F.C Perspolis

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كسانى كه اوضاع پرسپوليس را بحرانى جلوه مى دهند، سخت در اشتباهند. «مهدى واعظى » اظهار كرد: پس از ۲تساوى پياپى خانگى عده اى بسيار علاقه مند هستند تا اوضاع و شرايط پرسپوليس را بحرانى جلوه داده و از افت اين تيم صحبت كنند. آنها دائما عنوان مى كنند كه پرسپوليس دچار افت و ركود شده و ديگر نمى تواند روند صعودى ابتداى فصل را ادامه دهد. متاسفانه برخى پس از اين ۲ تساوى تمام موفقيت ما و بازى هاى خوب پرسپوليس را ناديده گرفته و سعى مى كنند با بزرگ نمايى اين نتايج همه چيز را زير سوال ببرند. وى افزود: بايد گفت كه اين افراد مغرض سخت در اشتباهند و پرسپوليس خيلى زود و از همين هفته دوباره روند صعودى خود را از سر خواهد گرفت. درست است كه از بازى با راه آهن تا اندازه اى به مشكل برخورديم اما بايد گفت كه وضعيت به هيچ عنوان بحرانى نيست. نبايد بى دليل شرايط را بحرانى و دشوار قلمداد كرد. دروازه بان پرسپوليس تصريح كرد: به دليل شرايطى كه در جدول داريم بازى با پاس همدان برايمان حكم مرگ و زندگى دارد و در اين بازى محكوم به پيروزى هستيم. ترديدى ندارم كه مى توانيم در خارج از خانه بازى خوبى را به نمايش گذاشته و حريف را شكست دهيم. ما تنها براى شكست پاس به همدان مى رويم و به نتيجه ديگرى فكر نمى كنيم.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

كمتيه انضباطي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس بعد از ‪ ۴۰‬سال آغاز بكار كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني مدير عامل باشگاه طي احكام جداگانه*اي ، محمود خوردبين، حميدرضا استيلي، محمد رسائي، مصطفي شكري و غلامرضااحمدي را به سمت اعضاي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تهران منصوب كرد.

غلامرضا احمدي مدير روابط عمومي و امور بين*الملل به عنوان دبير كميته انضباطي معرفي شده و كار اين كميته به صورت رسمي براي اولين بار در تاريخ باشگاه پرسپوليس آغاز خواهد شد.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

شيث رضايي جوان ‪۲۳‬ساله تيم پرسپوليس گفت:نيمكت نشيني من درتيم پرسپوليس زياد مهم نيست وحاضرم ‪ ۴۵۰‬دقيقه روي نيمكت اين تيم بنشينم.

وي روز سه*شنبه با سايت خبري باشگاه پرسپوليس گفت و گو كرد كه متن كامل اين گفت وگو در زير مي*ايد.

س:از مسائل ايجاد شده در بازي برابر مقاومت سپاسي شيراز و تعويض در پايان نيمه اول هنوز گله*مند هستي ؟
        ج: اختيار مسائل فني بر عهده مربيان است و من در اين مورد اظهار نظر خاصي نداشته واگر هم مساله*اي بوده ، ناراحتي زودگذري بود كه رفع شد.

مهم اين است كه وجود من در اختيار پرسپوليس است و من بعد از كسب نتيجه مساوي دلخور بودم.

س : بازي با پاس همدان را چطور ارزيابي مي*كنيد ؟
        ج : سال گذشته من به پاس گل زدم و امروز هم آماده*ام تا اگر مربيان به من فرصت بازي بدهند در اين بازي هم گل بزنم و هم پاس گل بدهم.

س : اينكه مي*گويند با افشين قطبي اختلاف داري از كجا نشات مي*گيرد؟ ج : رضايي: همه آن شايعات به خاطر آن ‪ ۴۵‬دقيقه*اي است كه تعويض شدم.آيا به راستي ‪۴۵‬دقيقه بازي نكردن من آنقدر مهم است كه اينگونه ادعا شود. مهم اين است كه من ‪ ۴۵۰‬دقيقه هم روي نيمكت بنشينم به خاطر نام بلند پرسپوليس تحمل مي*كنم.

