Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• شنبه منچستريونايتد در ديدار مرحله يك چهارم پاياني جام حذفي برابر ميدلزبورو به تساوي دو بر دو رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اين حساب اين بازي جام حذفي تكرار خواهد شد. يونايتد كه در حال حاضر در بالاي جدول ليگ برتر است ابتدا با گل وين روني در دقيقه بيست و سه از ميدلزبورو پيش افتاد. اما ميزبان با گل* هالي كاترموله و جرج بوآتنگ، منچستر را در شرايط خطرناكي قرار داد.

اما كريستيانو رونالدو از روي نقطه پنالتي بازي را به تساوي كشاند. ميدلزبورو در سه مرحله گذشته جام حذفي مجبور شده در ديدارهاي تكراري به ميدان برود. گرت ساوت*گيت، سرمربي ميدلزبورو مي*داند كه نوزده مارس در الدترافورد كار دشواري دارد.

او به BBC گفت:« ما هنوز در ميدان مبارزه هستيم. نااميد شدم هنگامي كه از آنها پيش هستي مي*خواهي مقاومت كني و پيروز شوي، نيمه دوم ما بسيار خوب بازي كرديم، با كمي شانس مي*توانستيم به مرحله بالاتر برسيم."

بوآتنگ كه خطاي پنالتي را مرتكب شد درباره*ي ضربه پنالتي يونايتد گفت:« احساس مي*كنم داور امشب از ما دزدي كرد. اين غريزه طبيعي است هنگامي كه توپ به سوي شما مي*آيد براي مراقبت از صورت*اتان از دست استفاده كنيد.»

Comment

• سرالكس فرگوسن كه فصل پيش تصميم داشت منچستريونايتد را رها كند به هواداران اطمينان داد كه يكي دو فصل ديگر هم روي نيمكت داغ اين تيم مي*نشيند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه منچستريونايتد با تيم منتخب اروپا به رهبري مارچلو ليپي به مناسبت پنجاهمين سالگرد پيمان رم بازي مي*كند. روزنامه*هاي انگليسي، ليپي كه پس از به قهرماني رساندن ايتاليا در جام جهاني 2006 در حال استراحت است را گزينه جدي براي جانشيني فرگوسن مي*دانند.

فرگوسن با خنده گفت:« مي*دانم بعضي*ها مي*خواهند از شر من رها شوند، اما اين اتفاق نمي*افتد.»

سرمربي اسكاتلندي يونايتد ادامه داد:« بسياري درباره*ي جانشيني من حرف مي*زنند اما، آنها بايد براي مدت ديگر با من كنار بيايند، يكي دو سال ديگر پيش رو دارم. هنگامي كه آماده و سرحال هستي اين تنها چيزي است كه مي*تواني به آن فكر كني و اگر شرايط خوبي نداشته باشي موضوع ديگري است.»

فرگوسن پيش بيني كرد كه ليپي در همان ايتاليا به كارش ادامه مي*دهد.

Comment

• ديدار دهم فروردين تيم*هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس تهران به تعويق خواهد افتاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برگزاري ديدار استقلال و پرسپوليس در دهم فروردين 86 موضوعي است كه ظاهرا به دليل مخالفت*هاي شوراي تامين استان تهران احتمال دارد به پانزدهم فروردين به بعد موكول شود.

يك منبع آگاه در اين رابطه به خبرنگار ايسنا گفت: رايزني*هايي براي برگزاري اين ديدار بعد از دهم فروردين ماه مطرح شده است. شوراي تامين استان تهران نيز تاكيد دارد كه به دليل مشكلات امنيتي موجود در ايام تعطيلات نوروز اين امكان فراهم نيست كه اين ديدار در دهم فروردين برگزار شود.

وي افزود: طي روزهاي آينده شوراي تامين استان تهران با نهادها و سازمان*هاي مرتبط با برگزاري داربي جلسه*اي تشكيل خواهد داد و آخرين موارد مطرح شده مورد بررسي قرار مي*گيرد، به احتمال فراوان زمان برگزاري اين ديدار تغيير خواهد كرد.

آلبرت گريگوريان، مسوول روابط عمومي سازمان ليگ حرفه*اي فوتبال نيز دراين باره به خبرنگار ايسنا گفت: اين موضوع چند روزي است مطرح شده و به نظر مي*رسد نهادهاي امنيتي برگزاري ديدار استقلال و پرسپوليس به دليل تعطيلات نوروز مشكلاتي را براي برگزاري منظم بازي دارند و بر اين اساس طرح تغيير زمان برگزاري داربي مطرح است.

وي افزود: در صورت تغيير زمان برگزاري اين ديدار فدراسيون فوتبال مشكل چنداني با اين موضوع نخواهد داشت. اين موضوعات در اساس*نامه*ي ليگ نيز پيش بيني شده است و در صورت نياز ممكن است اين ديدار به بعد از پانزده فروردين موكول شود.

مسوولان برگزاري ديدار استقلال و پرسپوليس نمي*خواهند تجربه*ي تلخ ديدار ژاپن و ايران در پنجم فروردين تكرار شود.

Comment

• رييس سابق هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: كميته*ي حقيقت*ياب، مقصران حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا را معرفي خواهدكرد.

دكتر اميدوار رضايي درگفت*و*گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد هدف از استعفاي دسته*جمعي هيات *مديره* بعد از حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا گفت: صحبت كردن در اين رابطه كمي زود است. در فرصت مناسب اين مساله را مطرح مي*كنيم.

وي در مورد علت عدم معرفي مقصران حذف استقلال اظهاركرد: در نامه*اي به علي*آبادي گزارش كار داده*ايم و مقصران را هم معرفي كرده*ايم. ولي در اين راستا كميته*ي حقيقت*ياب تشكيل شده كه بر اين اساس بعد از بررسي*هاي اين*كميته، مقصران رسما معرفي خواهند شد. اين كميته در حال مشخص كردن مقصران حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسياست.

وي جلسات شخصي خود با رييس سازمان تربيت*بدني، پس از استعفا دسته جمعي هيات*مديره را تاييد كرد وگفت: در اين جلسات تنها گزارش كار هيات*مديره استقلال را به علي*آبادي ارايه كرده*ام.

