F.C Esteghlal

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

ناصر حجازى گفت: سيستم بازى استقلال در ليگ برتر را بر اساس موجودى و ابزارى كه در اختيار دارم تعيين خواهم كرد و بى ترديد اين سيستم در تمام بازى ها يكسان نخواهد بود. سرمربى استقلال تهران ادامه داد: سعى كرديم تا در روزهاى آخر كه به زمان مسابقات نزديك تر مى شويم بيشتر به كارهاى تاكتيكى و كار با توپ بپردازيم تا به ثبات تاكتيكى لازم دست يابيم. به هر صورت تركيب استقلال نسبت به فصل گذشته دستخوش تغييرات بسيار گسترده اى شده است و حضور تعداد زيادى از بازيكنان جديد در تيم ايجاب مى كند كه براى ايجاد هماهنگى در تيم زمان بيشترى را صرف كنيم. با وجود انجام چند ديدار تداركاتى و برگزارى اردو در تركيه هنوز بازيكنان به طور كامل با خصوصيات يكديگر آشنا نشده و نمى توانند در زمين به خوبى يكديگر را پيدا كنند. به همين دليل در حال حاضر اولويت اصلى ما ايجاد هماهنگى ميان بازيكنان جديد و قديمى است تا شكل يك تيم واقعى را پيدا كنيم. مى دانم كه رسيدن به اين نقطه زمان بر است اما، عجله اى نداشته و بايد اين پروسه را به طور كامل طى كنيم. وى درباره نتايج استقلال در ديدارهاى دوستانه و شكست برابر هنرمندان به ايسنا گفت: نتايج ديدارهاى دوستانه براى ما اهميتى ندارد. ما از انجام اين ديدارها اهداف ديگرى را دنبال مى كرديم كه تا حدود زيادى به آن رسيديم. هنوز زود است كه بخواهيم استقلال را بر اساس نتايج در اين ديدارها مورد قضاوت و نقد قرار دهيم. اين استقلال واقعى نيست و قضاوت درباره اين تيم بسيار زود است. يك تا دو هفته طول مى كشد تا استقلال به نظم تاكتيكى لازم دست يافته و چهره يك مدعى واقعى را به خود بگيرد. حجازى درباره نوع سيستم استقلال در اين فصل گفت: نمى توانم از هم اكنون درباره سيستم بازى استقلال صحبت كنم. من سيستم و نحوه بازى تيم را بر اساس موجودى كه در اختيار دارم مشخص خواهم كرد. نمى توان سيستم يك تيم را بدون توجه به ابزارى كه در اختيار داريم تعيين كرد، چرا كه در اين صورت سيستم به درستى اجرايى نخواهد شد. استقلال نيز در اين فصل طبق موجودى و داشته هايش بازى خواهد كرد و بى ترديد اين سيستم در طول مسابقات ثابت نخواهد بود. وى درباره ديدار تيمش مقابل كوثر تهران گفت: هدف اصلى از انجام اين بازى ايجاد هماهنگى گروهى و محك زدن وضعيت آمادگى بازيكنان در شرايط مسابقه بود. به دليل دغدغه و نگرانى هايى كه بابت مصدوميت احتمالى بازيكنان داشتم پس از توافق با كادر فنى كوثر از داور مسابقه درخواست كرديم كه با زدن سوت هاى بيشتر مانع از كشيده شدن بازى به خشونت شود.
    نمى خواستيم كه ريسك كرده و احتمال آسيب ديدگى بازيكنان خود را افزايش دهيم. خوشبختانه اتفاق خاصى در جريان بازى رخ نداد و هم اكنون تمام بازيكنان در شرايط مطلوبى قرار دارند. سرمربى استقلال درباره عملكرد بازيكنان جديد تيمش در اين ديدار اظهار كرد: حميد شفيعى و مجتبى جبارى ديرتر از ساير بازيكنان به تيم ملحق شدند و به همين دليل تا حدودى از آمادگى ايده آل به دور هستند. بدون شك آنها به زودى به مرز آمادگى مطلوب نزديك خواهند شد و نگرانى بابت اين مساله ندارم. «سان جان ارسوويچ» نيز در اين بازى نشان داد كه مى تواند به يك هافبك خوب براى استقلال تبديل شود و فكر مى كنم كه او در اين فصل يك بازيكن مطمئن براى ما خواهد بود كه مى توانيم به او اتكا كنيم. ساير بازيكنان جديد تيم نيز رفته رفته با فضاى استقلال آشناتر مى شوند و فكر مى كنم كه پس از گذشت چند بازى اين بازيكنان كاملا در تركيب جا بيفتند. علاوه بر آن ما هنوز ۲ جاى خالى را در ليست استقلال قرار داده ايم تا در فرصتى مناسب بازيكنان مورد نياز را جذب كنيم. اگر در نيم فصل اول احساس نياز كنيم ۲ بازيكن را به خدمت خواهيم گرفت.حجازى درباره اولين ديدار تيمش برابر استقلال اهواز نيز گفت: اولين بازى براى هر تيمى دشوارترين بازى است. بايد تمام سعى خود را در اين ديدار به كار گيريم تا با شكست استقلال اهواز با روحيه بالاترى در هفته هاى آينده به مصاف حريفان برويم. اميدوارم جمعه روز استقلال باشد و با بازى زيبا و هماهنگ خود هواداران را راضى كنيم. مى دانم كه جمعه بازى دشوارى را برابر استقلال اهواز پيش رو داريم اما با اطمينانى كه از توانايى هاى بازيكنان خود دارم مى دانم كه آنها توانايى هاى بسيار بالايى داشته و مى توانند هر حريفى را شكست دهند.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: باخت در هيچ شرايطى جالب نيست و نبايد به اين موضوع عادت كنيم. «عليرضا منصوريان» اظهار داشت: خوشبختانه بازى با هنرمندان امتيازى نداشت اما مسابقاتليگ همگى امتياز دارد و بايد براى رسيدن به امتيازات، در هر بازى تلاش زيادى نشان دهيم. هافبك آبى پوشان عنوان كرد: علاوه بر اينكه بايد براى كسب ۳ امتياز در هر بازى بجنگيم، بايد به فكر بازى زيبا هم باشيم. هواداران بايد از بازى هاى ما شاد باشند و با رضايت ورزشگاه را ترك كنند. شايد در طول مسابقات هم ببازيم اما باز نبايد از بازى زيبا دورى كنيم.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

