي شديم او به بهانه تمام شدن بنزين، خودرو را متوقف كرد و پياده شد و در يك لحظه با چاقو به طرفم حمله كرد و پس از سرقت اموال با ارزشم با بستن دست و پاها و دهانم از من خواست تا زير صندلي بروم.

وي ادامه داد: وقتي او سعي مي كرد مرا زير صندلي مخفي كند به او گفتم به تازگي عمل جراحي آپانديس كرده ام با مشت ضربه محكمي به شكمم زد و ادعا كرد كه دختران زيادي را با همين شيوه به قتل رسانده است. چند لحظه بعد با ديدن چراغ خودروي پليس آرزو كردم كه آنها متوجه موضوع شده باشند.

وقتي پليس از خودرو پياده شد و مشغول تحقيق از راننده بود با ناله كردن آنها را متوجه ماجرا كردم. با اظهارات تكاندهنده اين دختر و با توجه به اين كه وي ادعا كرده بود تعدادي زن و دختر را در جنوب تهران و منطقه بلوار ابوذر با همين شيوه به قتل رسانده است به دستور سرهنگ بهروز رحيمي رئيس كلانتري ۱۲۰ سيدخندان مأموران تحقيق از آدم ربا را آغاز كردند.

اين ورزشكار بدنساز كه كاظم نام دارد اعتراف كرد اين دختر را در ميدان ونك سوار خودروام كردم و قصد داشتم تا او را به منطقه خلوتي بكشانم.

به گزارش خبرنگار ما، با توجه به اينكه احتمال داده مي شود اين مرد مرتكب ربودن زنان و دختران ديگري نيز شده باشد پرونده جهت ادامه تحقيقات در اختيار پليس آگاهي تهران قرار گرفت.

Comment

• با کشف جسد زن و مردي در شرق تهران ، تحقيقات گسترده درخصوص مرگ زوج جوان از سوي بازپرس دادسراي جنايي تهران آغاز شد.

روز گذشته والدين يک زوج وقتي از غيبت 5 روزه فرزندان خود نگران شدند، با عزيمت به خانه آنها در خيابان 120 تهرانپارس ، وقتي متوجه شدند کسي در منزل را باز نمي کند پس از ورود از پنجره اتاق به داخل خانه ، مشاهده کردند زن 28ساله خانواده به نام شيرين اسماعيلي به قتل رسيده و شوهر اين زن به نام پيمان حياتي خود را حلق آويز کرده است.

با گزارش موضوع به ماموران کلانتري 147 تهرانپارس و عزيمت پليس به محل ، موضوع به بازپرس ويژه قتل تهران گزارش شد و بازپرس هنرمند با حضور در محل تحقيقش در اين زمينه را آغاز کرد.

بررسي هاي اوليه نشان داد اين زوج حدود 8 ماه پيش باهم ازدواج کرده بودند و براساس اظهارات همسايه ها ، آنها باهم اختلاف داشته اند. با صدور دستور قضايي مبني بر انتقال اجساد به پزشکي قانوني ، پرونده براي تحقيق به پليس آگاهي ارجاع شد.

بازپرس جنايي در ارتباط با اين حادثه گفت : از زمان مرگ زن 28 ساله حدود 3 تا 5 روز مي گذرد. از آنجا که آثار ضرب و جرح مشهود نبود ، پزشک مرکز پزشکي قانوني احتمال داد وي دچار مسموميت شديد شده و با توجه به کشف سرنگ در اطراف جسد، اين فرضيه قوت گرفت که پيمان پس از قتل همسرش ، با استفاده از يک روسري خود را حلق آويز کرده باشد.

هنرمند افزود: شيرين (مقتول حادثه) چهارشنبه هفته گذشته با خواهرزاده خود مشاهده شده و از آن پس هيچ کس او را نديده است. بازپرس جنايي عنوان کرد ، پزشکي قانوني در چند روز آينده علت مرگ هر دو مقتول را مشخص خواهد کرد

Comment

• Comment

• دختر 19 ساله اي که براي خودکشي بالاي پل رفته بود ، پيش از هر اقدامي با حضور بموقع ماموران نجات يافت.

ساعت 7:45 صبح ديروز عابران حوالي ميدان گلها با مشاهده دختر جواني که قصد داشت با بالا رفتن از پل عابر پياده خودکشي کند ، موضوع را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارش کردند.

