Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي نمي*تواند ديگر روي ولخرجي*هاي رومن آبراموويچ در بازار نقل و انتقالات حساب كند.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبراموويچ در گفت*وگو با Observer به اين نكته اشاره كرد كه دوران خريدهاي نجومي به پايان رسيده اما، با اين وجود شور و اشتياقش در فوتبال انگلستان بيشتر از گذشته شده است.

    همچنين ميلياردر روسي ادعا كرد كه هرگز در چيدمان چلسي دخالت نكرده و رابطه*اش با ژوزه مورينيو به اندازه كافي گرم است. در مدت دو سال گذشته بسياري آبراموويچ را براي خريدهاي نجومي دربازار نقل و انتقالات نكوهش كرده*اند. اين منتقدان كه سپ بلاتر، رييس فيفا هم در جمع*اشان است باور دارند. پول*هاي بي*حساب و كتاب شالوده فوتبال را در بريتانيا ويران مي*كند.

    رومن آبراموويچ گفت:« سياست*مان آوردن بازيكنان خودي از آكادمي فوتبال است كه روي آن سرمايه*گذاري بسياري كرده*ايم و اميدواريم كه نتيجه بگيريم، سال*هاي آينده در بازار نقل و انتقالات هزينه كمتري خواهيم داشت.»

    در دوران آبراموويچ، چلسي بارها به تماس*هاي غير قانوني با بازيكنان پيش از بازار نقل و انتقالات متهم شده است كه جنجالي*تري*شان، پرونده انتقال اشلي كول از آرسنال بود. بازيكني كه بدون اجازه آرسنال در هتل لندن با نمايندگان چلسي مذاكره مخفيانه*اي داشت. ا*ز آبراموويچ پرسيده شد كه آيا شيوه*هاي كاري*اش بيش از اندازه خشن هستند، پس از سكوت كوتاهي پاسخ اين بود:« فكر نمي*كنم كه چنين باشد. همه شرايطي را مي*پسندند كه در آن صدرنشينان شكست مي*خورند. ما مشكلات مالي نداريم و شايد اين عاملي در بوجود آمدن اين بحث*ها باشد. اما بايد نكات مثبت را هم ديد؛ تعداد هواداران*مان بيشتر شده. آنها دو گروه شده*اند، يك دسته عاشق تيم هستند و گروه ديگر هم آن را دوست ندارند.»

    مورينيو در گفت*وگويي تهديد كرده بود اگر رييس بخواهد در كادر فني چلسي دخالت كند بي*درنگ باشگاه را ترك مي*كند. آبراموويچ گفت:« من در گزينش بازيكنان درگير نمي*شوم. نمي*توانم بگويم كه به طور كامل در خريد بازيكنان درگير نمي*شوم. اما، نقش من به طرز چشمگيري كمتر از مربي است. نمي*توانيد آنها را مقايسه كنيد. براي نمونه ممكن نيست مربي بازيكني را نخواهد و من بخواهم آن را به او تحميل كنم. اين شيوه كارساز نيست.»

    حق با آبراموويچ است، اما، آيا اين درباره*ي آندري شوچنكو كه آمار نااميد كننده* گلزني دارد هم صادق است؟ آبراموويچ محكم پاسخ داد:« هر بازيكني حتي شوچنكو».

    مورينيو مربي پرحرارت و جنجالي است، درست بر خلاف رييس خونسردش. آبراموويچ اعتراف كرد:« ما رابطه دوستانه با هم نداريم، اما، به اندازه كافي با هم گرم هستيم. با احترام بسيار با او برخورد مي*كنم و اين تنها به خاطر دست*آوردهاي فوتبالش نيست.»

    غول نفتي كه سرمايه*اش را *٨/١٠ ميليارد پوند رقم مي*زنند دومين مرد ثروتمند بريتانياست، پول را همه چيز فوتبال نمي*داند:« پول در فوتبال نقش مهمي دارد اما، عامل تعيين كننده نيست. به هر اتفاقي كه اكنون رخ مي*دهد مانند ليگ برتر، ليگ قهرمانان، جام حذفي و اتحاديه علاقه دارم و خوشحال هستم. اين طرح را دنبال نمي*كنم كه در «ابر ليگ اروپا» بازي كنيم. احساس مي*كنم با پيوستن به چيزي كه اكنون تعريف نشده است، زيبايي*هاي ليگ برتر را از دست خواهيد داد. هنگامي كه چلسي در جام اتحاديه در شهر كوچكي به ميدان مي*رود و ممكن است به نتيجه تساوي دست يابد، هيجان و جو بي*نظيري بوجود مي*آيد و اين زيبايي حقيقي فوتبال در انگلستان است.»

    اين مرد چهل ساله خودش را هواداري سرسخت مي*داند:« شكست چلسي، چيزي است كه براستي من را ناراحت مي*كند. نمي*توانم برابرش مقاومت كنم. نخستين قهرماني در ليگ برتر لحظه خوشحالي*ام بود، مي*توانم سال*ها درباره*اش حرف بزنم. البته اين لذت با آنچه هواداران چلسي تجربه كردند بسيار متفاوت است. چرا كه پنجاه سال در انتظارش بودند. براي خودم بسيار خوشحالم. نه تنها براي قهرماني چلسي بلكه پيروزي بسياري از هواداران اين تيم را خوشحال كرد، شاهد خوشحال كردنشان بود.»

    آبراموويچ به هواداران اطمينان داد كه در غرب لندني ماندني است:« كساني كه من را مي*شناسند گفتند پس از يكي دو قهرماني ديگر به چلسي علاقه نخواهم داشت، اما، اين فصل علاقه بيشتري دارم پيش از هر بازي به وجد مي*آيم. قهرماني در پايان كمتر از راه پيمودنش مهم است.»

    Comment


    • وينچنتزو مونتلا مي*خواهد در بازار نقل و انتقالات ژانويه رم را ترك كند.

