i hope he's good
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Amir Ghalenoi
Collapse
X
-
امير قلعه نويي روز ۲۵مرداد براي نخستين بار در يك ديدار رسمي روي نيمكت تيم ملي ايران مينشيند.
او كه در دهه ۶۰و عليرغم بازيهاي استثنايياش در شاهين خاطره انگيز رابطه سوال برانگيزي با تيم ملي داشت و عليرغم شايستگياش كمتر در جمع ملي پوشان بود، حالا بايد همه مسووليت تيم ملي را يك تنه به عهده بگيرد.
به گزارش روز جمعه سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، قلعه نويي در دوران بازيگري و از زماني كه به استقلال آمد جاي مطمئن تري در تيم ملي پيدا كرد هرچند كه او در سنين پاياني فوتبالش هرگز نتوانست فروغ جواني را داشته باشد و حسرت درخشش در عرصه ملي براي هميشه در دل طرفدارانش باقي ماند.
قلعه نويي اما اين بار در شرايط متفاوتي به تيم ملي بازگشته است.
اگرچه بازگشت او بازهم از جايي به نام استقلال بوده اما براي سمت جديدش با سن مناسبي وارد شده و به آرزوهاي بزرگتري ميانديشد. او براي مربيگري جوان است و موفقيت در همين روزها ميتواند او را براي مدت بيشتري در تيم ملي نگه دارد.
او اين بار دنبال فرصتي است كه در ۲۰سال پيش به سادگي از دست داد.
بازي با سوريه شروع همين اتفاق احتمالي است.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، در گفت وگويي با سايت كنفدراسيون آسيا شركت كرده كه مشروح آن به شرح زير است :
** بعد از بازي با امارات شرايط ايران را چطور ارزيابي ميكنيد؟ قلعه نويي: فكر ميكنم براي اينكه تيم كاملي شويم وقت لازم داريم. من قبل از اينكه با شما صحبت كنم، داشتم فيلم بازي با امارات را دوباره ميديدم.
ما ۳-۲مشكل مهم داريم كه بايد حتما حل شود.
** يعني چه مشكلاتي؟
قلعه نويي: اول از همه برايمان سخت است كه از وضعيت دقيق بدني بچه ها مطلع باشيم. اينها درگير مسابقات ليگ نيستند و زير نظر گرفتن در شرايط تمريني به اندازه مشاهده بازي تك تك آنها در بازيها به كمك ما نميآيد.
براي پيدا كردن وضعيت فني شان هم همين مشكل را داريم. كاش اين روزها با مسابقات ليگ همراه بود.
** اما شما فرصت بيشتري در تمرينات داريد. اينهمه جلسه تمريني براي يك بازي با سوريه كم نيست.
قلعه نويي: اين تمريناتي نيست كه ايده آل من باشد. ما هيچوقت بازيكنانمان را كامل نداشتيم. ميآيند و ميروند. وقت كافي نداشتيم كه همه را يكجا در اختيار داشته باشيم. رحمان رضايي چند روز بود و بعد جدا شد.
ايمان مبعلي هم همينطور و بقيه نفراتي كه در امارات هستند كم و بيش همين مشكل را دارند.
** و حالا مصدوميت علي كريمي بايد جديترين مشكل شما باشد ؟
قلعه نويي: ميبينيد؟ اينها وضعيت طبيعي كار را بهم ميزند. از مصدوميت كريمي متاسف شدم. در شرايطي كه ما روي او حساب كرده بوديم از آلمان تلفن زدند كه علي مصدوم شده و نميتواند بيايد.
** آمدن مهدي مهدوي كيا و وحيد هاشميان هم قطعي نيست!
قلعه نويي: بله از حضور اين دو نفر هم مطمئن نيستيم. فعلا منتظريم اما كارمان را با تمام توان انجام ميدهيم.
** بقيه چطور؟ آندرانيك تيموريان كه حتما ميآيد.
قلعه نويي: بله تيموريان هست. رحمان رضايي و جواد نكونام هم قرار است كه حتما باشند.