با عزيمت ماموران کلانتري 125 يوسف آباد به محل ، اين دختر تهديد مي کرد در صورتي که کسي به او نزديک شود ، بدون لحظه اي درنگ اقدام به خودکشي خواهد کرد.

به دنبال اين ماجرا ، ماموران دايره مشاورت و مددکاري پس از دقايقي گفتگو با اين دختر جوان به او نزديک شدند که اين دختر به علت اضطراب بيهوش شد و بلافاصله ماموران او را نجات داده ، به بيمارستان منتقل کردند.

مشکلات خانوادگي

با تحقيق از اين دختر جوان ، وي خود را پري - 19 ساله معرفي کرد و گفت به دليل مشکلات خانوادگي تصميم به خودکشي داشتم.

با گزارش موضوع حادثه به بازپرس دادسرا دستور تحقيق درباره دلايل مربوط به اين حادثه صادر شد. هنوز درباره نتيجه تحقيقات ماموران ، گزارشي منتشر نشده است

Comment

• يك مرد مالزيايي 33 ساله با يك زن 104 ساله ازدواج كرده و اطمينان مي‌دهد اين كار را براي پول نكرده، بلكه اميدوار است زندگي پايداري داشته باشد!

به گزارش خبرگزاري فرانسه، محمد نوركه موسي مرد 33 ساله به روزنامه هاريان مترو گفت از 2 ماه پيش كه با همسر 104 ساله‌اش ازدواج كرده زندگي خوش و خرمي داشته است!

محمد نور قبلا مستاجر خانم ووك كندور 104 ساله بود. او گفت براي تنهايي پيرزن دلش مي‌سوخت و سرانجام تصميم گرفت با او ازدواج كند و اكنون به شدت از اين تصميم خشنود است! محمد نور 33 ساله و خانم ووك كندور 104 ساله اميدوارند زندگي پايدار و پردوامي داشته باشند

Comment

• مصباح یزدی: احمدی نژاد، تجويز تماشاي بدن مرد‌هاي نامحرم را به زنان داد/ رییس جمهور در گناه ناشي از ارتكاب آن حرام، شريك خواهد بود
              مصباح يزدي با اشاره به اينكه دستور رييس جمهور محترم در واقع تجويز تماشاي بدن مرد‌هاي نامحرم به وسيله زنهاست افزود: گفته مي‌شود: «زن‌ها فقط بازي را تماشا مي‌كنند و به بدن مرد كاري ندارند» اما مگر بازي جدا از بدن است؟! يا مي‌گويند: «كسي در اثر اين گونه نگاه به بدن مرد تحريك نمي‌شود» در حالي كه اصل نگاه كردن زن به بدن مرد حرام است حتي اگر تحريك هم نشود.

به گزارش خبرگزاری «انتخاب»، عضو مجلس خبرگان گفت: اگر دولت توانايي جلوگيري از برخي مفاسد را نداشته باشد، به مصداق «لايكلف الله نفساً الا وسعها» معذور است ولي اگر خداي ناكرده يك مسؤول حكومتي، حرامي را تجويز كند، در گناه ناشي از ارتكاب آن حرام، شريك خواهد بود.

وی درباره منشأ اشتباه رييس جمهور يادآور شد: به گمان ايشان، ممنوعيت ورود بانوان به ورزشگاه‌ها صرفاً براي جلوگيري از اختلاط و بروز فساد بوده است؛ لذا خواستند تا با فراهم آوردن امكان حضور خانواده‌ها در جايگاه خاصي كه به محل برگزاري مسابقات اشراف دارد، هم مانع حضور زن‌ها برطرف گردد و هم جلوي تحقق فساد گرفته شود، غافل از اينكه علت ديگر تحريم از طرف بسياري از مراجع، فراهم شدن تماشاي بدن مردها به وسيله خانم‌هاست. چنانكه در پاسخ استفتائاتشان آمده است.

آيت الله مصباح يزدي گفت: رييس جمهور محترم، شخصيتي محبوب و خدمتگزار هستند، ولي در اين باره مرتكب اشتباه شدند.

