F.C Esteghlal

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

مرتضى محصص، كارشناس فوتبال، مذاكرات خود با تيم استقلال تهراندرباره حضور در كادر فنى اين تيم را تكذيب كرد.مرتضى محصص گفت: هم اكنون مشغول تدريس در كلاس هاى مربيگرى فوتبال هستم و برخلاف شايعاتى كه طى روز هاى گذشته در خصوص همكارى با تيم فوتبال استقلال تهران مطرح شده است، هيچ گونه مذاكراه اى با اين باشگاه نداشته ام.وى افزود: در ماه گذشته پيشنهادهايى از چند باشگاه خوب كشورمان داشته ام اما تمام پيشنهادات براى آناليزورى و كمك مربيگرى بوده و غير از سرمربيگرى، تمايل به همكارى با تيمى را ندارم. اين كارشناس فوتبال كشورمان، فصل جارى مسابقات ليگ برتر فوتبال كشورمان را خوب توصيف كرد و گفت: خوشبختانه با اضافه شدن ۲ تيم ديگر به ليگ فوتبال، امسال بازى هاى خوبى را خواهيم داشت و به نظر مى رسد با وجود تيم هاى مطرحى همچون استقلال، پرسپوليس، سايپا، صباباترى، سپاهان و چند تيم مدعى ديگر، رقابت سختى بر سر تصاحب جام قهرمانى فصل جارى وجود خواهد داشت.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

مدير تيم هاى پايه استقلال تهران گفت:نه من و نه ناصر حجازى در كارهاى يكديگر دخالت نخواهيم كرد.«حسن روشن»افزود:در ديدارهاى صورت گرفته متذكر شده ايم؛نه من كه به عنوان مدير تيم هاى پايه باشگاه منصوب شده ام و نه« ناصر حجازى»كه سرمربى تيم فوتبال بزرگسالان استقلال است در كارهاى يكديگر دخالت نكنيم.وى افزود: براى تحقق اهداف خود به زودى كادر فنى را با حضورجواد قراب ،نصرالله عبداللهى ، بهتاش فريبا ، اصغر نعلچگر ، حسن حبيبى و خودم تشكيل خواهم داد.روشن از«گودرز حبيبى»به عنوان مدير مدارس فوتبال باشگاه استقلال نام برد و گفت:«با توجه به تجارب حبيبى از او براى تصدى اين پست دعوت خواهيم كرد.» وى از به كار گرفتن پيشكسوتان باشگاه استقلال در اين آكادمى خبر داد و گفت:«ما قصد داريم از بيوك جديكار،مهدى كشاورزى،اكبر افتخارى ،على جبارى،عليرضا حاج قاسم،عباس مژدهى و ... به عنوان ناظران اين مدارس بهره گيريم.»

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران كه قصد جدايى از جمع آبى پوشان پايتخت را داشت در اين تيم ماندنى شد.«بهشاد ياورزاده» گفت: به دليل مشكلات مالى قصد جدايى از استقلال را داشتم اما تا ديروز كه مهلت پايانى نقل و انتقالات بود نه استقلال رضايتنامه مرا صادر كرد و نه خودم با تيمى به توافق رسيدم.
        وى افزود: با توجه به وضعيت موجود سال آينده هم در استقلال ماندنى هستم زيرا يك فصل از قراردادم باقى مانده است و مجبورم در اين تيم بمانم.
        ياورزاده افزود:استقلال بابت صدوررضايتنامه ام ۹۰ ميليون تومان مى خواست و همين موضوع باعث شد با توجه به مشكلات مالى كه با آن مواجه هستم نتوانم اين مبلغ را پرداخت كنم.وى افزود: تيم هاى صباباترى، راه آهن واستيل آذين خواهان من بودند اما بدون رضايتنامه نمى توانستم به اين تيم هابپيوندم و تعجب مى كنم فتح الله زاده كه ۲ ماه قبل با جدايى من موافقت كرده بود چرا رضايتنامه ام را صادر نكرد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

