«امير حسين صادقى» مدافع استقلال در خصوص نيمكت نشينى خود گفت: از اين بابت هيچ ناراحتى ندارم. نه از كريمى دلخورم ونه از حجازى، زيرا آنها براى تيم تصميم مى گيرند وبه نظرشان احترام مى گذارم.وى افزود: امسال چندين بازيكن در خط دفاعى بازى مى كنند كه طبيعى است همه آنها نمى توانند با هم براى استقلال به ميدان بروند. مربيان در تمرينات به عملكرد بازيكنان دقت مى كنند و در اين ميان بهترين ها براى حضور در تركيب انتخاب مى شوند.صادقى اظهار داشت: در جام ملت هاى آسيا نيز با وجود آمادگى كامل، نيمكت نشين شدم وبازى نكردم. اين مسأله براى هر فوتباليستى سخت است اما تلاش مى كنم دچار افت روحى نشوم و باز هم در تركيب اصلى حضور يابم.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به دليل پيروزى مقابل ذوب آهن در هفته شانزدهم ليگ برتر ۳۵۰ هزار تومان پاداش دريافت مى كنند. بر اساس جدول تنظيمى كه به تصويب مديران باشگاه استقلال رسيده است، هر پيروزى ۳۵۰ هزار تومان پاداش دارد و هر شكست نيز ۳۵۰ هزار تومان جريمه نقدى خواهد داشت. مساوى در تهران نيز جريمه دارد اما به تساوى در خارج از خانه جريمه اى تعلق نخواهد گرفت!

Comment
-
«فيروز كريمى» سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازى با ذوب آهن شروع كار ما بود. در اين ديدار استقلال و ذوب آهن بازى پاياپايى به نمايش گذاشتند اما موقعيت هاى ما بيشتر از حريف بود. با اين حال مقابل ذوب آهن متحول شده كار دشوارى پيش رو داشتيم. در اين بازى ذوب آهن نشان داد حضور ذوالفقارنسب تاثير خودش را گذاشته است. وى نقيصه اصلى استقلال تا پيش از بازى با ذوب آهن را مشكلات روحى و روانى عنوان كرد و افزود: ما مشكلات روحى و روانى زيادى داشتيم اما مقابل ذوب آهن با وجود اين كه ۳ ۴، بازيكن اصلى خود را نداشتيم فوتبال دگرگون شده اى را به نمايش گذاشتيم.باور كنيد كسب۳امتياز از ميدان سخت ذوب آهن كار آسانى نبود. در مجموع بازيكنان ما خوب كار كردند و به نحو احسن اهداف تاكتيكى ما را در زمين پياده كردند. نكته اميدوار كننده استحكام خط دفاعى ما در اين بازى بود. كريمى درباره قضاوت «محسن تركى» در اين بازى نيز گفت: داور عملكرد خوبى داشت. تنها مساله اى كه وجود داشت تعداد كارت هاى زرد زيادى بود كه به بازيكنان ۲ تيم داد اما در مجموع عادلانه قضاوت كرد و با مربيان هم با خوشرويى رفتار كرد. سرمربى استقلال در پايان تصريح كرد: استقلال هنوز تيمى كه من مى خواهم نشده است. بعضى از بازيكنان در حد تركيب ثابت نيستند وفقط در تمرينات خوب ظاهر مى شوند. اين در حالى است كه من نيازمند بازيكنانى هستم كه هم در تمرينات خوب باشند وهم در مسابقات.

Comment
-
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در نيم فصل دوم ليگ برتر نوبت استقلال مى شود و ما خود را به عنوان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى معرفى خواهيم كرد. مهدى اميرآبادى خاطرنشان كرد: با آمدن كريمى و مشاوره هايى كه حجازى در خصوص مسايل فنى مى دهد، استقلال به لحاظ تاكتيكى جان تازه اى گرفته و فوتبال شناورى را به اجرا مى گذارد. با اين شكل كار فكر مى كنم در ادامه ليگ، استقلال تنور رقابت ها را گرم تر كند.وى اضافه كرد: البته گذشته از ليگ برتر، قهرمانى جام حذفى نيز در دستور كار بازيكنان استقلال قرار دارد كه با كسب هر ۲ عنوان كارى مى كنيم تا پس از مدتى وقفه بار ديگر هواداران به تيم محبوب خود افتخار كنند و به قدرت اول فوتبال ايران مبدل شويم.

