دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دومين مسابقه از هفتمين دوره ليگ برتر، مقابل پگاه گلى دريافت نخواهيم كرد. «مهدى واعظى» در خصوص آخرين وضعيت خود اظهار داشت: تمام دروازه بان ها بعد از بازى در آبادان، تمرينات بسيار خوبى را زير نظر سعيد عزيزيان انجام داده و فكر مى كنم ديگر از دوران بدنسازى فاصله گرفته ايم. وى ادامه داد: تماشاگران بايد خيالشان كاملا راحت باشد چون در بازى هاى بعدى هماهنگ تر نيز مى شويم. چنانچه درون دروازه باشم، سعى مى كنم گلى دريافت نكنم. واعظى در مورد ساير دروازه بانان اضافه كرد: از حالا نمى توانم بگويم كه در بازى روز جمعه در تركيب ثابت هستم چون فرشيد كريمى و عليرضا حقيقى خيلى خوب تمرين كرده اند و فكر كنم روحيه بسيار مناسبى دارند اما هر كه درون دروازه باشد، مطمئناً مقابل پگاه بهترين خواهد بود و اجازه نخواهد داد دروازه تيم باز شود.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: حسابرسى مالى اين باشگاه كه اخيرا از سوى مسئولان آن مطرح مى شود در زمان مديريت من انجام شده است. محمدحسن انصارى فرد با بيان اين مطلب اظهارداشت : ارقامى كه در رابطه با بدهى هاى مالى باشگاه پرسپوليس عنوان شده، همان رقم هايى است كه در زمان مديريت من حسابرسى شده است. وى با اشاره به اينكه براى رسيدگى به حسابهاى مالى باشگاه مبلغ ۲۱۰ ميليون ريال به موسسه حسابرسى پرداخت شده است ، افزود: در حدود ۷ميليارد ريال از رقم هايى كه بعنوان بدهى هاى باشگاه از آن ياد مى شود نيز در زمان مديريت من پرداخت شده است .

Comment
-
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميتم به طور كامل بر طرف شده اما مقابل پگاه بازى نمى كنم. «كريم باقرى» تصريح كرد: پس از مصدوميت در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان، روزانه ۲ جلسه فيزيوتراپى انجام دادم و با معاينات پزشكى به شرايط خوبى رسيده ام. پزشك باشگاه معاينات خوبى روى پاى مصدوم من انجام داد و اكنون هيچ دردى ندارم و آماده بازى كردن هستم. كاپيتان پرسپوليس عنوان كرد: مى توانم در ديدار مقابل پگاه گيلان بازى كنم اما بنابر تشخيص كادر فنى در هفته دوم به ميدان نمى روم تا در ديدارهاى بعدى با آمادگى مطلوب در خدمت تيم باشم. وى در مورد احتمال حضور در خط دفاعى تاكيد كرد: به عنوان يك بازيكن تابع خواسته هاى كادر فنى هستم و چنانچه افشين قطبى بخواهد، در خط حمله نيز براى پرسپوليس بازى خواهم كرد چرا كه هرگز دنبال بهانه جويى نيستم.

