F.C Esteghlal

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

مدير فنى تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزى ۲ بريك اين تيم مقابل مقاومت سپاسى شيراز گفت: شانس با ما يار بود كه توانستيم اين ۳ امتياز را به دست آوريم. «ناصر حجازى» اظهار داشت: ما نقاط ضعف و قوت حريف را به طور كامل مى شناختيم. مى دانستم كه مقاومت قصد دارد تا از طريق اوت هاى بلند و سانتر از جناحين و استفاده از ضربات سر مهاجمان و هافبك هاى خود به گل برسد، از اين رو سعى كرديم تا آنها را پوشش داده و اجازه ندهيم حريف از اين طريق به گل دست يابد. هر چند گاهى در اين راه موفق نبوديم اما به هر حال توانستيم ۳ امتياز ارزشمند را به دست آوريم. وى با اشاره به تعويض على عليزاده گفت: قبل از آن كه از حريف گل بخوريم، قصد تعويض عليزاده را داشتيم. تيم ما روى اوت هاى بلند و ضربات سر، تحت فشار بود و مجبور بوديم براى دفاع از گل هاى خود به لاك دفاعى فرو برويم، ضمن اين كه ما ۷ بازيكن فيكس خود را نداشتيم. حجازى در پاسخ به سؤال خبرنگارى مبنى بر اعتراض شما به داورى و انتقال آن از طريق تلفن همراه به اصغر حاجيلو گفت: نسبت به داورى معترض نبودم اما اين نكته را انتقال دادم كه بازيكنان مقاومت زمانى كه صاحب اوت مى شوند از چند متر جلوتر اوت خود را پرتاب مى كنند. وى با اشاره به بازى خوب مقاومت مقابل پرسپوليس در تهران گفت: متعجبم كه چرا وقتى اين تيم به اين خوبى روى زمين مى تواند كار كند، اصرار دارد روى هوا بازى كند. مدير فنى استقلال در رابطه با نبودن نام «مجتبى جبارى» در ليست ۱۸ نفره اين تيم گفت: بازيكنى كه بر سر تمرين نيايد در تركيب تيم جايى ندارد. ناصر حجازى در مورد وضعيت نامشخص نيمكت استقلال گفت: ظاهراً مشكل تيم حضور من روى نيمكت بود و در اين بازى و بازى قبل كه تيم را از بالا هدايت كرده ام، توانستيم ببريم و ۶ امتياز ممكن را بگيريم.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

محمد نوازى» گفت: با گل هاى زود هنگامى كه به ثمر رسانديم، توانستيم حريف را در زمين خودش غافلگير كنيم. وى افزود: بازيكنان ما بازى زيبايى را در شيراز به نمايش گذاشتند و با حفظ نتيجه پس از برترى توانستيم دومين پيروزى پياپى استقلال را رقم بزنيم. وى با اشاره به دريافت گل پس از برترى تصريح كرد: تيم ما زمانى كه از حريف پيش مى افتد، خود به خود عقب نشينى مى كند كه همين عامل باعث دريافت گل مى شود. هافبك استقلال در رابطه با حضور دير هنگامش در زمين در اين ديدار اظهار داشت: از لحاظ بدنى مشكلى براى بازى كردن نداشتم و تنها با نظر حجازى روى نيمكت قرار گرفتم زيرا وى نمى خواست ارنج تيم را پس از پيروزى هفته گذشته تغيير دهد. وى در پايان در خصوص ارتباط ۲ پيروزى اخير استقلال و عدم حضور حجازى روى نيمكت اين تيم گفت: اين پيروزى ها علت خاصى ندارد. نمى دانم چرا وقتى حجازى روى نيمكت است بدشانسى به سراغش مى آيد و تيم نتيجه نمى گيرد اما از دور تيم را به خوبى كنترل و هدايت مى كند.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