      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوچانو اسپالتي، سرمربي رم در اين باره به خبرنگاران گفت:« هفت يا هشت بازيكن تيم عصباني هستند چرا كه به طور منظم بازي نمي*كنند، مونتلا يكي از آنهاست براي اين كه فكر مي*كنم از شيوه كه با تيم رفتار مي*كنم سرخورده شده، اما من اين كارها را تنها براي رم انجام مي*دهم.»

      اين فصل مونتلا كه به ندرت در تركيب اصلي به ميدان رفته، شش گل به ثمر رسانده است.

      اسپالتي ادامه داد:« همه از توانايي*هاي مونتلا آگاه هستند، اما، نمي*توانم براي همه بهترين شرايط را فراهم كنم. بويژه مونتلا كه از نظر جسماني آماده نيست. نگاه داشتن او در شرايط خاص دشوار است. رم تعادلش را به دست آورده است. اما، هنوز چيزي نهايي نشده است.»

      رسانه*هاي ايتاليا، ميلان را ايستگاه آينده وينچنزو مونتلا مي*دانند.

      رم در كنار اينتر از شانس*هاي بزرگ قهرماني در رقابت*هاي اين فصل سري A است. البته رومي*ها در مقايسه با آبي و سياه*پوشان كار دشوارتري دارند. اسپالتي به كار بزرگي كه روبرتو مانچيني در اينتر انجام داده، احترام مي*گذارد:« مي*دانم رسيدن به اين تيم چه انرژي را مي*طلبد. البته من تنها روي تيم خودم تمركز دارم.»

      Comment


      • آدريانو، مهاجم برزيلي اينتر از ماسيمو موراتي، رييس اينتر و هم تيمي*هايش براي وفاداري به او در نه ماه گذشته قدرداني كرد.

        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آدريانو كه يكي از گل*هاي اينتر را در پيروزي دو بر يك شب گذشته برابر آتالانتا به ثمر رساند، مورد انتقاد شديد رسانه*هاي ايتاليا قرار داشت.

        او به شبكه تلويزيوني باشگاه گفت:« بسيار خوشحالم. تيم هميشه به من ايمان داشت و اين موضوع به من كمك بسياري كرد. اكنون توانسته*ام تا از اين ديوار آجري بگذرم، اميدوارم تا به ثمر رساندن گل*هاي بيشتر تيم را در راه قهرماني ياري كنم.»

        امپراطور (لقب آدريانو در ايتاليا) از بيست و نه مارس گذشته (ديدار يك چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا) راه دروازه* حريفان اينتر را گم كرده بود.

        شرايط آدريانو به اندازه نااميد كننده بود كه باشگاه به او يك هفته استراحت داد.

        مهاجم برزيلي ادامه داد:« از تمام بازيكنان و كساني كه در اين دوران نزديكم بودند قدرداني مي*كنم. دوران*هاي دشواري هستند كه بايد از آنها گذشت. پس بايد آرام و صبور بود و هميشه براي پيشرفت تلاش كرد.»

        آدريانو درباره*ي مشكل گلزني*اش را هم توضيح داد:« من اشتباهات بسيار انجام دادم، اما، آنها را به اين دليل كه تيم، موراتي و هواداران براي من مهم بودند انجام دادند. احساس بسيار بدي داشتم كه نمي*توانستم برايشان كاري كنم. موراتي به من بسيار كمك كرد. پدرم را از دست داده*ام اما، فكر مي*كنم او به من سفارش*هاي بسيار مهمي كرده است. او انسان مهمي است اميدوارم كاري بكنم تا خوشحال شود.»

        Comment


        • مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي قهرماني جام حذفي اميد بسياري داريم.

          حسين بادامكي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نگاهمان به جام حذفي بسيار جدي است و به دنبال قهرماني در اين رقابت*ها هستيم، به همين دليل بايد از ابتدا با قدرت وارد اين رقابت*ها شده و هيچ كدام از حريفانمان را دست كم نگيريم.

          وي ادامه داد: از تيم كاوه شناخت زيادي نداريم اما، بي*ترديد آنها با انگيزه به مصاف پرسپوليس مي*آيند و بايد مراقب اين تيم باشيم.

          بادامكي در مورد حضور تيم دوم پرسپوليس در ديدار مقابل كاوه نيز گفت: در هر صورت تركيب تيم با نظر كادر فني تعيين مي*شود، با اين حال تمامي بازيكنان پرسپوليس در سطح بالايي هستند و تصور نمي*كنم كه بخواهيم بي*دليل قدرت*مان را در برابرحريف كاهش دهيم.

          مهاجم پرسپوليس تهران تصريح كرد: نبايد از ياد ببريم كه قهرمان جام حذفي نيز در ليگ قهرمانان آسيا حاضر مي*شود و در صورتي كه اين رقابت*ها را با جديت پيگيري كنيم، مي*توانيم راه آسان*تري براي حضور در رقابت*هاي آسيايي داشته باشيم، البته تمركز ما بر روي قهرماني در ليگ برتر نيز وجود دارد.

          بادامكي معتقد است پرسپوليس توانايي قهرماني در ليگ برتر و جام حذفي را دارد.

          وي در مورد رويارويي احتمالي پرسپوليس و استقلال در مرحله*ي يك هشتم نهايي جام حذفي نيز گفت: از اين موضوع استقبال مي*كنيم چرا كه بي*ترديد مي*توانيم يك بار ديگر استقلال را شكست دهيم.

          Comment


          • فيفا براي رشد فوتبال هند برنامه*اي ويژه تدارك ديده است.

            به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا قصد دارد با برپايي اردويي در هند رشد فوتبال اين كشور را تسريع بخشد.

            سپ بلاتر، رييس فدراسيون جهاني فوتبال گفت: «نكته*اي كه مي*توانم بگويم اين است كه هم اكنون شروعي براي فوتبال هند است. سال*هاي بعد اگر مردم گذشته را ببينند، سال 2007 را به عنوان نقطه عطف در فوتبال هند خواهند يافت.»

            بلاتر پنجشنبه گذشته در زوريخ با نماينده فدراسيون فوتبال هند و دبير كل اين فدراسيون ديدار كرد.

