يكى از مقامات عالى فدراسيون فوتبال گفت: اظهار نظر برخى از اعضاى كميته انتقالى درباره كادر فنى تيم ملى با صحبت هاى گذشته آنها كاملا در تناقض است. اين فرد مطلع در فدراسيون فوتبال كه در جريان تصميمات كميته انتقالى نيز هست در واكنش به اظهار نظر محمد خبيرى كه عنوان كرده بود قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست به خبرنگار ايسنا گفت: چگونه برخى از اعضاى كميته انتقالى از روز اول عنوان مى كردند كميته انتقالى در بحث هاى اجرايى دخالت نمى كند و خود را مبرا از دخالت در امور فوتبال مى دانستند اما پس از پايان جام ملت هاى آسيا اظهارنظرهاى متفاوتى را از آنها شاهد هستيم. اكنون شاهد اظهار نظرهاى متفاوت برخى از اعضاى كميته انتقالى هستيم كه دائما درباره سرمربيگرى تيم ملى صحبت مى كنند. وىادامه داد: آنها حتى عنوان كرده اند كه قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست و اين عين تناقض گويى با حرف هاى گذشته آنهاست.اين فرد آگاه تصريح كرد: آنها تاكنون عنوان مى كردند كه دخالت نمى كنند پس اول بايد حرف اول خود را پس بگيرند و بگويند كه در اجراييات دخالت مى كردند. اين اظهار نظر به معناى آن است كه آنها در تصميمات قبلى هم دخالت مى كردند و تاكنون هم تصميم گيرنده فوتبال بودند. وقتى يكى از اعضا از قول كميته انتقالى مى گويد، قلعه نويى ديگر سرمربى تيم ملى نيست ، اين يك اظهارنظر غيرمنطقى و غيرقانونى است، چرا كه اين نظر نمى تواند تامين كننده نظر كل اعضاى كميته باشد. اين تنها يك نظر شخصى است و به نظرم يك قضاوت زود هنگاماست.وى تاكيد كرد: چطور اين اعضا قبل از شروع جام ملت هاى آسيا پيشنهادات خود را مطرح نمى كردند اما هنگامى كه تيم ملى حذف شد شروع به مصاحبه و حمله به تيم ملى و فوتبال كشور كردند؟
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Amir Ghalenoi
Collapse
X
-
اميرقلعه*نويي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت : تيم آينده من يك تيم تهراني خواهد بود. البته اين تيم سايپا نخواهد بود و برخلاف برخي خبرها، مسوولان اين تيم با من صحبتي نكرده*اند.
وي گفت : من به شخصه براي علي دايي و تيم سايپا دعا مي*كنم و اميدوارم كه اين تيم به جايگاه واقعي خود و شرايط آرماني در ليگ بازگردد.
وي درباره گفت وگويش با مسوولان تيم فوتبال استقلال اهواز افزود: شفيع - زاده به من لطف و محبت دارد و صحبتي با من كرده بود،ولي من از ايشان تشكر كرده و گفتم كه نمي*توانم در شرايط فعلي مسووليت اين تيم را قبول كنم.
وي درباره تيم استقلال و احتمال بازگشت*اش به اين تيم افزود: فعلا راجع به استقلال صحبت نمي*كنيم.
سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران درباره كلاس دوره مربيگري فوتبال در تهران گفت : اين كلاسها بسيار خوب بود و مسلما روي دانش افزايي مربيان ايراني بسيار تاثير خواهد گذاشت.ضمن اينكه مدرسان خارجي اين كلاسها نيز از دانش مربيان ايراني شگفت زده شده بودند.
وي باابراز خوشحالي از قرارگرفتن نامش در ميان نامزدهاي بهترين مربيان آسياگفت: من هم به اندازه بقيه شانس دارم.