به نوشته اين سايت حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در ديدار با كريم باقري، عليرضا نيكبخت، عباس آقايي واحسان خرسندي درباره آخرين وضعيت قراردادها وامور فردي نفرات مورد نظر بوده است.

در اين جلسه مديرعامل باشگاه پرسپوليس از كريم باقري به عنوان كاپيتان تيم خواست تا براي افزايش بار روحي ياران اين تيم همراه ساير بازيكنان به همدان برود وكريم باقري هم براي سفر به همدان اعلام آمادگي كرد.

علي رضا نيكبخت، عباس آقايي و احسان خرسندي در اين جلسه ضمن آنكه مسائل خود را با مدير عامل باشگاه درميان گذاشتند براي ارائه يك بازي خوب برابر تيم پاس همدان در بازي روز پنجشنبه پنجم مهر ماه كه در همدان برگزارمي*شود هم قسم شدند.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

شيث رضايى كه چندروزى است مورد غضب كادر فنى قرار گرفته، احتمالاً در بازى پرسپوليس مقابل پاس همدان روى نيمكت مى نشيند. روز گذشته و در پايان جلسه تمرينى سرخپوشان، افشين قطبى رضايى را به گوشه اى برد تا با او جلسه اى داشته باشد. اين جلسه ۲۵ دقيقه اى با حرف هاى قطبى آغاز شد. سرمربى پرسپوليس رو به شيث گفت: تو بايد سعى كنى در تمرين به همه احترام بگذارى نه اينكه با داد وبيداد تمركز بازيكنان را بگيرى. مثلاً توبزرگتر پرسپوليسى و نبايد كارى كنى كه ديگران تو را فراموش كنند. قطبى در ادامه به شيث گفت: اگر مى خواهى با روزنامه يا هرجاى ديگرى مصاحبه كنى بايد درست حرف بزنى؛ تو حق ندارى به كسى توهين كنى. بايد در مصاحبه هايت تنها در مورد مسائل فنى صحبت كنى چون دوست ندارم در تيم من حاشيهوجود داشته باشد. قطبى درپايان حرفهايش خطاب به مدافع خود اظهار داشت: مطمئنم دوست ندارى با جريمه سنگين ترى روبرو شوى، پس در تمرينات سعى كن بهتر كار كنى تا مجدداً بتوانى جايگاه خود در تيم را به دست آورى. ديگر نمى خواهم از اينگونه جريانات در تيم داشته باشى چون من به بازى تو اعتقاد دارم و دوست ندارم با بيرون نشاندن تو پرسپوليس را تضعيف كنم.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