مهدى اميرآبادى با اشاره به اولين بازى تيمش مقابل استقلال اهواز در هفته اول ليگ برتر گفت: تحت هر شرايطى بايد ۳ امتياز را بگيريم، چون پيروزى در بازى اول اهميت زيادى دارد.وى با بيان اين مطلب اظهار داشت: طرفداران استقلال از ما قهرمانى مى خواهند و نبايد به سادگى امتياز از دست بدهيم. در اولين بازى ميزبان هستيم و براى نشان دادن قدرت استقلال بايد گام اول را محكم برداريم.اميرآبادى در ادامه گفت: آبى پوشان جنوبى با مربيگرى فيروز كريمى، انگيزه زيادى براى امتياز گرفتن از استقلال دارند اما ما نيز چاره اى جز شكست دادن اين تيم نداريم.وى در خصوص شرايط استقلال گفت: خوشبختانه تمرينات منظمى را زيرنظر كادرفنى پشت سر گذاشتيم وبازيكنان انگيزه زيادى دارند. به نظر من استقلال نسبت به فصل گذشته قوى تر شده و تيم جوان ترى داريم. اگر مشكل خاصى ايجاد نشود، شانس زيادى براى قهرمانى خواهيم داشت. اميرآبادى با اشاره به وضعيت خودش اظهار داشت: در شرايط خوبى به سر مى برم و نهايت تلاشم را انجام مى دهم تا در تركيب ثابت بازى كنم. البته موفقيت استقلال از همه چيز مهم تر است و اگر نيمكت نشين هم باشم، اعتراضى نخواهم كرد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