            بلاتر افزود: «هند كشوري با توانايي زياد براي انجام بازي*هاي زيبا است. هند 20 درصد جمعيت جهان را تشكيل مي*دهد، بنابراين آنها شايسته توجه بيشتر فيفا هستند.»

            Comment


            • معاون سازمان تربيت بدني و رييس مركز توسعه ورزش قهرماني صبح امروز در كنفرانس خبري به تشريح برنامه*هاي اين مركز و مسائل روز ورزش پرداخت.

              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كيومرث هاشمي در بخشي از اين نشست خبري در خصوص وضعيت تيم ملي فوتبال اميد گفت: حضور سيموئز در ايران منتفي شده است و در حال بررسي هستيم تا به زودي سرمربي جديد تيم ملي اميد را مشخص كنيم.

              هاشمي همچنين در خصوص آغاز به كار "هيات رييسه*ي انتقالي فيفا" گفت: نخستين نشست اين گروه به زودي تشكيل خواهد شد. به دليل مشغله*ي كاري برخي از اعضاي كميته موفق به تشكيل نشست هيات رييسه نشديم اما، در اولين زمان ممكن اين جلسه برپا خواهد شد.

              عضو هيات رييسه*ي انتقالي فيفا وظيفه*ي اين هيات را اصلاح اساس*نامه*ي فدراسيون فوتبال اعلام كرد و گفت: اين هيات يا در محل سازمان تربيت بدني و يا در فدراسيون فوتبال مستقر خواهد شد. اما مساله*ي مهم*تر زمان تشكيل نشست*هاي اين هيات است.

              وي همچنين در رابطه با انتخابات فدراسيون كشتي گفت: *در چند روز آينده زمان و اسامي كانديداهاي تاييد صلاحيت شده انتخابات فدراسيون كشتي را اعلام خواهيم كرد.

              متن كامل اين نشست خبري متعاقبا ارسال خواهد شد.

              Comment


              • علي شفيع*زاده براي تحت پوشش قراردادن باشگاه استقلال تهران اعلام آمادگي كرد.

                شفيع*زاده، مالك باشگاه استقلال اهواز در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: از سه سال پيش اين بحث را مطرح كرديم كه باشگاه استقلال تهران به باشگاه استقلال ايران تغيير يابد و استقلال تهران فقط فوتبال را پوشش دهد و ما هم اداره بخش فوتبال باشگاه را در دست بگيريم.

                او گفت: استقلال را ده ساله به وزارت رفاه واگذار كردند، در حالي كه به يك سال هم نرسيد و برگشت خورد، پيشنهاد ما اين است كه در يك پروسه*ي سه ساله استقلال را به بخش خصوصي واگذار كنند كه ما هم يكي از متقاضيان اين واگذاري هستيم.


                شفيع زاده تاكيد كرد: تعهد مي*كنيم كه خودمان هزينه*ها را بپردازيم و هيات مديره هم مستقيم زير نظر سازمان تربيت بدني به كار خود ادامه دهد.


                مالك باشگاه استقلال اهواز تاكيد كرد: ما با هيات مديره كاري نداريم و سازمان هر كسي را كه خواست مي*تواند انتخاب كند و حتي با همين هيات مديره موجود مي*تواند به كار خود ادامه دهد.

                وي خاطر نشان كرد: حداقل فايده*اي اين كار اين است كه با تعريف بودجه سه ساله مي*توانيم يك برنامه*ريزي خاص داشته باشيم.

                شفيع*زاده عنوان كرد: استقلال تهران قابل واگذاري نيست و متعلق به هواداران خود است و ما مي*خواهيم مديريت باشگاه را سازماندهي كنيم.

                او اظهار داشت: بر حسب علاقه* به پيشرفت استقلال اين پيشنهاد را دادم، چرا كه باعث تعجب است باشگاهي مثل استقلال كه ادعا مي*كنيم 20 ميليون هوادار دارد در مسايل جزيي مثل زمين تمرين، هتل محل اقامتش و … مشكل داشته باشد.

                شفيع*زاده افزود: استقلال مي*تواند يكي از تيم*هاي بزرگ منطقه باشد و فوتبال ايران را تحت تاثير قرار دهد. به عنوان مثال ما مي*توانيم ستارگان مطرح فوتبال دنيا را جذب كنيم، در حالي كه اين كار در تيم*هاي شهرستاني به راحتي صورت نمي*گيرد.

                وي ادامه داد: با توجه به پتانسيل هواداران بي*شمار استقلال اگر مديريت باشگاه زير نظر بخش خصوصي باشد و اين بخش هزينه*ها را تامين كند ديگر لنگ 100 ميليون و 50 ميليون نيستيم و قسمت اعظم مشكلات باشگاه حل مي*شود.

                شفيع*زاده با اشاره به صرف هزينه*ي 22 ميلياردي ظرف مدت پنج سال براي باشگاه استقلال اهواز گفت: اين روند را به خاطر هواداران ادامه داده و باز هم هزينه مي*كنيم و اين نشانه توانمندي ما در اداره باشگاه*ها و حتي باشگاه*هاي بزرگ چون استقلال تهران است.

                مالك باشگاه استقلال اهواز با بيان اين كه منابع درآمدي را خودمان تعريف مي*كنيم، *به ايسنا گفت: سازمان تربيت بدني مي*تواند يك هيات مديره انتخاب كند كه بر عملكرد ما نظارت داشته باشد.

                او افزود: اين هيات مديره در تعامل با ماست و نه هيات مديره*اي كه مدام در حاشيه و جدال با ما باشد.

                شفيع*زاده گفت: يك سري پيشكسوت در استقلال تهران داريم كه مي*توانيم از تجارب آنها هم استفاده كنيم و مي*توانيم يك مجموعه*ي مديريتي كارآمد را تعريف كنيم.

                وي با اشاره به توانمندي فتح*الله زاده و دكتر قريب، مديران عامل سابق باشگاه* استقلال گفت: اگر اين افراد در جايگاه خود قرار بگيرند مي*توانند موثر باشند، ولي در حال حاضر شايد به علت دولتي بودن باشگاه و مشكلات موجود نتوانسته*اند به جايگاه خود برسند.

