Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "الكساندر سيكلر" مهاجم سال*هاي پيش دينامو درسدن و بايرن مونيخ به عنوان بهترين بازيكن سال اتريش انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم سي و دو ساله*ي سالزبورگ در اين فصل از بازي*هاي بوندسليگاي اتريش با 16 گل بهترين گلزن اين رقابت*هاست.

در انتخابات بهترين بازيكن فوتبال اتريش سيكلر 36 امتياز به دست آورد. پس از او ژوسلين بلانشر، كاپيتان تيم ملي اتريش با چهارده امتياز دوم شد. شش مربي از مجموع ده مربي حاضر در بازي*هاي بوندسليگاي اتريش سيكلر را انتخاب اول خود برشمردند.

سيكلر فعاليت خود را از دينامو درسدن در شرق آلمان آغاز كرد و سپس در سال 1993 به بايرن مونيخ پيوست اما در اين تيم چندان موفق نبود.

آسيب ديدگي*هاي شديد و پياپي مانع از حضور موفق او در بايرن شد.

همين آسيب ديدگي*ها باعث شد تا سيكلر تنها در 12 بازي ملي شركت كند و در همين رقابت مهم بين*المللي حاضر نباشد.

او در 232 بازي بوندسليگا، پنجاه و چهار بار گلزني كرده بود.

او از سال 2005 در سالزبورگ بازي مي*كند.

Comment

• سه*شنبه اين هفته (پنج دسامبر) آخرين فرصت پاسخگويي ايران به پيشنهاد “نقشه راه“ فيفا براي فرار از تعليق است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اگر ايران نقشه راه را نپذيرد تيم اميد هم از بازي*هاي آسيايي كنار گذاشته خواهد شد. اما، سپ بلاتر، رييس فيفا اميدوار است ايراني*ها در اين فرصت كم شرايط جديد را بپذيرند.

بلاتر در نشست خبري در مراسم افتتاحيه بازي*هاي آسيايي دوحه گفت:« ما پليس نيستيم. ايران به سبب دخالت*هاي سياسي به حالت تعليق درآمد. ما به آنها نقشه راهي ارايه كرديم كه در آن بايد انتخابات جديد يا دوباره*اي برگزار شود.»

بيست و سوم نوامبر فيفا فعاليت*هاي بين*المللي ايران را براي دخالت دولت در كار فدراسيون به حالت تعليق درآورد. اما، دوشنبه گذشته به طور موقتي آن را كنار گذاشت تا اميد ايران بتواند در پانزدهمين دوره*ي بازي*هاي آسيايي شركت كند.

بلاتر ادامه داد:« ما به طور مشروط تعليق را برداشتيم. اگر آنها تا پنج دسامبر نقشه راه را درك نكنند تعليق پابرجا خواهد بود و حضور ايران در رقابت*هاي سال آينده جام ملت*هاي آسيا در هاله*اي از ابهام قرار خواهد داشت.»

با اين حال بلاتر خوشبين است كه ايران شرايط جديد را بپذيرد:« آنها اين كار را انجام خواهند داد چرا كه آنها در زوريخ با نمايندگان ما در حال مذاكره هستند.»

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تساوي برابر فولاد خوزستان بار ديگر با انتقاد از برخي بازيكنان اين تيم، تاكيد كرد كه براي دستيابي به شرايط بهتر، پرسپوليس نيازمند تغيير و تحول است.

مصطفي دنيزلي درگفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: متاسفانه برخي از بازيكنان در حد خواسته*ها و نيازهاي ما نيستند و نسبت به شرايط گذشته*ي خود افت زيادي كرده*اند. بايد براي دستيابي به شرايط مورد نظر تغييراتي را در تيم ايجاد كنيم.

وي تاكيد كرد: منتظر نيم فصل هستيم تا تغييرات مد نظر را انجام دهيم. در حال حاضر به دنبال پيدا كردن بازيكنان مورد نظر هستيم و قصد داريم از ليگ دسته يك بازيكنان جديدي را براي رفع نقاط ضعف پرسپوليس جذب كنيم.

دنيزلي در پاسخ به اين كه سوال كه چرا پيش از اين تاكيد مي*كرديد كه پرسپوليس نيازمند تغيير و يا جذب بازيكن جديد نيست، خاطر نشان كرد: آن گفته مربوط به زمان و شرايط خودش بوده است. در حال حاضر سياست*هاي جديدي در تيم در حال انجام است. براي تقويت پرسپوليس بايد بازيكن جديد جذب كنيم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان كرد: بازيكناني در پست*هايي جذب مي*شوند كه نياز واقعي پرسپوليس هستند. بازيكنان فعلي اين پست*ها عملكرد ضعيفي داشته*اند.