«صادق ورمزيار» مربى استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم گفت: قبول دارم كه تيم ما نسبت به فصل گذشته خيلى جوان شده و اسكلت تيم تغييرات زيادى كرده است اما اين مسائل نبايد در روند نتيجه گيرى تيم در مسابقات ليگ برتر تأثيرگذار باشد.وى افزود: زمان كافى براى آماده سازى تيم نداشتيم. اگر چند بازى دوستانه برگزار مى كرديم يا در يك تورنمنتحاضر مى شديم، الان شرايط بهتر بود. با توجه به اين كه ليگ ۱۸ تيمى شده بايد بازى هاى زيادى انجام دهيم، احتياج به تمرينات بدنسازى كاملى داشتيم كه انجام همان تمرينات بدنسازى، باعث تأخير در اجراى كارهاى تاكتيكى ما شد. ورمزيار با اشاره به مسابقه با استقلال اهواز اظهار داشت: شاگردان فيروز كريمى در ليگ گذشته خيلى خوب كار كردند. آنها تيم استخوان دارى هستند اما مى خواهيم در اولين گام دست پر از ميدان بيرون بياييم.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: به علت دورى يك ساله از فوتبال، شرايط انجام بازى كامل در اوايل فصل را ندارم. مجتبى جبارى افزود: مصدوميتم به طور كامل بر طرف شده اما به دليل دورى يكساله از ميادين فوتبال انجام بازى ۹۰ دقيقه اى برايم مشكل ساز است.وى گفت: در بازى دوستانه اى كه مقابل كوثر برگزار كرديم براى دقايقى وارد زمين شدم تا در شرايط بازى قرار بگيرم. شركت در بازى هاى دوستانه براى هماهنگى بازيكنان جديد با قديمى هاى تيم خيلى مفيد است و نتيجه اين بازى ها خيلى مهم نيست. جبارى خاطر نشان كرد: در نخستين بازى استقلال در ليگ برتر مقابل استقلال اهواز به طور كامل بازى نمى كنم اما از هفته هاى بعد مى توانم استقلال را به طور كامل همراهى كنم.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

مسئولان باشگاه استقلال به بازيكنانشان اعلام كرده اند در صورت پيروزى مقابل استقلال اهواز در بازى نخست ليگ برتر هفتم، به هر يك از آنان مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت خواهد شد. مبلغ ياد شده به بازيكنانى كه به صورت ثابت به ميدان بروند، تعلق خواهد گرفت. در اين بين نيمكت نشين ها نيز مبلغ ۲۵۰ هزار تومان دريافت خواهند كرد.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : اميدوارم فردي رييس فدراسيون فوتبال شود كه بتواند اين فوتبال را از گرداب خارج كند.

به گزارش سايت باشگاه استقلال ، ناصر حجازي افزود : به نفع ماست كه هر چه سريعتر رييس فدراسيون فوتبال را مشخص كنيم.

وي گفت: تلاش مي*كنيم كه تيم را براي بازي اول به هماهنگي لازم برسانيم.

وي در خصوص مصدوميت احتمالي بازيكنان در ديدارهاي تداركاتي گفت : اگر بازيكنان را در تركيب نگذاريم گله مي*كنند واگر آنها را بازي دهيم همه مي*گويند شايد مصدوم شوند!.

وي گفت: فوتبال همين است هم محروميت دارد هم مصدوميت.من بايد تركيب دلخواهم را به دست بياورم ودراين راه از بيشتربازيكنان تيم استفاده*مي*كنم.

حجازي در خصوص جباري گفت : او تقريبا آماده است و ما هر وقت بخواهيم براي ما بازي مي*كند.