** غيبت اين بازيكنان كليدي چقدر شما را براي با سوريه نگران ميكند؟ اين اولين بازي رسمي شماست و حتما نتيجه گرفتن براي تان خيلي مهم است؟ قلعه نويي : مسئله فقط شخصي نيست. اما اگر بگويم نگران نيستم دروغ گفته ام. بالاخره بايد نگران بازيكنانم باشم ولي ترسي ندارم. ما جوانان خوبي داريم. بازيكنان باانگيزه ديگري هم در تيم هستند. ما نقاط مثبت زيادي داريم.
** ولي شما در حالي روز ۲۵مرداد روي نيمكت مينشينيد كه طرفداران به ايران نگاه ديگري دارند. ايران در جام جهاني در بين بهترينهاي دنيا بوده و حالا ميخواهد در زمين خودش مقابل سوريه بازي كند.
احتمالا توقعات زيادي هست كه فشار روي شما را زياد ميكند؟ تازه شما بر عكس كره و ژاپن روي همه بازيكنان اروپايي هم حساب ميكنيد.
قلعه نويي: اتفاقا اثرات كوتاه مدت رفتن به جام جهاني روي تيم منفي است.
شما ببينيد، بعد از آنهمه هيجان همه تيمهاي فوتبال دچار افت نسبي ميشوند همه كساني كه درگير فوتبال هستند در آن روزها به اوج هيجان رسيدند به خصوص بازيكنان كه امروز تخليه شده اند. اوضاع وقتي بدتر ميشود كه ما نتيجه خوبي هم در جام جهاني نگرفته ايم. پس افت روحي بيشتر است. مشكلات را دست كم نگيريد.
** يعني چقدر طرفداران اميدوار باشند؟
من كه خودم اصلا نااميد نيستم. چرا بايد نااميد باشيم. در بازي با امارات بچهها انگيزه خودشان را نشان دادند هرچند مشكلاتي هم داشتيم. و بالاخره فراموش نكنيد كه ما داريم درباره تيم ايران صحبت ميكنيم نه يك نام معمولي در آسيا.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
درحالي كه امير قلعه نوي به وحيد هاشميان استراحت داده بود تامصدوميتش بهبود پيدا كند، اين بازيكن 76 دقيقه مقابل وردربرمن بازي كرد. اين موضوع حساسيت هاي زيادي را درمطبوعات به وجودآورد ولي قلعه نوي درگفتگو با خبرگزاري فوتبال ايران تا حدودي زواياي ديگري از اين مسئله را روشن كرده است:
هاشميان مقابل وردربرمن بازي كرد اما گفته مي شد به دليل مصدوميت نمي تواند تيم ملي راهمراهي كند.
هاشميان به دليل مصدوميتش قادرنبود در فاصله سه روز، دو بازي سنگين انجام دهد و به همين دليل مقابل وردربرمن بازي كرد. بعد از انجام اين مسابقه واقعاً سخت بود كه با پرواز روز سه شنبه خودش را به ما ملحق كند و يك روز بعد مقابل سوريه هم بازي كند. ضمن اين كه با پرواز روز دوشنبه هم حضور هاشميان در تهران امكان پذير نبود!
قبول كنيد در فاصله زماني 48 ساعت انجام دو بازي براي يك بازيكن كه مصدوميت هم دارد، واقعاً مشكل است. بحث دوم ما اين است كه بازيكنان خوبي درخط حمله دراختيارداريم. البته هاشميان هم بازيكن بسيار خوبي است اما بازيكناني داريم كه انگيزه آنها بسيار زياد است و مسلماً مقابل سوريه به آنها فرصت خواهيم داد. مهاجماني كه دراختيار دا ريم، به بهترين نحو از عهده امر گلزني برخواهند آمد. لازم نبود در اين شرايط او را تحت فشار قرار بدهيم. در اين شرايط صلاح ديديم كه هاشميان براي اين بازي نيايد.
اما تحت هر شرايطي بازيكن بايد تيم ملي را ارجح بداند، اينطورنيست؟
ما بايد اين مسئله را تشخيص بدهيم. ببينيد قبلاً درمورد علي كريمي هم گفته شد مصدوميت را بهانه كرده اما علي چندين بار با من تماس گرفت ومن كاملاً درجريان مصدوميتش قراردارم موضوع وحيد هاشميان رانيز براي شما شرح دادم.