دنيزلي هم*چنين با اشاره به تساوي اين تيم برابر فولاد خوزستان خاطر نشان كرد: برابر فولاد بازي نسبتا خوبي داشتيم اما، بايد پذيرفت كه نبود شش بازيكن اصلي در تيم تركيب تيم تاثير زيادي بر بازي داشته است ولي، نبود اين بازيكنان باعث شد تا ذخيره*ها فرصت حضور در ميدان را پيدا كنند.

دنيزلي با عدم رضايت از جايگاه پرسپوليس در جدول رده*بندي تاكيد كرد: نتوانستيم خوب كار كنيم و جايگاه خوبي داشته باشيم اما، مهم نيست وقت جبران داريم.

وي هم*چنين با انتقاد از زمين چمن تختي اهواز به ايسنا گفت: زمين بازي مانع دستيابي پرسپوليس به سه امتياز شد. اگر پرسپوليس در خانه بازي را مساوي كند نتيجه*ي چندان خوبي نيست اما، از اين كه در خارج از خانه مساوي مي*كنيم، چندان هم نگران كننده نخواهد بود.

دنيزلي هم*چنين در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي خود در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه ظاهرا دست پرسپوليس براي حريفان رو شده است، خاطر نشان كرد: اين طور نيست. پرسپوليس هر هفته تاكتيك متفاوتي نسبت به هفته*ي گذشته را در زمين پياده مي*كند. نتيجه نگرفتن پرسپوليس ربطي به شناخت حريفان از تيم ما ندارد.

Comment

• سخنگوي سابق وزارت امور خارجه و معاون كنوني پارلماني و كنسولگري اين وزارتخانه كه نقش تعيين كننده*اي در حل و فصل تعليق فوتبال ايران داشته است، تاكيد كرد كه اين تلاش وي در شرايط كنوني تنها براي سربلندي فوتبال ايران است و نبايد از اين موضوع تعبير ديگري شود.

حميدرضا آصفي درگفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: به دليل مشغله*هاي كاري فراوان علاقه*اي به انجام كارهاي اجرايي در فوتبال نداشته*ام. در شرايط كنوني نيز علاقه*اي به رياست فدراسيون فوتبال ندارم و تنها به عنوان يك علاقه*مند در خدمت ورزش هستم.

وي تصريح كرد: اگر امروز در فوتبال حضور بيشتري دارم، تنها به دليل شرايط حاكم بر آن است، چرا كه به تيم ملي فوتبال و سربلندي آن افتخار مي*كنم و هر كاري بتوانم، انجام خواهم داد.

آصفي تاكيدكرد: بعد از رفع بحران حاكم بر فوتبال، همانند گذشته به عنوان يك علاقه*مند در خدمت فوتبال خواهم بود و قصدي براي حضور در رياست فدراسيون ندارم.

وي تاكيد كه مشكلات تعليق فوتبال به زودي و به صورت نهايي حل خواهد شد.

Comment

• وكيل مدافع فرمانده انتظامي ورزشگاه در پرونده حادثه ورزشگاه آزادي درباره*ي برگزاري دادگاه تجديدنظر اين پرونده اظهار داشت: در جلسه دادگاه تجديدنظر، اين بحث مطرح شد كه چرا دادگاه بدوي بر خلاف نظر هيات كارشناسي نظر خود را اعلام كرده و به نظريه هيات كارشناسي توجه*اي نشده است.

عبدالصمد خرمشاهي، وكيل مدافع فرمانده انتظامي ورزشگاه درباره آخرين وضعيت پرونده ورزشگاه آزادي به خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: ششم آذرماه جلسه تجديدنظر در شعبه 20 دادگاه تجديدنظر استان تهران برگزار شد و مشخص نيست كه جلسه ديگري برگزار شود يا خير.

وي تصريح كرد: در جلسه دادگاه تجديدنظر بحث اين بود كه چرا دادگاه بدوي برخلاف نظر هيات كارشناسي، نظر خود را اعلام كرده و به نظر هيات كارشناسي توجه نكرده است.

وكيل مدافع فرمانده انتظامي ورزشگاه خاطرنشان كرد: با توجه به اين*كه نظريه اوليه هيات كارشناسي، درصد قصور موكلم را 40 درصد اعلام كرده بود، ما آن را پذيرفتيم كه بعد اين نظريه 50، 50 اعلام شد.

خرمشاهي افزود: اين تركيب از نظر دادگاه تجديدنظر مورد قبول نبود و اعتقاد داشت هنگامي كه پرونده به هيات كارشناسي ارجاع شده يا بايد اعتراض ما را مي*پذيرفتند و در صورت عدم پذيرش دادگاه بايد با توجه به نظر هيات كارشناسي راي خود را صادر مي*كرد.

خرمشاهي يادآور شد: دادگاه بدوي نظريه بازپرسي كه ميزان قصور را50، 50 بيان كرده بود، پذيرفت در حالي كه بنده و آقاي رياحي(وكيل مدير ورزشگاه آزادي) اعتقاد داريم كه موكلان ما هيچ قصوري نداشتند بدين معني كه جمع*آوري نرده*ها نه وظيفه موكل بنده و نه وظيفه موكل آقاي رياحي بود.

