Announcement

Collapse
No announcement yet.

Special Team Melli News

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از امكانات در نظر گرفته شده مناسب براي تيم ملي در كوالالامپور خبر داد .

"امير قلعه*نويي" روز چهارشنبه در گفت وگو با سايت خبري سازمان تربيت بدني در خصوص سفر دو روزه*اش به مالزي و شركت در كارگاه آموزشي يكي از ميزبانان جام ملت*هاي آسيا افزود : در روز اول طي جلسه*اي در خصوص مسايل پزشكي ، قوانين و مقررات مسابقات ، تاريخ ورود تيم*ها و اعلام اسامي بازيكنان بحث شد .

ما بايد اسامي ‪ ۳۰‬بازيكن را طبق زمان*بندي مشخص شده به كميته مسابقات ارايه كنيم . سپس اين تعداد را به ‪ ۲۳‬نفر كاهش داده و ‪ ۷‬بازيكن را در فهرست جانشين جاي دهيم .

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به هتل محل اقامت و محل تمرينات تيم ملي در كوالالامپور تصريح كرد : يك هتل پنج ستاره باامكانات فوق*العاده براي اقامت تيم ملي در نظر گرفته شده*است و دراين سفر متوجه شديم كه مالزي همه*گونه همكاري را با ما داشته است .

من بسيار خوشحال هستم كه تيم ملي در يك كشور مسلمان به ميدان خواهد رفت . افزون برآنكه حدود ‪ ۶‬تا ‪ ۱۰‬هزار ايراني در مالزي زندگي مي*كنند كه از طريق نامه*نگاري با سفارت كشورمان در كوالالامپور قصد سازماندهي هواداران ايراني را داريم تا از امتياز حضور آنها در ورزشگاه برخوردار شويم .

همچنين در اين مدت كوتاه متوجه شدم كه مردم مالزي تفكر خوبي نسبت به مردم ايران داشته و برخورد بسيار دوستانه*اي با ما دارند.

قلعه نويي با ابراز خرسندي از بازيهاي تيم ملي كشورمان در كوالالامپور مركز مالزي خاطرنشان كرد : هر سه بازي مرحله گروهي را در اين شهر برگزار مي كنيم و انشاء*ا... در صورت صدرنشيني و صعود به عنوان تيم اول ، در بازي مرحله بعدي نيز درهمين شهر به ميدان مي*رويم. ولي براي بازي نيمه نهايي بايد به جاكارتا سفر كنيم . بازي فينال هم در اندونزي برگزار خواهد شد .

وي درخصوص بازي تداركاتي تيم ملي كشورمان مقابل مكزيك ، گفت : كاملا از اين ديدار راضي هستم . چون مكزيك جزو تيم*هاي بزرگ دنيا به حساب مي*آيد و همين اندازه كه جرات بازي كردن مقابل اين تيم را در مكزيكوسيتي داريم ، نشان*دهنده روح بزرگ ايراني است و اين روح بايد در كالبد تمام بازيكنان تزريق شود . ما مي*توانستيم اين بازي را در كشور ديگري برگزار كنيم ولي براي آنكه در خانه حريف تحت فشار قرار بگيريم و ضعف*هاي خود را بشناسيم ، در زمين مكزيك بازي خواهيم كرد .

قلعه نويي ضمن اشاره به شرايط حساس استقلال در ليگ برتر و انتخاب علي فتح ا... زاده به عنوان سرپرست باشگاه افزود : بايد در چنين شرايط حساسي همه استقلالي*ها به قهرماني اين تيم در ليگ برتر كمك كنند .

Comment

آناليزور تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به حضور بازيكنان ايراني شاغل در ليگ*هاي امارات و اروپا گفت : با برنامه*ريزي مناسبي كه انجام شده ، عملكرد آنها را ارزيابي خواهيم كرد تا اطلاعات درستي به مربيان تيم داده شود .

"ماركار آقاجانيان" روز چهارشنبه با بيان اين مطلب گفت : براساس برنامه- ريزي*هاي انجام شده ، بازي لژيونرهاي تيم ملي كه در حوزه خليج فارس بازي مي كنند از نزديك ارزيابي شده تا با شناخت كامل از عملكرد آنها ، بتوانيم در خصوص اين بازيكنان تصميم بگيريم .

