Announcement

Collapse
No announcement yet.

Laleh Seddigh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ahhh..doctor mohandes chie...ey kash pesar boodam in lale joono male khodam mikardam/.nemidoonam chera inghadar be delam nesheste...
    Love like you never got hurt
    work like you don't need the money
    Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

Originally posted by RedWine
      nah aziz,man mohandes nistam !
      vali mohandesi ziyad mikoni!

Comment

Originally posted by golgol85
        vali mohandesi ziyad mikoni!
        chera ? choun tarafdareh khanouma hastam !? hatman bayad fohsh bedam,lat bazi konam, douroogh begam ! injouri shoma doost dari aziz !??

Comment

chera ? choun tarafdareh khanouma hastam !? hatman bayad fohsh bedam,lat bazi konam, douroogh begam ! injouri shoma doost dari aziz !??
          akhe mohandesiye shoma che rabti be tarafdar boodane khanouma dare? hamoon ba khanouma mehraboon bash, khoda hefzet kone!

Comment

Originally posted by golgol85
            akhe mohandesiye shoma che rabti be tarafdar boodane khanouma dare? hamoon ba khanouma mehraboon bash, khoda hefzet kone!
            hmmm,man keh dige sar dar nemiaram manzouret chieh .

Comment

hmmm,man keh dige sar dar nemiaram manzouret chieh .
              hala ehsaset daghighan mesle mane, chon nesfe vaghta ke be postam javab midi nemidoonam manzouret chiye.

Comment

are golgol,hamouni keh to migi .

Comment

هنگامى كه نامش را ديروز صبح از بلندگوهاى پيست سرعت آزادى خواندند، لاله صديق، در حال آماده كردن اتومبيلش براى شركت در مسابقهء اتومبيل‌رانى بود. ولى او اين جمله را از سوى مسوولان پيست شنيد: ,شما اجازهء شركت در مسابقه را نداريد.,

ممانعت از حضور لاله صديق، قهرمان زن رالى در مسابقات سرعت، روز گذشته پايان يك هفته _كش و قوس بود.

صديق در اين باره مي‌گويد: ,اوايل اين هفته من با نايب رييس فدراسيون تماس گرفتم و براى شركت در مسابقات جمعه اعلام آمادگى كردم اما نايب رييس فدراسيون در جواب گفت كه هنوز قطعى نيست ولى شما تمرينات خود را شروع كنيد تا به شما خبر بدهيم.,

لاله صديق طى هفتهء گذشته يك جلسه تمرين مي‌كند، ولى شايعه‌هاى مختلف خبر از ممانعت حضور او در مسابقات مي‌دهد.

او پس از شنيدن اين شايعه‌ها دوباره با نايب رييس فدراسيون تماس مي‌گيرد. اما صحبت‌هاى نايب رييس فدراسيون در اين مكالمه از زبان لاله صديق: ,آقاى شهريارى گفتند شما ثبت‌نام و وقت‌گيرى را انجام بدهيد تا ببينيم چه اتفاقى مي‌افتد.,

او دستورهاى رييس فدراسيون را موبه مو اجرا مي‌كند; ثبت‌نام، زمان و ساير تشريفات. به اتومبيلش شمارهء 40 داده مي‌شود. به گفتهء صديق او كم‌كم به حضورش در اين مسابقه اميدوار مي‌شود ولى اين اميدوارى با يك تلفن كم‌رنگ مي‌شود; لاله صديق اضافه مي‌كند: ,عصر همان روز كه كارهاى مربوط به ثبت‌نام و معاينه را انجام دادم، مسوولان پيست زنگ زدند و پشت تلفن با لحن نابسامانى به من گفتند كه حق ندارى در مسابقه شركت كنى. وقتى پرسيدم چرا؟ جواب دادند زمانى كه خانم‌هاى ديگر آمدند شما مي‌توانيد شركت كنيد.,

اين تماس در آخرين لحظات روز پنج‌شنبه با صديق گرفته مي‌شود اما از آن پس موبايل رييس فدراسيون خاموش مي‌شود. او صبح ديروز به پيست مجموعهء ورزشى آزادى مي‌رود. تعويض هواكش و لاستيك‌هايى كه به قول خودش صاف شده بودند، تا زمان شروع مسابقه به طول مي‌انجامد.