اميدوار رضايي هم*چنين در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، اين استدلال را نپذيرفت كه استعفا دسته*جمعي هيات مديره به دليل اين بوده كه آنها خود را در حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا مقصر مي*دانند.

Comment

• بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: رقيب اصلي ما در راه قهرماني در ليگ برتر پرسپوليس است، چرا كه اين تيم شخصيت قهرماني دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا منصوريان درباره*ي پيروزي تيمش مقابل ملوان انزلي اظهاركرد: بنا به دلايلي فني در نيمه اول اين ديدار بازي هماهنگ و خوبي را انجام نداديم اما، با تغييراتي كه كادر فني در نيمه دوم انجام داد.استقلال كاملا دگرگون شده و چهره*ي هجومي*تري به خود گرفت. ما در نيمه*ي دوم به مراتب بهتر از نيمه اول بازي كردم كه خوشبختانه تلاش تمام بازيكنان با يك پيروزي ارزشمند و شيرين همراه بود.

وي ادامه داد: در ديدارهاي گذشته نشان داديم كه در نيمه دوم عملكرد بسيار بهتري داريم و اكثر پيروزي*هاي ما در نيمه دوم اتفاق افتاده است. اين نشان دهنده عملكرد خوب و مثبت كادر فني است كه با محك زدن حريف در نيمه اول و برطرف كردن ضعف*هاي تاكتيكي تيم شرايط بازي را كاملا به سود استقلال تغيير مي*دهند.

منصوريان تاكيدكرد: گل دقايق ابتدايي ملوان در نيمه*ي دوم شوك بزرگي به تيم وارد كرد اما، با صحبت*هاي مربيان بازيكنان بار ديگر بر اعصاب خود مسلط شده و با حفظ آرامش بازي را ادامه دادند. بازي منطقي استقلال و حفظ اين آرامش دليل اصلي جبران اين گل و سرانجام كسب 3 امتياز بازي بود. اگر بازيكنان ما پس از دريافت گل دچار استرس و اضطراب مي*شدند به هيچ عنوان توانايي جبران اين گل را نداشته و نتيجه ديگري رقم مي*خورد. به هر حال با اين پيروزي فاصله امتيازهاي خود را از سايپا كاهش داده تا در بازي*هاي آينده اميدوارنه*تر به زمين برويم.

هافبك استقلال درباره*ي تساوي*هاي اخير سايپا گفت: سايپا در اين فصل تيم بسيار خوب و هماهنگي نشان داده است. آنها به خصوص در نيم فصل اول ليگ بازي*هاي خوبي را به نمايش گذاشته و نتايج جالب توجهي را نيز به دست آوردند اما، تساوي*هاي اخير اين تيم حكايت از افت سايپا به خصوص از نظر روحي دارد. با اين شرايط بعيد به نظر مي*رسد كه سايپا بتواند روند صعودي*اش را ادامه داده ودر كورس قهرماني باقي بماند.

وي درباره*ي اظهارات علي دايي كه قهرماني سايپا را قطعي دانسته بود، گفت: دايي دوست صميمي من است. چندين سال با دايي در تيم ملي همبازي بوده*ام و احترام زيادي براي او قائل هستم. دايي به خوبي شخصيت خود را به سايپا تحميل كرده و اين رمز موفقيت اين تيم است. با اين وجود معتقدم كه در فوتبال چيزي به نام قطعيت وجود ندارد و زيبايي فوتبال نيز به همين است. حتي تيم*هايي مانند سپاهان و استقلال اهواز هم شانس قهرماني در ليگ دارند و نمي*توان چيزي را پيش بيني كرد.

منصوريان درباره*ي زمان خداحافظي*اش از فوتبال تصريح كرد: خيلي دوست داشتم كه با قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا از فوتبال خداحافظي كنم. متاسفانه اين آرزو محقق نشد و استقلال از حضور در اين مسابقات محروم شد. خداحافظي*ام از فوتبال تا اندازه زيادي به شرايط فيزيكي و جسماني*ام بستگي دارد اما، به احتمال زياد نوروز سال 78 از فوتبال خداحافظي خواهم كرد. دوست دارم تا در اوج فوتبال را كنار بگذارم تا هواداران وتماشاگران استقلال خاطره خوشي از منصوريان در ذهن داشته باشند.

Comment

• مارك فان بومل، هافبك هلندي بايرن مونيخ به قهرماني بايرن مونيخ در فصل جاري بوندسليگا اميدوار است.

به گزارش ايسنا، بازيكن خط مياني بايرن كه در شروع همين فصل رقابت*ها از بارسلوناي اسپانيا راهي مونيخ شد، در پايان بازي عصر يك*شنبه*ي بايرن برابر وردربرمن درباره*ي بازي گفت:« اگر ما بازي*ها را اين گونه ادامه بدهيم، مي*توانيم به مقام سوم، دوم و يا حتي نخست بوندسليگا برسيم. طبيعي است كه گرفتن سه امتياز بازي بسيار عالي بود اما، متاسفانه بازي به تساوي كشيده شد».

وي افزود:« ما فرصت*هاي مسلم گلزني به دست آورده بوديم، كه از آنها استفاده نكرديم. نتيجه بازي بايد دو بر صفر يا حتي سه بر صفر مي*شد. بازي ما فوق*العاده بود، با اين حال متاسفانه تنها يك امتياز عايد ما شد. اكنون بايد اين بازي را به فراموشي بسپاريم و به بازي هفته*ي آينده برابر اينتراخت فرانكفورت فكر كنيم، در آن بازي هم ناچاريم بار ديگر روي حريف فشار بياوريم.»