وي تصريح كرد : طبيعي است در مورد بازيكنان شاغل در فوتبال اروپا به*علت مسافت و مشكلات خاص خود ، نمي*توان اين چنين برنامه*ريزي كرد ، در اين خصوص يا از تصاوير تلويزيوني يا از طريق اينترنت سعي مي*كنيم آخرين اخبار و اطلاعات را به*دست بياوريم كه تا امروز اين مهم صورت گرفته و تمامي عملكرد بازيكنان ثبت شده است .

آقاجانيان خاطرنشان كرد : در حال حاضر مي*دانيم كدام بازيكن ايراني ، چه مدت زماني در تركيب تيمش بازي كرده و عملكردش چگونه بوده*است . اين اطلاعات به صورت آمار و ارقام در جدولي گنجانده شده است تا مربيان و كادر فني تيم بتوانند بر اساس اين اطلاعات تصميم*گيري كنند .

وي در پايان در خصوص اردوهاي تيم ملي فوتبال گفت : به دليل خيلي از مسايل ، اردوهاي طولاني مدت براي بازيكنان ايراني مفيد نبوده و اثرات خوبي روي تيم نمي*گذارد . بر همين اساس سعي مي*كنيم با برنامه ريزي مناسب اين مشكل را نيز حل كرده تا تيم ملي كشورمان بهترين نتايج را كسب كنند .

Comment

Comment

مربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت:من از شنيدن انجام ديدار دوستانه بين تيم*هاي ملي فوتبال ايران ومكزيك پيش از برگزاري جام ملتهاي آسيا تعجب كردم و برگزاري اين مسابقه يك سوال بزرگ براي من است.

بيژن ذوالفقارنسب به ايرنا افزود:معمولا تيم*ها براي رسيدن به*اهداف خود درمسابقات مختلف به بررسي برنامه*هاي پيش رو مي*پردازند.

وي گفت: شرايط جسمي و فني حريفان و شرايط اقليمي محل برگزاري مسابقات از جمله مسايلي است كه مورد توجه مسوولان تيم*ها قرار مي*گيرد.

وي افزود: بازي با مكزيك هيچيك از نيازهاي فوق را برآورده نمي*كندو به نظر من صرفا جهت حضور در صحنه*هاي بين*المللي برگزار مي*شود.

ذوالفقارنسب گفت:البته*مكزيك يكي ازتيم*هاي مطرح جهان است و قطعا بازي با آن تيم براي تيم ملي فوتبال ايران بازتاب بسياري خواهد داشت.

وي ادامه داد : ديدار با مكزيك براي امادگي تيم ملي فوتبال ايران جهت مسابقه با تيم*هاي ازبكستان، چين و مالزي هيچ توجيهي ندارد.

مربي تيم برق شيراز ادامه داد: به اعتقاد من تيم ملي بايد حريفان خود را از بين تيم*هايي كه شبيه حريفان ما هستند انتخاب مي*كرد ودرمكاني برگزار مي*شد كه با شرايط اقليمي كشورهاي ميزبان جام ملتهاي آسيا شبيه بود.

وي تيم*هاي اسياي ميانه،جمهوري*هاي شوروي سابق،كره*جنوبي،ژاپن*و اندونزي را داراي چنين ويژگيهايي دانست و گفت: بازي با اين تيم*ها مي*توانست ما را به اهداف از پيش تعيين شده نزديك تر كند.

ديدار تيم*هاي ملي فوتبال ايران ومكزيك قرار است روز‪۱۲‬خردادماه جاري در مكزيكوسيتي برگزار شود.

تيم ملي فوتبال ايران خود را براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آسيا در تيرماه آماده مي*كند.

Comment

همراه 41 بازيكن ديگر براي حضور در مسابقات غرب آسيا

بازيكن ايراني هانزاروستوك به تيم ملي دعوت شد

كميته تيم*هاي ملي فدراسيون، اسامي 42 بازيكن را براي حضور در اردوي آمادگي اين تيم جهت اعزام به مسابقات غرب آسيا اعلام كرد.