حكم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال درباره وضعيت قرارداد فيروز كريمى با باشگاه استقلال اهواز صادر شد. براساس اين حكم، فيروز كريمى همانند گذشته سرمربى استقلال اهواز خواهد بود و بايد به فعاليت خود در اين تيم ادامه دهد. همچنين درخواست كريمى براى فسخ قرارداد رد شد. «عبدالرحمان شاه حسينى» در اين رابطه اظهار كرد: براساس بررسى هاى انجام شده قرارداد فيروز كريمى با استقلال اهواز كمافى السابق پابرجاست و براساس حكم كميته انضباطى شرايط فسخ را ندارد. وى درباره شكايت باشگاه استقلال اهواز از استقلال تهران و «فيروز كريمى» به دليل انجام مذاكره در زمانى كه كريمى با باشگاه اهوازى قرارداد داشته، گفت: فيروز كريمى و استقلال تهران به دليل انجام مذاكرات در زمانى كه كريمى تحت قرارداد باشگاه استقلال اهواز بوده هر كدام به پرداخت يك ميليون تومان جريمه نقدى محكوم شدند. شاه حسينى درباره درخواست دريافت تمام حق و حقوق كريمى از استقلال اهواز گفت: اين مساله نيز رد شده و بر ما ثابت شده كريمى تا زمانى كه در باشگاه استقلال اهواز به فعاليتش ادامه داده، حق و حقوقش را دريافت كرده است. متن حكم صادر شده از سوى كميته انضباطى به شرح ذيل است: در خصوص شكايت باشگاه استقلال اهواز از باشگاه استقلال تهران به خاطر مذاكره با آقاى فيروز كريمى به منظور انعقاد قرارداد، نظر به اينكه مصاحبه به عمل آمده با آقاى فتح الله زاده، مدير عامل باشگاه استقلال تهران در صدا و سيما و نيز مطالب منعكس در صورتجلسه مورخ ۱۹/۸/۱۳۸۶ كميته انضباطى از سوى نمايندگان باشگاه مزبور، متضمن مذاكره مى باشد و ادعاى به عمل آمده در مقام دفاع از دعوى مطروحه، مشعر بر اينكه باب مذاكره به منظور انعقاد قرارداد نبوده، ضمن اينكه خود تلويحاً اشاره به مذاكره داشته، تخلف صورت گرفته است. لذا كميته انضباطى با احراز مذاكره غيرقانونى باشگاه استقلال تهران با آقاى فيروز كريمى، سرمربى تحت قرارداد باشگاه استقلال اهواز، حكم بر محكوميت باشگاه تهرانى و شخص فيروز كريمى به پرداخت مبلغ ۱۰ ميليون ريال جزاى نقدى صادر و اعلام مى دارد. در خصوص ادعاى آقاى فيروز كريمى مبنى بر الزام باشگاه به پرداخت حقوق ناشى از قرارداد مورخ ۱۱/۵/۱۳۸۶ و اعلام فسخ قرارداد موصوف به لحاظ عدم پايبندى به تعهدات مالى، قطع نظر از اينكه مطابق مقررات ماده ۳ آئين نامه نقل و انتقال مربيان ليگ حرفه اى، قرارداد مربى و باشگاه مى بايستى در هيأت فوتبال استان به ثبت برسد و در مانحن فيه قرارداد مستند ادعاى فيروز كريمى هرگز در هيأت فوتبال به ثبت نرسيده، از اين حيث واجد اعتبار قانونى براى رسيدگى و حل و فصل اختلاف راجع به مندرجات آن نيست. اساساً در فرض اعتناء به قرارداد موصوف، نظر به اينكه هيچ دليلى بر عدم توانايى باشگاه به ايفاى تعهد مالى در پرونده ملحوظ و مشاهده نمى گردد و چك شماره ۲۴۵۵۲۱ به رغم اخذ گواهى عدم پرداخت و ارائه آن به كميته انضباطى، به لحاظ دريافت ۲ فقره چك ديگر و تراضى در ادامه كار به تنهايى نمى تواند موجب فسخ قرارداد گردد. ضمن اينكه عبارت «به هر دليلى نتواند تعهدات مالى آقاى فيروز كريمى را برآورده كند» مقرر در بند ب متمم قرارداد عبارت مجموعى است و كل تعهدات مالى را به نحو عام شامل مى شود و از طرفى در صورتى كه بتوان چنين حقى را تصور كرد، استمرار و ادامه همكارى، متعاقب عدم دريافت وجه چك، تلويحاً به معنى عدول از فسخ احتمالى نيست كه چون ادامه خدمت با دريافت ۲ فقره چك ۳۵۰ ميليون ريالى همراه بوده اين معنى بيشتر متبادر گردد. ضمناً مقررات ماده ۴ شرايط قراردادهاى مثبوت در فدراسيون فوتبال نيز در مانحن فيه مؤثر در مقام نبوده زيرا تحقق شرط فسخ قرارداد سال دوم در صورت عدم توافق مالى و كارى نيز به لحاظ وقوع توافق مالى و همچنين شروع به كار آقاى كريمى در ابتداى فصل و ادامه آن تا حداقل هفته دهم بازى هاى ليگ مفقود است بنابراين ضمن اينكه در حال حاضر استحقاق به مطالبه حقوق ناشى از مربيگرى نداشته، قرارداد مورد ترافع نيز قابليت فسخ را نداشته بالمآل با رد ادعاى به عمل آمده قرارداد مورخ ۲۳/۴/۱۳۸۵ مثبوت در هيأت فوتبال خوزستان كمافى السابق به قوت خويش باقى و آقاى فيروز كريمى به اعتبار مندرجات همين قرارداد همچنان سرمربى باشگاه استقلال اهوز مى باشد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

