Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سرمربي تيم فوتبال صنعت مس كرمان گفت: قهرماني اين دوره از مسابقات ليگ برتر قسمت سايپا بود اما، حرف و حديث هايي پيرامون اين قهرماني وجود دارد.

فرهاد كاظمي در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا - منطقه كوير گفت: در بازي ما مقابل سايپا هر دو گل اين تيم با خطا روي بازيكنان ما به ثمر رسيد و داور بازي با دادن اخطار بيش از اندازه به بازيكنان مس جلوي روند بازي و شجاعت تيم ما را گرفت اما، با اين وجود بضاعت تيم ما همين است و با اين بضاعت نتيجه خوبي را مقابل تيم قدرتمند و پرانگيزه سايپا كسب كرديم.

وي با بيان اين كه داوري به قهرماني سايپا كمك كرد و گفت: نگران برخورد كميته انضباطي نيستيم، درواقع آنها بايد از من بترسند و نه من از آنها.

كاظمي ادامه داد: تاكنون بيشترين جريمه ها را پرداخت كرديم، درواقع همواره كساني بوده اند كه عليه فدراسيون مصاحبه كنند اما، هميشه اين فرهاد كاظمي بوده كه تاوان پس داده است.

وي در پايان با تبريك به مسئولين سايپا براي كسب مقام قهرماني ششمين دوره ليگ برتر ابراز اميدواري كرد اين تيم نماينده شايسته اي براي فوتبال ايران در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا باشد.

Comment

• پس از گنارو گاتوزو نوبت به الساندرو دل پيرو رسيد تا اينتر را براي شعار جنجالي اخيرش به باد انتقاد بگيرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكنان اينتر كه اين فصل توانستند اسكودتو را به دست بياورند در جشن قهرماني به همراه هوادارانشان مي*خواندند:« ما بدون دزدي قهرمان شديم.» آنها به يوونتوس متهم اصلي پرونده فساد ورزشي و تباني اشاره كردند كه فصل پيش عنوان قهرماني*اش را به همين دليل از دست داد.

در كنار يووه ميلان، لاتزيو و فيورنتينا هم متهم شده بودند.

دل پيرو در واكنش به اين شعار به شبكه تلويزيوني Repubblica گفت:« با اين حرف*هايي كه آنها درباره*ي دزدي مي*زنند براستي اغراق مي*كنند. آنها به ما، ساير تيم*ها و بازيكنان بسيار بي*احترامي مي*كنند. اينتر براي قهرماني در رقابت*هاي اين فصل كار سختي نداشت. آنها از شرايط بوجود آمده به خوبي استفاده كردند.»

دل پيرو به انتقاد زدنك زمان، مربي جنجالي فوتبال ايتاليا هم پاسخ داد. زمان تغيير ناگهاني شرايط جسماني كاپيتان يوونتوس را مشكوك عنوان كرد.

دل پيرو پاسخ داد:« از سن *١٩ تا *٢٤ سالگي *٥/١ كيلوگرم به وزنم اضافه كردم. اكنون آنها مي*گويند چابك*تر و سريع*تر شده*ام در حالي كه در واقع وزنم از گذشته بيشتر شده ظاهر افراد مي*تواند فريبنده باشد. من هميشه به تمرين*هاي سخت در سالن و ميدان براي بهتر شدن شرايطم اعتقاد داشته*ام. بعضي از مردم واقعا احمق هستند كه اين حرف*ها را به زبان مي*آورند.»

Comment

• سه*شنبه ريوالدو با بستن قرارداد جديد با آئك آتن به گمانه*زني*ها درباره*ي آينده*اش پايان داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، در سايت رسمي باشگاه آمده، اين بازيكن سي و پنج ساله كه اين ماه از المپياكوس پيرائوس جدا شد، قراردادي دو ساله امضا كرده است. اين قرارداد مي*تواند براي بازيكن برزيلي در يك سال دو ميليون يورو درآمد داشته باشد.

ريوالدو در اين باره گفت:« تيم بزرگي را براي رفتن به تيم بزرگ ديگري ترك كردم. اين حقيقت كه آئك در آتن است و خانواده*ام از زندگي در اين شهر بسيار راضي هستند در تصميمم نقش كليدي بازي كرد.»

آئك فصل گذشته پشت سر المپياكوس در جايگاه دوم ايستاد.

