Announcement

Collapse
No announcement yet.

Love SMS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• لپتو بیار جلو

...
    00:03
    ...
    00:02
    ...
    00:01
    ...
    BOOM!
    این چک رو زدم تا بگی منتظر اس ام اس کی بودی که این جوری پریدی رو گوشیت؟
    -----------
    دورت بگردم چیست؟ دایره ای فرضی ست که تا اطلاع ثانوی از فرد مورد نظر حمایت می کند
    -----------
    ای اس ام اس! برو پیش اونی که بهش فکر می کنم...
    یکی بزن تو سرش، برگرد بیا با هم بخندیم!
    ----------
    عاشق آن نیست که برای عشقش در سرما آتش روشن کند عاشق آن است که کتش را بدهد به عشقش ، خودش سرما بخورد و 6 تا آمپول بزنه تا دیگه از این غلط ها نکنه
    ----------
    انهايي كه رنگ پريدگي پاييز را دوست ندارند . نمي فهمند كه پاييز همان بهار است كه عاشق شده است ...
    ------------

اميدوارم خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره، مثل سوسك از سر و روت بالا بره،
    مثل انگل تو وجودت خونه كنه و مثل sms پشت سر هم واست بياد.
    ------------

پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون خيلي وقته تو رو نديدم

Comment

• هميشه يادت باشه فقط يكي هست كه به خاطر تو نفس ميكشه...

اونم دماغته!

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
      زبوني كه به كسي نگه دوست دارم به درد ليسيدن بستني قيفي ميخوره.
      پس د و س ت ولش كن، بستنيش خوشمزه تره

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
      بالاخره پنج راه براي آدم شدن كشف شد
      ......
      .......
      ......
      ......
      ......
      ......
      ......
      زياد كنجكاو نشو تو يكي آدم بشو نيستي

لقمان حكيم هر وقت دلش مي گرفت با خرش درد دل مي كرد. من هم الان دلم گرفته. كجايي؟

اگه عاشقي به توصيه هاي زير گوش بده:
      .
      .
      .
      .
      اي ناقلا حالا طرف كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      گوني گوني دوستت دارم ولي قربونت گوني هاشو پس بده مال مردمه
      دعاي شبهاي يك كودك: خدايا ميدوني با اين كه آب كم خوردم باز جيش كردم پس كمكم كن صبح كتك نخورم آمين.. خوب حالا كه دعاتو كردي برو لالا كن
      ميدوني فرق تو با فندق چيه؟ فندق يه مغز كوچولو داره ولي تو اونم نداري!
      آرامش در زندگي بهترين چيزه.. بيا به زندگي فكر كنيم، به عشق،*به زيبايي، به بهشت، به جهنم،* به درك، به تو چه،* به من چه، من اعصاب ندارما!
      قهوه سه خاصيت داره:
      خوش رنگه مثل چشمات.
      رقيقه مثل قلبت.
      تلخه مثل ريختت!
      اگه يه روز چشمات پر از اشك شد و نياز به شونه ي كسي داشتي ، اصلا رو من حساب نكن! چون شونه مثل مسواك يه وسيله شخصيه
      ميگن وقتي يه خوشگل به آسمون نگاه ميكنه ستاره ها چشمك ميزنن و حال ميكنن
      يه وقت به آسمون نگاه نكني گند بزني به حالشون
      مي دوني چقدر دوستت دارم؟ به اندازه تارهاي موي سرت ضرب در تعداد نفس هات ضرب در تموم ستاره هاي آسمون ضرب در صفر

اگه مي خواي دوستت داشته باشم خط زير رو بخون
      ديدي كمبود محبت داري
      شاعر مي گه:

.

.

.
      خيلي برات مهمه؟ اگه سر درست هم همين قدر سمج بودي، الان دكتر مهندس شده بودي
      همين الان از آسمون زنگ زدن گفتن قشنگ ترين فرشته شون گم شده... ... يه وقت منو لو ندي
      اگه خسته اي: به من تكيه كن اگه تنهايي: بيا پيشم اگه بي پناهي: پناهتم اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد
      o

\|/

/
      عمراً اگه لنگم و پيدا كني!
      اون چيه كه از گل بهتره؟ از حوري قشنگ تره؟ از دنيا با ارزش تره؟ از فرشته پاك تره؟ . . .
      واقعا كه!!! تو هنوز منو نشناختي؟؟؟؟
      اگه يه روز بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و بري و به خونتون نرسي ...
      اونوقت ميفهمي كلاغ قصه ها چي ميكشه!

