Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سرانجام رواديد جواد نكونام براي سفر به اسپانيا آماده شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، Noticias de Navarra در گزارشي با بررسي حضور جواد نكونام در تيم اوساسونا نوشت كه اين بازيكن ايراني از روز پنجشنبه (فردا) در تمرينات اين تيم اسپانيايي شركت مي‌كند.

در اين سايت خبري آمده است:« باشگاه اوساسونا با ارسال مدارك مورد نياز به سفارت اسپانيا در تهران، كار جواد نكونام را براي دريافت رواديد كامل كرد و اين بازيكن ايراني رواديدش را براي ورود به اسپانيا دريافت كرد تا پنجشنبه به تمرينات اوساسونا بيايد.

نكونام خود را براي ديدار اوساسونا برابر رن كه روز جمعه برگزار مي‌شود آماده مي‌كند.

نكونام تنها به زبان فارسي حرف مي‌زند، زباني كه در كشورهايي همچون تاجيكستان، افغانستان، گرجستاني و بخشي از هندوستان و پاكستان رواج دارد. به همين دليل بايد براي نكونام يك مترجم استخدام شود.»

Comment

• هامبورگ اعلام كرد كه قصد به خدمت گرفتن روي ماكاي و يا كلوديو پيزارو، مهاجمان بايرن مونيخ را ندارد، چرا كه آنها از نظر مالي بالاتر از تيم شمالي آلمان هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از اظهار نظر چند روز گذشته فرانتس بكن باوئر درباره‌ي احتمال فروش ماكاي به هامبورگ، شايعه‌هاي اين درباره قوت گرفته بود.

بكن باوئر در روزهاي گذشته گفته بود كه هامبورگي‌ها مي‌توانند پس از حضور نيستلروي در بايرن، يكي از دو مهاجم بايرن (ماكاي و يا پيزارو) را به خدمت بگيرند.

ديتمار بايرسدورفر، مدير ورزشي هامبورگ هم با اعلام وضع مالي تيمش اين جابجايي‌ها را دور از ذهن دانست و گفت:« اين جابجايي‌ها از نظر مالي واقع‌بينانه نيستند. ما نمي‌خواهيم ساختار مالي‌مان را به هم بريزيم.»

او با اين سخنان به شايعه‌هاي چند روز گذشته پايان داد.

اين در حالي است كه هامبورگ هنوز هم در به خدمت گرفتن مهاجم موفق نبوده است.

Comment

• سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران هدايت يك تيم دسته چهارمي ژاپن را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، والدير ويرا، سرمربي برزيلي تيم ملي ايران كه موفق شد با متوقف كردن استراليا با اين تيم به جام جهاني 98 فرانسه راه يابد، سرمربي يك تيم دسته چهارمي ژاپن شد.

روزنامه‌ي Nagano Elsa چاپ ژاپن، با انتشار اين خبر و همچنين ذكر سابقه‌ي اين مربي برزيلي، انتقال ويرا به اين تيم ژاپني را «شگفتي بزرگ» عنوان كرد.

ويرا در سال 1997 به مدت چهار ماه هدايت تيم ملي ايران را بر عهده گرفت و در سه بازي كه مربيگري ايران را در دست داشت، دو تساوي و يك شكست را در كارنامه‌ي خود بر جاي گذاشت.

Comment

• مسعود شجاعي نيز راهي امارات شد تا هم بازي رسول خطيبي در الشارجه شود البته وي اميدوار است راه كريمي و نكونام را طي كرده و به فوتبال اروپا برسد.

مسعود شجاعي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از حضور در تيم الشارجه راضي و خوشحالم، بازيكنان ايراني سابقه‌ي حضور در اين تيم را داشتند و نكونام از الشارجه راهي اروپا شد و خطيبي نيز در همين تيم بازي مي‌كند.

وي افزود: الشارجه تيم خوبي است و در فصل گذشته نيز نتايج قابل قبولي گرفته و بيشترين قهرماني را در رقابت‌هاي جام حذفي امارات داشته است.

ملي‌پوش ايراني تيم الشارجه يادآور شد: هدف اصلي من حضور در اروپا است و سعي مي‌كنم از ليگ امارات به فوتبال اروپا بروم.

وي در مورد حضور در تيم ملي ايران نيز گفت: من در كنار ساير بازيكنان تيم ملي تمرين كردم و سپس براي عقد قرارداد به امارات رفتم و در تست پزشكي اين باشگاه قبول شدم، پس از ديدار برابر سوريه نيز به امارات بازمي‌گردم تا در تمرينات الشارجه شركت كنم.

