Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• پيوستن روبرتو آيالا مدافع تيم ملي آرژانتين از والنسيا به ساراگوسا به جاي ويارئال سر و صداي زيادي در لاليگا به پا كرد. اما سرانجام اين جابجايي انجام شد. كاپيتان قهرمان دو دوره*ي جام جهاني سه سال آينده را در رئال ساراگوسا توپ خواهد زد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، اين بازيكن34 ساله در فوريه گذشته با سران ويارئال براي پيوستن به اين تيم به توافق رسيده بود، اما در نهايت از ساراگوسا سردرآورد.

آيالا كه تا سي*ام ژوئن با والنسيا قرارداد داشت، پس از گفت*وگوهاي طولاني با سران ويارئال به توافق رسيد.

به گزارش رسانه*ها، اين بازيكن قرار بود در ازاي 6ميليون يورو روانه*ي ويارئال شود. گفته مي*شود ساراگوسا حاضر به پرداخت اين مبلغ به آيالا شده است.

آيالا سه شنبه گذشته آزمايش*هاي پزشكي باشگاه ساراگوسا را با موفقيت پشت سرگذاشت و همان شب به طور رسمي به هواداران معرفي شد. او دراين مراسم خداحافظي*اش از بازي*هاي ملي را هم اعلام كرد. او در جام جهاني 2006 از جمله همراهان تيم ملي كشورش بود كه در مرحله*ي يك چهارم نهايي در برلين برابر آلمان قرار گرفت و با از دست دادن ضربه پنالتي برابر ينس لمان موجب حذف آرژانتين از اين رقابت*ها شد.

او در يكشنبه شب گذشته همراه با تيم ملي كشورش در ديدار پاياني كوپا آمه*ريكا برابر برزيل آخرين بازي ملي*اش را انجام داد.

اين بازي كه با شكست سه بر صفر «آلبي سلسته» همراه بود، يكي از تاريك*ترين روزهاي ورزشي آيالا به شمار مي*آمد. او در روي گل نخست برزيل مقصر اصلي قلمداد شد و گل به خودي او گل دوم دشمنان هميشگي آرژانتيني*ها را رقم زد.

آيالا گفت:« تصميم به خداحافظي را از مدتي پيش گرفته بودم و اين موضوع ربطي به شكست ديدار پاياني كوپا آمه*ريكا نداشت.»

او با يكصد و پانزده بازي ملي ركورددار بازي*هاي ملي در آرژانتين است.

او در ساراگوسا با پابلو آيمار هموطنش هم بازي است.

Comment

• رود فان نيستلروي، مهاجم هلندي رئال مادريد به زودي يك هموطنش را در كنار خود در تركيب كهكشاني*ها خواهد ديد. «آرين روبن» مهاجم گوش چلسي با سران باشگاه مادريدي براي پيوستن به اين تيم به توافق رسيده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تنها مبلغ دريافتي چلسي براي واگذار كردن روبن به رئال مادريد روشن نشده و بحث برانگيز است. به اين ترتيب فراكسيون هلندي*هاي رئال مادريد توسعه خواهد يافت.

خبر ديگر از اردوي كهكشاني*ها علاقه*مندي شوستر به وزلي اسنايدر، هافبك هلندي آژاكس است كه مي*تواند به ورود سومين نارنجي*پوش به جمع بازيكنان رئال بيانجامد.

مادريدي*ها براي روبن چپ پا نوزده ميليون يورو پيشنهاد داده*اند، در حالي كه آبي*هاي لندني از اين جابجايي انتظار دريافتي 23 ميليون دارند. قراردادي 4 يا 5 ساله در انتظار اين بازيكن تهاجمي است.

اين جوان 23 ساله در سال 2004 از آيندهوون هلند به ليگ برتر رفت. او در فصل اخير ليگ برتر نتوانست آن گونه كه بايد در تركيب چلسي قرار بگيرد. اين به آن خاطر بود كه ژوزه مورينيو سرمربي چلسي اغلب از ديديه دروگبا به عنوان تك مهاجم استفاده مي*كرد.

روبن پس از كريستف متسلدر (بوروسيا دورتموند)، خاوير ساويولا (بارسلونا) و په په (پورتو) چهارمين خريد پر سر و صداي كهكشاني*ها به شمار خواهد آمد.