مهم نيست كه دلت دريا باشه يا بركه، مهم اينكه كه نذاري كسي توش جيش كنه
      به همسرت نيكي كن . اگر همسر نداري به دوست دخترت نيكي كن . اگر دوست دختر نداري يكي پيدا كن . اگر پيدا نكردي تلاش كن . اگر تلاشت نتيجه نداد خاك بر سرت كنن بي عرضه بي خاصيت
      برو بالا
      .
      بالا تر
      .
      تو هنوز فرق بالا و پايين رو نمي دوني ؟؟ تمرين كن فردا چپ و راست رو مي پرسم
      اگر مي خواهيد زندگي جديدي داشته باشيد با ما تماس بگيريد.. (سازمان بازيافت زباله)
      امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين كسي كه ميشناسي تبريك بگو!!
      جنبه داشته باش واسه خودم نفرست

Comment

• تو را به اندازه ساعتهايي كه به عكست نگاه ميكنم دوست دارم
        از طرف عاشق دل خسته ات، كور مادرزاد
        من سر راه تو دامي از عشق پهن كردم ولي تو به سرعت از كنار آن رد شدي و گفتي ميگ ميگ.. . .
        يه قورباغه با يه اردك ازدواج ميكنه ... اگه گفتي بچشون چي ميشه ؟ ... بچه دار نميشن ... تو رو خدا براشون دعا كن و اين اس ام اس رو واسه 10 نفر بفرست تا امشب يه خبر خوب بهت برسه .. لطفاً كوتاهي نكن. يه نفر نفرستاد بچش قورباغه شد!!
        مي دوني چرا من هيچوقت صدقه نمي دم؟؟؟
        چون نمي خوام تو از من دور بشي.. آخه ميگن صدقه بلا رو از آدم دور مي كنه
        يك گل خوشگل پشت ويترين گل فروشي ديدم!!! خواستم برات بخرمش. به فروشنده گفتم :اون گل چند؟ گفت:اون گل نيس! آينه ست
        برداشتن قدم*هاي بزرگ در زندگي، پاره شدن خشتك را در پي دارد
        يك مورچه و يك زرافه باهم ازدواج مي كنند شب عروسي مورچه گم مي شه بعد از يك هفته پيداش مي شه بعد زرافه بهش مي گه اين همه مدت كجا بودي مورچه مي گه :تو راه بودم كه بيام بوست كنم
        اميدوارم خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره, مثل سوسك ازت بالا بره, مثل انگل تو وجودت باشه, مثل عقرب نيشت بزنه و مثل آف هميشه واست بياد
        الهي دورت بگردم!!! ولي با كدوم بنزيـن؟
        ديروز روز جهاني آوارگان بود, توقع داشتم يه تبريك خشك و خالي به ما ميگفتي كه يه عمريه آوارتيم
        وقتي كسي ناراحتت مي*كنه 42 تا ماهيچه استفاده ميشه تا اخم كني، اما فقط 4 تا ماهيچه لازمه تا دستت رو دراز كني و بزني پس كله*اش
        صبح كيفم را زدند، بدبخت شدم، توش همه زندگيم بود، شناسنامه، پاسپورت، كارت ملي، 2.5 ميليون پول، 14 تا سكه تمام بهار آزادي، يه شاخه نبات، يك دست آينه و شمعدان . . . . . بنده وكيلم؟
        سوال تيزهوشان: 13 آبان چه روزيست؟ 1) 17 مرداد 2)22 بهمن 57 3)آبان روز 13 ندارد. 4)روز 13 به در 5) هر دو تا 6)هر سه تا 7)هر 5 تا پنج پنج تا 9)چرا پنج تا؟ 10) پس چند تا؟ 11)هر كي مي گه 13 نيست، 17،18،19،20
        شبا همش به چت خونه ميرم
        من ..... سراغ آف و آف خوندن ميرم من ..... تو اين چت خونه ها خسته دردم ..... به دنبال پس ايديم ميگردم ..... پسم گم شده پيداش ميكنم من ..... اگه كارتوه واي به حالت ..... رسوات ميكنم من
        يه روز يه دختر دعا مي كنه خدايا : من چيزي براي خودم نمي خوام فقط يه داماد خوب و خوشگل نصيب مادرم كن