Comment

• اوساسونا از تيم‌های حاضر در ليگای اسپانيا تمام برنامه‌های خود را برای حضور در ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده معطوف داشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، اوساسونا، اين تيم شمالی اسپانيا که تيمی کوچک در ميان تيم‌های اسپانيايی به شمار می‌آيد, فصل گذشته به مقام چهارمی ليگا دست يافت و به عنوان آخرين تيم اسپانيا راهی مرحله مقدماتی (حذفی) ليگ قهرمانان اروپا شد.

اين تيم که از شهر پامپلونا در رقابت‌های اروپايی حاضر خواهد شد, زير نظر خوسه آنجل زيگاندا تمرين می‌کند. چرا که خاوير آگوئيره سرمربی موفق فصل گذشته‌ی اين تيم راهی اتلتيکو مادريد شده است. خبر ديگر برای اوساسونا آن است که «وبو» بازيکن کامرونی خط حمله‌ی اين تيم سوغاتی بهتر از بيماری «مالاريا» به اسپانيا نداشت. او که برای مرخصی به زادگاهش رفته بود، در آنجا دچار اين بيماری شد و اکنون در حالی که بيماری او بهبود نيافته است. راهی اسپانيا شده است.
            اوساسونا که در فصل نقل و انتقالات جواد نکونام بازيکن بيست‌وپنج ساله‌ی تيم ملی ايران و «فونت» مهاجم فصل پيش ويارئال را به خدمت گرفته است. چندی پيش روبرتو سولدادوی مهاجم را نيز از رئال مادريد به طور قرضی به خدمت گرفت.

Comment

• agha hich update roo teymoorian dari?
              pERSPOLIS

Comment

• تيم‌هاي فوتسال زير ‪ ۲۱سال ايران و ايتاليا دو ديدار دوستانه با يكديگر برگزار خواهند كرد.

اين دو ديدار شهريورماه امسال به صورت رفت و برگشت در تهران و رم برگزار خواهد شد.

اردوهاي آمادگي تيم زير ‪ ۲۱سال ايران تا انتخاب سرمربي جديد تعطيل خواهد بود.

پيش از اين ژورانديرو برزيلي مربيگري اين تيم را برعهده داشت اما اين مربي اوايل هفته جاري عازم برزيل شد و تا ماه آينده به تهران باز نخواهد گشت.

Comment

• باشگاه ابومسلم خراسان با انتقال آندرانيك تيموريان به باشگاه بولتون انگليس موافقت كرد.

ناصر شفق اظهار كرد: با توجه به اين‌كه تيموريان بازي‌هاي بسيار خوبي را در رقابت‌هاي جام جهاني براي تيم ملي كشورمان انجام داده بود و سطح فني برتر او در مقايسه با تيم‌هاي عربي، تصميم گرفتيم براي پيشرفت آندو و منافع ملي فوتبال ايران، از منافع باشگاه ابومسلم گذشته و با اين انتقال موافقت كنيم.

مديرعامل ابومسلم ادامه داد: ما موافقت خود را به مسوولان باشگاه بولتون اعلام كرده‌ايم و هفته‌ي آينده مدير اين باشگاه انگليسي براي عقد قرارداد به ايران سفر خواهد كرد.

وي از اعلام مبلغ قرارداد آندو با بولتون خودداري كرد و گفت: قرارداد او با مبلغي نسبتا خوب منعقد خواهد شد.

شفق در پايان از سفر تيموريان طي دو روز آينده به انگليس خبر داد.

تيموريان هفته‌ي پيش با حضور در باشگاه بولتون و پس از پشت سر گذاشتن آزمايش‌هاي پزشكي در آستانه‌ي عقد قرارداد با اين تيم ليگ برتري قرار گرفته بود اما به دليل به توافق نرسيدن بر سر مسائل مالي اين انتقال انجام نگرفت.

Comment

• نخستين روز از مسابقات تكواندوي قهرماني نوجوانان جهان در ويتنام با كسب مدال طلاي نادريان براي كشورمان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ در رقابت‌هاي امروزكه در اوزان سوم و چهارم برگزار شد، در وزن چهارم قسمت پسران، رضا نادريان كه پس از شكست حريفاني از كانادا، تاجيكستان، مكزيك و آمريكا به ديدار فينال راه يافت؛ او در اين ديدار با حساب 5 بر 4 «واساوات» تكواندوكار تايلندي، قهرمان آسيا در سال گذشته را شكست داد و نخستين مدال طلاي ايران را به نام خود ثبت كرد.

در پايان نخستين روز اين رقابت‌ها تيم تايلند با كسب يك مدال طلا و يك نقره در مكان نخست قرار دارد. تيم ايران نيز با يك طلا در جايگاه دوم است و قزاقستان با يك نقره مكان سوم را به خود اختصاص داده است.