Comment

• سرالكس فرگوسن از تور آسيايي منچستريونايتد دفاع كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روز گذشته يونايتد در ديدار برابر اوراواردز، قهرمان ژاپن در سايتاما به تساوي دو بر دو رسيد.

محمد بن همام، رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) از يونايتد براي تورهاي آسيايي انتقاد كرد. انتقادي كه سپ بلاتر رييس فيفا هم از آن حمايت كرده است. بازي*هاي يونايتد با ديدارهاي جام ملت*هاي آسيا تداخلي ندارد. البته قهرمان انگلستان مجبور شد بازي دوستانه*اش در كوالالامپور را با تهديد AFC لغو كند.

فرگوسن در اين باره گفت:« هر دو سال شما جام ملت*هاي اروپا يا جام جهاني را پيش رو داريد، پس بايد از فرصت*هايي كه به دست مي*آوريد، استفاده كنيم. امسال وقتش بود كه متاسفانه با جام ملت*هاي آسيا همزمان شد. البته اين فرصت خوبي براي هواداران است تا بازيكنان مورد علاقه*اشان را ببينند. در ضمن اين نكته را هم فراموش نكنيد كه ما تنها براي بازي*هاي دوستانه اين جا نيستيم. روز گذشته بعضي از بازيكنان از مدرسه نابينايان بازديد كردند و گروهي ديگر هم به بيمارستاني سر زدند. همچنين ما مدرسه فوتبال*مان را اين جا آورديم تا در پيشرفت بازيكنان جوان اين منطقه سهمي داشته باشيم. براي منچستريونايتد بسيار مهم است تا دانش و وقتش را براي اين هدف*ها صرف كند.»

در حالي كه اين روزها از جام ملت*هاي آسيا بدون استقبال تماشاگران دنبال مي*شود، بيش از پنجاه و هشت هزار نفر در شرايط آب و هوايي نامناسب بازي سه شنبه منچستريونايتد را از نزديك تماشا كردند.

يونايتد همزمان با اين تور، سه وب سايت را براي هوادارانش در آسياي شرقي راه*اندازي كرد.

Comment

• محمود خوردبين گفت:«در فصل نقل و انتقالات، من و مديرعامل باشگاه با بازيکن هاي موردنظر باشگاه تماس مي گيريم و هرگونه تماس از سوي افراد ديگر، فاقد وجاهت است.»

به گزارش ايسنا، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در گفت وگو با سايت اين باشگاه به طرح برخي ادعاها از سوي بازيکنان و نيز بعضي انتقادها به نحوه عملکرد مديريت تيم در فصل نقل و انتقالات پاسخ گفت.

وي درباره ادعاي بعضي بازيکنان مبني بر تماس باشگاه پرسپوليس با آنها و تمايل اين تيم براي جذبشان تأکيد کرد:«صحبت هايي که از سوي اين بازيکنان مطرح مي شود و مطالبي که در اين خصوص در روزنامه ها نوشته مي شود به هيچ وجه صحت ندارد. در فصل نقل و انتقالات فقط بنده و كاشاني با بازيکنان موردنظر باشگاه تماس مي گيريم و هرگونه تماس از سوي افراد ديگر، فاقد وجاهت است.»

محمود خوردبين با اشاره به اسامي بازيکناني که هر روز در روزنامه ها نوشته مي شود، تصريح کرد:«اسامي اي که در روزنامه ها درج مي شود و درباره آنها مطالبي نوشته مي شود، جزو برنامه هاي خريد ما نيستند و از سوي ما هيچ تماسي با آنها گرفته نشده و صحبتي صورت نگرفته است. تا به حال اسمي از بازيکناني که مدنظرمان هستند نياورده ايم و بعد از قطعي شدن حضورشان در ترکيب تيم، از طريق سايت رسمي باشگاه درباره آنها اطلاع رساني مي کنيم.»

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره شايعاتي مبني بر تلاش مديران باشگاه براي جذب چند بازيکن از تيم استقلال گفت:«سياست باشگاه پرسپوليس بر اين است که به دنبال بازيکنان استقلال نباشيم و بازيکني را از اين تيم جذب نکنيم. خبرهايي که درباره برادران مجيدي و يا حسين کاظمي و تمايل باشگاه پرسپوليس براي جذب اين بازيکنان منتشر شده است به هيچ وجه صحت ندارد و به دنبال اين بازيکنان نيستيم.»

محمود خوردبين در پاسخ به انتقاداتي که به نحوه يارگيري تيم پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات مي شود، خاطر نشان کرد:«قرار نيست مثل بعضي تيم ها همين*طور يارگيري کنيم و تعداد زيادي خريد داشته باشيم. ما فقط براي پست هايي که در آنها احساس نياز مي کنيم به دنبال جذب بازيکن هستيم. تعدادي از آنها مثل سپهر حيدري، ميثم سليماني ، محسن خليلي و بهادر عبدي را جذب کرديم و کماکان به دنبال دو مدافع و يک فوروارد هستيم. مذاکرات و رايزني ها در اين باره دنبال مي شود و به محض قطعي شدن، آن را اعلام مي کنيم.»

خوردبين با رد تحليل هايي مبني بر عملکرد ضعيف مديريت تيم پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات و بااشاره به مدت زمان باقي مانده براي جذب بازيکنان موردنظر تيم، گفت:«چون تيم ديگري خريدهاي زيادي انجام مي دهد، قرار نيست ما هم به همان شکل عمل کنيم. اگر بازيکناني مثل خليلي، حيدري و يا سليماني را تيم هاي ديگر جذب کرده بودند مي گفتند اينها هم از دست رفتند، ولي حالا که قرارداد اين بازيکن ها با تيم پرسپوليس در هيأت فوتبال ثبت هم شده، آنها را ناديده مي گيرند و خريد به حساب نمي آورند.»

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تأکيد کرد:«براي جذب بازيکن، فقط به نيازهاي تيم توجه مي کنيم و با نحوه عملکرد ديگر تيم ها کاري نداريم.»

Comment

• سرانجام ميلان از خريد ساموئل اتوئو و رونالدينيو ستارگان بارسلونا پشيمان شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدت*ها ميلان به دنبال رونالدينيو و اتوئو بود، اما بارسلونا حاضر نيست دو مهره كليدي*اش را به قهرمان اروپا بدهد.

آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان در اين باره به La Gazzetta dello Sport گفت: "نه اتوئو از بارسلونا مي*رود و نه رونالدينيو، چرا كه هر دو فروشي نيستند."

پنجشنبه روزنامه*ها در ايتاليا نوشتند كه ميلان براي اتوئو پنجاه ميليون يورو كنار گذاشته است. اما،* گالياني اين خبر را بي*پايه و اساس خواند: "ما هرگز به اتوئو پنجاه ميليون يورو پيشنهاد نداده*ايم. ميلان به اندازه كافي نيرومند است، ما رونالدو، اينزاگي، جيلاردينو و كاكا را داريم. براي من كاكا يك مهاجم است. او در ليگ قهرمانان بهترين گلزن بود."

Comment

• پيرلوئيجي كولينا مسئول گزينش داوران سري A و B ايتاليا در رقابتهاي فصل آينده خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پنجشنبه اتحاديه داوران ايتاليا از انتخاب كولينا خبر داد. داور سرشناس جهان فوتبال كه 2005 بازنشسته شد، در اين باره به La Ga ZZetta dello Sport گفت: "خيلي كوته نظرانه است كه فكر كنيد من تنها در انتخاب داوران سهيم هستم. باور دارم آماده كردن داوران مهم است، پس الويت با پيشرفت جنبش داوري ايتاليا خواهد بود كه داوران جوان و كم تجربه را هم دربرمي*گيرد."

پس از كالچوپولي، پرونده فساد ورزشي و تباني در فوتبال ايتاليا انتخاب داوران به موضوعي جنجالي در اين كشور تبديل شده است. سال گذشته پيرلوئيجي پايرتو، مسئول گزينش داوران به اين اتهام از كار بركنار شده بود.

كولينا شش بار (بين سالهاي 1998 تا 2003) به عنوان بهترين داور جهان انتخاب شد. او در ديدار پاياني جام جهاني 2002 ميان برزيل و آلمان هم سوت زد.

Comment

• ديويد بكام نمي*خواهد در ديدار دوستانه گلكسي برابر چلسي به ميدان برود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بكام كه به تازگي به باشگاه آمريكايي پيوسته با آسيب ديدگي زانوي پاي چپش دست به گريبان است.

كاپيتان پيشين انگلستان در جريان ديدار ستارگان MLS برابر سلتيك به شبكه تلويزيوني ESPN گفت: در حال حاضر شرايط خوبي ندارم و زانوي پايم ورم كرده. اما من تنها براي بازي شنبه به گلكسي نيامده*ام و مدت پنج سال اينجا خواهم بود.