هافبك بازي ساز تيم فوتبال استقلال تهران گفت : مصدوميت من برطرف شده و از روز يكشنبه گذشته همراه تيم تمرين مي*كنم ومشكل خاصي براي بازي ندارم.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، مجتبي جباري در خصوص اينكه چگونه مشكل بدني بازيكنان بدون سرمربي ومربي بدنسازرفع خواهد شد، گفت: بازيكنان خودشان سعي مي*كنند،وضعيت شان بهتر شود.البته كار سختي است؟، اما غير ممكن نيست.

وي درمورد ديدار تيم استقلال با مقاومت سپاسي درهفته چهاردهم ليگ برتر، عنوان كرد:بازيكنان*براي كسب اين پيروزي خيلي زحمت كشيدند،بالاخص مدافعان.

جباري در خصوص ناصر حجازي گفت : هنوز نمي*دانم چرا آن روز به من اجازه تمرين ندادند.اگر دليل آن را بگويند،من هم پاسخگو خواهم بود.

وي در خصوص اينكه برخي نشريه*ها از حجازي نقل قول كرده*اند كه كم كاري مي*كند،گفت: درباره كم كاري خيلي جواب داده*ام.هرگز چنين بازيكني نبوده*ام.

به*من تهمت مي*زنند.

وي گفت: بيشتر از همه بازيكنان تمرين مي*كنم*و در روزهايي كه تيم تمرين ندارد،به طوراختصاصي تمرين مي*كنم.

هافبك استقلال درباره اينكه چرا استقلال بدون سرمربي خوب نتيجه مي*گيرد، عنوان كرد: در اين مورد ترجيح مي*دهم اظهار نظر نكنم.

جباري در مورد سرمربيگري فيروز كريمي در استقلال تهران گفت: او كارنامه مشخصي دارد؟اما چون حضورش دراستقلال مشخص نيست ، فعلا در مورد او صحبت نمي كنم.

وي با اشاره به حضور دو ماهه خود در هلند پيش از آغاز ليگ، اظهار داشت:
          نمايندگان چند باشگاه*اروپايي منتظر دعوت من هستند تا بازي*هايم رااز نزديك ببينند. آنها فيلم بازي هايم را ديده اند؟ اما مي*خواهند بدانند به همان اندازه آماده هستم يا خير. من هم به دليل اينكه مدتي مصدوم بودم، آنها را دعوت نكردم تا به شرايط ايده*آل برسم.