Comment

• مهدي مهدوي*كيا محبوبيت خوبي در ميان آلماني*هاي طرفدار فوتبال طي 8 سال اقامت و بازي مستمرش به دست آورده است؛ اما او با اين گفته*ها که طي اين سال*ها رسانه*هاي ايراني كمتر رغبتي براي تهيه مصاحبه و گزارش از حضور اين بازيكن ايراني به عنوان يك فرصت ملي نشان داده*اند گله مي*كند: "شايد رسانه*هاي ما شرايط لازم را نداشته*اند". به هرحال گفت*وگو با ايسنا در هامبورگ شايد سومين مصاحبه*اي باشد كه در اين مدت 8 سال صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران به هامبورگ، ورزشگاه AOL؛ محل تمرين و بازي*هاي تيم هامبورگ است. طرفداران بازيکنان اين تيم از ساعت*ها قبل در محل ورودي، مقابل زمين فوتبال جمع مي*شوند و پس از تماشاي ساعتي تمرين با وجود سرما و نمناکي هوا منتظر مي*مانند تا از فوتباليست*هاي محبوبشان امضا بگيرند.

در بين جمعيت علاقمند به فوتبال، علاوه بر آلماني*ها، مليت*هاي ديگر هم ديده مي*شوند؛ طرفداران فوتبال شهر هامبورگ، مردان، نوجوانان و حتي زنان و كودكان هستند و جالب توجه است كه فوتبال پرطرفدارترين ورزش* آلمان محسوب مي*شود و ژيمناستيک در رده دوم.

نام مهدوي*کيا در لابه*لاي صحبت حاضران اطراف زمين تمرين هامبورگ با هيجان شنيده مي*شود، پسر نوجواني عکس او را آماده کرده تا در پايان تمرين از مهدي امضا بگيرد. دختران و پسران نوجواني هم هستند که پيراهن*هاي سفيدي بر تن يا بر دست دارند تا رويشان امضا زده شود. وقتي از آن*ها درباره مهدوي*کيا پرسش مي*کني از او به عنوان «Lovely player » ياد مي*کنند.

هنوز تمرين آغاز نشده، تيم با دقايقي تاخير وارد زمين *مي*شود، مهدوي*کيا مسافت رختكن تا زمين را با رو پايي طي مي*كند و علاقمندان، او را تا زمين بازي همراهي مي*كنند و نهايتا در جايگاه تماشاچيان مي*ايستند.

زمين باران زده و هواي سرد مدت زمان بيشتري را براي گرم شدن بازيكنان طلب مي*كند. دويدن دور زمين آغاز مي*شود. زمين هامبورگ مسافت زيادي دارد، براي ديدن تمرين در هر گوشه بايد طول زمين را طي کني تا باريکنان قابل رويت باشند. بارش باران با شدت سرما توام مي*شود و بازيكنان تيم به پاسکاري* و بازي با رقيب فرضي مشغول مي*شوند.

با بلند كردن دروازه*هاي فوتبال، آخرين مرحله تمرين طي مي*شود و خروج بازيكن با گردهم آمدن طرفداران و گرفتن امضا همراه مي*شود.

گفت*وگوي خبرنگار ايسنا با مهدوي كيا بعد از پايان تمرين در داخل ورزشگاه انجام مي*شود، اين در حالي بود كه علاقمندان مهدوي*كيا مقابل در خروجي منتظر بودند تا از او امضا و عكس يادگاري بگيرند.

مهدوي كيا در پاسخ به پرسش نخست ايسنا كه محبوبيت يك فوتباليست ايراني را در هامبورگ مرهون چه مي*داند و چه شده كه از او به عنوان بازيكني دوست داشتني ياد مي*كنند؟* مي*گويد: "در درجه اول براي من افتخاري است كه در هشت سالي كه در تيم هامبورگ بودم توانستم محبوبيتي به دست بياورم. همه تماشاچي*هاي تيم احساس خاصي نسبت به من دارند و فكر مي*كنم همه اين مسائل به خاطر زحمت و تلاشي بوده است كه در اين چند سال در تيم هامبورگ انجام داده*ام. اينجا فوتبال را دوست دارند و مرم شهر به تيم علاقمند هستند و فكر مي*كنم زحماتي كه كل مجموعه تيم طي چند سال گذشته داشته است باعث شده كه بازيكن*هاي تيم هامبورگ از جمله من، محبوبيت داشته باشيم و به خاطر همين مساله خوشحالم."

پرسش و پاسخ خبرنگار ايسنا و مهدوي*كيا اين گونه ادامه يافت:

ايسنا: ابراز احساسات مردم از زاويه نگاه شما چگونه است؟

مهدوي*كيا: اين قضيه را بيشتر حس مي*كنم. مخصوصا موقعي كه در AOL بازي مي*كنيم و نزديك به 50 -60 هزار تن اسمم را صدا مي*كنند، نشان دهنده اين است كه علاقه خاصي به من دارند و اين براي من يك اتفاق است و اين مساله را هيچ وقت فراموش نمي*كنم كه در كشوري نظير آلمان توانسته*ام چنين محبوبيتي را بين هواداران به دست بياورم و از اين مساله خوشحالم و احساس رضايت مي*كنم و اميدوارم ادامه داشته باشد.

ايسنا: وقتي به شكست نزديك مي*شويد يا موفقيتي كسب نمي*كنيد، چقدر برايتان نگران*كننده است؟

مهدوي*كيا: در مجموع جالب نيست. مثل زماني که از بالاي جدول ناگهان جزو تيم*هاي آخر جدول قرار گرفتيم كه براي مجموعه*ي تيم و تماشاچي*ها ناخوشايند بود و ماه*هاي سختي را گذرانديم. البته هواداران ما جسور بودند و خيلي خوب تيم را حمايت كردند. ما خيلي از بازي*ها را باختيم اما، آنها باز ما را تشويق و حمايت مي*كردند و همان حمايت باعث شد كه ما از اين بحران بيرون آمديم و تيم هم چنان خوب بازي مي*كند.

ايسنا: با وجود بردهاي هفته*هاي اخير وضعيت بهتر شده؟

مهدوي*كيا: زمان سختي بود و خيلي راحت نمي*شود با آن كنار آمد. البته تيم ما اين توانايي را دارد كه جزو تيم*هاي بالاتر *شود.

ايسنا: براي آينده چه برنامه*اي داريد؟

مهدوي*كيا: قراردادم تا اين فصل با هامبورگ تمام مي*شود و هنوز هيچ صحبتي مبني بر ماندن يا رفتن از تيم هامبورگ نشده است. هنوز هيچ چيز مشخص نيست و طي يك يا دو ماه آينده مشخص مي*شود كه مي*مانم يا نه.

