افشين پيروانى سرمربى فعلى تيم پرسپوليس گفت: من عاشق و خادم پرسپوليس هستم و براى پست و مقام در اين تيم كيسه ندوخته ام. من عاشق و خادم پرسپوليس هستم و براى من خدمت كردن به اين تيم مهم است؛ هواداران بدانند براى پست و مقام در پرسپوليس كيسه ندوخته ام و براى من ارزشى ندارد. وى افزود: زمانى براى پرسپوليس هم بازيكن و هم كاپيتان بودم؛ در تيم ملى هم به عنوان بازيكن، كاپيتان و مربى حضور داشتم و اكنون هم براى هواداران پرسپوليس مربى و سرمربى تيمشان بودم. در اين مدت تمام داشته هايم را در اختيار تيم گذاشتم و هر كجا بودم براى هواداران كسب افتخار كردم و هميشه كارى انجام ندادم كه پيش آنها سرافكنده باشم. پيروانى گفت: ابتداى فصل به پرسپوليس آمدم تا با قطبى اين تيم را باز هم سربلند كنم اما بعد از رفتن اين مربى، با توجه به مشكلات و حواشى كنار تيم، در بحرانى ترين شرايط با سمت سرمربى به كمك پرسپوليس آمدم؛ شرايط به قدرى بحرانى بود كه نظير آن را به هيچ وجه چه در دوران بازيگرى و چه مربيگرى خود نديده بودم اما آمدم و تمام تلاشم را به كار بستم تا پرسپوليس موفق باشد. پيروانى با حلاليت طلبى از هوداران پرسپوليس ادامه داد: در ۱۲ مسابقه اى كه سرمربى پرسپوليس بودم ، ۷ پيروزى، ۳ تساوى و ۲ باخت را كسب كردم كه به نظرم نتايج بدى نيست. اگر ۲ شكستى كه با من حاصل شد هواداران را ناراحت كرده از آنها عذرخواهى مى كنم و مى خواهم مرا حلال كنند اما ما بايد به اين باور برسيم كه باخت هم جزيى از فوتبال است و بدون شك من هم دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد. سرمربى فعلى پرسپوليس كه پس از قطعى شدن حضور وينگادا در رأس كادر فنى اين تيم، ظاهرا ماموريت جديدى در پرسپوليس پيدا كرده است درباره شرايط فعلى اش گفت: در حال حاضر ماموريت جديدى از سوى مديريت باشگاه برايم در نظر گرفته شده كه تمام تلاشم را به كار مى بندم تا همراه با سرمربى خارجى تيم هر سه جام پيش رو را براى پرسپوليس كسب كنيم. دوست دارم همانند دوران بازيگرى ام، اين بار در كسوت مربيگرى جام قهرمانى ليگ را بالاى سر ببرم. همچنين به هوداران قول مى دهم تا تمام تجربياتم را در اختيار سرمربى جديد قرار دهم. پيروانى درباره شايعات مطرح شده مبنى بر اختلافات بين او و حسين هدايتى كه در نهايت منجر به حضور سرمربى خارجى در پرسپوليس شد نيز تصريح كرد: به هيچ وجه موافق صحبت هاى مطرح شده در اين باره نيستم؛ اينكه مى گويند هدايتى حرمت پيروانى را شكست و باعث حضور سرمربى خارجى در پرسپوليس شد، به هيچ وجه درست نيست. هدايتى چه در زمان سرمربيگرى من و چه حالا تمام امكانات را براى موفقيت پرسپوليس فراهم كرد و مدام از من مى خواست تقاضاهايم را مطرح كنم تا براى تقويت اين تيم مهيا سازد. از او به خاطر تمام كمك هايى كه به پرسپوليس داشته، تشكر مى كنم و هواداران بدانند او براى مطرح كردن خود به پرسپوليس كمك نمى كند بلكه اين تيم را دوست دارد و فقط به پيشرفت و سربلندى پرسپوليس مى انديشد؛ شايد اين مساله را من كه با او كار مى كنم، بهتر بدانم.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Perspolis
Collapse
X
-
حريف پرسپوليس از ليگ قهرمانان آسيا كنار كشيد
تيم فوتبال الشارجه امارات به دليل تمركز بر روي رقابت هاي داخلي و جلوگيري از سقوط به دسته دوم رقابت هاي ليگ امارات، از ادامه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كنار كشيد.
به گزارش خبرگزاري مهر، بنا بر اعلام برخي منابع اماراتي تيم فوتبال الشارجه حاضر به ادامه حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا نيست. اين باشگاه در نامه اي خطاب به فدراسيون فوتبال امارات نوشته است: ما تصميم داريم به دليل مشكلاتي كه در تيم مان داريم و از ترس اينكه به دسته دوم سقوط كنيم به حضور خود در رقابت هاي ليگ قهرمانان پايان دهيم.
برپايه گزارش "اي اس پي ان استار" ، در ادامه اين نامه آمده است: اميدواريم كه كنفدراسيون فوتبال آسيا شرايط ما را درك كند چرا كه ما هيچ گونه اميدي به صعود از گروه خود نداريم.