تيم‌هاي كره جنوبي و آمريكا نيز هركدام با يك برنز مقام‌هاي چهارم و پنجم را كسب كرده‌اند.

نكته‌ي جالب توجه روز نخست اين رقابت‌ها، حضور آسيايي‌ها در فينال بود و هيچ نماينده‌اي از ديگر قاره‌هاي جهان نتوانست جواز حضور در ديدار نهايي را كسب كند.

در ديگر اوزان اين رقابت‌ها در وزن سوم مردان، تايلند قهرمان شد. در وزن سوم دختران نيز تايلند عنوان قهرماني را كسب كرد. در وزن چهارم همين قسمت نيز ويتنام عنوان قهرماني را به خود اختصاص داد.

در دومين روز اين رقابت‌ها و از فردا، حسين بيات در وزن اول در دور اول با حريفي از استراليا پيكار مي‌كند، سپس به مصاف نماينده‌ي فيليپين مي‌رود. در وزن دوم، بابك نوذري در دور اول با تكواندوكايي از افغانستان پيكار خواهد كرد و در دور دوم به مصاف حريف مصري مي‌رود.

در قسمت دختران و در وزن اول، دينا پوريونس در دور اول با حريفي از يونان روبه‌رو مي‌شود و در صورت پيروزي بر اين حريف با برنده‌ي تكواندوكاران تركيه و روسيه مصاف مي‌كند.

Comment

• مذاكره نكردم ولى انكار نمى كنم، آرى هان: به دايى اعتقاد دارم، ايران ورزشی
                      ايران ورزشى - هفته پيش نوشته بوديم كه سرمربى پرسپوليس براى تقويت خط حمله تيم خود چشم به حضور على دايى دوخته است.
                      كاپيتان سابق تيم ملى فوتبال كشورمان به احتمال فراوان پس از بازگشت آرى هان به ايران با او به صورت حضورى گفت وگو و شرايط لازم براى حضور در پرسپوليس را از زبان مرد هلندى و همه كاره قرمزها خواهد شنيد! آرى هان ديروز در گفت وگوى اختصاصى با ايران ورزشى در اين خصوص مى گويد: «على دايى مهاجم بسيار خوبى است كه مى تواند براى هر تيمى تأثيرگذار باشد. بر خلاف نظرات رايج، به عقيده من، دايى هنوز توانايى بازى كردن در سطح اول فوتبال ايران را دارد. ضربات سر دايى خطرناك است و او مى تواند به هر تيمى كمك كند.»
                      هان ادامه مى دهد: «دايى به خاطر تجربه بالايى كه دارد كمك حال هر تيمى خواهد بود. او هنوز هم بازيكن خطرناكى است.» به آرى هان گفتيم به اين ترتيب بايد منتظر حضور دايى در تيم تحت هدايت شما باشيم. درست است؟ كه سرمربى پرسپوليس پاسخ مى دهد: «بنده انكار نمى كنم كه به دايى اعتقاد دارم اما اگر قرار شود اين امر اتفاق بيفتد بايد با دايى مثل بازيكنان ديگر مذاكره كنيم اما تا به امروز هيچ صحبت خاصى بين باشگاه و اين مهاجم انجام نشده است و چيزى مشخص نيست.»
                      سرمربى پرسپوليس تعيين شرط و شروط براى حضور دايى در پرسپوليس از جانب خود را به شدت تكذيب مى كند و مى گويد: «اين مسأله اصلاً صحت ندارد. دايى يك بازيكن تحصيلكرده و با منطق است و اصلاً لزومى ندارد كه كسى بخواهد براى او شرط و شروط بگذارد.»
                      سرمربى پرسپوليس در ادامه در خصوص شكست ۲-۴ تيمش مقابل ويگان اتلتيك انگليس مى گويد: «طبيعتاً هيچ مربى دوست ندارد تيمش حتى در بازيهاى تداركاتى و دوستانه مغلوب شود اما من اين شكست ها را به فال نيك مى گيرم زيرا طى ۲ بازى مقابل لاتزيو و ويگان تيمم را به خوبى محك زدم.»

آرى هان در ادامه تأكيد مى كند: «بازى مقابل ويگان، بازى سنگينى بود. آنها از ۴-۳ مهاجم بسيار خوب سود مى بردند و شرايط تيمى مطلوبى داشتند. جداى از مسائل فنى، بازيكنان پرسپوليس با حضور در مقابل ۲ تيم خوب و مطرح اروپايى داراى اعتماد به نفس بالايى شدند.» مرد اول كادر فنى پرسپوليس ادامه مى دهد: «شاگردان من با حضور در چنين ديدارهايى ياد مى گيرند كه در جريان ۹۰ دقيقه بازى چطور بايد حركت كنند. آنها بازى بدون توپ را به خوبى فرا مى گيرند و جنگيدن تا پايان دقيقه ۹۰ را مى آموزند.»
                      هان در پايان مى گويد: «پرسپوليسى ها هرچه با تيم هاى بزرگ تر بازى كنند به نفعشان است. در اين بين نتيجه چندان مهم نيست و آموختن نكات ريز فوتبال حرفه اى اهميت دارد.»

Comment

• کليه‌ فعاليت‌های باشگاه پيروزی به حالت تعليق درآمد، ايسنا
                        - شاه‌حسينی: پرسپوليس بايد طلب ۵۷ ميليون تومانی امامی‌فر را بپردازد

خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
                        سرويس: ورزشی - فوتبال

هيات منصفه‌ی سازمان ليگ برتر کليه‌ی فعاليت‌های تيم فوتبال پيروزی (پرسپوليس) را به حالت تعليق درآورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)؛ هيات منصفه‌ی سازمان ليگ، دوشنبه‌ی هفته‌ی جاری در نشست انضباطی خود به شکايت عليرضا امامی‌فر از باشگاه پيروزی پرداخت و پس از پايان بررسی اين پرونده به اتفاق نظر کليه‌ی اعضا و به منظور پايبندی باشگاه پيروزی به آرای انضباطی فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوی کليه‌ی فعاليت‌های ورزشی اين باشگاه را به حالت تعليق درآورد.

عبدالرحمن شاه حسينی، رييس هيات منصفه‌ی سازمان ليگ به خبرنگار ايسنا گفت: به دليل اين که باشگاه پيروزی از اجرای رای اوليه‌ی هيات منصفه استنکاف کرده است فعاليت‌های اين باشگاه تا زمان پرداخت بدهی امامی‌فر در تعليق خواهد بود.

وی افزود: مبلغ طلب امامی‌فر از پرسپوليس ۵۷ ميليون تومان است و باشگاه پيروزی ملزم به پرداخت آن می‌باشد.
                        به گفته‌ی شاه حسينی، هم‌چنين رای شکايت خان محمدی از باشگاه پيروزی نيز تا اوايل هفته‌ی آينده صادر خواهدشد.

رييس هيات منصفه‌ی سازمان ليگ تاکيدکرد: هم‌چنين بر اساس تصميم هيات منصفه، ميلاد نوری بازيکن تيم فولاد خوزستان نيز آزاد اعلام شد و پرونده‌ی شکايت آژانس نقل و انتقالات از رضا عنايتی نيز همچنان مفتوح است.

Comment

• با عقد قرارداد يك ميليون دلارى آندرانيک تيموريان به تيم فوتبال بولتون انگلستان پيوست، ايران ورزشی
                          سرانجام آندو به جزيره رفت

ايران ورزشى- در روزهايى كه پيوستن بازيكنان ايرانى به تيم هاى اروپايى مثل يك كيميا شده است و فوتباليستهاى كشورمان از روى اجبار و نداشتن پيشنهاد از قاره سبز راهى امارات و حتى تيم هاى دسته دومى اين كشور شيخ نشين مى شوند، حضور جواد نكونام در تيم مطرح اوساسونا و آندرانيك تيموريان در تيم بولتون قطعاً باعث خوشحالى فوتبالدوستان ايرانى شده است. اين دو بازيكن به ويژه تيموريان كه جزو معدود خوب هاى تيم ملى ايران در جام جهانى آلمان بودند، با شايستگى نظر دو تيم از دو كشور فوتبال خيز اروپا را جلب كردند تا مردم ايران از اين به بعد ليگ هاى اسپانيا و انگليس را هم به مانند بوندس ليگا و سرى A و البته ليگ امارات جدى تر دنبال كنند. آندرانيك تيموريان هافبك ۲۳ ساله و آينده دار تيم ابومسلم كه دو هفته پيش براى شركت در وقت پزشكى تيم بولتون به اردوى اين تيم در سوييس رفته بود، سرانجام با اين تيم قراداد بست تا شايستگى هايش را اين بار در ليگ مطرح و جذاب انگليس نشان بدهد. تيموريان اگرچه از تست فنى« سام آلاردايس» سربلند بيرون آمده بود اما گفته مى شد مبلغ پيشنهادى پايين بولتون، مديران ابومسلم را از واگذارى اين بازيكن به تيم انگليسى منصرف كرده است. به هر ترتيب ابومسلمى ها با انتقال بازيكن موفق تيم شان به بولتون موافقت كردند.