ايسنا: تمايل شخصي شما چيست؟

مهدوي*كيا: بالاخره فوتبال حرفه*يي است و فكر مي*كنم تمايلات شخصي در آن نمي*تواند دخيل باشد. دوست دارم و با كمال ميل مي*خواهم بمانم؛ اما بايد ديد برنامه*هاي درازمدت باشگاه چيست.

ايسنا: به عنوان يك بازيكن ايراني، رقابت با ايرانيان حاضر در تيم*هاي خارجي را حس مي*کنيد؟

مهدوي*كيا: برخي از بازيكن*هاي ايراني كه به خارج از كشور آمدند موفق بودند و خيلي*ها هم در مقطعي آمدند و رفتند و نتوانستند به هدفي كه داشتند برسند. اما مهم اين است كه راهي را باز كرديم كه بازيكن*هاي ايراني به كشورهاي اروپايي بيايند و توانايي*هايشان را نشان دهند، فكر مي*كنم اين مساله بسيار مفيد بود و سال*هايي كه به كشورمان برمي*گرديم مي*توانيم اين تجربه را در اختيار بازيكن*هاي كشورمان قرار دهيم و همان اتفاقي كه درباره آقاي دايي و عزيزي افتاده است. من خودم را هيچ وقت با كسي مقايسه نكرده*ام و فكر مي*كنم به هدف*هايي كه مي*خواستم رسيده*ام. شايد زياد موفق نبودم اما، اين كه در طول سال بازي كردم و موفق بودم نشان مي*دهد كه كارنامه*ام بد نبوده است. خودم از شرايطي كه در فوتبال اروپا داشتم راضي بودم و اميدوارم در سال هاي باقي مانده بتوانم آن را حفظ كنم.

ايسنا: اگر حق جايگزين کردن يک بازيکن ايراني را به جاي خود در تيم هامبورگ داشته باشيد دوست داريد كدام بازيكن ايراني جايگزين شما شود؟

مهدوي*كيا: ما در ايران بازيكن*هاي خوبي داريم و خوشبختانه فوتبال ما استعدادهاي خوبي دارد؛ شخص خاصي را نمي*توانم نام ببرم. اما به جرات مي*گويم كه خيلي از بازيكن*هاي ما مي*توانند در فوتبال اروپا بازي كنند. به شرط اين كه شرايط حرفه*يي بودن و سختي فوتبال در اروپا را بپذيرند و بخواهند.

ايسنا: هواداران خارجي شما چقدر شما را به عنوان فوتباليست و چقدر به عنوان يك بازيكن ايراني مي*شناسند؟

مهدوي*كيا: صددرصد من به عنوان نماينده فوتبال ايران در اين جا حضور دارم و هر موقع اسمي از من است صددرصد و مستقيم به فوتبال ايران برمي*گردد. فكر مي*كنم ما كه در اروپا بازي مي*كنيم نمايندگان فوتبال ايران هستيم و مهم است وظيفه*مان را به نحو احسن انجام دهيم و راه را براي آمدن بازيكنان ديگر باز نگه داريم و اگر شرايطي را به وجود بياوريم و بد كار كنيم فكر كنم راه را براي بازيكنان ديگر مي*بنديم و اگر تلاش كنيم و كارايي داشته باشيم راه براي آمدن بازيكنان جوان باز مي*شود.

ايسنا: موقعيت شما در بين مجامع عمومي هامبورگ و آلمان چگونه است؟

مهدوي*كيا: خوشبختانه خيلي خوب است؛ البته يك مقدار با ايران فرق مي*كند و آن جا مردم به ما بيشتر لطف دارند. وقتي مردم آلمان من را در خيابان مي*بينند شايد جو صميمي*تر از ايران نباشد اما، با توجه به اين كه فوتبال را دوست دارند و من 8 سال به طور ثابت در هامبورگ بازي كرده ام به من علاقمند هستند و هر جا كه من را مي*بينند لطف داشتند.

ايسنا: مشكلي با شهرت نداريد؟

مهدوي*كيا: در ايران سخت*تر است و اين جا نه؛ مردم معمولا در اين جا سعي مي*كنند كمي فاصله بگيرند و آدمها را راحت*تر مي*گذارند.

ايسنا: مهدوي*كيا چه خصلت ايراني دارد كه طرفدارانش از آن ويژگي آگاه هستند؟

مهدوي*كيا: شايد نتوانتم جواب بدهم. بهتر است اين را بقيه جواب بدهند.

ايسنا: در تيم هامبورگ با چه كسي ارتباط بهتري داريد؟

مهدوي*كيا: با همه ارتباط خوبي دارم.

ايسنا: با مخالفان تيم چگونه كنار مي*آيد؟

مهدوي*كيا: در هامبورگ تيمي به اسم سن پائولي وجود دارد كه رقابت شديدي با هامبورگ دارد.

ايسنا: چه چيزهايي شما را به عنوان ايراني در آلمان محدود مي*كند؟

مهدوي*كيا: من به عنوان نماينده فوتبال ايران اين جا حضور دارم و بالاخره ما از يك كشور اسلامي به اين جا آمده*ايم و قطعا شرايط كشور ما با اين جا فرق مي*كند و خيلي از چيزها را بايد رعايت كرد، وقتي يك كم معروف هستي و كاپيتان تيم مي*شوي بايد يك چيزهايي را رعايت كني، تا آن جا كه مي*شود بايد سعي كرد حرمت*هايي را نگه داشت و من هم تاكنون سعي كرده*ام.

ايسنا: و در آخر ...

مهدوي*كيا: رسانه*هاي ايراني براي تهيه مصاحبه و گزارش كمتر به محل تمرين تيم آمده*اند و هر چه خبر و اطلاعات بوده يا از طريق اينترنت بوده يا تلفن راه دور بوده است و هيچ كس ازنزديك نيامد لمس و احساس كند و فيلمي تهيه كند كه فوتباليست*ها در خارج از كشور چه مي*كنند؟ مستند «لژيونرها» تنها دوربيني بود كه از ايران آمد.