Comment

• انگشت اشارتو به انگشت شصتت بچسبون زود باش سر كاري نيست چسبوندي ! دلم برات اونقدر تنگ شده
          ---------------------------

يكي بو يكي نبود يه روز زمين عاشق خورشيد ميشه و ميگه دورت بگردم بعد تا ابد تو رو در وايسي مي مونه
          -------------------------------

غم و شادي در يك خانه زندگي ميكنند به آهستگي شادي كن كه غم بيدرا نشود

-------------
          چقدر سخت است گل آرزوهايت را در باغ ديگري ببيني و هزار بار در خودت بشكني و آن وقت آرام زير لب بگوئي گل من باغچه نو مبارك

------------------------
          تو خود گفتي كه در قلب شكسته خانه داري/ شكسته قلب من جانا به عهد خود وفا كن
          ------------------------
          ديشب خواستم واسه خودم فال بگيرم وقتي فال نامه رو باز كردم چشمم به شعري افتاد كه هيچ ربطي به دل من نداشت تازه فهميدم كه دل مال خودم نيست
          ------------------------
          تو ميروي و من فقط نگاهت ميكنم تعجب نكن كه چرا گريه ميكنم بي تو يك عمر فرصت براي گريستن دارم اما براي تماشاي تو همين يك لحظه باقي است
          ------------------------------

ببخشي من از اداره برق مزاحمتون ميشم شما شاكي خصوصي دارين برق چشماتون يه نفر رو كشته

----------------------------

زندگي به من آموخت چگونه گريه كنم ولي گريه نياموخت چگونه زندگي كنم ، تو به مكن آموختي دوستت بدارم اما نياموختي چگونه فراموشت كنم

-------------------------------

عاشقانه ترین نگاهم را روی قایقی از باد نشاندم وپارو زنان سوی تو فرستادم وقتی به ساحل نگاه تو رسید تو چشمانت را بستی و قایقم ، غرق شد
          -----------------------------

---------------------------------

--------------------------------
          قلب من به اندازه

----------------------------

خوش است اندوه تنهایی کشیدن اگر باشد امید باز دیدن
          ----------------------------------

-تو مرا می فهمی من تورا می خواهم و همین ساده ترین قصه ی یک انسان است

تو مرا می خوانی من تورا ناب ترین شعر زمان می دانم

و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی

-----------------------------

دگر حس شقایق را نداری
          هوای قلب عاشق را نداری
          واز چشمان خونسرد تو پیداست که شور عشق سابق را نداری

------------------------
          به دریا شکوه بردم از شب دشت، وز این عمری که تلخ تلخ بگذشت، به هر موجی که می گفتم غم خویش؛ سری میزد به سنگ و باز می گشت .!

من غروب عشق خود را در نگاهت دیده ام..... من بنای ارزو ها را زهم پاشیده ام..... آنچه باید من بفهمم این زمان فهمیده ام.... در دل خود من به عشق پوچ تو خندیده ام

------------------------------

فقط کسی معنی دل تنگی را درک می کند که طعم وابستگی را چشیده باشد پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام آن وابستگی دلتنگیست

------------------------------------

در اندرون همه ما خزانه*ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می*تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند

--------------------------------

دوست خوب داشتن بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از با هر کس بودن است

-----------------------------------

اگر بدانم که خواب تو را بیشتر خواهم دید برای همیشه دیدن تو هرگز بیدار نمی شوم
          اگر بدانم که مردگان تو را بیشتر خواهند دید برای همیشه دیدن تو قید زنده بودن راخواهم زد

---------------------------------

آره زندگیم همینه !دیگه چاره ای ندارم !صبح تا شب این شده کارم یا تو باشی و بخندم یا نباشی و ببارم

Comment

• از من آزرده مشو، ميروم از خانه ي تو، قبل رفتن تو بدان عاشق و بي تقصيرم، تو اگر خسته اي از دست دلم حرفي نيست، امر كن تا كه بميرم به خدا مي ميرم..

ديشب دفترچه قسطامو ورق مي زدم. تمومي نداره! تا آخر عمر بدهكار مهربونياتم..

دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من؟
            الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من!

