Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• تيم ملي فوتبال جوانان ايران در جام قهرماني آسيا در هند با وجود دو پيروزي و يك شكست از اين رقابت*ها كنار رفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جوانان ايران در ديدار دوم برابر كره*ي شمالي ناباورانه شكست پنج بر صفر را پذيرفتند. پس از اين شكست شايعه*هايي نظير خستگي بازيكنان پيرامون تيم آلبرتو اليويرا شنيده شد. رنه سيموئز، سرمربي تيم اميد كه از نزديك شاهد عملكرد نماينده فوتبال ايران بود در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا درباره*ي اين شايعه*ها و عملكرد تيم اظهار نظر كرد.

سيموئز گفت:« اليويرا، مربي بزرگي و انسان بي*نظيري است. او تنها مدت سه ماه اين جا بوده است و تنها در ديدارهاي دوستانه جوانان برابر چين و امارات حضور داشته است. اليويرا تنها به اندازه چهار بازي از تيم شناخت داشت و همه بازيكنانش را در اختيار نداشت. من تنها كسي بودم كه تيم را بسيار خوب مي*شناختم. اما، به دليل بيماري فرزندم مجبور شدم كه به برزيل بروم. اوليويرا تنها بود و بايد درباره*ي چند بازيكن با توجه اطلاعاتش تصميم مي*گرفت. هنگامي كه بازگشتم، نتوانستم چندان كمك كنم چرا كه او تيمش را انتخاب كرده بود.»

سيموئز به خستگي بازيكنان به سبب تمرين سخت كه از سوي دستيار ايراني اليويرا مطرح شد، اين چنين پاسخ داد:« تمرين*هاي تاكتيكي بود و بازيكنان بيشتر وقت تمرين را هم در حال قدم زدن بودند. مشكل اين است كه زندگي به سرعت تغيير مي*كند. اما، بعضي از مردم در گذشته مي*مانند! آنچه رخ داد اين بود كه تيم مجبور شد نود دقيقه براي شكست دادن تاجيكستان مبارزه كند و اين كار را انجام داد. برابر كره*ي شمالي، تيم آماده بود تا بازي خوبي را به نمايش بگذارد اما، آنها سه گل زود هنگام دريافت كردند و مجبور شدند بار ديگر مبارزه كنند. آنها تعادل احساسي*شان را از دست دادند. عملكرد وحشتناكي بود. اگر خستگي مشكل ما بود، بايد در پايان بازي بوجود مي*آمد نه در شروع آن. اين اظهارنظرها مفهومي ندارند. براي آنچه رخ داد توضيحي وجود ندارد. تيم را در ديدار ژاپن ببينيد. چگونه يك تيم خسته يا بد مي*توانند، اين چنين بازي كند. متاسفانه شكست خورديم و بايد سرزنش*ها را بپذيريم. من هم يكي از كساني هستم كه بايد سرزنش شوم.»

Comment

• امير قلعه*نويى که جزو نسل مربيان جوان در فوتبال ايران محسوب مى*شود و در فصل گذشته ليگ برتر فوتبال با استقلال تهران قهرمان ايران شد، اکنون مسابقات مقدماتى جام ملتهاى آسيا را با موفقيت پشت سر گذاشته و با تيم ملى فوتبال ايران به مرحله نهايى اين پيکارها صعود کرده است.

به گزارش ايسنا، وى در گفت*وگويى با صداى آلمان از وضعيت تيم ملى فوتبال ايران پس از مسابقات جام جهانى، تعغيرات انجام گرفته و برنامه*هاى تيم ملى سخن مى*گويد.

دويچه*وله: شما حدود سه ماه است كه سرمربى تيم ملى فوتبال ايران هستيد. اين مدت را چطور ارزيابى مي*كنيد؟ با چه مشکلاتى برخورد کرده*ايد و در اين سه*ماه به چه نتيجه*اى رسيده*ايد؟

امير قلعه*نويى: خب، تيم ملى بعد از جام جهانى با نتايجى که بدست آورده بود، شرايط مطلوبى نداشت. ما طى جلساتى که با مسئولين داشتيم وضعيت را تشريح کرديم و زمان کمى هم داشتيم، براى اين که بازى مقدماتى جام ملت*هاى آسيا بود، از آن طرف هم ليگ تعطيل بود و شرايط مناسبى وجود نداشت. خوشبختانه لطف خدا شامل حال*مان شد و با برنامه*ريزى و همت خود بچه*ها توانستيم با يک برنامه بسيار خوب امتيازات لازم را بگيريم و تيم ملى تا حدودى وضعيت مطلوبى پيدا کرده،* ولى من اعتقاد دارم جايگاه تيم ملى ما اينجا نيست و پتانسيل بسيار بالايى داريم و بهتر از اين هم مى*توانيم بازى کنيم.

