Afshin (his girl friend Pegah)

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Originally posted by Armageddon
    ghol midam bade 6 mah az ezdevajesh bar migarde ye album e radif mide birooon ke harchi bashe motmaenam dar morde macho dooset daramo injoor chiza ni

to az koja miduni kalak ?

iran

Comment

• me_89
      Member
      • Jun 2005
      • 908

she doesnt deserve it stupid PEGAH

Comment

• me_89
        Member
        • Jun 2005
        • 908

who is it neways isn she the one in his video musics??????

Comment

• me_89
          Member
          • Jun 2005
          • 908

if shes the one then shes really ugly

Comment

• Narges-Khanoom
            Member
            • Oct 2005
            • 1547

To redwine: hehe lol why??? I'm 17, che rabti dasht... maskhare mikoni redwine jon????
            To donsaied: hehe eeeeh??? baz baz be khanooma tohin kardi???
            هركجا هستم باشم
            آسمان مال من است
            پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
            چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!

زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .

اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.

Comment

• nanakhafan
              BEST Member of Spring
              • Dec 2005
              • 11016

idont reallly like afshin
              alan vf joon miad ta'ajobmikone

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

Originally posted by Narges-Khanoom
                To redwine: hehe lol why??? I'm 17, che rabti dasht... maskhare mikoni redwine jon????
                To donsaied: hehe eeeeh??? baz baz be khanooma tohin kardi???
                maskhareh chi chieh aziz ?! manzoor bar dashtaneh tajrobeh hast va nothing else .

iran

Comment

• Vandfald
                  Member
                  • Dec 2005
                  • 643

Originally posted by nanakhafan
                  idont reallly like afshin
                  alan vf joon miad ta'ajobmikone
                  What did you say? Watch out girl, Don't play to much cool, before someone kick you
                  ^^ - Ayeda!!! I'm proud to be persian <3

Baby, I want you back <3

Yevari negam mikoneh. Hamun un pesare, un khoshgele. Zire cheshi cheshmak mizaneh. Un pesare, un zelzeleh. In delo az inja mikaneh. Un pesare, un delbare <3
                  My heart screams for persian culture. grRr

I LOVE IRAN

Ba zaboone bizabooni, mikham ino khoob bedooni, badjoori ashghet shodam <3

Comment

• Parinaz_M
                    Senior Member
                    • Mar 2003
                    • 19964

man ham baba nana joonam movafegham,
                    i don't like afshin either

God made Coke,
                    God made Pepsi,
                    God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

افشين: من هم سلام عرض کرده بيدم (به سبک برره ای!) به همه هموطنان و سال نو رو به همه تبريک ميگم. حدود دو تا سه ماهه که هر روز با رقصنده ها تمرين داشتيم و برای اين برنامه از قبل تدارکات خيلی زيادی انجام داديم

تاثير آهنگهايی که ويدئو شدن رو امشب در مردم چطور ديدی؟

اصولا موسيقی ايرانی تا ويدئوش ساخته نشه هيت (مطرح) نميشه. ويدئو به معروف شدن آهنگ کمک ميکنه و از اون حمايت ميکنه

عيد نوروزه دوباره سرت خيلی شلوغ تر شده، و از خانواده که در مانهايم زندگی می کنن دور هستی

من يک خانواده ۸۰ ميليونی دارم که ازش هيچ وقت دور نميشم، ولی از پدر و مادرم دور هستم و هميشه سال نو رو با برادرم (امير علی) جشن می گيريم. لحظه سال تحويل هم در هلند خواهم بود

آخرين کنسرت نوروزی رو در کجا برگزار ميکنی؟

۳۱ مارچ در استانبول تموم ميشه و بعد از استراحت يکساله خودم رو شروع می کنم تا دسامبر سال بعد، البته در اين مدت در خانه با گيتار خودم تمرين خواهم داشت اما هنوز مطمئن نيستم که آيا به صورت حرفه ای به صحنه برمی گردم يا نه؟

توی زندگی خودت راضی هستی؟

زندگی رو می گذرونم، به هر حال هيچ کس تو دنيا از زندگی که داره راضی نيست، اما اين مدت زمان سکوت را در آلمان خواهم بود، به دبی هم ميرم و قراره مدتی در لس آنجلس باشم، به هر حال بايد بگذره اين دوران

از آهنگهايی که امشب اجرا کردی کدوم رو بيشتر دوست داشتی ؟

ايران من

Attached Files

iran

Comment

• nanakhafan
                        BEST Member of Spring
                        • Dec 2005
                        • 11016

loool...vf
                        ahangash bad nistan.
                        vali sedash......