ما اگر مي*خواهيم بدانيم فوتباليست*ها در خارج از كشور با چه امكاناتي كار مي*كنند و با چه شرايطي مواجه هستند، بايد روي آنها كار كنيم و من اين مساله را در رسانه*ها ضعيف ديدم. شايد امكانات روزنامه*ها و مجلات ما با كشورهاي ديگر قابل مقايسه نيست، چرا كه يك بازيكني از ژاپن به اين جا آمد و 8 – 9 دوربين از كشورهاي مختلف به اين جا آمدند و چند سال تمام بازي*ها را از نزديك پخش مي*كردند و تمام خبرنگارها از نزديك حضور داشتند وارتباط تنگاتنگي بود.

البته شايد نبايد گله كرد، شرايط مطبوعاتي ما فرق مي*كند، به هر حال نيامدند از نزديك ببيند كه ما اينجا چه كار مي*كنيم و با چه مشكلاتي مواجه هستيم.

بيشتر كاري كه رسانه*هاي ما كردند از راه دور بود و از نزديك كاري نشده است. فوتبال ما نمي*تواند درك كند كه اگر علي دايي مربي فوتبال است و در كار خود موفق بوده است در چه شرايطي كار كرده است، چه سختي*هايي را كشيده و در چه شرايطي تمرين كرده، اين مساله ضعيف بوده است.

... در پايان گفت وگوي ايسنا با مهدوي*كيا، علاقمندان اين فوتباليست ايراني هم*چنان مقابل خروجي رختكن ورزشگاه هامبورگ منتظر بودند؛ مهدوي*كيا امتداد نرده*ها را تا به آخر طي كرده و بر روي عكس*ها ، كاغذهاي هوادارانش امضا *كرد و نهايتا سوار بر اتومبيل نقره*يي*اش شده و هم*چنان كه با تلفن همراهش صحبت مي*كرد، گفت «به مامان بگو دارم مي*يام».

Comment

• پس از 8 سال بازى در تيم هامبورگ، مهدى مهدوى*کيا کهنه*کارترين فوتباليست تيم كنونى هامبورگ محسوب مى*شود. او در تيم ملى فوتبال ايران نيز هم*اکنون به عنوان پرسابقه*ترين بازيکن، سمت کاپيتانى تيم ملى را بر عهده دارد.

به*گزارش*خبرگزاري دانشجويان*ايران (ايسنا)، مهدوى*کيا درگفت*وگويى با صداى آلمان از وضعيت فعلى خود در هامبورگ، جدايى احتمالى از اين تيم در پايان فصل و هم*چنين عملكرد تيم ملى فوتبال ايران سخن گفته است.

متن كامل اين گفت*وگو به شرح ذيل است:

* با توجه به فراز و نشيب*هاى زيادى که تيم هامبورگ در اين فصل داشته، وضعيت خودتان و تيم فوتبال هامبورگ را در اين فصل بوندس ليگا چگونه ارزيابى مى*کنيد؟

- در واقع تيم هامبورگ و ما فصل خيلى بدى داشتيم و واقعا خيلى بد اين دوره را شروع کرديم و نتايج اصلا قابل قبول نبود، با توجه به فصل خيلى خوبى که ما در سال گذشته داشتيم همه انتظار داشتند تيم هامبورگ امسال حتا بهتر از سال گذشته باشد، ولى ديديم که همه چيز برعکس شد و ما با مشکلات جديدى روبه رو شديم. البته دلايل خيلى زيادى دارد که الان نمى*شود به آن پرداخت. ولى در کل آن چيزى که انتظار بود نبود و ما با مشکلات زيادى روبه رو شديم. ولى در اين چهاربازى پايانى فکر مى*کنم که نتايج خوبى گرفتيم و اميدواريم که هرچه زودتر از اين وضعيت بيرون بياييم.

* اين را ما چگونه مى*توانيم درک کنيم و بفهميم که با تعويض يک مربى خوش شانسى به تيم دوباره باز مى*گردد، با تعويض مربى هامبورگ و جايگزين شدن توماس دل از طرف هوب استونس، ديديم که تيم هامبورگ پس از يک برد در عرض 17 بازى در نيم فصل اول ناگهان توانست 4 بازى را پى درپى پيروز از زمين بيرون بياييد.آيا تعويض مربى يک حالت شوک دارد. اين مسئله را شما از ديدگاه خودتان چگونه مي*بينيد؟

- من فکر مى*کنم که همه موارد به خوش شانسى برنمى*گردد. تيم*مان يکسرى مشکلات داشت. ما چندتا بازيکن اصلى*مان را از دست داديم در فصل گذشته و بازيکن*هاى جديدى را که خدمت گرفتيم بيشتر اوقات مصدوم بودند و ما تيم کاملى را هيچ وقت در اختيار نداشتيم. ولى الان با آمدن مربى جديد فکر مى*کنم که يک شوک روحى خيلى مناسبى به تيم وارد شده و بازيکن*هاى مصدوم تيم هم برگشته*اند و شايد يک مقدار هم شانس با ما همراه بوده، آن چيزى که در نيم فصل اصلا با ما همراه نبود و توانستيم اين چهارتا بازى را ببريم و اميدوارم که ما بتوانيم اين روند را ادامه دهيم، با توجه به اينکه الان وضع در پايان جدول خيلى بحرانى است و با يک برد يا يک باخت خيلى وضعيت فرق مى*کند. اميدوارم که هرچه زودتر از اين پايين جدول فاصله بگيريم.