وي افزود: با توجه به اينكه علت عمده حادثه نصب نرده*هاي 64 متري و وجود هلي*كوپتر عنوان شده بود و از آن*جايي كه نه در نصب و نه در جمع*آوري نرده*ها هيچ يك از دو متهم پرونده نقشي نداشتند به راي صادره از سوي دادگاه بدوي اعتراض كرديم و اعتقاد داشتيم بي*مبالاتي و بي*احتياطي كه در نظريه بازپرس آمده، متوجه موكلان ما نيست.

وكيل مدافع نيروي انتظامي خاطرنشان كرد: براساس راي صادره از سوي شعبه 1043 دادگاه عمومي موكلم به شش ماه حبس تعليقي به مدت سه سال محكوم و در اين مدت سه سال از تصدي پست*هاي حساس مديريتي محروم شده است.

خرمشاهي در پايان اظهار داشت: احتمال دارد با تخفيفات يا تغييراتي در مفاد دادنامه، همان راي تاييد شود.

غلامعلي رياحي، وكيل مدافع مدير ورزشگاه آزادي نيز در گفت*وگو با خبرنگار حقوقي ايسنا اظهار داشت: هفته گذشته پرونده در شعبه 20 دادگاه تجديدنظر استان تهران مورد رسيدگي قرار گرفت.

وي با بيان اين*كه اين جلسه اولين و آخرين جلسه دادگاه تجديدنظر بود، گفت: قاعدتا بايد ظرف يك هفته دادگاه، نتيجه را اعلام كند.

رياحي خاطرنشان كرد: بر اساس راي صادره از سوي دادگاه بدوي، موكلم به شش ماه حبس تعليقي و سه سال محروميت از تصدي مشاغل دولتي محكوم شده بود كه نسبت به حكم صادره اعتراض شد.

وكيل مدافع مدير ورزشگاه آزادي افزود: در جلسه مذكور متهمان پرونده با وكلا و شاكيان حضور داشتند و دادگاه، پرونده را مورد رسيدگي قرار داد.

قاضي در صدور راي بايد به قانون عمل كند

وضعيت متهمان و شاكيان در صدور راي موثراست

يك حقوقدان در رابطه با راي صادره و نظر وكلا و همچنين برخي ديدگاه*ها مبني بر لزوم تشديد مجازات به دليل تبعات اجتماعي اين حادثه، با بيان اينكه «در صدور حكم، قاضي بايد قانون را مدنظر قرار دهد» اظهار داشت: البته اوضاع و احوال مسلم موضوع و وضعيت متهمان و شاكيان پرونده در صدور راي تاثيرگذار است اما اساسا قاضي بايد به قانون عمل كند.

رمضان حاجي*مشهدي در گفت*وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار داشت: در مواردي نظير حادثه*ي ورزشگاه آزادي بالطبع عمدي در كار نبوده و به نوعي شبه عمد و ناشي از سهل*انگاري، قصور و مسامحه به حساب مي*آيد يا حداكثر ممكن است بتوان تقصير متهمان را نيز احراز كرد.

وي خاطرنشان كرد: به نظر مي*رسد در اين پرونده، قاضي اين جهات را در صدور راي در نظر گرفته است. البته احساسات و افكار عمومي هم مي*توانند در اين مورد تاثيرگذار باشند ولي گروهي از قضات قانونمند و قانون*گرا معتقدند كه بايد مطابق نص قانون عمل كرد و اوضاع و احوال قضيه را در اين كار نبايد تاثير داد.

اين حقوقدان ادامه داد: با توجه به ديدگاه اين قضات، تنها اوضاع و احوالي را مي*توان در صدور راي تاثير داد كه سبب ايجاد حادثه، جرم، خطا يا تخلف شده باشد كه در اين مورد نيز وكلا استدلالات خاص خود را خواهند داشت.

حاجي*مشهدي اظهار داشت: به طور مسلم وكلاي اين پرونده، حكم صادر شده را شديد مي*دانند و مي*خواهند اين حكم را نقض و حكم خفيف*تري را براي موكلانشان اخذ كنند و اساس را بر اين بگذارند كه مطلقا عمدي در آن نبوده است.

وي خاطرنشان كرد: به نظر مي*رسد استدلال وكلا در مجرم ندانستن موكلشان بي*پايه و اساس نباشد زيرا شايد قسمت*هاي ديگري از امور ايمني و حفاظتي، فاعل اقدامي نظير نصب نرده*ها باشند ولي در جنبه*ي كل مديريت، اين*گونه استدلال مي*شود كه واحدهاي ايمني و حفاظتي به نوعي تابعي از متغير مديريت هستند.

