بازيكن سال هاى نه چندان دور پرسپوليس و تيم ملى معتقد است سرخ هاى پايتخت نبايد به هيچ كس اجازه حاشيه سازى بدهند.رضا شاهرودى تأكيد كرد: پرسپوليس امسال خيلى خوب نتيجه مى گيرد. جدا از مسأله صدرنشينى بدون تعارف بايد قبول كنيم كه بازيكنان در زمين بازى بسيار راحت و با انگيزه كار مى كنند.وى ادامه داد:به نظر من خانه تكانى پرسپوليس جواب مثبتى به همراه داشته چراكه اين تيم از روحيه عجيبى براى بردن حريفان برخوردار است. چپ پاى سال هاى گذشته پرسپوليس تصريح كرد: خوشبختانه حميد استيلى و قطبى با يكديگر هماهنگ هستند. استيلى پذيرفته كه كمك مربى است. آنها نبايد به كسى اجازه بدهند براى پرسپوليس حاشيه درست كند.وى ادامه داد:چند بازى اخير پرسپوليس من را ياد پرسپوليس سال ۷۴ ، ۷۵ انداخت. اگر تا هفته ششم بازيكنان برنده از زمين بيرون بيايند ديگر هيچ تيمى نمى تواند مقابل اين پرسپوليس بايستد.شاهرودى درباره استقلال گفت: پرسپوليسى ها بايد بدانند حريف اول و آخرشان استقلال است. درست است كه استقلال تا هفته سوم نتايج چندان خوبى نگرفته اما مطمئن هستم حجازى كه اتفاقاً نزد هواداران استقلال مربى محبوبى هم هست اين تيم را به اوج آمادگىمى رساند. در اين مورد هيچ شكى ندارم.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
مربى تيم ملى فوتبال كشورمان با مثبت ارزيابى كردن حضورش در تمرينات پارى سن ژرمن گفت: مطالب فنى بسيارى آموخته ام كه قطعاً در آينده مربيگرى ام تاثير مثبت خواهد داشت. افشين پيروانى با اشاره به اينكه يك هفته است دركنار تيم پارى سن ژرمن حضور دارد گفت: اين براى دومين بار است كه در كنار تيم پارى سن ژرمن حضور مى يابم و در تمرينات و كلاس هاى آموزشى اين تيم شركت مى كنم. در دوره قبلى ۴ نفر بوديم كه كنار اين تيم فرانسوى حضور داشتيم اما در اين دوره تنها من حضور دارم. پيروانى با بيان اينكه ازسوى باشگاه السد قطر به باشگاه فرانسوى معرفى شده است خاطرنشان كرد: به دليل اينكه دوره قبل هم در تمرينات اين تيم حضور داشتم مربيان و مسئولان تيم شناخت خوبى از من دارند و به دليل اينكه درجام جهانى ۱۹۹۸ فرانسه هم بازى كرده ام هميشه احترام مى گذارند و مردم هم برخورد خوبى با من دارند. وى در مورد پرسپوليس و نتايجى كه اين تيم تا پايان هفته سوم كسب كرده است نيز گفت: خيلى خوشحال شدم كه پرسپوليس توانست سومين بازى مقابل ابومسلم را هم با پيروزى پشت سربگذارد. پيروانى ادامه داد: تنها چيزى كه پرسپوليس را دچار بحران مى كند حاشيه است. اگر مسئولان باشگاه بتوانند حاشيه ها را مهار كنند قطعاً اين تيم توانايى قهرمان شدن در ليگ را دارد. بازيكن و مدافع پيشين تيم فوتبال پرسپوليس درپايان گفت: پرسپوليس نبايد اشتباهات ۴ سال قبل ما را تكرار كند. در آن دوره هم ما در هفته هاى ابتدايى پگاه و ابومسلم را شكست داديم اما در هفته چهارم مقابل پيكان شكست خورديم و از همان هفته حاشيه هايمان شروع شد. البته اميدوارم پرسپوليس بتواند اين هفته را هم با موفقيت پشت سربگذارد.