«مهدى واعظى» گفت: ۳ گل در بازى مقابل مقاومت دريافت كردم اما سعى مى كنم در آينده عملكرد بهترى داشته باشم و از دروازه پرسپوليس بهتر دفاع كنم.وى ادامه داد: در بازى مقابل پاس دروازه ام را بسته نگه مى دارم و اجازه گلزنى به بازيكنان حريف نمى دهم ما بايد با امتياز از همدان بازگرديم تا براى ماندن در صدر جدول مشكلى پيدا نكنيم.واعظى گفت: رقابت در صدر جدول حساس شده اگر تيمى امتياز از دست دهد و از صدر فاصله بگيرد ديگر به آسانى نمى تواند جايگاه سابقش را باز پس گيرد.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تساوى و شكست جزئى از فوتبال است و فكر نمى كنم با اين نتايج پرسپوليس به اين زودى دچار افت شود. «حبيب كاشانى» اظهار داشت: هرچند در ۲ بازى گذشته مقابل راه آهن و مقاومت سپاسى نتوانستيم نتايج خوب هفته هاى نخست را تكرار كنيم و امتيازهاى ارزشمندى را از دست داديم اما فكر نمى كنم كه اين ۲ تساوى روند روبه رشد پرسپوليس را دچار مشكل كند. مطمئن هستم پرسپوليس بار ديگر نتايج درخشان خود را تكرار كرده و با ارائه بازى هاى خوب و زيبا رضايت هواداران را به دست خواهد آورد. به هر حال تساوى و شكست جزئى از فوتبال بوده و ماهيت آن محسوب مى شوند. حتى بزرگترين تيم هاى دنيا نيز در مقاطعى دچار اين مشكلات مى شوند و اين يك روند كاملا طبيعى است.
              وى ادامه داد: مسائل فنى تيم بر عهده مربيان است و من نمى توانم در اين خصوص اظهارنظر كنم. اما سعى مى كنيم شرايط مفيدى را براى بازيكنان و مربيان فراهم آورده تا آنها بدون هيچ گونه دغدغه اى به مسائل فنى فكر كنند. اكنون پس از اين ۲ تساوى به دنبال آن خواهيم بود تا تيم را از نظر روحى و روانى تقويت كرده و اجازه ندهيم تا اين نتايج روحيه بازيكنان را دچار افت كند. كاشانى درباره عدم حضور افشين قطبى در كنفرانس مطبوعاتى اظهار كرد: سعى كرديم تا اين مشكل را كه مربوط به بحث اسپانسر است، برطرف كنيم اما متاسفانه به نتيجه نرسيديم. حتى به دنبال آن بوديم تا در هتل المپيك پاسخگوى سوالات خبرنگاران پس از بازى ها باشيم اما با مسئولان در اين خصوص به توافق نرسيديم چرا كه آنها مى خواستند با مبلغ قابل توجه اين مكان را به ما اجاره دهند اما در تلاشيم تا راهكارى براى اين موضوع اتخاذ شود. وى در مورد بدهى هاى باشگاه نيز يادآور شد: بايد گفت ما اكنون با باشگاهى مواجه هستيم كه تا تاريخ ۳۱ خرداد ۸۵ ، ۵/۵ ميليارد تومان زيان انباشته داشته و در مقابل تنها ۵/۳ ميليارد تومان سرمايه نزد آن بوده است كه اين ميزان نيز ضبط شده و به صورت تنخواه نزد سايرين است. حسابرسى سال ۸۶ نشان دهنده آن است كه ۲ ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان هزينه هاى امسال باشگاه خواهد بود. اگر بدهى ۶۲۰ ميليون تومانى به سازمان ليگ را نيز به آن اضافه كنيم خواهيم ديد كه باشگاه پرسپوليس اكنون ۱۲ ميليارد تومان بدهى دارد كه رقم قابل توجهى است. مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: بايد تمام تلاش خود را به كار گيريم تا بتوانيم هرچه زودتر فضا را تلطيف كرده و اين بدهى ها را كاهش دهيم. يكى از راههاى پيش روى ما اكنون اين است كه با برگزارى مجمع عمومى باشگاه به رياست رئيس سازمان تربيت بدنى درخصوص اين مشكل بزرگ تصميم گيرى كنيم. بهتر است كه مديران دوره هاى گذشته پرسپوليس نيز در مجمع حضور يافته و از عملكرد مالى خود در اين سال ها دفاع كنند. شايد كمك سازمان تربيت بدنى و تزريق منابع مالى به باشگاه بتواند وضعيت را از اين حالت خارج كند. با توجه به اينكه شخص رئيس جمهور علاقه زيادى به ورزش دارد و همچنين عنايت على آبادى به فوتبال، اميدواريم كه اين مشكل به زودى حل شود. رياست مجمع باشگاه فرهنگى - ورزشى پرسپوليس برعهده رئيس سازمان تربيت بدنى است و طبق قانون وى مى تواند در اين خصوص اقدام كند. راه ديگرى كه پيش روى ما است كه البته مورد نظر هيچ كس نخواهد بود، انحلال اين شركت است كه بدون شك تمامى اهالى اين خانواده بزرگ با آن مخالفند. كاشانى درباره شكايات از باشگاه پرسپوليس گفت: متاسفانه از دوره هاى گذشته شكايات زيادى توسط برخى بازيكنان خارجى و مربيان از پرسپوليس در فيفا و دادگاه عالى ورزش مطرح شده كه بايد به آن سروسامان دهيم. بايد با تدبير اين مشكل را برطرف كرده تا محروميتى دامنگير پرسپوليس نشود، از جمله اين شكايت ها كه منجر به محروميت پرسپوليس شده بحث قرارداد «رافائل» بازيكن نيجريه اى است. بايد درخصوص قرارداد اين بازيكن دقت بيشترى به عمل مى آمد. چگونه است كه يك بازيكن از نيجريه به ايران آمده و بدون انجام تست پزشكى مشغول به بازى مى شود؟ اين در حالى است كه رافائل مبتلا به بيمارى خطرناك هپاتيت بوده است. در حالى كه باشگاه بايد به اين دليل از او غرامت بگيرد، به دليل عدم پيگيرى هاى حقوقى، او اكنون مطالباتى را از باشگاه دارد كه محكوم به پرداخت آن هستيم. متاسفانه در تمام موارد ثبت شده در قرارداد رافائل بندى پيدا نشده تا بتوانيم از حقانيت پرسپوليس دفاع كنيم.وى تصريح كرد: اين در حالى است كه ما وقتى با افشين قطبى كه يك ايرانى است، قرارداد امضا كرديم حتى محل رسيدگى به اختلاف ميان طرفين را نيز مشخص كرديم كه كميته انضباطى است. پس بايد تنظيم قراردادها به صورت قانونى و دقيق صورت بگيرد تا اينگونه دچار مشكل نشويم. كاشانى درباره شكايت «آرى هان» نيز اظهار كرد: آرى هان هم از جمله افرادى است كه از پرسپوليس طلب دارد. ما به نماينده آرى هان اعلام كرديم كه مى تواند طلب ۵۰ هزار يورويى خود را از باشگاه دريافت كند اما او گفت كه آرى هان نسبت به مبلغ اين طلب اعتراض دارد. آنها عنوان كرده اند كه طلبشان ۷۰ هزار يورو است و اكنون بر سر اين ۲۰ هزار يورو اختلاف وجود دارد. ما سعى كرديم تا مدارك را گرفته و به طور كامل آن را بررسى كنيم تا مشخص شود كه آيا ادعاى آنها واقعى است يا خير. همچنين «ساها» هم از باشگاه مقاديرى را طلب دارد كه آمادگى پرداخت آن را داريم. در چند روز آينده رسما نامه اى به اين بازيكن خواهيم زد تا براى تسويه حساب به باشگاه مراجعه كند.

مديرعامل پرسپوليس درباره دربى هفته نهم گفت: استقلال تيم بسيار خوبى است، هرچند كه در چند هفته اخير تاحدودى دچار نوسان شده است. استقلال از مديرعاملى با تجربه و كادر مربيگرى و بازيكنان مطرحى سود مى برد. مطمئن هستم كه آنها هفته به هفته بهتر خواهند شد، با اين وجود ما براى ۳ امتياز اين بازى حساب ويژه اى باز كرده ايم و اميدواريم بتوانيم به آن دست پيدا كنيم. اين ديدار نيز مانند همه ديدارها نيز ۳ امتياز دارد كه براى كسب آن تلاش خواهيم كرد. اميدواريم كه در درجه اول شاهد يك بازى جوانمردانه و تماشاگرپسند از سوى ۲ تيم باشيم. كاشانى درمورد شايعات اخير پيرامون تغيير در كادر مديريتى اين تيم اظهار كرد: ثبات مديريت يك اصل غيرقابل اجتناب است. اگر اين اصل رعايت نشود، هيچ مديرى نمى تواند برنامه ريزى كرده و دستگاه تحت نظر خود را به موفقيت برساند. هر مديرى براى موفقيت نيازمند تدوين يك برنامه جامع و صحيح است و پس از آن مى تواند شروع به كار كند. متاسفانه اين مهم چندان در كشور ما رعايت نمى شود و در بسيارى از موارد شاهد آن هستيم كه مديران بدون وجود برنامه آغاز به كار مى كنند. ثبات مديريت، لازمه وجود برنامه است و اگر اين اتفاق نيفتد به مشكل برخواهيم خورد. براى بررسى عملكرد يك مدير بايد برنامه او را گرفت و مشخص كرد كه آيا مطابق با زمان بندى موردنظر حركت كرده است يا خير؟ اگر او براساس زمان تعيين شده به اهداف دست پيدا نكرده باشد مى توان او را مديرى ناموفق دانست و بركنارش كرد. در غير اين صورت و بدون در نظر گرفتن برنامه تمام اقدامات ما جنبه اى سليقه اى پيدا خواهد كرد. وى تصريح كرد: من هم اكنون مديرعامل پرسپوليس هستم و براى موفقيت اين تيم تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت. تغييرات جزو فعاليت هاى مجمع است و تا زمانى كه مجمع در اين خصوص تصميم نگيرد نمى توان در اين باره اظهار نظر كرد. زمانى كه به استقلال پول داده مى شود اما به پرسپوليس كمكى نمى شود براى ما سوال پيش مى آيد كه چرا اين اتفاق براى ما نمى افتد؟ در اين صورت مجبور هستيم كه به مردم پاسخگو باشيم. ما بايد پيگير منافع باشگاه باشيم. متاسفانه تاكنون سازمان تربيت بدنى به ما كمك نكرده است.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براى بازى كردن مقابل پاس همدان، فعلا وضعيتم خوب نيست. كريم باقرى به اهميت ديدار پرسپوليس در هفته هفتم ليگ برتر اشاره كرد و افزود: بازى مقابل پاس همدان مى تواند بسيار سنگين و سخت باشد؛ اما خيلى دوست دارم بتوانم پرسپوليس را براى رهايى از بحران مساوى ها كمك كنم و برابر نماينده همدانى بازى كنم. كاپيتان پرسپوليس عنوان كرد: با وجود اينكه اعلام شده امكان دارد بازى كنم؛ اما كمى احساس درد مى كنم. فكر كنم فعلاً وضعيتم مناسب نيست.
                وى ادامه داد: پرسپوليس نيمكت بسيار خوبى در اختيار دارد. اميدوارم هر كس به ميدان مى رود، با پياده كردن خواسته كادر فنى، بتواند بازى قابل قبولى را نيز ارائه كند. باقرى گفت: مصدوميت فقط گريبانگير من نمى شود چون فوتبال بازى بسيار دشوارى است. هر وقت در ميدان بوده ام، تلاشم را براى موفقيت پرسپوليس انجام داده ام. مطمئن باشيد بدنبال بهانه نيستم كه براى هر مشكل يكى از بازى هاى پرسپوليس را از دست بدهم.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: همه بازيكنان بايد تابع نظر كادر فنى باشند و اعتراض در اين زمينه قابل قبول نيست. «حبيب كاشانى» در باره تشكيل كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس پس از ۴۰ سال عنوان كرد: به تازگى اعضاى كميته انضباطى كه متشكل از ۵ نفر هستند را تشكيل داده ايم تا درباره بازيكنانى كه عليه باشگاه و كادر فنى موضع مى گيرند، تصميم گيرى كنيم. وى افزود: در تيم هاى بزرگ جهان از جمله چلسى، منچستر يونايتد و ميلان بازيكنان در هر شرايطى تابع خواسته هاى كادر فنى هستند. نبايد نسبت به سليقه هاى مربيان واكنشى منفى نشان دهند. مدير عامل پرسپوليس درباره وضعيت بازيكن كامرونى پرسپوليس نيز عنوان كرد: الونگ عضو باشگاه پرسپوليس است و مشكلى براى ادامه فعاليتش نداريم. جدايى اش از تيم ما نيز صحت ندارد. كاشانى تاكيد كرد: قهرمانى در ليگ برتر هدف اصلى ما است. در ديدارهاى گذشته نيز با اقتدار در مسابقات حاضر شده ايم. وى ادامه داد: برخلاف نظر برخى كارشناسان، پرسپوليس هرگز ضد فوتبال يا بازى تدافعى انجام نمى دهد. در آخرين مسابقه مقابل مقاومت سپاسى نيز با نتيجه ۳ بر يك از حريف پيش بوديم. با سيستم دفاعى مى توانيم نتيجه را حفظ كنيم اما ويژگى پرسپوليس، ارائه بازى هجومى و تماشاگرپسند است.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر در تركيب تيم مقابل پاس همدان قرار نگيرم براى موفقيت پرسپوليس دعا خواهم كرد و هيچ اعتراضى هم به اين تصميم ندارم. «شيث رضايى» خاطرنشان كرد: اين نظر قطبى بوده كه من در ديدار مقابل مقاومت نتوانستم به خوبى در سمت راست وظايفم را انجام بدهم و براى من تصميم او قابل احترام است. همواره سعى كرده ام كه وقتى در تركيب ثابت تيم بازى مى كنم بهترين عملكرد را داشته باشم و چيزى كم نگذارم. وى اضافه كرد: اين ديدار از خيلى جهات براى ما قابل اهميت و توجه است، چرا كه در صورت كسب پيروزى كماكان صدرنشين باقى خواهيم ماند و حاشيه امنيت بهترى را براى خود فراهم مى كنيم.شيث گفت: آنها هم در خانه با حمايت تماشاچيان خودى عقب نشينى نخواهند كرد و برنامه هايى براى باز كردن دروازه پرسپوليس در سر دارند كه اميدوارم نتيجه مطلوب به سود ما رقم بخورد و سربلند از همدان بازگرديم.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

مربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به ناكامى در ۲ بازى گذاشته، اين بار هيچكس حق اشتباه ندارد. «حميد استيلى» در آستانه ديدار با پاس همدان عنوان كرد: در ديدارهاى گذشته همواره بدون هيچ مشكلى وارد ميدان شديم. براى ديدار مقابل پاس همدان نيز در وضعيت خوبى قرار داريم؛ اگرچه در ۲ مسابقه اخير نتايج دلخواه را به دست نياورده ايم. وى در ادامه اظهار داشت: اميدوارم اين بار بتوانيم از زحماتى كه در تمرينات مى كشيم، نتيجه مطلوب را كسب كرده و با اقتدار جايگاهمان در صدر را حفظ كنيم. استيلى ادامه داد: در ديدار مقابل پاس نسبت به ديدارهاى قبلى تغييراتى خواهيم داشت و به بازيكنان هشدار داده ايم باتوجه به ۲ نتيجه ضعيف مقابل راه آهن و مقاومت، اين بار هيچكس حق اشتباه ندارد. مربى پرسپوليس خاطر نشان كرد: بايد در اين مرحله ارزش امتيازها را بدانيم زيرا در صورت از دست دادن آنها، در پايان فصل به مشكل برخواهيم خورد. استيلى گفت: به طرفداران قول مى دهم فقط براى پيروزى و كسب ۳ امتياز به ميدان خواهيم رفت و از هرگونه كم كارى بازيكنان مقابل پاس همدان نيز جلوگيرى خواهيم كرد.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

روز گذشته تعدادى از نشريات از قول پروين مصاحبه ا ى چاپ كره بودند كه در لابه لاى آن مى شد به گلايه قائم مقام باشگاه استيل آذين از حميد استيلى پى برد مبنى براينكه مربى فعلى پرسپوليس، آدم سربه راه و آرامى نيست و از پروين و آرى هان گرفته تا دنيزلى و قطبى با وى رابطه مسالمت آميزى نداشته اند. اين حرف ها به مذاق حميد خوش نيامده بود اما در مقام پاسخ به سرمربى اسبق خود نيز برنيامد. با اين همه پروين وقتى از اصل مصاحبه ياد شده و دلخورى حميد استيلى باخبر شد در جريان تماسى كه حبيب كاشانى با وى داشت جوياى حال استيلى شد. جالب اينكه حميد هم در كنار مديرعامل باشگاه پرسپوليس بود و طرفين باهم به صورت مستقيم گفت و گو كردند. پروين به استيلى گفت: من اصلاً در خصوص تو حرف ناراحت كننده اى نزده ام و در مصاحبه از تو دفاع كرده ام. كليه حرف هايى كه از قول من عليه حميد عزيزم نوشته اند تكذيب مى كنم. هنوز دسته گلى كه ديروز به همراه آقاى كاشانى برايم فرستاده اى(جشن تولد) در خانه دارم و مطمئن باش احترام متقابل را خوب درك مى كنم.پروين افزود: هنوز آن قدر كوچك نشده ام كه پشت سر كسى حرف بزنم تا چه رسد به اينكه پشت يكى از شاگردان دوست داشتنى ام كه همه جوره قبولش دارم صفحه بگذارم. گوش جنابعالى به اين حرف ها بدهكار نباشد و كار خودت را با آرامش انجام بده.على پروين در پايان اين گفت و گوى تلفنى ضمن آرزوى موفقيت براى حميد استيلى، اظهار داشت: اعصاب خود را خرد نكن و از دست من هم دلخور نباش. من شايد از امثال آرى هان و دنيزلى تعريف كنم اما هواى شاگردم را دارم. همين افشين قطبى هم هرچند مربى فهميده اى است اما اين دليل نمى شود كه استيلى را زير سؤال ببرم. حميد پرسپوليس ۸۰ بازى ملى دارد و صاحب اخلاق و شعور بالايى است و آينده متعلق به توست. مطمئن باش هرگز تو را به امثال افشين قطبى و حتى مربيان بهتر و بالاتر از او نمى فروشم چون دليلى براى اين كار وجود ندارد.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: هنوز مشكل اين باشگاه با مسئولان مجموعه ورزشي آزادي تهران حل نشده است.

"حبيب كاشاني" روز جمعه درگفت وگو با سايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس درمورد مشكل برگزاري كنفرانس*هاي مطبوعاتي اين تيم در ورزشگاه آزادي تهران افزود: متاسفانه اين مشكل هنوز برطرف نشده و اگر براي اين مسئله چاره - انديشي نشود، كادر فني تيم پرسپوليس نمي*تواند در كنفرانس*هاي بعد از بازي حضور يابد.

وي درعين حال ابراز اميدواري كرد كه اين موضوع با تعامل دوطرفه، هر چه سريعتر برطرف شود.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد سومين پيروزي خارج از خانه اين تيم درليگ برتر گفت: پس از كسب دو تساوي در خانه، بازيكنان تمرينات منسجمي را در هفته گذشته پشت سر گذاشتند تا بار ديگر روند پيروزي*هاي خود در اين رقابت*ها آغاز كنند.

وي تغيير تركيب تيم پرسپوليس دربازي مقابل پاس همدان را صلاحديد مربيان دانست و افزود : تشخيص اين گونه مسايل با كادرفني تيم است. تصور مي*كنم اين كار به ايجاد انگيزه در بازيكنان نيكمت*نشين و ثابت تيم كمك مي*كند.

كاشاني بازي دادن به چهار بازيكن ذخيره پرسپوليس (حسن رودباريان، محمد رضا ماماني، الونگ الونگ و مسعود زارعي) را نشان*دهنده اعتماد كادر فني به نيمكت*نشينان اين تيم اعلام كرد و اظهار داشت : بازي دادن به بازيكنان ذخيره در بلند مدت به سود پرسپوليس خواهد بود.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اعتماد كادر فنى به بازيكنان ذخيره در بلندمدت به سود پرسپوليس است. «حبيب كاشانى» پس از پيروزى سرخپوشان مقابل پاس همدان اظهار داشت: در ۲ بازى گذشته نيز حق ما تساوى نبود و بازيكنان نهايت تلاش خود را كردند اما بازى فوتبال همين است و گاهى با وجود ارائه بازى خوب، برد حاصل نمى شود. وى تغيير تركيب پرسپوليس در اين بازى را صلاحديد مربيان دانست و افزود: تشخيص اين گونه مسائل با كادر فنى است و فكر مى كنم اين كار به ايجاد انگيزه در بازيكنان ذخيره و اصلى كمك مى كند. در اين بازى مسعود زارعى يك پاس گل داد و عملكرد بازيكنان ذخيره ما در مجموع نشان داد كه اگر فضا برايشان مهيا باشد، توانايى هاى بسيارى دارند و مى توانند به خوبى در خدمت تيم باشند.
                            كاشانى بازى دادن به ۴ بازيكن ذخيره اين تيم يعنى رودباريان، مامانى، الونگ و زارعى را نشان دهنده اعتماد كادرفنى به نيمكت پرسپوليس دانست.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

پس از پايان ديدار پاس همدان و پرسپوليس عليرضا نيكبخت با يكى از هواداران تيمش درگيرى لفظى پيدا كرد. يكى از طرفداران پرسپوليس كه در ورزشگاه حضور داشت، به عملكرد نيكبخت معترض بود و همين مسأله باعث درگيرى لفظى مختصرى ميان آنها شد.البته موضوع خيلى سريع فيصله پيدا كرد و خوشبختانه كار به جاهاى باريك كشيده نشد. نيكبخت در اين باره گفت : خيلى ها دوست دارند مرا به حاشيه ببرند اما حواسم جمع است . من بازيكن تازه به دوران رسيده نيستم كه با چند حرف ركيك از كوره در بروم و يقه اين و آن را بگيرم .

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با اين پيروزى كه مقابل پاس همدان به دست آمد از بحران خارج شديم و ديگر كسى نمى گويد پرسپوليس به مساوى گرفتن عادت كرده است.
                                «محسن خليلى» خاطرنشان كرد: حريف در ورزشگاه اختصاصى خود كه اكثر سكو ها را به هوادارانش داده بود، بازى را طوفانى آغاز كرد و توانست ما را غافلگير كند اما هرچه كه از جريان بازى گذشت ما بهتر شديم و توانستيم با پيروزى راهى رختكن شويم.وى اضافه كرد: تغييراتى كه در تركيب ما به وجود آمده بود هيچ تأثيرى در روند كار تاكتيكى بازيكنان نداشت و آنها پس از چند دقيقه بازى كردن انسجام بيشترى پيدا كردند و توانستند عرصه را بر حريف خود تنگ كنند. خليلى به شايعاتى كه درخصوص اختلاف با نيكبخت در محافل مختلف پيچيده گفت: برخى متأسفانه به رفاقت من و نيكبخت حسادت مى كنند و چشم ديدن عملكرد خوب ما را ندارند، به همين دليل است كه مى خواهند براى من و على مشكل ساز شوند و از طريق اين قبيل حاشيه ها ما را رو در روى هم قرار بدهند.

Comment

Working...