•••اخبار مرتبط

•مصباح یزدی: احمدی نژاد هر چه سریع تر حرف خود را پس بگیرد!/ احمدی نژاد: عقب نشینی نمی کنم

Comment

• دادگاه‌ عمومي‌ تهران‌ مرد كلاهبرداري‌ كه‌ خود را برادر و خود حسين‌ رضازاده‌ قهرمان‌ وزنه‌ برداري‌ جهان‌ معرفي‌ مي‌كرد، به‌ تحمل‌ 7 سال‌ حبس‌، 687 ميليون‌ تومان‌ پول‌ نقد و بيش‌ از 2000 سكه‌ طلا محكوم‌ كرد
                اين‌ مرد كه‌ خود را حسين ‌رضازاده‌ يا دكتر آرمان‌ رضازاده‌، برادر حسين‌ رضازاده‌ قهرمان‌ وزنه‌برداري‌ جهان‌ معرفي‌ كرده‌ بود، متهم‌ است‌ در سال‌ 83 اقدام‌ به‌ 10 فقره‌ كلاهبرداري‌، جعل‌ اسناد دولتي‌ و خيانت‌ در امانت‌ كرده‌ است‌
                اوايل‌ سال‌ 83 به‌ ماموران‌ پليس‌ آگاهي‌ تهران‌ خبر دادند، مرد جواني‌ كه‌ شباهت‌ ظاهري‌ زيادي‌ به‌ حسين‌ رضازاده‌ قهرمان‌ وزنه‌برداري‌ كشور دارد، خود را دكتر آرمان‌ رضازاده‌، برادر حسين‌ معرفي‌ و اقدام‌ به‌ كلاهبرداري‌ از مردم‌ كرده‌ است‌.

با اعلام‌ اين‌ خبر تحقيقات‌ پليس‌ از حسين‌ رضازاده‌ آغاز شد، قهرمان‌ وزنه‌برداري‌ كشور عنوان‌ كرد چنين‌ برادري‌ ندارد و اين‌ فرد كلاهبردار است‌. بنابراين‌ پليس‌ 5 تن‌ از مالباختگان‌ را به‌ دادسرا احضار كرد. بررسي‌ها نشان‌ داد فرد كلاهبردار همه‌ جا خود را برادر حسين‌ رضازاده‌ يا خود او معرفي‌ كرده‌ و با گرفتن‌ مقدار زيادي‌ پول‌ از آنها، عنوان‌ كرده‌ مي‌تواند، با مسوولان‌ رده‌ بالاي‌ كشوري‌ و ورزشي‌ ارتباط‌ برقرار كند و براي‌ آنها ماشين‌ و زمين‌ تهيه‌ كند، مالباختگان‌ هم‌ با توجه‌ به‌ اعتبار حسين‌ رضازاده‌، به‌ اين‌ فرد اعتماد كردند.

يكي‌ از مالباختگان‌ گفت‌: وقتي‌ به‌ من‌ گفت‌ كه‌ مي‌تواند خارج‌ از نوبت‌ براي‌ من‌ ماشين‌ تهيه‌ كند، او را باور كردم‌، حدود 400 سكه‌ به‌ او دادم‌ بدون‌ اينكه‌ رسيدي‌ دريافت‌ كنم‌. او گفته‌ بود از طريق‌ يك‌ شركت‌ ليزينگ‌ برايم‌ ماشين‌ مي‌خرد، اما بعد از مدتي‌ ديگر خبري‌ از اين‌ فرد نشد، من‌ شك‌ نكرده‌ بودم‌ چون‌ فكر مي‌كردم‌، واقعا برادر حسين‌ رضازاده‌ است‌ و اگر هم‌ ماشين‌ نخرد پولم‌ را پس‌ مي‌دهد، تا اينكه‌ چندين‌ بار با شماره‌ تلفني‌ كه‌ داده‌ بود تماس‌ گرفتم‌، اما او جواب‌ نمي‌داد، در نهايت‌، متوجه‌ شدم‌ او نه‌ تنها سر من‌ كلاه‌ گذاشته‌ بلكه‌ عده‌ زيادي‌ از افراد هم‌ هستند، كه‌ اين‌ كلاهبردار به‌ آنها وعده‌ و وعيد داده‌ و پا به‌ فرار گذاشته‌ است‌.