امضاى قرارداد با مبلغى نه چندان بالا

سه شنبه شب مدير برنامه هاى آندو در جلسه اى در حضور « ناصر شفق» مدير عامل ابومسلم حضور يافت و پس از اينكه با او به توافق رسيد، قرارداد تيموريان با بولتون را امضا كرد تا آن را تحويل مديران تيم انگليس بدهد. آندرانيك با ابومسلم ۲ ساله است كه براى يك سال اول قرارداد مالى امضا شده است و تمديد قرارداد براى سال دوم منوط به توافق طرفين است. در رابطه با مبلغ قرارداد تيموريان فقط مى توانيم به اين نكته اشاره كنيم كه با توجه به پولى كه باشگاه هاى مطرح اروپايى به بازيكنان آسيايى مى پردازند، ابومسلم و آندو مبلغ خيلى پايينى دريافت نكرده اند! هر چند كه مبلغ اين قرارداد مى توانست بالاتر و بهتر باشد. ضمن اينكه يك مبلغ موثق در باشگاه ابومسلم معتقد است كه با توجه به اينكه تيموريان يكى از آماده ترين بازيكنان حال حاضر ايران است، ابومسلم مى توانست او را به مبلغ بالايى به باشگاه هاى اروپايى واگذار كند و بهترين تيم شهرستانى ليگ برتر در فصل گذشته ضرر كرده است!

شفق: آينده آندو براى ما مهم بود

« ناصر شفق» مدير عامل باشگاه ابومسلم در خصوص انتقال تيموريان به بولتون مى گويد:« از آنجا كه نمى خواستيم آينده اين بازيكن خوب و خلاق خراب شود على رغم پيشنهاد مالى نه چندان بالاى بولتونى ها، با انتقال تيموريان موافقت كرديم.» تيموريان نيز از اينكه فصل آينده در يكى از مطرح ترين ليگ هاى اروپا بازى مى كند ابراز خوشحالى مى كند و مى گويد:« از آقاى شفق تشكر مى كنم كه با انتقال من به بولتون موافقت كرد. اميدوارم بتوانم در ليگ برتر انگليس با بازيهاى خوب نام ايران را مطرح كنم.»

برگه تسويه حساب هم صادر شد

و در پايان اينكه ماليات مبلغ قرارداد تيموريان ديروز پرداخت و تسويه حساب مالى اين بازيكن براى باشگاه بولتون صادر شد تا دومين بازيكن ايرانى جزيره بدون مشكل قراردادش را ثبت كند. تيم جديد پسر خوش اخلاق فوتبال ايران كه ديشب به انگليس رفت يك ماشين و يك دستگاه سوئيت در اختيار او قرار داده است تا آندو با خيال راحت براى فوتبال ايران افتخارآفرينى كند.

Comment

• كريم باقرى در گفتگو با صدای آلمان: ترجیح می‌دهم جايم را به جوانترها بدهم
                            تيم فوتبال پرسپوليس تهران هم اكنون در اردوى تداركاتى خود در اتريش به سر مى‌برد. اين تيم در پى دست يافتن به آمادگى مطلوب براى شركت در ليگ برتر ايران است. كاپيتان اين تيم كريم باقرى كه از برجسته‌ترين چهره‌هاى فوتبال ايران در ۱۲ سال اخير است و به زودى براى هميشه از تيم ملى خداحافظى مى‌كند، در گفتگويى با دويچه وله از جمله به مشكلات مالى تيم پرسپوليس و بدهكاريهاى اين باشگاه به چند تن از بازيكنان خود مى‌پردازد.

مصاحبه‌گر: فريد اشرفیان

با سلام خدمت آقای کریم باقری، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تهران و تشکر از شما برای این گفتگو با دویچه‌وله‌ـ صدای آلمان. آقای باقری شما یکی از برجسته‌ترین چهره‌های فوتبال ایران در دهسال اخیر هستید. شما چندین سال در بوندس لیگا در تیم «آرمینیا بیلفد» بازی کردید، سپس در انگلستان در تیم «چارلتون» بودید. اما خیلی زود در سن ۲۸ سالگی از تیم ملی فوتبال در ایران خداحافظی کردید. چرا به این زودی شما خداحافظی کردید؟

کریم باقری: خوب خداحافظی بخاطر این بود که دیگر خیلی وقت بود در تیم ملی ایران بازی می کردم، نزدیک ۹ـ ۸ سال بود که داشتم بازی می‌کردم و بعدهم آن انگیزه‌ای را که قبلا داشتم دیگر نداشتم و اردوهای طولانی مدت، بازیهای زیاد باعث خستگی‌ام شده بود. برای همین در این مقطع ترجیح دادم که جایم را به جوانترها بدهم. درست است که خودم هم جوان بودم، ولی خوب جایم را دادم به آنهایی که پشت خط هستند که استفاده بکنند. در واقع بیشتر بخاطر همین بود و چیز خاصی نبود.