,بلندگوى پيست نام گروهى را كه من در آن قرار بود شركت كنم خواند. من استارت زدم و به سمت در ورودى پيست رفتم ولى جلو در به من گفتند: ,شما نمي‌توانيد در مسابقه شركت كنيد.,

صحبت‌هاى تنها دختر اتومبيل‌رانى كه با مردان مسابقه داده و اول شده، با نايب رييس فدراسيون و ساير مقام‌ها به جايى نمي‌انجامد; صديق مي‌گويد، ,گفتند مشكل از حراست بوده است.,

قهرمان رالى بانوان، جواب قانع‌كننده‌اى دريافت نمي‌كند، او سوال‌هاى بي‌شمارى دارد: ,دوست دارم از فدراسيون بپرسم چرا من نمي‌توانم شركت كنم؟ اين مساله بايد براى يك دفعه حل شود، يا مي‌توانيم شركت كنيم يا نمي‌توانيم. اگر نمي‌توانيم ديگر بي‌خود پول ندهيم، تمرين نكنيم. بسيارى از زنان اتومبيل‌ران در شرايط فعلى بلاتكليف هستند.,

سوال اساسى لاله صديق از مسوولان فدراسيون تامل برانگيز است; ,من مي‌خواهم بدانم، چه فرقى بين رانندگان، زن و مردى كه با هم در خيابان رانندگى مي‌كنند با آن‌هايى كه در پيست مسابقه مي‌دهند، وجود دارد؟,

ناظر فدراسيون در مسابقهء روز جمعه از اين ماجرا اظهار بي‌اطلاعى مي‌كند. وطن‌دوست مي‌گويد: ,ما هم چيزهايى شنيده‌ايم ولى من در داخل پيست بودم و از خارج خبر دقيقى ندارم.,

وطن‌دوست بازديد اتومبيل صديق و ثبت‌نامش را تاييد مي‌كند اما دربارهء ممانعت از شركت او در مسابقه پاسخى نمي‌دهد: ,اتومبيل ايشان بازديد شد، مدارك نيز و مشكلى براى شركت در مسابقه نداشتند. حال اگر اجازهء ورود به پيست داده نشده، موضوعى است كه رييس فدراسيون بايد پاسخگو باشد.,

تماس‌هاى مكرر خبرنگار ما با شهريارى رييس فدراسيون اتومبيل‌رانى دربارهء ممانعت از شركت صديق در اين دوره از مسابقات به نتيجه‌اى نرسيد.

Comment

ohhh iiiin che bahaaaleee lol
                    reddy i need to ask u somethng by the way...abt PILOTS

Comment

Originally posted by mahsa88 View Post
                      ohhh iiiin che bahaaaleee lol
                      reddy i need to ask u somethng by the way...abt PILOTS
                      Pm me azizam.

Comment

age rast mige biad ba man mosabeghe bede.... omran betoone az man bebaze....lol...

Comment

akhei, thats not cool but then again what is cool in iran when it comes to women trying to show that they are just as capable as men? they are forced to not participate in anything that makes men look like women can have an upperhand.

Comment

she is awesome...s she done nose job?

If you wish to be loved, show more of your faults than your virtues. - Edward Bulwer-Lytton

Comment

" لاله صديق " اتومبيلران زن ايراني در مصاحبه‌اي با راديو راديكاله ايتاليا گفت : هيچ ممنوعيتي براي يك زن در ورزش اتومبيلراني ايران وجود ندارد .

وي يكي از بانوان فعال در رشته اتومبيلراني ايران است كه به درخواست سفارت ايران درايتاليا از فدراسيون اتومبيلراني و با موافقت سازمان تربيت بدني براي تماشاي مسابقات فرمول يك به ايتاليا رفته بود.

به گزارش اين راديو، او بصورت فعال در مسابقات اتومبيلراني شركت مي‌كند و در چندين مسابقه نيز اول شده است ولي تاكنون مقام قهرماني را كه مجموع امتيازات چند مسابقه است، بدست نياورده است .

راديو راديكاله وابسته به حزب راديكالها در جناح چپ ائتلاف حاكم ايتاليا است و يك راديوي سراسري و عمدتا سياسي است .

متن كامل مصاحبه لاله صديق با اين راديو به شرح زير است :

** لطفا خود رامعرفي كنيد ؟
                              - لاله صديق هستم، ‪ ۲۹‬ساله و دانشجوي دكتري دررشته توليدات صنعتي ، فرزند اول خانواده هستم و يك خواهر و دو برادر ديگر هم دارم.

** شغل شما مورد نظر من است. اگر درست فهميده باشم درحال اتمام رشته مهندسي هستيد و درعين حال اتومبيلران مسابقات فرمول يك نيز هستيد؟ - من ورزش اتومبيلراني را بطور حرفه‌اي دنبال كرده ام و به موازات آن تحصيل را هم رها نكردم . درحال حاضر درشركت پدرم كه يك شركت توليدات صنعتي است بعنوان مدير يكي از بخشها مشغول بكار هستم. دوسال هم دررشته مديريت صنعتي درمقطع ليسانس تدريس كرده ام . فعلا اينكار را يكسال است متوقف كرده ام و قصد دارم مجددا آنرا در سال آينده پيگيري كنم .

** تاكنون درچه زمينه‌هايي دچار مشكلات و دشواريهاي بيشتري شده ايد؟ - منظور شما چه مشكلاتي است ؟

** يعني بعنوان يك زن وقتي درايران تدريس مي‌كرديد ، بامشكلات بيشتري روبرو بوديد ياوقتي بعنوان اتومبيلران فعاليت داشتيد؟
                              - من در هيچ زمينه‌اي مشكل نداشتم و صرفا با كمبود وقت مواجه بودم چرا كه اين دو كار را باهم انجام مي‌دادم .

** آيا در ايران اجازه ويژه‌اي براي يك خانم بعنوان اتومبيلران نياز است؟ - هيچ ممنوعيتي براي يك زن دراين ورزش وجود ندارد. ولي چون من اولين زني بودم كه درتاريخ ايران تقاضاي فعاليت دراين ورزش را كردم ، بايد تقاضاي من به سازمانهاي مختلفي ارسال مي‌شد و هماهنگي‌هاي لازم صورت مي‌پذيرفت.

** به چه سازمانهايي بايد اين درخواست ارسال مي‌شد؟
                              - دردرجه اول بايد به سازمان تربيت بدني كه مسوول تمام فعاليتهاي ورزشي است و همينطور بخش مربوط به ورزش بانوان ، چرا كه من تنها زن شركت‌كننده دراين مسابقات بودم و بايد هماهنگي‌هايي صورت مي‌گرفت .

** در ايران منبع اطلاعات شما چيست و شما اخباررا چگونه به دست مي‌آوريد ؟ - درمورد مسابقات من ، تمام روزنامه‌ها ، راديوهاي ورزشي ، اجتماعي و سراسري و همينطور شبكه سوم تلويزيون ايران كه مخصوص برنامه‌هاي ورزشي است، آنرا پوشش مي‌دهند.

** اگر بخواهيد از اخباري كه در خارج از ايران رخ مي‌دهد، خبردار شويد از چه منبعي استفاده مي‌كنيد؟
                              - چون ما روزنامه نگاران خوبي درايران داريم ، اكثر اخبار در روزنامه ها منعكس مي‌شود و روزنامه‌ها در درجه اول منبع خوبي براي اخبار هستند. در مرحله دوم تلويزيون هم منبع خوبي است ، ولي من شخصا بخاطر كمبود وقت و چند شغله بودن از تلويزيون كمتر استفاده مي‌كنم و براي افرادي مثل من كه با كامپيوتر خيلي كار مي‌كنند، اينترنت منبع بسيار خوبي است كه من از آن بسيار استفاده مي‌كنم. من در درجه اول اخبار ورزشي، پس ازآن اخبار علمي و در مرحله بعدي اخبار اجتماعي كشورهاي مختلف را پيگيري مي‌كنم.

** شما كه اخبار اجتماعي را پيگيري مي‌كنيد، مهمترين مشكل فعلي ايران چيست ؟
                              - درحال حاضر ، مشكل خيلي خاصي درايران وجود ندارد. به هرحال ما كشوري در حال توسعه هستيم و سعي مي‌كنيم خود را به سطح تكنولوژي كشورهاي پيشرفته برسانيم. مانند زنان هر اجتماع ديگري كه سعي كرده‌اند براي احياي حقوق خود و يا تخصيص تسهيلات بيشتري براي خود فعاليت كنند، كشور من هم دارد اين مساله را آغاز مي‌كند.

** به هرحال شما وضعيت ممتاز و خوبي در ايران داريد و پدرتان صنعتگر است.

ولي درايران جواناني هستند كه بيكار هستند. شما فكر مي‌كنيد اين جوانان در حيات اجتماعي ايران چه نقشي دارند و چقدر به حساب مي‌آيند؟
                              - نظر شخصي من اين است كه درايران به عنوان يك كشور درحال رشد زمينه ها و پتانسيل زيادي براي اشتغال جوانان جوياي كار وجود دارد. در تمام كشورهاي دنيا در سنين خاصي جوانان به دنبال پيدا كردن راه آينده خود و اشتغال هستند و در ايران نيز چنين است. بخشي ازمشكلاتي هم كه درايران وجود دارد، به اين واقعيت باز مي‌گردد كه ما سالها درگير جنگي بوده‌ايم كه از سوي عراق به ايران تحميل شده بود. درحال حاضر ايرانيان وطن دوست زيادي با احساس مسووليت درمقابل آينده كشور خود، دست دردست هم درحال تلاش هستند تا آثار مخرب بجامانده ازآن سالها را برطرف نمايند.