جباري در خصوص اينكه آيا درنيم فصل از استقلال جدا خواهدشد،گفت:در شرايط كنوني نمي*توان زمان دقيقي براي جدايي از استقلال تعيين كرد. خيلي صحبت ها بايد انجام شود تا اين اتفاق رخ دهد.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

محمد نوازى» هافبك استقلال تهران گفت: يكى از اهداف امسال ما، قهرمانى در جام حذفى است و براى رسيدن به اين هدف نه تنها تربيت يزد، بلكه ساير حريفان را هم شكست خواهيم داد.وى افزود: روحيه تيمى ما در حال حاضر خيلى بالاست. درست است كه وضعيت كادر فنى هنوز معلوم نيست اما بازيكنان كار خود را انجام مى دهند و براى كسب پيروزى در بازيهاى بعدى، تمام توان خود را به كار گرفته اند.نوازى اظهار داشت: حجازى نظارت مستقيمى بر تمرينات استقلال دارد و همين مسأله انگيزه ما را تقويت مى كند. اميدوارم موفقيتهاى تيم با حجازى همچنان ادامه داشته باشد و بتوانيم به قهرمانى ليگ و جام حذفى دست يابيم.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

سخنگوى باشگاه استقلال تهران گفت: رضايت مسئولان باشگاه استقلال اهواز را براى حضور كريمى گرفتيم و شرايط براى حضور وى در استقلال تهران فراهم است. هاشم ساعدى اظهاركرد: اين توافق بر اساس جلسات متعددى بوده است كه بين مديران ۲ باشگاه برگزار شده و ۲ طرف به شرايط هم احترام گذاشتند. وى تصريح كرد: فيروز كريمى از امروز رسما به عنوان سرمربى در تمرينات تيم حاضر مى شود و حجازى نيز به عنوان مدير فنى در كنار وى فعاليت كند. سخنگوى استقلال تهران در مورد صحبت هاى اخير مبنى بر ادامه فعاليت حجازى با تيم تا پايان نيم فصل تاكيد كرد: حجازى يكى از طرفداران حضور كريمى در استقلال بود و تمامى مذاكرات بر اساس خواست وى صورت گرفته و اين صحبت ها شايعاتى بيش نبوده است. ساعدى در پايان گفت: از مسئولان باشگاه استقلال اهواز كه نهايت همكارى را با ما انجام داده و به اين موضوع توجه ويژه اى داشتند، سپاسگزاريم و اميدواريم حضور كريمى در استقلال تهران سرفصلى براى آغاز روابط جديد ۲ باشگاه باشد.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