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت،بيچاره از اين عشق فقط سوختن آموخت

قلب من در شهر چشمان تو جا مانده است قدر يك شب هم شده از آن پرستاري كني

كنار دریا نشسته بودم و از غم دوریت آرام گريه مي كردم قطره اي از اشكم به دريا افتاد، تا زماني كه آن قطره اشك را پيدا كنم دوستت دارم

من همان قاب تهي، خسته و بي تصويرم كه براي تو و تصوير دلت مي ميرم

در محكمه روز قيامت كنم از تو شكايت، به خدايت گويم كه مرا كشته دو چشمان سياهت

وفاي بي وفايان كرده پيرم، برم يار وفاداري بگيرم، اگر يار وفاداري نديدم، سر قبر وفاداري بميرم

كاش معشوق ز عاشق طلب جان مي كرد، تا كه هر بي سروپايي نشود عاشق دلدار كسي

اگر كسي رو دوست داري نه براش ستاره باش، نه آفتاب چون هر دوشون زود گذرند، پس براش آسمون باش كه هميشه بالاي سرش باشي

زندگي مثل ديكته است هي غلط مي نويسيم و هي پاك مي كنيم دوباره مي نويسيم و باز پاك مي كنيم غافل از اينكه يه روز داد مي زنند ورقه ها بالا ...

من پرستوي خزان ديده و خاموش توام حسرتي گر به دلم هست همان دوري توست

دوستي من و تو دوستي شاخه و برگ است، و جدايي برگ از شاخه ، مرگ است

امشب دلم از امدنت سرشار است، فانوس به دست كوچه ديدار استف آن گونه تو را در انتظارم كه اگر،اين چشم بخوابد آن يكي بيدار است

اگر ديدي دلي تنها نشسته، ميان رنج غمها تك نشسته، نگو آن دل چرا تنها نشسته، بدان كه دوريت آن را شكسته

سيب سرخي را به من بخشيد و رفت، عاقبت بر عشق من خنديد و رفت، اشك در چشمان سردم حلقه زد، بي مروت، گريه ام را ديد و رفت

نبودي بي تو پنهان گريه كردم، تو را ديدم و خندان گريه كردم، براي اين كه اشكهايم نبيني، نشستم زير باران گريه كردم

زندگي سه تا پيچ داري، تولد_عشق_مرگ، سر پيچ دوم منتظرتم كه تا پيچ سوم باهات بيام

باید در زندگی همچون دریا بود تا اگر با سنگهای سخت برخورد کردیم ، سنگها در عمق ما محو شوند نه ما در عمق سنگها

زيبا ترين غروب : غروب عاشقان......زيبا ترين سنگ : دل يار. زيبا ترين مايع : اشك ......زيبا ترين ناله :آه....زيبا ترين دوست : قلب (تو) زيبا ترين كلام دوستت دارم

خداحافظ : ولی هرگز نخواهی رفت از یادم خداحافظ : ولی این یعنی در اندوه تو میمیرم دراین تنهایی مطلق که می بندد ، به زنجیرم و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمی آرد

Comment

• هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم هرکجا پایت گذاری خاک نرم آن زمینم

یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست...

زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...

در خلوت من نگاه سبزت جاریست این قسمت بی تو بودنم اجباریست افسوس نمی شود کنارت باشم بی تو هر ثانیه و هر لحظه ی من تکراریست...

الهی من خورشید بشم تو ماه.......که تا قیامت ریختتو نبینم

موبایلم حالش بده، شارژ نداره نورش کم شده صفحش یه کم سیاه شده، مریضه سرفه می کنه، مى دونی چشه؟ هواى SMS تو رو کرده!

از شرکت فرش مزاحمتون می شم، اجازه می دی دلم رو فرش زیر پات کنم؟ تا هیچ جا جز دل من پا نذاری.

ترکه با زنش دعواش می شه، چراغ رو خاموش می کنه. زنش می گه چرا چراغ رو خاموش کردی؟ می گه آخه جواب ابلهان خاموشیست!

زوج جوانی کنار ساحل نشسته بودند. آقاهه می پرسه: عزیزم من اولین عشق تو هستم؟ خانمه می گه: بله، البته که هستی... من نمی دونم چرا شما مردا همه تون همین سوال تکراری رو می پرسید!