                وي افزود: به سازمان تعهد مي*دهيم ظرف مدت سه سال نه تنها هزينه*هاي تيم را تامين كنيم، بلكه تيم را در سه رده اول جدول قرار دهيم و اگر از مقام سوم پايين*تر آمديم خسارت مي*دهيم و فكر نمي*كنم چيزي بهتر از اين براي سازمان باشد، چرا كه هم مالكيت خود را حفظ مي*كند و هم تامين منابع دارد.

                شفيع زاده خاطر نشان كرد: مي*خواهيم ضمن حفظ استقلال اهواز تجربه*ي چهار و پنج ساله*ي خود در اين تيم را در تهران پياده كنيم.

                وي در ادامه گفت: مديريت فعلي استقلال تهران خوب عمل مي*كند و همين مديران بودند كه باعث شدند تيم از هم نپاشد.

                مالك باشگاه استقلال اهواز بيان داشت: تا سه هفته پيش در استقلال تهران هيچ ثباتي نبود و نمي*دانستند متعلق به وزارت رفاه*اند يا سازمان تربيت بدني. چگونه اين تيم مي*تواند با تيم*هايي كه برنامه*ها و فعاليت*ها و بازي*هاي تداركاتي*اش مشخص است رقابت كند.

                او تاكيد كرد: در استقلال تهران دچار روزمرگي شده*ايم و اين روزمرگي مدير را از پاي درمي*آورد، چون منابع مالي ندارد.

                شفيع*زاده گفت: مشكل مالي بزرگ*ترين مشكل استقلال است و ما سعي مي*كنيم با اختصاص دو نيم تا سه و نيم ميليارد تومان بودجه اين مشكل را حل كنيم و 50 درصد را از همان ابتدا در باشگاه بگذاريم. اين طور نيست كه مثل وزارت رفاه با 50 تا 100 ميليون تومان بخواهيم باشگاه بسازيم، چرا كه هيچ باشگاهي با اين مبلغ شكل نمي*گيرد.

                وي تاكيد كرد: استقلال داراي پتانسيل و شخصيت بالايي است و نبايد شخصيت اين باشگاه را دركشورهاي حوزه خليج خورد كنيم.

                وي بيان كرد: بايد توافق ما با سازمان يك توافق رسمي و دو طرفه باشد نه يك توافق يك طرفه*ي تركمن*چايي.

                شفيع*زاده با تاكيد بر اين كه تحت هيچ شرايطي قصد مديرعامل شدن استقلال تهران را ندارم، به ايسنا گفت: صرفا هدفم سرمايه*گذاري است و مديرعامل مي*تواند از افراد واجد صلاحيت اين كار مثل فتح*الله زاده يا قريب باشد.

                شفيع*زاده گفت: خصوصي*سازي در فوتبال ما درآمد ندارد، به طوري كه استقلال اهواز عليرغم اين كه جز سه چهار تيم برتر كشور است در سال تنها صد ميليون تومان از فروش بليت و تبليغات و … درآمد داشته كه اين فقط پول يك بازيكن درجه*ي دوي تيم است.

                وي با بيان اين كه از بخش خصوصي در ورزش حمايت نمي*شود، افزود: بخش خصوصي را مي*توان با دادن امتيازاتي چون معافيت مالياتي ترغيب و تشويق كرد، چرا كه باشگاه*ها مي*توانند تاثير اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي در منطقه بگذارند. در اين چهار - پنج سالي كه در باشگاه داري فعاليت داشته*ام حتي يك بار سازمان تربيت بدني يك جلسه با ما نگذاشته كه از مشكلات ما باخبر شود.

                شفيع زاده تاكيد كرد: با ورود و حمايت از بخش خصوصي* خيلي از مشكلات ورزشي ما حل مي*شود.

                او مهم*ترين مشكل باشگاه استقلال اهواز را نداشتن زمين دانست و گفت: از پنج سال پيش تاكنون عليرغم مكاتبات فراوان با اداره تربيت بدني خوزستان، سازمان تربيت بدني و استانداري يك زمين در اختيار ما قرار نداده*اند كه در آنجا باشگاه بسازيم و عدم همكاري ارگان*هاي ذيربط با باشگاه ديده مي*شود.

                وي ادامه داد: جو رقابتي در ورزش ناسالم است و مديران باشگاه*هاي دولتي تا مي*فهمند يك باشگاه خصوصي بازيكنان مطرح را به كار گرفته در يك جاي ديگر براي باشگاه معضل ايجاد مي*كنند.

                مالك باشگاه استقلال اهواز تاكيد كرد: بايد سازمان تربيت بدني به باشگاه*ها اعتبار دهد تا كار زيربنايي مثل ساخت ورزشگاه انجام دهند.

                وي با ابراز رضايت از عملكرد تيم فوتبال استقلال اهواز در ليگ برتر گفت: تيم ما با توجه به برنامه ريزي*هاي انجام شده و برغم وجود مشكلات، فصل را خوب شروع كرد و اجازه نداد مشكلات حاشيه*اي و اقتصادي كارخانجات تاثير گذار باشد.

                وي گفت: ما اولين تيمي بوديم كه اردوهاي خود را تشكيل داده و در اردوهاي خارجي مرتب شركت كرديم و تيم خوب بسته شد.

                شفيع زاده با اشاره به مشكلاتي چون مصدوميت ميرزاپور گفت: برغم بدشانسي*ها جزو چهار تيم برتر و مدعي هستيم، در سه بازي آخر نيز خوب بازي كرديم ولي بد نتيجه گرفتيم و اميدواريم با توجه به بازي*هاي خانگي آينده خوب نتيجه بگيريم.

                شفيع*زاده گفت:* در مدت فعاليت خود هيچ كادر فني*اي را نديده*ام كه به اين شكل خودش تمام مسايل مثل برنامه*ريزي اردو و برگزاري مسابقات را ساماندهي كند، كادر فني كاملا مورد حمايت ماست.