Comment
-
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت :بحث ما در خصوص امضاي قرارداد با مجموعه ورزشي آزادي اين است كه بايد قراردادي را امضا كنيم كه برآورده كردن مفاد آن در توان و حيطه اختيارات ما نيست.
" حبيب كاشاني " روز سه*شنبه با بيان اين مطلب گفت براساس بند ۵اين قرارداد، باشگاه بايد مسئوليت عملكرد شخص ثالث را بپذيرد. با توجه به اينكه اين موضوع در حيطه وظايف و اختيارات ما نيست، چنين انتظاري از باشگاه، غيرمنطقي به نظر مي*رسد.
كاشاني افزود: ما براي هر بازي ۱۰ميليون تومان به مجموعه آزادي مي*پردازيم ولي ورزشگاه براي بازي*هاي ما بيمه نمي*شود. اگر مسوولان اين ورزشگاه معتقدند كه ۱۰ميليون تومان مبلغ كمي است ما حاضريم براي هر بازي مبلغ بيشتري را بپردازيم اما در آنها نيز ورزشگاه را بيمه كنند.
وي تصريح كرد:اگر در ورزشگاه اتفاقي افتاد چه براي تماشاگران و چه براي تجهيزات آن ، فكري براي برآورد خسارت آن بايد كرد. بايد توجه داشت اگر تماشاچي*هاي ما براي حضور در ورزشگاه امنيت خاطر داشته باشند مسلما استقبال بيشتري از مسابقات مي*كنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به وظيفه اين باشگاه در برابر مجموعه ورزشي آزادي گفت:مسئوليت باشگاه در قبال ورزشگاه آزادي اين است كه دربرابر اتفاقاتي كه باشگاه مسبب آن است پاسخگو باشد كه ما هم پايبند به اين مسئله هستيم و اگر خساراتي از ناحيه باشگاه متوجه ورزشگاه شود حتما جوابگوي آن خواهيم بود.
كاشاني افزود:به هر حال خسارت به ورزشگاه و اتفاقات پيش بيني نشده در هنگام بازي*ها غيرقابل اجتناب است اما اين باشگاه نيست كه بايد مسئوليت آن را عهده دار شود. فكر مي*كنم بايد شرايطي فراهم شود كه بيمه گذار بيايد و طي قراردادي با مجموعه ورزشي آزادي مشكل را براي هميشه حل كند.
باشگاه پرسپوليس هم براي پرداخت هزينه*هاي مربوط به بيمه مشكلي نخواهد داشت و آن را مي*پذيرد.

Comment
-
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: روند گل نخوردن هاى تيم ما ادامه خواهد يافت و ما به همين شكل انسجام موجود را حفظ مى كنيم. «سيدمهدى واعظى» خاطرنشان كرد: خوشبختانه در طول مدتى كه از آغاز ليگ گذشته بازيكنان خط دفاعى پرسپوليس در كنار يكديگر هماهنگ تر شده اند و به قول معروف چشم بسته با هم پاسكارى مى كنند. وى اضافه كرد: از ديدار مقابل پگاه گيلان تا ابومسلم اين روند به خوبى پيش رفت و اگر اتفاق خاصى رخ ندهد پرسپوليس اين توانايى را دارد كه ركورد گل نخوردن در ليگ را به نام خودش ثبت كند.واعظى به عملكرد ضعيف ابومسلمى ها اشاره كرد و يادآور شد: آنها ليگ را خيلى نااميد شروع كردند و روند ناكامى هاى ۲ هفته اخير ، روحيه بازيكنانشان را به هم ريخته است، به همين دليل مقابل پرسپوليس يك حريف از پيش بازنده بودند.

Comment
-
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دلم به حال ابومسلم سوخت كه چرا در اين فصل صلابت گذشته خود را ندارد. «حسين بادامكى» خاطرنشان كرد: متأسفانه آنها شروع بدى در ليگ هفتم داشتند و نتوانستند آن طور كه بايد و شايد ارزش هاى فنى خود را به نمايش گذارند. همين مسأله موجبات نگرانى من و ساير بازيكنانى كه در اين تيم سالها زحمت كشيده اند را فراهم كرده و اميدوارم هرچه زودتر اين مشكل رفع شود.وى اضافه كرد: پرسپوليس با اين پيروزى نشان داد كه مى تواند كماكان مدعى اصلى قهرمانى باشد و هيچ تيمى ياراى مقاومت مقابل آن را ندارد.

Comment
-
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: چون كارشناس داورى نيستم، بنا بر اين حق اظهار نظر كردن در اين خصوص را ندارم. «حبيب كاشانى» در جمع خبرنگاران افزود: اگر هم صحنه مشكوكى وجود داشته كه هر يك از تيم ها نسبت به آن اعتراضى دارند از طريق مراجع ذى صلاح مى توانند پيگير ادعاى خود شوند، پس دليلى وجود ندارد كه چنين نظراتى از رسانه ملى يك كشور پخش شود.وى اضافه كرد: خوشبختانه پرسپوليس با كسب اين پيروزى به روند موفقيت آميز خود ادامه داد و پس از مدت ها انتظار در صدر جدول رده بندى ليگ باقى ماند.كاشانى به همكارى نزديك استيلى و ساير اعضاى كادر فنى با قطبى اشاره كرد و گفت: هيچ گونه اختلافى بين استيلى و سايراعضاى كادر فنى با قطبى وجود ندارد و شايعاتى از اين قبيل دست پرورده ذهن افرادى است كه موفقيت پرسپوليس براى آنها گران تمام خواهد شد.