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال تهران كه با رأى كميته انضباطى با جريمه ۵ميليون تومانى رو به رو شده است اعتقاد دارد كه اين جريمه عادلانه نيست و حق او فقط جريمه يك ميليونى است.«حميد شفيعى» گفت: يك ميليون تومان جريمه را بابت عقد قرار داد داخلى با تيم سايپا قبول دارم اما نمى دانم بر چه اساس با جريمه ۵ ميليون تومانى رو به رو شدم و به طور حتم باشگاهاستقلال تهران اين مسأله را پيگيرى مى كند تا حق من ضايع نشود.وى در مورد وضعيت آمادگى خود تصريح كرد: طى صحبتى كه با ناصر حجازى، سرمربى تيم داشتم حداقل در ۲ بازى آينده استقلال نيز حضور پيدا نمى كنم زيرا به اعتقادحجازى هنوز به آمادگى كامل نرسيده ام و تا زمانى كه صد در صد آماده نشوم در تركيب تيم قرار نمى گيرم.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

مربى تيم فوتبال استقلال تهران در مورد آخرين وضعيت اين تيم گفت: تيم هنوز به آمادگى كامل نرسيده است، البته مشكلى نيست؛ چراكه اين مهم در هفته هاى آينده به دست خواهد آمد.«صمد مرفاوى » افزود: بيشتر تيم هاى ليگ برترى هنوز به شرايط مطلوب نرسيده اند و تيم استقلال نيز از اين قاعده مستثنى نيست؛ با اين حال خوشحاليم كه در نخستين ديدار خود۳ امتياز كامل را به دست آورديم تا شروعى خوب در فصل جديد داشته باشيم. وى در مورد مشكلات خط دفاعى آبى پوشان پايتخت تصريح كرد: با توجه به تغيير سيستم بازى استقلال، طبيعى است كه در چند ديدار اول ، مدافعان ما مثل هميشه ظاهر نشوند اما با انجام چند بازى آينده به هماهنگى كامل مى رسند و ديگر براحتى دروازه ما باز نمى شود.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

پيروز قربانى كه در نخستين ديدار تيم استقلال در ليگ برتر عملكرد ضعيفى داشت «اضافه وزن» خود را دليل بازى ضعيفش مى داند.پيروز قربانى در اين باره گفت: مشكل اصلى من اضافه وزن است و به همين دليل نمى توانم بازى هاى خوب فصل قبل را انجام بدهم و انتقادات وارده به نوع بازى ام را قبول دارم و تلاش مى كنم تا هرچه سريعتر اضافه وزنم را كاهش دهم.وى در مورد نقاط ضعف خط دفاع استقلال گفت: مدافعان استقلال هنوز به هماهنگى ايده آل نرسيده اند اما طولى نخواهد كشيد كه ما به وضعيت خوبى در خط دفاع برسيم و با اضافه شدن پژمان منتظرى از فصل قبل هم بهتر خواهيم بود. قربانى افزود: از كادر فنى خواسته ام تمرينات اختصاصى براى من درنظر بگيرد تا هرچه زودتر بتوانم به شرايط بدنى ايده آل برسم و وزنم را كاهش دهم تا براى استقلال مفيد باشم.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

هافبك استقلال تهران گفت: استقلال تهران در فينال زودرس ليگ پيروز شد و توانست گام نخست را استوار بردارد. «محسن يوسفى »خاطرنشان كرد: استقلال اهواز فصل گذشته تا هفته هاى پايانى تكليف قهرمانى را نامشخص نگه داشته بود و اين نشان مى دهد كه فيروز كريمى به خوبى فضاى حاكم بر فوتبال ايران را درك مى كند، در حالى كه چهره فصل جديد اين تيم تغييرات زيادى هم پيدا كرده بود باز هم فوتبال شناورى را به نمايش گذاشتند و يك لحظه هم عقب نكشيدند.وى اضافه كرد: اولين ديدار ليگ ، نقشتعيين كننده اى در موفقيت يك تيم دارد و مشخص مى كند كه تا چه حدى بازيكنان با يكديگر هماهنگ هستند. خوشبختانه استقلال به اين مهم دست پيدا كرد و قطعاً كار آسانترى را براى ادامه ليگ پيش روى خود خواهد داشت.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