Comment

• روكه سانتاكروز، بازيكن بيست و پنج ساله و پاراگوئه*ايي بايرن مونيخ، هيچ گاه در اين تيم روزگار آساني را پشت سر نگذاشته است. آسيب ديدگي پي*در پي سبب دوري او از تركيب بايرن شده است. تا جايي كه او در اين اواخر تنها در نقش يك بازيكن جانشين و ذخيره ظاهر شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سانتاكروز درگفت*وگو با كيكر درباره*ي انتقادهاي تازه*ي رومينگه، تغيير احتمالي باشگاه و جانشيني بالاك صحبت*هايي كرده است:

* آقاي سانتاكروز، شما به تازگي با انتقادهاي فليكس ماگات، فرانتس بكن باوئر و كارل هاينس رومينگه روبرو شده*ايد. واكنش شما به اين انتقادها چه بوده است؟

- از كوره در نمي*روم. تنها از اين ناراحتم كه رومينگه اين موضوع را به طور مستقيم با من درميان نگذاشت. بر خلاف او سرمربي تيم براي*ام توضيح داد كه در كجاها ايراد دارم. اين كه من از همه بهتر بازي مي*كنم اما، در گلزني موفق نيستم. بدون گلزني نمي*توانم هيچ جايي در تيم داشته باشم.

* ماگات درعين حال گفته بود كه شما بايد بيشتر كار كنيد. آيا شما كم كاري مي*كنيد؟

- او معتقد است من بايد بيشتر به حمل توپ بپردازم و آماده*ي گلزني باشم. هم اكنون اين كار را مي*كنم. پيش از اين هم من براي تيم بازي خوبي انجام مي*دادم.

* با اين حال از تركيب تيم خارج بوديد!

- اين كار به اين سادگي*ها هم نيست. من مي*خواهم بازي كنم. هر چه سريع*تر. كارايي من بهترين نيست. مربي تيم ثبات و پايداري مي*خواست. پس از پيروزي سه بر دو برابر بايرلوركوزن او اين ثبات را يافت. او از آن پس شيوه*ي 2 - 4 - 4 را برگزيد.

* رومينگه مي*گويد، شما بايد صبر و انتظار هشت ساله*ي باشگاه را پس دهيد؟.

- من كه خودم را به عمد و آگاهانه مصدوم نكردم و به راحتي روي مبل هم ننشستم تا پول*هايم را بشمارم. بلكه همواره كار كرده*ام.

* شما پيش از شروع فصل گفته بوديد، كه از جانشيني در پست بالاك ترسي نخواهيد داشت. پس چرا اين گونه نشد؟

- تركيب اوليه مشكلاتي داشت و هر بازيكني كه در جاي بالاك به بازي گرفته مي*شد، مورد انتقاد قرار مي*گرفت. اما، من به اين آساني*ها از تلاش دست برنداشته*ام. اگر مربي تيم بخواهد من در ميانه ميدان بازي خواهم كرد.

* رومينگه از شما خواسته است، تا نشان دهيد انتخاب درستي از سوي بايرن بوده*ايد. آيا اين گونه است؟

- من به طور كامل در اختيار باشگاه هستم. آيا اين كار درستي است؟ در اين مورد اين باشگاه است كه بايد تصميم بگيرد. ما با هم ارتباط جدا ناشدني نداريم. اگر آنها از من رضايت ندارند، نمي*خواهم سد راه آنها باشم. من مي*خواهم مورد استفاده باشم. اگر اين گونه نيست، بايد بگويم كه زمان جدايي من فرا رسيده است. با اين حال به اين موضوع فكر نمي*كنم. اگر احساس مي*شود كه من به طور كامل براي بايرن تلاش نمي*كنم، هيچ جنجالي به پا نمي*كنم و نخواهم گفت تا پايان قراردادم در اين جا خواهم ماند.

* آيا تمديد قرارداد شما كار نادرستي است؟

- نه، من از باشگاه و مدير تيم بسيار ممنونم كه در جريان آسيب ديدگي*هايم نيز قراردادم را تمديد كرده بودند. با اين حال چندان جالب نخواهد بود كه با عصا بر سر تمديد قراردادم به گفت*وگو بپردازم.

* شما در مارس 2005 گفته بوديد، تغيير باشگاه مي*تواند، شروعي تازه باشد.آيا اين گفته هنوز هم پابرجاست؟

- بله، اما اين شروع مي*تواند در مونيخ هم رخ بدهد. من دوراني داشتم كه احساس مي*كردم مورد وسوسه قرار گرفته*ام. در مورد تغيير باشگاه هم بايد در زمان درست به خوبي فكر كنم.

* آن زمان گفته بوديد، نمي*خواستم تا 30 سالگي صبر كنم كه بتوانم در تركيب ثابت جاي بگيريم. اكنون چطور؟

- هنوز هم اين گونه فكر مي*كنم.

Comment

• در ادامه رقابت هاي جام امير امارات، امروز (شنبه) سه ديدار برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، در دوبي؛ بازيکنان ايراني تيم*هاي شارجه و الشباب امارات در ادامه*ي هفته*ي سوم از رقابت*هاي جام امير امارت با يکديگر روبه*رو مي*شوند.