Comment
-
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد كه خط دفاع اين تيم با گذشت زمان عملكرد بهترى از خود نشان خواهد داد. «محمد نصرتى»گفت: گل هايى كه در بازى اول خورديم، بر اساس اشتباه فردى بود و نه مشكل سازماندهى خط دفاعى. خط دفاع، بازى به بازى بهتر خواهد شد و با اين نفرات سعى مى كنيم بهترين خط دفاع ليگ برتر باشيم. مدافع ملى پوش پرسپوليس پس از بازى مقابل ابومسلم در مشهد، تصريح كرد: در بازى هاى تداركاتى با تيم هاى پر قدرتى بازى نداشتيم بنابراين ابتداى فصل برايمان بسيار مهم است. با گذشت زمان منسجم تر مى شويم و بازى هاى بهترى را در خط دفاعى به نمايش مى گذاريم. نصرتى عملكرد خط دفاعى را مناسب توصيف كرد و تصريح كرد: اعضاى خط دفاعى كنونى تنها ۳ بازى رسمى را در كنار يكديگر بازى كرده اند و با اين حال عملكرد خوب و مثبتى داشته ايم. با اين نفرات مطمئن باشيد تبديل به يكى از بهترين خطوط دفاعى ليگ برتر خواهيم شد.

Comment
-
سرمربى سابق پرسپوليس همچنان دوره استراحت را سپرى مى كند و فعلا تمايلى به حضور در دنياى فوتبال نشان نمى دهد. مصطفى دنيزلى كه در پايان قراردادش با پرسپوليس فعاليت خودش در عرصه مربيگرى را متوقف ساخته از موفقيت تيم سابقش اظهار خوشحالى كرد. دنيزلى اظهار داشت: خبر دقيقى از بازى هاى ليگ ايران ندارم اما همين كه شنيده ام پرسپوليس با ۹ امتياز صدرنشين شده است خوشحال هستم چون مى دانم هواداران اين تيم ازموفقيت هاى تيم محبوبشان شاد هستند.دنيزلى به برخى شايعات مطرح شده در خصوص اظهار نظر منفى وى عليه پرسپوليس قطبى اشاره كرد و گفت: من در مورد پرسپوليس با هيچ رسانه ايرانى صحبت نكرده و هيچ اظهار نظر منفى در اين خصوص نداشته ام. واقعا از موفقيت تيم سابق خودم خوشحال مى شوم و دليلى ندارد كه بخواهم عليه اين تيم موضع بگيرم. اميدوارم پرسپوليس همچنان موفق باشد. سرمربى سابق پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت خودش نيز اظهار داشت: پيشنهادات داخلى زيادى از ليگ تركيه مطرح شد اما حداقل تا ۳،۲ ماه ديگر مى خواهم دوران استراحت ادامه پيدا كند و براى بازگشت به فوتبال عجله اى ندارم.

Comment
-
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين تنها نيمى از پتانسيل تيم ما بود و ما قدرت واقعى خود را در ليگ هفتم هنوز نشان نداده ايم. «محمدرضا مامانى» خاطرنشان كرد: كسب ۲ پيروزى خارج از خانه نشان مى دهد كه پرسپوليس تنها در ورزشگاه آزادى به دنبال كسب ۳ امتياز نيست و در جاهاى ديگر هم مى تواند مقابل حريفان خود قد علم كند.وى اضافه كرد: متأسفانه ابومسلم پيش از ديدار با پرسپوليس ۲ شكست را پذيرفته بود و همين مسأله تا حدود زيادى مقابل ما انگيزه را از آنها گرفت و به راحتى ۳ گل را دريافت كردند.