و از وقتی که از تیم ملی خارج شدید، تا حالا روند تیم ملی را از دورادور چگونه می‌توانید ارزیابی کنید؟

کریم باقری: بهرحال هر سال تیم ملی‌مان یک تغییر و تحولاتی دارد. همانسال هم که من آمدم بیرون همینجوری بود و آنهایی که پشت خط بودند آمدند بازی کردند با یک مربی جدید. الان نزدیک ۵ـ۴ سالی هست که من نبودم. جوانها آمدند بازی کردند و خوب هم بودند. بازیکن‌های خوبی توی تیم ملی پیدا شده‌اند که بازی کردند و خوب هم بازی کردند و در کارهایشان هم موفقیت‌هایی داشتند، هم در تیم ملی و هم در باشگاههایشان. و این روند هم ادامه دارد. ما در ایران بازیکن های خوبی داریم که می‌توانند جایگزین آن نفراتی باشند که چندین سال است در تیم ملی دارند بازی می‌کنند و می‌توانند به‌نحو احسن جای آنها را پر کنند.

چندماه قبل از شروع مسابقات جام جهانی گفته بودید که با کمال میل در خدمت تیم ملی در جام جهانی خواهید بود، اگر برانکو شما را دعوت بکند. حالا برانکو کنار رفته و آقای امیر قلعه نویی سرمربی جدید تیم ملی شما را دعوت کرده است. بیشتر راجع به این مسئله توضیح بدهید لطفا؟

کریم باقری: راستش آن مقطعی که گفتم اگر تیم ملی به من احتیاج دارد که بازی کنم، بیشتر روی این قرار بود که من نقشی در باشگاهها داشتم و بنحو احسن خوب بازی می‌کردم. هم از نظر بدنی خوب بودم و هم از نظر فکری و روانی و در آن مقطع فکر کردم می‌توانم کمک تیم ملی باشم. ولی خوب آنها هم نظرشان این بود که من اگر کنار باشم بهتر است و از آن نفراتی که دارند می‌توانند استفاده بکنند. و همینطور هم بود. آنها با همان نفرات ادامه دادند و بازیهایشان را هم انجام دادند. الان هم، خوب، مربی‌های جدید و کادر جدید آمده‌اند و از من هم دعوت کرده‌اند که در تیم ملی بازی بکنم. ولی من بازهم در این مقطع صلاح می‌دانم که آن نفراتی که واقعا شایسته هستند و دور مانده‌اند از تیم ملی، آنها بیایند در تیم ملی بازی بکنند. و چون اول راه ما مقدماتی‌‌ها را داریم، مقدماتی‌های جام ملتهای آسیا، مقدماتی‌های جام جهانی را داریم، آسیایی‌ها را داریم و در این چهار سال، یعنی تا ۲۰۱۰ می‌توانیم یک جوان را پرورش بدهیم که بتواند بدرد تیم ملی بخورد. درهرحال از مربی‌ها تشکر می‌کنم که اسم مرا اعلام کردند در تیم ملی، ولی من ترجیح می‌دهم که کنار باشم و جا بدهم به آن جوانترها که پشت خط مانده‌اند تا آنها استفاده بکنند.

آقای باقری شما فوتبال حرفه‌ای بوندس لیگا در آلمان را دیدید، فوتبال حرفه‌ای انگلستان را هم دیدید. الان فوتبال ایران را هم می‌شود گفت حرفه‌ای شده، برای اینکه مثلا تیم پرسپولیس سرمایه‌گذاری کرده روی مربی صاحب نام «آری هان» و همچنین اردوی گرانقیمت در اتریش. از طرف دیگر پرسپولیس هنوز کلی حقوق چندتن از بازیکن‌هایش را بدهکار است که مثلا آقای امامی‌فر که حتا در این مورد به فیفا شکایت کرد. این نکته یک مقدار عجیب و غریب به نظر می‌رسد. آیا شما با این مشکلات برخورد کرده‌اید؟
                            کریم باقری: حرفه‌ای که تیم ما شده، منتها باز خیلی مشکلات دارند. بخاطر اینکه بودجه خوب در اختیار ندارند و مخصوصا این دو تیم پرسپولیس و استقلال که در هر حال دو باشگاه قدیمی و پرتحرک هستند از این مسئله رنج می‌برند، بخاطر مشکلات مالی. ولی خوب، از این طرف هم دارند کار می‌کنند و مربی‌های خوبی گرفتند، بازیکن‌های خوبی را گرفتند و یک اردوی خوب هم، الان که می‌بینید، در اتریش برگزار کردند و اینها خوب و مفید است. ولی روی هم رفته اینها هر سال مشکلاتی به لحاظ مالی دارند و فعلا هم کامل و خوب حل نشده. ما امیدواریم برای این بازیکن‌ها مخصوصا این مشکلات در آینده نزدیک و بصورت کامل حل بشود و آنهایی که حق و حقوق‌شان را نگرفته‌اند، بازیکن‌های قبلی و جدید، با شرایط خوب بتوانند به حق و حقوق‌شان برسند که راحت‌تر هم بتوانند بازیهایشان را دنبال بکنند.