تيم الشباب با حضور ايمان مبعلي امروز به مصاف تيم الشارجه که مسعود شجاعي و رسول خطيبي در اختيار دارد، مي رود که يکي از جذابترين بازي*ها در اين هفته خواهد بود.

هم چنين تيم الشعب با لوژنرهاي ايراني خود علي سامره وجواد کاظميان به مصاف تيم الوحده خواهد رفت.

در سومين ديدار امروز تيم دوبي با تيم الجزيره رودرو خواهد شد.

روزنامه*ي الاتحاد در اين باره نوشت: «بازيکنان ايراني مقابل هم صف مي كنند و قدرت نمايي خود را به نمايش خواهند گذاشت».

Comment

• نايب رييس فدراسيون فوتبال ايران از تشكيل نشست*هاي تخصصي براي اصلاح اساس*نامه اين فدراسيون خبر داد و تاكيد كرد كه ايران تا پيش از 12 دسامبر، اساس*نامه*ي اصلاح شده را تحويل فدراسيون جهاني فوتبال خواهد داد.

سيد رضا افتخاري درگفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: فدراسيون فوتبال با توجه به درخواست*هاي مكتوب فيفا كه به تهران ارسال شده است به دنبال ايجاد اصلاحات مورد نظر فيفاست. تاكنون يك جلسه با حضور روساي كميته*هاي داخلي فدراسيون فوتبال، براي ارايه*ي پيشنهادات تشكيل شده است و يكشنبه (فردا) دومين نشست را برگزار خواهيم كرد تا نسبت به نظرات موجود به جمع*بندي برسيم.

وي افزود: قصد داريم به سرعت اصلاحات مد نظر فيفا را لحاظ كنيم و پس از تاييد نهايي سازمان تربيت بدني و تا پيش از پايان مهلت فيفا به فدراسيون جهاني تحويل دهيم.

افتخاري تاكيد كرد: مهلتي را كه فيفا به فدراسيون داده است تا 21 آذر ماه (12 دسامبر) است و فدراسيون ايران نيز تا اين تاريخ مشكل را حل مي*كند.

نايب رييس فدراسيون فوتبال به ايسنا گفت: فيفا مخالف نظارت سازمان تربيت بدني به عنوان متولي ورزش در امور فوتبال نيست. در اين راستا در اساس*نامه جديد قطعا بعد نظارتي سازمان را بر عملكرد فوتبال لحاظ خواهيم كرد.

وي تاكيد كرد: ماده*ي 10 اساس*نامه كه يكي از اصلي*ترين مشكلات مطرح شده است را با نگاه نظارتي اصلاح خواهيم كرد.

افتخاري هم*چنين با اشاره به خواسته*ي فيفا مبني بر اعزام گروه نظارت براي برگزاري انتخابات فدراسيون فوتبال افزود: مشكلي هم با اين موضوع نداريم. طي نامه*اي كه به فيفا زده*ايم پيشنهاد كرديم كه «پيتر ولاپان» يا «پل موني» به عنوان ناظر فيفا به تهران بيايند. انتخابات فدراسيون فوتبال نيز مطابق با نظر فيفا انجام خواهد شد. چرا كه قصد نداريم با فيفا مخالفت كنيم.

وي خاطر نشان كرد: فدراسيون فوتبال ايران خود را زير مجموعه فدراسيون جهاني مي*داند و بنا نداريم به خواسته*هاي فيفا توجهي نكنيم.

افتخاري هم*چنين با بيان اين كه اساس*نامه بايد خيلي پيش از اين* اصلاح مي*شد،*به ايسنا گفت: عده*اي كم لطفي كردند و مشكلي كه بايد خودشان حل مي*كردند را دوباره مطرح كردند. اين روش درستي نبود. در هر حال ما جور گذشتگان را كشيدم و با هزينه*ي زيادي كه به فوتبال تحميل شد، اين اصلاحات را انجام مي*دهيم تا ثابت كنيم، مشكلي با قوانين بين*المللي فوتبال نداريم.

افتخاري هم*چنين در رابطه با مخالفت فدراسيون فوتبال با درخواست* باشگاه استقلال براي حضور قلعه*نويي در سمت سرمربيگري اين تيم گفت: استقلالي*ها خودشان حاضر نشدند در اين مورد مذاكره كنند. قرار بود پيشنهاداتي را در اين مورد بدهند اما، خبري نشد. قلعه*نويي با فدراسيون قرارداد دارد ولي حاضر بوديم كه يك بند ديگري به اين قرارداد اضافه كنيم تا قلعه*نويي با استقلال همكاري كند. اما، مديران استقلال فقط هياهو كردند.

وي افزود: قلعه*نويي، سرمربي تيم ملي است و استقلالي*ها هم بايد اين موضوع را درك كنند و شرايط را بپذيرند.

