Announcement

Collapse
No announcement yet.

Love SMS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• آموخته ام که اگر نمي توانم ستاره باشم ؛ لزومي ندارد ابر باشم.

ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست

قلب مثل دو تا اتاق ديوار به ديوار هست که يکي از اتاقها غم و ديگري شادي. مي گن آروم بخند که تو اتاق بقلي غم را بيدار نکني

تو را به ياد آن روز...... تو را به گلبرگ هاي خشک آن رز خشکيده....... تو را به روز اول بار ديدنت.........تو را به اولين نگاه عاشقانه....... تو را به ياد بارون روز نيامدنت..... تو را به تنهايي روز رفتنت....... تو را به بوي بارون روز برگشتنت....... تنهايم مگذار ديگر

حقيقت و عشق تنها مفاهيمي هستن که ارزش زندگي

کردن براي آنها وصد البته ارزش مردن براي آنها وجود دارد

دوست داشتن کساني که دوستمان مي*دارند کار بزرگي نيست، مهم آن است آنهايي را که ما را دوست ندارند، دوست بداريم

لحظه ها را گذرانديم که به خوشبختي برسيم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختي بودند

زني مي رفت ، مردي او را ديد و دنبال او روان شد . زن پرسيد که چرا پس من مي آيي ؟ مرد گفت : برتو عاشق شده ام . زن گفت : برمن چه عاشق شده اي ، خواهر من از من خوبتر است و از پس من مي آيد ، برو و بر او عاشق شو . مرد از آنجا برگشت و زني بدصورت ديد ، بسيار ناخوش گرديد و باز نزد زن رفت و گفت : چرا دروغ گفتي ؟ زن گفت : تو راست نگفتي . اگر عاشق من بودي ، پيش ديگري چرا مي رفتي ؟ مرد شرمنده شد و رفت

عشق يعني خاطرات بي غبار دفتري از شعر و از عطر بهار عشق يعني يك تمنا , يك نياز زمزمه از عاشقي با سوز و ساز عشق يعني چشم خيس مست او زير باران دست تو در دست او عشق يعني ماتهب از يك نگاه غرق در گلبوسه تا وقت پگاه عشق يعني عطر خجلت ....شور عشق گرمي دست تو در آغوش عشق عشق يعني "بي تو هرگز ...پس بمان تا سحر از عاشقي با او بخوان عشق يعني هر چه داري نيم كن از برايش قلب خود تقديم كن

کاش وقتي زندگي فرصت دهد گاهي از پروانه ها يادي کنيم کاش بخشي از زمان خويش را وقت قسمت کردن شادي کنيم کاش وقتي آسمان باراني ست از زلال چشمهايش تر شويم وقت پائيز از هجوم دست باد کاش مثل پونه ها پرپر شويم

يه روز دل تصميم مي گيره سنگ شه تا ديگه عاشق نشه ميره و سنگ مي شه و ميره قاطي سنگ ها اما اونجاهم عاشق يه سنگي مي*شه

روي قبرم بنويسيد مسافر بوده است/ ........ بنويسيد كه يك مرغ مهاجر بوده است ...... بنويسيد زمين كوچه ي سرگردانيست

..... او در اين معبر پرحادثه عابر بوده است ...... صفت شاعر اگر همدلي و همدرديست ...... در رثايم بنويسد كه شاعر بوده است ....... بنويسيد اگر شعري ازاومانده بجاي ...... مردي از طايفه ي شعر معاصر بوده است ...... مدح گويي و ثنا خواني اگر دين داريست ...... بنويسيد در اين مرحله كافر بوده است ...... غزل حجرت من را همه جا بنويسيد ...... روي قبرم بنويسيدمهاجر بوده است

Comment

• Mibakhsheed agha,do you write these yourself?

Comment

• موقعي که داري واسه بدست آوردن کسي ميدوي آروم بدو چون شايد يکي هم داره واسه بدست آوردن تو ميدوه

نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجه ميديءتوي اين قلعه ي سنگي

من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهی كه بلغزد بر من ... من خودم بودم و یك حس غریب كه به صد عشق و هوس مِِی ارزد

سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم آحه آتیش کم داریم آتیش پاره

چهارشنبه سوری هر آتیشی که دیدی به یاد قلب منم باش آخه از دوریت بدجوری آتیش گرفته

چهارشنبه سوري نزديکه.يه وقت نري از رو آتيش بپري. . . آخه تجربه ثابت کرده اگه جيگر بره رو آتيش کباب ميشه

گر کسي يک*بار به تو خيانت کرد، اين اشتباه از اوست. اگر کسي دوبار به تو خيانت کرد، اين اشتباه از توست