شما هم هنوز طلب حقوقی دارید؟

کریم باقری: نه، نه! من تمام حق و حقوق‌ام را گرفتم و مشکلی هم در رابطه با مسایل مالی ندارم.

تا چند سال دیگر در پرسپولیس بازی می‌کنید؟

کریم باقری: من جدیدا یک قرارداد ۲ ساله امضا کرده‌ام و ۲ سال هم با پرسپولیس هستم.

Comment

• سومين روز مسابقات تكواندوي قهرماني نوجوانان جهان در ويتنام با كسب يك مدال نقره براي تيم كشورمان به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در رقابت‌هاي امروز (جمعه) كه در اوزان پنجم و ششم برگزار شد، در وزن پنجم قسمت پسران، سعيد تفهمي با از پيش رو برداشتن حريفاني از كرواسي و صربستان، در دور سوم حريفي از بحرين را 8 بر 4 شكست داد و راهي مرحله‌ي نيمه نهايي شد.

او در اين مرحله ابتدا حريف آمريكايي را 4 بر 2 از پيش رو برداشت. سپس در ديدار ماقبل فينال، با حساب 4 بر صفر تكواندوكايي از كانادا را مغلوب ساخت تا به ديدار فينال راه پيدا كند. تفهمي در ديدار فينال با نتيجه‌ي نزديك 4 بر 3 بازي را به حريف قدرتمند خود جين سونگ واگذار و مدال نقره را كسب كرد.

در اين وزن، تكواندوكاراني از تركيه و كانادا به طور مشترك در جايگاه سوم قرار گرفتند.

در وزن ششم قادر احمدي پس از يك دور استراحت، در دور دوم حريف فيليپيني را شكست داد، در دور سوم حريف بلاروس خود را 4 بر يك از پيش رو برداشت و در دور چهارم با نتيجه‌ي نزديك 3 بر 2 مغلوب نماينده‌ي كشور اردن شد تا از دور رقابت‌ها حذف شود.

در اين وزن تكواندوكايي از فرانسه قهرمان شد؛ نماينده‌ي آذربايجان در جاي دوم ايستاد، تكواندوكاران كانادا و اردن نيز مشتركا در جاي سوم قرار گرفتند و مدال برنز را كسب كردند.

در قسمت دختران نيز سوسن حاجي‌پور در همان دور اول با شكست برابر حريف كره‌اي از دور رقابت‌ها حذف شد.

در پايان روز سوم اين رقابت‌ها تيم كره جنوبي با كسب دو مدال طلا، يك نقره و يك برنز در صدر ايستاده است، تيم تايلند با يك طلا و دو نقره در جايگاه دوم قرار دارد و تيم ايران با يك طلا و يك نقره بالاتر از قزاقستان با همين تعداد مدال‌ها در جاي سوم ايستاده است.

هم‌چنين فردا در چهارمين روز اين رقابت‌ها كه در اوزان هفتم و هشتم برگزار مي‌شود، در وزن هفتم سيد محمد رفيعي پس از يك دور استراحت، در دور دوم با برنده‌ي تكواندوكاراني از سنگال و بلاروس پيكار خواهد كرد.

در وزن هشتم نيز بهمن نظري در دور اول استراحت دارد. سپس به مصاف حريفي از كانادا مي‌رود.

در وزن هشتم دختران نيز پريسا فرشيدي به مصاف حريف خود مي‌رود.

Comment

• آندرانيك تيموريان امروز بعدازظهر براي عقد قرارداد دو ساله در باشگاه بولتون حاضر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا به نقل از يك مقام آگاه نوشت:« تيموريان امروز از تهران و از طريق امارات به منچستر پرواز مي‌كند و از آنجا به بولتون مي‌رود تا توافق با باشگاه بولتون را نهايي كند. اگر او پاي قرارداد را امضا كند بعد از ناكاتا كه به تازگي خداحافظي كرد و علي حبسي دروازه‌بان عماني، سومين بازيكن آسيايي باشگاه بولتون خواهد بود.