سخنگوى باشگاه استقلال گفت: شفيعى به عنوان بازيكن آزاد به تيم فوتبال استقلال آمده و قراردادش كاملاً قانونى به ثبت رسيده است.سخنگوى باشگاه استقلال با بيان اين مطلب اظهار داشت : حميد شفيعى بازيكن سپاهان بود كه با توجه به عدم تمايل سرمربى اين تيم از جمع بازيكنان اين تيم خارج شد. به همين خاطر مسئولان باشگاه سپاهان از اين بازيكن خواستند تا تيم فصل آينده خود را معرفى كند تا نسبت به صدور رضايتنامه وى اقدام كنند.وى ادامه داد: برهمين اساس در ابتداى فصل نقل و انتقالات باب مذاكره با حميد شفيعى از سوى مسئولان باشگاه استقلال باز شد. مذاكرات با نتايج خوبى همراه بود و شفيعى موافقت خود را براى حضور در باشگاه استقلال ابراز داشت و حتى قراردادى داخلى بين طرفين به امضاء رسيد.ساعدى تأكيد كرد: پس از آنكه شفيعى با باشگاه استقلال قرارداد داخلى امضاء كرد، مذاكرات براى دريافت رضايتنامه وى با باشگاه سپاهان آغاز شد. درچانه زنى هاى ابتدايى توافقاتى حاصل شد اما سفر استقلال به تركيه باعث شد تا در ادامه گفت وگوهاى ۲ باشگاه وقفه ايجاد شود.وى افزود: پس از بازگشت تيم از تركيه براى دريافت رضايتنامه شفيعى با مديرعامل باشگاه سپاهان تماس گرفتيم اما ايشان به واسطه مسافرت به مشهد پاسخگويى در اين مورد را به اتمام اين سفر موكول كردند. در اين بين متوجه شديم باشگاه سپاهان باباشگاه سايپا توافق كرده تا رضايتنامه شفيعى را براى حضور در اين تيم صادر كند. ساعدى اظهار داشت: اين اتفاقات در حالى رقم خورد كه شفيعى براى حضور دراستقلال ابراز تمايل كرده بود و قلباً خواهان همراهى تيم ما بود. در چنين شرايطى اخلاق و قانون حكم مى كند كه بازيكن مورد نظر بايد به تيمى برود كه مورد نظرش است.ساعدى اظهار داشت: شفيعى در مذاكرات با مسئولان باشگاه استقلال از تمايل قلبى خود براى حضور دراين تيم ياد كرد بود اما با اين حال اگر وى با رضايت خاطر خود و موافقت باشگاه سپاهان به سايپا مى رفت با وجود امضاى قرارداد داخلى با وى هيچ گونه مخالفتى نمى كرديم.وى ادامه داد: ما زمانى اقدام به امضاء قرارداد با حميد شفيعى كرديم كه قرارداد خود را باشگاه سپاهان فسخ كرده بود. براى اينكه در اين زمينه اطمينان خاطر حاصل كنيم حتى از فدراسيون فوتبال استعلام كرديم كه در پاسخ مطلع شديم قرارداد وى به صورت قانونى فسخ شده است. در اين شرايط حميد شفيعى بازيكن آزاد به شمار مى آيد و مى تواند با هر باشگاهى كه مدنظر دارد قرارداد امضاءكند. سخنگوى باشگاه استقلال خاطرنشان ساخت: پس از حصول اطمينان از اينكه شفيعى بازيكن آزاد است، وى به همراه نماينده باشگاه استقلال در هيأت فوتبال استان تهران حضور يافت و قرارداد خود را رسماً به ثبت رساند. با توجه به اينكه در هيأت فوتبال استان تهران تمامى ثبت قرارداد ها به صورت كاملاً قانونى و با رويت مدارك صورت مى پذيرد اگر ذره اى قانون را نقض كرده بوديم قطعاً عقد قرارداد صورت نمى پذيرفت.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

«محمد نوازى» هافبك استقلال با رد شايعاتى كه بر اساس آن گفته مى شود وى همچنان با برخى از اعضاى كادر فنى استقلال مشكل دارد، تصريح كرد: با هيچ كس مشكلى ندارم. سال گذشته هم نداشتم. همه هم ديدند كسانى كه در مورد من اشتباه كردند، چوبش را خوردند.وى افزود: من جزو نزديكترين افراد به حجازى محسوب مى شوم چون او بود كه براى اولين بار مرا به استقلال آورد. البته همين مساله كارم را سخت تر هم كرده است ،بايد تلاشم را بيشتر كنم تا شرمنده حجازى نشوم.نوازى با اشاره به مصدوميت منصوريان گفت: شخصاً خيلى نگران عليرضا هستم. او به عنوان بزرگتر و كاپيتان تيم نقش محورى در مسابقات خواهد داشت. اميدوارم هر چه زودتر مصدوميتش رفع شود.او در مورد جذب حميد شفيعى خاطر نشان كرد: او يكى از باتجربه هاى سپاهان بود. شفيعى بايد بداند با تيم بزرگ و پرطرفدارى قرارداد بسته است. او بايد تمام تلاشش را براى جلب رضايت كادر فنى به خرج دهد.نوازى در پايان اضافه كرد: حضور حجازى در استقلال باعث دلگرمى بازيكنان و هواداران شده است. حالا ما براى قهرمانى هيچ چيز كم نداريم.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