به نقل از پايگاه خبري فدراسيون، اسامي بازيكنان دعوت شده كه در بين آنها نام بازيكن ايراني تيم هانزاروستوك نيز ديده مي*شود، به شرح زير است:

سوشا مكاني، هاشم بيگ زاده، غلامرضا رضايي، ميثم اميري (فجر سپاسي)، مهدي واعظي، شيث رضايي، فرزاد آشوبي (پرسپوليس)، محمد محمدي، مهدي نوري، محسن بياتي نيا (پيكان)، جلال اكبري، محمد نوري، سيد حسين سيد صالحي (سپاهان)، محسن يوسفي، ميثم بائو، سياوش اكبرپور، علي عليزاده (استقلال تهران)، محمد منصوري، شهاب گردان (ابومسلم)، امير شاپورزاده (هانزاراشتوك آلمان)، خسرو حيدري، كيانوش رحمتي (پاس)، علي حمودي، مجتبي شيري، محمد آل نعمه، ميلاد ميداودي، مصطفي حقي پور، حجت زادمحمود (استقلال اهواز)، سپهر حيدري، محمد منصوري، وحيد امرايي (ذوب آهن)، سيد جلال حسيني، محسن خليلي، ميثاق معمارزاده (سايپا)، پژمان منتظري، عادل كلاه كج (فولاد خوزستان)، محسن حنيفي، علي كريمي (تراكتورسازي)، مازيار زارع (ملوان)، مجتبي انصافي (برق شيراز)، صابر ميرقرباني (مس كرمان) و سعيد دقيقي (صبا باتري).
            اين بازيكنان بايد ساعت 10 صبح روز سه شنبه هشتم خرداد ماه در محل كمپ تيم*هاي ملي حضور يابند.
            نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

6ta bazikon az Esteghlale Ahvaz. Haal mikonam ke Khozestaniha hamishe kareshoon doroste

Comment

that list is for Team Melli B not Our National team! so they are all second grade players

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

But It's still surprise that there are 6 players from Esteghlale Ahvaz. This team might be better than team A. Who knows??!!!!

Comment

ابراهيمي: هر چه كنيم از ما انتقاد مي*كنند

مربي تيم ملي گفت: ما اگر براي تيم ب 400 بازيكن هم دعوت كنيم، باز هم دست از انتقاد بر نمي*دارند.

ناصر ابراهيمي درباره انتقادهايي كه به فهرست تيم (ب) وارده شده است، اظهار داشت: ابتدا قصد داشتيم بازيكنان زير 25 سال را به اردو دعوت كنيم و در كنار آنها از چند بازيكن باتجربه هم استفاده كنيم. بازيكناني را به اردو دعوت كرديم كه تمامي مربيان تيم ملي، بازي*هايشان را در ليگ ديده اند.

وي افزود: در تمام ديدارهاي تيم*ها حاضر شديم و اگر بازيكناني را انتخاب كرديم، حتما در آن بازي عملكرد خوبي داشته*اند. 70 بازيكن را انتخاب كرديم كه از بين اين نفرات، 42 نفر را برگزيديم و خود امير قلعه*نويي هم آن را تائيد كرد.

ابراهيمي دليل عدم دعوت بازيكن از تيم راه آهن را مصدوميت و سن بالا عنوان كرد: از اين تيم قبلا بازيكناني مثل جمشيديان و تقوي به اردو دعوت شدند كه جمشيديان مصدوم بود و تقوي هم 29 ساله است و به كار ما نمي*آمد.

مربي تيم ملي اشاره كرد اين نفرات با تائيد اعضاي كادر فني تيم ملي انتخاب شد.

ابراهيمي اظهار داشت: هر كس هم به اين فهرست انتقاد دارد، فايده*اي ندارد چون فهرست تغيير نمي*كند.

وي درباره نبود حضورش در كنار تيم ب در مسابقات غرب آسيا گفت: به دليل برنامه*هاي تيم ملي و با وجودي كه حكم سرمربيگري تيم به نام من نوشته شده بود، گذشت كردم تا يك مربي جوان*تر كار را دست بگيرد. مظلومي تنها نيست و همه كادر فني از او حمايت مي*كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

محمدرضا شريف مسوول كميته دوپينگ فدراسيون فوتبال گفت : بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران پيش از عزيمت به مسابقات فوتبال جام ملتهاي اسيا تحت آزمايش تست دوپينگ قرار مي*گيرند. اين اقدام به منظور رفع هرگونه شبهه احتمالي و نظارت بر عملكرد بازيكنان انجام مي*شود.