نايب رييس فدراسيون فوتبال ايران هم*چنين در پايان از امضا دفتر يادبود «فرانس پوشكاش» از سوي فدراسيون فوتبال ايران در محل سفارت مجارستان خبر داد كه به ياد اين بازيكن اسطوره*اي مجاري صورت گرفته است.

Comment

• داور ديدار جنجالي صنايع اراك و تربيت يزد گفت: به دليل ناملايماتي كه در داوري فوتبال وجود داشت، شانس قرار گرفتن در فهرست داوران بين*المللي را از دست دادم.

فرشيد افشار درگفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اظهاراتم پس از ديدار صنايع اراك و تربيت يزد عنوان كردم كه در سن 28 سالگي، به دليل ناملايماتي كه در عرصه*ي داوري با آن روبرو بودم، از اين شغل كناره*گيري كردم و پنج سال را از دست دادم كه همين موضوع سبب شد، اكنون شانس قرار گرفتن در فهرست داوران بين*المللي را نداشته باشم.

وي ادامه داد: با اين حال صحبت*هاي من به گونه*اي برداشت شد كه عده*اي از همكاران بين*المللي در مورد آن دچار سو تفاهم شدند و اين تصور به وجود آمد كه من گفته*ام چون رشوه*گير نبودم، نتوانستم به فهرست داوران بين*المللي راه پيدا كنم.

افشار خاطر نشان كرد: بي*ترديد چنين منظوري نداشته*ام و بحث كناره*گيري من از داوري موضوع ديگري بود، ضمن آن كه گفته بودم در صورتي كه رشوه*گير بودم، اكنون در سن 33 سالگي، در خانه*ي اجاره*اي زندگي نمي*كردم.

اين داور فوتبال ادامه داد: به هيچ عنوان قصد توهين به دوستانم و داوران بين*المللي ايراني را نداشتم و اميدوارم اين سو تفاهم برطرف شود.

Comment

• محمد مايلي*كهن*گفت:« بازي خوبي مقابل پرسپوليس انجام داديم و موقعيت*هاي خوبي داشتيم كه نتوانستيم از آنها به خوبي استفاده كنيم.»

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)*- منطقه خوزستان، سرمربي تيم فولاد خوزستان پس از كسب تساوي مقابل پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار كرد:« در مجموع بازيكنان ما بازي خوبي ارائه كردند و مايه غرور ماست كه بازيكنان جوان به اين خوبي بازي مي*كنند.»

وي ادامه داد:« درست است كه گل نزديم، ولي عيبي ندارد. اين تيم مايه اميدواري است و با تلاشي كه مجموعه تيم و بازيكنان انجام مي*دهند و وقتي كه صرف مي*شود تيم روز به روز روند رو به جلوي خود را ادامه مي*دهد.»

مايلي*كهن افزود:« مي*توانستيم برنده بازي باشيم. شانس ما بسيار بيشتر از تيم پرسپوليس بود و تيم* ما درصد زيادي از بازي را در اختيار داشت و مي*توانست به گل هم دست پيدا كند.»

سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت:« كيفيت زمين نسبت به يك ماه گذشته قابل مقايسه نيست و به مراتب كيفيت بهتري نيست به گذشته داشت.»

مايلي*كهن درباره ادامه ديدارها در ورزشگاه تختي افزود:« اين مساله را ما تعيين نمي*كنيم بلكه هيات برگزاركننده تعيين مي*كنند. زمين نفت چمن نسبتا بهتري دارد، ولي حال و هواي يك استاديوم را ندارد. تماشاگران در تختي تيم*شان را تشويق مي*كنند و حال و هواي خاص فوتبال به تيم دست مي*دهد.»

سرمربي فولاد خوزستان درباره*ي در اختيار نداشتن دو بازيكن در ديدار برابر پرسپوليس اظهار كرد: « دو مهره*ي ما بسيار براي تيم ارزشمند بودند. پژمان منتظري و عادل كلاه*كج درعين جواني از نيروهاي با تجربه ما هستند كه تيم ما در اين زمينه امروز مشكلاتش بيشتر بود.»

وي با اشاره مجدد به اينكه تيم فولاد نيازمند گذر زمان است، خاطرنشان كرد:« بايد صبور بود و مثل گذشته كه باشگاه به ديگر مربيان زمان داده *است، اكنون نيز اين كار را انجام دهد.»

Comment

• سرمربي تيم پيكان تهران گفت: اگر از فرصت*هايمان استفاده مي*كرديم، برابر سايپا شكست نمي*خورديم.

ساموئل دارابينيان درگفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: دراين مورد كه سايپا يكي از بهترين تيم*هاي ليگ برتر فوتبال ايران است ترديدي ندارم اما، تيم ما نيز در برابر سايپا فرصت*هاي بسياري داشت كه اگر از آنها استفاده مي*كرديم، نتيجه*ي بازي متفاوت مي*شد.