                مالك باشگاه استقلال اهواز در خصوص برنامه*هاي عملي نشده اين باشگاه گفت: از سال گذشته مجموعه*ي ما به يك سري مشكلات مالي برخورد ولي برنامه*هاي ما تا مرحله*ي اجرا پيش رفته*اند، به عنوان مثال رستوران*هاي باشگاه با نام EFC ثبت جهاني شده است و با به دست آوردن پتانسيل مالي تا پنج شش ماه آينده رستوران*هاي زنجيره*اي خود را افتتاح مي*كنيم.

                Comment


                • ماركوس هانمن" دروازه*بان ردينگ ادعا كرد كه تيمش در ديدار سه*شنبه ليگ برتر، چلسي را در لندن شگفت*زده خواهد كرد.

                  به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي از زمان آمدن مورينيو در هيچ ديدار خانگي در ليگ برتر شكست نخورده است، با اين حال هانمن ادعا كرد اين آمار در ديدار فردا در استمفوردبريج به حساب نمي*آيند:« مي*خواهيم پيروز شويم. در پنجاه بازي خانگي شكست ناپذير بوده*اند. به دست آوردن نخستين پيروزي در خانه اين تيم جالب خواهد بود!»

                  پس از نبرد دشوار لندن، شنبه ردينگ پذيراي منچستريونايتد ديگر تيم بالاي جدول خواهد بود.

                  هانمن ادامه داد:« هر اتفاقي ممكن است رخ دهد مثلا، همسرم يازده سال كنارم بوده پس گرفتن شش امتياز از دو بازي هم ممكن است.»

                  گرام مورتي، مهاجم ردينگ هم با ماركوس هانمن هم عقيده است:« مي*خواهيم آن جا برويم و خودمان را نشان دهيم.»

                  ديدار گذشته دو تيم با جنجال آسيب ديدگي دروازه*بانان چلسي همراه بود و پس از آن دو مهاجم ردينگ تهديد به مرگ شدند.»

                  Comment


                  • با وجود ناكامي در نيم فصل نخست لاليگا، فابيو كاپلو مطمئن است كه رئال مادريد تابستان قهرمان مي*شود.

                    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رئال كه در آخرين بازي سال 2006 در سانتياگو برنابئو شكست سه بر صفر را از ركراتيوائولوا پذيرفت در جايگاه سوم قرار دارد. آنها با سويا در بالاي جدول پنج و با بارسلونا دو امتياز فاصله دارند.

                    كاپلو به روزنامه*ي Marca گفت:« با وجود چند امتياز اختلاف فصل خوبي داريم. پس بازي بارسلونا، والنسيا و سويا، فهميدم تيم خوبي هستيم كه مي*تواند قهرمان شود.»

                    كاپلو درباره*ي سه بازيكن تازه وارد رئال كه از آمريكاي جنوبي آمده*اند گفت:« آنها خريدهاي مهمي هستند مي*آيند تا در تركيب اصلي بازي كنند. آنها خوب هستند و آينده خوبي در انتظارشان است.»

                    Comment


                    • علي دايي همچنان افتخارآفريني مي*كند، با انگيزه و پرتلاش همچون دوران جواني. انتقادها از بهترين گلزن تاريخ فوتبال ايران همواره نتايج معكوسي داشته و دايي اين اصل را اين بار در قالبي جديد اثبات مي*كند. سايپا با 30 امتياز در صدر جدول ليگ برتر ايستاده و دايي با هفت گل آقاي گل ليگ ششم محسوب مي*شود. اين آمار حكايت از انگيزه تمام ناشدني دايي دارد. اما او اين بار در قالبي جديد و در كسوت يك مربي حريفان را به مبارزه طلب كرده و به دنبال افتخاري ديگري است.

                      در زير گفت*وگوي خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايرن (ايسنا)، با بازيكن - سرمربي سايپا را مي*خوانيد:

                      * در نخستين قدم ذوب*آهن اردبيل را در جام حذفي شكست داديد. بازي چطور بود؟

                      بازي خوبي بود. ذوب*آهن اردبيل تيم بسيار جوان و دونده*اي بود و تا دقيقه 90 به دنبال ارايه فوتبالي جذاب و جوانمردانه بودند. بازيكنان حريف بدون ترس از رويارويي با صدرنشين ليگ به دنبال ارايه فوتبالي هجومي و روان بودند و هيچ گاه به ضد فوتبال و يا دفاع مطلق روي نياوردند. همين عامل موجب شد تا بازيكنان ما نيز آسان*تر بازي كرده و با 2 گل حريف با انگيزه خود را شكست دهند. هر چند ذوب*آهن حريف دست و پا بسته*اي نبود اما، اگر بازيكنان ما در زدن ضربات آخر دقت بيشتري مي*كردند به طور حتم با اختلاف گل بيشتري پيروز مي*شديم.

                      * سايپا در جام حذفي با قرعه نسبتا دشواري روبروست. رويارويي با قهرمان فصل گذشته جام حذفي را چطور ارزيابي مي*كنيد؟

                      بي*ترديد سپاهان يكي از تيم*هاي قدرتمند و منسجم فوتبال ايران است. بازيكنان اين تيم انگيزه*ي زيادي براي درخشش در جام حذفي داشته و براي دفاع از عنوان قهرماني سپاهان تلاش خواهند كرد. مي*دانم كه بازي دشواري را مقابل سپاهان پيش رو داريم اما تيمي كه مدعي قهرماني است هراسي از هيچ يك از حريفان خود ندارد. تمامي ديدارها براي ما حكم فينال داشته و براي كسب عنوان قهرماني بايد تمامي رقبا و حريفان خود را شكست دهيم.