Comment
-
"روبرت ساها" مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از شركت در چند جلسه تمرين اين تيم مورد تائيد "افشين قطبي" سرمربي تيم قرار نگرفت.
اين موضوع يكشنبه*شب و پس از تمرينات عصر ديروز تيم پرسپوليس رسما به مدير برنامه*هاي ساها اعلام شد.
ساها بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس كه براي مذاكره با باشگاه و تمديد قرارداد با تيم پرسپوليس به ايران سفر كرده*است در تمرينات اين تيم حضور يافت و نتوانست نظر قطبي را براي حضور در اين تيم جلب كند.
تيم فوتبال پرسپوليسدر حال حاضر براي تقويت پست*هاي فوروارد و دفاع چپ به دنبال گزينه*هاي مناسب است.
ليت سينكي همچنان نيز در تمرينات تيم پرسپوليس شركت مي*كند تا در صورت جلب رضايت كادر فني و توافق با مديريت باشگاه قرارداد خود را با باشگاه پيروزي منعقد نمايد.

Comment
-
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بهتر است بازيكنان تيم فوتبال استقلال مراقب اظهارنظرهاى خود باشند. سپهر حيدرى اظهار داشت: بازى با راه آهن براى ما سخت است چراكه نسبت به فصل قبل تحولى زياد داشته و يك مربى كارآمد به نام اكبر ميثاقيان دارد. وى ادامه داد: تيم هاى ميثاقيان همواره خوب هستند. نبايد به كسب ۴ پيروزى در ۴ ديدار اخير فكر كرده و مغرور شويم. مدافع پرسپوليس تصريح كرد: مهم اين است كه خودمان را باور داريم و همه چيز را براى قهرمانى، اصولى طى مى كنيم. به دنبال يك جام نيستيم و مى خواهيم در ليگ برتر و جام حذفى قهرمان شويم. حيدرى با اشاره به اظهارنظرهاى اخير نفرات استقلال تهران خاطرنشان كرد: ناصر حجازى مربى بزرگى است و كسى نمى تواند منكر اين امر شود. اعضاى پرسپوليس همواره از استقلال تهران به عنوان رقيب اصلى نام بردند اما برخى از بازيكنان اين تيم حرف هاى ديگرى مى زنند. شايد فوتسال و ديگر ورزش ها را با بازى هاى ليگ فوتبال مردان اشتباه گرفته اند. وى ادامه داد: احترام خاصى براى حجازى قائلم اما به بازيكنان استقلال پيشنهاد مى كنم مراقب نظراتشان باشند چراكه مى دانند پرسپوليس اين فصل چيز ديگرى است.

Comment
-
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام كرد در آستانه بازي با تيم راه*آهن بازيكن مصدوم نداريم.
دكتر "فريد زرينه " روز پنجشنبه افزود در حال حاضر تمامي بازيكنان در سلامتي كامل به سر مي*برند و هيچ*يك از آنان مصدوم نيستند.
پزشك تيم پرسپوليس درباره وضع" محسن خليلي و شيث رضايي" كه در بازي با پيكان مصدوم شدند،گفت اسيبديدگي اين دو بازيكن برطرف شده و آنها آماده بازي هستند و اگر كادرفني صلاح بداند مي*تواند از آنان استفاده كند.
Comment
-
تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر روز پنجشنبه در مجموعه ورزشي نفت در تهرانسر تمرينات خود را پي گرفت ولي تمرينات اين تيم از امروز به كمپ تيم*هاي ملي انتقال يافت.
بازيكنان در اين تمرين پس از گرم كردن به دو دسته تقسيم شدند تا يك گروه زير نظر "افشين قطبي" و گروه ديگر زير نظر "حميد استيلي" تمرينات خود را پي بگيرند . واعظي ، كريمي ، رودباريان و حقيقي دروازبان*هاي تيم نيز زير نظر سعيد عزيزيان مربي دروازبان*ها تمرين كردند .
در ادامه تمرين پاسكاري*هاي سه نفره در دو گروه و ضربه دروازه انجام شد تمريني كه در نهايت به ضربات از پشت محوطه جريمه تبديل شد .
در پايان تمرين گروهي از بازيكنان زير نظر قطبي به مرور ضربات ايستگاهي ارسالي از جناحين پرداختند كه در اين تمرين مهدي واعظي مسووليت حفاظت از دروازه تيم مدافع را بر عهده داشت .
ساير بازيكنان نيز در يك بازي فوتبال در محوطه*اي كوچك ، با سه دروازه وسه دروازه بان به تمرين پرداختند .
تيم فوتبال پرسپوليس از امروز به مدت دو روز در كمپ تيم*هاي ملي و در زير نور تمرين خواهد كرد.