دکتره از زن رشتیه می پرسه:مگه بابای بچه واسه زایمان شما نمیاد بیمارستان؟
              زنه میگه:نه نمیاد ..آخه هیچ موقع چشم دیدنه شوهرمو نداشته ..

عزيزم همه دنيا يه طرف ...
              .
              .
              .
              ذوق زده نشو .... تو هم همون طرف !!!

از يه ني ني ميپرسن عشق يعني چي ؟ ميگه عشخ يهني بزالي کسي که دوس دالي از پفکت بخوله اما فقط توتا دونه ها ....

1 دختر جوون با 1 پیرمرده ازدواج می کنه .. دختره به پیرمرده می گه بیا بریم طبقه بالا 1 حالی بکنیم ... پیرمرده می گه: 1 نگاهی به من بنداز آخه..یا از پله ها بریم بالا یا حال کنیم .. من از عهده 2تاش که بر نمیام .

چندیست که بیمار وفایت شده ام در بستر غم چشم به راحت شده ام این را تو بدان اگر بمیرم روزی مسئول تویی که من فدایت شده ام

به ترکه میگن برو استخر شیرجه بزن تو آب، بعدش بیا بالا شامپو گلرنگ رو تبلیغ کن ... خلاصه میره بالا و شیرجه میزنه، منتها از بخت بد سرش میخوره به کف استخر ... بعد یك مدت بالاخره میاد بالا، رو میكنه به دوربین، میگه: میخوام سالاد درست کنم!!!

به غضنفر میگن کدوم حیوان همه آدم هارو میشناسه؟ میگه گوسفند میگن چرا؟ میگه آخه هرکیو میبینه میگه باااااااه

هوس بازان کسی را که زیبا میبینند دوست دارند اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می ببنند

این جمله همیشه یادت باشه : زندگی گل سرخئ است که گلبرگهایش خیالی وخارهایش واقعی است

یه هموطن اردبیلی رو برق سه فاز می گیره بیهوش می شه
              وقتی به هوش میاد بلند می شه ایست میکنه میگه اگه مردین فاز به فاز بیاین

یه روز یه ترکه به پسرش می گه این جوری که تو داری درس می خونی در آینده حتی یه گوساله هم نمی شی. اصلا می دونی گوساله چیه ؟ پسر: آره که می دونم گوساله، کسیه که باباش گاو باشه

فرستنده : من
              دلیلش : محبت
              هدفم : خوشنودیت
              نتیجه اش : ۱۶ تومان ضرر فقط به خاطر تو

با خرید یکی از سیم کارتهای اعتباری ایرانسل و دریافت سیم کارت هدیه صاحب دو دوست پسر جدید دیگر شوید.طرح چند دوست پسری ایرانسل

Comment

• قفسي بايد ساخت هرچه در دنيا گنجشك و قناري هست با پرستوها و كبوترها همه را بايد يكجا به قفس انداخت روزگاري ست كه پرواز در فضا ممنوع است

مي خوام قلكم رو بشكنم و با نصف پولش نازت رو بخرم و بانصف ديگه اش مداد رنگي بخرم تا نازت رو بكشم

کاشانه ان نيست که جمشيد بنا کرد کاشانه ان است که ليلي بنا کرد ويرانه ان نيست که چنگيز فرو ريخت ويرانه دل ماست که با گوشه ي چشمت صد سال بنايم را يک باره فرو ريخت

ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ام مي کرد بهم چي گفت ؟ جايي که ميري مردمي داره که مي شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک ميدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پيشم

عشق مانند جنگ است......آسان شروع مي شود.......سخت پايان مي يابد.........و فراموش کردنش محال است.

يکي محبت مي کنه و يکي ناز مي کنه ! اوني که ناز مي کنه هميشه محبت مي بينه اما اوني که محبت مي کنه هميشه تنهاي تنهاست

شبها خوابت نمي بره ستاره ها را بشمر، اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمر، اگه بند اومد به رفاقتمون فكر كن چون نه كم مياد نه بند مياد

ما هميشه صداهاي بلند را ميشنويم، پررنگ ها را ميبينيم، سخت ها را ميخواهيم. غافل ازينکه خوبها آسان ميآيند، بي رنگ مي مانند و بي صدا مي روند

اگه يه روز ديدي که تموم درخت هاي کوچه و محلتونو بريدن اصلا ناراحت نشو ... چون هنوز منو داري که بهم تکيه کني