بكام در ديدار ماه گذشته انتخابي يورو 2008 برابر استوني آسيب ديد. هواداران گلكسي اميدوار بودند بازيكن سرشناس تيمشان را در ديدار چلسي ببينند. البته بكام هم به طور كامل آنها را نااميد نكرده است. او گفت: شايد بتوانم در دقايق پاياني بازي كنم.

Comment

• يرزي دودك" دروازه*بان پيشين ليورپول در راه رئال مادريد است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دودك دروازه*بان 34 ساله لهستاني جمعه (امروز) در آزمايش پزشكي رئال مادريد در برنابئو شركت مي*كند.

او كه قراردادش با ليورپول به پايان رسيده،* پس از ايكر كاسياس، انتخاب دوم برندشوستر درون دروازه خواهد بود.

ديگو لوپس دروازه*بان دوم رئال به تازگي به ويارئال پيوسته است.

2001 دودك از فاينورد به آنفيلد آمد. او در اين تيم فرازونشيب* زيادي داشت. اما،* در فينال ليگ قهرمانان 2005 در استانبول، با مهار ضربات پنالتي ميلان به قهرمان هواداران ليورپول تبديل شد. البته با آمدن پپه رينا به ليورپول، او به روي نيمكت رفت.

دودك چهارمين خريد تابستاني قهرمان اسپانيا خواهد بود،* آنها پيشتر با كريستوف متسلدر، پيه و خاوير ساويولا قرارداد بسته بودند.

Comment

• بيش از سي و پنج هزار نفر ديدار ستارگان جهان برابر منتخب آفريقا را كه براي نلسون ماندلا برگزار شد، در ورزشگاه كيپ تاون تماشا كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازي به مناسبت هشتاد و نهمين سالگرد تولد رهبرفقيد آفريقا و با نام «نود دقيقه براي ماندلا» برگزار شد و علي دايي افتخار فوتبال ايران هم در آن به ميدان رفت.

سايت South africa.info در بخش ويژه*اي تنها چند ستاره اين بازي دوستانه نظير پله و حسام حسن و علي دايي را معرفي كرد.

در بخش دايي آمده است:

* بهترين گل زن تاريخ ديدارهاي ملي

علي دايي بزرگ*ترين بازيكن تاريخ ايران است. او يكي از بازيكناني است كه بيشترين ديدار ملي در پيشينه*اش ديده مي*شود و همچنين بهترين گلزن تمام دوران به حساب مي*آيد. او تنها مهاجمي است كه از مرز يكصد گل گذشته است.

اين براي نخستين بار نبود كه فيفا به ياد ماندلا و به بهانه مبارزه با نژادپرستي بازي دوستانه را ترتيب داده است. براي نخستين بار 1999 يك سال پس از كنار كشيدن ماندلا از رياست جمهوري آفريقاي جنوبي «منتخب ماندلا» برابر «منتخب فيفا» در ژوهانسبورگ به ميدان رفتند.

پس از ديدار چهارشنبه شب ماندلا كه به سختي مي*توانست احساساتش را كنترل كند، گفت:« امروز براستي براي من جشن تولد ويژه*اي به افتخار من بازي فوتبالي برگزار شد و اين هديه بي*نظيري بود. اين فراتر از تنها يك بازي است و نمايانگر قدرت فوتبال در گرد هم آوردن مردم در سراسر جهان بدون توجه به زبان يا رنگ پوست*شان است.»

سه*شنبه مراسم رسمي پيش از شروع اين بازي برگزار شد. پيراهن شماره 89 به ماندلا تقديم شد كه روي آن هم رقم 46664 براي آگاهي جهانيان براي مبارزه با ايدز حك شده بود.

* پيام رييس فيفا

سپ بلاتر، رييس فيفا هم كه در ورزشگاه بود در اين باره پيام داد:« براي من مايه افتخار بود توانستم در اين بازي نقشي داشته باشم. اين بازي به افتخار كسي برگزار شد كه عمرش را صرف پيشرفت حقوق بشر و دموكراسي كرد. او مبارزه بي*پاياني براي آزادي بشريت نه تنها مردم خودش در آفريقاي جنوبي را رهبري كرد.»

توپ اين باز هم به امضاي ماندلا «Madiba» بود.

Comment

• اشتوتكارت، قرارداد ماريو گومس مهاجمش را پيش از موعد تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، گومس بر اساس اين قرارداد تازه يك سال بيشتر يعني سال 2012 بازيكن اشتوتگارت به شمار مي*آيد. هورست هلدت در نشست اعضا مجمع باشگاه در ورزشگاه پورشه اين خبر را اعلام كرد.

هلدت در ميان شادي يك هزار و پانصد عضو اين مجمع گفت:« نمي*گذارم تيم خراب شود و يا آن كه تك تك بازيكنان از تيم روگردان باشند.»

گومس 22 ساله در تعطيلات تابستاني با وجود قرارداد قبلي*اش كه تا سال 2011 اعتبار داشت، مورد توجه سران باشگاه يوونتوس قرار گرفته بود.

آن*ها بدون قول و قرار شفاهي با سران باشگاه آلماني قصد گفت*وگوي مستقيم با گومس را داشتند، كه اين موضوع باعث شكايت اشتوتگارت به فدراسيون بين*المللي فوتبال فيفا شد.

باشگاه توريني كه علاوه بر گومس به فرناندو ميرا، كاپيتان پرتغالي اشتوتگارت هم علاقه*مند بود، ناچار شد، به طور رسمي تقاضايش را مطرح كند.

هلدت در اين نشست گفت:« ماريو با تمديد قراردادش براي يك سال ديگر به روشني نشان داد كه به هيچ باشگاه ديگري به جز اشتوتگارت فكر نمي*كند. ماريو در هفته*هاي گذشته با وجود علاقه*مندي چندين باشگاه به ويژه باشگاه*هاي خارجي هرگز به تغيير باشگاه فكر نكرد. ما همگي خوشحال هستيم كه او براي آينده*اش هم روي اشتوتگارت حساب كرد و با او برنامه*هاي بلند مدتي خواهيم داشت.»

Comment

• رائول، مهاجم با سابقه*ي رئال مادريد خواستار تقويت اين تيم پيش از شروع رقابت*هاي لاليگا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم كهكشاني*ها در گفت*وگويي با روزنامه*ي ورزشي AS خواستار حضور بازيكني برجسته در خط مياني رئال مادريد پيش از شروع رقابت*هاي فصل آتي شد.

كاپيتان رئال مادريد گفت:« ما در خط حمله و دفاع بازيكنان خوبي داريم؛اما، در ميانه*ي ميدان نيازمند تقويت اساسي هستيم تا تعادل درستي داشته باشيم.»

كاپيتان مادريدي*ها درباره*ي اين كه آيا پيوستن آرين روبن از چلسي به رئال مي*تواند جابه*جايي درستي باشد حرفي نزند:« نام چند بازيكن در ميان است و همه*ي آن*ها بازيكنان بسيار خوبي هستند. آن*ها مي*توانند براي رئال مناسب باشند.»

رائول ادامه داد كه او درباره*ي نقل و انتقال*هاي اين باشگاه تصميم* نمي*گيرد و اين كار بر عهده*ي برند شوستر، سرمربي تيم و سران باشگاه مادريدي است. او درباره*ي سرمربي جديد رئال مادريد گفت:« مي*خواهم در اردوي اتريش با او گفت*وگو كنم.در رسانه*ها خوانده*ام كه شوستر مرا به عنوان فرمانده*ي كشتي سفيد (رئال) مي*داند.»

رائول افزود:« رئال مادريد براي مربيان ما چالشي مهم به شمار مي*آيد. با او در روزهاي آتي گفت*وگوهاي زيادي خواهم داشت مي*دانم كه او حامي فوتبال تهاجمي است و من هم علاقه*مند اين تفكر هستم.»

Comment

• حسن روحاني كه حذف وي از مسابقات انتخابي تيم ملي كاراته بزرگسالان از شگفتي*هاي اين رقابت*ها بود، اعتقاد دارد هرگز قصد توجيه ندارد و حذفش از مسابقات به دليل ناآماده بودن بوده است.

دارنده*ي مدال طلاي مسابقات جهاني فنلاند به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: من از اول هم گفته بودم كه از نظر بدني در شرايط مناسبي قرار ندارم و حتي تصميم داشتم تا در مسابقات آسيايي مالزي شركت نكنم.

وي ادامه داد: به شدت از ناحيه*ي زانو مصدوم هستم و احساس درد مي*كنم. همين موضوع باعث شد تا كارايي من پايين بيايد و در مسابقات جام وحدت ودوستي كاراته هم نتوانستم مسابقات خود را ادامه دهم. در مسابقه*ي انتخابي با كرك آبادي واقعا زانويم جواب نداد و مسابقه را واگذار كردم.

روحاني با اشاره به زمان اندك باقي مانده تا اعزام به مسابقات آسيايي مالزي خاطر نشان كرد: در مسابقات آسيايي تنها بايد به مدال طلا فكر كرد و به نظر من كسب مدال*هاي نقره و برنز با توجه به قابليت بالاي كاراته*كاهاي ايراني مناسب ملي*پوشان نيست، زيرا بايد قبول كنيم سطح كاراته*ي ما از آسيا بالاتر است.

وي درباره*ي تركيب نفرات كوميته انفرادي و تيمي اظهار كرد: به نظر من مي*شد از نفرات قوي*تري در تركيب كوميته تيمي استفاده كرد، ولي از طرفي بضاعت حال حاضر كاراته همين نفرات است. در مسابقات كوميته*ي انفرادي هم در بيشتر اوزان بهترين نفرات انتخاب شدند و در تركيب اصلي تيم ملي قرار گرفتند، از جمله در وزن خودم محمود كرك آبادي واقعا كاراته*كاي شايسته*اي است كه با آمادگي كامل توانست به عنوان نفر اصلي اين وزن معرفي شود.

روحاني درباره*ي برنامه*هاي آينده خود گفت: آبان ماه سال آينده مسابقات قهرماني جهان به ميزباني ژاپن برگزار خواهد شد و من با پيش بيني يك برنامه مناسب تمرينات خود را انجام مي*دهم و در تمامي مسابقات موجود از جمله ليگ و انتخابي*ها حضور خواهم داشت. من تاكنون موفق به كسب سه مدال طلاي آسيا شده*ام و براي سال آينده هم در نظر دارم با آمادگي كافي در تركيب اصلي تيم ملي قرار بگيرم.

اين ملي*پوش در پايان با اشاره به اين كه پس از بازي*هاي آسيايي دوحه و تا ارديبهشت ماه از آمادگي بسيار مناسبي برخوردار بوده است، تصريح كرد: حضور در دوره*هاي آموزشي شركت نفت باعث شد تا از شرايط آرماني فاصله بگيرم اما، با همه*ي اين احوال براي تيم ملي كاراته آرزوي موفقيت دارم و مطمئنا غيرت و تعصب ملي*پوشان باعث خواهد شد تا باز هم در آسيا افتخار آفريني كنيم و افتخار تيم ملي افتخار من است.

Comment

• سجاد مرادي، پس از كسب مدال نقره در دوي 1500 متر هفدهمين دوره*ي مسابقه*هاي قهرماني آسيا در شهر امان، پايتخت كشور اردن گفت: هدف من كسب مدال طلاي دوي 1500 متر بود؛ اما، سعي مي*كنم در 800 متر جبران كنم.

ركوردار دوهاي 800 و 1500 متر ايران در گفت*وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به اردن اظهار كرد: در اين رقابت به راحتي مي*توانستم مدال طلا را كسب كنم؛ اما، متاسفانه اين طور نشد. حريفان قدرتمندي داشتم. دهام از قطر قهرمان بازي*هاي آسيايي، بهترين ركوردش در 1500 متر 3 دقيقه و 31 ثانيه بود. دونده*ي عربستاني هم ركوردي حدود 3 دقيقه و 37 ثانيه داشت. دونده*ي ديگر قطري و دونده*ي ژاپن همگي ركوردهايي بهتر از من داشتند. آن*ها از لحاظ ركوردهايي كه قبلا دويده بودند، بهتر از من بودند؛ اما، اين رقابت بود كه قهرمان را مشخص مي*كرد.

وي در مورد مشكلاتي كه در ميان مسابقه*اش پيش آمد گفت: در دور اول، من را هل دادند و من به دونده*ي قطري خوردم؛ اما، در ادامه با آرنج راه من را سد كردند. البته نمي*خواهم با بيان اين مسايل كار خود را توجيه كنم؛ اما، اگر اين اتفاق نيفتاده بود، با اختلاف 10 تا 15 متر همه را مي*گرفتم. در حقيقت يك مدال طلا مفت از چنگم رفت كه شايد هم ديگر تكرار نشود.

سجاد مرادي با تاكيد بر اين*كه براي جبران ناكامي*هاي سال گذشته تلاش مي*كند ادامه داد: سال پيش هنگام بازي*هاي آسيايي مشكلات زيادي براي من پيش آمد، من بايد در بازي*هاي آسيايي دوحه مدال مي*گرفتم؛ اما، امسال مي*خواهم جبران كنم.

ركوردار دوهاي نيمه استقامت ايران در پاسخ به اين سوال كه برنامه*ات براي دوهاي 800 و 400*4 متر چيست ؟ گفت: من در 800 متر بهتر از 1500 متر مي*دوم. در آن مسابقه به فكر طلا هستم، حداقل مي*خواهم يك دوي خوب در 800 متر داشته باشم. در 400*4 متر هم فكر مي*كنم تيم ايران با توجه به دوندگان موجود مدال كسب كنم. ما تا كنون پس از انقلاب هنوز دووميداني*كاري را نداشته*ايم كه بيش*تر از يك مدال در يك مسابقه كسب كنند و من مي*خواهم طلسم اين كار را بشكنم.

مرادي گفت: به هر حال در 1500 متر يك مدال نقره قسمت من بود. من نه از خدا زياد مي*خواهم و نه كم. شايد فقط هم لايق همين مدال بوده باشم. اميدوارم در 800 متر و 400*4 متر بهتر بدوم.

وي در پايان از زحمات مسوولان باشگاه ذوب*آهن تشكر كرد و گفت: من فكر مي*كنم، اين كه امسال توانسته*ام دوباره به شرايط آرماني بازگردم، به حمايت*هاي خوب مسوولان فدراسيون دووميداني و به ويژه مسوولان باشگاه ذوب*آهن بازمي*گردد كه از همين جا از همه*ي آن*ها سپاسگزارم.

Comment

• باز هم دوپينگ در ورزش و در رقابت*هاي دوچرخه*سواري خبرساز شد. "آلكساندر وينوكوروف" قزاق، عضو تيم آستانا كه در دور سيزدهم قهرمان رقابت*هاي تايم تريل انفرادي شد، دوپينگ كرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران*(ايسنا)، وينوكوروف به دليل تزريق خون ويژه از دور رقابت*ها محروم شد.

پس از اعلام اين خبر تيم آستانا اعلام كرد كه از ادامه*ي رقابت*هاي توردوفرانس كنار مي*كشد.

"مارك بيور" رييس تيم آستانا در يك نشست خبري گفت:« در نمونه خوني آلكساندر نمونه*هاي زيادي از گلبول*هاي قرمز خارجي كشف شده است. ما هم در پي اين اتفاق بر اساس قوانين تيم، آلكساندر را بلافاصله محروم كرديم و به خانه*اش فرستاديم. تيم هم در ديگر مراحل رقابت*ها حضور نخواهد يافت.»

به گفته*ي اين مقام مسوول خود وينوكورف در اين كار نقش داشته است. وينوكورف اين اتهام را رد كرده است. او به بيور گفت:« معتقد است كه اين موضوع در پي سقوطي است كه برايش در جريان رقابت*ها رخ داده است. نمونه B مي*تواند همه چيز را روشن كند.»

دوپينگ خوني بر خلاف نوع ديگر آن از زمان بازي*هاي المپيك 2004 آتن قابل اثبات است.

اولين فردي كه اين شيوه دوپينگ به نام او به ثبت رسيده است، تيلر هاميلتون، دوچرخه*سوار آمريكايي حاضر در رقابت*هاي آتن بود كه قهرمان رقابت*هاي تايم تريل انفرادي شد اما، در پي كشف دوپينگش، اين عنوان از او گرفته شد.

"كريستين پردوم" رييس رقابت*هاي توردوفرانس در نخستين واكنش به اين خبر گفت:« بسياري از ركابزنان به سادگي درك نمي*كنند كه آنها بر سر جانشان خطر مي*كنند. ما از سوي همه*ي مراجع حمايت مي*شويم و يك ركابزن در طول زمان نمي*تواند با «تقلب» به خواسته*اش برسد. براي ما وقفه در رقابت*ها در هيچ زماني مطرح نبوده است.»