مأمور‌ان‌ با توجه‌ به‌ اينكه‌ مرد كلاهبردار شباهت‌ بسيار زيادي‌ به‌ حسين‌ رضازاده‌ داشت‌، سريعا او را تحت‌ تعقيب‌ قرار دادند و در نهايت‌ موفق‌ شدند، مخفيگاه‌ اين‌ مرد را در گلپايگان‌ شناسايي‌ كنند. اكيپ‌ ويژه‌يي‌ از ماموران‌ در محل‌ حاضر شدند و خانه‌ رضازاده‌ قلابي‌ را تحت‌ محاصره‌ قرار دادند و هنگامي‌ كه‌ اين‌ فرد قصد خروج‌ از كشور را داشت‌ دستگيرش‌ كردند. مرد كلاهبردار بلافاصله‌ بعد از بازداشت‌ به‌ 10 فقره‌ كلاهبرداري‌ اعتراف‌ كرد، او گفت‌: من‌ بخاطر شباهت‌ زيادي‌ كه‌ به‌ حسين‌ رضازاده‌ داشتم‌ بسيار مورد توجه‌ مردم‌ قرار مي‌گرفتم‌، به‌ همين‌ خاطر بود كه‌ تصميم‌ گرفتم‌ از اين‌ شباهت‌ استفاده‌ كنم‌، وقتي‌ خودم‌ را حسين‌رضازاده‌ يا دكتر آرمان‌ رضازاده‌ معرفي‌ مي‌كردم‌ هيچ‌كس‌ به‌ من‌ شك‌ نمي‌كرد، حتي‌ كارت‌ شناسايي‌ هم‌ از من‌ نمي‌خواستند.

وي‌ ادامه‌ داد: با عنوان‌ برادر رضازاده‌ ، كلاهبرداري‌هايم‌ را شروع‌ كردم‌ و در نهايت‌ زماني‌ كه‌ قصد خروج‌ از كشور را داشتم‌، پليس‌ مرا دستگير كرد.

بنا بر اين گزارش، دادگاه‌ شميرانات‌، اين‌ مرد كلاهبردار را با توجه‌ به‌ اعلام‌ رضايت‌ حسين‌رضازاده‌، بخاطر كلاهبرداري‌ از 10 تن‌ ، خيانت‌ در امانت‌، جعل‌ چك‌ و استفاده‌ از سند مجعول‌ جمعاص به‌ تحمل‌ 7 سال‌ حبس‌ تعزيري‌، 687 ميليون‌ تومان‌ جزاي‌ نقدي‌ در حق‌ دولت‌ و بازگرداندن‌ 2320 سكه‌ تمام‌ بهار آزادي‌ به‌ مالباختگان‌ محكوم‌ كرد.در صورت‌ اعتراض‌ متهم‌ به‌ كلاهبرداري‌ پرونده‌ به‌ دادگاه‌ تجديد نظر فرستاده‌ خواهد شد

Comment

• يك طوطي در آرژانتين ، پنج روز تمام در بازجويي پليس و در زندان به سر برد.

به گزارش آنانوا و به نقل از منابع خبري محلي قاضي دستور داد پپو تا زمانيكه هويت صاحب اصلي خود را فاش نكرده است در زندان و تحت نظارت پليس باقي بماند.

ماجرا از آنجا آغاز شد كه دو همسايه به نام هاي خورخه ماچادو و آر.وگا بر سر مالكيت اين پرنده با يكديگر اختلاف پيدا كرده و هر دو مدعي آن شدند.

قاضي اسوالدو كارلوس براي يافتن هويت واقعي صاحب پرندده ، دستور داد تا زمانيكه طوطي صاحب خود را معرفي نكرده در زندان بماند.

سرانجام پس از پنج روز پپو نام خورخه را صدا كرد و نيز شروع به خواندنه سرود مخصوص تيم محبوب او ، سن لورنزو كرد.
                  خورخه ماچادو پس از اين ماجرا گفت:«مي دانستم كه او مرا نا اميد نمي كند. او يك دوست واقعي است و ما هر دو طرفدار يك تيم فوتبال هستيم

Comment

• يك‌ دختر دانش‌آموز 12 ساله‌ براي‌ رفتن‌ به‌ گردش‌ ، سناريويي‌ خيالي‌ طراحي‌ كرد و مدعي‌ شد او را ربوده‌اندصبح‌ روز يكشنبه‌ گذشته‌ دختر 12 ساله‌يي‌ كه‌ در كلاس‌ اول‌ راهنمايي‌ درس‌ مي‌خواند براي‌ رفتن‌ به‌ مدرسه‌ از خانه‌شان‌ در خاني‌آبادنو خارج‌ شد اما يك‌ ساعت‌ بعد با خانه‌شان‌ تماس‌ گرفت‌ و گفت‌، چند نفر او را دزديده‌اند!