* بعد از جام جهانى تيم ملى فوتبال آشفته بود. شما براى رفع بحران چه قدم*هايى برداشتيد؟

- ببينيد، همانطور که شما اشاره كرديد، بچه*ها از نظر روحى ـ روانى شرايط بسيار خوبى نداشتند، حتا بعضى از لژيونرها که در آلمان بازى مى*کردند فوتبال*زده شده بودند و به*قولى مى*خواستند از تيم ملى خداحافظى کنند. ما آمديم بيشتر روى بخش روانى بچه*ها کار کرديم. من خودم با تک تک بچه*ها تماس گرفتم،* از وضعيت تيم ملى گفتم، از عرق ملى گفتم و خوشبختانه همه*شان دارند کار مى*کنند و زحمت مى*کشند و خدا را شکر شرايط هم خوب است. ولى ما نبايد از اين غافل بشويم که ما جا داريم همه بهتر از اين بازى کنيم و هم بهتر از اين نتيجه بگيريم. يکى از مشکلات عمده ما در آن موقع اين بود که ليگ تعطيل بود و بچه*ها هم از نظر روحى، هم از نظر آمادگى جسمانى و هم از نظر فنى در شرايط خوبى نبودند،* ولى خوشبختانه الان هم ليگ* هست و هم آن مسايل روحى روانى و با امتيازاتى که بدست آورديم آن مشکلات هم تا حدودى حل شده است.

* همانطور که شما هم اشاره کرده*ايد، مشکل روحى روانى باعث شده بود که تيم ملى در جام جهانى فاقد انسجام تيمى باشد. بجز اين نکات روحى روانى، از نظر تاکتيکى و تکنيکى چه تغييراتى داديد؟

تغييرات عمده* را ما در چيد*مان داديم، در نفرات زياد تغييرات نداشتيم. يک مقدار تاکتيک تيمى را عوض کرديم و يک مقدارى هم بحث مديريت بهره*بردارى بچه*ها بود كه با يکى دو جابجايى، مثلا براى نصرتى. او معمولا در دفاع چپ بازى مى*کرد که به نظر من او آنجا قابليت بازى ندارد. ما از او يا به عنوان مدافع پوششى و يا مدافع يارگير که واقعا خوب کار کرد، استفاده نموديم. يعنى ما هم تغيير تاکتيک داديم و هم مقداري از نفرات در همان تغيير تاکتيک، جابجايى انجام داديم، ولى در اصل نفرات همان بازيكنانى هستند كه در جام جهانى هم بودند.

* اين تغيير تاکتيک را شفافتر توضيح بدهيد؟ آقاى برانکو ايوانكوويچ مثلا با سيستم 1-3-2-4 بازى مى*کرد. شما چه تغييراتى داديد؟

- با توجه به اين که آقاى برانکو با يک دفاع خطى بازى مى*کرد، اعتقاد بنده اين است که اولا تيم ما نبايد گل بخورد. من آمدم با 3 مدافع مرکزى که يکي*شان پوششي*ست بازى کردم. الان شما اگر در بازي*هايى که تحت نظر من انجام شده، دقت کنيد، مي*بينيد كه ما در 7 بازى 2 گل خورده*ايم و اين آمار بسيار خوبى*ست. يعنى چيزى حدود 340 دقيقه است كه گل نخورديم و ضعف*هاى ساختار دفاعى را تاحدودى برطرف کرديم و بعد از آن دنبال اين هستيم که انشااله هم خوب بازى کنيم و هم گل*هاى بيشترى بزنيم. يعنى عمده کار ما اين بود که نظام دفاعى و ساختار دفاعى را بهتر کرديم.

* خيلى*ها مى*گويند اين سيستمى که الان شما ارائه مى*دهيد، يعنى سيستم 2-5-3 براي دوران گذشته است که مطابق تاکتيک امروزه نيست. نظر شما در اين رابطه چيست؟

- خب، نظر آن دوستان براى ما قابل ارزش است،* ولى اعتقاد من اين است که اين سيستم سيستم بسيار خوبي*ست و بعد هم در نهايت سيستم بازى نمى*کند، بازيکنان هستند كه بازى مى*کنند و ما چه در استقلال و چه در اين چندتا بازى در تيم ملى با اين سيستم موفق بوديم. مهم، موفقيت تيم ملى است، نه سيستم! ما با هر سيستمى که موفقيت بدست بياوريم، به نظر من کار رو به جلويى است.

* بله. يکى از ايرادهايى که به آقاى برانکو گرفته مى*شد اين بود که ايشان اصلا هيچ شانسى را به بازيکن*هاى ديگر نمى*دهد. حالا با آمدن شما چه تغييراتى در اين زمينه رخ داده؟

- به نظر من اين سوال زياد جاى بحث کردن ندارد. چون ما عملا نشان داده*ايم که هر بازيکنى که شايستگى و قابليت داشته باشد، مى*تواند در تيم ملى حضور داشته باشد. خيلى از جوانها را، شما ديديد، ما آورديم، حفظ شان کرديم و بهشان بازى داديم و خصوصا در تورنمنت*ها و اردو ما بيشتر سرمايه*گذاري*مان روى جوانها بود. يعنى مى*خواهم بگويم در زمانى که من هستم ليست سياهى وجود نخواهد داشت.

* به مسئله لژيونرها هم بپردازيم. شما در ليست اول*تان که 40 نفر در آن بودند، تقريبا تمام اسکلت تيم برانکو را دعوت کرده بوديد و از ليگ ايران هم بازيکن*هاى جديدى را دعوت کرده بوديد، اما نام فريدون زندى در آن نبود. چرا؟

- ببينيد، من اعتقاد دارم فريدون بازيکن بسيار خوبى است و بالاخره همين که آمده در تيم ملى ايران بازى کرده، من* واقعا خوشحال شدم که اين جوان برومند ايرانى روى مملکت*اش تعصب دارد. ولى شما مى*دانيد، فريدون الان مثل گذشته نيست، حتا اكنون در يک تيم دست دوم بازى مى*کند و هنوز بازيکن فيکس نشده. شما مطمئن باشيد فريدون زندى اگر يک شرايط ايده*آل در آلمان پيدا بکند، حتما جزو دعوت*شده*ها خواهد بود. فريدون آن بازسازى خودش را انجام بدهد، به شرط اين بازسازى حتما دعوتش مى*کنيم و مدنظر ما هم هست.