ساقیا پیمانه ایرا لبریز کن هر چه دا ری در دهان سرریز کن ساقیامی ده که مدهوشم کند بی خبر از حال و بیهوشم کند ساقیا درد من را درمان نما جرعه ای می در دل ودر جان نما ساقیا محتاج درمان توام در سرای دل نگهبان توام ساقیا درمان دردم دست توست این دل بشکسته ام درشصت توست

اي كه از درد دلم با خبري / قرص دل درد مرا كي مي خري؟

هر وقت توي زندگي به يه در بزرگ رسيدي که روش يه قفل بزرگ بود نترس و نا اميد نشو!!! چون اگه قرار بود باز نشه جاش يه ديوار ميذاشتن

اس ام اس هاي مخصوص شب چهار شنبه سوري

با یاد سرخی گونه هات..
        درخشـش چشمات ..
        سوزاننـدگی لبـهات..
        داغــی عشقت
        از رو آتیش میپرم
        دوستت دارم آتیش پاره چهارشنبه سوری مبارک

مي دوني چقد دوستت دارم؟؟؟ به اندازه ي تمام موهاي سرت ضربدر تعداد نفس هايي كه تا آخر عمر مي كشي، ضربدر تمام ستاره هاي آسمون ضربدر صفر.

اگه شبا خوابت نمي بره
        اگه يه چيزي هست که مدام سکوت شبانه تو به هم مي ريزه
        اگه يه کسي مدام تو گوشت نجوا مي کنه
        اگه کلافه ميشي از اين همه نجوا و بي خوابي هاي شبونه
        خوب ميدوني مشکل چيه؟؟
        باز پنجره رو واز گذاشتي ..پشه اومده تو اتاق

بين من و تو اگه راه آهن باشه
        ##########
        اگه يه عالمه کوه باشه
        ^^^^^^^^^^^
        يا يه دنيا راه باشه
        _-_-_-_-_-_- _-_-_-_-
        _-_-_-_-_-_- _-_-_-_-
        باز هم نميتونه بين ما فاصله بندازه چون تــــــو........ تو قلبمي

تو پادگان چشمات راه رفتم بی معرفت....سهم من از عشقت کلاغ پر بود؟؟!!!؟

بمیرد آنکه غربت را بنا کرد
        تورا از من، مرا از تو جدا کرد

عشق من تو باش نه براي اينکه در اين دنياي بزرگ تنها نباشم.تو باش تا در دنياي بزرگ تنهاييم تنها ترين باشي..

آري دوستي دو نيمه دارد نيمي از آن عشقي است که دل تو را بيقرار کرده است و نيمي ديگر آن محبتي است که در دل من مي تپد

چه بسيارند كساني كه به هنگام غروب ، از غصه ناپديد شدن آفتاب چنان مي گريند كه ريزش اشك ها مانع از ديدن ستارگان مي شود

مرگ هيجان انگيز ترين صحنه ي زندگي ماست كه هيچ گاه آن را براي ديگران تعريف نمي كنيم.

Comment

• I don't have farsi keyboard Miss Lady!

Originally posted by setarehjoon View Post
          Mibakhsheed agha,do you write these yourself?

Comment

• دوسِت داشتم ولي هرگز نگفتم نگفتــم تـا ز چشــــم تـو نيفتـم نگفـتـم تــا نــدوني عاشـــقم مــن نـدوني بعــدِ تــو از پـا مي افتـم خيــال کـردم اگـــه روزي بـــدوني مي ري شعر جدايي رو مي خـوني مي ري تنها ميشم با بغض و گـريه تــوي شهــــر و ديـــار بي نشــوني

توي آسمون دنيا هر کسي ستاره داره؛ چرا وقتي نوبت ماست آسمون جايي نداره؛ واسه من تنهايي درده؛ درد هيچ کس و نداشتن هر گل پژمرده اي رو تو کوير سينه کاشتن ديگه باور کرده اي من که بايد تنها بمونم تا دم لحظه ي مردن شعر تنهايي بخونم

: سخته غرورت رو واسه يه نفر بشكني.بد بفهمي دوست نداره.خيلي سخته دوسش داشته باشي ولي نتوني باهاش بموني.خيلي سخته گريه كني ولي بهونه نداشته باشي.خيلي سخته كسي كه تمام زندگي تو به پاش ريختي تو چشات نگاه كنه و بگه دوست ندارم.خيلي سخته مجبور باشي سختترين چيزهارو تحمل كني. خيلي خيلي خيلي سخته نافرجام عاشق باشي

اگه قرار بود تو دنيا چيز ديگه اي باشم، دوست داشتم جاي اشك رو صورت تو باشم: تو چشات متولد بشم رو پلكات جون بگيرم رو گونه هات جاري بشم و رو لبات بميرم