مسئولان باشگاه استقلال، خواستار لغو شدن حكم كميته انضباطى مبنى بر محروميت اين باشگاه از همراهى هوادارانش در اولين مسابقه ليگ برتر شدند.«هاشم ساعدى» سخنگوى باشگاه استقلال در اين خصوص گفت: كميته انضباطى در پايان فصل قبل حكمى در مورد استقلال صادر كرد كه طى آن اولين بازى فصل آينده ما در ليگ برتر بدون تماشاگر برگزار خواهد شد . باشگاه استقلال به اين حكم احترام مى گذارد اما خواستار بخشيده شدن آن هستيم.وى افزود: عبدالرحمن شاه حسينى از انسانهاى كار بلد و زحمتكش فوتبال ايران است كه حكم او كاملاً درست وقابل احترام است . ما از او به خاطر در نظر گرفتن صلاح فوتبال تشكر مى كنيم اما تقاضا داريم در صورت امكان ، چنين حكمى به حالت تعليق در آيد و اگر خداى نكرده در آينده تخلفى دوباره از هوادارا ن استقلال سر زد ، اين حكم اجرا شود. بازى اول ما در ليگ برتر اهميت زيادى دارد واميدواريم با مساعدت فدراسيون فوتبال وكميته انضباطى ، در بازى اول شاهد حضور هوادارانمان در ورزشگاه باشيم.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

«مجتبى جبارى» هافبك استقلال كه پس از كش و قوس فراوان سرانجام استقلالى ماند و قراردادش را با اين تيم تمديد كرد، در مورد ميزان آمادى اش گفت: از لحاظ بدنى نسبت به ساير بازيكنان در سطح پايين ترى قرار دارم به همين دليل ممكن است به يكى، دو بازى اول نرسم.وى با اشاره به جنجال پيوستنش به پرسپوليس و در ادامه تمديد قراردادش با استقلال گفت: جنجالى در كار نبود. يك سرى حرف و حديث هاى حاشيه اى مطرح شد كه چندان قابل توجه نبود. از اول هم مشخص بود من در ايران فقط با پيراهن استقلال بازى مى كنم، اگر هم در مقطعى مشكلاتى پيش آمد، به خاطر تجربه بدى بود كه از برخورد و رفتار نامناسب مديران قبلى اين تيم داشتم.جبارى در پايان تصريح كرد: در حال حاضر فقط روى تمريناتم تمركز كرده ام تا هر چه زودتر به آمادگى لازم برسم و بتوانم براى استقلال مثمرثمر واقع شوم.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

طالب لو گفت: درست است كه در جام ملت ها نتوانستم زياد بازى كنم اما روحيه خود را از دست نداده ام. به هر حال، هر بازيكنى دوست دارد براى تيمش بازى كند و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم و نيمكت نشينى من باعث تضعيف روحيه ام نمى شود.وى افزود: مطمئن باشيد امسال تمام سعى و تلاشم را به كار مى گيرم تا بهترين بازى ها را انجام دهم. تيم ملى براى من تمام شده نيست و بالاخره تبديل به گلر اول تيم ملى مى شوم.طالب لو با اشاره به پيوستن مهدى رحمتى به مس كرمان گفت: مهدى از دوستان خوب من است. من و او رقابت دوستانه و سالمى در استقلال داشتيم و از رفتنش واقعاً ناراحتم. اى كاش رحمتى امسال هم در استقلال مى ماند.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

سخنگوي باشگاه استقلال تهران گفت: قرارداد مهاجم جديد اين تيم كاملا قانوني است و فدراسيون فسخ قرارداد اين بازيكن با سپاهان را تائيد كرد.