Comment
-
به هيچ عنوان قصد جدايى از استقلال را ندارم و شايعه درخواست رضايتنامه ام از باشگاه كذب محض است.«سعيد لطفى» ضمن بيان مطلب فوق گفت: بحث جدايى ام از استقلال موضوعى است كه خودم از آن خبر ندارم و براى دريافت رضايتنامه نه تقاضايى داده و نه حتى در اين باره با كسى حرف زده ام.از شرايط فعلى خود اصلاً ناراضى نيستم و معتقدم تغيير در كادر فنى فرصتى تازه براى من است تا بتوانم با تلاش بيشتر توانايى هايم را نشان دهم و خودم را به تركيب اصلى برسانم.وى درادامه گفت: در تمرين روز يكشنبه با آرش برهانى براى گرفتن يك توپ به هوا پريديم و درهنگام پايين آمدن با هم برخورد كرديم اما مى گويند لطفى خشن تمرين مى كند و ناراضى است، گويا مى خواهند با اين حرف ها مرا رو در روى فيروز كريمى قرار دهند. قصد دارم با تلاش بيشتر و تمرينات بهتر خودم را به تركيب اصلى برسانم و اصلاً به فكر جدايى از استقلال نيستم و از شرايط موجود نيز رضايت كامل دارم.

Comment
-
مهاجم تيم استقلال گفت: حتماً به درد استقلال نمى خورم كه پس از مصدوميت هيچ كس سراغم را نمى گيرد. على عليزاده همچنين اظهار داشت: به هيچ كس بدى نكرده ام كه با من چنين مى كنند. از ابتداى مصدوميت تاكنون از اعضاى تيم هيچ كس به من سر نزده و تنها «اصغر حاجيلو» و «نوروزى» چند بار با من تلفنى صحبت كرده اند. مهاجم استقلال تأكيد كرد: قول مى دهم در نيم فصل دوم آن طور كه بايد، باشم و در تركيب اصلى تيم قرار بگيرم تا به همان «عليزاده» دوران اوج بازگردم. عليزاده خاطرنشان كرد: فكر نمى كردم دوران مصدوميتم تا اين اندازه طولانى شود. هم اكنون خانه نشين و بيكار هستم و منتظرم تا پس از ۳ هفته ديگر كه گچ دستم را باز مى كنند به تمرينات تيم بازگردم. وى درمورد عدم گلزنى مهاجمان در بازى هاى اخير استقلال گفت: تنها مشكل ما اين است كه موقعيت گل نداريم. نمى خواهم عملكرد هافبك ها را زيرسؤال ببرم اما اگر آنها موقعيت هاى زيادى براى مهاجمان بوجود بياورند ميزان گلزنى تيم افزايش مى يابد.