آبي تر از آنم كه بيرنگ بميرم... از شيشه نبودم كه با سنگ بميرم... من آمده بودم كه تا مرز رسيدن... همراه تو فرسنگ به فرسنگ بميرم ...تقصير كسي نيست كه اينگونه غريبم.... شايد كه خدا خواست كه دلتنگ بميرم

تو مي روي و نگاهم به راه مي ماند دلم ز رفتن تو بي پناه مي ماند تو مي روي به سلامت ولي دل تنگم اسير و خسته ز غم بين راه مي ماند مگير از من عاشق نگاه شوقت را که جاي هر قدمت يک نگاه مي ماند خوشا به روز سپيدت که مي روي به سفر که روزگار دل من سياه مي ماند خيال کوچ اگر داري از ديار دلم مرو که جاي تو اين اشک و آه مي ماند مگير فاصله از من که چهره خوبت هميشه در نظرم مثل ماه مي ماند

عشق چيست به كودكي گفتند :عشق چيست؟ گفت : بازي به نوجواني گفتند : عشق چيست؟ گفت : رفيق بازي به جواني گفتند : عشق چيست؟ گفت : پول و ثروت به پيرمردي گفتند : عشق چيست؟ گفت :عمر به عاشقي گفتند : عشق چيست؟ چيزي نگفت آهي كشيد و سخت گريست به گل گفتم: عشق چيست؟ گفت : از من خوشبو تره به پروانه گفتم: عشق چيست؟ گفت :از من زيبا تره به شب گفتم عشق چيست؟ گفت: از من سوزنده تره به عشق گفتم تو آخر چه هستي ؟؟؟.. گفت نگاهي بيش نیست

چقدر عجيبه که تا مريض نشي کسي برات گل نمي ياره تا گريه نکني کسي نوازشت نمي کنه تا فرياد نکشي کسي به طرفت بر نمي گرده تا قصد رفتن نکني کسي به ديدنت نمي ياد و تا وقتي نميري کسي تورو نمي بخشه
            Last edited by Dokhtare_Malous; 04-08-2008, 08:54 PM.

Comment

• نمی دونم از کجا شروع کنم ؟ اصلا نمی دونم چه جوری باید شروع کنم ؟ فقط می دونم که امروز حالم خیلی بده ، خیلی بد . تووی تموم زندگیم سعی کردم آدم مفید ، خونگرم ، خوش خنده و قابل اعتمادی باشم . توی غمهای دوستام شریک باشم .از خوشحالیشون لذت ببرم ........ برای همه یه خونه ی پناهی بودم که هر وقت به مشکلی بر می خوردن سریع میان پیش من چون می دونن براشون هر کاری رو که بتونم می کنم حتی کارایی رو که گفتن نمی تونی رو هم براشون کردم . برای کسایی که می شناختم و نمی شناختم پل شدم تا بگذرند و به هدفشون برسند ........ ولی امروز دلم یهو گرفت که ای خدا پل من کیه ؟ مگه اینم دلش نمی گیره ؟؟ و هزاران مگه ی .......... دیگر

Comment

• wo0o0o0o0o0o0o0o0w nice.. 5aylii mamnooon
                Aaaaaakhe Biii Tu Na Mitooonam

Comment

• 5a7esh mikonam

Comment

• Taghdim be jigare khodam
                    هرگز لبخند را ترک مکن حتی وقتی ناراحتی . چون هر کسی امکان دارد عاشق لبخند تو باشد

Comment

• سازنده ترين کلمه((گذشت)) است?آن را تمرين کن. پرمعني ترين کلمه((ما)) است?آن را به کار بر. عميق ترين کلمه((عشق)) است?به آن ارج بده. بي رحم ترين کلمه(( تنفر)) است?با آن بازي نکن. خودخواهانه ترين کلمه((من)) است?از آن حذر کن. نا پايدارترين کلمه((خشم)) است?آن را فرو بر. بازدارنده ترين کلمه((ترس)) است?با آن مقابله کن. با نشاط ترين کلمه ((کار)) است?به آن بپرداز. پوچ ترين کلمه((طمع)) است?آن را بکش. سازنده ترين کلمه((صبر)) است?براي داشتنش دعا کن

************ **
                      سرنوشت تصميم ميگيرد كه تو در زندگي با چه كسي ملاقات كني اما تنها قلب توست كه مي تواند تصميم بگيرد چه كسي در زندگي تو باقي ميماند خوشا آنان که در بازار گيتي خريدار وفا بودند و هستند ? خوشا آنان که در راه رفاقت رفيق باوفا بودند و هستند

************ **
                      آنکه مي*خواهد روزي پريدن آموزد، نخست مي*بايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمي*کنند

************ **
                      خيلي سخته که ببيني يه آهو اسير پنجه هاي يه شير شده!!! ولي تلخ تر از اون اينه که ببيني يه شير اسير چشمهاي يه آهو شد