** شما از مديران سياسي كشورتان براي بهتركردن وضعيت چه چيزي مي‌خواهيد؟ - ازآنجاكه بيش از نيمي از جمعيت ايران را جوانان تشكيل مي‌دهند، بايد به علايق و نظرات آنها توجه شده و اين علايق در جهتي سوق داده شوند كه منطبق با سنتهاي ايراني و قوانين جاري كشور باشد. درواقع علايق جوانان، سنتهاي اصيل ايراني و قوانين جاري كشور سه ضلع مثلثي هستند كه بايد به آن توجه شود. همچنين بايد تسهيلات براي جوانان فراهم شود و سرمايه گذاريهاي لازم جهت شكوفايي استعداد جوانان مملكت بعنوان سرمايه‌هايي ارزشمند فراهم شود تا جوانان درايران بمانند و فكر نكنند كه مي‌توانند امكانات بهتري در كشورهاي ديگر داشته باشند. به هرحال ساختن ايران بدون تلاش جوانان قابل اجرا نيست .

** به عقيده شما خواسته و تقاضاي جوانان ايران چيست ؟
                              - يكي از علايقي كه بين تمام جوانان جهان مشترك است ، علاقه به هيجانات جواني است كه مي‌تواند درجهت ورزش يا رشته تحصيلي مورد علاقه آنها جهت دهي شود. همچنين جوانان تفريحات مشتركي دارند كه ازجمله آن علاقه به فيلم هايي با موضوعات مختلف مثل ورزشي، اجتماعي و غيره است و برخي علايق هم ميان جوانان متفاوت و سليقه‌اي است .

** شما درمورد فيلم صحبت كرديد. در مورد فيلمهايي كه مي‌شود ديد و فيلمهايي كه نمي‌توان ديد توضيح دهيد ؟
                              - گذشته ازايران ، در تمام كشورها دنيا محدوديتها وممنوعيت‌هايي براي تماشاي برخي فيلمها در مقاطع سني مختلف وجود دارد. براي مثال درايتاليا تا ساعتي از صبح برنامه‌هاي مخصوص كودكان پخش مي‌شود، درميان روز برنامه هايي مخصوص خانمهاي خانه دار پخش مي‌شود و برنامه تفريحي سرگرم‌كننده و پربيننده در ساعات بعدازظهر و غروب پخش مي‌شوند و برنامه‌هايي كه شايد مربوط به برخي بزرگسالان مي‌شود ، ازساعاتي از شب به بعد پخش مي‌شود كه طبيعتا افراد جوان حق ديدن آنها را ندارند. بنابراين نوعي تقسيم بندي و ممنوعيت درايتاليا نيز ديده مي‌شود. اين قانون درتمام دنيا وجود دارد .

درحال حاضر فيلمهاي روز سينماي جهان ، درايران همزمان با ساير كشورهاي جهان اكران مي‌شود و جوانان داخل ايران ازبسياري جهات همچون دسترسي به اطلاعات ، بهره مندي از تكنولوژيهاي روز دنيا و غيره با جوانان خارج از ايران برابر بوده و اطلاعات و دسترسي يكساني دارند.

** جوانان ايراني چه برداشتي از غرب دارند؟
                              - شايد غرب براي جوانان ايراني بخاطر هيجان ظاهري كه به نمايش مي‌گذارد، پر زرق و برق به نظر بيايد ، غرب همواره سعي مي‌كند اين ظاهر جذاب را به ديگر كشورها صادر نمايد، ولي من فكر مي‌كنم علاوه برآن ، بايد واقعيتهاي ديگر خود مثل پيشرفتهاي علمي و ورزشي جوانانش را نيز صادر كند وسعي در الگوسازي دراين زمينه‌ها نيز براي جوانان ساير كشورها بنمايد. انچه امروز در ماهواره‌ها و تلويزيونهاي غربي نمايش داده مي‌شود، مخاطبان را از واقعيت زندگي در غرب و مشكلات واقعي كه با آنها دست به گريبان هستند، مطلع نمي‌كند. مهم آن است كه تمام واقعيات منعكس شود تا جوانان ايراني تصور نكنند درغرب جوانان صرفا درحال تفريح و خوشگذراني هستند و هيچ مشكلي ندارند.