پدر و مادر اين‌ دختر دانش‌آموز كه‌ ساناز نام‌ دارد با شنيدن‌ اين‌ خبر از زبان‌ دخترشان‌ بلافاصله‌ موضوع‌ را به‌ پليس‌ خبر دادند. كارآگاهان‌ اداره‌ 11 پليس‌ آگاهي‌ تهران‌ هم‌ بسرعت‌ تحقيقات‌ گسترده‌ خود را براي‌ پيدا كردن‌ ساناز و نجات‌ وي‌ از چنگ‌ آدم‌ربايان‌ آغاز كردند. در حالي‌ كه‌ بيش‌ از 8 ساعت‌ از اين‌ موضوع‌ مي‌گذشت‌ در حدود ساعت‌ 5 بعد از ظهر خانواده‌ ساناز با پليس‌ تماس‌ گرفتند و گفتند: ساناز به‌ خانه‌ برگشته‌ است‌.

بدين‌ ترتيب‌ پدر و مادر ساناز به‌ همراه‌ وي‌ به‌ اداره‌ يازدهم‌ پليس‌ آگاهي‌ تهران‌ رفتند و در اين‌ ميان‌ ماموران‌ با شنيدن‌ صحبت‌هاي‌ ساناز در مورد ربوده‌ شدنش‌ بلافاصله‌ متوجه‌ ساختگي‌ بودن‌ آن‌ شدند و بعد از چند دقيقه‌ با صحبت‌هايي‌ كه‌ بين‌ ساناز و افسر پرونده‌ انجام‌ شد وي‌ مجبور به‌ گفتن‌ حقيقت‌ ماجرا شد.

ساناز گفت‌: امروز صبح‌ كه‌ از خانه‌ بيرون‌ آمدم‌ تصميم‌ گرفتم‌ كمي‌ در شهر بگردم‌ و تفريح‌ كنم‌. حدود 1500 تومان‌ پول‌ داشتم‌ از خاني‌آباد به‌ طرف‌ ميدان‌ وليعصر رفتم‌ و مشغول‌ تماشاي‌ مغازه‌ها شدم‌ بعد به‌ ذهنم‌ رسيد براي‌ اينكه‌ پدر و مادرم‌ و اولياي‌ مدرسه‌ از غيبتم‌ مطلع‌ نشوند به‌ آنها زنگ‌ بزنم‌ و بگويم‌ مرا دزديده‌اند.

ساناز بعد از اينكه‌ با صحبت‌هاي‌ افسران‌ پليس‌ پي‌ به‌ اشتباه‌ خود برد در حالي‌ كه‌ به‌ خانواده‌اش‌ قول‌ داد ديگر مرتكب‌ چنين‌ عملي‌ نشود، به‌ خانه‌ برگشت‌

Comment

• به‌ گزارش‌ پايگاه‌ اطلاع‌ رساني‌ پليس‌، ماموران‌ آگاهي‌ نقده‌ از توابع‌ آذربايجان‌ غربي‌ با كسب‌ خبري‌ مبني‌ بر وقوع‌ يك‌ قتل‌ به‌ محل‌ حادؤه‌ مراجعه‌ كردند و پس‌ از انجام‌ تحقيقات‌ مقدماتي‌ فرزند مقتول‌ به‌ نام‌ «هدايت‌ ن‌» را دستگير كردند. اين‌ جوان‌ در بازجوي‌ها به‌ قتل‌ پدرش‌ با نقشه‌ قبلي‌ توسط‌ مادر خود و دو زن‌ ديگر پدرش‌ اعتراف‌ كرد.وي‌ گفت‌: پدرش‌ را حين‌ استعمال‌ مواد مخدر هدف‌ گلوله‌ قرار داده‌ و سپس‌ اسلحه‌ را زن‌ سوم‌ پدر وي‌ به‌ نام‌ «رابعه‌ ك‌» برداشته‌ و او نيز تيري‌ به‌ طرف‌ همسرش‌ شليك‌ كرده‌ كه‌ در نتيجه‌ وي‌ فوت‌ كرده‌ است‌.