************ **
                      سرنوشت سه دفعه بهت دروغ ميگه؟ اولين بار وقتي به دنيات مياره دومين بار وقتي عاشقت ميكنه سومين بار هم زندگي رو ازت ميگيره تا بفهمي همش خواب بود و بس

************ **
                      کاغذ سفيد را هر چقدر هم که تميز و زيبا باشد کسي قاب نمي گيرد براي ماندگاري در ذهن ها بايد حرفي براي گفتن داشت

************ **
                      متاسفانه نداري! البته تقصير هم نداري! من چيكار كنم نداري ديگه! دست خودتم نيست كه نداري! خب نداري ديگه بابا . . . لنگه نداري

************ **
                      من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من ? من خودم بودم و يك حس غريب كه به صد عشق و هوس مِِي ارزد

************ **
                      گريه کردم اشک بردلم مرحم نشد ناله کردم ذره اي ازدردهايم کم نشد درگلستان بوي گل بسياربوييدم ولي ازهزاران گل گلي همچون توپيدا نشد

************ **
                      دوستت دارم کمتر از خدا و بيشتر از خودم چون به خدا ايمان دارم و به تو احتياج

************ **
                      رفتي و نديدي که چه محشر کردم با اشک تمام کوچه را تر کردم وقتي که شکست بغض تنهايي من وابستگي ام را به تو باور کردم

************ **
                      انسان همچون ستوني از نور در ميان خرابه هاي بابل ، نينوا ، پالمير و بمبئي ايستاد و در همان حال سرود جاودانگي سر داد : بگذار زمين هر آنچه را که داده است باز پس گيرد . زيرا من ، انسان ، پاياني ندارم

************ **
                      گاهي وقتا ادما در عرض چند ثانيه دل کسي رو که دوستش دارن ميشکنن منو بابت اون ثانيه ها ببخش

************ **
                      دخترک هميشه به پسرک ميگفت من براي 3 چيز عاشق تو شدم ::: 1-نجابت 2-وفاداريت 3-زيباييت پسرک روز تولد دختر 3 حيوان خانگي به او هديه داد 1-اسب 2-سگ 3-قناري تا دخترک خواست دليلش را بپرسد پسرک رفته بود براي هميشه

************ **
                      تنها بي تو منو پنجره هاي بسته ، بي تو منو و زمزمه هاي خسته بي تو منو و شب ناله هاي بارون ، تنهايي و دل به خون نشسته دل به خون نشسته بي تو غريبه گشتم ، با همه سرگذشتم رو تن تنهايي هام ، اسم تو رو نوشتم اي که نگاه ت ، زنگ صدات ، به ياد کوچه مونده تو گوش هر پنجره اي ، ازروشنايي خونده ترانه هات برده منو ، تا سرزمين رويا گفتي ازين شب سياه ، چيزي تا صبح نمونده بي تو غريبه گشتم ، با همه سرگذشتم رو تن تنهايي هام ، اسم تو رو نوشتم

************ **
                      چشم چشم :دو ابرو.نگاه من به هر سو:پس چرا نيستي پيشم؟نگاه خيس تو کو؟ گوش گوش دوتا گوش.دو دست باز يه اغوش.بيا بگير قلبمو.يادم تو را فراموش?؟ چوب چوب يه گردن.جايي نري تو بي من. دق مي کنم ميميرم.اگه دور بشي از من .دست دست دو تا پا. ياد تو مونده اينجا.يادت مي ياد که گفتي:بي تو نمي رم هيچ جا?.؟ من؟ من؟

************ **
                      قانون 11 نيوتون:اگه با سرعت نور حركت كني مي توني خودت رو ماچ كني

************ **

Comment

• براي خريدن عشق هر کس هرچه داشت آورد،* ديوانه هيچ نداشت و گريست،* گمان کردند چون هيچ ندارد مي گريد،* اما هيچکس ندانست که قيمت عشق اشک است

************ **
                        دل هيچکس نمي سوزد براي حال غمناکم مگر سوزد همان شمعي که مي سوزد سر خاکم

************ **
                        اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به سامان برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم

************ **
                        به چشمانت عادت کرده بودم / با دستانت رفاقت کرده بودم
                        نمى آيى توامشب کاش ديشب / دل سيرى نگاهت کرده بودم

************ **
                        دلم در حلقه غمها نشسته / زبانم بسته و سازم شکسته
                        وجودم پر ز شعر عاشقانه ست / تو را مي خواهم و اينها بهانه ست

************ **
                        من ساده و بيرنگم / من عاشق دلتنگم
                        صد بار بزن قطع کن / من عاشق تک زنگم!

************ **
                        عاشقى را شرط اول ناله و فرياد نيست
                        تا کسى از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست
                        عاشقى کار هر عياش نيست
                        غم کشيدن صنعت نقاش نيست

************ **
                        عشق آن نيست که يک دل به صد يار دهي
                        عشق آن است که صد دل به يک يار دهي

************ **
                        شمع سوزان توام، اينگونه خاموشم نکن
                        از کنارت مي روم، اما فراموشم نکن

************ **
                        بايد خريدارم شوي، تا من خريدارت شوم
                        بايد گرفتارم شوي، تا من گرفتارت شوم
                        من نيستم چون ديگران، بازيچه بازيگران
                        اول بدام آرم ترا، آنگه گرفتارت شوم

Comment

• دوست داشتن رو بايد از برگ درخت آموخت وقتي زرد مي شه، وقتي مي ميره ؛ وقتي از درخت جدا مي شه ؛ بازم پاي همون درخت مي افته

نگاهم ياد باران كرده امشب ،مرا سر در گريبان كرده امشب ،غم و فرياد من از اين وان نيست،دلم ياد رفيقان كرده امشب.

من از زندگاني آموختم چگونه اشك ريختن را ولي اشكهايم نياموخت چگونه زندگي كردن را

همیشه نبودنت کنارم ،مرا می آزارد و من عجیب بهانه گیر می شوم . ...... تو اما........لبخند مهربانت ، ماندگار پیوست می شود بر سکوت

اين ديوار هاي سردغرور؛هيچ گاه فرصت نداد که"زمرمه هاي دلتنگي ام"به سوي تو پر گيرند. کاش بيايي همراه نسيم عشق؛از پشت پنجره نيمه باز رو به قلبم

عشق تو چشماي هم نگاه كردن نيست با چشماي هم به زندگي نگاه كردنه

براي زيستن دوقلب لازم هست. قلبي که دوست بدارد . قلبي که دوستش بدارند. قلبي که هديه کند . قلبي که بپذيرد

وقتي دل تنگ شدي به ياد بيار کسي رو که خيلي دوستت داره،وقتي نا اميد شديبه ياد بيار کسي رو که تنها اميدش تويي. وقتي ساکت شدي به ياد بيار کسي رو که به شنيدن صداي تومحتاجه

تو دريايي و من موجي اسيرم...كه مي خواهم در آغوشت بميرم... بيا درياي من آغوش بر كش...نمي خواهم جدا از تو بميرم

هيچ کس ويرانيم را حس نکرد .وسعت تنهائيم را حس نکرد .در ميان خنده هاي تلخ من .گريه پنهانيم را حس نکرد .در هجوم لحظه هاي بي کسي درد بي کس ماندنم را حس نکرد .آن که با آغاز من مانوس بود . لحظه پايانيم را حس نکرد

بعضي عشق ها آتشين اما كم عمق و سطحي هستند گردبادي بر پاي مي كنند و زود هم سرد مي شوند اما بعضي عشق ها عميق است و ملايم چون يك نخ باريك شروع مي شود و در طول زمان استمرار مي يابد

اگه تو دنيا هيچي هيچي نداشته باشي مطمئن باش سه چيز هميشه مال تو هست:خداي مهربون، فکراي قشنگ وقلب کوچيک من

گله مي*كرد ز مجنون ليلي - كه شده رابطه*مان ايميلي
                          حيف از آن رابطه*ي انساني - كه چنين شد كه خودت مي*داني

عشق وقتي بشود دات*كامي - حاصلش نيست به جز ناكامي
                          نازنين خورده مگر گرگ تو را - برده يا دات*نت و دات*ارگ تو را

بهرت اي*ميل زدم پيشترك - جاي سابجكت نوشتم: به درك
                          به درك گر دل من غمگين است - به درك گر غم سنگين است

به درك رابطه گر خورده ترك - قطع آن هم به جهنم به درك
                          آنقدر دلخورم از اين ايميلم - كه به اين رابطه هم بي*ميلم

مرگ ليلي نت و مت را ول كن - همه را جاي OK كنسل كن
                          OFF كن كامپيوتر را جانم - يار من باشد و ببين من ON ام

اگرت حرفي و پيغامي هست - روي كاغذ بنويس با دست
                          نامه يك حالت ديگر دارد - خط تو لطف مكرر دارد

خسته از Font و ز Format شده*ام - دلخور از گردالي @ (ات) شده*ام

كرد ريپلاي به ليلي مجنون - كه دلم هست از اين سابجكت خون
                          باشه فردا تلفن خواهم كرد - هر چه گفتي كه بكن خواهم كرد

زودتر پيش تو خواهم آمد - هي مرتب به تو سر خواهم زد
                          راست گفتي تو عزيزم ليلي - ديگر از من نرسد ايميلي

نامه*اي پست نمودم بهرت - به اميدي كه سرآيد قهرت...

Comment

• هرگز براي عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش گاهي در انتهاي خارهاي يك كاكتوس به غنچه اي ميرسي كه ماه را بر لبانت مي نشاند
                            ************ **
                            هر قطره اشك نشانه غمه، هر سكوت نشانه تنهائيست، هر لبخند نشانه مهرباني
                            و هر sms نشانه اي از دلتنگي من براي تو

************ **
                            تصوير چشمان تو را در رويا ها كشيدم، باغ گلي از جنس مريم ها كشيدم، تو گم شدي در جاده هاي ساكت و دور، من هم به دنبال نفس هايت دويدم...
                            ************ **
                            تو اون فرشته اي كه وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پائيز را مي كشند تا جاي پاهات رو بوسه بزنند

************ **
                            كاش مي شد عطش زمزمه ياد تو را در شط فاصله ها شست و فراموشت كرد

************ **
                            خوردن شيريني خيلي راحته٬ خوندن داستان شيرين هم راحته٬ اما پيدا كردن دوست شيرين خيلي سخته! تو چطوري منو پيدا كردي؟

************ **
                            تنهايي، اين واژه را بلندترين شاخه درخت خوب مي فهمد
                            ************ **
                            جاده عشق همسفر مي خواست و من، تو را برگزيدم به خاطر قلب مهربانت
                            ************ **
                            كاش بداني روشن ترين ستاره بخت مني . پس بتاب و دنياي مرا روشن كن .
                            ************ **
                            من تو را پرسيدم : ايا خدا تنهاست؟ گفتي خدا هر جا همراه آدم هاست، گفتي خدا خوب است، گفتي كه زيباروست، هر انچه ما داريم گفتي فقط از اوست

************ **
                            عهد كردم اگر بوسه داد توبه كنم... بوسه اي داد چو برداشت لب از روي لبم توبه كردم كه دگر بوسه بي جا نكنم

************ **
                            تقديم به آن نگاهي كه تمام هستي و دلم فداي اوست : طلايي ترين روزها ، ارزاني نگاه مهربانت و بغل بغل گل مريم پيشكش قلب مهربانت...

************ **
                            خدايا اگر تو درد عاشقي را مي كشيدي تو هم زهر جدايي را به تلخي مي چشيدي اگر چون من به مرگ ارزو ها مي رسيدي پشيمان ميشدي از اينكه عشق را افريدي
                            ************ **
                            اگه خوبي بدي از ما ديدي من رو حلال كن چون فردا مي خوام برم بيمارستان كه دريچه ي قلبم رو عمل كنم و يه دريچه بذارم كه فقط به روي تو باز بشه
                            ************ **
                            تمناي من براي با تو بودن... تمناي آب براي زنده بودن است! تمناي هوا براي نفس کشيدن است! تمناي آتش براي گرم شدن است! تمناي خاک براي روئيدن است! تمناي صدا براي فرياد زدن است! تمناي نور براي روشن بودن است! و تمناي عاجزانه ام... تمناي عشق براي عاشق بودن است!!!

Comment

• زندگی گفت که آخر چه بود حاصل من؟ عشق فرمود تا چه گوید دل من,عقل نالید کجا حل شود مشکل من , مرگ خندید در خانه ی ویرانه ی من

************ **
                              اسپانيايي ها ميگن : "عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است ." ايتاليايي ها ميگن: "عشق يعني ترس از دست دادن تو !" ايراني ها ميگن : "عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق كه با يك ببخشيد تمام ميشود

************ **
                              LOVE
                              L : لنگت پيدا نميشه
                              O : عمرمي
                              V : وجودمي
                              E : انگار اشتباه فرستادم
                              ************ **
                              زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردنه.
                              ************ **
                              هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود چيزي ياد نگرفتم.
                              ************ **
                              من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند افسوس که قصه مادربزرگ درست بود هميشه يکي بود و يکي نبود.

************ **
                              چه زيباست به ياد تو با چشمهاي خسته گريستن چه زيباست هميشه در تنهايي تو را حس کردن چه زيباست در خيال با تو زندگي کردن عزيزم نام تو بر قلبم خالکوبي شده تا فراموشت نکنم . نازنين من همچون نفس کشيدن تو را بخاطر مي سپارم. يک روزه ديکه هم بدون تو گذشت

************ **
                              ساقيا پيمانه ايرا لبريز کن هر چه دا ري در دهان سرريز کن ساقيامي ده که مدهوشم کند بي خبر از حال و بيهوشم کند ساقيا درد من را درمان نما جرعه اي مي در دل ودر جان نما ساقيا محتاج درمان توام در سراي دل نگهبان توام ساقيا درمان دردم دست توست اين دل بشکسته ام درشصت توست

************ **
                              يه مرد احمق به يه زن ميگه ساکت باش اما يک مرد دانا به يه زن ميگه نمي دوني وقتي لبهات بسته اند چقدر خوشکل ميشي

************ **
                              در دفتر يادبود دوستان بر روي درختان كهنسال بر روي شنهاي ساحلي نوشتم دوستت دارم ، اما دفتر ياد بود دستان پاره شد، باد درختان كهنسال را شكست ، امواج شنهاي ساحل را شست و برد اما ! هيچ چيز نتوانست ياد تو را از صحنه ي قلبم پاك كند ....

************ **
                              هيچ*گاه ويتريني نداشته*ام?
                              تا دلم را در آن به نمايش بگذارم.
                              در قامت يک فروشنده دوره*گرد عاشق تو شدم.
                              از اين روست که تمام خيابانهاي شهر?
                              عشق مرا مي*شناسند
                              ************ **
                              آتشي که عشق روشن مي کند بسيار بيشتر از سردي و خاموشي اي است که تنفر به بار مي آورد و من هرگز نمي توانم کسي را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته باشم

************ **
                              منتظر ديدار تو هستم، سهل است بگويم که گرفتار تو هستم، من در پي اين حادثه غمخوار تو هستم، هر چند که دور از مني و من ز تو دورم، بر جان تو سوگند که دوستدار تو هستم

************ **

شب شده بود، گل آفتاب گردان داشت دنبال خورشيد ميگشت که يهو يک ستاره بهش
                              چشمک زد، اما گل آفتابگردان سرش رو آرام آورد پايين، ميدوني چرا؟! آخه گلها هيچوقت خيانت نميکنن واسه همينه که گل آفتابگردان هميشه شبها سرش پايينه

تو را به جاي همه كساني که نمي*شناختم دوست مي*دارم تو را به جاي همه روزگاراني که نمي*زيسته*ام دوست مي*دارم براي خاطر عطر گستره*ي بيکران و براي خاطر عطر نان گرم براي خاطر برفي که آب مي*شود، براي نخستين گل، براي خاطر جانوران پاکي که آدمي نمي*رماندشان تو را به جاي همه كساني که دوست نمي*دارم دوست مي*دارم تو را براي دوست داشتن دوست مي*دارم

بزار خيال كنم هنوز ترانه هامو ميشنوي هنوز هوامو داري و هنوز صدامو ميشنوي بزار خيال كنم هنوز يه لحظه از نيازتم اگه تموم قصمون, هنوز ترانه سازتم بزار خيال كنم هنوز پر از تب وتاب مني روزا بفكر ديدنم , شبا پر از خواب مني

انواع بوسه: 1.بوس صورت : دوست داشتن 2. بوس پيشاني : آرامش 3.بازو*: شوخي كردن 4.لب : عاشق بودن 5. گردن : نياز داشتن

عشق يعني يك سلام و يك درود عشق يعني درد و محنت در درون ... عشق يعني خون لاله بر چمن عشق يعني شعله بر خرمن زدن عشق يعني آتشي افروخته عشق يعني با گلي گفتن سخن ...

آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیاندیشم که همین دوست داشتن زیباست

كاش می شد باردیگر سرنوشت از سر نوشت كاش می شد هر چه هست بر دفتر خوبی نوشت كاش می شد از قلمهایی كه بر عالم رواست با محبت, با وفا, با مهربانیها نوشت كاش می شد اشتباه هرگز نبودش در جهان داستان زندگانی بی غلط حتی نوشت كاش دلها از ازل مهمور حسرتها نبود كاین همه ای كاشها بر دفتر دلها نوشت زندگی مثل یه دیكته اس هی می نویسیم، هی غلط می نویسیم، هی پاك می كنیم دوباره هی می نویسیم، هی پاك می كنیم غافل از اینكه عزرائیل داد میزنه: برگه ها

اداره راهنمایی رانندگی قزوین جهت امنیت بیشتر سرنشینان جلو بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان عقب الزامی است

سرگذشت يك پسر در دانشگاه قزوين ( ) سال اول ( . ) سال دوم ( o )سال سوم (O) سال چهارم خدا رحم كرد واسه فوق ليسانس ادامه نداد

کیسه کوچک چایی ، تمام عمر ، دلباخته لیوان شد ، ولی هر بار که حرف دلش را می زد ، صدایش در اب جوش می سوخت . کیسه کوچک چای با یک تیکه نخ رفت ته لیوان و حرف دلش را اهسته گفت . لیوان سرخ شد

بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد تو که رفتی همه ثانیه ها سایه شدند. سایه در سایه آن ثانیه ها خواهم مرد گم شدم در قدم دوری چشمان بهار بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد

دل شکستن چاره اش سنگ نيست اين دل ما با نگاهي سرد نيز ميشکند

مي*گويند سه چيز زاده عشق نيست: جدايي، سفر، فراموشي، ولي آن زمان که تو مرا تنها گذاشتي و فراموشم کردي من لحظه لحظه عاشقت شدم

سه چیز در زندگی اموختم:از عشق رسوایی/از دوست بی وفایی/از شب تنهایی

اسم زیبای تو را خال زدم در بدنم تا که محفوظ بماند نام تو در کفنم

1
                              2
                              3
                              4
                              5
                              6
                              7
                              8
                              تا کی می خوای بشماری بیشتر از اینا می خوامت

اگه نيوتن قبل مرگش چشماي تو رو مي ديد معني حقيقي جاذبه رو مي فهميد
                              .
                              Last edited by abadani69; 06-11-2008, 06:06 PM.

Comment

• نمي خوام بين منو بين دلش جنگ بشه نمي خوام عشقي که اون نداره کم رنگ بشه من فقط يه چيزي از خدا مي خوام واسه يک بارم شده دلش برام تنگ بشه

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                عشــــــــــــــــــــــق من

هنوز صـــــدای زیبای مستیت

و هنوز گم شدن در قطره قطره ی

بـــــــــــــعد صدایت فراموشم نشده

و بــــــــــه خدای اسمان ها قســـــــــم

هـــــــنــــــوز کـــــه هــــنـــــوز اســـــــــت

عروجی که با تو بودن برایـــم اورده پایان نیافته

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                هرگز عشق را گدايي نکنيد زيرا هيچگاه چيز با ارزشي به گدا داده نمي شود

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                قلب خانه اي است با دو اتاق خواب در يك رنج و در ديگري شادي زندگي مي كند. نبايد زياد بلند خنديد و گرنه رنج در اتاق ديگري بيدار مي شود.

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                وقتي کسي نيست که به دادت برسه پس داد نزن، سکوت کن، شايد از سکوتت همه بفهمن که چه قدر درد و رنج توي وجودت انباشته شده، فرياد دردت رو دوا نميکنه، اما سکوت شايد نتونه دردتو از بين ببره اما ميتونه خيلي راحت تو را از اين دنياي مسخره نجات بده ...

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                هر موقع خواستي از كسي جدا بشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار، شايد طرف مقابلت ناراحت بشه و قلبش بشكنه ولي بهتر از اينكه منتظر بمونه

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                با من امشب چيزي از رفتن نگو نه نگو از اين سفر با من نگو من به پايان ميرسم از كوچ تو با من از اغاز اين مردن نگو

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                دوستت داشتم ... يادت هست؟..... گفتم دوستت دارم.... و تو گفتي کوچکي براي دوست داشتن.... رفتم تا بزرگ شوم.... اما آنقدر بزرگ شدم که يادم رفت دوستت دارم

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                براي شکستن من يه اخم کافيه ... نيازي به فريادت نيست واسه اشک ريختنم سکوت تو کافيه ... نيازي به قهر نيست براي مردنم حرف رفتنت کافيه ... نيازي به انجامش نيست

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                اگر چشمان من درياست تويي فانوس شبهايش اگر حرفي زنم از عشق تويي معنا و مفهومش اگر خنجر کشي سويم زسويت رو بر نگردانم که من ديوانه عشقم زخنجر بوسه بردارم

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                اگر ديدي نگاهي خسته دارم و حس کردي که خيلي بيقرارم بدان تو با عبور از کوچه دل در آوردي دمار از روزگارم

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                انجا که چشمان مشتاقي براي انسان اشک مي ريزد زندگي به زحمتش مي ارزد

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                هرگاه دفتر محبت را ورق زدی
                                هرگاه زیر پایت خش خش برگها را احساس کردی
                                هرگاه در میان ستارگان اسمان تک ستاره ای خاموش دیدی
                                برای یکبار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان بلکه از ته قلب خود بگو:یادت بخیر

-+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                اگه يه روز منو از قلبت بيرون کردی نترس نفرينت نميکنم ولي منتظر ميشم که يکي تو رو از از قلبش بيرون کنه که اون موقع دعا کني که اي کاش نفرينت ميکردم
                                -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-
                                پروردگارا! توفيقى مرحمت فرما كه پيش از بسته شدن درهاى توبه ، توبه كنيم و به سوى تو باز گرديم . خداوندا! لياقتى مرحمت كن كه مشمول شفاعت پاكان و نيكان شويم . خداوندا! حسن عاقبت كه از برترين نعمتهاى تو است از ما دريغ مدار. آمين يا رب العالمين

اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشقه

Comment

Working...
                                X