Originally posted by RedWine
Afshin (his girl friend Pegah)
Collapse
X
-
الان مدتيه که توجه خيلی ها به دختر ويديوی “ماچ” افشين جلب شده.
۱- پگاه دختری که در ۲ ويديوی اخير افشين نقش اول رو بازی کرده.
۲- اسم Pegah هم روی گردنبند افشين نقش شده.
۳- افشين در مصاحبه اش با بی بی سی گفت که اين آخرين آلبومش خواهد بود و ديگه اين کار رو رها می کنه.
بعد که از زير زبونش کشيدم بيرون فهميدم که اين يک تصميم مشترک بوده، بين خودش و کسی که دوست داره.
نتيجه: پگاه همون کسيه که به افشين گفته : يا من يا کارت
پگاه ۲۱ سالشه و ۱۰ ساله که با خانواده اش به هلند مهاجرت کرده. خودش بازی در ويديو و کار مانکنی رو دوست داره ( البته درس می خونه، رشته تجارت جهانی ). ازش پرسيدم که واکنشش دربرابر شايعاتی که درباره خودش در جرايد می خونه چيه؟
خيلی ناراحت می شم. وقتی يک دورغی رو درباره خودت می خونی خيلی عصبانی می شی. چون کاری نمی تونی بکنی و می بينی که يک کسی به خودش اجازه داده که اينجوری دروغ بنويسه.
آيا اين شايعات باعث می شه که ديگه از جامعه ايرانی خارج از کشور، دل زده بشی و بيشتر مواظب رفتارت بين ايرانی ها باشی؟
نه، چون فهميدم که اين شايعات ساخته می شه، چه کاری بکنی چه نکنی!
آيا درسته که تو بعد از يکی از کنسرتهای افشين بهش گفتی" يا من يا کارت "؟
اولا اين حرف رو من پشت درهای بسته بهش گفتم! تو از کجا شنيدی؟
بعد از يکی از کنسرتهای آخرش، بهش گفتم که خوانندگی تو با رابطه عاطفی ما جور در نمی ياد.
هنوز هم سر حرفم هستم، نوع زندگی يک خواننده و سفرهاش واقعا برای يک رابطه جدی مناسب نيست.
دخترها می فهمن من چی می گم.
پگاه در ويديوهای بعدی افشين که در فصل زمستان ضبط می شه، بازی می کنه. بنابراين هنوز قبض تلفن هزار دلاری افشين و جريمه های رانندگی اش ادامه خواهد داشت
iran
Comment
-
age vaghean ashegh bashan yani hamdigaro doost dashte bashan eshgheshoon davam miare, vali age faghat vase kareshoon bashe ke masalan dokhtare oomade ba afshin doost shode chon khanandast va afshinam ba dokhtare doost shode chon modele, in eshgh davam nakhahad ovord
Fingili
Comment
-
i really don't like afshin
en bashar na seda dare, na heykal nadare, na ghiafe dare, faghat pool va roo dare.
can we get some good singers here plz....
God made Coke,
God made Pepsi,
God made Persian girls so DAMN SEXY!!!
~Zende Bad Iran Va Irani~
Comment
-
loooool hamin akhe havasam nabood tv hamijor roshan bod khabar doros deghat az khodam dar navakardamOriginally posted by Snowloooooool Cop paye mosahebe khabet borde bood, ya havaset jaye dige boode ? too hamin mosahebash dirooz to tapesh goft pegah doost dokhtareshe
passs ayaleshhhhhhhhhhe ahayn injorias
Comment
-
be nazare man hameye in shyeat ke afshin khanandegi ro mizare kenar doroghe mahze. malom nist in mardome bikar chera baraye on bichare shayee dorost mikonan. hala na faghat on. emkanesh hast ke baraye kheiliaye dige ham shayee sazi bokonan. man ghol midam age khode afshin ina ro bebine, narahat khahad shod.
Comment
Comment