فكر نمي كنيد لژيونرهاي ما براي حضور در تيم ملي بي ميل شده اند؟
بازيكنان ما پس از عدم موفقيت در يك تورنمنت بزرگ با افت روحي مواجه شده اند. اين مسائل شايد از لحاظ روحي ـ رواني تبعاتي در روحيه ملي پوشان و درراس آنها لژيونرها داشته باشد اما به هرحال پيراهن تيم ملي مقدس است و متعلق به ميليونها نفر است مطمئن باشيد لژيونرها نسبت به تيم ملي كشورشان بي انگيزه نشده اند.
از بازي با امارات چه استفاده اي كرديد؟
يك شنبه گذشته فيلم بازي خودمان مقابل امارات را آناليز كرديم. اتفاقاً سيموئز هم درآن جلسه بود و از اين كار ما بسيار خوشحال شد و استقبال كرد. در بازي با امارات پرس خوبي نداشتيم و مشكلاتي وجود داشت هرچند موقعيتهاي زيادي خلق مي كرديم.
مقابل امارات تعداد پاسها به عدد 20 و حتي 25 هم مي رسيد اما زمان آنها از حد استاندارد مقداري بيشتر بود و در فرصت باقي مانده نقاط ضعف را برطرف خواهيم ساخت.
بعضي از كارشناسان معتقد بودند كه امارات شباهتي به فوتبال سوريه ندارد.
اصلاً اين حرف را قبول ندارم. سبك فوتبال امارات تا حدود زيادي نزديك به فوتبال سوريه است. عربها كاملاً فوتبال قدرتي دارند و فوتبال را كند و تاكتيكي بازي مي كنند. واقعاً بيان برخي از مسائل براي من جاي تعجب دارد. متسو در نظر دارد با رئال مادريد بازي كند. حالا حتماً شما به متسوهم مي گوييد رئال مادريد چه شباهتي به تيم هاي آسيايي كه قرار است تيم امارات باآنها بازي كند، دارد؟
هدف ما از بازي با امارات در وهله اول تدارك مناسب و درمرحله بعد شبيه سازي بود كه خوشبختانه به آنها نيز دست يافتيم.
بحث بعدي كه شايد زياد مايل به صحبت درمورد آن نباشيد، به حضور پرتعداد بازيكنان استقلال در بازي باامارات بازمي گشت.
مگراين مسئله چه اشكالي دارد؟ شما از بيان اين مسايل دنبال چه چيزي هستيد؟
ما دنبال چيزي نيستيم اما به هرحال اين مسئله حساسيتهايي را به وجودآورده است.
اگر شما به اين مسئله دامن نزنيد، هيچ حاشيه اي براي تيم ملي به وجود نمي آيد. مگر جواد كاظميان، معدنچي ونيكبخت از پرسپوليس درتيم ملي بازي نكردند. در ضمن مگر بعضي روزنامه ها نمرات بالايي به همين بازيكنان استقلال پس از بازي با امارات ندادند؟!
به هرحال خود مردم همه چيز را تشخيص مي دهند وهيچ حساسيتي دراين زمينه وجود ندارد.
9 بازيكن از تيم ملي خط خوردند
درآستانه ديدار حساس مقابل سوريه درمرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا، 9 بازيكن از اردوي تيم ملي خط خوردند. ضمن اين كه مهدي مهدوي كيا هافبك ايراني هامبورگ و جواد نكونام هافبك ايراني اوساسوناروز دوشنبه به اردوي تيم ملي ملحق شدند.
جواد شيرزاد، محمد نوري، مرتضي خانزاده و غلامرضا رضايي 4 بازيكني بودند كه يكشنبه شب از اردو كنارگذاشته شدند و صبح دوشنبه نيز 5 بازيكن ديگر به اين ليست اضافه شدند. هاشم بيك زاده، عليرضا عباسفرد، مسعود شجاعي، مهدي رحمتي و حسين بادامكي نيز از تركيب تيم خط خوردند.
Comment
-
قلعهنويی: با يک تساوی میخواهيد دارم بزنيد؟! خبر ورزشی
امير قلعهنويی سرمربی تيمملی کشورمان پس از پايان بازی مقابل سوريه گفت: در فوتبال اگر گل نزنی گل میخوری و ما متأسفانه روی اشتباهات فردی بازيکنان گل تساوی را دريافت کرديم.