معاون ورزشى باشگاه استقلال تهران از شكايت اين باشگاه از روابطبين الملل فدراسيون فوتبال خبر داد. اين باشگاه به استناد به قوانين فيفا، در بحث نقل و انتقال سياوش اكبرپور و ميثم بائو به اين ۲ تيم، خواستار پرداخت حق خود شد كه درخواست استقلال واكنش ميثم بائو و مدير برنامه هاى او را در برداشته است. چند روزى است كه اين بازيكن و مدير برنامه هاى او در مصاحبه هاى متفاوت اعتراض خود را به اين درخواست باشگاه استقلال ابراز داشته اند. كامران منزوى در اين ارتباط اظهار داشت: متاسفانه فوتبال ما فوتبال حق نشناسى شده است. روزى كه ميثم بائو را به استقلال آوردم، تعهد دادم كه اگر مصدوميت وى خوب نشد، من جواب مى دهم. حالا هم خيلى خوشحالم كه لژيونر شده و اميدوارم بهترين دستمزدها را بگيرد. وى عنوان كرد: داستان ما با باشگاه اماراتى ربطى به بائو ندارد. چند روز قبل نامه اى از فدراسيون به دست ما رسيد كه بايد در جلسه كميته انضباطى شركت كنيد. وقتى به آنجا مراجعه كرديم، متوجه شديم بائو بابت عدم تسويه حساب با استقلال، از باشگاه شكايت كرده است، ما هم از روابط بين الملل فدراسيون شكايت كرديم. منزوى دليل شكايت استقلال را عدم تحقق حقوق باشگاه اعلام كرد و افزود: در آئين نامه فيفا، در بحث نقل و انتقال بازيكنان زير ۲۳ سال آمده كه هنگام انتقال آنها به تيم ديگر، باشگاه خريدار بايد حق رشد به باشگاه اوليه بپردازد. قائم مقام استقلال درباره اينكه مدير برنامه هاى بائو مدعى شده كه اين بازيكن قرارداد حرفه اى با اين باشگاه امضا كرده است، اظهار داشت: فوتبال ما از ديد فيفا حرفه اى نيست. از سويى، بائو را به عنوان بازيكن اميد به استقلال آورديم. ثالثا، اين قضيه ارتباطى با اين بازيكن ندارد. روابط بين الملل فدراسيون به عنوان مسئول محقق كردن حقوق باشگاه بايد پاسخگوى ما باشد. منزوى افزود: به عنوان باشگاه دولتى از حق خود نمى توانيم بگذريم و تا آخر هم موضوع را رسيدگى مى كنيم. در جلسه كميته انضباطى مدير برنامه بائو هم مى تواند بيايد و اگر مستنداتى دارد، آنجا مطرح كند. هر چه باشد، مدير برنامه هم بايد برخى ضوابطى داشته باشد كه آن را بايد ارائه كند.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در خصوص آينده هيچ تصميمى نگرفته ام اما قطعاً تا پايان فصل در استقلال خواهم ماند وتصميمى براى ترك تيم در نيم فصل ليگ برتر ندارم.«مجتبى جبارى» در رابطه با آخرين وضعيت خود عنوان كرد: با شرايطى كه من داشتم، بازگشت دوباره ام به ميادين بسيار سخت بود مخصوصاً كه تيم هم دچار بحران شده بود و فشار زيادى روى نفرات قرار داشت اما در حال حاضر شرايط بسيار بهتر شده و با ساير نفرات نيز هماهنگ شده ام .وى ادامه داد: قبلا هم گفته بودم كه اگر فرصت كافى براى بدنسازى داشتم و مى توانستم در بدنسازى تيم شركت كنم ، حالا بيشتر و بهتر در خدمت تيم بودم. جبارى از سوى هواداران استقلال به عنوان بهترين بازيكن ديدار مقابل تربيت يزد انتخاب شده، وى در اين خصوص نيز گفت: اين نظرلطف هواداران است و باعث خواهد شد تا انگيزه هاى من بيشتر از گذشته شود.جبارى در رابطه با شرايط استقلال در ليگ و جام حذفى خاطر نشان كرد: رفته رفته تيم شرايط بهترى پيدا مى كند كه دليل آن هماهنگ شدن و كسب شناخت بيشتر بازيكنان ازنحوه بازى يكديگر است. اگر از انگيزه و پتانسيل بالايى كه بازيكنان استقلال دارند بتوانيم در ۳ بازى باقيمانده حداكثر استفاده را ببريم مى توانيم در نيم فصل دوم براى قهرمانى اميدوار باشيم. ضمن اينكه در جام حذفى هم مدعى جدى قهرمانى هستيم.هافبك استقلال در رابطه با شايعه جدايى اش در نيم فصل رقابت ها از استقلال گفت: هنوز در خصوص آينده هيچ تصميمى نگرفته ام اما قطعاً تا پايان فصل در استقلال خواهم ماند. شايعه جدايى ام در نيم فصل صحت ندارد.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

حضورم در استقلال تهران فعلاً رسمى نيست. چرا كه قراردادم با استقلال اهواز بايد در هيأت فوتبال استان خوزستان لغو شود. قرارداد جديدم نيز با استقلال تهران بايد در هيأت فوتبال استان تهران ثبت شود. فيروز كريمى با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در كنفرانس مشترك ۲ باشگاه استقلال تهران و استقلال اهواز، گفت: اينكه مى خواهم سرمربى استقلال تهران باشم يك بحث است و جدايى من از استقلال اهواز، بحثى ديگر. هرگز مشكلى بين من و اين باشگاه نبوده است. همان طور كه قبلاً هم گفته بودم طى جلسه اى كه با على شفيعى زاده در امارات داشتم به وى گفتم كه به دليل مشكلات خانوادگى نمى توانم در خوزستان به فعاليت خود ادامه دهم. الان هم از محبت هاى مسئولان اين باشگاه تشكر مى كنم. وى افزود: از روز سه شنبه در تمرينات استقلال تهران شركت مى كنم باشد كه اين اتفاق، سرمنشايى باشد براى خدمات خير در باشگاه استقلال تهران و فوتبال ايران.
                    فيروز كريمى با اشاره به وضعيت ناصر حجازى، مديرفنى تيم، اظهار داشت: در يك جمله بايد عرض كنم، مدير فنى يعنى شخصى كه نزد كادر فنى مقبوليت دارد. آقاى ناصر حجازى اين مقبوليت را در نزد من و ديگر مربيان استقلال دارد. چرا كه يك شخصيت كار بلد، فوتبالى و قديمى است كه به طور حتم از وى كمك هاى لازم را دريافت خواهم كرد. تعامل خوبى بين ما وجود دارد. سرمربى جديد استقلال در خصوص تغيير و تحولات در كادر فنى چنين توضيح داد: رضا مهاجرى (دستيار اول من در استقلال اهواز) را حتماً به تيم اضافه خواهم كرد. در مورد ساكت الهامى اما بايد موضوع بررسى شود. اگر ميسر بود از او در كادر فنى سود مى بريم در غير اين صورت بايد تصميم جديدى بگيريم. صادق ورمزيار هم مربى كار بلدى است و امكان ادامه همكارى با او در دست بررسى است اما حسين تراب پور را چون مورد تأييد ناصر حجازى است به طور حتم به عنوان مربى دروازه بانان حفظ خواهم كرد. فيروز كريمى با اشاره به مصاحبه هايى كه از قول وى عليه جلالى چاپ شده بود گفت: طى ۲ ماه اخير مصاحبه خاصى نكرده ام و همين جا حرف هايى را كه از قول من در برخى نشريات ورزشى عليه مجيد جلالى چاپ كرده اند تكذيب مى كنم. به زودى هم عليه خاطيان، شكايت خواهم كرد. براى جلالى آرزوى موفقيت مى كنم و اميدوارم با استقلال اهواز موفق باشد. وى ادامه داد: طى ۲۰ سالى كه مربى بوده ام شخصاً بدنسازى تيم هايم را به عهده گرفته ام. اين برنامه را در استقلال تهران هم پياده مى كنم. در ضمن مدت زمان تمرينات آبى پوشان را هم افزايش خواهم داد. اين را هم اضافه مى كنم كه من هرگز قول قهرمانى نداده ام چون در ليگى كار مى كنيم كه ۱۸ تيم در آن با تمام توان و انگيزه بالا حضور يافته اند تا كسب موفقيت كنند. كريمى در پاسخ به مدت قرارداد خود با استقلال تهران بيان داشت: قراردادم با اين تيم ۲۰ ساله است(؟!) وى بدون هيچ گونه توضيحى در اين خصوص افزود: تا به حال از هيچ بازيكنى حتى يك خودكار هم نگرفته ام. نه از آنهايى كه از محلات كشف كرده ام و نه از آنهايى كه به تيم ملى داده ام. فقط يك بار ماركار آقاجانيان در روز معلم يك تى شرت به من داد تا بفهمم مرام و معرفت در فوتبال نمرده است!
                    سرمربى جديد استقلال در پاسخ به اين سؤال كه «اولين نسخه فيروز كريمى براى آبى پوشان تهرانى چيست؟» اظهار داشت: باتوجه به سرماى هوا، به احتمال فراوان تيم سرما خورده است! مطمئن باشيد اين مشكل را در اولين فرصت برطرف خواهم كرد. فيروز كريمى در پايان گفت: بزرگترين بازيكنان را با قدرت به راحتى بيرون انداخته ام چون هميشه با گردن كلفتى مربيگرى كرده ام چرا كه به دنبال روزى حلال هستم. همه اين موارد به دليل اين بوده كه از كسى پول نگرفته ام. تا آخر هم به همين شكل خواهم بود.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