شايان‌ ذكر است‌، در بازرسي‌ از محل‌ چهار تير فشنگ‌ با يك‌ عدد خشاب‌ كشف‌ شد و چهار نفر نيز در اين‌ رابطه‌ دستگير شدند.گفتني‌ است‌، متهمان‌ ضمن‌ تشكيل‌ پرونده‌ تحويل‌ مراجع‌ ذي‌ صلاح‌ شدند

Comment

• يك‌ دختر دانش‌آموز تهراني‌ پنجشنبه‌ گذشته‌ به‌ دليل‌ تنبيه‌بدني‌ توسط‌ مدير مدرسه‌ در برابر چشمان‌ همكلاسي‌هاي‌ خود، اقدام‌ به‌ خودكشي‌ كرد
                        پدر اين‌ دانش‌آموز به‌ فارس‌ گفت‌: عصر پنجشنبه‌ گذشته‌ متوجه‌ شديم‌ دخترم‌ كه‌ در كلاس‌ اول‌ راهنمايي‌ تحصيل‌ مي‌كند، حالتي‌ عجيبي‌ دارد و متوجه‌ اطراف‌ خود نمي‌شود. هر چه‌ صدايش‌ مي‌كرديم‌ پاسخي‌ نمي‌داد براي‌ همين‌ به‌ سرعت‌ او را به‌ بيمارستان‌ رسانديم‌ و متوجه‌ شديم‌ كه‌ او با خوردن‌ تعداد زيادي‌ قرص‌ قصد خودكشي‌ داشته‌ است‌.

پدر اين‌ دانش‌آموز ادامه‌ داد: بعد از آنكه‌ حال‌ فرزندم‌ در بيمارستان‌ بهتر شد، علت‌ اين‌ كارش‌ را جويا شديم‌ و او پاسخ‌ داد كه‌ آن‌ روز با يكي‌ از دانش‌آموزان‌ مدرسه‌ بحث‌ و جدل‌ كرده‌ و مدير مدرسه‌ در حالي‌ كه‌ به‌ آن‌ دانش‌آموز كاري‌ نداشته‌ در مقابل‌ ديگر دانش‌آموزان‌ كلاس‌ او را تنبيه‌ كرده‌ است‌.

گفتني‌ است‌ اين‌ دانش‌ آموز روز جمعه‌ از بيمارستان‌ مرخا شد ولي‌ به‌ دليل‌ وضعيت‌ نامناسب‌ روحي‌ به‌ مدرسه‌ نمي‌رود.

Comment

• مصطفي پورمحمدي روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا، با بيان اينكه مبارزه با پديده بدحجابي مقوله‌اي فرهنگي است و راه‌كار فرهنگي دارد، افزود: بايد توجه داشت كه عده‌اي ازافراد براي برهم زدن وضعيت رواني جامعه تلاش مي‌كنند و وزارت كشور نيز دراين زمينه سخت‌گيري هاي قانوني اعمال خواهد كرد.

وي گفت: تذكر و ارشاد اولويت اصلي در رابطه با مبارزه با بدحجابي است ولي در صورت اصرار براي برهم زدن فضاي عمومي جامعه، برخورد مي‌شود.

پورمحمدي اضافه كرد: فرهنگي بودن موضوع بدحجابي طلب مي‌كند تا از جايگاه خود به آن نگريسته شود كه در اين ارتباط نهادهاي فرهنگي و تبليغي بايد بيشتر و پيوسته كار كنند.

وي توجه به جوانان را عاملي دانست كه مي‌تواند در حل بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي موثر باشد.

وزير كشور خاطرنشان ساخت: بايد مشكلات را به جوانان گفت و به موازات آن قوانين و مقررات و دستورات اسلامي را هم بيان كرد تا بخش بزرگي از اين مسايل برطرف شود.

پورمحمدي همچنين درباره ورود بانوان به ورزشگاه‌ها، تصريح كرد: در اين زمينه نظرات شرع و فقه نيز مهم است.

Comment

• مردي که با تزريق خون آلوده به ايدز ، انتقام مرگباري از پسر جوانش گرفته بود ، 2 روز پيش به خاطر عذاب وجدان به اداره يکم آگاهي شهرستان تبريز رفت و خود را تسليم پليس کرد.