* آقاى قلعه*نويى درباره بازى آخر تيم ايران در مرحله مقدماتى پيکارهاى جام ملت*هاى آسيا صحبت بکنيم: ديدار ايران در مقابل کره جنوبى در تهران. وضعيت تيم و بازى را چگونه مى*بينيد؟

- همانطور که مطلع هستيد، تيم کره دارد با تمام بازيکن*هايش مى*آيد. خب، ما هم چون بازى خانگى داريم مترصد اين هستيم که با يک بازى خوب سه امتياز را بگيريم که بعنوان سرگروه صعود کنيم. تيم کره هم تيم خوبي*ست. بالاخره تشکيلات و برنامه*ريزي*شان از ما خيلى جلوتر است. بايد اين را قبول کنيم، ولى بازى و پتانسيل فنى تيم ما از آنها بالاتر است.

Comment

• مربي پيشين تيم فوتبال استقلال گفت: با مشكلات و ضعف*هايي كه استقلال دارد بي*شك اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز با مشكل روبرو خواهد شد.

پرويز مظلومي درباره*ي وضعيت كنوني استقلال به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بي*ترديد استقلال براي حضوري شايسته و قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا نياز به تقويت بيشتري دارد، با شرايط كنوني و ضعف*هاي فني مختلفي كه اين تيم در حال حاضر دارد بي*شك نمي*توان انتظار درخشش و موفقيت از اين تيم داشت.

وي ادامه داد: استقلال در اين فصل حتي در ديدارهاي كه موفق به شكست حريفان خود شده دچار مشكلات متعدد تاكتيكي و عدم هماهنگي كافي بوده و كارشناسان نيز بارها بر اين موضوع تاكيد كرده*اند. اگر اين نقاط ضعف برطرف نشود استقلال نمي*تواند نماينده*ي شايسته*اي براي فوتبال ايران بوده و انتظاري كه هواداران از اين تيم دارند برآورده نخواهد شد. بايد توجه داشت كه حضور در ليگ قهرمانان آسيا برنامه اصولي*تري را مي*طلبد چرا كه حريفان آسيايي به هيچ عنوان قابل مقايسه با تيم*هاي باشگاهي داخلي نيستند و سطح اين رقابت*ها نيز بسيار بالاست.

مظلومي با اشاره به شكست استقلال مقابل پرسپوليس تاكيد كرد: به همان اندازه كه بزرگ كردن بيش از اندازه اين شكست درست نيست، دست كم گرفتن و بي*اهميت جلوه دادن آن نيز به صلاح استقلال نخواهد بود. دست*اندركاران و مسوولان باشگاه بايد از اين شكست درس گرفته و براي بهبود وضعيت تيم خود تلاش كنند.

وي افزود: ضعف*ها و فقر تاكتيكي استقلال به وضوح قابل مشاهده است. آنچه در ديدار برابر پرسپوليس كاملا به چشم آمد اين بودكه اصولا چيزي به عنوان تاكتيك در استقلال وجود نداشت. بازيكنان استقلال به هيچ عنوان در زمين مسابقه هماهنگ نبوده و خبري از كارهاي تركيبي در اين تيم نبود. تيمي كه به دنبال پيروزي است بايد براي تمامي دقايق بازي برنامه داشته و از ابتداي مسابقه هدفمند بازي كند. اين گوشه*اي از مشكلات فني است كه تيم استقلال در اين فصل با آن روبرو بوده و اگر در ماه*هاي آينده برطرف نشود آينده اين تيم پرطرفدار در آسيا تاريك خواهد بود.

مربي پيشين استقلال يادآور شد: استقلال با وجود در اختيار داشتن مهره*هاي با تجربه و بزرگ در بعضي نقاط دچار كمبود بازيكن است. نبود يك مهاجم گلزن و تمام كننده مانند عنايتي و همچنين يك هافبك طراح و بازي*ساز مانند جباري بزرگ*ترين ضربه را به استقلال زده است. به همين دليل اين تيم در خط هافبك و فوروارد دچار ضعف*هاي اساسي است كه بي*ترديد در مصاف با حريفان قدرتمند آسيايي بيشتر به چشم خواهد آمد. مسوولان باشگاه استقلال بايد از همين امروز براي جذب يك يا دو بازيكن خارجي وارد مذاكره شده و تيم خود را تقويت كنند.

مظلومي درباره*ي وضعيت كادر فني استقلال به ايسنا گفت: مرفاوي يكي از متعصب*ترين اعضاي خانواده استقلال محسوب مي*شود كه در دوران بازي و همچنين دوران مربيگري زحمت*هاي بسياري را براي اين تيم كشيده است. او نقش زيادي در قهرماني استقلال در فصل گذشته داشته و علاوه بر آن پس از حدود 3 سال نشستن بر روي نيمكت استقلال آشنايي كامل با فضاي حاكم بر اين تيم دارد. اما پس از حضور قلعه*نويي در تيم ملي مرفاوي به يك باره احساس تنهايي كرد و فشار رواني زيادي را متحمل شده است. شايد اگر اين اتفاق به يك باره رخ نمي*داد مرفاوي آرام آرام با شرايط جديد هماهنگ*تر مي*شد.

بازيكن اسبق استقلال تصريح كرد: اكنون حضور يك مربي با تجربه و با دانش در كنار مرفاوي به تقويت كادر فني اين تيم منجر خواهد شد. سرمربي استقلال نيازمند مشورت و همفكري بيشتري است تا بتواند در آرامش به هدايت تيم خود بپردازد. انتخاب قلعه*نويي به عنوان مدير فني از اين نظر بسيار خوب و مناسب است اما، بايد توجه داشت كه قلعه*نويي مشغله بسياري را در تيم ملي داشته و نمي*تواند به صورت تمام وقت در كنار استقلال باشد. اگر اين امكان مهيا شود بي*ترديد كمك بزرگي به استقلال خواهد شد.

مظلومي در پايان خاطر نشان كرد: اميدوارم كه مشخص شدن وضعيت مديريتي باشگاه مشكلات موجود استقلال برطرف شده و اين تيم از افتخارات و عناوين خود در آسيا به طرز شايسته*اي دفاع كند.

Comment

• تماشاگر نماها بعد از بازي دو تيم استقلال و پرسپوليس به 180 دستگاه اتوبوس شركت واحد خسارت وارد كردند.

به گزارش سرويس «شهري» ايسنا كارشناسان شركت واحد اتوبوسراني خسارت اوليه وارد شده به 180 دستگاه اتوبوس ياد شده را بيش از 170 ميليون ريال برآورد كرده*اند.

مدير روابط عمومي شركت واحد در اين رابطه اظهار كرد: متاسفانه تخريب اموال شركت واحد بعد از مسابقات حساس اين چنيني به يك روند عادي تبديل شده كه عدم اتخاذ تصميم قاطع از سوي مسؤولين ذيربط موجب جري*تر شدن تماشاگرنماها و تشديد تخريب اموال عمومي شهر شده است.

وي افزود: تداوم اين روند از جانب تماشاگرنماها كه علاوه بر تخريب بيت*المال تهديدي جدي براي جان و مال شهروندان به حساب مي*آيند امنيت جاني رانندگان زحمتكش و خدوم اين شركت را نيز به خطر مي*اندازد.

شركت واحد اتوبوسراني اعلام كرد: براي بازي روز جمعه اين دو تيم تعداد 560 دستگاه اتوبوس و 485 دستگاه ميني*بوس از مبادي اوليه به ورزشگاه آزادي اعزام شد.

Comment

• رييس كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال كه در داربي 61 به عنوان ناظر ويژه*ي فدراسيون فوتبال حضور داشت،گفت: تمام حواشي و بي*نظمي*هاي هواداران در اين بازي ثبت شده و پس از بررسي در مورد آنها راي صادر خواهد شد.

عبدالرحمن شاه حسيني در گفت*وگو با ايسنا اظهار كرد: در مجموع، هواداران استقلال و پرسپوليس صبورانه و با نظم و دقت خاصي تيم*هاي مورد نظرشان را تشويق كردند.

وي ادامه داد: فحاشي هواداران استقلال در ابتداي نيمه*ي اول كاملا مشهود بود كه قطعا از ديد قانون پنهان نخواهد ماند.

شاه حسيني اضافه كرد: هواداران پرسپوليس نسبت به استقلال بي*حاشيه*تر بودند. تنها يك مورد پرتاب ترقه از سوي هواداران پرسپوليس صورت گرفت كه اين موضوع نيز مد نظر فدراسيون فوتبال قرار خواهد گرفت.

ناظر داربي 61 خاطرنشان كرد: حساسيت*ها نسبت به حضور نيكبخت در تيم پرسپوليس كاملا طبيعي است. اما، اگر هواداران استقلال نسبت به اين موضوع اعتراض دارند، قرار نيست فحاشي صورت گيرد. ما به تمام اين نكات توجه خواهيم كرد.

شاه حسين در پايان از تلاش نيروهاي امنيتي و انتظامي حاضر در استاديوم آزادي تقدير و تشكر و ابراز اميدواري كرد كه با ايجاد يك فرهنگ سالم در ورزشگاه*ها از اين پس كليه*ي ديدارهاي مهم و حساس فوتبال ايران بدون حاشيه و با حضور گسترده*ي هواداران انجام شود.

Comment

• اوون هارگريوز»، بازيكن انگليسي بايرن مونيخ در اين تيم خواهد ماند و در ژانويه هيچ كجا نمي*رود. اين آخرين اظهارنظر اولي هوينس درباره*ي شايعه*هاي اخير مربوط به جدايي و پيوستن اين بازيكن به رقابت*هاي برتر فوتبال انگلستان است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير بايرن در اين باره به روزنامه*ي انگليسي «Daily Mirror» گفت:« ما به هيچ روي هارگريوز را در ژانويه واگذار نخواهيم كرد.»

سرآلكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ هفته پيش به طور رسمي تاكيد كرد كه هنوز هم به بازيكن 2 ساله*ي خط مياني بايرن علاقه*مند است.

Comment

• پل اسكولز، يكي از بازيكنان نسل طلايي منچستر يونايتد در دهه*ي نود جايگاه كنوني*اش را مديون سرالكس فرگوسن است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسكولز به خوبي نخستين برخوردش با فرگوسن را به ياد مي*آورد. آن زمان او بچه مدرسه*اي چهارده ساله*اي بود و از مردي كه دوشنبه بيستمين سال حضورش در يونايتد را جشن مي*گيرد از ترس به خود مي*لرزيد.

اسكولز در يكي از اندك گفت*وگوهايش در زمين تمرين كادينگتون به رويترز گفت:« از ترس داشتم مي*مردم، هنوز هم اين چنين هستم. بچه هستي و به تو از بخش تند مزاج فرگوسن مي*گويند هنگامي كه ملاقاتش مي*كني تنها اين فكر به ذهنت مي*رسد. اما، بازيكن جواني بودم. او هميشه با من حرف مي*زد و من را دلگرم مي*كرد. به عنوان بازيكن جوان داشتن چنين پشتيباني بسيار مهم است.»

آلمان هنسن، كارشناس سرشناس تلويزيون جمله معروفي دارد:« با بچه*ها نمي*تواني چيزي به دست آوري.»

اما فرگوسن خلاف اين موضوع را ثابت كرد. او با اسكولز، ديويد بكام، فيل و گري نويل، نيكي بات و رايان گيگز طعم قهرماني را چشيد. اسكولز ادامه داد:« او يكي از نخستين مربياني است كه براستي به بازيكنان جوان فرصت داد. اكنون هم اين كار را انجام مي*دهد. بايد اين كار را بكند. بازيكنان بزرگ*تر مي*شوند و باشگاه را ترك مي*كنند. بايد بكوشي و بازيكنان جوان را به تيم بياوري و هيچ كسي در اين زمينه بهتر از مربي ما نيست. اگر پيش فرگوسن بروي عذرخواهي كني و با او حرف بزني هميشه جايي براي بخشش وجود دارد. اين بزرگ*ترين باشگاه جهان است و اگر در دو سه ديدار شكست بخوري بحران بوجود مي*آيد. اما اكنون فرگوسن به اين شرايط عادت كرده. او اجازه نمي*دهد هيچ انتقادي او را تحت تاثير قرار دهد. فكر نمي*كنم بتواني كسي را براي اين مدت طولاني در باشگاه آنهم باشگاه برجسته*اي ببيني. سرالكس مرد بزرگي است و به بازيكن جواني مانند من فرصت داد و من را به بازيكن بزرگي كه اكنون هستم تبديل كرد.»

Comment

• كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم ما نبايد در ديدار مقابل پرسپوليس شكست مي*خورد.

محمود فكري در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تصور مي*كنم ديدار روز جمعه، بازي خوبي بود و هر دو تيم با تمام توان و انگيزه كار كردند، در نهايت نيز اين پرسپوليس بود كه از فرصت*هايش استفاده كرد و به پيروزي رسيد.

وي افزود: با اين حال استقلال نبايد در اين ديدار شكست مي*خورد، ما فرصت*هايي داشتيم كه در صورت به ثمر رسيدن مي*توانستيم پيروز ميدان باشيم و شايد عادلانه*ترين نتيجه، مساوي بود.

فكري تصريح كرد: پرسپوليس برتري محسوسي نسبت به استقلال نداشت و تصور مي*كنم اشتباهات فردي موجب شكست تيم ما شد.

فكري در مورد وضعيت خط دفاع استقلال نيز گفت: تمامي بازيكنان تلاش خود را انجام دادند، البته زماني كه تيم شكست مي*خورد تمامي بازيكنان مقصر هستند. در زمان گل دوم پرسپوليس بازيكنان ما براي ايجاد موقعيت به طرف دروازه*ي حريف رفته بودند كه بر روي ضد حمله غافلگير شديم.

فكري در مورد بازي با احتياط استقلال در نيمه*ي دوم نيز گفت: احتياطي در كار نبود، برعكس ما براي به ثمر رساندن گل دوم و كسب پيروزي به دروازه*ي حريف فشار مي*آورديم كه غافلگير شديم.

فكري با انتقاد از قضاوت پرس اسپانيايي افزود: تنها نام داور خارجي زيبا بود و برتري نسبت به داوران ايراني نداشت، قضاوت بد وي موجب اعتراض بازيكنان استقلال شد.

فكري خاطر نشان كرد: با اين شكست ليگ براي ما تمام نشده است، اين ديدار نيز مانند ساير بازي*هاي ليگ برتر بود و استقلال به ديدارهاي آينده اميدوار است، در هر صورت ما مشكلاتي داريم كه اميدواريم با برطرف كردن آنها در ادامه*ي ليگ نتايج بهتري را به دست آوريم.

Comment

• نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: هيجده تيمي شدن ليگ فصل آينده قطعي شده است و با تصميم فدراسيون فوتبال ليگ 87 - 86 با حضور 18 تيم برگزار خواهد شد.

سيدرضا افتخاري در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر اظهار كرد: پس از راي شعبه*ي تجديد نظر ديوان عدالت اداري در خصوص شكايت باشگاه صنعت نفت از راه*آهن تهران، فدراسيون فوتبال دنبال يك راهكار براي اجرايي كردن اين راي بود.

افتخاري ادامه داد: فدراسيون فوتبال با نظر كليه*ي مسوولان قضايي و اجرايي فوتبال و در نشست مشترك با مسوولان باشگاه صنعت نفت تصميم به 18 تيمي شدن ليگ فصل آينده گرفت تا بر اين اساس حكم ديوان عدالت اداري اجرا شود.

نايب رييس فدراسيون فوتبال در مورد چگونگي صعود چهار تيم به جمع 14 تيم باقي مانده در پايان ليگ گفت: بر اساس روند طبيعي فوتبال طي سال*هاي گذشته 2 تيم صعود كننده از ليگ دسته يك جاي خود را به دو تيم سقوط كننده از ليگ برتر خواهند داد. تيم فوتبال صنعت نفت آبادان نيز مستقيم به ليگ برتر خواهد آمد.

افتخاري افزود: كميته*ي فني فدراسيون فوتبال در مورد چگونگي صعود تيم چهارم به جمع تيم*هاي ليگ برتري در حال بررسي است.

نايب رييس فدراسيون فوتبال همچنين پس از كنار كشيدن تيم فوتبال صنعت نفت آبادان از رقابت*هاي ليگ دسته ي يك گفت: صنعت نفت با تصميم فدراسيون فوتبال بازي نمي*كند.

وي در پايان ابراز اميدواري كرد با 18 تيمي شدن ليگ برتر فصل آينده، فوتبال از سردرگمي موجود خارج شود.

Comment

• سرپرست فدراسيون كشتي در ديدار با مهندس علي آبادي گزارش شش ماهه*اي از برگزاري مسابقات برون مرزي، اردوهاي مختلف تيم*هاي ملي كشتي آزاد و فرنگي در كليه*ي رده*هاي سني و عناويني كه در طول اين مدت كسب شده است، ارايه كرد.

به گزاش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا يزداني خرم در مراسم تقدير از كشتي*گيران اعزامي به مسابقات جهاني چين اظهار كرد: در مسابقات جهاني چين، ايران با آمريكا رقابت تنگاتنگي داشت و تا آخرين لحظه ورزشكاران ما با غيرت تمام به كار خود ادامه دادند. اما اولين كسي كه پس از عنوان نايب قهرماني ايران به ما تبريك گفت رييس فدراسيون آمريكا بود، چرا كه از اين قضيه تعجب كرد كه چطور ايران سال گذشته عنوان ششم را كسب كرده است و امسال به مقام نايب قهرماني دست يافته است. وي از تيم ملي دعوت كرد تا به آمريكا برود اما، شرطي كه من براي آمريكا گذاشتم اين بود كه از ورزشكاران ايراني انگشت*نگاري به عمل نيايد. رييس فدراسيون آمريكا نيز قول داد كه همين روند طي شود.

وي با اشاره به عملكرد مثبت برزگر و بنا، سرمربيان تيم*هاي ملي كشتي آزاد و فرنگي اظهار كرد: برزگر مربي بزرگي است و در ايران از جايگاه بسيار ويژه*اي برخوردار است و در جهان نيز جزو پنج مربي برتر است. محمد بنا هم كار خود را بسيار خوب مي*داند و تمرينات علمي و سيستماتيكي را با فرنگي كاران انجام مي*دهد.

يزداني خرم با بيان اين كه هدف ما قهرماني جهان است گفت: بي*ترديد كسب چهارده مدال طلاي جهان دور از دسترس نخواهد بود. در اين چند ماهي كه در فدراسيون كشتي حضور داشتم معايب و اشكالات موجود را پيدا كرديم و مي*دانم كه اگر بخواهيم در كشتي دنيا از جايگاه بزرگي برخوردار باشيم بايد اين اشكالات موجود را برطرف كنيم.

وي با اشاره به تفاوت نوع تمرينات كشتي با ديگر ورزش*ها اظهار كرد: ما بايد سختي تمرينات كشتي را درك كنيم چرا كه اين رشته از تمرينات بسيار سختي برخوردار است و شايد در طول يك تمرين پنج - شش بار از سوي پزشك تيم، كشتي*گيران پانسمان شوند. فرق كشتي با رشته*هايي مانند واليبال و فوتبال و … در اين است كه رشته*هاي ورزشي فوق در كنار تمرين به تفريح مي*پردازند اما، تمرينات كشتي تنها زجر كشيدن است.

Comment

• نايب رييس كميته تربيت بدني مجلس، دعوت از علي دايي به تيم ملي فوتبال را پيشنهاد كرد اما، تاكيد كرد كه اين از وظايف سرمربي تيم ملي است.

سيد جلال يحيي*زاده در گفت و گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تصريح كرد: با توجه به آن* كه بهترين شيوه براي گزينش اعضاي تيم ملي، توجه ويژه به بازي*هاي ليگ است، انصافا دايي در مسابقات امسال ليگ، كاملا آماده نشان داده شده است و احساس مي*كنم شايد لازم باشد كه فدراسيون و سرمربي شجاعت به خرج داده و با توجه به آمادگي فوق*العاده دايي و از سوي ديگر آماده نبودن گلزنان تيم ملي، دايي را به تيم ملي دعوت كنند.