Comment
-
«فرهاد مجيدى» مهاجم استقلال طى اظهارنظرى گفت: برخورد غيرحرفه اى باشگاه با من، روند كاريم را دچار افت كرد. وى افزود: فقط باتوجه به اينكه كادر فنى قوى تر شده، به زودى به شرايط خوبى مى رسيم. اول فصل هم بد بازى نمى كرديم و فقط نتيجه گيرى مشكل داشتيم. اين مهاجم در مورد بى انگيزه شدن هواداران نسبت به وضعيت اين تيم، عنوان كرد: هواداران حق دارند از ما ناراحت باشند. نتايج خوبى نگرفته ايم اما تمام اعضاى تيم تلاش مى كنند كه توقع آنها برآورده شود. هنوز براى جبران فرصت داريم. بايد آنقدر خوب باشيم كه دوباره هواداران به ورزشگاه بازگردند. بازيكن استقلال درباره انتقاد از نحوه بازى تيم و وجود تفكر نتيجه گرا اظهار داشت: صرفا به فكر نتيجه نيستيم اما اگر هم اين طور باشد، يك روش حرفه اى است. وى افزود: در خيلى از مسابقات تيم بهترى بوديم اما نتيجه برعكس شد. مثلا در ديدار مقابل پاس، يك موقعيت نصيب حريف شد و همان هم تبديل به گل شد. مهاجم آبى پوشان شايعه هرگونه كم كارى بازيكنان را رد كرد و گفت: تمامى بازيكنان تلاششان بر اين است كه استقلال نتيجه بگيرد، كسى هم در انجام وظايفش كوتاهى نمى كند. به هر جهت براى بهترين تيم هاى دنيا هم چنين اتفاقاتى رخ مى دهد. مجيدى با ابراز اميدوارى در خصوص بهبود شرايط استقلال در نيم فصل دوم عنوان كرد: ۹۹ درصد به بهبود اوضاع اميدوارم. ايمان دارم در نيم فصل دوم، بهترين تيم مى شويم. دليل ندارد تيم هايى كه فعلا صدرنشين هستند در نيم فصل دوم هم به همين شيوه كارشان را ادامه دهند. اين بازيكن ادامه داد: استقلال نيم فصل دوم به هيچ تيمى رحم نخواهد كرد. همه را با قاطعيت شكست مى دهيم. هنوز خيلى بازى مانده و فرصت جبران داريم. مجيدى به دفاع از عملكرد خود در استقلال پرداخت و گفت: هفته هاى اول كه با استقلال نبودم، از زمانى هم كه همراه تيم بودم، خوب كار كردم. در بازى مقابل راه آهن ۲ گل به ثمر رساندم كه به گفته كارشناسان شروع خوبى بود. در بازى با تيم هاى پيكان، صبا و ابومسلم هم عملكرد خوبى داشتم. وى تصريح كرد: داشتم خوب كار مى كردم. برخى مسائل با باشگاه پيش آمد كه در كارم تاثير گذاشت. نمى خواهم مشكل ما باز شود اما برخورد باشگاه با من غير حرفه اى بود. مجيدى با اعلام اينكه به زودى در نشستى با فتح الله زاده اين مسائل را حل مى كند، اظهار داشت: از باشگاه بابت نوع رفتار با من به دليل سفرم به امارات دلگير شدم اما مطمئنم در ملاقاتى كه به زودى با فتح الله زاده خواهم داشت، اين مشكل حل شود. اين مهاجم ۳ گله افزود: از عملكرد خودم راضى نيستم. معتقدم بايد بهتر باشم اما به بازيكن گلزن بايد موقعيت برسد تا خودش را نشان دهد. فرهاد مجيدى در پايان خاطرنشان كرد: در بازى مقابل پاس همدان يك موقعيت ۵۰ درصدى هم نداشتم. مقابل ذوب آهن يك موقعيت نصيبم شد كه با ضربه سر به تير دروازه زدم. مهاجم نياز به موقعيت دارد.
Comment
-
سخنگوى باشگاه استقلال گفت: شايعاتى در مورد اخراج تعدادى از بازيكنان به وجود آمده كه بدين وسيله تكذيب مى شود.هاشم ساعدى افزود: كادر فنى استقلال به تمامى بازيكنان خود اعتماد دارد و قرار نيست در نيم فصل دوم بازيكنى از تيم ما اخراج شود. وى ادامه داد: در مورد جذب دروازه بان خارجى زير ۲۳ سال هم كادر فنى تا به حال در خواستى به ما نداده است.ساعدى در پايان اظهار داشت: پس از بررسى شرايط موجود، قرار شد اردوى تيم به جاى تركيه در امارات برگزار شود. كاروان استقلال از چهارم تا شانزدهم دى در دوبى اردو مى زند و محل استقرار بازيكنان نيز باشگاه ايرانيان خواهد بود. در حال برنامه ريزى هستيم تا در جريان اين اردو ۲ بازى دوستانه هم انجام دهيم كه البته فعلاً حريفان احتمالى و زمان آن مشخص نشده است.