وي گفت: ما نسبت به تمام بازيكنان اطمينان داريم،اما براي انكه از هر لحاظ اسوده خاطر سفر كنيم ، پيش از عزيمت به مالزي با حضور در اردوي تيم ملي بزرگسالان از تمامي انها تست دوپينگ خواهيم گرفت.

شريف گفت: به هنگام برگزاري رقابتهاي مرحله حذفي ليگ دسته اول و ليگ برتر هم بازيكناني از تمامي چهار تيم شركت*كننده جهت تست دوپينگ انتخاب خواهند شد تا جلوي هرگونه حرف وحديث را بگيريم.

Comment

تيم ملي با پيراهن جديد

همه نگراني ها از زماني آغاز شد كه پزشك ايراني فدراسيون فوتبال ولز در نشستي علمي نسبت به افت بدني شديد ملي پوشان در رقابت هاي جام ملت ها كه از اوايل تابستان در جنوب شرقي آسيا برگزار مي شود ، هشدار داد .

دكتر حميد مير باقري در حضور چند تن از چهره هاي شاخص فوتبال ايران از جمله ناصر ابراهيمي ، نربي تيم ملي تجربيات خود در باره وضعيت بدني فوتباليست هاي ايراني در آب و هواي مرطوب را شرح داد و اعلام خطر كرد اگر كادر فني تيم ملي تمهيد تازه اي فراتر از روش هاي منسوخ آماده سازي نينديشد احتمال دي هيدراته شدن بازيكنان ( يعني از دست دادن آب واملاح زياد بدن ) در همان هفته اول اقامت در مالزي بسيار زياد خواهد بود . دكتر ميرباقري كه سابقه همكاري با مارك هيوز ، سرمربي سابق تيم ملي ولز را دارد در بازگشت كوتاه مدت خود به وطن تلاش زيادي كرد تا با كادر فني تيم ملي تماس بگيرد اما موفق نشد .او هفته گذشته قبل از اينكه به ولز بازگردد به همشهري ورزشي گفت : « من در دوره سرمربيگري والدير ويراي برزيلي در سال 97 طي سه بازي پلي آف مقابل ژاپن و استراليا ، پزشك تيم ملي بودم و به خصوص در جوهور باهور مالزي كه تيم ما از ژاپن شكست خورد ، تجربيات گرانبهايي در مورد آماده سازي بازيكنان در آب و هواي بسيار مرطوب اين كشور به دست آوردم » .
                        چنانكه بازيكنان منچستر يونايتد در يك اردوي تمريني مشترك با تيم ملي تايلند به ميهمانان خود آموختند كه چگونه بايد پودرهاي حاوي املاح را به ميزان مشخص در آب و غذاي روزانه شان بيفزايند تا املاح بدن را كه به خاطر تعريق شديد در آب و هواي شرجي بالاي 80 در صد و گرماي بين 30 تا 40 درجه سانتي گراد از دست مي رود جايگزين كنند .
                        پرويز كماسي بدن ساز تيم ملي كه نقش پر رنگي در برنامه هاي 120 صفحه اي آماده سازي تيم ملي قبل و پس از سفر به كوالالامپور داشته است ، با اينكه احتمالات مطرح شده توسط دكتر ميرباقري را رد نمي كند ، اما معتقد است كه خودش و دكتر شريف به خوبي همه موارد را پيش بيني كرده اند .
                        او مهمترين هدف تمرينات تيم را در اردويي كه از حدود يك ماه قبل از جام ملت ها در تهران تشكيل مي شود ، بالا بردن ظرفيت هاي قلبي و عروقي بازيكنان به روش هاي مختلف مطرح كرد .
                        امير قلعه نويي پس از بازگشت از همايش توجيهي جام ملت ها در ك.الالامپور نمونه اي از الياف جديدي با خود آورد كه AFC بر استفاده از آن در تهيه پيراهن تيم هاي شركت كننده تاكيد داشته است . اين الياف بسيار سبك و داراي خلل و فرج بسيار هستند و باعث مي شوند ، رطوبت به سرعت تز روي پوست بازيكنان به لياس آنها جذب و تبخير شود .
                        حالا كادر فني با اين ابهام مواجه است كه آيا بايد از پوما ، اسپانسر پيراهن تيم ملي بخواهد لباس جديدي با استفاده از اين الياف تهيه كند يا خير ؟
                        نماينده فدراسيون فوتبال در پوما مي گويد : « جنس لباس فعلي تيم ملي كه از حدود شش ماه پيش در هامبورگ توليد و انبار شده است تفاوتي با لباس جام ملت ها 2006 ندارد و فقط 16 تا 17 گرم سبك تر شده است . » او ادامه مي دهد بعيد است پوما در اين فاصله كوتاه پيراهن تازه اي براي ما توليد كند ، اما بازيكنان مي توانند از جنس همان اليافي كه به قلعه نويي توصيه شده زير لباس فعلي بپوشند .
                        اما آيا باران هاي موسمي جنوب شرق آسيا پيراهن پلنگ نشان تيم ملي را بسيار سنگين تر از تابستان گذشته در آلمان نحواهد كرد ؟