هاشم ساعدي افزود : براي ثبت قرارداد حميد شفيعي ابتدا مسئولان باشگاه كليه مدارك بازيكن را بررسي مي*كنند تا از نظر مقررات مشكلي وجود نداشته باشد و سپس قرارداد داخلي امضا و بازيكن مورد نظر را براي ثبت قرارداد رسمي به هيئت فوتبال اعزام مي*شود.

وي ادامه داد: در هيئت فوتبال تمام استان*ها نيز مدارك بررسي مي*شود و حميد شفيعي نيز اين روند را طي كرده است.

وي ادامه داد: فسخ رسمي قرارداد سپاهان با شفيعي را نيز دريافت و در اين خصوص از فدراسيون فوتبال نيز استعلام كرديم.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

«على عليزاده» گفت: مدير عامل باشگاه آرامش كامل را در استقلال به وجود آورده و ناصر حجازى سرمربى تيم نيز با جديت خاصى در تمرينات شركت و تيم كاملى را براى ليگ هفتم آماده مى كند.وى ادامه داد: قرار بود كه در دفاع مورد ارزيابى قرار بگيرم كه ناصر حجازى تصميم گرفت يك خط جلو تر بيايم. به هر حال هر جا كه كادر فنى تصميم بگيرد حاضر هستم انجام وظيفه كنم.مهاجم آبى پوشان در مورد حضور مهاجمين بسيار در تيم استقلال افزود: امسال كادر مديريتى تيم توانسته به نسبت سال گذشته بازيكنان جوان و با انگيزه اى را در خط حمله جذب كند كه همين مسأله باعث مى شود رقابت بين بازيكنان سنگين و نفسگير باشد.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

«على فتح الله زاده» مدير عامل باشگاه استقلال با عجيب خواندن شكايت سايپا از استقلال به خاطر جذب «حميد شفيعى» مهاجم فصل گذشته سپاهان گفت: انتقال يك بازيكن از تيم مبدأ به تيم مقصد آن قدر تشريفات قانونى دارد كه هيچ كس نمى تواند به صورت غيرقانونى قراردادى را در هيأت فوتبال به ثبت برساند. وى افزود: باشگاه هاى مبدأ و مقصد براى انتقال يك بازيكن بايد فرمى ۳ صفحه اى را تكميل كنند كه در آن مشخصات تيم مبدأ و مقصد بازيكن به طور كامل ثبت مى شود. مسئولان باشگاه سايپا اگر چنين فرمى دارندخوشحال مى شويم آن را ارايه كنند در غير اين صورت نمى توانند مدعى باشند. آنها نبايد بدون مدرك مدعى شوند. مدير عامل باشگاه استقلال ادامه داد: منً اعلام مى كنم كه استقلال شفيعى را به عنوان بازيكن آزاد جذب كرده است وهيچ كس هم نمى تواند در اين زمينه براى ما يا اين بازيكن تعيين تكليف كند. اقدام ما كاملاً قانونى بوده و كارشناسان هيأت فوتبال هم اين مسأله را تأييد كرده اند. فتح الله زاده در پايان با اشاره به ديدار استقلال و تيم هنرمندان در ورزشگاه تازه تأسيس بم گفت: ما به بم آمده ايم تا بگوئيم اين شهر هنوز زنده است. به عنوان بخش كوچكى از جامعه آماده هستيم هر كمكى از دستمان برمى آيد براى بهبود وضعيت اين شهر انجام دهيم.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: تمام بازيكنان تيم ما بخت حضور در تيم هاى اروپايى را دارند اما فروش ۳ مهاجم در اولويت است.فتح الله زاده در خصوص جذب فرهاد مجيدى گفت: استخدام اين بازيكن در برنامه هاى ما قرار دارد اما جذب ابراهيم توره، مهاجم سنگالى در اولويت است. او بازيكن بسيار خوبى است.مديرعامل استقلال عنوان كرد: مهاجمان زيادى در فصل نقل و انتقالات جذب كرده ايم اما ۳ نفر از آنها را به تيم هاى اروپايى انتقال خواهيم داد. فروش آرش برهانى، محسن بياتى نيا و ابراهيم توره بعد از جذب اين بازيكن در اولويت است اگرچه تمام بازيكنان بخت حضور در تيم هاى خارجى را خواهند داشت.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