وي ادامه داد: بازيكنان ما هم*چنان در امر گلزني مشكل دارند و تصور مي*كنم اين موضوع به بي*تجربگي بازيكنان بازمي*گردد، بايد در اين مورد كار بيشتري انجام دهيم و اطمينان دارم با تداوم بازي*هاي ليگ برتر شرايط كاري بازيكنان پيكان، به خصوص در خط حمله بهتر مي*شود.

دارابينيان هم*چنين با تمجيد از بازي تيم سايپا افزود: اميدوارم روند موفقيت*هاي اين تيم ادامه يابد چرا كه سايپا شايستگي اين موفقيت و صدرنشيني را دارد.

Comment

• حميد درخشان ، سرمربي تيم فوتبال* هما گفت: مهاجمان ما جوان و بي*تجربه هستند كه بايد با تمرين مداوم، مشكل گلزني خود را برطرف كنند.

حميد درخشان اظهار داشت: بازيكنان ما جوان هستند و فرصت*هاي زيادي را بوجود مي*آورند؛ اما به دليل كم تجربگي همه را از دست مي*دهند.

وي در خصوص هما كه با بحران دست به گريبان است، افزود: براي جدا شدن هر چه سريعتر از اين بحران تلاش مي*كنيم. خودم تجربه*ي رهايي از بحران را دارم و اكنون وقت آن رسيده تا از آن رهايي يابيم.

وي درباره شهرداري بندرعباس تصريح كرد: شهرداري تيمي است كه به دليل شرايط روحي خوبي كه دارد، عالي بازي مي*كند. درخشان ادامه داد: چون شهرداري به سازمان شهرداري وابسته است، انتظار ورزشگاهي مجهز*تر و مطلوب*تر از اين را داشتيم.

وي تصريح كرد: زمين شهرداري مطلوب نبود و بارش باران هم كليه*ي شرايط و برنامه*هاي ما را به هم ريخت. وي با انتقاد از عملكرد كمك داوران بازي گفت: متاسفانه داوران ما به راحتي تحت جو تماشاگران قرار مي*گيرند كه در اين ديدار كاملا مشهود بود.

بازي تيم*هاي شهرداري بندرعباس و هماي تهران در چارچوب جام حذفي با پيروزي يك بر صفر تيم شهرداري به پايان رسيد .

Comment

• تيم فوتبال استقلال در بازي هفته آينده برابر استقلال اهواز دو مدافع اصلي خود اميرحسين صادقي و علي انصاريان را به سبب محروميت در اختيار نخواهد داشت.

روز گذشته در بازي استقلال - سپاهان مسعود مرادي به 3 بازيکن استقلال به نامهاي علي انصاريان ، فرزاد مجيدي و علي عليزاده کارت زرد نشان داد و اميرحسين صادقي نيز با کارت قرمز وي روبرو شد.

از اين جمع علي انصاريان و فرزاد مجيدي با احتساب کارتهاي زردي که در هفته هاي گذشته ليگ برتر دريافت داشته بود، 3 اخطاره شدند و در بازي هفته آتي برابر استقلال اهواز حق همراهي تيمش را نخواهند داشت.

علاوه بر وي اميرحسين صادقي نيز با کارت قرمزي که در بازي برابر سپاهان گرفت نمي تواند در مصاف با آبي پوشان اهوازي به ميدان برود.

در اين بازي سياوش هم غايب خواهد بود. وي از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال با محروميت 2 جلسه اي روبرو شده که از بازي هفته دوازدهم برابر استقلال اهواز آغاز خواهد شد.

خبر ديگر از باشگاه استقلال اينکه جائلسون داسيلوا مهاجم برزيلي تيم فوتبال استقلال بامداد امروز به کشورش بازگشت. وي که پيش از برگزاري بازي استقلال - سپاهان قصد داشت به برزيل برود با مخالفت مربيان استقلال روبرو شد و به همين خاطر ساعاتي پس از برگزاري اين ديدار به برزيل رفت. او پس از سه روز بايد خود را به جمع آبي پوشان برساند.

Comment

• فدراسيون جهاني شطرنج اعلام كرد براي اولين بار از شطرنج بازاني كه در بازيهاي آسيايي دوحه شركت كرده اند ، آزمايش دوپينگ به عمل مي آيد ، اگر چه مقام عالي اين ورزش در دوحه گفت نمي داند دوپينگ چه تاثير مثبتي مي تواند روي شطرنج بازان داشته باشد.
                              به گزارش خبرگزاري فرانسه يوسف احمد علي گفت : من نمي دانم چه دارويي مي تواند به يك بازيكن شطرنج كمك كند بازي خود را بهتر كند اما بله ، ناظراني حضور خواهند داشت كه ممكن است از شطرنج بازان بخواهند پس از مسابقه تحت آزمايش قرار گيرند.
                              آزمايش دوپينگ تازه ترين اقدام فدراسيون جهان شطرنج براي افزايش معيارهاي بين المللي به اميد راه يافتن شطرنج به بازيهاي المپيك در آينده است.
                              شطرنج ، همراه با سه گانه ، براي نخستين بار به بازيهاي آسيايي راه يافته و بيش از 60 شطرنج باز در آن شركت كرده اند.
                              از جمله اين شطرنج بازان ، دو قهرمان سابق جهان يعني رستم كاظم ژانف از ازبكستان و ژوچن ، شطرنج باز بين المللي سابق چين است كه با تغيير تابعيت از طرف قطر ميزبان در بازيهاي آسيايي شركت كرده است.