Comment
-
«اصغر حاجيلو» سرپرست استقلال با اشاره به حضور ۲ بازيكن آفريقايى در تمرينات اين تيم گفت: بازيكنان خارجى اصلاً قابل پيش بينى نيستند.آنها معمولاً در روزهاى اول خيلى خوب كار مى كنند ويك سروگردن از بقيه بالاترند اما بعداز گذشت زمان وامضاى قرارداد، همه چيز تغيير مى كند و به مراتب از ساير بازيكنان ضعيف تر نشان مى دهند.وى افزود: ۲ بازيكن خارجى هم اكنون در تمرينات ما حضور دارند و واقعاً هم خوب كار كار مى كنند. البته كريمى و حجازى هنوز نظر نهايى را در مورد آنها اعلام نكرده اند اما اميدوارم اگر يكى از آنها را جذب كرديم، بعد از امضاى قرارداد دچار افت نشود.

Comment
-
"حميد شفيعي" مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به علت درگيري با "سعيد لطفي" از تمرينات عصر سه*شنبه اين تيم كنار گذاشته شد.
در اين تمرين كه در زمين شماره دو مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار شد، به هنگام انجام بازي فوتبال ، شفيعي با لطفي به درگيري لفظي پرداخت.
در اين صحنه، لطفي تكل خطرناكي را بر روي پاي شفيعي انجام داد كه شفيعي به نحوه بازي مدافع تيم خودي اعتراض كرد.
اين امر باعث شد تا "فيروز كريمي" سرمربي تيم استقلال تهران شفيعي را از تمرينات اين تيم كنار بگذارد.
در پايان اين ديدار تيم آبي با نتيجه ۲بر يك تيم زرد را شكست داد.
گل*هاي اين بازي را محسن يوسفي دو گل براي تيم آبي و سعيد لطفي براي تيم زرد به ثمر رساندند.
بازي سپك تاكرا، عبور از موانع، كارهاي تاكتيكي و فوتبال از مهم*ترين برنامه*هاي تمريني تيم فوتبال استقلال تهران بود.
علي عليزاده و اميد روانخواه به دليل مصدوميت تنها نظاره*گر تمرينات آبي پوشان بودند.
سرمربي تيم استقلال تهران نيز همانند روزهاي گذشته نكات تاكتيكي و تكنيكي را با بلندگو به بازيكنان گوشزد مي*كرد.
تيم استقلال تهران عصر جمعه هفته جاري در هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي ايران به مصاف تيم صنعت نفت آبادان مي*رود.
Comment
-
«اصغر حاجيلو» در مورد اعتراض محسن يوسفى پس از تعويض در ديدار مقابل ذوب آهن عنوان كرد: اين بازيكن خودش مى داند حركت اشتباهى انجام داده است و مطمئنا نتيجه اين اشتباه را هم خواهد ديد. هميشه در فوتبال چنين حوادثى رخ مى دهد اما بازيكنانى كه به طور حرفه اى فوتبال بازى مى كنند، بايد مطيع سرمربى باشند. در استقلال بازيكنان بزرگى كه سابقه ملى دارند مثل امير حسين صادقى، محمد نوازى و عليرضا منصوريان نيمكت نشين مى شوند و اعتراض هم نمى كنند. وى تأكيد كرد: قصه اعتراض به تصميمات سرمربى بايد در تيم ما به پايان برسد. نبايد بازيكنى كه سابقه ملى ندارد و تازه دراول راه است به تصميمات مربى معترض شود.