وی در پاسخ به اين سئوال که چرا مساوی کرديم گفت: فوتبال همين است، میخواهيد با يک تساوی دارم بزنيد؟! به نظر من هيچکس مقصر نيست و متهم اصلی خودم هستم. وی در مورد نيامدن هاشميان و رضايی گفت: وحيد به من زنگ زد و گفت: مشکل دارم و نمیتوانم بيايم و رحمان هم به منSMS زد و گفت: اگر برای بازی با سوريه بيايم يکی از شانسهای بزرگ زندگیام را از دست میدهم.
سرمربی تيمملی در مورد معدنچی و نيکبخت گفت: معدنچی را به اين علت تعويض کرديم که خسته شده بود و توانايیاش تمام شده بود و نيکبخت هم بازی خوبی را از خود به نمايش گذاشت. وی در مورد پيروزی کرهجنوبی گفت: مارکار را به بازی آنها فرستاديم و بايد فيلم بازی آنها را ببينيم و بعد نظرم را اعلام کنم. وی در مورد تعويضهای ديرهنگام گفت: برای تغيير سيستم ۳۰ دقيقه کافی است و به نظر من زمان تعويضها درست بود.
وی در پايان در مورد نظر مصطفوی در مورد اينکه گفته بود تاکتيک در پاسهای کوتاه جواب نداد گفت: با نظر آقای مصطفوی مخالفم، اتفاقاً ما روی پاسهای کوتاه به گل رسيديم و در ضمن در مورد ترکيب و سيستم فقط من بايد نظرم را اعلام کنم.
Comment
-
فردا در فدراسيون فوتبال
جلسه قلعه*نوعي با هيئت رئيسه فدراسيون
صبح فردا و در محل فدراسيون فوتبال جلسه*اي بين سرمربي تيم ملي و مديران فدراسيون برگزار مي*شود.
ساعت 30/8 صبح فردا امير قلعه نوعي با گزارشي از سفر تيم ملي به اردن و چين تايپه، در فدراسيون فوتبال حاضر مي*شود تا در مورد اين گزارش توضيحات لازم را به كيوموث هاشمي، داريوش مصطفوي و سيدرضا افتخاري ارائه دهد.
اين جلسه به منظور هماهنگي ميان سرمربي تيم و رؤساي فدراسيون برگزار مي*شود تا قلعه نوعي مشكلاتش را بيان كند تا فدراسيون او را در حل اين مسائل ياري كند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
Amir Ghalenoei (sometimes spelled Qalehnoie, Persian: امیر قلعه نویی ) is an Iranian football coach and former player.
In 2005/06 season, he lead Esteghlal FC, which he had once played for, to the championship in Iran's Premier Football League. He has been recently hired to succeed Branko Ivanković as the head coach of Iran national football team.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
Mr Ghalenoei is clearing living in a world of his own, his version of wonderland; he does indeed put Alice to shame.
Comment
-
در واكنش به خبر بازگشت به استقلال
قلعه*نوعي: هر جاي دنيا باشم استقلالي هستم
امير قلعه*نوعي بيش از گذشته به استقلال نزديك شده و به نوعي تمرينات اين تيم زير نظر مستقيم وي انجام مي*شود.
سرمربي جوان تيم ملي در گفت و گو با پايگاه خبري باشگاه استقلال به سؤالات زير پاسخ داد.
*از استقلال چه خبر؟
اجازه بديد كه از استقلال صحبت نكنم.
* چرا؟
اين به مصلحت خود استقلال است. مي خواهم تيم در آرامش كامل كار خود را دنبال كند.
* دو روز گذشته در تمرينات اين تيم حضور داشتيد، اين به معني بازگشت مجدد به استقلا ل است؟
اصلاً رفتني در كار نبود كه حالا برگشته باشم. هر جاي دنيا و در هر منصبي كه باشم يك استقلالي ام و هميشه خود را در كنار اين تيم احساس مي كنم. هر زماني كه فكر كنم كار يا كمكي از دستم بر مي آيد حتماً براي استقلال انجام خواهم داد.