تيك تيك ساعت فرياد مرگ ثانيه هاست اما دوستي ها هيچگاه نمي ميرند
                ازم پرسيد: دوستم داري؟ گفتم آره...گفت چقدر؟ گفتم از اينجا تا خدا...اشک تو چشاش جمع شد و گفت: مگه الان نگفتي که خدا از همه چيز به ما نزديک تره

در تاريكيه شب سه شمع روشن كردم ... اولي برايه ديدنت ... دومي برايه موندنت... سومي برايه بوسيدنت... ودر اخر هر سه را خاموش كردم ... برايه در اغوش كشيدنت

زندگي 2 چيز به من آموخت: آرزوي مرگ و مرگ آرزو.....!!!!!!

بوسه تنها تصادفي است که پليس راه ندارد. درياي غم تنها دريايي است که ساحل ندارد. قلب تنها چيزي است که شکستنش صدا ندارد. عاشقي تنها دردي است که درمان ندارد

سكوتم را به باران هديه كردم//، تمام زندگي را گريه كردم//، نبودي در فراق شانه هايت// به هر خاكي رسيدم تكيه كردم

اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون براي تو هرگز کم نمي ياد

عشق از هر گل سرخي دلپذير تر است ، اما خارهاي آن قلب تو را عميق تر از هر خاري سوراخ مي كند

شمع بزم محفل شاهان شدن شوقي ندارد ... اي خوش آن شمعي كه روشن ميكند ويرانه اي را
                ماهي به آب گفت : تو نميتوني اشكاي منو ببيني , چون من توي آبم... آب جواب داد اما من ميتونم اشكاي تو رو احساس كنم چون تو توي قلب مني

اگه کسي رو دوست داري،نه براش ستاره باش،نه آفتاب،چون هر دو شون مهمون زود گذرند،پس براش آسمون باش که هميشه بالاي سرش باشي

Comment

• Esmeto gozashtam gol tarsidam pazhmorde shi
                  Gozashtam khorshid tarsidam goroob koni
                  Gozashtam joonam ke agar khodaye nakarde rafti manam beram
                  >> Doroste ke inja bozorg shodam man vali khone IRANI to raghame <<

Az in ghafas, az in zamin mikham beram paar bekesham,
                  baraye in hame diavar yek goshei daar bekesham

Comment

• Bebakhshid bishtar az in nemiresam barat sms beferestam, az vaghti ke andy gofte: "khoshgela bayad beraghsand", dige be hich kari nemiresam!

---------------------
                    Delam...
                    Delet chie?
                    Delam...
                    Delet dard mikone?
                    Na!
                    Misouze?
                    Na!
                    Pas chi?
                    Delam barat tang shode, hamin...

-----------------
                    Mikhastam esmeto roye ghalbam khalkobi konam, tarsidam tapeshe ghalbam azarat dahad...

-----------------
                    ميدوني فرق تو با پنالتي چيه؟
                    پنالتي 50 ،50 گله، ولي تو100در100گلي!

------------------
                    تو اون فرشته اي كه وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پائيز را مي كشند تا جاي پاهات رو بوسه بزنند
                    >> Doroste ke inja bozorg shodam man vali khone IRANI to raghame <<

Az in ghafas, az in zamin mikham beram paar bekesham,
                    baraye in hame diavar yek goshei daar bekesham

Comment

• Originally posted by okiddi View Post
                      Esmeto gozashtam gol tarsidam pazhmorde shi
                      Gozashtam khorshid tarsidam goroob koni
                      Gozashtam joonam ke agar khodaye nakarde rafti manam beram
                      davood song ?

Comment

• پارسال این روزا برامون پر بود از عطر شکلات و کادوو عروسک اما امسال نمیدونم ولنتاین رو با کی جشن میگیری

.

.

.

هر جا و با هر کسی باشی دوستت دارم ولنتایت مبارک

valentine

v victor of love

a adoring u

l love u

e every thing 4u

n need u

t thinking of u

i i miss u

n nothing but u

0000000000000000000 000000000000
                        0000000000000000000 000000000000
                        0000000777770000000 777770000000
                        0000077777777700077 777777700000
                        0000777777777770777 777777770000
                        0000777777777777777 777777770000
                        7777770000ولنتاین مبارک00007777777
                        0000077777777777777 777777700000
                        0000007777777777777 777777000000
                        0000000077777777777 777700000000
                        0000000000777777777 770000000000
                        0000000000000777770 000000000000
                        0000000000000007000 000000000000

به علت حضور گشت ارشاد در مراسم ولنتاین ، مراسم دیدار خواهران و برادران بصورت جدا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجا میگردد

عربستان و بسیاری از کشورهای عربی فردا را ولنتاین اعلام کردند

سلام درسته که نشد برات خرس و قلب بخرم اما این اس ام اس رو برات بفرستادم تا بدونی همیشه دوست دارم ولنتاین مبارک

اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی . اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی. اگه شمع بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیز ترینی ولنتاین مبارک

امیدوارم خرس زیبایی ها همیشه تو غار چشمات خونه کنه ولنتاینت مبارک عزیزم

میدونی ولنتاین یعنی چی؟ یعنی اینکه یه عاشق واقعی باید به یه نفر دل ببنده و تا آخر عمر هم عاشقانه عاشقش باشه

عاشقتم تا همیشه ولنتاین مبارک

Comment

• نميگم دوستت دارم
                          نميگم عاشقتم
                          ميگم ديونتم كه اگه يه روز ناراحتت كردم بگي بيخيال ديونست

قلب مهربانت مثلثي را مي ماند در درياي عشق
                          مرا در خود كشيدي برموداي من !!!

اي دوست به جز عشق تو در سر من هوسي نيست
                          جز نقش تو بر صفحه ي دل نقش كسي نیست

بهترين لحظه، لحظه ايست كه فكر كني فراموشت كردم، بعد 1 اس ام اس از طرف من بياد كه توش نوشته ميميرم برات !
                          ولنتاینت مبارک !

يادته بهت گفتم كه خشت ديوار دلتم، تو هم منو شكستي
                          ولي اشكالي نداره، حالا خاك زير پاتم !

با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . .

قاب عكستو زدم جاي ساعت ديواري
                          از اون موقع به بعد تو شدي تمومه لحظه هام . . .

عمري با غم عشقت نشستم
                          به تو پيوستم واز خود گسستم
                          وليکن سرنوشتم اين سه حرف بود
                          تو را ديدم. پرستيدم . شکستم

زندگی عشق است افسانه نيست آنکه عشق راآفريد ديوانه نيست

من به دو چيز عشق مي ورزم يكي تو و ديگري وجود تو، به دو چيزاعتقاد دارم يكي خدا وديگري تو، من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يكي تو وديگري خوشبختي تو.

ز;ندگي آرام است، مثل آرامش يك خواب بلند.
                          زندگي شيرين است، مثل شيريني يك روز قشنگ.
                          زندگي رويايي است، مثل روياي ِيكي كودك ناز.
                          زندگي زيبايي است، مثل زيبايي يك غنچه ي باز.
                          زندگي تك تك اين ساعتهاست، زندگي چرخش اين عقربه هاست، زندگي راز دل مادر من. زندگي پينه ي دست پدر است، زندگي مثل زمان در گذر...

هر كي اومد پيش من يه ذره جاتو نگرفت....هيچ ادايي جاي اون نازو اداتو نگرفت....پيش هر نقاشي رفتم تو رو نقاشي كنه، روي هر بومي زدم رنگ چشاتو نگرفت

Comment

• م;يدوني آدما بين الف تا ي قرار دارند. بعضي ها مثل " ب " برات ميميرند، مثل " د " دوستت دارند، مثل " ع " عا شقت ميشوند، مثل " م " منتظر مي مونند تا يه روز مثل " ي " يارت بشن.

حرفهايي هست براي نگفتن و ارزش عميق هر كسي به اندازه ي حرفهايی است كه براي نگفتن دارد و كتاب هايی نيز هست براي ننوشتن و من اكنون رسيده ام به آغاز چنين كتابي...

مهم نیست ولنتاین یا سپندار مذگان

هر دوبهانه اند برای اینکه به تو بگویم
                            .
                            .
                            .
                            .
                            بی بهانه دوستت دارم

شبی از شبها تو به من گفتی که شب باش: من که شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدی که تو فانوس شب من باشی

مهر یه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یه چیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیز دیگه

آسمونتم می توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها ، فقط تو مال من

همه زندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم

زندگی زیباست زشتی*های آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان می*گذرد... آنچه تقدیر من و توست همان می*گذرد

مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آن نهان باشد

گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری

باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد

دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت

روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو

من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام

Comment

• آلبرت انيشتين:
                              هيچ وقت چيزي رو خوب نميفهمي مگر اينکه بتوني به مادربزرگت توضيحش بدي

بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که
                              تارش بشکند.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است

گفتمش دل میخری ؟
                              پرسید چند؟
                              گفتمش دل مال تو تنها بخند
                              خنده ای کرد و دل ز دستانم ربود
                              تا به خود باز امدم او رفته بود
                              دل زدستش روی خاک افتاده بود
                              جای پایش روی دل جا مانده بود

تو اگر باز کني پنجره اي سمت دلت
                              ميتوان گفت که من چلچله لال توام
                              مثل يک پوپک سرمازده در بارش برف
                              سخت محتاج به گرماي پر و بال توام . . .

به من گفتي که دل دريا کن اي دوست
                              همه دريا از آن ما کن اي دوست
                              دلم دريا شد ودادم به دستت
                              مکش دريا به خون پروا کن اي دوست

راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي
                              هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم!
                              راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي!
                              عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . . .

عشق تو چشمهای هم نگاه کردن نیست با چشمهای هم به زندگی نگاه کردنه.

عشق حقیقی مثل روح است افراد زیادی درباره آن صحبت میکنند ولی تعداد کمی آن را دیده اند.

دلم با عشق تو عاشق ترین شد. تمام لحظه هایم بهترین شد. ولی بی مهریت کار دلم ساخت . دل تنهای من تنها ترین شد ....

عشق آلوچه نیست که بهش نمک بزنی، دختر همسایه نیست که بهش چشمک بزنی، غذا نیست که بهش ناخونک بزنی، رفیق نیست که بهش کلک بزنی عشق مقدسه , باید جلوش زانو بزنی

دلا! خوبان دل خونين پسندند دلا! خون شو که خوبان اين پسندند

ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج را نمی شنوند... عجب تلخ است، قصه ی عادت

گاهي وقت ها بايد کم باشي تا کمبودت احساس شه نه اينکه نباشي تا نبودنت عادت شه

یکی باش برای یک نفر ..... نه تصویری مبهم در خاطره های 100 نفر

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مانند دریا بیقرارت باشند.

عاشقان را عشق فرمان می دهد. لوتیان را معرفت... مخلصیم با معرفت ... !

Comment

• از بس که غصه تو قصه در گوشم کرد
                                غمهای زمانه را فراموشم کرد

ای داد دوباره کار دل مشکل شد
                                نتوان ز حال دل غافل شد
                                عشقی که به چند خون دل حاصل شد
                                پامال سبکسران سنگین دل شد

عشق تو به تار و پود جانم بسته است
                                بی روی تو درهای جهانم بسته است

دانی که ز عشق تو چه شد حاصل من
                                یک جان و هزار گونه فریاد از تو

با غم سر کن که شادی از کوی تو رفت
                                با شب بنشین که آفتاب از تو گریخت

کجایی ای رفیق نیمه راهم
                                که من در چاه شبهای سیاهم
                                نمی بخشد کسی جز غم پناهم
                                نه تنها از تو نالم کز خدا هم

ديگر اس ام اس هاي عاشقانه

با تو از خاطره*ها سرشارم,

با تو تا اکثر شب بیدرم.

عشق من دست تو یعنی خورشید,

گرمیه دست تو را کم دارم!

تا 2نیا 2نیست تو بمون کنارم, من هیچکسو غیر تو دوست ندرمتا/ 2نیا 2نیست دل من فدته, اون دلی ک عاشق خندهت.

ماهي به آب گفت : تو نميتوني اشكاي منو ببيني , چون من توي آبم.. آب جواب داد اما من ميتونم اشكاي تو رو احساس كنم چون تو توي قلب مني...

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد.

احساساتت رو روم بنويس .عصبانيتهات رو روم خط خطي كن . اشكاتو باهام پاك كن.حتي اگه سردت شد بسوزونم تا گرم بشي .فقط دورم ننداز.

مهم نیست قشنگ باشی ،قشنگ اینه كه مهم باشی حتی برای یك نفر........

واسه ما جشن تولدت يك بهونه بود هميشه .

Comment

Working...
                                X