الشارجه فصل گذشته پس از اينكه در رقابت هاي فوتبال باشگاهي امارات چهارم شد به رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا صعود كرد. اين تيم در حال حاضر در جدول 12 تيمي فوتبال امارات در رده دهم قراردارد.
فدراسيون فوتبال امارات و كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز به درخواست الشارجه پاسخي نداده اند. كميته اجرايي اي اف سي براي پاسخ مثبت به درخواست تيم اماراتي بايد مسائلي از قبيل حاميان مالي و حق پخش تلويزيوني را درنظر بگيرد.
الشارجه در گروه دوم رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا با پرسپوليس ايران، الغرافه قطر و الشباب عربستان همگروه است.
اين تيم در ديدار رفت كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد با 3 گل بازي را به تيم فوتبال پرسپوليس واگذار كرد. قرار است ديدار برگشت اين دو تيم روز چهارشنبه هفته جاري در شارجه امارات برگزار شود.
Comment
-
سپهر حيدرى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به آمادگى بالايى كه در بين بازيكنان مى بينم، معتقدم پرسپوليس شانس اول قهرمانى در ليگ است. وى اظهار كرد: برخلاف اظهارات بعضى از كارشناسان كه براى قهرمانى تيم ما در ليگ برتر شانس كمى قائل بودند، بايد اعلام كنم كه پرسپوليس شانس اول قهرمانى در ليگ برتر است. بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان ساخت: خوشبختانه تمرينات خوبى را در اين مدت پشت سر گذاشته ايم و بازيكنان در شرايط خوبى قرار دارند. او افزود: هواداران مى توانند پرسپوليس واقعى را از هفته چهارم مشاهده كنند زيرا ما نياز به هماهنگى بيشترى داريم.مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مطمئن باشيد با گذشت زمان مى توانيم بازى هاى بسيار زيباترى نسبت به ديدار مقابل مس از خود به نمايش بگذاريم.حيدرى در خصوص قرار نگرفتن در تركيب اصلى تيم فوتبال پرسپوليس درهفته اول ليگ برتر تصريح كرد: مهم بازى كردن من نيست زيرا همه ما فقط به موفقيت پرسپوليس فكر مى كنيم. مطمئن باشيد هيچ گاه به نيمكت نشينى خود اعتراض نخواهم كرد. وى اظهار كرد: تمام تلاش خود را خواهم كرد تا بتوانم در تمرينات، نظر مربيان را جلب كرده و به تركيب اصلى تيم راه پيدا كنم. بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص كرانچار سرمربى اين تيم گفت: خوشبختانه مديران، مربى بزرگى را به تيم آورده اند كه مى تواند بسيار تاثيرگذار باشد.حيدرى تصريح كرد: خوشبختانه كرانچار مانند هواداران پرسپوليس علاقه شديدى به سيستم هجومى دارد و در تمامى لحظات از بازيكنان تيمش درخواست ارائه بازى هجومى را دارد.وى اظهار كرد: اميدوارم بتوانيم در ديدار مقابل استقلال اهواز، ۳ امتياز بازى را كسب كنيم تا از شروع ليگ در بين مدعيان قهرمانى قرار بگيريم.
Comment
-
حسين بادامكى هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اعتقادى كه به خودم دارم هنوز از شرايطم راضى نيستم.وى با اشاره به تساوى ۳ بر ۳ در اولين ديدار با مس كرمان اظهار داشت: بازى خوبى به نمايش گذاشتيم و شايد خيلى ها از عملكرد ما تعجب كرده بودند اما متاسفانه بعد از زدن گل؛ زود گل خورديم و به ۳ امتياز نرسيديم. گل خوردن ما نگران كننده است.مامى توانستيم حرفه اى تر عمل كنيم و به ۳ امتياز برسيم. او عنوان كرد: ۳ امتياز حق ما بود اما گل هاى بچگانه به ما ضربه زد. اگر بازى تداركاتى بيشترى داشتيم كمتر دچار مشكل مى شديم و در اجراى كارهاى تاكتيكى و ساختار دفاعى مى توانستيم بهتر عمل كنيم. البته گذشت زمان مى تواند براى ما موثر باشد. بادامكى يادآور شد: با توجه به شناختى كه از خودم دارم، فعلا از خودم راضى نيستم. از همه مى خواهم با يك بازى در مورد من قضاوت نكنند. انتظار دارم از هفته سوم و چهارم بهتر شوم. اين بازيكن درباره بازى روز جمعه مقابل استقلال اهواز تصريح كرد: از اينكه بايد بدون تماشاگرانمان ميزبان اين تيم باشيم؛ ناراحتم. هواداران هميشه انگيزه ما را افزايش مى دهند. با اين وجود براى اينكه آنها را خوشحال كنيم و ليگ را با اقتدار ادامه دهيم بايد ۳ امتياز اين بازى را بگيريم.

Comment

Comment