* از آخرين وضعيت تيم ملي بگوييد؟
ما تازه اول راه هستيم و بايد از اولين وضعيت بگوييم.
* از شرايط موجود بگوييد. تيم ملي براي بازي با كره چه برنامه هايي دارد؟
يك بازي سراسر تهاجمي را در دستور كار داريم. تيم ملي در اين بازي با تغيير سيستم نسبت به بازي هاي گذشته به ميدان خواهد رفت. ممكن است با سيستم 3-3-4 مقابل كره بازي كنيم. البته شايد با 2-4-4 بازي كنيم و در شرايط حمله به 4-2-4 تغيير سيستم دهيم.
* پس بايد انتظار يك پيروزي جالب توجه را از تيم ملي داشته باشيم.
به هرحال اين حق طبيعي ما است كه به دنبال پيروزي با ارزش و پر گل براي تيم ملي باشيم.
* بازيكنان جديدي هم به تيم ملي دعوت مي شوند؟
براي اين بازي تمام لژيونرهاي اروپايي دعوت خواهند شد و سه لژيونر از امارات و همچنين چند بازيكن از ليگ حضور خواهند داشت.
* در بين بازيكنان انتخابي از ليگ كسي هست كه اولين تجربه حضور در تيم ملي را داشته باشد؟
براي اين بازي نه؛ اما به طور كلي چند چهره جديد را براي اضافه شدن به تيم ملي در نظر گرفتيم و براي آنها پرونده نيز درست كرديم تا با دقت بيشتري آنها را زير نظر داشته باشيم. اينها ابتدا به تيم ملي ب دعوت مي شوند و بعد از كسب تجربه در اين تيم به تيم ملي اصلي منتقل خواهند شد.
* پس فلسفه تشكيل تيم ملي ب همين است؟
بله. به اعتقاد من اگر بازيكني قبل از بازي كردن در تيم ملي اصلي با تيم ملي ب حضور پيدا كند، بعد از اضافه شدن به تيم ملي مي*تواند بازدهي خيلي بيشتري داشته باشد.
*شما ليگ را هم به دقت دنبال مي كنيد. نظرتان در باره آن چيست؟
به نظر من سطح كيفي آن پائين تر از حد انتظار است. متاسفانه ليگ امارات به ما ضربه مي زند. ستاره هاي ما به خاطر مسائل مادي جذب اين ليگ مي شوند و اين موضوع باعث شده تا تيم هاي ما خالي از ستاره شود. به خصوص اينكه همه مهاجمان درجه اول ما اكنون در امارات بازي مي كنند. ليگي كه به مراتب سطح كيفي اش از ليگ ما پائين تر است و مطمئنم كه هر بازيكني كه به امارات برود از نظر كيفي دچار افت خواهد شد.
* به همين دليل است كه علي دائي در آستانه 38 سالگي باز هم آقاي گل ليگ ما مي شود؟
از كسي اسم نمي آورم.
* آيا سرمربي تيم ملي از ليگ برتر راضي است؟
اصلاً. به نظر من هزينه اي كه براي فوتبال ايران صرف مي شود با بازدهي اين ليگ اصلا همخواني ندارد. به عنوان مثال اگر در سال 100 ميليارد براي اين فوتبال هزينه مي شود به جرات مي توان گفت كه بازدهي آن به فوتبال ما شايد چيزي حدود 10 درصد باشد كه اين اصلاً راضي كننده نيست.