Comment

در پي عدم حضور در تيم ملي ايران

سامره: كار كنار قلعه*نويي آرامش را از من مي*گيرد

مهاجم الشعب امارات درباره عدم حضورش در اردوي تيم ملي گفت: كادر فني مرا با فشار مطبوعات دعوت كرد و همواره كار كنار قلعه*نويي آرامش را از من مي*گيرد.

به نقل از سايت گل، علي سامره در فصل جاري بهترين گلزن مسابقات باشگاهي امارات است. مهاجم ايراني در كنار جواد كاظميان، الشعب را تا صدر سوق داده است. متن گفت و گوي وي را در زير مي*خوانيد:

س: درباره شرايط خود در باشگاه اماراتي بگوئيد؟
                          خدا را شكر مي*كنم در فصل جاري موقعيت خيلي خوبم دارم. اميدوارم الشعب بتواند تا پايان فصل به همين روش ادامه دهد. در نيم فصل دوم بازي*هاي خيلي سختي را به پيش رو داريم؛ اما الشعب تيم سازمان يافته*اي است. به همين دليل مي*توانيم جايگاه خود در صدر را حفظ كنيم.

س: الشعب تيم بزرگي در امارات نيست و در سال*هاي گذشته عنواني را كسب نكرده است. علت موفقيت اين تيم در فصل جاري چيست؟
                          فكر مي*كنم عدم تغيير سرمربي تيم از عوامل اصلي موفقيت الشعب است زيرا مدت*ها است با مديريت يك مربي تاكتيك و بازيكنان ثابتي به كار ادامه داده*ايم. همكاري* بازيكنان و ثبات در امور مديريتي و عدم تغييرات پي در پي عواملي هستند كه ما را در راه رسيدن موفقيت كمك كرده*اند. علاوه بر اين، اضافه شدن جواد كاظميان نيز در كارهاي هجومي به كمك كرده است. الشعب به لحاظ مالي تيم ضعيفي است و نمي*توانيم آن را با ديگر تيم*هاي اماراتي مقايسه كرد. در تيم ما فوق ستاره نداريم؛ اما اتحاد دو انسجام ما را براي رسيدن به نتايج بزرگ كمك كرده است.

س: علاوه بر جواد كاظميان، با كدام يك از بازيكنان الشعب راحت بازي مي*كني؟ آيا الشعب بازيكنان تاثيرگذار ديگري دارد؟
                          همه بازيكنان در فصل جاري براي موفقيت الشعب تمامي تلاش خود را انجام داده اند. سال گذشته ابراهيم خليل، نبيل ابراهيم و عبدالله رحمان بازيكنان كليدي تيم بودند؛ اما در فصل جاري نفرات در سطح بالايي بازي مي*كنند.

س: باتوجه به حضور موفقيت آميز چندين ساله در الشعب، بعد از پايان داوران بازيگري، چه فعاليتي انجام خواهي داد؟
                          خوشبختانه تاكنون به اهدافم در فوتبال رسيده*ام و بازي هاي خوبي را انجام داده*ايم. اعتراف مي*كنم عاشق فوتبال هستم و برايم تفاوتي ندارد در ايران بازي كنم يا امارات. چنانچه پيشنهاد خوبي داشته باشم، براي بازي به اروپا مي*روم. 2 يا 3 سالي كه در امارات فعاليت رضايت بخشي داشته ام. حضور در اين كشور به زندگي*ام آرامش داده است؛ البته همين آرامش را در فوتبال ايران نيز داشتم؛ اما به يك باره شرايط برايم بد شد. در امارات يا هر جايي ديگر، تلاش كرده*ام بهترين عملكرد براي تيم خود را داشته باشم و هدف چندان مهمي را پيگيري نكرده ام.