شايعه شده كه هنوز بين اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال تهران اختلافاتى در خصوص آمدن فيروز كريمى وجود دارد (!) و عده اى از آنها تمايلى به حضور كريمى در اين تيم ندارند.محمد نفريه، عضو هيأت مديره باشگاه استقلال با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: اين مسائل به هيچ عنوان صحت ندارد و اعضاى هيأت مديره در خصوص آمدن فيروز كريمى به استقلال اختلافى با هم ندارند. بحث حضور كريمى چند هفته پيش در هيأت مديره مطرح شد و تمامى اعضا با آمدن اين مربى موافقند. نفريه در پايان گفت: در خصوص انتخاب سرمربى جديد، هيأت مديره باشگاه تمامى اختيارات را به آقاى فتح الله زاده داده و ايشان هم به عنوان مديرعامل، تصميم گيرنده اصلى است.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

رئيس آكادمى فوتبال باشگاه استقلال تهران گفت: ناصر حجازى تمايلى به حضور فيروز كريمى نداشت و او را مجبور به پذيرش اين مربى كردند. «حسن روشن» اظهار داشت: چند روز پيش با حجازى ديدار كرده و به وى گفتم چرا حاضر به قبول اين شرايط شده در حالى كه خود اين تيم را جمع كرده بود؟ وى در جوابم گفت، مجبور به قبول چنين كارى شده است. نمى دانم چه بگويم. براى رسيدن به هدف نبايد دست به هر كارى زد. روشن در مورد نقل قولى از وى مبنى بر كناره گيرى از استقلال در صورت حضور كريمى اذعان داشت: مستقيم چنين حرفى نزدم. كريمى دوست من است اما طرف حسابم فتح الله زاده است. قبلا با ناصر حجازى هماهنگ كرده بودم كه براى فصل هاى بعد هر نيازى داشته باشد آنها را تامين كنم، در ضمن غير از فتح الله زاده هر كس ديگرى بخواهد در كار آكادمى دخالت كند، من كنار مى روم. مهاجم سال هاى دور استقلال در اين ارتباط كه گفته مى شود اين تيم با فيروز كريمى به زودى مدعى قهرمانى مى شود، گفت: هنوز خيلى خيلى زود است كه بخواهيم اين پيش بينى را انجام دهيم. اين تيم با سياست ديگرى بسته شده و كريمى سياست خاص خودش را دارد. معتقد بودم كه حجازى بايد مى ماند. فقط تعجب مى كنم او كه زمانى خودش به مدير فنى و رئيس سازمان ايراد مى گرفت چگونه خود در مصاحبه هايش اين القاب را تائيد كرده است؟

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

«اصغر حاجيلو» اظهار داشت: زمانى قلعه نويى كه خود را آدم ارزشى مى داند آدم هاى ارزشى را به اين تيم آورد. همه آنها به دنبال آخرت بودند و اكنون فقط من كه اهل دنيا هستم در اين تيم حضور دارم! وى افزود: به دنبال خريد چند كارخانه و برج و اتومبيل هاى آنچنانى هستم و تا زمانى كه اينها را در زمان حضور در استقلال خريدارى نكنم، از اين تيم جدا نمى شوم. عاشق اين هستم كه صبح ها با يك اتومبيل گرانقيمت در تمرين حاضر شوم و بعد از ظهر هم با يك اتومبيل ديگر به خانه برگردم. حاجيلو با بيان اينكه سرپرست سابق استقلال چنين شايعاتى را به وجود آورده است، در گفت وگو با فارس اذعان داشت: به آقايان نظرى جويبارى و قلعه نويى اولتيماتوم مى دهم كه استقلال جاى افرادى كه به فكر آخرتشان هستند، نيست و چون من اهل دنيا هستم اين باشگاه مال من و امثال من است. هر چقدر هم دوست دارند از طريق آشنا هاى خود عليه ما موضع گيرى كنند.آقايان بدانند حاجيلو تا زمانى كه به خواسته هاى مالى اش نرسد، دست از سراستقلال بر نمى دارد. حاجيلو در پايان اظهار داشت: با حكم فتح الله زاده آمده ام و با حكم او هم مى روم. كريمى در جايگاهى نيست كه براى بودن يا نبودن من تصميم بگيرد هرچند انصافاً هم من نشنيده ام وى چنين اظهار نظرى بكند. به هرحال كريمى مربى كارنامه دارى است و مى تواند به استقلال كمك كند.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