Comment

• تيم فوتبال اميد ايران در دومين ديدار خود در بازي*هاي آسيايي دوحه، نمايش ضعيفي ارايه داد، به طوري كه نتيجه*اي كه در پايان رقم خورد، نمي*توانست نتيجه*اي باشد كه همه از ايران انتظار داشتند. ايران 2 - هنگ كنگ يك!

حشمت مهاجراني كه ميهمان ويژه اين ديدار بود در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دوحه از اميدواري*اش به تيم اميد گفت و اظهار كرد: نقاط مثبت ايران بيشتر از نقاط منفي*اش است و با توجه به اين كه "سيموئز" نسبت به ضعف ايران آشنا دارد و مي*تواند در پايان مرحله*ي اين مشكلات را برطرف كند، نسبت به نتايجي كه در بازي*هاي آينده كسب مي*شود، اميدوارم.

وي افزود: بازي اول ايران را از تلويزيون ديدم و در بازي دوم به ورزشگاه آمدم. بازيكنان ايران فضاسازي را به خوبي انجام مي*دهند. اين مساله لازمه*ي فوتبال است، حتي زماني كه بازيكنان صاحب توپ نيستند به خوبي فضاهاي خالي را پر مي*كنند. اما بعضي مواقع سرعت بدون منطقي دارند. ملي*پوشان ايران بازي را به خوبي كنترل مي*كنند و تا پشت هيجده قدم به خوبي پيش مي*روند اما، متاسفانه در اين نقطه تمام كننده نيستيم.

مهاجراني ادامه داد: بايد بازي*هاي مرحله*ي مقدماتي را ديدارهاي دوستانه تلقي كنيم چرا كه وقتي كه تيم در اين صورت به مرحله*ي دوم صعود كند مي*تواند مشكلاتش را به خوبي حل كند. سيموئز به خوبي مي*فهمد كه چه مي*كند. ما در خط دفاع مشكل داريم و بازيكنان به خوبي همديگر را پوشش نمي*دهند و فاصله*ي خطوط زياد است. باور دارم كه سيموئز به اين مسايل واقف است. با اين حال تيم اميد بسيار با نشاط و با طراوت بازي مي*كند و اين مساله مرا به آينده اميدوار كرده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سيموئز مي*تواند گزينه*ي مناسبي براي هدايت ايران در بازي*هاي المپيك 2008 چين باشد؟ به ايسنا گفت: مربيان بودن يا نبودنشان را با نتيجه ثابت مي*كنند. حتي اگر مربيان بزرگ*تر از سيموئز هم به ايران بياوريم اما، آنها نتوانند نتيجه*ي لازم را كسب كنند اين حضور بي*فايده است.

مهاجراني با بيان اين كه ما به لحاظ بازيكن كمبودي نداريم، گفت: فكر مي*كنم نداشتن بازي تداركاتي مي*تواند يكي از دلايل بازي*هاي نه چندان خوب ما در مرحله*ي مقدماتي باشد. من به اين تيم اميدوارم.

خبرنگار ايسنا پرسيد آيا نتايجي كه در ديدار ايران برابر مالديو و هنگ كنگ به دست آمده نشان پيشرفت اين تيم*هاست يا ضعف تيم ايران كه مهاجراني در پاسخ گفت: به نظرم مالديوي كه چند سال پيش برابر ايران بازي كرد بسيار متفاوت*تر از تيمي است كه در بازي*هاي امسال با تيم ايران بازي كرده است. آنها طرز تفكر خود را درباره*ي فوتبال تغيير داده*اند. آنها تيمي با روحيه و قدرتي متفاوت هستند.

وي درباره*ي تيم ايران گفت: نمي*توان تيم ايران را با يك يا دو بازي ارزيابي كرد. ايران هم به لحاظ روحي و هم به لحاظ جسمي قوي است و فكر مي*كنم كه كادر فني خوبي نيز داشته باشيم.

مهاجراني در پايان ميزباني قطر را مثبت ارزيابي كرد و گفت: آنها ميزباني خوبي داشته*اند، ورزشگاه*هاي فوتبال آنها بي*نظير است و سالن بسكتبال هم از امكانات خوبي برخوردار بود اما، آنها كمي در سيستم حمل و نقل مشكل دارند.

Comment

Working...
                                X