مربى تيم فوتبال استقلال گفت: خط دفاع تيم ما روى گل اول دچار اشتباه شد. صادق ورمزيار در خصوص ديدار مقابل همتاى اهوازى خود اظهار داشت: در نيمه اول، آن تفكراتى كه داشتيم را پياده نكرديم؛ اما در نيمه دوم با تغييراتى كه ايجاد كرديم، به آنچه مى خواستيم رسيديم. وى درباره اينكه حجازى بيان كرده كه سيستم استقلال ايراد داشت، عنوان كرد: منظور ايشان اين بود كه نفرات ما آماده نبودند و در سيستمى كه مدنظر بود، جانيفتادند؛ در غير اين صورت در نيمه دوم تغيير سيستم نداديم و فقط مهره را تعويض كرديم. ورمزيار در خصوص عملكرد مجتبى جبارى اظهار داشت: روانخواه، بازيكنى كه جايگزين او شد، عملكرد خوبى داشت امانمى توانيم بگوييم كه مجتبى خوب نيست او متخصص اين پست است. خودمان فكرهاى ديگرى در مورد اينبازيكن داشتيم و انتظار ديگرى از او مى رفت.وى اضافه كرد: جبارى بايد آماده تر از اين شود. مطمئن باشيد اگر به شرايط مطلوب برسد، كسى نمى تواند مثل او باشد. كادر فنى هم بايد به او كمك كند تا همان جبارى سابق شود. ورمزيار درباره دفاع خطى و مشكلات بازيكنان خط دفاع اظهار داشت: به نظرم بازيكنان ما با اين روش ، مشكلى ندارند فقط چون تيم هنوز به هماهنگى لازم نرسيده، در نيمه اول همه فشار روى خط دفاع بود. نيمه دوم با تغييراتى كه داديم، استقلال اهواز نتوانست حمله آنچنانى روى دروازه ما داشته باشد. مربى تيم استقلال درباره گل اولى كه استقلال اهواز به ثمر رساند، عنوان كرد: هميشه روى حوادث است كه گلى به ثمر مى رسد. ما هم منكر زيبايى گل استقلال اهواز نمى شويم؛ اما تا اشتباهى رخ ندهد، گلى هم به ثمر نمى رسد. خط دفاع ما هم روى اين گل كوتاهى كرد.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