* آقاى هوب استونس، پس از برعهده گرفتن سرمربي*گرى تيم فوتبال هامبورگ در ماه گذشته يک نکته جالبى را اشاره کرد. او گفت وقتى من مربى تيم*هاى هرتا برلين، شالکه يا کلن بودم و مقابل هامبورگ بازى مى*کردم، مهدوى کيا هميشه جزو قويترين بازيکن*هاى هامبورگ بود و من اعتماد خاصى به مهدى مهدوى*کيا دارم. اين مسئله را شما چگونه مى*بينيد؟

- خيلى خوشحالم که مربى*اى که در حال حاضر مربى تيم هامبورگ هست، چنين نظرى نسبت به من دارد و چندين بار هم با خود من صحبت کرد. خوشبختانه من در زمانى که ايشان مربى شالکه و هرتابرلين بود، بازى خيلى خوبى مقابل تيمش انجام دادم و اين باعث شده که مربى اعتماد خاصى به من داشته باشد. ولى اين باعث نمى*شود که من تمام اوقات به عنوان يار فيکس بازى کنم. بايد سعى و تلاشم را بيشتر کنم، چون تيم الان در وضعيتى است که همه بازيکن*ها بايد من فکر مى*کنم که دو برابر گذشته کار کنند تا اين*که بتوانند در جاى اصلى شان قرار بگيرند. من از اين مسئله خيلى خوشحالم، ولى تمريناتم را بصورت خيلى محکم دنبال مي*کنم که بتوانم بعنوان يار فيکس در خدمت تيممان باشم.

* آقاى مهدوى کيا الان 8 سال است که در تيم هامبورگ بازى مى*کنيد. در پايان اين فصل قراردادتان به پايان مى*رسد و تيم هامبورگ اعلام کرده که هنوز تمايل به تمديد قرارداد با شما ندارد. از سوى ديگر به گوش مى*رسد که تيم فوتبال آنيتراخت فرانکفورت علاقمند به خدمت گرفتن شماست. براي آينده*ي خودتان در فصل آينده تا حالا چه تصميم*هايى گرفته*ايد و آيا مى*توانيد اخبار جديدى بدهيد.

- در مورد اين مسئله من به اندازه کافى قبلا صحبت کردم. ولي يک*بار، يک توضيح کلى بدهم که من در اين هشت سالى که در هامبورگ بودم واقعا زمان خيلى خوبى را با اين تيم داشتم و خيلى راضى هستم از شرايط و خيلى دوست دارم که بتوانم بازهم در اين تيم بمانم. ولى بايد ببينيم ديدگاه هاى باشگاهى به چه صورت است و چه برنامه ريزى براى سال*هاى آينده دارد. فعلا تمام تمرکز من و کل تيم بر اين است که هرچه زودتر از پايين جدول فاصله بگيريم و ماندنمان در دسته يک بوندس ليگا را حتمى کنيم و بعد از آن به اندازه کافى وقت هست براى اينکه ما در مورد ماندن يا رفتن از تيم هامبورگ بحث کنيم. درحال حاضر هيچ صحبتى نشده و من منتظرم که ما هرچه زودتر از اين شرايط فاصله بگيريم و بعد از آن صحبت*هاى نهايى را انجام مى*دهيم.

* شما در کنار سابقه درازمدت در تيم هامبورگ، الان کاپيتان تيم ملى فوتبال ايران نيز هستيد. حالا يک نگاهى بيندازيم به تيم ملى فوتبال ايران. با توجه به صعود به مرحله نهايى جام ملت*هاى آسيا در تابستان سال جارى، شما وضع تيم ملى را چگونه ارزيابى مى*کنيد؟

- بايد بگويم که براى من واقعا يک افتخار است که در حال حاضر بعنوان کاپيتان تيم ملى ايران هستم و اين مسئوليت بزرگى است براى هر بازيکنى. اميدوارم که بتوانم از اين مسئوليت با سربلندى بيرون بيايم. ما راه دشوارى را پيموديم تا به جام ملت*ها و به مرحله نهايى صعود کرديم و اين*بار اميدواريم آن حادثه*اى که در چين اتفاق افتاد تکرار نشود و ما بتوانيم در فينال مسابقات بازى کنيم. با توجه به اينکه کار خيلى مشکلى است، چون همه تيم*ها دارند کار مى*کنند و همه سرمايه گذارى کرده اند. اين دوره فکر مى*کنم که اين يکى از قوى ترين دوره*هاى جام ملتهاى آسيا باشد. ولى فوتبال ما هميشه در سطح آسيا يکى از قدرت*هاى اصلى بوده و من اميدوارم که بتوانيم با يک تيم خوب وارد مسابقات بشويم. چند تا بازى تدارکاتى حتما قبل از اين مسابقات انجام دهيم، بتوانيم با آمادگى کامل وارد مسابقات بشويم و بتوانيم بعد از چندين سال فينال اين مسابقات راه پيدا کنيم.

* آقاى برانکو ايوانکويچ چهارسال سرمربي*گرى تيم فوتبال ايران را برعهده داشت، و مى*توان گفت که ما يک دست خط مربى از ديدگاه تاکتيکى را در تيم ملى مى*ديديم با سيستم چهار، دو، سه، يک يا چهار، چهار، دو. حالا با آمدن امير قلعه نويى سبک بازى تيم ملى فوتبال ايران بازگشته به آن حالت قديمى و سنتى سه، پنج، دو ايرانى. آيا به نظر شما اين سبک تاکتيک مطابق با فهم فوتبال روز دنيا مى*تواند باشد؟

- تاکتيک در زمين فوتبال نمى*توانم بگويم نقش مهمى ندارد، ولى اگر بازيکن*ها آن وظايفى که بايد انجام بدهند انجام ندهند، هيچ تاکتيکى به نظر من نمى*تواند کمکى بکند در زمين که ما با سيستم چهار، دو، سه، يک بازى کنيم و يا با سه،پنج، دو بازى کنيم. اگر هر بازيکنى در داخل زمين وظيفه اش را به نحو احسن انجام بدهد و بازى خوب بکند، به نظر من تمام اين مسايل پوشيده مي*شود و اين برمي*گردد به نظر کادر فنى تيم که چه سيستمى را انتخاب مي*کنند و ما با چه نفراتى بايد بازى کنيم. من اصلا در اين مقوله نمى*توانم دخالتى داشته باشم، فقط به عنوان بازيکن در خدمت تيم ملى هستم و اميدوارم بتوانم بازى خوبى انجام دهم.