* و صحبت پاياني؟
از رسانه هاي عمومي مي خواهم درد دل اين فوتبال را به گوش مسئولان و مردم برسانند. فوتبال ما خيلي مظلوم است. قهرمان ايران(استقلال) قرار است در ليگ قهرمانان آسيا به عنوان نماينده ايران حاضر شود. (با دست به زمين چمن شماره 2 ورزشگاه آزادي كه استقلال در آن مشغول تمرين است اشاره مي كند و ادامه مي دهد) چرا اين زمين بايد محل تمرين استقلال باشد؟ چرا نبايد كسي به درد اين استقلال برسد؟ از اين تيم چه انتظاري مي توان در ليگ قهرمانان آسيا داشت؟ به اين تيم چه داديم كه از آن توقع زياد داشته باشيم؟ مي گويند صحبت گونش و آمدن او به استقلال است. اگر قرار است كه پول زيادي به يك مربي خارجي بدهند همان را خرج سر و سامان دادن همين تيم كنند و زميني خوب براي استقلال فراهم كنند بعد ببينند كه آيا كارائي مربيان جوان استقلال از گونش و گونش ها كمتر است؟ اميدوارم كه مسئولين عاليرتبه ورزش هرچه زودتر كاري كنند كه فوتبال ايران به آنچه كه استحقاق و شان آن را دارد برسد.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
قلعه*نوعي: شكايتم از حجازي را هرگز پس نمي*گيرم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره مشكلش با دروازه*بان اسبق تيم ملي ايران گفت: از ناصر حجازي شكايت كرده*ام و هرگز از تصميم خود صرف*نظر نخواهم كرد.
امير قلعه*نوعي به شدت از مصاحبه*هاي اخير سرمربي نساجي قائمشهر ابراز ناراحتي كرد و افزود: متأسفانه حجازي در 4 سال گذشته همواره در رسانه*هاي مختلف عليه من مصاحبه كرده است؛ بنابراين اين بار تصميم گرفتم شكايت كنم و هرگز شكايتم را پس نمي*گيرم.
وي تأكيد كرد: حفظ حرمت بايد متقابلا" رعايت شود؛ در حاليكه حجازي اين رفتار را با من نداشته است.
قلعه*نوعي درباره ديدار تيم ملي در روز بيست و چهارم آبان ماه تصريح كرد: برخلاف مطالب برخي رسانه*ها، تيم ملي كره جنوبي با 95 درصد از بازيكنان اصلي مقابل ما بازي خواهد كرد و فقط 2 لژيونرها كره*اي از سفر به تهران باز خواهند ماند.
وي ادامه داد: براي ديدار برابر كره*جنوبي بازيكن مصدومي چون رحمان رضايي داريم؛ اما اين موضوع نمي*تواند عاملي براي پايين بودن سطح مسابقه شود.
سرمربي سابق استقلال به شرايط تيمش اشاره كرد و گفت: بازيكنان شرايط خيلي خوبي دارند چراكه از بطن مسابقات باشگاهي وارد تيم شده*اند و بايد از تمامي مسئولان باشگاه*ها تشكر كنيم.
قلعه*نوعي درباره خداحافظي كاپيتان تيم ملي اظهار داشت: فكري بازيكن باتجربه و بسيار خوبي است كه وي را پس از جام جهاني 2006 به تيم ملي دعوت كرديم؛ اما براي جوانگرايي و برنامه*هاي آينده تصميم گرفتيم در ديدار برابر كره از بازي*هاي ملي خداحافظي كند.
وي افزود: دوست نداريم مانند سال*هاي گذشته تيم ملي در اختيار 13 يا 14 بازيكن خاص باشد؛ بلكه با انتخاب نفرات جوان، ميانگين سن را كاهش خواهيم داد.
قلعه*نوعي راجع به دعوت از مهاجم گلزن ايراني الشعب عنوان كرد: سامره بازيكن بسيار خوبي است و در ليگ امارات گلزني مطلوبي داشته؛ اما به دليل دوري بلندمدتش از ميادين ملي، انتخابش براي تك بازي با كره نمي*توانست سياست درستي باشد.
سرمربي تيم ملي تأكيد كرد: البته به وي توجه داريم و در آينده نيز از حضور وي استفاده خواهيم كرد.
تيم ملي فوتبال ايران چهارشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي براي برگزاري آخرين مسابقه مرحله مقدماتي جام ملت*هاي 2007 آسيا با كره جنوبي ديدار خواهد كرد.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
با وجود لغو جلسه با مديرعامل
امير قلعه*نوعي به استقلال بازگشت
باوجودي كه جلسه روز پنجشنبه قلعه*نوعي و نجف*نژاد برگزار نشد؛ اما اين مربي با بازگشت به استقلال، روز سه شنبه روي نيمكت اين تيم خواهد نشست.