                      * قهرماني در جام حذفي تا چه اندازه براي سايپا اهميت دارد؟

                      سايپا توان و قدرت آن را دارد كه به اهداف بزرگ خود دست يابد. ما به اندازه كافي بازيكنان آماده و با انگيزه در اختيار داريم و تمامي شرايط براي موفقيت سايپا در اين فصل مهياست. از اين رو جام حذفي را نيز به اندازه ليگ جدي گرفته و قهرماني هر دو جام را مي*خواهيم. با همان قدرتي كه در ليگ حضور يافتيم در جام حذفي نيز پيش خواهيم رفت و از رويارويي با هيچ تيمي هراس نداريم. اميدوارم در هر دو جبهه موفق بوده و نتايج خوبي را كسب كنيم.

                      * ديدار حساس سايپا و استقلال قهرمان نيم فصل ليگ برتر را مشخص مي*كند. نظرتان درباره اين بازي چيست؟

                      بازي با استقلال بسيار دشوار است. استقلال در اين فصل نتايج بسيار خوبي گرفته و از مدعيان كسب عنوان قهرماني است. اين تيم با حمايت تماشاگران پرشمارش تنها براي شكست سايپا و تصاحب صدر جدول به ميدان مي*آيد و به همين دليل ما شرايط بسيار سخت*تري را در روز يكشنبه تجربه خواهيم كرد. اما با تمام اين اوصاف مطمئن باشيد كه در ديدار مقابل استقلال حقانيت خود را ثابت كرده و به همگان نشان مي*دهيم كه سايپا به صورت اتفاقي بر روي سكوي نخست ليگ برتر نايستاده است. استقلال را شكست مي*دهيم تا قدرت و شايستگي سايپا را به اثبات برسانيم.

                      * برخي كارشناسان معتقدند كه سايپا در نيم فصل دوم دچار افت شده و توان كسب نتايج درخشان نيم فصل اول را نخواهد داشت. آنها با بدبيني از قهرماني سايپا در ليگ صحبت مي*كنند. نظر شما چيست؟

                      ما براي تك تك بازي*هاي خود برنامه داريم و بر اساس برنامه مدون پيش خواهيم رفت، به همين دليل اجازه نخواهيم داد كه سايپا دچار افت تيمي و يا فني شود. از سوي ديگر نتايج درخشان نيم فصل اول اعتماد به نفس و انگيزه بازيكنان ما را افزايش داده و آنها را به مرز خودباوري رسانده است. بازيكنان ما از ابتداي فصل فشارهاي رواني مختلفي را تحمل كرده*اند اما، اين فشارهاي رواني هيچ گاه بر عملكرد آنها تاثير منفي نگذاشته است. بازيكنان سايپا آنقدر بزرگ هستند كه اين مسايل حاشيه*اي و رواني برايشان مهم و قابل اهميت نبوده و با اقتدار به كار خود ادامه دهند. آنها مي*دانند كه بايد كار بزرگي را كه آغاز كرد*ه*اند با قدرت ادامه داده و با خاطره*اي خوش به پايان برسانند.

                      * دايي در كسوت يك بازيكن و يك مربي. كدام يك دشوارتر است؟

                      به هزار و يك دليل مربيگري دشوارتر است. در هنگام بازي يك بازيكن فقط مسوول خود بوده و بايد وظايف*اش را به خوبي اجرا كند اما، يك مربي مسوول تمامي بازيكنان است و بايد با هر يك از آنها به شيوه خاصي ارتباط برقرار كند. از سوي ديگر مربي پاسخگوي نتايج تيم بوده و با كوچك*ترين لغزشي دچار مشكل مي*شود. همين مساله موجب وارد آمدن فشارهاي رواني بر مربي و افزايش استرس او خواهد شد. خوشبختانه من در مجموعه بسيار خوب و هماهنگي مشغول بوده و فارغ از اينگونه مسايل حاشيه*اي تنها به فوتبال مي*انديشم. اميدوارم كه اين روند تا پايان ادامه يافته و سال شيريني را با سايپا تجربه كنم.

                      ** گويا از نحوه*ي برنامه*ريزي مسابقات ليگ برتر و جام حذفي نيز انتقاد داريد؟

                      متاسفانه هر چقدر كه ما اعتراض مي*كنيم به جاي نمي*رسد، گويا در فدراسيون فوتبال گوش شنوايي وجود ندارد. ما پيش از اين نيز از فدراسيون خواسته بوديم تا بازي*هايمان در روزهاي مياني هفته برگزار نشود، چرا كه استقبال تماشاگران نيز اندك مي*شود و بازي*هاي تيم*ها نيز فشرده*تر خواهد شد. با اين حال تصور نمي*كنم كه اين برنامه*ريزي بهتر شود.

                      Comment


                      • آلفردو دي استفانو، اسطوره*ي رئال مادريد پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت بيماري قلبي آماده است تا سال نو را در والنسيا كنار خانواده*اش جشن بگيرد.

                        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دي استفانو كه او را يكي از چهار بازيكن برتر تاريخ فوتبال مي*دانند در گفت*وگو با شبكه*ي تلويزيوني والنسيا درباره*ي آنچه به او گذشت و خاطراتش حرف زد. او گفت:« در وحشت بزرگي به سر مي*بردم. كريسمس را در كنار خانواده*ام بودم. به آنها مي*گويم چه كريسمسي! بيچاره*ها!»

                        دي استفانو پاي درخت كريسمس به ياد آورد كه نخستين بار در لاليگا با رئال مادريد برابر والنسيا در مستايا به ميدان رفت. او درباره*ي پيوستنش به گروه مادريدي گفت:« تصميم داشتم با بارسلونا قرارداد ببندم، اما، مي*خواستم يوونتوس من را بخرد در همين حال سر و كله رئال مادريد پيدا شد. جنجال بزرگي بوجود آوردم! شرايط به گونه*اي شد كه به فكر بازگشت به بوينس آيرس افتادم. خودم را در ميان جنجال ناخواسته*اي مي*ديدم. سرانجام توانستم نجات پيدا كنم. خوشحال بودم كه به مادريد رفتم. آنها در رقابت*هاي اروپايي حضور داشتند.»