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

مدتيه که از افشين هيچ خبری نيست!!! تمام کنسرتهای تابستون رو منتفی کرده. بمناسبت تولدش که ۱۶ ارديبهشته پرس و جو کرديم و بالاخره کنار خليج فارس پيداش کرديم. ولی بستری
                          والا شايعات درباره تصادف و مردن و .... که خيلی هست و اين بار شايعات معمول مارو کشت! من در آلمان که بودم از بچگی يک بيماری داشتم ( اسمش خيلی خارجيه باور کنيد به درد هيچ کدوم از من وشما نمی خوره! ) که در واقع انحراف ساق پا هست که شکل پا رو پرانتزی می کنه. خواستم در آلمان عملش کنم ولی يکی از دوستای ايرانی من دکتر نادر مطلبی که متخصص اينکاره به من پيشنهاد داد که به دوبی برم، و ايشون هم بياد منو معاينه کنه و اگر صلاح می دونست منو همونجا عمل کنه.

بعد از معاينه معلوم شد که کيست استخوانی که ممکنه وخيم هم باشه توی زانوی پای راست من هم هست که باعث شد دکتر سريع تصميم به عمل بگيره. يک روز بعد از معاينه در مرکز طبی تخصصی دوبی، امکانات عمل رو در اختيار ما گذاشتن. من شش ساعت و نيم در اتاق عمل تحت جراحی بودم و الان هم حدود ۱۲ روزه که روی تخت هستم.

پس قراره مدت طولانی تحت نظر باشی؟

مدت زياد که ... والا مشکل يکی نيست.

اول : دو ماه روی تخت مريض هستم و تکون هم نمی خورم!
                          دوم: بعد از دو ماه روی تخت بودن، نزديک چهار ماه روی صندلی چرخدار اسير هستم.
                          سوم : اينکه تولدم هم که نزديکه و بايد اونرو روی تخت جشن بگيرم ديگه.

افشين بيمارستان هستی يا خونه گرفتی؟

راستش يک خونه در جميرا گرفتم که کنار دريا هم هست و بوی دريا رو هميشه حس می کنم ولی خب متاسفانه نمی تونم دريا برم
                          با پدر و مادرت هستی يا تنهايی؟

صلاح ندونستم توی اين شرايط پدر و مادرم منو ببينن. حسين دوست صميمی و بهترين رفيق منه که با من اومده و ديگه داره از دستم ديوونه می شه!

روی تخت و تو تنهايی به چی فکر می کنی و توسرت چی می گذره؟

حقيقتش نمی تونم فکر کنم اين دوماه چطور بايد بگذره، با اين درد بعيد بدونم که بشه تحملش کرد. چيزيه که آدم تا تجربه نکنه نمی فهمه. حالا درد عزيزانی که تو جبهه ها پاهاشون رو از دست می دادن می فهمم و همه کسانی که به نوعی با معلوليت درگيرن رو می فهمم. قدر سلامتی حسابی دستم اومده و می بينم کسانی که زندگی و سلامت عادی دارن چقدر بايد شکرگزار خداوند باشن. و خلاصه از درد روزی ده بار می ميرم و زنده می شم. ولی مطمئنم اگر يکبار ديگه روی پاهام بتونم بايستم و راه برم، قدر خيلی چيزهايی که قبلاً نمی دونستم رو می دونم
                          آيا ويدئويی داری که تو اين مدت بيرون بياد؟

قبل از اينکه بيام به دوبی ويدئو آهنگ "خيلی وقته" رو ضبط کردم، البته ديگه خودم دنبالش نيستم ولی فکر کنم تا يکی دوهفته ديگه بيرون بياد .

خب با اين مشکلات مطمئناً يکسالی رو از صحنه دور خواهی بود، ولی بعد از بهبودی ديگه افشين نو و صفر کيلومتر رو خواهيم ديد، افشين دو! افشين يک که خوانندگی رو کنار گذاشت....

فعلاً تنها آرزوی زندگی من اينه که دوباره بتونم راه برم.

افشين تولدت روز ۱۶ ارديبهشت رو هم حسابی تبريک می گم

مرسی جای همه رو توی اين اتاق خالی می کنم. البته جون ندارم بلند شم شمعها رو فوت کنم!

iran

Comment

• moonlight79
                            Member
                            • Nov 2005
                            • 1128

akheiiiiiiiii barash doa konim zoodtar khob beshe javone tefliiiii

Comment

• DokhtarIrooni
                              Senior Member
                              • Sep 2006
                              • 2347

khodara shokr alan halesh behtare bad az jarahiye pash. Dare albume jaddidesho be kar miyare, ke nemitoonam roosh tarikh bezaram vali dar saale 2007 be omide khoda miyad be bazaar.

Toure concertesh be zoodi shoroo mishe ta 1 mah dige.

Hala faghat beshinim entezar konim!!
                              ~ Bahar ~

Comment

• Sepideh_UK
                                Senior Member
                                • May 2006
                                • 2226

His Songz are ok!!
                                Khoda komakesh kone, omidvaram zudtar khub beshe.

Comment

Working...