Comment
-
خرسندى اظهار داشت: پيش از اين مسابقه همه مدعى بودند پرسپوليس ۳۰ دقيقه مى تواند بازى خوبى را ارائه دهد اما مقابل ابومسلم ثابت كرديم كه مى توانيم ۹۰ دقيقه هجومى بازى كنيم. مهاجم پرسپوليس خاطر نشان كرد: معتقدم چنانچه بازى ادامه داشت، مى توانستيم گل هاى بيشترى به ثمر برسانيم. وى درباره عملكردش در جمع سرخپوشان تهرانى عنوان كرد: مى خواهم در هر شرايطى بازيكن مؤثرى براى پرسپوليس باشم و در هر مسابقه كه به ميدان مى روم يا گلزنى كنم يا پاس گل بدهم.

Comment
-
سخنگوى هيأت مديره پرسپوليس گفت: در صورت حل نشدن مشكل با ورزشگاه آزادى، ديدارهاى ما در ورزشگاه نفت برگزار مى شود. «حسن بيادى» اظهار داشت: شروع خوبى در ليگ برتر داشته ايم البته اگر تيم ما را تضعيف نكنند. وى ادامه داد: به اشكال مختلف براى پرسپوليس ايجاد اشكال مى كنند. از نظر مالى، روانى و ساختارى براى ما مشكل ايجاد مى كنند؛ حتى راديو و تلويزيون و سازمان تربيت بدنى هم با ما همكارى نمى كنند. وى اظهار داشت: ورزشگاه آزادى هم به طريقى ما را اذيت مى كند و وزارت اقتصاد و دارايى به شكل ديگرى. خلاصه هر كسى به طريقى دل ما مى شكند. بيادى عنوان كرد: چون پرسپوليس خوب شده، خيلى ها دوست ندارند اين تيم موفق باشد و چنين رفتار مى كنند. سخنگوى هيأت مديره پرسپوليس گفت: سازمان تربيت بدنى تا به حال هيچگونه پولى به باشگاه تزريق نكرده و روز به روز بر ميزان بدهى ها افزوده مى شود. بيادى در خصوص اينكه مديرعامل باشگاه از بدهى ۱۲ ميليارد تومانى سخن گفته و حرف از انحلال باشگاه به ميان آورده، اظهار داشت: بهتر است درخصوص اين مسايل از خود آقاى كاشانى سؤال كنيد. عضو هيات مديره باشگاه در خصوص تهديد مدير ورزشگاه آزادى مبنى بر تعليق مسابقات پرسپوليس در صورت امضا نشدن قرارداد با اين مجموعه، اظهار داشت: خودمان ورزشگاه نفت را در تهرانسر داريم. مسابقات پرسپوليس را در اين ورزشگاه برگزار خواهيم كرد؛ البته در آن صورت ورزشگاه آزادى يا سازمان تربيت بدنى بايد پاسخگوى شوراى تامين استان باشند.