بازيكن ملي‌پوش ايراني دو هفته پيش براي تست آمادگي به انگلستان رفته بود و بعد از سه روز به تهران بازگشت اما، مديرعامل ابومسلم در اوايل هفته اعلام كرد كه دو باشگاه به توافق كلي رسيده‌اند و به رغم مبالغ بيشتري كه چند باشگاه عربي پيشنهاد داده‌اند، تيموريان به بولتون مي‌رود.

بنابر ادعاي منبع نزديك به دو طرف، مبلغ قرارداد بولتون پانصد هزار پوند انگلستان است و آندو پس از مراحل اداري فردا تمريناتش را آغاز خواهد كرد.

اين در حالي است كه سام آلارديس، مربي بولتون تاكنون اظهار نظري در اين باره نكرده است. آلارديس به دنبال بازيكنان جديدي است و به همين دليل چهارشنبه شب براي تماشاي بازي نيكولاي ژيژيچ، مهاجم بلند قد كرانا صربستان به اسكاتلند رفته بود تا مسابقه اين تيم در مرحله‌ي انتخابي ليگ قهرمانان اروپا را در كرك سيتي ايرلند از نزديك مشاهده كند.

آندرانيك تيموريان، بازيكن مسيحي تيم ايران پس از سه بازي اين تيم در جام جهاني پديده شد و نظر مربيان بولتون را جلب كرد.

تيموريان 22 ساله كه در رده‌هاي مختلف سني ايران بازي كرده در بازي‌هاي كشورهاي اسلامي بازيكن كليدي تيم زير 23 ساله‌هاي ايران شد و در شهريور سال گذشته براي نخستين بار پيراهن تيم ملي را در ديدار برابر ليبي به تن كرد.

او تا به حال ده بازي ملي انجام داده و بنابر قوانين انگلستان شرايط ورود به ليگ برتر را ندارد. طبق قوانين انگلستان بازيكنان غير اروپايي در صورتي مي‌توانند اجازه كار در اين كشور را دريافت كنند كه در دو سال اخير در هفتاد و پنج درصد بازي‌هاي ملي كشور خود شركت داشته باشند. هر چند كه با درخواست يك باشگاه و به شرط موافقت كميته‌ي استيناف اين مانع قابل چشم پوشي است.

بولتون جزو آن دسته از باشگاه‌هايي است كه در بازار نقل و انتقال بازيكنان، استراتژي متفاوتي دارد و با جذب بازيكنان ارزان قيمت تيمي را براي مسابقات آماده مي‌كند كه بيشتر از آنچه پر ستاره باشد، قدرت جنگندگي بالا دارد و به همين دليل براي بزرگاني چون آرسنال يا منچستر يونايتد دردسر هميشگي به حساب مي‌آيد. با اين اوصاف بود كه ناكاتا يا بورگتي سرشناس‌ترين بازيكنان فصل پيش بولتون به حساب مي‌آيند.

ماني جزمي، خبرنگار ايراني مقيم انگلستان دراين باره گفت:« اما، در اين ميان باز هم آندرانيك با بقيه فرق مي‌كند. او جزو معدود بازيكنان ليگ برتر است كه از كشوري آسيايي مستقيم به اينجا مي‌آيد. معمولا انگليسي‌ها چنين اعتمادي به بازيكنان گمنام ندارند. به عنوان نمونه ناكاتا از ايتاليا به اينجا آمد يا دروازه‌بان عماني از باشگاه‌هاي نروژ آمد و اينجا ذخيره شد. حتي آرسنال از مدرسه فوتبال خود در ساحل عاج بازيكني به اينجا نياورده است مگر آن كه يكي - دو فصل در كشوري اروپايي مثل بلژيك يا جاي ديگر خود را نشان بدهند. اما، آندو مستقيم از ايران آمده كه اين اتفاق مهمي است.»

به گزارش ايسنا، در صورت نهايي شدن عضويت تيموريان، او هفدهمين مليت خارجي را به باشگاهي خواهد برد كه پر از بازيكنان خارجي است.

البته هنوز باشگاه بولتون واندررز اين توافق را به صورت رسمي تاييد نكرده است. دني روبن، مسوول رسانه‌هاي باشگاه بولتون، به سايت AFC گفت:« تيموريان اينجا بود و آزمايش‌هاي پزشكي را پشت سر گذاشت و من خبر تازه‌اي درباره‌ي قرارداد او با باشگاه ندارم.»

Comment

Working...
                                X