نماينده*ي تفت و ميبد در خانه ملت، ادامه داد: بسياري از دوستداران ورزش و ورزشكاران در ارتباط با بازي آخر ايران در مقدماتي جام ملت*هاي آسيا كه با كره جنوبي است، اعتقاد دارند كه تيم ملي اميد به ميدان برود، ولي فدراسيون و دست*اندركاران تيم از جمله سرمربي تصميم دارند تيم ملي و اصلي را به ميدان بفرستند.

به نظر وي، حيف است از اين آمادگي دايي در آن بازي استفاده نكنيم. شايد مصلحت تيم و فوتبال مخصوصا كه قرار است تيم ملي را با توجه به بازيكنان آماده*ي ليگ تشكيل دهيم، اين باشد كه دايي را انتخاب كنيم. البته اين وظيفه*ي سرمربي است و هرچه وي تشخيص دهد قطعا همه بايد حمايت كنند و ما هم حمايت مي*كنيم.

نايب رييس كميته تربيت بدني مجلس خاطرنشان كرد: به نظر بنده و دوستداران ورزش و فوتبال و تيم ملي، حضور علي دايي در تيم موثر خواهد بود و امروز (يكشنبه) نيز در جلسه*اي كه با علي*آبادي رييس سازمان تربيت بدني داريم، اين مساله به وي منتقل مي*شود.

Comment

• هيات مديره*ي باشگاه استقلال تهران به دنبال تغييرات ممكن براي تقويت تيم جهت حضور قوي در رقابت*هاي ليگ قهرمانان آسيا است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، پس از شكست استقلال در داربي 61، قلعه*نويي در اولين جلسه تمرين اين تيم حضور يافت تا شايعه*ي بازگشت وي به كادر فني استقلال تقويت شود اما، ظاهرا هيات مديره هيچ برنامه*اي براي استفاده*ي مجدد از قلعه*نويي براي سرمربيگري استقلال ندارد.

"سنول گونش" مربي تركيه*اي كه اوايل فصل جاري با حضور در تهران به مذاكره با پرسپوليسي*ها پرداخت، بر خلاف شايعات اخير گزينه*ي هيات مديره*ي استقلال نيست و به گفته*ي يكي از مديران استقلال برخي براي تحقق منافع شخصي اين نام را مطرح كرده*اند.

باشگاه استقلال كه با تاكيد بر اين كه صمد مرفاوي، سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه است، با جديت در پي تقويت كادر فني است. تقويتي كه ظاهرا فراتر از تمام نام*هاي مطرح شده است.

موضوعي كه يكي از مديران استقلال آن را خارج از تصور همگان مي*داند و تاكيد دارد كه در آينده*اي نزديك همه چيز روشن خواهد شد. اما، آنچه كه مشخص است ظاهرا مربي جديد استقلال يك مربي خارجي آشنا به فوتبال آسياست.

همچنين هيات مديره*ي باشگاه استقلال مذاكرات نهايي خود را براي جذب آرش برهاني با باشگاه النصر انجام داده است و اين مهاجم ملي*پوش كشورمان جانشين گزينه*هايي چون رضا عنايتي و حتي مسعود شجاعي خواهد شد تا در ليگ قهرمانان آسيا، استقلال را همراهي كند.

Comment

• مديرعامل باشگاه پاس تهران گفت: کادر فني تيم پاس يکي از بهترين کادرهاي فني ليگ برتر است و نيازي به تغيير در آن نمي*بينم.

سردار هاشم غياثي پس از شکست تيمش مقابل ابومسلم خراسان در هفته*ي هشتم رقابت*هاي ليگ برتر فوتبال در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: از کادر فني تيم خود كاملا راضي هستيم و فقط در خط حمله با مشکلاتي مواجهيم که سعي خواهيم كرد با اضافه کردن دو يا سه بازيکن خارجي آن را ترميم کنيم.

وي خاطر نشان کرد: يک بازيکن ارمني و يک بازيکن از غنا چند روزي است كه در تمرينات پاس حاضر شده*اند و سعي خواهيم كرد تا هفته آينده مشکل آن*ها را حل کرده و به تيم خود اضافه کنيم.

وي با بيان اين که هنوز هشت هفته از رقابت*هاي ليگ برتر گذشته و فرصت براي جبران امتيازات زياد است، افزود: بايد كمي تحمل داشت، سال گذشته هم در چنين موقعي امتيازات تيم با اكنون تفاوت چنداني نداشت، تازه از نيم فصل دوم با افزايش اختلاف امتياز بين تيم*ها مشخص مي*شود که چه تيم*هايي در کورس قهرماني خواهند بود، بنابراين زود است که در خصوص جايگاه پاس قضاوت کنيم.

غياثي در ادامه با اشاره به اين که ابومسلم بازي خوبي مقابل پاس انجام داد، اظهار داشت: ابومسلم تيم بسيار خوب و با انگيزه*اي دارد، اميدوارم اين پيروزي*هاي اين تيم در ليگ برتر تداوم داشته باشد و به عنوان يک مشهدي حاضرم هر گونه کمکي به اين تيم انجام دهم.

وي خاطرنشان کرد: اميدوارم پاس و ابومسلم هر دو در ليگ برتر موفق بوده و نتايج خوبي كسب كنند.

Comment

• سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال معتقد است كه ضعف*هاي تاكتيكي و تيمي استقلال نبايد تنها به كادر فني اين تيم نسبت داده شود.

منصور پورحيدري درباره*ي وضعيت تيم استقلال به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: آنچه مسلم است اين است كه استقلال نسبت به سال*هاي اخير دچار نواقص و ضعف*هاي اساسي است و با اين شرايط موفقيت استقلال حتي در ليگ برتر نيز مسلم نخواهد بود. اين تيم براي حضوري شايسته در آسيا نياز به تقويت دارد و تا زماني كه در اين راه گام*هاي عملي برداشته نشود نمي*توان به آينده خوشبين بود.

وي ادامه داد: تفاوت اصلي استقلال كنوني با تيم هماهنگ و منسجم سال گذشته كامل نبودن تركيب اين تيم است. از دست دادن بازيكنان كليدي مانند جباري، عنايتي و نيكبخت آسيب جدي بر پيكره تيم وارد كرده و تا زماني كه براي اين بازيكنان كليدي جانشين مناسب پيدا نشود مشكلات اين تيم همچنان پا بر جا خواهد بود. اضافه شدن چند بازيكن به اين مجموعه مي*تواند استقلال را به همان تيم مدعي و هماهنگ قبلي تبديل كند و زمينه درخشش آن را در ليگ آسيا نيز فراهم آورد.

پورحيدري تاكيد كرد: نبايد بازيكنان كنوني استقلال را مورد سرزنش قرار داد. آنها از بازيكنان خوب و تواناي ايران هستند اما، اين بازيكنان براي ارايه بازي*هاي زيباتر نيازمند تكميل شدن توسط ساير بازيكنان هستند. در اين صورت مي*توان شاهد انجام حركات تاكتيكي و تركيبي مختلف در طول يك مسابقه بود، چيزي كه در اين فصل كمتر از سوي بازيكنان استقلال به چشم خورده است.

وي درباره*ي عملكرد كادر فني استقلال به ايسنا گفت: نبايد تمام مشكلات و نواقص استقلال را بر گردن مرفاوي انداخت. مقصر دانستن يك نفر در بروز اين مسايل كار نادرستي است چرا كه موفقيت يك تيم در گرو يكدلي و هماهنگي تمام اعضاي آن از جمله بازيكن، مربي و مديريت است. بايد توجه داشت كه مرفاوي ابزار لازم و كافي را براي هدايت تيمش در اختيار ندارد، چرا كه اين تيم در ابتداي فصل به خوبي بسته نشده و به هيچ عنوان كامل نيست.

سرمربي پيشين استقلال يادآور شد: استقلال از نظر تاكتيكي كارهاي گروهي و هماهنگي دچار مشكل و كمبود است اما، اين مسايل تنها به كادر فني مربوط نمي*شود. اگر مرفاوي ابزار كافي را در اختيار داشته باشد قطعا وضعيت تيمش متفاوت خواهد بود. در اين شرايط مقصر دانستن كادر فني به تنهايي نمي*تواند چندان منطقي و قابل قبول باشد.

وي در پايان خاطر نشان كرد: مسوولان باشگاه استقلال بايد از همين امروز براي حضور قدرتمند اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا برنامه*ريزي كنند. اين تيم با اندكي حمايت و به خدمت گرفتن چند بازيكن در خطوط هافبك و فوروارد مي*تواند از شرايط مناسب*تري براي حضور در اين رقابت*ها برخوردار شود. اگر اين كمبودها برطرف شود به نظر نمي*رسد كه كادر فني براي كسب نتايج قابل قبول با مشكل خاصي روبرو شود چراكه در اين صورت دست مربيان نيز براي اعمال تغييرات تاكتيكي باز خواهد بود.

Comment

• هيات مديره*ي باشگاه استقلال تهران در يك نشست اضطراري با درخواست مديرعامل به بررسي شرايط موجود باشگاه پرداخت و برنامه*هاي آينده را بررسي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، هيات مديره باشگاه استقلال پس از شكست 2 بر يك در داربي 61 و با نظر مقداد نجف*نژاد، تشكيل جلسه داد تا راهكارهاي لازم براي خروج از وضعيت نامناسب فعلي را بررسي كند.

در اين نشست كه كليه*ي اعضاي هيات مديره* حضور داشتند، پس از بررسي ديدار اين تيم با پرسيوليس، برنامه*هاي آينده*ي نجف نژاد مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

نجف*نژاد در اين نشست گفت: «قطعا با توجه و عنايت اعضاي هيات مديره مي*توان به افق روشني در برنامه*هاي آينده دست يافت. همدلي باعث مي*شود كه نقايص سريع*تر برطرف شود.»

وي با قدرداني از طرفداران تيم استقلال خواستار توجه بيشتر به نيازهاي هواداران شد.

نجف*نژاد همچنين پس از ارايه گزارش فني از بازي*هاي تيم استقلال بر لزوم جذب بازيكن جديد تاكيد كرد و گفت: «بايد يك بازيكن كليدي به تيم اضافه شود.».

وي افزود: «باشگاه نيازمند نقطه نظرات كارشناسان دلسوز استقلال است، هدف آينده*ي استقلال كسب نتايج درخشان در ليگ قهرمانان آسيا است.»

در اين نشست پس از گزارش نجف*نژاد هيات مديره به بررسي اوضاع باشگاه پرداخت و بر عملي شدن خواسته*هاي مديرعامل تاكيد كرد.

Comment

Working...
                                X