«هاشم ساعدى» سخنگوى باشگاه استقلال اعلام كرد: سرمربى جديد تيم از امروز در تمرينات گروهى حاضر خواهد شد.وى افزود: شرايط حضور كريمى در تمرين ديروز فراهم نبود زيرا تلاش او و ساير مسئولان باشگاه اين بود كه كارهاى ادارى براى صدور كارت مربيگرى انجام شود. مى خواهيم كارهاى ادارى صدور كارت مربيگرى فيروز كريمى در اسرع وقت انجام گيرد تا وى روز جمعه روى نيمكت تيم بنشيند.ساعدى اظهار داشت: پس از انجام مراسم معارفه، كريمى از عصر امروز در تمرينات گروهى شركت مى كند تا كادر فنى تيم را در دست گيرد.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استقلال تهران در جلسه معارفه سرمربى جديد اين تيم، حمايت خود را از وى اعلام كرد. جلسه معارفه فيروز كريمى سه شنبه شب برگزار شد. در اين مراسم تمام اعضاى كادر مديريتى، كادر فنى و بازيكنان تيم حضور داشتند و در حاليكه عنوان مى شد ناصر حجازى نمى خواهد در اين جلسه شركت كند، ساعت ۲۰ و ۴۵ دقيقه خود را به اين مراسم رساند. طبق گفته هاى كامران منزوى فضاى اين مراسم بدون تنش بود و پس از صحبت هاى فتح الله زاده، فيروز كريمى، حاجيلو، نوبت به ناصر حجازى رسيد تا حرف هايش را مطرح كند. وى اظهار داشت: اگر مى خواستم در اين جلسه شركت نكنم، اكنون اينجا نبودم اما حالا كه هستم، تا پايان راه كنار تيم هستم و مى خواهم به استقلال كمك كنم. وى افزود: همه مرا مى شناسند. اهل باندبازى يا زيرآب زنى نيستم. نمى خواهم زير پاى كسى را خالى كنم. تا پايان راهم حامى فيروز كريمى هستم.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

سايت رسمى كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشى نوشت: فيروز كريمى مربى پرآوازه ليگ ايران، رسما به عنوان سرمربى جديد استقلال، قهرمان ۲ فصل قبل ليگ برتر باشگاه هاى اين كشور، كار خود را با اين تيم آغاز كرد. اين سايت در گزارش خود آورده است: نتايج ضعيف آبى پوشان پرطرفدار تهران در اين فصل از رقابت هاى ليگ برتر باشگاه هاى ايران، موجب شد كه بالاخره مديران اين باشگاه جايگزينى براى ناصر حجازى اسطوره فوتبال استقلال معرفى كنند. گزارش مى افزايد: كريمى كه يك بار در اويل دهه ۹۰ موفق شده تيم فوتبال پاس تهران را به مقام قهرمانى جام باشگاه هاى آسيا برساند از تيم همنام اهوازى استقلال به جمع آبى پوشان پايتخت پيوست اما اين جابه جايى خانوادگى حواشى بسيارى به همراه داشت كه البته نهايتا به سود تيم مشهور تهرانى به پايان رسيد.

Comment

Working...