Comment
-
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قطبى كاملاً توانسته است بر اوضاع پرسپوليس مسلط شود و امور تيم را كنترل كند.«محمد نصرتى» افزود: قطبى با وجود اينكه هميشه دستيار بوده است اما توانسته بر كار مسلط شود و از لحاظ فنى عملكرد مثبتى در پرسپوليس داشته باشد. او از شخصيتى قوى برخوردار است و كاملا حرفه اى با تمام اتفاقات برخورد مى كند. اعضاى كادرفنى پرسپوليس در تمام موارد با يكديگر مشورت مى كنند اما تصميم نهايى را قطبى مى گيرد. نصرتى در مورد اينكه خط دفاعى پرسپوليس تاكنون محك جدى نخورده است،گفت: در پرسپوليس اصل بر سازماندهى دفاع است يعنى اينكه به هنگام حمله تيم حمله مى كند و در زمان دفاع هم كل تيم حالت دفاعى به خود مى گيرد و ما بازى به بازى به انسجام و هماهنگى بيشترى مى رسيم.وى در مورد ثبات نتايج خوب پرسپوليس گفت: براى رسيدن به عنوان قهرمانى بايد ثبات لازم راداشته باشيم زيرا ليگ برتر فراز و نشيب هاى خاص خود را دارد و تيم مدعى قهرمانى بايد از ثبات برخوردار باشد.
Comment
-
حسن رودباريان از رفع آسيب ديدگى كمرش خبر داد و گفت:پس از پشت سر گذاشتن تمرينات اختصاصى و فيزيوتراپى زير نظر پزشك تيم، مصدوميتم برطرف شد و بدون مشكل خاصى با پرسپوليس تمرين خواهم كرد.وى با بيان اين مطلب اظهار داشت:فشار تمرينات و مسابقات باعث شد كه از ناحيه كمر دچار مصدوميت شوم اما در حال حاضر اين مشكل برطرف شده و سعى مى كنم با انجام تمرينات منظم به آمادگى كامل برسم.رودباريان در ادامه گفت: پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت، به زمان احتياج دارم تا شرايط ايده آل را به دست بياورم و طى اين ۲ هفته هم تمرينات سنگينى نداشته ام. با اين شرايط كار سختى براى رسيدن به تركيب اصلى دارم اما بايد تلاش كنم تا به آمادگى كامل برسم. وى در خصوص عملكرد مهدى واعظى در ۳ بازى گذشته گفت: او در ۲ بازى اخير گل نخورده و با اين شرايط بايد گفت كه واعظى عملكرد قابل قبولى داشته است. در ضمن عملكرد دفاعى تيم هم خوب است و در بازى هاى آينده بهتر از اين خواهيم شد.رودباريان موضوع اختلافش با مهدى واعظى را تكذيب كرد و گفت: فصل گذشته اين موضوع در استقلال وجود داشت و حالا بحث اختلاف من و واعظى را مطرح كرده اند كه اين موضوع فقط در حد يك شايعه است. اين مسائل هميشه در تيم هاى بزرگ وجود دارد اما دروازه بان هاى پرسپوليس هيچ اختلافى با هم ندارند و به طور سالم رقابت مى كنند. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا عملكرد خوب واعظى در روحيه تو تأثير منفى نمى گذارد، گفت: در طول فصل بازى هاى زيادى در پيش داريم و بازيكنان نمى توانند توقع داشته باشند كه در تمامى مسابقات بازى كنند چون مشكلاتى مثل مصدوميت، محروميت و فراز و نشيب براى فوتباليست ها به وجود مى آيد.

Comment
-
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اصرارى براى زدن پنالتى هاى پرسپوليس ندارم و براى پنالتى زدن هم با كسى دعوا نمى كنم. «عليرضا نيكبخت» افزود: متاسفانه در روزنامه هايى كه هميشه با من مشكل دارند مطالبى نوشته شده مبنى بر اينكه من براى زدن پنالتى با بازيكنان جنگ دارم در حالى كه مقابل ابومسلم به كادر فنى اصرار نكردم و اين تصميم خود كادر فنى بود كه من پنالتى را بزنم.وى ادامه داد: در جلسه تمرينى كه قبل از بازى با ابومسلم داشتيم قطبى اعلام كرد كه پنالتى زن پرسپوليس من هستم و به همين دليل وقتى در بازى روى من پنالتى شد تصميم كادر فنى بود كه من پنالتى را بزنم. نيكبخت با اظهار تاسف براى حاشيه سازان گفت: متأسفم كه عده اى از هر فرصتى براى ضربه زدن به من و پرسپوليس استفاده مى كنند، در پرسپوليس هيچ مشكل حاشيه اى وجود ندارد و همه اعضاى تيم يكدل هستند. وى افزود: آنقدر به توانايى خودم اطمينان دارم كه بدون استفاده از پنالتى ها هممى توانم آقاى گل پرسپوليس شوم و تاثير گذارى ام را هم در ۳ ديدار پرسپوليس در ليگ ثابت كرده ام. نيكبخت در مورد كرى خوانى هافبك چپ استقلال براى او گفت: ترجيح مى دهم جواب ميثم منيعى را در رسانه ها ندهم. در روز بازى استقلال و پرسپوليس مشخص مى شود كه چه كسىبهترين هافبك چپ پاى ايران است و منيعى بايد تا آن روز صبر كند كه جوابش را بگيرد.

Comment
Comment