س: هر بازيكني با تلاش مضاعف، اهدافي را دنبال مي*كند. مهاجمان با گلزني، تلاش دارند به تيم ملي كشورشان دعوت شوند؛ در حاليكه فصل گذشته با وجود آنكه 18 گل زده داشتي، از حضور در تيم ملي امتناع كردي؟
                          دوست ندارم به موضوع دعوتم به تيم ملي صحبت كنم؛ اما زمانيكه 40 بازيكن از داخل و خارج به اردوي تيم ملي دعوت شدند، امير قلعه*نويي حتي نام مرا در اين فهرست قرار نداد. در اين مورد 2 احتمال وجود دارد؛ اما اينكه مرا به لحاظ فني قبول ندارد كه البته همين مشكل را در استقلال نيز با او داشتم و اين بار در تيم ملي نيز تداوم يافته است. فكر نمي*كنم مشكل من فني باشد زيرا پس از انتقالم به امارات، ثابت شد كارنامه خوبي در استقلال داشته*ام و مطبوعات ايران فشار زيادي را براي دعوتم به تيم ملي انجام دادند. البته با فشار مطبوعات به اردوي تيم ملي فراخوانده شدم. آنچه را كه من از امير قلعه نويي مي دانم، اين است كه به صحبت*هاي هيچكس گوش نمي*دهد و دعوتم از سوي او مرا شگفت زده كرد و نمي*دانم چگونه متقاعد شد. به دليل آنكه كادر فني تيم ملي مرا به لحاظ فني قبول ندارند، ترجيح دادم به تيم ملي نروم. بازيكني هستم كه به آرامش توجه ويژه اي دارم و براي جلوگيري از تنش به تيم ملي نيامدم.

س: به عنوان يك مهاجم، كارنامه خوبي در گلزني داري. پس علت عدم تائيد سامره به لحاظ فني چيست؟
                          برخي مربيان به بازيكنان قاطع نيازي ندارند. همچنين برخي بازيكنان در سيستم*هاي مربياني موثر نيستند. براي نيمكت نشيني مشكلي ندارم؛ حتي همين شرايط را الشعب نيز داشته*ام و هرگز ذخيره بودنم عامل نگراني*ام نبوده است؛ اما استدلالم اين است كه برخي در هيچ شرايطي شما را نمي*پذيرند. حتي گل هاي زيادي را به ثمر رسانده باشيد؛ بنابراين دليل براي انتظار كار كنار چنين مربي وجود ندارد.

س: در سال*هاي گذشته بحث*هاي زيادي داشته*اي. پس از جدايي از استقلال، اعلام كردي مجبور به ترك استقلال شدي و در ادامه براي حضور در تيم ملي ممانعت كردي. فكر نمي*كني اين ستيزها آرامشت را گرفته باشد؟
                          مطمئنم تصميم درستي را گرفته*ام. شايد شماري از بيرون احساس كنند با دعوت كادر فني، تيم ملي مرتكب اشتباه شده*ام؛ اما چنين عقيده*اي ندارم چرا كه فكر مي*كنم بهترين تصميم را گرفته*ام. چنانچه به قراردادم در استقلال برگرديد، متوجه مي*شويد تصميم خوبي گرفته*ام زيرا در آن شرايط، زمانيكه با قلعه*نويي قراردادم را 2 ساله امضا كردم، در صورتيكه بايد قرارداد يك ساله مي*بستم و آن يكي از بزرگ*ترين اشتباهاتم بود. در صورت عقد قرار داد يك ساله، قلعه*نويي مي*توانست در همان زمان بيشتر مرا بشناسد و من نيز بهتر از خلق و خوي سرمربي شناخت پيدا مي*كردم. در 10 يا 12 سالي كه از فعاليتم در فوتبال مي*گذرد، تنها سالي كه فوتبال حرفه اي من سير نزولي داشت و به لحاظ روحي افت كردم، به يك سال فعاليتم در استقلال و زير نظر قلعه نويي بر مي*گردد. حالا چطور توقع داريد بار ديگر با مربيگري وي، به تيم ملي برگردم.