تمام جوانان درتمام جهان مشكلات خاص ومشتركي دارند و اين وظيفه رسانه هاي گروهي است كه بطور صحيحي اين مشكلات مشترك را معرفي و به رفع آنها كمك كنند. همه ما جوانان ، صرف نظر ازمليتي كه داريم ، در يك دهكده جهاني و مرتبط باهم زندگي مي‌كنيم و هرجنگ و درگيري دريك كشور يا بروز يك بيماري در يك كشور، در ديگر كشورها آثارش را پديدار مي‌كند.

** پس بنابر اين جوانان ايراني ، غرب را بعنوان يك دشمن تصور نمي‌كنند ؟ - نه تنها جوانان ، بلكه بزرگسالان و حتي دولتمردان ما غرب را به عنوان دشمن تلقي نمي‌كنند و خصومتي با آن ندارند . البته اختلاف نظرهايي بين دولتمردان وجود دارد و دولت هر كشوري براساس سنن و قوانين كشورخود سعي در پيشرفت كشور خود دارد و اختلاف سليقه دولتمردان كشورهاي مختلف به همين موضوع باز مي‌گردد، هركشوري بايد بطور مستقل درباره آينده خود تصميم بگيرد و دخالتهاي نابجا مي‌تواند دنيا را دچار مشكل كند.

** ما سالگرد ‪ ۱۱‬سپتامبر و مساله برخورد تمدنها را داشتيم. نظر شما در رابطه با اين دو موضوع چيست ؟
                              - واقعه ‪ ۱۱‬سپتامبر توسط افرادي ضد بشر و ضد نوع دوستي صورت پذيرفت.

مردم آمريكا از اين اتفاق رنج زيادي را متحمل شدند و همه ما درايران نيز همانند مردم آمريكا بنا به حس انساندوستي بسيار متاثر شديم. به عقيده من اين اتحاد و يكدلي همه انسانهاست كه مي‌تواند جلوي تكرار چنين اتفاقي را در آينده بگيرد. اين اتفاق بعد ازآمريكا ، ممكن است در كشور من يا كشور شما و براي بستگان ما اتفاق بيفتد و وظيفه همه ماست كه جلوي چنين اتفاقاتي را بگيريم .

گفت وگوي تمدنها درواقع شيوه اين اتحاد و همدلي و همينطور همكاري بين كشورهاست كه بيان مي‌كند كه چطور سران كشورها مي‌توانند با گفت وگو و بدون جنگ مشكلات خود را حل كنند و تاكنون كشور من در اين زمينه يعني گفت وگوي تمدنها هميشه پيشگام بوده است .

** درمورد مشكلات برخورد تمدنها مثل مسلمانان ويهوديان يا مسيحيان چطور؟ - من نمي‌دانم در مورد يازده سپتامبر نقش يهوديان چه بوده است و شايد هم تروريستها از اعضاي طالبان بوده اند. درميان پيروان ساير اديان نيز تروريستهاي زيادي وجود دارند و نمي‌توانيم بگوييم تمام تروريستهاي جهان مسلمان هستند و يا كسي چون مسلمان است، تروريست است. به عقيده من حساسيتي كه در مورد مسلمانان به وجود آمده حساسيت بسيار بي‌جايي است . همين تبليغ بيش از حد جدايي دينها و عقايد و تقسيم بندي‌هاي موجود ميان مسلمانان و مسيحيان و غيره، اين اختلافات را تشديد مي‌كند. در حالي كه تمام اديان از ريشه واحد نشات گرفته‌اند و پيامبران الهي ما مشكلي باهم نداشته اند. مثلا حضرت محمد (ص) هرگز سخنان حضرت مسيح يا حضرت موسي يا زرتشت را رد نكرده - اند و اختلافي ميان آنها نبوده است . فلسفه وجودي پيامبران، آن بوده كه مي‌خواسته‌اند به تمام افراد روش صحيح زندگي كردن را بياموزند . شايد يكي از دلايل زياد شدن جنگها و اختلافات اين باشد كه ما درحال دورشدن از دين و اصالت خودمان و بازگشت به وضعيت زندگي انسانهاي اوليه هستيم .

** از شركت شما در اين برنامه بسيار متشكرم.
                              نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Originally posted by indian_blues View Post
                                she is awesome...s she done nose job?
                                dont know if she had a nose job or not, does it make a difference if she has? I think the important thing is the quality of what she does and that she is one of the only persian women doing something like this and being as good as she is makes her a pride to iranian women all over the world. not only is she talented, but she is brainy too

Comment

Working...
                                X