                        دي استفانو لحظه جدايي از رئال مادريد را هم به ياد آورد:« به من گفتند كه مي*توانم جاي ديگري بروم. هرگز نمي*خواستم اين جمله را بشنوم از سلتيك پيشنهاد داشتم، نمي*توانستم آنجا بروم چرا كه بايد خانواده*ام را هم منتقل مي*كردم. براي همين اسپانيول را ترجيح دادم.»

                        Comment


                        • هومن افاضلي، آناليزور سابق تيم ملي فوتبال ايران براي شركت در دوره*ي مربيگري پيشرفته به مدت يك ماه عازم كشور انگلستان مي*شود.

                          افاضلي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد اين سفر اظهار كرد: اين دوره از تاريخ دوم ماه فوريه در كشور انگلستان آغاز مي*شود و شامل يك دوره كلاس پيشرفته مربيگري به مدت 15 روز است.

                          وي ادامه داد: قرار است پس از اين دوره در يك دوره*ي يك هفته*اي در باشگاه آرسنال و يك دوره*ي يك هفته*اي ديگر در باشگاه چلسي حاضر شوم.

                          افاضلي افزود: ارتباطي كه توانستم در دوران بازي*هاي جام جهاني با مورينيو برقرار كنم و همچنين دوستاني كه در انگلستان داشتم زمينه*ساز اين سفر و شركت در اين كلاس*ها شدند.

                          گفتني است افاضلي سال گذشته نيز در جريان تمرينات تيم بايرن مونيخ در اردوي اين تيم در كشور امارات شركت كرد.

                          Comment


                          • گفته*هاي تامل*برانگيز «محمد بن همام»، در مورد لزوم حرفه*اي شدن تمامي باشگاه*هاي آسيايي بار ديگر تلنگري بر فوتبال در كلام، حرفه*اي شده*ي ايران است كه باشگاه*هاي آن پس از گذشت شش سال همچنان با معيارهاي حرفه*اي فاصله دارند، البته آرزو يا هشدار بن همام در سال 2009 به پايان مي*رسد، اما در صورتي كه فوتبال باشگاهي ايران بار ديگر به جاي پيگيري سريع موضوع، وقت را از دست بدهد، فرصت اين را نمي*يابد كه تا آن زمان ساختار بيمارش را ترميم كند.

                            مرتضي محصص از مدرسان بين*المللي فوتبال و رييس كميته*ي آموزش فدراسيون در گفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به بررسي شاخصه*هاي يك باشگاه حرفه*اي پرداخت و اظهار كرد: سازماندهي، نيروي انساني، منابع مالي، ورزشگاه اختصاصي، زمين*هاي تمريني، حق پخش تلويزيوني و انتخاب كادر فني بر مبناي مدرك حرفه*اي از جمله مباحثي است كه به عنوان نكات چالش برانگيز در برابر حرفه*اي شدن باشگاه*هاي ايران قرار دارد.

                            وي ادامه داد: در حال حاضر تعدادي از باشگاه*هاي ليگ برتري برخي از اين شاخصه*ها را دارا هستند اما، هيچ كدام از آنها را نمي*توان به معني واقعي حرفه*يي ناميد.

                            محصص تصريح كرد: شايد بحث*هايي چون نداشتن ورزشگاه اختصاصي يا حق پخش تلويزيوني مباحث اصلي مطرح شده در گذشته باشد اما، بايد متوجه باشيم كه باشگاه*هاي ما در ساير مسايل نيز مشكلات جدي دارند. به عنوان نمونه بحث رابطه*ي باشگاه با تماشاگران خود يكي از همين معيارهاي حرفه*اي*گري است كه در باشگاه*هاي ما رعايت نمي*شود. در حال حاضر هيچ سازماندهي در مورد رفت و آمد تماشاگران به ورزشگاه*ها وجود ندارد و هر بار حضور آنان در ورزشگاه*ها با مشكلات بسياري همراه است.

                            وي ادامه داد: در قسمت*هاي اداري باشگاه*ها وجود تشكيلات منظم اهميت بسياري دارد. در هر باشگاه بايد كميته*هاي پزشكي، آموزش، روابط عمومي و مالي با تشكيلات حرفه*اي شكل بگيرد، چرا كه در يك باشگاه ما داراي نقش*هاي مهمي با عنوان تيم حامي هستيم كه در كنار تيم اصلي فعاليت كرده و وظيفه*ي آنها كمتر از تيم داخل زمين نيست.

                            محصص تيم حامي را چنين تشريح مي*كند: كادر اداري و مديريت باشگاه، گروه فني و فيزيوتراپ و پزشك تيم نيز در داخل اين تيم حامي قرار مي*گيرند. حتي مسوول نگهداري زمين بازي و تمرينات تيم*هاي باشگاهي نيز نبايد يك فرد عادي باشد بلكه بايد كسي باشد كه به نحوه و شرايط استفاده از زمين به منظور حفظ آن آشنا باشد.

                            وي به خبرنگار ايسنا گفت: مشكل ديگري كه هم اكنون شرايط فوتبال باشگاهي ما را بسيار بغرنج كرده است عدم توجه به موضوع استعداديابي است كه اين بخش به هيچ عنوان در باشگاه*هاي ما جدي گرفته نمي*شود. در حال حاضر هيچ كدام از تيم*هاي باشگاهي در رده*ي نوجوانان،جوانان و اميد حرفه*اي نيستند و بازي*هاي آنها نيز هيچ انعكاسي ندارد كه من معتقدم تمرينات و آموزش آنها مي*تواند در سطح بسيار بهتري از شرايط فعلي برگزار شود.