فصل آينده آئك اميدوار است به لطف ريوالدو براي نخستين بار از 1994 قهرمان يونان شود. البته آنها بيشتر به مرحله*ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا فكر مي*كنند. ريوالدو در اين باره گفت:« كار ساده*اي پيش رو نداريم اما، نمي*توانم بگويم كه اين موضوع من را عصبي مي*كند. ما از تمام توان*مان استفاده مي*كنيم. تنها چيزي كه مي*توانم بگويم اين است كه هواداران ريوالدويي را خواهند ديد كه براي پيروزي و قهرمان شدن حريص است.»

Comment

• بقا يا سقوط استيو مك لارن در تيم ملي انگلستان به پيامد تصميمش براي دعوت دوباره از ديويد بكام بستگي دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مك لارن با وجود بعضي از انتقادها بكام را كه خودش از تيم ملي كنار زده بود براي بازي دوستانه با برزيل و انتخابي يورو 2008 برابر استوني به اردو دعوت كرد.

گاردين در گزارش ويژه*اي نوشت:« مك لارن تصميم*هاي شخصي*اش را موشكافي نمي*كند. با اين حال سرمربي انگلستان اين خبر را كه تري ونبلز، دستيارش با بازگرداندن بكام مخالف بود را رد نكرد:« من به سفارش ونبلز گوش دادم. تري اين موضع را داشت با همه مشورت شد اما، سرانجام من تصميم نهايي را گرفتم.»

انگلستان در بازي استوني در گروه E سخت به پيروزي نياز دارد. مك لارن ادامه داد:«*هفته آينده بايد در استوني پيروز شويم. همه از اين موضوع آگاه هستند.» اگر انگلستان پيروز نشود، به احتمال فراوان او شغلش را از دست خواهد داد.

سرمربي انگلستان اين موضوع را كه بكام پس از انتقال از رئال مادريد به گلكسي در تيم ملي خواهد ماند را تاييد نكرد و گفت:« فوتبال بين*المللي بسيار پيچيده است. ما تنها به دو ديدار آينده فكر مي*كنيم.»

Comment

• علي دايي سه*شنبه (هشتم خرداد ماه) در برنامه*ي تلويزيوني شب شيشه*اي حضور يافت. ركورددار گلزني فوتبال جهان، قهرمان ليگ برتر، كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال و ... در اين برنامه از قهرماني سايپا، خداحافظي*اش از فوتبال، برخورد تند با مخالفانش و ... سخن گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين برنامه دايي با تشكر از همه*ي افراد تيم سايپا، هاشمي و دارابي، مديرعامل و سرپرست باشگاه گفت: دوست و دشمن را بايد در روزهاي سخت شناخت، خدا ما را امتحان كرد و دستان*مان را شناساند.

وي در پاسخ به پرسش رشيدپور،* مجري برنامه مبني بر اين كه اگر سايپا قهرمان نمي*شد خداحافظي مي*كردي؟ گفت: دوست داشتم پس از جام جهاني خداحافظي كنم اما، مسايلي پيش آمد و اين اجازه را نداد. خدا را شكر مي*كنم اين فرصت را نصيبم كرد. ايستادم و امسال با قهرماني خداحافظي كردم.

دايي افزود: گفته بودم گذشت زمان خيلي چيزها را نشان مي*دهد و خودم تصميم گرفته بودم به دور از حاشيه خداحافظي كنم.

سرمربي تيم سايپا با اشاره به الزام داشتن كارت مربيگري در كشور ما اظهار كرد: دوست دارم در صورت داشتن فرصت كلاس*هاي مربيگري را در اروپا بگذرانم.

دايي درباره*ي اين مطلب كه همايون شاهرخي دليل اتفاقاتي كه در تيمش افتاده بود را منوط به نبستن تيم توسط خودش دانسته بود، گفت: قطعا هر مربي افرادي را به تيمش دعوت مي*كند كه به تاكتيك تيمي*اش بخورد اما، اواسط فصل نمي*توان كاري انجام داد و خوشبختانه من در سايپا با بچه*هاي جواني كه عاشق يادگيري بودند كار كردم و راحت*تر از همايون خان بودم.

وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه تا چه اندازه مربي آلماني در قهرماني سايپا نقش داشته است، توضيح داد: از تمام زحمات لورانت تشكر مي*كنم و ايشان تمرينات خوبي با تيم داشت اما، تنها 5 هفته با ايشان كار كرديم، در صورتي كه تيم بايد آمادگي بدني را در يك فصل حفظ كند و من با تجربياتي كه كسب كردم و با كمك تيم فني توانستم بچه*ها را با تفكراتي كه داشتم هدايت كنم و سهم لورانت از قهرماني سايپا 10 درصد است.

سرمربي تيم سايپا معتقد است روند بازي*هاي سايپا در بازي*هاي آخر بهتر شد و با شناخت از تيم*هاي مقابل به خوبي هدف*هاي مخصوص خود را دنبال كرد.

دايي درباره*ي تاكيدي كه در به دور بودن از حاشيه داشته است، گفت: در 3 - 4 بازي آخر اصلا مصاحبه نداشتم، چرا كه در اين صورت براي فكر كردن به حريف و تيم مقابل آرامش بيشتري داشتم و هر وقت از حاشيه به دور بوديم بهتر نتيجه گرفتيم.

وي درباره*ي برخورد تندش با خبرنگارهايي كه بر خلاف نظر او صحبت*هايي را مطرح مي*كنند، تاكيد كرد: از مربي كه پس از 90 دقيقه استرس بازي را ترك مي*كند بايد سوالات فني بازي را پرسيد تا ببيننده هم چيزي ياد بگيرد اما، متاسفانه برخي خبرنگارها به دنبال مسايل حاشيه*اي هستند.

سرمربي تيم سايپا در پاسخ به اين سوال كه چرا در شب قهرماني سايپا در برنامه*ي ورزشي 90 حضور نداشتي توضيح داد: دوست ندارم به برنامه*ي 90 بروم چون متاسفانه با تيم ما در اين برنامه بد برخورد شد و به نحوي قصد داشتند تيمي كه علي دايي در آن حضور دارد را كوچك كنند.

دايي افزود: در بازي سايپا با ذوب*آهن 2 موقعيت گل ما در برنامه*ي 90 پخش نشد در صورتي كه موقعيت*هاي گل تيم*هاي ديگر بر روي دروازه*ي ما را پخش مي*كردند.

وي در پاسخ به اين كه آيا با فردوسي پور مشكل شخصي داريد؟ اظهار كرد: اصلا مشكل شخصي ندارم، پس از بازي ايران و مكزيك در جام جهاني فردوسي پور مصاحبه*ي 30 دقيقه*اي با من داشت و گفته بود كه حتما از تلويزيون پخش مي*شود اما، حتي يك ثانيه از آن هم پخش نشد و اين در حالي است كه در همان زمان هر فردي كه به نحوي از من خوشش نمي*آمد به عنوان كارشناس در تلويزيون حضور داشت و من را مي*كوبيد.

دايي درباره*ي اين كه آيا پولدارترين فوتباليست ايراني است؟ گفت: اصلا اينطور نيست و خدا رو شكر نمي*گويم ندارم اما، آنچه دارم متعلق به يك مجموعه است و من با خانواده*ام زندگي مي*كنم و هيچ موقع همه چيز را براي خودم نخواسته*ام و البته هنوز اجاره*نشين هستم نه اين كه نداشته باشم اما، با سرمايه*ام كار مي*كنم.

به گزارش ايسنا، وي درباره*ي كارهاي خيرخواهانه*اش اظهار كرد: كار به خصوصي انجام نداده*ام اما، يك مدرسه كه جز مدارس نمونه اردبيل است را در يكي از نقاط محروم ساخته*ام و معتقدم خدا به آدم داده است تا بتواند در راه خير خرج كند.

سرمربي تيم سايپا با بيان اين مطلب كه از بچگي با ائمه بزرگ شدم و پدرم عاشق اهل بيت بود گفت: مطمئن هستم در قهرمان شدن سايپا حضرت زهرا (س) نظري داشته*اند.

دايي درباره*ي جوك*ها و تقليد صداهايي كه از او شده است اظهار كرد: خيلي از آنها را شنيده*ام و متاسفانه يكي از آنهايي كه از من تقليد صدا كرده بود از گزارشگران سيما است و مطمئن باشيد از اين پس اين گونه كارها را پيگرد قانوني مي*كنم.

وي افزود: پدرم هميشه مي*گفت اگر آدم بزرگ باشد پشت سرش صحبت مي*كنند و متاسفانه برخي*ها نمي*توانند پيشرفت آدم*هاي موفق را ببينند.

دايي درباره*ي اين كه بالاخره آقاي گل جهان چه كسي است؟ گفت: فعلا يك ايروني آقاي گل جهان است.

وي درباره*ي گل خود به آث ميلان و 2 گلي كه به چلسي زده است، اظهار كرد: گلي كه به ميلان زدم بيش از 2 گلي كه به منچستر زدم به خودم چسبيد، چرا كه آن گل باعث شد در تيم خودمان بالا بياييم.

سرمربي تيم سايپا درباره*ي عصبانيت خود هنگام مدال گرفتن در فينال منچستر و بايرن مونيخ گفت: بيشتر ناراحتيم از تلخي باخت بود چرا كه در دقايق آخر 2 گل خورديم.

دايي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر ويژگي قهرمان قهرمانان توضيح داد: قهرمان قهرمانان بايد مردمي، پهلوان، الگوي خوبي براي جوانان باشد و افتخارات ملي زيادي داشته باشد.

وي تاكيد كرد: درصد زيادي از جمعيت* ما نوجوان و جوان است و آنها به الگوهاي مناسبي احتياج دارند و از همين رو وظيفه ورزشكاران سنگين است.

سرمربي تيم سايپا در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اين كه مردم دوست ندارند علي دايي قهرمان قهرمانان را اينقدر عصباني ببينند گفت: قطعا مردم حق دارند اما، متاسفانه در برخي از موارد استرس زياد و فشار رواني باعث مي*شود عكس*العمل*هايي نشان دهم كه شايسته*ي علي دايي نيست و همين الان عذرخواهي مي*كنم و از اين پس سعي مي*كنم آرام*تر و با حوصله*تر باشم.

وي با بيان اين مطلب كه اگر انتقادها درست نباشد در عمل جواب آنها را مي*دهم اظهار كرد: به خاطر كارهاي شخصي و تجاري كمتر وقت فيلم ديدن دارم.

دايي درباره*ي احساس خود در خصوص بخش*هايي از فيلم آژانس شيشه*اي گفت: همه افراد جامعه نسبت به بچه*هاي جبهه دين داريم و آسايش و امنيت*مان را مديون آنها هستم.

وي در پايان سخنان خود در شب شيشه*اي آرزو كرد تا موقعي كه هست بتواند به ايران و ايراني خدمت كند.

Comment

• سرمربي تركيه*اي تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه*ي ديدار حساس تيمش برابر سپاهان در مرحله*ي نيمه پاياني جام حذفي فوتبال كشور تاكيد كرد كه سپاهان بازنده*ي اين ديدار خواهد بود.

مصطفي دنيزلي در گفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پرسپوليس با بازي*هاي خوب در ليگ برتر ثابت كرد كه لياقت قهرماني را دارد. فرصت*ها در ليگ را از دست داديم و در نهايت نيز به راحتي قهرماني را از دست داديم اما، در جام حذفي اجازه* نمي*دهيم اين اتفاق بيفتد.

وي تصريح كرد: صد در صد به دنبال شكست سپاهان هستيم و به طور قطع اين ديدار را خواهيم برد. سه امتياز براي پرسپوليس است.

دنيزلي تاكيد كرد: شناخت خوبي از سپاهان داريم. چندين بار فيلم بازي*هاي اين تيم را ديده*ايم و با آمادگي كامل به مصاف اين تيم مي*رويم، مي*دانيم سپاهان تيم قدرتمند و بزرگي است كه توانسته به مرحله*ي يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برود اما، ما قوي*تر و آماده تر از آنها هستيم و اين بازي را خواهيم برد.

وي گفت: با كمك هواداران به قهرماني جام حذفي دست پيدا خواهيم كرد.

دنيزلي تصريح كرد: بازيكنان هم براي اين بازي آماده هستند و مشكلي ندارند. سعي مي*كنيم بهترين بازي را انجام دهيم.

وي گفت: باشگاه هم قرار است تا پيش از بازي با سپاهان مطالبات بازيكنان را پرداخت كند. با پرداخت اين مبالغ شرايط بهتري براي بازي با سپاهان خواهيم داشت.

Comment

• عضو پيشين هيات مديره*ي باشگاه استقلال تهران با اشاره به شرايط اين تيم در ليگ ششم گفت: استقلال اسير عدم ثبات مديريت در يك سال گذشته شد و از دست دادن قهرماني نيز حاصل اتفاقات به هم پيوسته*اي است كه بايد براي رفع آنها چاره*انديشي كرد.

علي تاجرنيا در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: آنچه كه باعث شد استقلال نتواند قهرمان ليگ شود حاصل مجموعه*اي از تصميمات شتاب زده و اشتباهي بود كه در طول يك سال گذشته صورت گرفت. علي*رغم اين كه مرفاوي بازيكنان زيادي را از دست داده بود، ولي تيم افت چنداني نكرده بود و بر اين اساس معتقدم عدم ثبات مديريتي در اين باشگاه باعث ناكارآمدي تيم در پايان ليگ شد.

وي تصريح كرد: سير واگذاري و انتقال باشگاه به وزارت رفاه و سازمان تربيت بدني، مجموعا شرايطي را ايجاد كرد كه شخصيت قهرماني را از استقلال گرفت. گرفتار شدن در حاشيه*هاي مديريتي نيز بزرگ*ترين مشكل استقلال در فصل گذشته بود، به گونه*اي كه حتي حضور چند هفته*اي فتح*الله زاده هم نتوانست مرحمي بر زخم*هاي عميق مديريتي باشد.

تاجرنيا اظهاركرد: در حال حاضر سازمان تربيت بدني بايد هر چه بيشتر شرايط ثبات مديريتي در استقلال را فراهم كند. بايد شرايط به گونه*اي فراهم شود كه علاوه بر آرامش در باشگاه زمينه براي اتخاذ تصميمات بلند مدت نيز براي مديران باشگاه ايجاد شود. متاسفانه تلفيق تغييرات مديريتي با جريانات سياسي، بزرگ*ترين ضربه را به مديريت ورزش كشور و باشگاه*هاي استقلال و پرسپوليس وارد كرده است.

وي افزود: معتقدم در مورد باشگاه استقلال سازمان تربيت بدني بايد با حمايت از فتح*الله زاده و معرفي هيات مديره*ي همسو با تفكرات وي، زمينه خروج از حاشيه و ثبات مديريت را فراهم كند.

عضو پيشين هيات مديره*ي باشگاه استقلال تهران افزود: معتقدم كه سازمان تربيت بدني نبايد باشگاهداري كند، چرا كه در اين وضعيت هيچ ثبات مديريتي در باشگاه وجود نخواهد داشت و مديران نيز احساس امنيت كافي براي اجراي برنامه*هاي خود نخواهند داشت. متاسفانه روند مديريتي در باشگا*هايي مانند استقلال و پرسپوليس در طي سال*هاي اخير به*گونه*اي بوده كه تغيير مديريت*ها با شعارهاي روي سكوها هم جهت بوده است و اين وضعيت نيز حكايت از مديريت محافظه كار ورزش كشور دارد كه نيازمند اصلاح و بازنگري جدي است.

تاجرنيا گفت: اگر اراده*اي براي رشد در باشگاه*هاي سنتي فوتبال كشور وجود دارد، بايد نگاه*هاي دولتي و حكومتي به اين دو تيم تغيير كند.

وي با اشاره به نقش و جايگاه صمد مرفاوي در تيم استقلال گفت: مرفاوي از مربيان خوب وبا استعداد فوتبال كشور است. شايد اگر او هم دو الي سه سال در استقلال حضور مستمر داشته باشد، كارنامه*ي موفقي با استقلال حاصل كند. فهم، هوش و درايت مرفاوي قابل تقدير است اما، به دليل شرايط خاص حضور وي در راس كادر فني استقلال، انتقادهاي مخالفانش و حتي فشارهايي كه به وي وارد آمد، اين روند قابل پيش*بيني بود. خيلي از بدخواهان اين مربي در طول دوران حضورش در استقلال به دنبال تفسير نادرست از عملكرد وي بودند و اين موضوع خود تنش*زا است.

وي گفت: با اين شرايط و با وجود اين كه مرفاوي در استقلال سرمربي بوده است، قطعا خوشايند نيست كه جايگاهش در كادرفني تنزل پيدا كند. بر اين اساس با توجه به شرايط روحي و رواني و براي خروج از اين وضعيت، اگر مرفاوي فصل آينده عرصه*ي جديدي را تجربه كند، بهتر است.

تاجرنيا در ادامه همچنين با اشاره به انتخابات آينده فدراسيون فوتبال و نگاه*هاي متعدد حاكم بر اين موضوع به ايسنا گفت: عملكرد كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال به دليل آرامش بخشيدن به وضعيت بحراني فوتبال قابل تقدير است اما، قطعا بزرگ*ترين توفيق اين خواهد بود كه انتخابات موفقي برگزار شود و در نهايت نيز يك مدير زبده و با تجربه سكان هدايت فوتبال كشور را بر عهده گيرد.

وي گفت: رييس آينده فدراسيون فوتبال بايد داراي تجربيات مديريتي در ورزش بوده و از پتانسيل*هاي بالقوه نيز حداكثر استفاده را براي رشد فوتبال ببرد تا مديريت فوتبال موفق*تر از گذشته پيش رود.

Comment

• پنج دروازه*بان برتر تاريخ فوتبال ايران جزو ركوردداران فوتبال جهان هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فدراسيون بين*المللي تاريخ و آمار فوتبال فهرستي از دروازه*بان*هايي را منتشر كرده كه ركورددار بسته نگه داشتن دروازه هستند.

در اين فهرست نام بهرام مودت، ناصر حجازي،احمدرضا عابدزاده، رضا قفل*ساز و محمدرضا مهرباني از ايران مشاهده مي*شود.

بهرام مودت با 844 دقيقه بسته نگه داشتن دروازه*اش بهترين ركورد دروازه*بانان ايراني را دارد. پس از آن حجازي، عابدزاده، قفل*ساز و مهرباني به ترتيب با 837، 802، 754 و 685 دقيقه در رده هاي دوم تا پنجم قرار دارند.

در ميان دروازه*بانان تاريخ فوتبال جهان "ماز اروپي" از برزيل با هزار و هشتصد و شانزده دقيقه بسته نگه داشتن دروازه*اش ركورددار به حساب مي*آيد.

Comment

• مدير برنامه*هاي مربي هلندي تيم فوتبال استقلال تهران گفت كه تئودور يونگ رسما با استقلال قطع رابطه كرده و ديگر حاضر به بازگشت به اين تيم نيست.

خشايار محسني در گفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: روز سه*شنبه نشست خوبي با فتح*الله*زاده داشتيم. موارد بسيار زيادي در اين جلسه مطرح شد و يونگ نيز نظراتش را در مورد اتفاقات استقلال ارايه كرد. فتح*الله زاده نيز با نظرات وي موافق بود وتاكيد كرد كه حضور يونگ در استقلال منافع زيادي براي اين به همراه داشته است.

وي تصريح كرد: يونگ در جلسه با فتح الله زاده اعلام كرد كه اين قرارداد پايان همكاري او با استقلال است.

محسني اظهار كرد: فتح الله زاده قول داد كه طلب يونگ را تا 10روز آينده پرداخت كند. ما نمي*خواهيم اين موضوع به فيفا كشيده شود و يونگ هم چنين اخلاقي ندارد. اميدوارم كه اين تعهدات به موقع انجام شود تا مشكلي ايجاد نشود.

وي گفت: يونگ نمي*خواست مسايل اخير در تيم استقلال به رسانه*ها كشيده شود. در اين مورد نيز تمام دغدغه*هايش را به سرپرست باشگاه منتقل كرد و اعتقاد داشت كه نبايد پاسخ مرفاوي را بدهد، جوان صحبت كردن در مورد شرايط گذشته جر ضرر نفعي نخواهد داشت.

محسني از ارايه*ي پيشنهادات جديد به يونگ خبر داد و گفت: يك تيم ليگ برتري يك تيم دسته اولي از ايران خواهان جذب وي هستند. تيم الجزيره*ي امارات نيز مذاكراتي را داشته است. احتمال اين كه يونگ سال آينده نيز در ايران باشد، بيشتر از حضور وي در امارات است. بايد ببينيم چه تفاقي در آينده رخ خواهد داد.

Comment

• بايرن مونيخ پس از قطعي شدن حضور لوكاتوني ماجم فيورنتينا در اين تيم، اكنون خواهان به خدمت گرفتن توماس اويفالوسي ديگر بازيكن اين تيم ايتاليايي است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چهارشنبه (امروز) نمايندگان دو باشگاه در فلورانس با هم ديگر ديدار خواهند داشت تا بر سر جزييات قرارداد اين بازيكن گفت*وگو كنند. اين مهاجم با قراردادي *٢٠ ميليون يورويي راهي مونيخ خواهد شد. قرارداد توني تا سال *٢٠١١ اعتباردارد.

مهاجم *١٩٣ سانتي*متري تيم ملي ايتاليا *٢٧ بازي ملي انجام داده است و *١٢ گل هم در آن جا به ثمر رسانده است.

او در *١٧٧ بازي در سري A هم *٩١ بار گل*زني كرده است.

به نوشته*ي كيكر، بايرن پس از توني به هم بازي او توماس اويفالوسي علاقه*مند شده است. اين بازيكن *٢٩ ساله*ي چك در فاصله*ي سال*هاي *٢٠٠١ تا *٢٠٠٤ در يكصد و پنج بازي بوندس*ليگا بود و پيراهن هامبورگ را به تن كرد. او در ازاي *٥/٧ ميليون يورو راهي فلورانس شد. او كه در خط دفاعي بازي مي*كند *٥٩ بازي ملي در كارنامه دارد. اويفالوسي نود و پنج بار براي فيورنتينا در سري A بازي كرده است.

سران فيورنتينا دوست ندارند بازيكن خود را به بايرن مونيخ واگذار كند.

Comment

• ديگو، بازيكن برزيلي خط مياني وردربرمن از سوي بازيكنان حاضر در بوندسليگا به عنوان بهترين بازيكن فصل گذشته اين رقابت*ها انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نظرسنجي انجام شده از سوي نشريه*ي كيكر *٧/٥٠ درصد آرا *٢٦٨ نفر از بازيكنان حاضر در رقابت*هاي باشگاهي در آلمان اين بازيكن برزيلي را كه در ابتداي فصل از پورتو به برمن آمده بود را به عنوان بهترين بازيكن بوندس*ليگا برگزيدند.

به گمان اين افراد، كاكا مهاجم برزيلي ميلان قهرمان ليگ قهرمانان اروپا بهترين بازيكن كنوني جهان است.

در اين نظرسنجي نوير سنگربان شالكه بهترين سنگربان بوندس*ليگا شناخته شد.

ماديوگومس از اشتوتگارت هم به عنوان «بزرگ*ترين استعداد» اين بازي*ها برگزيده شد.

بر اساس اين نظرسنجي *٢/٥٩ درصد حاضران اشتوتگارت قهرمان بوندس*ليگا را تيم شگفتي*ساز فصل معرفي كرده*اند.

Comment

• در حالي كه تيم ملي فوتبال مكزيك خود را آماده*ي حضور در رقابت*هاي كوپا آمريكا مي*كند، سرمربي اين تيم گفت كه چيزي درباره*ي ايران نمي*داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، دو تيم ايران و مكزيك بامداد يكشنبه*ي آينده در سن لوييزه مكزيك به مصاف هم مي*روند. اين در حالي است كه هوگو سانچس بازيكن افسانه*اي سال*هاي قبل مكزيك و سرمربي فعلي تيم ملي اين كشور درباره*ي ديدار برابر ايران گفت:« از ايران اطلاعات زيادي ندارم.

من بيست و هشت بازيكن بسيار حرفه*اي در اختيار دارم كه بايد 23 نفر از آنها را با خود به كوپا آمريكا ببرم. در بازي مقابل ايران از خارد بورگتي و نري كاستريو در خط حمله استفاده خواهم كرد.»

سانچس افزود:« مكزيك نمي*تواند براي نخستين بازي خود در رقابت*هاي كوپا آمريكا صد در صد آماده باشد. فكر مي*كنم نهايتا در بازي نيمه نهايي به نود و پنج درصد از آمادگي دست يابيم.»

تيم ملي مكزيك به دليل اعتبار بالايش در فوتبال قاره*ي آمريكا به عنوان تيم ميهمان در رقابت*هاي كوپا آمريكا شركت مي*كند. اين تيم پس از پايان اين مسابقات در رقابت*هاي گلدن كاپ كونكاكاف شركت خواهد كرد.

Comment

• فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال فهرست برترين تيم*هاي باشگاهي را اعلام كرد و سپاهان با صعودي چشمگير در مكان يكصد و شصت و نهم ايستاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه بر اساس رده*بندي ماه گذشته فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال سپاهان در مكان دويست و سي*ام قرار گرفته بود، اين تيم پس از صعود به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا با صعودي شصت و يك پله*اي روبرو شد و در جايگاه يكصد و شصت و نهم قرار گرفت.

سپاهان در آسيا پس از تيم*هاي الفيصلي و الوحدات اردن، الكرامه سوريه، اووارا و كاواساكي ژاپن، المحرق بحرين، پاختاكور و نفتچي ازبكستان در رده نهم ايستاده است.