پيش*تر اعلام شده بود مديرعامل و مدير فني استقلال روز پنجشنبه در جلسه*اي درباره بازگشت قلعه*نوعي مذاكرات نهايي را انجام مي*دهند؛ اما به دليل سفر مقداد نجف*نژاد به شمال، اين جلسه برگزار نشد.
با اين وجود، توافقات نهايي براي بازگشت قلعه*نوعي به استقلال حاصل شده و وي همانطور كه قبلا اعلام شده بود، از بازي مقابل برق شيراز روي نيمكت آبي پوشان حضور خواهد يافت.
امير قلعه*نوعي به عنوان مدير فني روي نيمكت مي*نشيند و مرفاوي به عنوان سرمربي به فعاليت خود ادامه خواهد داد.
باتوجه به محدوديت قانوني براي نشستن مدير فني روي نيمكت، قرار است وي به عنوان مربي روي نيمكت بنشيند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
قلعه*نوعي نبايد تمام وقت در استقلال باشد
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: قرار نيست امير قلعه*نوعي با حضورش در استقلال، همه وقتش را صرف اين تيم كند.
سيدرضا افتخاري درباره بازگشت امير قلعه*نوعي به استقلال و موضع فدراسيون فوتبال اظهار داشت: قرار است در هفته*اي كه پيش رو داريم، جلسه*اي با قلعه نوعي برگزار كنيم تا در مورد ادامه نحوه همكاري بحث كنيم. هميشه منافع ملي را در نظر مي*گيريم و از آنجايي كه استقلال قرار است در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند و موفقيت آنها در اين مسابقات كمتر از موفقيت تيم ملي نخواهد بود، مجوز حضور قلعه*نوعي در اين تيم را صادر خواهيم كرد.
وي تصريح كرد: البته حضور وي روي نيمكت استقلال با نام سرمربي يا مربي منع قانوني دارد. او با فدراسيون قرارداد رسمي يك ساله دارد و فقط به اسم مشاور يا مديرفني مي تواند روي نيمكت بنشيند.
افتخاري درباره حضور همزمان قلعه نوعي در استقلال و تيم ملي و دو شغله شدن او، اظهار داشت: نبايد به او دوشغله گفت. قرار نيست قلعه*نوعي تيم را تمرين دهد. استقلال خودش سرمربي دارد و نيازي به وي نيست. ايشان فقط مي*خواهد به تيم مشاوره بدهد. وقت او خالي است و در هشت ماهي كه تا جام ملت*هاي آسيا باقي مانده، مي تواند ليگ برتر را زير نظر داشته باشد.
نايب رئيس فدراسيون با اشاره به اينكه تيم ملي هم فعلا بازي ندارد و قلعه نوعي راحت تر مي*تواند كنار استقلال باشد، اضافه كرد: كارنامه وي تا اين لحظه موفق بوده و مي*خواهيم با او ادامه همكاري دهيم. حضور او در استقلال را منافات با حضورش در تيم ملي نمي*بينيم. تيم ملي تا جام ملت*هاي آسيا بازي رسمي ندارد و هر از گاهي مي*خواهد براي بازي تداركاتي لردو برگزار كند، پس مشكلي بوجود نمي آيد.
او تاكيد كرد: فدراسيون براي حضور موفق*تر استقلال در آسيا هر كمكي از دستش برآيد، دريغ نمي كند.
افتخاري درباره بحث تعليق فوتبال ايران كه با وجود استعفاي شفاهي دادكان هنوز ادامه دارد، گفت: تا زمانيكه دادكان استعفايش را بصورت كتبي در اختيار فدراسيون قرار ندهد تا ما هم يك نسخه از آن را براي فيفا ارسال كنيم، اين بحث*ها ادامه خواهد داشت. ما هم پيگير قضيه هستيم و البته تاييديه مجمع فدراسيون مبني بر استعفاي دادكان را براي فيفا ارسال كرديم؛ ولي در عملكرد خود دقيق هستند و تا استعفاي رسمي را نبينند، كوتاه نمي آيند.