* شما در ماه ژانويه امسال در دوبى در يک بازى دوستانه تدارکاتى با تيم هامبورگ مقابل تيم ايران به ميدان رفتيد. چه احساسى داشتيد، وقتى مقابل تيم فوتبال ايران بازى کرديد؟

- اين يک بازى دوستانه و تدارکاتى بود. ولى احساس واقعا ناخوشايندى بود، اينکه در مقابل تيم فوتبال کشورم بازى مي*کردم. ولى از يک طرف هم خيلى دوست داشتم مقابل تيمى بازى کنم که هيچ وقت مقابلش بازى نکرده بودم. ببينم واقعا جوان*هاى ما در چه مرحله اى هستند که واقعا ديدم که تيم ما با توجه به اينکه نفرات جديدى را دراختيار دارد بازى خيلى خوبى انجام داد.

* آقاى مهدوى کيا الان شما بيش از 8 سال است که در کشور آلمان هستيد و طبيعتا يک مقدار از فرهنگ آلمانى را هم داخل شخصيت و فرهنگ خودتان قرار داده*ايد. با توجه به قوانين آلمان اين نکته عملى است که شما بعد از 5 يا 8 سال تابعيت کشور آلمان را بگيريد، آيا تمايل به اين مسئله داريد که دو مليتى شويد و در کنار مليت ايرانى مليت آلمانى را هم تقاضا کنيد و بگيريد؟

- سوال غافلگيرکننده*اى است. من بعد از 5 سال، اقامت دائم گرفتم و اين چيزى که شما فرموديد بعد از 5 سال، فکر نمى*کنم. فکر مى*کنم بعد از 8 يا 9 سال يک نفر مى*تواند مليت کشور ديگرى را قبول کند. ولى هنوز در مورد اين مسئله فکر نكردم و فعلا اقامت دائم آلمان را دارم و هنوز فکرى در مورد اين مسئله نکردم. افتخار مى*کنم که ايرانى*ام و در تيم ملى ايران بازى مى*کنم. گرچه داشتن يک پاس خارجى به نظرم نمى*تواند ايرادى هم داشته باشد. کسى که 8 يا 9 سال در يک کشورى زندگى کرده ديگر با مردم و با تمام آن مسايلى که در کشور هست آشناست، ولى هنوز به اين مسئله فکر نکرده ام و اگر انشااله انجام شد، به شما هم خبر مي*دهم.

Comment

• ويژگي*هاي كيناتيكي و كنتيكي حركت ليفت يك ضرب حسين رضازاده قهرمان ايران و المپيك توسط كارشناس ارشد تربيت*بدني بررسي شد.

روح*الله بساط*نيا كارشناس ارشد تربيت بدني در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) هدف از انجام تحقيق حاضر را عملي كردن علم ورزش دانست و گفت: با انجام تحقيق حاضر خواستيم فاصله*ي تحقيقات دانشگاهي را با واقعيت موجود در ورزش كم كرده و علم را به صورت سودمندي در اختيار ورزش قرار دهيم.

وي بيان كرد: كاربردي كردن تحقيقات ورزشي از اهداف عالي همه*ي محققان تربيت*بدني است و تحقيق حاضر مي*تواند با بررسي حركت ليفت حسين رضازاده، علت موفقيت وي از لحاظ بيومكانيكي را بررسي كند.

بساط*نيا ابراز كرد: اين تحقيق با فرض اين*كه مزيت*هاي بيومكانيكي نهفته در حسين رضازاده توانايي خاصي را در ليفت يك ضرب ايجاد كرده است، به تعيين بخشي از ويژگي*هاي كينماتيكي و كنتيكي حركت ليفت يك ضرب آزمودني پرداخته است.

بساط*نيا گفت: نحوه*ي توزيع جرم بدن رضازاده با افراد عادي متفاوت است؛ به طوري كه جرم تندي وي از سايرين بيشتر بوده و در نتيجه رضازاده كمتر براي بلند كردن وزنه تلاش مي*كند.

وي افزود: رضازاده دست و پاي كوتاه*تري نسبت به ساير مردم داشته و ساعد وي از بازويش كوتاه*تر است كه اين به لحاظ بيومكانيكي در بلند كردن وزنه به رضازاده كمك مي*كند.

بساط*نيا بيان كرد: زانو و آرنج آزمودني حركات نامتقارن دارد و به اين ترتيب توزيع وزنه را غير يكسان مي*كند؛ مثلا وي در بلند كردن يك وزنه*ي 150 كيلويي اول صد كيلو را بلند كرده و بعد با سمت ديگر 50 كيلو را بلند مي*كند و اين امر در پيشرفت وي موثر بوده است.

او هم*چنين اظهار كرد: دست راست رضازاده با اختلاف كمي زودتر از دست چپ وي ليفت را آغاز مي*كند وگشتاور زاويه*اي اندام*هاي فوقاني و تحتاني او در نقاط دورتر از خط مياني بدن كمتر است كه اين خود شايد يكي از دلايل موفقيت رضازاده در زدن وزنه باشد.

وي ابراز اميدواري كرد: بتوان از الگوي حركتي رضازاده استفاده كرده و آن را به افراد هم*وزن او و حتي ساير اوزان تعميم داد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: اين كار يك پروسه*ي طولاني زمان*بر و هزينه*بر است كه براي اولين بار در ايران انجام مي*شود و براي موفقيت به حمايت مسوولين نياز دارد.

Comment

• ژوزه مورينيو به همراه برند شوستر در فهرست جانشينان فابيو كاپلو، سرمربي كنوني رئال مادريد هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه (امروز) گاردين در اين باره نوشت:« ژوزه مورينيو بار ديگر خودش را در خطر درگيري با رومن آبراموويچ، مالك چلسي قرار داد. او اعتراف كرد، هدايت رئال مادريد افتخاري است. اين براي نخستين بار است كه مورينيو آشكارا از علاقه*اش براي كار كردن در برنابئو حرف مي*زند».

اگرچه ژوزه مورينيو ادعا كرده كه مي*خواهد به قراردادش احترام بگذارد، قراردادي كه تا *٢٠١٠ اعتبار و *٢/٥ ميليون پوند ارزش دارد اما، اظهار نظرش نشان مي*دهد كه او براي زندگي پس از لندن برنامه*ريزي مي*كند.