س: اما در شرايط فعل عدم حضورت در تيم ملي را به بي*حرمتي ربط داده*اند .در اين مورد چه نظري داري؟
                          زمانيكه يك بازيكن به تيم ملي دعوت مي*شود و در اولين جلسه تمرين شركت نمي*كند، از فهرست كنار مي*رود؛ اما تاكنون كسي از كادر فني با من تماس نگرفته و اطلاعي از شرايط جسماني*ام مطلع نشده است. چنانچه قبل از اعلام فهرست نهايي تيم ملي با من تماس مي*گرفتند، بدون شك به آنها مي*گفتم نام مرا در فهرست قرار ندهند. اعلام مي*كنم قصد ندارم به تيم كشورم بي*احترامي كنم.

س: اگر دوباره به تيم ملي دعوت شوي، در اردو شركت مي*كني.
                          خير، فكر نمي*كنم به اردو بروم.

س: در چه شرايطي حاضر مي*شوي به تيم ملي برگردي؟ اگر قلعه نويي از سمت مربيگري ايران بركنار شود، آيا به تيم ملي مي*روي؟
                          اكنون مي*خواهم با 100 درصد آمادگي در خدمت تيم باشگاهي ام باشم؛ اما شك نكنيد اگر احساس كنم براي تيم ملي مفيد هستم، با رضايت كامل دعوت كادر فني را مي*پذيريم. مشكل خاصي ندارم؛ اما تكرار مي*كنم، زمانيكه در بهترين شرايط بودم، در فهرصت 40 نفره هم نبودم. هنوز معتقدم قلعه*نويي با قرار گرفتن تحت فشار، مرا به تيم ملي دعوت كرده*اند.

س: بسياري از بازيكنان موفق ليگ ايران به امارات آمده*اند؛ اما چرا تو و فرهاد مجيدي بيش از سايرين مطرح هستيد؟
                          اين بيشتر به موفقيت تيم*ها بستگي دارد. زمانيكه تيم خود را تغيير مي*دهيد، بايد هر چه سريع*تر با جو جديد خودتان را وفق دهيد و بازيكنان حرفه اي كه در خارج بازي مي*كنند، بايد در اين زمينه موفق تر باشند؛ اگرچه اين كار بسيار دشوار است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

برخي با واسطه در تيم ملي فوتبال بازي مي*كنند

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم به دليل همت خودم به تيم ب دعوت شدم؛ نه مانند برخي كه به واسطه در تيم ملي هستند.

علي عليزاده، در خصوص انتخابش در تيم ب و شايعاتي مبني بر عدم حضور او در اين تيم حرف*هاي تازه*اي زده است. متن اين گفت و گو را در زير مي*خوانيد:

فارس: شرايط چطور است؟
                            فعلا كه هر روز تمرين مي*كنيم تا روز ديدار برابر سايپا برسد.

فارس: يك بازي سرنوشت ساز.
                            اينكه بازي سختي است، قبول دارم؛ اما فكر نمي*كنم تكليف قهرماني را مشخص كند. به نظرم كار براي سايپا سخت تر از ما است.

فارس: اما به خاطر هواداران به لحاظ روحي در شرايط سخت*تري هستيد؟
                            اتفاقا حضور تماشاگران نعمت است. اگر تا دقيقه 60 تا 70 به نتيجه نرسيم، مي*توانند به ما روحيه بدهند.

فارس: برسيم به تيم ب.
                            خدا را شكر دعوت شدم. تيم الف و ب يا هر چيزي ديگر فرقي نمي*كند. از اينكه قرار است در خدمت تيم ملي باشم، خوشحالم.

فارس: اما پيش از اين مصاحبه كرده بودي كه به تيم ب نمي*روي؟
                            دروغ است. هر كس مصاحبه*اي در اين باره از من نوشته، دروغ است.