Comment
-
حميد استيلى مربى پرسپوليس بعد از تساوى تيمش مقابل راه آهن گفت: ما در اين مسابقه صاحب موقعيت هاى زيادى شديم و در حاليكه مى توانستيم بازى را راحت به نفع خود به پايان ببريم به نتيجه مساوى قانع شديم. وى افزود: راه آهن براى گرفتن يك امتياز به مصاف ما آمده بود كه به هدف خود رسيد. من قصد ندارم بگويم بازيكنان اين تيم به عمد خود را روى زمين مى انداختند اما به جرأت مى گويم اين تيم فقط به هدف گرفتن يك امتياز به ميدان آمده بود.
Comment
-
عليرضا نيكبخت بازيكن پرسپوليس گفت: ميثاقيان نه خودش فوتبال بلد است، نه تيمش. راه آهنى ها از همان ابتداى بازى خودشان را روى زمين مى انداختند تا به يك امتياز برسند. وى افزود: ما براى گل زدن موقعيت هاى زيادى داشتيم كه اگر استفاده مى كرديم اجازه نمى داديم راه آهن به يك امتياز برسد.

Comment
-
محسن خليلى گفت: ما مى توانستيم بازى را به نفع خود به پايان ببريم اگر در زدن ضربات آخر بيشتر دقت مى كرديم. من شخصاً از عملكردم راضى نيستم چرا كه يكى دو موقعيت خيلى خوب را از دست دارم و به نوعى شرمنده هواداران شدم. وى اضافه كرد، راه آهن مقابل ما ضد فوتبال بازى مى كرد و بازيكنان اين تيم از دقيقه ۶۰ به بعد با انداختن خود روى زمين فقط به اتلاف وقت مى پرداختند.

Comment
-
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: راه آهن با تاكتيك تدافعى به مصاف پرسپوليس آمده بود و با ۱۱ نفر دفاع مى كرد. سپهرحيدرى با بيان اين مطلب افزود: تا به حال نديده بودم كه تيمى تا اين اندازه دفاع كند. راه آهن با تمام بازيكنانش دفاع مى كرد و در آخر هم به هدفش رسيد. وى ادامه داد: راه آهن با ۱۱ بازيكن دفاع مى كرد، حتى هادى اصغرى مهاجم اين تيم نيز در خط دفاعى حضور داشت! مدافع پرسپوليس خاطرنشان ساخت: زمانى كه تيمى با ۱۱ بازيكن دفاع مى كند، هرچه حمله كنيد نتيجه ندارد. تيم ما با اين حال حملات زيادى داشت و موقعيت هاى زيادى به دست آورديم كه از آنها استفاده نكرديم.وى در خصوص اكبر ميثاقيان سرمربى تيم فوتبال راه آهن گفت: من موافق نيستم كه آقاى ميثاقيان را محكوم به ضد فوتبال كنند . او مربىزحمت كشى است و درست نيست در مورد او اين طور حرف زده شود.

Comment
-
دروازه بان ملى پوش تيم فوتبال پرسپوليس پس از درخشش واعظى در ديدار مقابل راه آهن به همبازى اش در اين تيم تبريك گفت. حسن رودباريان پس از پايان بازى اين تيم با راه آهن گفت: دروازه پرسپوليس بيمه شده است. هيچ فرقى هم نمى كند من درون دروازه باشم يا واعظى و كريمى. وى ادامه داد: همه به پيروزى پرسپوليس فكر مى كنيم. به واعظى تبريك مى گويم چراكه درخشش وى مانند درخشش رودباريان است!

Comment

Comment