                            محصص همچنين در مورد مشكل تيم*هاي باشگاهي در نداشتن زمين اختصاصي و تمرين تصريح كرد: اين مشكل بسيار ناگوار است، در حال حاضر نمايندگان ما در ليگ قهرمانان آسيا صاحب ورزشگاه اختصاصي نيستند. البته سپاهان از اين نظر وضعيت بهتري دارد چرا كه آنها داراي زمين تمريني هستند اما، استقلال در ورزشگاه مرغوبكار تمرين مي*كند كه به هيچ عنوان براي يك تيم حرفه*اي مناسب نيست. استقلال در ليگ قهرمانان آسيا با تيم الكويت همگروه است كه اين تيم با وجود آن كه به بزرگي استقلال نيست اما، از زمين*هاي تمريني با كيفيت واستانداردي برخوردار است. تيم الهلال عربستان نيز يكي از بهترين ورزشگاه*هاي رياض را در اختيار دارد و پاختاكور نيز صاحب ورزشگاه اختصاصي با نام اين باشگاه است كه اين موضوع براي نمايندگان ما كه حتي زمين تمريني مناسب ندارند چندان جالب نيست.

                            محصص يادآور شد: باشگاه*هاي ما بايد در زمينه*ي بحث انتخاب كادر فني نيز موضوع را جدي*تر بگيرند چرا كه از سال آينده طبق نظر AFC تنها مربياني كه داراي مدرك حرفه*اي باشند مي*توانند بر روي نيمكت حضور داشته باشند كه البته يك دوره*ي مربيگري حرفه*اي در ايران برگزار مي*شود.

                            وي ادامه داد: همچنين براي تذكر دادن شرايط جديد و بحث حرفه*اي*گري در فوتبال در روز بيست و دوم دي ماه يك دوره*ي مديريتي در كمپ تيم*هاي ملي تشكيل مي*شود كه از تمامي مديران باشگاه*ها دعوت كرده*ايم، ضمن آن كه دكتر خبيري به همراه دكتر احساني و نصيرزاده كه به تازگي از دوره*ي مديريتي هند بازگشته*اند به تدريس در اين دوره خواهند پرداخت. اميدواريم نمايندگان رسانه*ها و مسوولين كميته*هاي فوتبال نيز در اين نشست حضور پيدا كنند.

                            Comment


                            • احمد الفهد الصباح، رييس شوراي المپيك آسيا (OCA) باور دارد نبايد به استراليا اجازه داده شود تا در بازي*هاي آسيايي به ميدان برود چرا كه براي ساير كشورهاي اقيانوسيه ناعادلانه خواهد بود.

                              به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، همچنين الصباح ادعا كرد كه تصميم كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) براي پذيرفتن استراليا به عنوان عضو جديد هم اشتباه بود:« اگر استراليا به بازي*هاي آسيايي راه يابد ما شانزده كشور ديگر - نيوزلند و تمام آن كشورهاي كوچك - را نابود مي*كنيم. آن گاه شرايط خوبي براي پيشرفت ورزشي*شان بوجود نخواهيم آورد. ما بايد از اقيانوسيه پشتيباني كنيم در آسيا چهل و پنج كشور وجود دارند كه براي بازي*ها و رقابت*هاي ما كافي است، اجازه بدهيد آنها ورزش*شان را گسترش دهند. فكر مي*كنم آوردن استراليا به فوتبال*مان اشتباه بزرگي بود:« AFC اشتباه كرد شايد آنها تنها به بازاريابي و قراردادهاي حاميان مالي*شان انديشيدند. مسايل مالي مهم است، اما، مهم*ترين موضوع نيست.»

                              Comment


                              • مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از پيروزي تيمش مقابل كاوه در جام حذفي گفت: اكنون با روحيه و انگيزه*اي بالا براي رويارويي با حريف بعدي خود لحظه*شماري مي*كنيم.

                                شيث رضايي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پيروزي پر گل مقابل كاوه روحيه و انگيزه* بازيكنان ما را تا اندازه*ي زيادي افزايش داده و اين بازي در اين مقطع كه فشردگي مسابقات روز به روز افزايش مي*يابد بسيار مفيد و سودمند بود. خوشبختانه قدم اول را در جام حذفي محكم برداشتيم و قصد داريم تا با عزمي جدي و مصمم با اقتدار تا مرحله نهايي اين پيكرها پيش برويم.

                                وي ادامه داد: ما بازي هماهنگ و رواني را مقابل كاوه به نمايش گذاشتيم و به خصوص در نيمه دوم موقعيت*هاي زيادي را از دست داديم. اگر كمي دقت مي*كرديم با گل*هاي بيشتري حريف خود را شكست مي*داديم اما، به هر حال با بحران مصدوميتي كه در تيم بوجود آمده همين نتيجه نيز براي ما قابل قبول است.

                                رضايي تاكيد كرد: همانطور كه شاهد بوديد ما در اين ديدار با تركيب متفاوتي به ميدان رفتيم و با توجه به مصدوميت اكثر مدافعان از بازيكنان غير تخصصي در خط دفاعي استفاده كرديم. اين آسيب ديدگي*ها دست مربيان را براي اعمال تغييرات تاكتيكي و فني بسته نگه مي*دارد. با اين وجود ما با اين مشكل كنار آمده و با اقتدار به كار خود در ليگ و جام حذفي ادامه مي*دهيم. وقتي بازيكنان يك تيم يكدل و هماهنگ باشند و از تمام توان خود در زمين بهره گيرند هيچ تيمي حريف آنها نخواهد بود.

                                مدافع پرسپوليس درباره*ي رويارويي احتمالي با استقلال در جام حذفي به ايسنا گفت: هدف ما كسب عنوان قهرماني جام حذفي است و براي رسيدن به اين هدف بايد تمام حريفان خود را شكست دهيم. بازيكنان ما براي حضور در فينال جام حذفي بسيار مصمم و با انگيزه هستند و از هيچ تيمي هراس ندارند. اميدوارم در صورت رويارويي با استقلال پيروزي مقابل اين تيم در ليگ برتر را تكرار كنيم.

                                رضايي درباره*ي ديدار روز جمعه تيمش مقابل راه*آهن اظهار كرد: با روحيه*اي كه اكنون داريم تنها به پيروزي در اين ديدار مي*انديشيم. در ليگ هيچ ديداري آسان نيست به همين دليل بايد با تمام قدرت به ميدان رفته و حريف را دست كم نگيريم. براي باقي ماندن در كورس قهرماني محكوم به شكست راه*آهن هستيم.

                                Comment

                                Working...
                                X