"پت مك كوايد" رييس ايرلندي اتحاديه*ي بين*المللي دوچرخه*سواري هم در نخستين واكنش به اين خبر بهت زده به نظر مي*رسيد وگفت:« زبانم بند آمده است. نمي*توانم چيزي بگويم. بايد تا روشن شدن آزمايش نمونه B صبر كرد.»

سران تور بر خلاف مك كواير منتظر نماندند و اين قزاق را راهي خانه كردند.

"پاتريك كلرك" رييس سازماندهي رقابت*ها هم گفت:« به من خيانت شده است. از اين كه به تيم آستانا اجازه*ي حضور در رقابت*ها را دادم پشيمان هستم.»

اين خبر جهان دوچرخه*سواري را هم شوكه كرد. دني نليسن، قهرمان جهان در رقابت*هاي جاده سال 2005 در اين باره گفت:« اين يك بمب واقعي است. براي زينكه ويتس و وينوكورف تنها پول مطرح است. آنها رقابت*هاي دوچرخه*سواري را نابود مي*كنند. اين كار حماقتي از سوي وينوكوروف نبود و يك حقه از سوي او به شمار مي*آمد. چنين ورزشكاري بايد براي تمام عمر محروم شود. من صبرم را در اين رشته از دست داده*ام.»

ينس هپنر، دوچرخه*سوار پيشين تيم T - Mobil هم در واكنش به دوپينگ اخير گفت:« با كمبود واژه روبرو شده*ام. چگونه مي*توان در اين زمان دست به چنين كاري زد. وينوكورف ديگر به پول يا شهرت نيازي ندارد. كناره*گيري تيم از تور تنها يك نتيجه است. «وينو» همواره در بين حاميان مالي معتبر و محبوب بود. براي كلودن متاسفم. اگرچه او نمي*توانست ديگر برنده رقابت*ها باشد. براي همين هم تصميم سران تيم قزاقستاني چندان براي او دشوار نخواهد بود.»

يورگ ياشكه كه به تازگي اتهام دوپينگش در دوچرخه*سواري به مهم*ترين خبرها تبديل شده بود با هم تيمي سابقش ابراز همدردي كرد!«

براي آندرياس متاسفم، رقابت*هاي بدي براي او بود، اكنون همه چيز اعتبارش را با ترديد روبرو خواهد كرد.»

هپنر كه در پايان دهه*ي نود در تيم Telekom عضويت داشت، از اين كه پس از خبر هولناك تيم آستانا دوپينگ*هاي ديگري هم در راه باشد، هراس داشت.

در شب اعلام خبر، پليس فرانسه هتل محل استقرار تيم آستانا را محاصره كرد.

Comment

• نخستين حضور ديويد بكهام در تركيب تيم لس*آنجلس گالكسي ركورد تعداد بينندگان شبكه ESPN را شكست.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولين حضور بكهام با پيراهن تيم لس*آنجلس گالكسي حدود يك و نيم ميليون بيننده داشته كه بنا بر اعلام گروه تحقيقي نيلسن ويسرچ بيشترين ميزان بيننده تلويزيوني يك مسابقه فوتبال ليگ آمريكا بوده است.

اگر چه ديويد بكهام به علت مصدوميت مچ پا تنها 16 دقيقه در برابر تيم انگليسي چلسي به ميدان رفت. اما اين مسابقه، بيشترين ميزان بيننده برنامه شبانه را در بين مردان 18 تا 54 ساله داشت.

ركورد قبلي بيشترين ميزان بيننده تلويزيوني يك مسابقه فوتبال در آمريكا مربوط به مسابقه بين تيم*هاي دي.سي يونايتد و سن خوزه در تاريخ 4 چهارم آوريل 1996 است كه در حدود يك و يك دهم ميليون بيننده داشته است.

گفتني است تعداد بينندگان تلويزيوني ديدار تيم*هاي لس آنجلس گالكسي و چلسي انگليس از ميزان بينندگان مسابقات تيم ملي فوتبال آمريكا ( به غير از مسابقات اين تيم در جام جهاني) نيز بيشتر است.

گفتني است شبكه ESPN امتياز پخش تعداد زيادي از مسابقات تيم لس*آنجلس كالگسي را از جمله دو مسابقه در ماه آگوست و سپتامبر و يكي در تاريخ هجدهم اكتبر را خريداري كرده است.

Comment

Working...
                                X