چند ماه پيش يکي از اهالي شهرستان تبريز با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و از مرگ يکي از همسايه هاي خود به نام رحيم خبر داد.

ماموران کلانتري 11 پس از کسب اطلاعات از مرد تماس گيرنده ، به محل حادثه رفتند و به بررسي صحنه جرم پرداختند و با دستور بازپرس کشيک جنايي تبريز، فرد فوت شده براي شناسايي علت مرگ به پزشکي قانوني انتقال يافت و کارآگاهان جنايي تحقيقات خود را در اين خصوص آغاز کردند. کارآگاهان در ادامه تحقيقات دريافتند که وي معتاد به مواد مخدر بوده است.

بنا بر اين گزارش ، ماموران جنايي به تحقيق از خانواده فرد فوت شده پرداختند و پي بردند که گفته هاي پدر مقتول با ديگر اعضاي خانواده تناقض دارد و اين فرضيه براي پليس قوت گرفت که وي احتمالا قرباني يک اختلاف خانوادگي شده است.

به اين ترتيب ماموران رفت و آمدهاي پدر مقتول را زيرنظر گرفتند و متوجه شدند رحيم و پدرش هر دو به مواد مخدر معتاد بوده و رحيم يک بار هم به پدرش سرنگ آلوده به ايدز تزريق کرده که باعث بستري شدن او براي مدتي در بيمارستان شده است.

با کشف اين سرنخ وقتي پليس به يقين رسيد که فرد جوان از سوي پدرش به قتل رسيده است و وقتي پليس قصد بازداشت پدر مقتول به اتهام قتل را داشت ، 2 روز پيش پدر وي خود را به پليس تسليم کرد.

انتقام پدر ايدزي از پسرش

محمد متهم به قتل در اظهاراتش به پليس گفت : من و پسرم هر دو معتاد بوديم و هرازگاهي براي استعمال ترياک به خانه اش مي رفتم. يک روز که به خانه اش رفته بودم پسرم را ديدم که با يکي از دوستانش در حال مصرف مواد مخدر است.

از او خواستم مقداري هم ترياک براي من بياورد که سرنگي آورد و به من تزريق کرد. چند دقيقه بعد حالم بد شد و روانه بيمارستان شدم. بعد از چند هفته بستري شدن ، فهميدم به بيماري ايدز مبتلا شده ام و زندگي ام تباه شده است.

متهم افزود: از آن روز به بعد به يقين رسيدم که پسرم قصد از بين بردن مرا داشته است ، به همين دليل مي خواستم از او انتقام بگيرم بنابراين وقتي از بيمارستان مرخص شدم ، به خانه اش رفتم. او به اتاق رفت تا استراحت کند که بالاي سرش رفتم و او را کشتم و بعد از مرگ وي دچار عذاب وجدان شدم

Comment

• زني كه ادعا كرد قاچاقچيان مواد مخدر 26 سال پيش هنگامي كه شوهرش خواب بود با شليك گلوله او را كشتند سرانجام به قتل شوهرش اعتراف كرد.

به گزارش آسوشيتدپرس از كيلگور، تگزاس، اين پرونده در سال 2003 كه برادر قرباني خواهان بررسي مجدد آن شد، به هيات تحقيق درباره جنايات نامكشوف تگزاس فرستاده شد.

اين زن به اين ترتيب به قتل جان گوگ، 27 ساله، در سال 1980 متهم شد. او پيشتر اعتراف كرده بود شوهرش را در دفاع از خود كشته است اما قضات به دليل نداشتن مدارك كافي، پرونده را مختومه اعلام كردند.

واندا گوگ كه حالا 52 سال دارد و به گارنر در نيويورك نقل مكان كرده و به عنوان نصب‌كننده كابينت كار مي‌كند روز دوشنبه خود را به پليس معرفي كرد. انگيزه او براي اين اعتراف ديرهنگام اعلام نشده است.

Comment

• اعضاي باندي كه با اغفال دختران فراري، آنها را به خارج از كشور قاچاق مي كردند، در كاشمر شناسايي شدند.تحقيقات بعدي پليسي در خصوص فعاليت اعضاي اين باند نشان داد كه اين افراد پس از شناسايي و اغفال دختران فراري، اقدام به قاچاق آنها به خارج از كشور مي كنند.