Comment
-
بازيكن اسبق استقلال تهران درمورد عملكرد اين تيم در ليگ هفتم گفت: چند علت سبب ناموفق بودن استقلال در نيم فصل نخست بود، اول آن كه تيم بسيار دير بسته شد و نفرات تازه وارد در حد بازيكنانى كه از استقلال رفتند، نبودند. در خط حمله استقلال، عنايتى و اكبرپور از تيم جدا شدند، البته برهانى، شفيعى و بياتى نيا چيزى از آنها كمتر ندارند اما تا اندازه اى بدشانس هستند. بياتى نيا بازيكنى بود كه استقلالى ها بر رويش حساب زيادى باز كرده بودند، با اين حال او بسيار زود مصدوم شد و آرش برهانى نيز با آنكه موقعيت هاى بسيارى براى خود ايجاد مى كند اما كمتر از اين موقعيت ها استفاده مى كند.«بهتاش فريبا» درمورد تغيير كادرفنى استقلال نيز اظهار داشت: در صورتى كه از ابتداى فصل فيروز كريمى سرمربى استقلال بود در حال حاضر انتظارات بسيارى از وى وجود داشت. آقا فيروز ضمن آنكه توانايى هاى فنى بالايى دارد، استاد جمع كردن حاشيه نيز هست و در نيم فصل دوم صد درصد با استقلال روند روبه رشدى را خواهد داشت. اگر استقلالى ها مى خواهند تيم واقعى فيروز كريمى را ببينند بايد تا فصل آينده صبر كنند و در آن زمان قدرت واقعى استقلال را مشاهده خواهند كرد.

Comment
-
«كامران منزوى» معاون ورزشى باشگاه استقلال با اشاره به احتمال اخراج ۳ بازيكن اين تيم در تعطيلات نيم فصل گفت: تا به حال چنين مسأله اى در باشگاه مطرح نشده و كريمى درخواستى براى اخراج ۳ بازيكن نداشته است.وى افزود: در رسانه ها عنوان شده كه ۳ بازيكن در نيم فصل از استقلال مى روند. تصميم گيرندگان اصلى در مورد بازيكنان، كريمى و حجازى هستند و آنها بايد بگويند به چه بازيكنى احتياج دارند و كدام نفر را نمى خواهند.سرمربى و مدير فنى استقلال هم چيزى در اين خصوص به باشگاه نگفته اند.منزوى اظهار داشت: به جز سان جان، تمامى بازيكنان استقلال به امارات مى روند و در اردوى دوبى شركت مى كنند.

Comment
-
صعود پنج پله ای استقلال تهران
فیروز کریمی پس از بازی: "بهتر از هر مربی دیگری اهواز را می شناختم"
فیروز کریمی در اولین بازگشت به اهواز در سمت مربی، تیم سابق خود را 2-1 شکست داد.
او که از یک سو با شعارهای تماشاگران اهوازی علیه خود و از سوی دیگر با دسته گل بازیکنان پیشین خود مواجه شد، در دقیقه 62 مسابقه شاهد گل زنی میلاد می داوودی برای استقلال اهواز بود.
اما تنها 4 دقیقه بعد، آرش برهانی بازی را به تساوی کشاند.
پس از آن فیروز کریمی با خارج کردن علیرضا منصوریان و به زمین آوردن فرهاد مجیدی سعی کرد تا قوای تهاجمی تیم تهرانی را افزایش دهد.
در نهایت، درحالی که کمتر از 3 دقیقه به پایان وقت قانونی مسابقه باقی مانده بود، مهدی امیر آبادی، از درون محوطه جریمه و از مقابل دروازه بان و مدافعان استقلال اهواز، توپ را به سقف دروازه میزبان کوبید، تا استقلال تهران با کسب سه امتیاز، از مکان دهم به مکان پنجم جدول لیگ برتر (26 امتیاز، تفاضل گل بهتر نسبت به برق) صعود کند.
مجید جلالی، سرمربی استقلال اهواز و جانشین فیروز کریمی در این تیم، پس از مسابقه بازیکنان استقلال تهران را متهم کرد که "بیشتر قصد داشتند ما را با خطا متوقف کنند."