Comment
-
باشگاه الريان قطر مذاكراتى را با سرمربى سابق تيم ملى ايران انجام داده است. امير قلعه نويى در اين خصوص گفت: هنوز هيچ چيز نهايى نشده است. اين مذاكرات را نه تأييد مى كنم و نه تكذيب. بايد ببينيم در آينده چه پيش خواهد آمد. الريان اكنون در ليگ قطر در رده نهم جدول قرار دارد و بيار لوشانتر مربى فرانسوى هدايت آن را بر عهده دارد.AFC قلعه نويى را به عنوان يكى از نامزدهاى كسب عنوان مربى برتر سال ۲۰۰۷آسيا انتخاب كرده است.
Comment
-
سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنان ما مقابل ابومسلم عملكرد خوبى داشتند و مزد روزانه ۲۰ كيلومتر دويدن در اردوى تركيه را گرفتند.امير قلعه نويى پس از پيروزى ۲ بر صفر مقابل ابومسلم مشهد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كادر فنى و بازيكنان تيمم تشكر مى كنم. آنها براى كسب اين پيروزى زحمات زيادى كشدند و بازى خوبى ارائه كردند.وى افزود: در نيمه اول به دليل سنگينى بدن بازيكنان نتوانستيم موفق باشيم اما در نيمه دوم استقلال خيلى خوب به حريف فشار وارد كرد و در نهايت موفق شديم پيروز ميدان شويم. بازيكنان خواسته هاى ما را در زمين به خوبى برآورده ساختند.قلعه نويى در خصوص تيم حريف گفت: ابومسلم با اينكه تيم جوانى است، فوتبال قابل قبولى به نمايش گذاشت. اين تيم در هفته هاى آينده حرف هاى بسيارى براى گفتن دارد.سرمربى استقلال در خصوص نقطه ضعف هاى تيمش گفت: هر تيمى نقاط ضعفى دارد كه بايد با تمرين بيشتر آنها را برطرف كنيم. استقلال در ليگ اين فصل هر بازى نسبت به بازى قبل بهتر خواهد شد.

Comment
-
امير قلعه نويى، سرمربى استقلال پس از شكست تيمش مقابل مس كرمان گفت: بازى خوبى ارائه كرديم.تنها مشكل ما در خط حمله است. متأسفانه مهاجمان ما با بى دقتى موقعيت ها را از دست مى دهند.بايد فكرى به حال اين موضوع بكنيم. در اين رابطه چند مهاجم خارجى را مدنظر داريم كه هرچه زودتر يك مهاجم خوب را به خدمت خواهيم گرفت. تيم ما از ۴ بازى تنها ۴ امتياز كسب كرده است و اين براى استقلال خوب نيست با اين حال تأكيد مى كنم استقلال در اين فصل قهرمان ليگ برتر خواهد شد. فرصت زيادى تا پايان ليگ باقى مانده است و ايمان دارم در آينده چهره بهترى از استقلال خواهيد ديد. اين فصل بازيكنان خيلى خوبى جذب كرده ايم و مطمئن هستم با حضور آنها به موفقيت دست خواهيم يافت. قلعه نويى در خصوص وضعيت اميدرضا روانخواه گفت:ما روى اميد حساب ويژه اى باز كرده بوديم كه متأسفانه با مصدوميت وى تمام نقشه هاى ما نقش بر آب شد. پر كردن جاى اميد در تركيب استقلال بسيار سخت است و زمان لازم است تا بتوانيم جايگزين روانخواه را در تركيب اصلى پيدا كنيم. جاى او خالى است. سرمربى استقلال در پايان اضافه كرد: شرمنده هواداران شديم ، اميدوارم در آينده جبران كنيم.

Comment
-
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از داوري مسابقه دو تيم استقلال تهران وصباي قم ،گفت: متاسفانه آقاي "افشاريان" داور مسابقه دو پنالتي آشکار را براي تيم استقلال تهران ناديده گرفت.
امير قلعه نويي درپايان اين مسابقه به خبرنگاران ،گفت: اگر پنالتي هاي استقلال توسط داور مسابقه ديده مي شد، جريان بازي کاملا متفاوت و نتيجه چيز ديگري رقم مي خورد.
وي ادامه داد: استقلال ،بازي خوبي را در مقابل تيم صباي قم ارايه داد ولي متاسفانه مهاجمان در ضربات نهايي دقت لازم را نداشته و فرصت ها رااز دست مي دهند.
قلعه نويي گفت: نتيجه ديدار تيم استقلال تهران و صباي قم تا دقيقه 60 بازي بايد 4 بر 1 به سود ما مي شد ولي به علت بي توجهي وکم دقتي مهاجمان فرصت هاي ما از دست رفت.
وي تصريح کرد: هر تيمي که از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده نکند محکوم به شکست است و تيم ما به يک تمام کننده در نوک حمله نياز مبرم دارد.
قلعه نويي با اشاره به اينکه استقلال نياز به زمان دارد،گفت: زماني
که ازاين تيم جدا شدم تيم اول ليگ برتر وقهرمان ايران بود ولي اين تيم را فصل گذشته در رتبه سيزدهم تحويل گرفتم وبراي ساختن مجدد اين تيم، به زمان نياز داريم.
وي افزود: عده اي دنبال به هم زدن آرامش استقلال وايجاد بحران در اين تيم مي باشند ولي تا توان دارم به اين تيم خدمت مي کنم.
قلعه نويي خاطرنشان کرد: از شيوه بازي استقلال در ليگ برتر رضايت کامل دارم ولي در ضربات نهايي کم دقت هستيم و خود را نيز مقصر اين باخت مي دانم.

Comment

Comment