Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: حسابرسى مالى اين باشگاه كه اخيرا از سوى مسئولان آن مطرح مى شود در زمان مديريت من انجام شده است. محمدحسن انصارى فرد با بيان اين مطلب اظهارداشت : ارقامى كه در رابطه با بدهى هاى مالى باشگاه پرسپوليس عنوان شده، همان رقم هايى است كه در زمان مديريت من حسابرسى شده است. وى با اشاره به اينكه براى رسيدگى به حسابهاى مالى باشگاه مبلغ ۲۱۰ ميليون ريال به موسسه حسابرسى پرداخت شده است ، افزود: در حدود ۷ميليارد ريال از رقم هايى كه بعنوان بدهى هاى باشگاه از آن ياد مى شود نيز در زمان مديريت من پرداخت شده است .

Comment
-
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران گفت :بحث ما در خصوص امضاي قرارداد با مجموعه ورزشي آزادي اين است كه بايد قراردادي را امضا كنيم كه برآورده كردن مفاد آن در توان و حيطه اختيارات ما نيست.
" حبيب كاشاني " روز سه*شنبه با بيان اين مطلب گفت براساس بند ۵اين قرارداد، باشگاه بايد مسئوليت عملكرد شخص ثالث را بپذيرد. با توجه به اينكه اين موضوع در حيطه وظايف و اختيارات ما نيست، چنين انتظاري از باشگاه، غيرمنطقي به نظر مي*رسد.
كاشاني افزود: ما براي هر بازي ۱۰ميليون تومان به مجموعه آزادي مي*پردازيم ولي ورزشگاه براي بازي*هاي ما بيمه نمي*شود. اگر مسوولان اين ورزشگاه معتقدند كه ۱۰ميليون تومان مبلغ كمي است ما حاضريم براي هر بازي مبلغ بيشتري را بپردازيم اما در آنها نيز ورزشگاه را بيمه كنند.
وي تصريح كرد:اگر در ورزشگاه اتفاقي افتاد چه براي تماشاگران و چه براي تجهيزات آن ، فكري براي برآورد خسارت آن بايد كرد. بايد توجه داشت اگر تماشاچي*هاي ما براي حضور در ورزشگاه امنيت خاطر داشته باشند مسلما استقبال بيشتري از مسابقات مي*كنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به وظيفه اين باشگاه در برابر مجموعه ورزشي آزادي گفت:مسئوليت باشگاه در قبال ورزشگاه آزادي اين است كه دربرابر اتفاقاتي كه باشگاه مسبب آن است پاسخگو باشد كه ما هم پايبند به اين مسئله هستيم و اگر خساراتي از ناحيه باشگاه متوجه ورزشگاه شود حتما جوابگوي آن خواهيم بود.
كاشاني افزود:به هر حال خسارت به ورزشگاه و اتفاقات پيش بيني نشده در هنگام بازي*ها غيرقابل اجتناب است اما اين باشگاه نيست كه بايد مسئوليت آن را عهده دار شود. فكر مي*كنم بايد شرايطي فراهم شود كه بيمه گذار بيايد و طي قراردادي با مجموعه ورزشي آزادي مشكل را براي هميشه حل كند.
باشگاه پرسپوليس هم براي پرداخت هزينه*هاي مربوط به بيمه مشكلي نخواهد داشت و آن را مي*پذيرد.

Comment
-
سرمربى سابق پرسپوليس همچنان دوره استراحت را سپرى مى كند و فعلا تمايلى به حضور در دنياى فوتبال نشان نمى دهد. مصطفى دنيزلى كه در پايان قراردادش با پرسپوليس فعاليت خودش در عرصه مربيگرى را متوقف ساخته از موفقيت تيم سابقش اظهار خوشحالى كرد. دنيزلى اظهار داشت: خبر دقيقى از بازى هاى ليگ ايران ندارم اما همين كه شنيده ام پرسپوليس با ۹ امتياز صدرنشين شده است خوشحال هستم چون مى دانم هواداران اين تيم ازموفقيت هاى تيم محبوبشان شاد هستند.دنيزلى به برخى شايعات مطرح شده در خصوص اظهار نظر منفى وى عليه پرسپوليس قطبى اشاره كرد و گفت: من در مورد پرسپوليس با هيچ رسانه ايرانى صحبت نكرده و هيچ اظهار نظر منفى در اين خصوص نداشته ام. واقعا از موفقيت تيم سابق خودم خوشحال مى شوم و دليلى ندارد كه بخواهم عليه اين تيم موضع بگيرم. اميدوارم پرسپوليس همچنان موفق باشد. سرمربى سابق پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت خودش نيز اظهار داشت: پيشنهادات داخلى زيادى از ليگ تركيه مطرح شد اما حداقل تا ۳،۲ ماه ديگر مى خواهم دوران استراحت ادامه پيدا كند و براى بازگشت به فوتبال عجله اى ندارم.

Comment
-
خرسندى اظهار داشت: پيش از اين مسابقه همه مدعى بودند پرسپوليس ۳۰ دقيقه مى تواند بازى خوبى را ارائه دهد اما مقابل ابومسلم ثابت كرديم كه مى توانيم ۹۰ دقيقه هجومى بازى كنيم. مهاجم پرسپوليس خاطر نشان كرد: معتقدم چنانچه بازى ادامه داشت، مى توانستيم گل هاى بيشترى به ثمر برسانيم. وى درباره عملكردش در جمع سرخپوشان تهرانى عنوان كرد: مى خواهم در هر شرايطى بازيكن مؤثرى براى پرسپوليس باشم و در هر مسابقه كه به ميدان مى روم يا گلزنى كنم يا پاس گل بدهم.

Comment
-
حسن رودباريان از رفع آسيب ديدگى كمرش خبر داد و گفت:پس از پشت سر گذاشتن تمرينات اختصاصى و فيزيوتراپى زير نظر پزشك تيم، مصدوميتم برطرف شد و بدون مشكل خاصى با پرسپوليس تمرين خواهم كرد.وى با بيان اين مطلب اظهار داشت:فشار تمرينات و مسابقات باعث شد كه از ناحيه كمر دچار مصدوميت شوم اما در حال حاضر اين مشكل برطرف شده و سعى مى كنم با انجام تمرينات منظم به آمادگى كامل برسم.رودباريان در ادامه گفت: پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت، به زمان احتياج دارم تا شرايط ايده آل را به دست بياورم و طى اين ۲ هفته هم تمرينات سنگينى نداشته ام. با اين شرايط كار سختى براى رسيدن به تركيب اصلى دارم اما بايد تلاش كنم تا به آمادگى كامل برسم. وى در خصوص عملكرد مهدى واعظى در ۳ بازى گذشته گفت: او در ۲ بازى اخير گل نخورده و با اين شرايط بايد گفت كه واعظى عملكرد قابل قبولى داشته است. در ضمن عملكرد دفاعى تيم هم خوب است و در بازى هاى آينده بهتر از اين خواهيم شد.رودباريان موضوع اختلافش با مهدى واعظى را تكذيب كرد و گفت: فصل گذشته اين موضوع در استقلال وجود داشت و حالا بحث اختلاف من و واعظى را مطرح كرده اند كه اين موضوع فقط در حد يك شايعه است. اين مسائل هميشه در تيم هاى بزرگ وجود دارد اما دروازه بان هاى پرسپوليس هيچ اختلافى با هم ندارند و به طور سالم رقابت مى كنند. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا عملكرد خوب واعظى در روحيه تو تأثير منفى نمى گذارد، گفت: در طول فصل بازى هاى زيادى در پيش داريم و بازيكنان نمى توانند توقع داشته باشند كه در تمامى مسابقات بازى كنند چون مشكلاتى مثل مصدوميت، محروميت و فراز و نشيب براى فوتباليست ها به وجود مى آيد.

Comment

Comment