دزدان جواهرات بچه ها

زن و مردي كه با به همراه داشتن يك كودك خردسال، دختربچه ها را فريب داده و پس از جلب اعتمادشان اقدام به سرقت طلاجات آنها در زنجان مي كردند، حين ارتكاب جرمي ديگر دستگير شدند.

در پي تماسهاي مردمي مبني بر سرقت گوشواره هاي دختربچه ها در سطح شهرستان، تعدادي از واحدهاي گشت و مأموران كلانتري ۱۴ زنجان جهت دستگيري عاملان سرقت به منطقه مورد نظر اعزام شدند.

زماني كه مأموران پليس در محل حادثه حضور يافتند با يك زن و مرد و يك كودك ۷ ساله اي مواجه شدند كه در حال ارتكاب سرقت هستند، از اين رو بلافاصله اقدام به دستگيري آنها كردند.

پيرزني تنها در بومهن به قتل رسيد

جسد پيرزن ۷۰ ساله اي كه با ضربات چاقو به قتل رسيده بود، در خانه اش در بومهن كشف شد.

مرد ميانسالي ساعت ۹ و ۵۵ دقيقه صبح جمعه در تماس با مركز فوريتهاي پليسي از قتل مادرزن خود در بومهن خبر داد.پس از اطلاع، گروهي از مأموران كلانتري ۲۰۶ بومهن براي بررسي موضوع در قتلگاه زن تنها حاضر شدند.

مأموران در تحقيقات اوليه خود پي بردند كه جسد متعلق به زن ۷۰ ساله اي به نام شهربانو است كه بر اثر اصابت ضربه هاي متعدد چاقو به بدنش به قتل رسيده است.داماد اين زن وقتي به خانه او آمد، با جسد او روبرو شده و موضوع را به پليس اطلاع داد.

مأموران دايره ويژه قتل پليس آگاهي و بازپرس كشيك قتل دادسراي جنايي تهران با حضور در محل جنايت تحقيقات خود را آغاز كردند.

قاتل فراري در مشهد دستگير شد

باتلاش مأموران آگاهي فردي كه در يكي از روستاهاي شهرستان خواف مرتكب قتل شده بود، در مشهد دستگير شد.

به گزارش پليس، اداره آگاهي فرماندهي انتظامي شهرستان خواف در پي وقوع قتل «رمضانعلي» و متواري شدن قاتل، تحقيقات خود را جهت شناسايي محلها و مسيرهاي احتمالي تردد متهم آغاز كرد كه نهايتاً پس از ۱۶ روز محل اختفاي متهم در مشهد شناسايي و متهم را در حال مكالمه تلفني با شهرستان نشتينان در مشهد دستگير شد.

در تحقيقات اوليه متهم منكر قتل شد ولي با ارائه دلايل و مستندات، نهايتاً به قتل اعتراف و انگيزه خود را اختلاف خانوادگي عنوان كرد.

شايان ذكر است قاتل شوهر خواهر مقتول بوده و در پي يك نزاع خانوادگي در ساعت ۲۵ دقيقه بامداد ۸۵‎/۱‎/۲۸ در روستاي نشتينان خواف با يكديگر درگير كه در نتيجه قاتل شوهر خواهر خود را از ناحيه سر، صورت و سينه مصدوم مي كند كه پس از انتقال به بيمارستان فوت مي نمايد.

قتل دختر ۱۰ ساله زير شكنجه هاي همسر برادر

دختر ۱۰ ساله تبعه افغانستان زير شكنجه هاي همسر برادرش جان سپرد.مركز اطلاع رساني نيروي انتظامي تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: ساعت ۲۲ و ۳۰ دقيقه روز پنجشنبه زوج جواني بدن نيمه جان دختر ۱۰ ساله اي را به درمانگاه فروزانفر درمنطقه شورآباد منتقل كردند اما او به علت شدت جراحات روي تخت درمانگاه فوت كرد.

مأموران پس از حضور در محل حادثه تحقيقات خود را آغاز كرده و متوجه شدند جسد متعلق به دختر ۱۰ ساله تبعه كشور افغانستان به نام شريفه است كه به خاطر ضرب وشتم شديد فوت كرده است.

تورنگ افزود: مأموران در ادامه همسر برادر مقتول به نام زهرا ۲۶ ساله را بازداشت كردندكه او اتهام خود را به گردن گرفت

Comment

Working...
                                X