رده*بندي ده تيم برتر باشگاهي جهان در ماه مي 2007:

1_ سويا اسپانيا

2_ چلسي انگلستان

3_ ميلان ايتاليا

4_ منچستريونايتد انگلستان

5_ كولوكولوي شيلي

6_ سانتوس برزيل

7_ رم ايتاليا

8_ ليورپول انگلستان

9_ اينتر ميلان ايتاليا

10_ اسپانيول اسپانيا

Comment

• باشگاه بايرن مونيخ علاقه*اي به خريد «توماس اويفالوسي»، هافبك اهل چك فيورنتينا ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه مونيخي كه پس از مدت*ها كش و قوس توانست لوكاتوني مهاجم ايتاليايي فيورنتينا را به خدمت بگيرد، اعلام كرد هيچ تمايلي براي به خدمت گرفتن اويفالوسي براي فصل آينده ندارد.

كارل هاينس رومينگه، نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ درباره*ي پيوستن لوكاتوني به خبرگزاري آلمان dpa گفت:« ما با اين بازيكن به توافق رسيديم. او با ما تا سال 2011 قرارداد خواهد بست. او روز هشتم ژوئن در آزمايش*هاي پزشكي ما شركت خواهد كرد و پس از آن به صورت رسمي به همه معرفي خواهد شد.»

مهاجم تيم ملي ايتاليا كه تابستان گذشته در آلمان قهرماني جهان را به دست آورده بود، در ازاي 20 ميليون يورو تا سال 2011 به بايرن خواهد پيوست.

Comment

• اشتوتگارت قهرمان جديد بوندسليگا تمايلي به حفظ «بنيامين لاوت»بازيكن قرضي هامبورگ ندارد و مي*خواهد اين بازيكن را به تيم پيشين خود بازگرداند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، اوليور شرافت سخنگوي اشتوتگارت در نشست خبري چهارشنبه اين موضوع را تاييد كرد.

لاوت كه در خط حمله بازي مي*كند، از شروع نيم فصل دوم رقابت*ها به صورت قرضي راهي اشتوتگارت شد و پس از شش ماه بايد به HSV بازگردد.

اين مهاجم كه دوست داشت در اين تيم بماند، گفت:« در اشتوتگارت همه چيز خوب بود. من شش ماه به ياد ماندني را پشت سر گذاشتم. اشتوتگارت تيمي فوق*العاده دارد و من هم در بين آنها بازي كردم. با اين حال برنامه*ها به گونه*اي ديگر رقم خورده*اند. بازگشت به هامبورگ هم برايم تلخ و ناگوار نيست.»

البته شنيده*ها حاكي از آن است كه نه اين بازيكن و نه باشگاه هامبورگ علاقه*اي به همكاري با يكديگر ندارند. در كنار اين موضوع هامبورگي*ها بايد خريد پنج ميليون يورويي «محمد سيدان» را هم به نوعي جبران كنند.

هانوفر يكي از تيم*هايي است كه خواهان به خدمت گرفتن اين مهاجم *٢٥ ساله است. كريستين هوخ اشتتر، مدير ورزشي «قرمز»ها دراين باره گفت:«بني همان بازيكني است كه ما در پي او هستيم.»

اشتوتگارت بايد براي بستن قرارداد دائمي با اين بازيكن *٣/١ ميليون يورو به هامبورگ پرداخت مي*كرد. هامبورگي*ها اكنون مي*خواهد اين مبلغ را بالاتر ببرند.

مدير ورزشي هانوفر ادامه داد:« با توجه به شيوه*ي بازي لاوت، او درست همان بازيكن مورد نظر ماست.»

به گمان هوخ اشتتر، اين مهاجم مي*تواند در كنار هانكه و برداريچ زوج خوب و كارايي را تشكيل دهند.

اشتوتگارت هم با رفتن لاوت، جاي خالي او را به يك بازيكن مكزيكي خواهد داد.

به نوشته*ي Sport Bild «عمر براوو» بازيكن *٢٧ ساله*ي تيم ملي مكزيك سومين بازيكن آمريكاي مركزي در جمع اشتوتگارت خواهد بود.

او كه در جام جهاني دو بار براي تيم ملي كشورش موفق به گلزني شد، قرار است از «گوادالاخاراي مكزيك» به اشتوتگارت بپيوندد.

رييس اين باشگاه هم علاقه*مندي قهرمان جديد بوندسليگا به «براوو» را تاييد كرد.

ريكاردو اوسوريوو پاول پاردو دو هموطن براوو هستند، كه اكنون براي اشتوتگارت بازي مي*كنند. اين دو در بوندسليگا فصلي موفق را پشت سر گذاشتند.

Comment

Working...
                                X