وي تصريح كرد: دادكان نامه استعفايش را به مجمع داده؛ اما در اين نامه آورده كه 5 ماه قبل او را بركنار كرده*اند و اكنون من و گروهم استعفا كرده*ايم. اين استعفا دوپهلو است و نمي*تواند مورد قبول باشد؛ اما سعي داريم با مداركي كه داريم، فيفا را قانع كنيم.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

"امير قلعه نوعي" سرمربي تيم ملي فوتبال ايران كه براي اعمال حج تمتع به عربستان سفر كرده است، شامگاه يكشنبه در منطقه مني با آيت الله محمد محمدي ري شهري نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني ديدار كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا، قلعه نوعي دراين ديدار اظهار اميدواري كرد، تجربه*هاي معنوي كسب شده در اين سفر در زندگي و فعاليت ورزشي آينده وي مفيد و موثر باشد.
ري شهري نيز در اين ديدار براي وي و اعضاي تيم ملي فوتبا ل ايران به عنوان نمايندگان جمهوري اسلامي در ميدان*هاي ورزشي آرزوي موفقيت كرد.
اعمال حج تمتع در خارج از مكه مكرمه ظهر فردا(دوشنبه) به پايان مي رسد.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-
فريبا:
فدراسيون نبايد اجازه دو شغله شدن قلعه نوعي را مي*داد
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت:* قانون و فدارسيون نبايد اجازه مي*دادند كه يك مربي همزمان در دو تيم فعاليت كند.
بهتاش فريبا درباره بحث دو شغله بودن امير قلعه*نوعي اظهار داشت: به نظر من قلعه نوعي بهترين فرد براي كمك به استقلال است او سه سال در كنار اين تيم بوده و تمام جزئيات تيم را مي*شناسد. از سوي ديگر عوامل خودش در استقلال مشغول به كار هستند؛ اما در مورد حضورش در تيم ملي اين قانون است كه بايد پاسخگو باشد.
وي اضافه كرد: وقتي اكنون او در دو تيم مشغول به فعاليت است يعني فدارسيون و قانون با انجام شدن اين كار مشكلي ندارد. حالا من نمي*خواهم در مورد ضررها يا سودهاي اين قضيه در تيم ملي حرف بزنم.
فريبا افزود: اگر قانون هم با اين جريان مخالف باشد باز قلعه*نوعي از پشت پرده به تيم استقلال كمك مي*كند در هر صورت مشاوره با امير به نفع استقلال است.
بازيكن سابق استقلال با اشاره به اينكه حضور اين مربي در استقلال فقط در حد مشاوره است و نه دخالت در تيم، گفت: قلعه نوعي در تمرينات هفتگي اين تيم حضور ندارد تا بخواهند در كار صمد مرفاوي دخالت كند. او هم مثل ما پيشكسوتان مي*خواهد استقلال موفق شود.به هر حال اين فدراسيون است كه بايد تكليف قلعه نوعي را روشن كند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment
-

قرباني :از قلعه*نوعي انتقاد نكرده*ام
بازيكن ملي پوش تيم استقلال در خصوص گلايه*هايش از سرمربي تيم ملي را تكذيب كرد و گفت: هرگز به نيمكت*نشيني در امارات اعتراض نكرده*ام.
پيروز قرباني مدافع ملي*پوش تيم استقلال تمامي اظهاراتش را در خصوص گلايه* از قلعه*نوعي تكذيب كرد و گفت: متاسفانه عده اي مي خواهند از سوء تفاهم گذشته ام با قلعه نوعي، سود جويي كرده و مرا را مقابل سرمربي تيم ملي ايران قرار دهند.
وي افزود: در امارات هرگز به نيمكت*نشيني در تيم ملي گله نكردم و همين قلعه*نوعي با دعوتم به تيم ملي صداقتش را نشان داده است قرباني راجع به مصاحبه هاي اخيرش در رسانه هاي ورزشي گفت: آن مصاحبه را هرگز من انجام نداده*ام و نگفته*ام قلعه*نوعي من را براي مسخره*كردن به امارات آورده است.
مدافع استقلال كه در بازي دوستانه با امارات به ميدان رفت در خصوص اين مسابقه گفت: اماراتي*ها خيلي جدي بازي كردند و هرگز اين مسابقه را دوستانه تلقي نكردند زيرا براي حضور قدرتمندانه در جام خليج فارس نياز به پيروزي داشتند؛ اما نتوانستند برابر تيم ما به پيروزي برسند.نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Comment

Comment