فارس: اما در چند روز گذشته مطالب زيادي درباره نارضايتي بازيكنان نسبت به دعوتشان به تيم ب خوانده*ايم.
                            هيچ بازيكني اين حرف*ها را نزده است. آنهايي كه اكنون در تيم اصلي هستند، مگر از كجا به اين پايگاه رسيده اند؟ همه آنها در دوران قبل*تر از خدا مي*خواستند به همين تيم هم دعوت شوند.

فارس: پس اين شايعه ناراحتي تو از حضور در تيم ب از كجا نشات مي*گيرد؟
                            نمي دانم. فقط به بازيكنان تيم خودمان گفتم، احتمال دارد به خاطر سفر به مكه، از حضور در اردو صرف نظر كنم. سال قبل مسئولان پرسپوليس به عنوان هديه ازدواجم، قول دادند ما را به مكه اعزام كنند؛ اما بدقولي كردند و تصميم گرفتم خودمان مكه برويم. وقتي اسمم در فهرست تيم ب آمد، همسرم گفت، تيم ملي واجب*تر است.

فارس: فعلا كه آقاي مرفاوي در مصاحبه اي گفته، بازيكنان استقلال در حد تيم اصلي هستند و بازيكن به تيم ب نمي*دهد.
                            حق دارند. شك نكنيد 50 درصد بازيكنان استقلال و پرسپوليس لياقت حضور در تيم اصلي را دارند. به هر حال من كه خوشحالم دعوت شدم.

فارس: مربيان تيم ملي در يك اظهار نظري گفته*اند، آب و هواي مالزي باراني است و اوت*هاي شما مي*تواند در لحظاتي كه به بن بست تاكتيكي مي*خوريم، به كار آيد.
                            از خدا ممنونم كه اين هنر را به من داده است. برخي كه نه اين هنر و نه تكنيك ديگر را بلدند، از همين مي*سوزند و چشم ديدن من را ندارند. من هم اگر مثل برخي، واسطه*هاي قومي داشتم و پشتم محكم بود، فيكس تيم ملي كه هيچ، در بارسلونا بازي مي*كردم. اكنون برخي بازيكنان تيم ملي حرفي براي گفتن ندارند؛ اما به خاطر واسطه*ها در تيم حضور دارند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

آندرانيك تيموريان و وحيدهاشميان علاقمند به*همراهي*تيم ملي فوتبال ايران در مسابقات جام ملتهاي آسيا ‪ ۲۰۰۷‬نيستند.

به گزارش روزسه*شنبه پايگاه اينترنتي بي*بي*سي، تيموريان هافبك ايراني تيم فوتبال بولتون انگلستان به*دليل*آنكه حضور دراين مسابقات باعث خواهد شد كه دوره آماده*سازي ابتداي فصل رااز دست بدهد،نمي*خواهد با حضور در تيم ملي موقعيت خود در بولتون را به خطر بيندازد.

بنابراين گزارش كه دربخش گفته مي*شود،اين پايگاه*درج شده*درباره هاشميان آمده است: كمردرد مزمن وحيد هاشميان باعث شده كه پزشكان هانوفر به او دو ماه استراحت مطلق را توصيه كنند و وي نيز قصد ندارد در جام ملتهاي آسيا تيم ملي را همراهي كند و مي*خواهد به مداواي كمر خود بپردازد.

براساس خبر ديگري در اين پايگاه ، مسئولان باشگاه شارجه امارات خواهان تمديد قراردادبا مسعود شجاعي،بازيكن ملي پوش ايراني هستند،ولي اين بازيكن قصد دارد فصل بعد را در اروپا بازي كند.

گفته مي*شود احتمال انتقال شجاعي به آلمان يا اسپانيا وجود دارد.

همچنين براساس خبر ديگري باشگاه*الشعب امارات با پرداخت ‪ ۸۰۰‬هزار دلار قرارداد علي سامره را براي يك فصل ديگر تمديد كرده است.

اين درحالي*است كه چند تيم ديگر اماراتي نيز به دنبال اين مهاجم بودند.

از آنجا كه جدايي كاظميان از الشعب حتمي است مسئولان اين باشگاه از سامره خواسته*اند تا يك بازيكن ايراني ديگر را به آنها معرفي كند تا آنها او را به خدمت بگيرند.

Comment

براي اعزام به رقابت*هاي غرب آسيا

پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال "