Announcement

Collapse
No announcement yet.

Love SMS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are asheghe tu hastam jigarrrrrrrrrrrrrr

man sha'er nistam ke bekham baghiyeye sher ro bedoonam
    Originally posted by Dokhtar Bandari View Post
    Abadani...Asheghie???? holly cow, that is a love of romance...good ones though. Enshala behesh bersi...

Do you know the rest of this poem and in Persian please.

Rah-ravan' koye-h janan sar khoshand
    Asheghan' dar vasle-h hejran .....

TIA
    Afy
    she is cute vali che heif ke hamsene dokhtare man e vo she is under age loooooool
    Originally posted by Dokhtar Bandari View Post
    Dokhtar Iroonie, love the new pic... shoma che khoshgleen khanum...be en migan khoshgel Ironi.

Comment

Originally posted by abadani69 View Post
      are asheghe tu hastam jigarrrrrrrrrrrrrr

man sha'er nistam ke bekham baghiyeye sher ro bedoonam

she is cute vali che heif ke hamsene dokhtare man e vo she is under age loooooool

LOL...I just saw her age...jail bait...lol

Comment

Merci Dokhtar bandari joon

abadani mesle inke bayad az alan behet begam baba bozorg??
        ~ Bahar ~

Comment

عشق جامي است كه آنرا سر ميكشيم بي آنكه بدانيم شراب است يا زهر و در هر دوحالت هنگام نوشيدن آن حس خوبي داريم

چه ساده با گريستن خويش زاده مي شويم و چه ساده با گريستن ديگران از دنيا مي رويم و ميان اين دو سادگي معمايي ميسازيم به نام زندگي

يا دم باشه يادت بدم که ياد بگيري يادت نره که يادت هميشه در يادمه

تو به من بگو زشت! من به تو مي گم قشنگ! بذار جفتمون به هم دروغ گفته باشيم!!...

هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند

ساده بودم كه تو را ساده تجسم كردم درد لبخـند تـو را بـا گريـه تبـسم كـردم

اگر دنیا پر از عاشق نباشه تو این دنیا دل صادق نباشه همون بهتر که این دنیا نباشه زمین و اسمون یکجا فنا شه

مثل شقایق زندگی كن كوتاه اما زیبا,مثل پرستو كوچ كن فصلی اما هدفمند,مثل پروانه بمیر دردناك اماعاشق,مثل خر عرعر كن بلند اما شمرده

سهميه اب براي دستشويي اعلام شد شيعه شش ليتر سني ده ليتر ترک و لر به دليل دو گانه سوز بودن و استفاده از سنگ و کلوخ يک ليتر

دنيا مث بازي گل يا پوچ ميمونه .......**... ....با تو گل بي تو پوچ

برنارد شاو : مراقب باشید چیزهایی که دوست دارید به دست آورید وگرنه مجبور خواهید شد چیزهایی را که بدست آورده اید دوست بدارید

هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند

شخصی می گفت من شانزده سال دارم بزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی شانزده سال دارم باید بگویی آن شانزده سال را دیگر ندارم

زندگی پژمردن یک برگ نیست بوسه ای در کوچه های مرگ نیست زندگی یعنی ترحم داشتن با شقایقها تفاهم داشتن

کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت : غرور ، عشق ، دروغ اونوقت کسی از روی غرور برای عشق دروغ نمی گفت

گريه هايم بي صداست عشق من بي انتهاست ردپاي اشک هايم را بگير تابداني خانه عاشق کجاست

روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو

ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست

خيلي سخته توي پاييز با غريبي آشنا شي اما وقتي كه بهار شد يه جوري ازش جدا شي خيلي سخته يه غريبه به دلت يه وقت بشينه بعد اون بگه كه هرگز نميخواد تو رو ببينه

مردن آن نیست که در سینه ی خاک دفن شوم مردن آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم

اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است ." ايتاليايي ها ميگن:"عشق يعني ترس از دست دادن تو !" ايراني ها ميگن :"عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود

تو دریایی و من موجی اسیرم که می خواهم در آغوشت بمیرم بیا دریای من آغوش بر کش نمی خواهم جدا از تو بمیرم

آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم... آن عهد که بستیم به پیمانه شکستیم... ای فاتح هر قلب همان طور که گفتی... ما عهد شکستیم ولی دل نشکستیم...

خدايا نسيم نوازش كجاست ... كويرم ، سرآغاز بارش كجاست بيا تا به لبخند عادت كنيم ... به اين راز پيوند عادت كنيم بيا ساده مثل چكاوك شويم ... بيا باز گرديم و كودك شويم

عشق، نردبانی است كه ما را از خود بالا می كشد. عشق، همان فعل انفعالی است كه در برابر گل سرخ به ما دست می دهد. عشق، عزرائیل زیبایی است كه رسید، جسم ما رامی گیرد و قبض روح راامضا می كند عشق، اولین آهی است كه در آیینه كشیده ایم. عشق، اولین حقوق ما از باجه معرفت است. عشق،خرید وفروش با پای عاشق و معشوق است.

قلب من يک جاده تاريک بود / با تو قلبم کلبه پيوند شد / اشک هايم مثل نيلوفر شکفت / حاصلش يک اسمان پيوند شد

Comment

salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
            Originally posted by abadani69 View Post
            Ok bacheha, man in thread ro mizanam ke har kas dust dare biyad va SMS e eshgholane bezare. SMS ha mitoone be Farsi va ya English baashe. khodam ba chandta shoru mikonam.

اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دوردنيارادرهشتاد روز بچرخم،ترجيح ميدهم دورتوبچرخم،چون تودنياي مني

يادت باشه دنيا گرده,هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي.!!!

گفتمش بي تو چه ميبايد کرد ؟ عکس رخساره ي ماهش را داد .. گفتمش همدم شبهايم کو ؟ تاري اززلف سياهش راداد .. وقت رفتن همه روميبوسيد به من ازدور نگاهش راداد .. يادگاري به همه داد و به من... انتظار سرراهش را داد

عشق یعنی کوچک کردن دنیا به اندازه یک نفر و بزرگ کردن یک نفر به اندازه دنیا.

اگه تنها بودی تو تنهاییت احساس کردی که تنها بنده تنها فقط تویی ناراحت نباش چون یکی رو داری که خودش تنهاست اما هیچوقت تنهایی رو برای بنده هاش نمیخواد به اون رجوع کن میبینی که تنها نیستی

کودکي گفتند : عشق چيست؟ گفت : بازي- به نوجواني گفتند : عشق چيست؟ گفت : رفيق بازي- به جواني گفتند : عشق چيست؟ گفت : پول و ثروت- به پيرمردي گفتند : عشق چيست؟ گفت :عمر- به عاشقي گفتند : عشق چيست؟ چيزي نگفت.آهي کشيد و سخت گريست

فرشتگان از خدا پرسيدن: خدايا تو که بشر رو انقدر دوست داري چرا غم را آفريدي ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفريدم چون اين مخلوقه من تا غمگين نباشه به ياد خالقش نمي افته

وقتی که به هم که میرسیم سه نفریم من وتو وبوسه از هم که جدا میشویم چهار نفریم تو وتنهایی من وعذاب

دلم بدجور هواي دستها ت رو كرده. لحظه شماري مي كنم براي اون لحظه كه حقت رو كف دستت بذارم

زندگي به من آموخت كه چگونه گريه كنم اما گريه به من نياموخت كه چگونه زندگي كنم....تو نيز به آموختي چگونه دوست بدارم اما به من نيا موختي كه چگونه تو رو فراموش كنم

Comment

salammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Comment

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ...هر که با ما بود از ما می گریخت ...چند روزی ست حالم دیدنیست... حال من از این و آن پرسیدنیست... گاه بر روی زمین زل می زنم... گاه بر حافظ تفاءل می زنم... حافظ دیوانه فالم را گرفت... یک غزل آمد که حالم را گرفت: ... ما زیاران چشم یاری داشتیم... خود غلط بود آنچه می پنداشتیم

امید دارویی است که شفا نمی دهد ، اما درد را قابل تحمل می کند .

ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست

چه غريبانه ميگريست آن شب بي تو تکه ابري که سکوت وجودم رو فهميد و چه غريبانه خنديدم آن روز که بي تو مرگم را فهميد

به من میگفت: آنقدر دوستت دارم که اگر بگویی بمیر، میمیرم باورم نمیشد...فقط برای یک امتحان ساده به او گفتم، بمیر...! سالهاست که در تنهایی پژمرده ام، کاش امتحانش نمیکردم

قانون معرفت ميگه: باهام باشي باهاتم...... ديوونه بشي ديوونه ميشم....... مريض بشي مريض ميشم...... بميري ميميرم..... تنهام بذاري ......منتظرت ميمونم

کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه ي فردا نبود کاش بودي تا براي قلب من زندگي اين گونه بي معنا نبود کاش بودي تا لبان سرد من بي خبر از موج و از دريا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بعد تو اين زندگي زيبا نبود

من نبردم از یاد لحظه ی زیبایی که تو من را به فراسوی نگاهت بردی ودر آن لحظه ی روییدن عشق من فقط غرق در آهنگ صدایت بودم ولی افسوس که بردی از یاد قلب تنها وترک خورده ی من که فقط مال تو بود

اگر کسي را دوست داشته باشي ،نمي توني توي چشم هاي اون زل بزني... نمي توني دوريش را تحمل کني... نمي توني بهش بگي که چقدر دوستش داري... نمي توني بهش بگي چقدر بهش نياز داري ... واسه همينه که عاشق ها ديوونه ميشن

مرا اینگونه باور کن... کمی تنها ، کمی بی کس ، کمی از یادها رفته... خدا هم ترک ما کرده ، خدا دیگر کجا رفته...؟! نمی دانم مرا آیا گناهی هست..؟ که شاید هم به جرم آن ، غریبی و جدایی هست..؟؟؟

براي مرگ خود يک بهانه ميخواهم ... يک بهانه ي پوچ عاشقانه مي خواهم ... از غمي که مي داني .. با تو بودنم مرگ ست .. بي تو بودنم هرگز! .. اگر بهانه اين باشد .. من بهانه مي گيرم و عاشقانه ميميرم

زمان طولاني ميشودبراي کساني که غصه دارند.کوتاه ميشود براي کساني که شاد هستند. دير مي گذرد براي کساني که منتظر هستند زود مي گذرد براي کساني که عجله دارند اما............ ........ اما ابدي ميشودبراي کساني که عاشق هستند

آرزويم اين است نرود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد......نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز........و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي........عاشق آنكه تو را مي خواهد.......و به لبخند تو از خويش رها مي گردد......... و ترا دوست بدارد به همان اندازه كه دلت مي خواهد //////////// ///////// ///// سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد

هيچکس تنهاييم را حس نکرد لحظه ويرانيم را حس نکرد در تمام لحظه هايم هيچکس وسعت حيرانيم را حس نکرد آن که سامان غزلهايم از اوست بي سر و سامانيم را حس نکرد

وقتي اشكهايم بر روي زمين ريخت تو هرگز نديدي كه چگونه مي گريم . تو دلم را با بي كسي تنها گذاشتي و چشمانم را به انتظار نگاهت گريان گذاشتي

لبريزتر از هزار پيمانه شديم ديوانه*تر از هزار ديوانه شديم ديديم گلي به روي ما مي*خندد از پيله درآمديم و پروانه شديم

از دور چه زيباست امواج آبيه عشق اما دريغ و افسوس چون مي رسي سراب است

ديوانه كسي است كه حرف دلش را مي زند

شراب را دوست دارم چون رنگ خونه . خون را دوست دارم چون در رگ جاریست . رگ را دوست دارم چون به قلب راه داره . قلب را دوست دارم چون جایگاه توست

بچه که بودم تا 10 میشمردم ، فکر میکردم آخر همه چی 10 هستش، حالا نمیدونم آخر دوست داشتن چقدره ، ولی میخوام بگم دوستت دارم قدر 10 تای بچگی

عا شقه سر مست و بی پروا منم*** بی خبر از خیش و از دونیا منم*** بس که با جان و دلم آمیختی*** کس نداند این تو هستی یا منم...؟؟؟

وقتی یه مشکل بزرگی داشتی نری پیش خدا بگی خدا جون من یه مشکل بزرگ دارم.... برو پیش مشکله...بگو مشکل جون من یه خدای بزرگ دارم... حل میشه

پيروزي افتخار آميز دانشمندان ايراني در عرصه ي انرژي هسته اي و دستيابي آن عزيزان به اورانيوم غني شده رو ولش كن خودت چه طوري تركه ميفته زمين ميگه بابا جاذبه

خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ کمي غمگين به ياد اون همه ترديد به ياد آسموني که منو از چشم تومي ديد اگه گفتم خداحافظ نه اين که رفتنت سادست نه اين که مي شه باور کرد دوباره آخر جادست خداحافظ واسه اينکه نبنديم دل به رويا ها بدونيم بي تو با تو همين جسم اين دنيا ،خداحافظ خداحافظ همين حالا خدا حافظ

اگه خواستي يه كسي، عاشق هم نفسي، عمرشو حيرونت كنه، جونشو قربونت كنه، جون مادرت رو ما يكي حساب نكن

قفس داران سكوتم را شكستند/دل دائم صبورم را شكستند به جرم پا به پاي عشق رفتن/پروبال عبورم را شكستند مرا از خلوتم بيرون كشيدند/چه بي پروا حضورم راشكستند تمنا در نگاهو موج مي زد/ولي روياي دورم را شكستند

اگه یه وقت به سیخ کشیدمت ناراحت نشو چون خیلی جیگری

عشق مثله ابه.....مي توني تو دستات قايمش کني....اما يه روز باز مي کني مي بيني نيست....قطره قطره چکيده و بي انکه بفهمي دستات پر از خاطرست

هميشه واسه گلي خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسيد يادش باشه ريشش کجاست

مهم نيست كه دلت دريا باشه يا بركه، مهم اينكه كه نزاري كسي توش جيش كنه

دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست ... اما اگه حرفاشون از دل باشه می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه

مي دوني اگه صخره و سنگ تو مسير رودخانه ي زندگيت نباشه صداي آب اصلا قشنگ نيست؟

کاش دوستي ها مثل رابطه دست و چشم بود. وقتي دستت زخم مي شه چشمت گريه ميکنه و وقتي چشمت گريه مي کنه دستت اشکشو پاک مي کنه

ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم...

بعد از مرگم تکه يخي به شکل صليب بر روي سنگ قبرم بگذاريد تا با اولين طلوع خورشيد اب شودوبه جاي يار برايم گريه کند

آيا مي دانيد که تفاوت پير دختر با پير پسر چيست؟ اولي موفق نشده ازدواج کنه ولي دومي موفق شده ازدواج نکنه

غم نخور! هم روزگارم! من هوای تو رو دارم! واسه چاردیوارقلبت٬ صدتاپنجره میارم! غم نخور! زیبای خفته! نا امیدی حرف مفته! رنگ عوض می کنه این شب٬ با غزل های نگفته

کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه ي فردا نبود کاش بودي تا براي قلب من زندگي اين گونه بي معنا نبود کاش بودي تا لبان سرد من بي خبر از موج و از دريا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بعد تو اين زندگي زيبا نبود

يک روز رسد غمي به اندازه ي کوه ، يک روز رسد نشاط به اندازه دشت ، افسانه ي زندگي اين چنين است عزيزم در سايه کوه بايد از دشت گذشت

هر که شد محرم دل در حرم یار بماند وان که این کار ندانست در انکار بماند اگر از پرده برون شد دل من عیب مکن شکر ایزد که نه در پرده پندار بماند

وقت تونستی برف روسیاه کنی . هر وقت تونستی پای کلاغ رو سفید کنی . هر وقت تونستی آتش رو ببوسی هر وقت تونستی توی آب یه نفس عمیق بکشی اون موقع من هم می تونم تو رو فراموشت کنم

Comment

هرگز چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان نکن
                  -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  کاشکي بدوني چشمات و به صدتا دنيا نميدم يه موج گيسوي تورو به صدتا دريا نميدم

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  مي شه بعضي ها رو مثل اشک از چشمات بندازي.... اما نمي توني جلوي اشکي رو بگيري که با رفتن بعضي ها از چشمات جاري مي شه......

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  دوستش مي دارم چرا که مي شناسمش به دوستي و يگانگي هنگامي که دستان مهربانش را به دست مي گيرم تنهايي غم انگيزش را در مي يابم و انگاه در مي يابم که مرا ديگر از او گريزي نيست

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را هرگز نميگيرد كسي در قلب من جاي تو را آبي تر از آنيم كه بي رنگ بميريم شيشه نبوديم كه با سنگ بميريم تقصير كسي نيست كه اينگونه غريبيم شايد كه خدا خواست كه دلتنگ بميريم

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  ميدونستيد که هيچ بلور برفي شبيه اون يکي نيست؟مثل اثر انگشت آدمها...يکبار تو کوه يکي از بچه ها زير برف بهم گفت:انگار فرشته ها نشستند اون بالا و دارن اينارو قالب ميزنند! هر وقت برف مياد يادش م? افتم...بعضي حرفها چقدر تو ذهن آدما ميمونه

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  شكايت نمي كنم ، اما ايا واقعا نشد كه درگذر همين هميشه بي شكيب ، دمي دلواپس تنهايي دستهاي من شوي؟ نه به اندازه تكرار ديدار و همصدايي نفسهامان ! به اندازه زنگي ..... واقعا نشد؟؟؟؟

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  تو به من خنديدي و نمي دانستي
                  من به چه دلهره از باغچه ي همسايه
                  سيب را دزديدم
                  باغبان از پي من تند دويد
                  سيب را در دست تو ديد
                  غضب الوده كرد نگاه
                  و تو رفتي و هنوز
                  سالهاست كه در گوش من ارام ارام
                  خش خش گام تو تكرار كنان
                  مي دهد ازارم
                  و من انديشه كنان
                  غرق اين پندارم
                  كه چرا
                  خانه ي كوچك ما
                  سيب نداشت

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  دوسِت داشتم ولي هرگز نگفتم نگفتــم تـا ز چشــــم تـو نيفتـم نگفـتـم تــا نــدوني عاشـــقم مــن نـدوني بعــدِ تــو از پـا مي افتـم خيــال کـردم اگـــه روزي بـــدوني مي ري شعر جدايي رو مي خـوني مي ري تنها ميشم با بغض و گـريه تــوي شهــــر و ديـــار بي نشــوني

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  نديدي چشمهايم زير پايت جان سپرد آخر گلويم از صداي، هاي هايت جان سپرد آخر نفهميدي صدايم بغض سنگيني به دوشش بود اما از جفايت جان سپرد آخر نترسيدي بگويد عاشقي نفرين به آيينت كه از چشمان جادويت خدايت جان سپرد آخر نمي داني و مي دانم كه دل در خواهش آن انزوايت جان سپرد آخر چقدر عزلت نشيني از براي يار دلگير است بخوان شعرم كه شعرم در هوايت جان سپرد آخر

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  چشم در راه كسي هستم كوله يارش بر دوش ، آفتابش در دست خنده بر لب ، گل به دامن ، پيروز كوله بارش سرشار از عشق ، اميد آفتابش نوروز باسلامش ، شادي در كلامس ، لبخند از نقس هايش گُل مي بارد با قدم هايش گُل مي كارد مهربان ، زيبا ، دوست روح هستي با اوست !

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  اي سر آغازهمه خوبي ها مينويسم از تو تو که سر سبز ترين منظره ايي تو که سر شارترين عاطفه ايي برترين خواهش و احساس نياز وبدان تا به ابد دوستت ميدارم دوستت ميدارم از زمين تا بخدا از همين نقطه ي خاکي تا عرش

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                  آنکه مي*خواهد روزي پريدن آموزد، نخست مي*بايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمي*کنند

Comment

Comment

• age to koche pas kochehay delam gom shody

donbal kasi nagard ke adres behet bede?

chon gheir az to hich kas onja nist....

behtarin sedai zendegi man tapeshe ghalbe tost

v behtarin roze zendegie man roze tavalode

tost pas beman v bedan ke ta abad asheghane

dostat daram

mahi be ab goft: to nemitoni ashkai mano

bebini chon man to abam?

ab javab dad:ama man mitonam ashkai toro ehsas

konam chon to toi ghalbe mani....

age gofti in chie

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

0<-<

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

in manam ke az dorit mordam.

on vaghti ke fekr

mikoni hich kasi nist harfe deleto befahme

kasi hast ke baraye didanet rooz shomari

mikone

Comment

• migam....shoma azizan ke kharej az iran hastin - soed maslan...mitonin be iran sms bedin va sms daryaft bekonin?

Darzemn daste hame shoma dard nakone bavate smshaye besiar ziba...
                        >> Doroste ke inja bozorg shodam man vali khone IRANI to raghame <<

Az in ghafas, az in zamin mikham beram paar bekesham,
                        baraye in hame diavar yek goshei daar bekesham

Comment

• سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
                          آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
                          تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت
                          جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
                          سوز دل بین که ز بس آتش اشکم دل شمع
                          دوش بر من ز سر مهر چو پروانه بسوخت
                          آشنایی نه غریب است که دلسوز من است
                          چون من از خویش برفتم دل بیگانه بسوخت
                          خرقه زهد مرا آب خرابات ببرد
                          خانه عقل مرا آتش میخانه بسوخت
                          چون پیاله دلم از توبه که کردم بشکست
                          همچو لاله جگرم بی می و خمخانه بسوخت
                          ماجرا کم کن و بازآ که مرا مردم چشم
                          خرقه از سر به درآورد و به شکرانه بسوخت
                          ترک افسانه بگو حافظ و می نوش دمی

که نخفتیم شب و شمع به افسانه بسوخت

Comment

• آخر يه روز پرينت قلبم رو مي گيرم تا باورت بشه
                            كه با هر نفسم صد بار مي گم دوستت دارم.
                            [

اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است
                            اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است
                            Last edited by Dokhtare_Malous; 12-29-2007, 04:53 PM.

Comment

• man be hameja mitoonam sms bezanam ella iran, albate man az USA mizanam. fekr konam az keshvarhaye arabi beshe be iran sms zad.

zemnan,khahehs mikonam, omidvaram ke khoshetoon biyad az smsha

Originally posted by okiddi View Post
                              migam....shoma azizan ke kharej az iran hastin - soed maslan...mitonin be iran sms bedin va sms daryaft bekonin?

Darzemn daste hame shoma dard nakone bavate smshaye besiar ziba...

Comment

• Originally posted by abadani69 View Post
                                man be hameja mitoonam sms bezanam ella iran, albate man az USA mizanam. fekr konam az keshvarhaye arabi beshe be iran sms zad.
                                zemnan,khahehs mikonam, omidvaram ke khoshetoon biyad az smsha

Baaaleh az keshvaray Arabie har gohie delet mikhad mitoni bezani to Iran...Dar o darvazeh kamelan baz.

Comment

Working...
                                X