پرسپولیس و سپاهان، پیروز میادین خالی از تماشاچی
در اولین هفته نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس با یک گل صنعت نفت ابادان را شکست داد تا کماکان بجز نا آرامی داخلی، تهدیدی جدی متوجه این تیم نباشد.
در مسابقه ای که در ورزشگاه آزادی تهران و (به حکم کمیته انضباطی) بدون حضور تماشاچی برگزار شد، پرسپولیس با ارائه عملکردی که برخی کارشناسان آنرا "کند" ارزیابی کردند، و با اتکا به تک گل عباس آقایی در دقیقه 19 مسابقه، حریف نه چندان قدرتمند خود را شکست داد.
صنعت نفت که در دو مسابقه آخر خود پیش از پایان نیم فصل اول، استقلال را 3-2 شکست داده بود و با سپاهان، تیم رده دوم جدول در حال حاضر، 2-2 مساوی کرده بود، در این بازی هم عملکرد قابل قبولی ارائه کرد، هرچند در نهایت نتوانست شرایط تساوی را نیز برای خود مهیا کند.
کارشناسان عملکرد پرسپولیس را "کند" ارزیابی کردند
ابراهیم قاسمپور مربی صنعت نفت، پس از مسابقه گفت: "بازیکنان جنوبی صنعت نفت در هوای سرد ورزشگاه آزادی مشکل داشتند."
او گل پرسپولیس را حاصل اشتباه حسن هوری، بازیکن صنعت نفت دانست و گفت: "در فوتبال همواره تیمهایی که بهتر بازی کنند قهرمان نیستند. فوتبال همیشه بی رحم است."
با این حال این پیروزی، برای پرسپولیس که دچار آشوبی داخلی است و برای افشین قطبی که اقتدار او بعنوان یک مربی، از سوی برخی بازیکنان و کمک مربیان به چالش کشیده شده، تنها مرهمی موقت بود، و به نظر نمی رسد تکرار قول قهرمانی از سوی افشین قطبی نیز بتواند تغییری در شرایط داخلی این تیم ایجاد کند.
در این بازی محمود خوردبین نیز بار دیگر و پس از مدتها به عنوان سرپرست به روی نیمکت پرسپولیس بازگشت.
سپاهان نیز همانند پرسپولیس بدون حضور تماشاگر، در ورزشگاه دستگردی تهران، تیم آخر جدول پگاه گیلان را 3-1 شکست داد.
گلهای حجت زادمحمود (دو گل) و عماد رضا به این تیم کماکان بدون مربی کمک کردند تا 3 امتیاز اختلاف خود نسبت به صبا باتری، تیم سوم جدول را حفظ کند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بخاطر حوادث رخ داده در جریان بازی این تیم مقابل پرسپولیس در نیم فصل اول، از جمله مجازات کسر پنج امتیاز را نیز علیه سپاهان اعلام کرد، اما با توجه به درخواست تجدید نظر و اعتراض سپاهان نسبت به این حکم، احتمال تغییر شرایط وجود دارد که در این صورت اختلاف دو تیم اول و دوم جدول به 2 امتیاز کاهش خواهد یافت.
حبیب کاشانی، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس هم دوشنبه اول بهمن ماه در یک ضیافت شام، با مجازات کسر پنج امتیاز از سپاهان مخالفت کرد و گفت: "قصد ما قهرمانی بدون حرف و حدیث است."
در دیگر مسابقات مهم صبا باتری تیم سوم جدول، در ورزشگاه صباشهر از ابوملسم مشهد 0-1 شکست خورد تا ملوان، تیم چهارم، بتواند با یک پیروزی جای این تیم در رتبه سوم را بگیرد.
مس کرمان در اولین مسابقه تحت مربی گری امیر قلعه نویی، که جانشین فرهاد کاظمی شده است، 0-2 پاس همدان را مغلوب کرد و تساوی برق شیراز و پیکان تهران، اختلاف یک امتیازی دو تیم در رتبه های (به ترتیب) ششم و هفتم جدول را حفظ کرد.
iran
Comment
Comment