«اصغر حاجيلو» سرپرست استقلال ويكى از پيشكسوتان اين باشگاه با اشاره به جدايى«محمود فكرى» از جمع آبى پوشان گفت: بازيكنانى مثل محمود فكرى يا همين عليرضا منصوريان براى استقلال نعمت هستند و جزو سرمايه هاى باشگاه محسوب مى شوند. هيچ مدير عاقلى هم سرمايه هاى مجموعه تحت اختيارش را دور نمى اندازد. همه ما قدر امثال فكرى را مى دانيم چونمديران، مربيان آينده باشگاه هستند.وى افزود: من ، حجازى و خيلى از پيشكسوتان استقلال قبلاً اين روزهاى فكرى را تجربه كرده ايم و احساسات او را درك مى كنيم. امروز فكرى را، من ديروز تجربه كرده ام. شخصاً صلاحنمى دانم فكرى به فوتبالش ادامه دهد. اين را به خود او هم گفته ام . حاجيلو ادامه داد: به فكرى گفتم برود كلاس زبان انگليسى خودش را از اين لحاظ تقويت كند تا باشگاه او را براى شركت در كلاس مربيگرى به اروپا بفرستد. حتى به او گفتم برود دوره ببيند و سال بعد بيايد جاى من روى نيمكت بنشيند كه بايد هم بنشيند. سرپرست استقلال در پايان تصريح كرد: همان طور كه امروز من و حجازى و ديگران امور استقلال را در اختيار داريم، فردا نوبت فكرى ها و منصوريان ها است كه به باشگاه كمك كنند . اين بهترين كار ممكن است.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

مربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از شكست تيمش مقابل تيم هنرمندان ايران گفت تيم فوتبال استقلال تهران نبايد به شكست عادت كند.

تيم استقلال تهران كه خود را براي شركت در فصل آينده مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه*هاي برتر ايران آماده مي*كند ، شنبه*شب در ديداري دوستانه با تيم هنرمندان ايران با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.

"صمد مرفاوي" روز يكشنبه گفت فصل سختي را پيش رو خواهيم داشت و بايد حواسمان را بيشتر جمع كنيم.

وي با اشاره به نفرات جديدي كه تيم استقلال در اين فصل به خدمت گرفته است ، اظهارداشت باتوجه به نفرات جديدي كه جذب كرديم، براي رسيدن به هماهنگي نياز به زمان بيشتري داريم.

بايد تا قبل از برگزاري اولين بازي، اين هماهنگي را ايجاد كنيم.

مرفاوي افزود: دو مسابقه تداركاتي خوب انجام داده*ايم. مقابل هنرمندان به هدف*هاي خود رسيديم و توانستيم نقاط ضعف و قوت خود را بشناسيم.

مربي تيم فوتبال استقلال، ‪ ۱۸‬تيمي شدن ليگ برتر را مناسب ندانست و افزود: باتوجه به ‪ ۱۸‬تيمي شدن ليگ ، ، قطعا فصل فرسايشي را پيش رو خواهيم داشت. كيفيت بازي*ها كاسته مي*شود و با تعطيلات زيادي روبه*رو خواهيم شد.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت بازيكنان تيم استقلال نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيرند. " ناصر حجازي " روز يكشنبه پس از شكست تيم استقلال مقابل تيم هنرمندان ايران كه به شكست تيمش انجاميد ، اظهارداشت اين ديدار در فاصله پنج روز مانده تا آغاز ليگ برتر ، به موقع بود تا بازيكنان تيم استقلال به اين درك برسند كه هر تيمي را دست كم بگيرند، با مشكل مواجه مي*شوند. وي افزود: در ديدار مقابل تيم هنرمندان در نيمه دوم تلاش زيادي براي به ثمر رساندن گل كرديم كه ناموفق بوديم خودم از اين ديدار تداركاتي، نكات زيادي ياد گرفتم.

حجازي اضافه كرد: به مسايلي كه فكر نمي*كردم، تازه متوجه آن شدم.

مسابقات كه شروع شود، بايد با قدرت بيشتري ظاهر شويم. اكنون به ‪ ۶۰‬درصد آمادگي رسيديم، به طور حتم در دو ، سه هفته اول ليگ، آمادگي مطلوب را نخواهيم داشت ؟ اما بايد تلاش كنيم تا با اقتدار بيشتري ظاهر شويم.

وي خاطر نشان كرد : استقلال نفرات خوبي دارد و بايد تلاش كنيم تا به قهرماني برسيم.

حجازي در خصوص بازي مقابل هنرمندان اظهار داشت: ديداري كه ما انجام داديم، براي كمك به مردم داغديده بم بود.

Comment

Working...