سرمربي چلسي گفت:« براستي دوست دارم سرمربي رئال مادريد باشم اما، نه براي فصل آينده. مي*خواهم زماني كه كارم در چلسي تمام شد به مادريد بروم. تا *٢٠١٠ با آنها قرارداد دارم و دوست دارم در انگلستان كار كنم. يك روز بله. دوست دارم در مادريد باشيم، احتمال آن را رد نمي*كنم. هر مربي دوست دارد اين كار را بكند. كار كردن در باشگاهي مانند رئال مادريد افتخاري است. براي آينده نه نمي*گويم. البته تا *٢٠١٠ پاسخ نه خواهد بود. چرا كه با چلسي قرارداد دارم. من شيفته*ي فوتبال انگليسي هستم.»

آبراموويچ ميل دارد چلسي باشگاه با نفوذ در اروپا باشد و به نظر مي*رسد از اين علاقه بي*پرده مورينيو به چنين حريف بزرگي ناخشنود باشد. ژانويه رابطه اين دو در نزديكي نقطه شكست بود. آن زمان مورينيو نمي*توانست جانشيني براي جان تري، كاپيتان آسيب ديده*اش پيدا كند. همين هفته گذشته مرد پرتغالي گفته بود تنها در صورتي چلسي را ترك مي*كند كه باشگاه اخراجش كند. چرا كه در آن صورت مانند يك ميليونر جدا مي*شود و يكي و دوماه باشگاه ديگري را پيدا مي*كند. در صورت نجات نيافتن فابيو كاپلو، مورينيو جانشين مناسبي خواهد بود.

پيشرفت چشمگير رئال پس از كنار رفتن از ليگ قهرمانان در داربي برابر بارسلونا كاپلو را براي ماندن اميدوارتر كرده است اما، نتايج ضعيف، نمايش نااميد كننده و مخالفت هواداران جدايي سرمربي ايتاليايي رئال را تضمين كرده و باشگاه در حال برنامه*ريزي براي اين موضوع است. در فهرست جانشينان كاپلو در كنار مورينيو، رافائل بنيتس و برند شوستر هم هستند.»

Comment

• روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر زلاتان ابراهيموويچ را پديده*اي مي*داند كه مي*تواند بهتر از اين هم بازي كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ابراهيموويچ كه تابستان گذشته با هفده ميليون پوند از يوونتوس به اينتر آمد، براي آبي و سياه*پوشان در رقابت*هاي اين فصل گل*هاي سرنوشت*سازي به ثمر رسانده است. يكي از آنها در داربي يك*شنبه ميلان برابر رقيب همشهري بود.

مانچيني به شبكه تلويزيوني اينتر گفت:« ايبرا يك پديده است. مانند آن چيزي كه هميشه گفته*ام مي*تواند بي*اندازه پيشرفت كند. فكر مي*كنم او مي*تواند به حدي برسد كه تصميم بگيرد در چه زماني و چگونه گل بزند. هنوز مي*تواند پيشرفت كند اما، در حال حاضر در هر كاري كه مي*كند، بي*نظير است.»

Comment

• ماندن در بارسلونا براي خاوير ساويولا ديگر ناممكن شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن آرژانتيني بارسلونا به خبرگزاري آلمان DPA گفت:« ادامه دادن سخت است، بارسلونا انتخاب نخست من است. اما، هنوز پيشنهادي از راه نرسيده است. اگر پيشنهادي به دستم برسد، بهترين گزينه براي آينده*ام را انتخاب مي*كنم.»

Comment

• «مايكل اسين» هافبك غنايي چلسي قراردادش را با «آبي*هاي لندني» تا سال 2012 تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن 24 تيم ملي غنا كه در اوت 2008 در ازاي 38 ميليون يورو از المپيك ليون به چلسي پيوسته بود، تاكنون 46 بار براي تيم مورينيو بازي كرده است.

اسين با امضا زود هنگام قراردادش تا ژوئن 2012 در جمع بازيكنان چلسي باقي خواهد ماند.

Comment

• فرانچسكو توتي بازيكن خط مياني رم در آستانه*ي بازگشت به تيم ملي كشورش قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، فدراسيون فوتبال ايتاليا در اين باره اعلام كرد:« توتي از سپتامبر آينده بار ديگر در جمع ملي*پوشان ايتاليا قرار خواهد گرفت.»

اين بازيكن پس از پيروزي ايتاليا برابر فرانسه در ديدار پاياني جام جهاني 2006 آلمان ديگر در هيچ يك از ديدارهاي ملي* شركت نكرده بود.

روبرتو دونادوني سرمربي تيم ملي ايتاليا در گذشته بارها اعلام كرده بود كه مي*خواهد بازيكن سي ساله*ي باشگاه رم را هر چه سريع*تر در جمع بازيكنانش ببيند.

كاپيتان رم تاكنون در 58 بازي ملي شركت كرده است و در اين بازي*ها موفق شده ده گل براي تيم ملي وطنش به ثمر برساند.

قهرمان جام جهاني با هفت امتياز در گروه B رقابت*هاي مقدماتي يورو 2008 پشت سر فرانسه و اسكاتلند نه امتيازي در مكان سوم قرار دارد.

Comment

• اوليوركان، سنگربان و سرگروه بايرن مونيخ به دليل ناراحتي و درد در ناحيه*ي كمر نتوانست در تمرين*هاي تيمش شركت كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كان در برخورد با بازيكن وردربرمن در ديدار عصر يك*شنبه بوندسليگا دچار اين ناراحتي شد. او از درد در ناحيه ستون فقرات خود گله داشت. كشيدگي و ضرب ديدگي هم مشكل ديگر اين دروازه*بان با سابقه است. اين ناراحتي هم در برخورد با هوگو آلميدا بازيكن برمن در صحنه*ي گل تساوي برمني*ها براي او پيش آمد.

دانيل فان بويتن، مدافع بلژيكي بايرن هم ديدار يك*شنبه تيمش را با يك ضربه*ي خفيف مغزي به پايان رساند. او هم در برخورد با آلميدا دچار اين سانحه شد.

به گفته اوتمار هيتسفلد اين بازيكن در مسير بهبودي قرار دارد. اوون هارگريوز هم با سرماخوردگي شديدي روبرو شده است.

Comment

Working...
                                X