هافبك استقلال تهران گفت: با اينكه در نيمه دوم بازى مقابل استقلال اهواز به ميدان رفتم اما هنوز به مرز آمادگى صد درصد براى همراهى تيم نرسيده ام. اميد رضا روانخواه با بيان اين مطلب اظهار داشت: من در جريان تمرينات پيش فصل دچار مصدوميت شدم و تا روز يكشنبه هفته گذشته در تمرينات شركت نداشتم. با اين وجود تا روز بازى برابر استقلال اهواز خود را آماده بازى كردم و يك نيمه به ميدان رفتم.وى ادامه داد : هنوز به مرز آمادگى كامل نرسيده ام و گمان مى كنم مربيان نيز به همين خاطر از وجود من در بازى با استقلال اهواز فقط در يك نيمه استفاده كردند. قطعا با تمرين بيشتر توانايى ۹۰ دقيقه بازى براى استقلال را پيدا خواهم كرد. هافبك تيم استقلال در توجيه بازى نه چندان قابل قبول اين تيم در نيمه نخست ديدار مقابل استقلال اهواز گفت : مربيان استقلال پس از آنكه سال ها اين تيم با سيستم ۳ دفاع بازى كرده تصميم به تغيير سيستم گرفته اند. با توجه به مشكلاتى كه براىبرگزارى بازى هاى تداركاتى داشتيم فرصت نيافتيم تا خود را با اين روش جديد هماهنگ كنيم به همين خاطر بازيكنان قدرى ناهماهنگ نشان دادند. وى افزود: بازيكنان شناخت زيادى از پست هاى جديد و بازيكنان كنارى هم نداشتند و طبيعى بود كه آشفته باشند. دربين ۲ نيمه ، مربيان توصيه هاى به بازيكنان داشتند و آنها را با شرح وظايفشان آشنا كردند كه باعث شد در نيمه دوم بهتر بازى كرده و نتيجه را از آن خود كنيم. روانخواه با اشاره به اينكه در ديدار مقابل استقلال اهواز در پست هافبك نفوذى بازى كرده است، گفت : پس از آنكه مربيان تصميم به تعويض جبارى گرفتند، من را به جاى وى به زمين فرستادند، با اينكه بدنم در شرايط مسابقه قرار نداشت فكر مى كنم آنچه از من خواسته شده بود را در زمين پياده كردم. هافبك تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش كه چرا در بازى مقابل استقلال اهواز در چند مورد تك روى داشته است، گفت : من اين كار را تنها به اين خاطر انجام دادم كه تيم فرصت استفاده از ضرباتايستگاهى را پيدا كند. در ۲ صحنه نيز به اين موقعيت رسيديم كه حاصل آن يك گل و يك موقعيت خطرناك روى دروازه استقلال اهواز بود. قطعاً تمام اين كارها در خدمت تيم بوده است.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

سعيد لطفى مدافع استقلال چند سالى ا ست كه در اين تيم حضور دارد و با وجود اين كه چندان به او بازى نمى رسد، همچنان آبى پوش مانده است . لطفى در مورد ديدار اول استقلال در ليگ برتر هفتم گفت: خيلى مهم بود كه بتوانيم در اولين گام برنده ظاهر شويم . با توجه به اينكه پرسپوليس حريفش را شكست داده بود اگر ما نمى توانستيم استقلال اهواز را ببريم از لحاظ روانى برايمان بد مى شد . وى افزود: من از ابتدا در تركيب ثابت تيم قرار داشتم اما خودم بازى نكردم چرا كه سرما خوردگى خفيفى داشتم و دكتر نوروزى به من توصيه كرده بود از بازى چشم پوشى كنم . لطفى در پايان تصريح كردكه امسال استقلال متفاوتى در مسابقات حضور پيدا خواهد كرد. ما نفرات بسيار خوبى جذب كرده ايم وشانس اول قهرمانى محسوب مى شويم . مطمئناً با گذشت زمان وهماهنگ تر شدن بازيكنان، هواداران شاهد نمايش فوتبال زيباترى از سوى استقلال خواهند بود.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

محسن بياتى نيا مهاجم استقلال با مثبت ارزيابى كردن حضور فرهاد مجيدى در اين تيم گفت: فرهاد بازيكن بزرگى است وقطعاً مى تواند به تيم كمك كند . او جزيى از خانواده استقلال است وحالا در حقيقت به خانه خودش بازگشته است . وى افزود: دريك تيم هر بازيكنى جايگاه خودش را دارد .من نگران آمدن مجيدى نيستم چون او جاى مرا تنگ نمى كند. من كار خودم را مى كنم او هم كار خودش را و در نهايت اين سرمربى تيم است كه تصميم مى گيرد چه تركيبى از بازيكنان را مورد استفاده قرار دهد . بياتى نيا درپايان تصريح كرد: مقابل ملوان كار سختى پيش رو داريم . اين اولين بازى خارج از خانه ما در فصل جديد است . بايد بتوانيم نتيجه لازم را كسب كنيم تا از قافله تيم هاى بالاى جدول عقب نيفتيم .

Comment

Working...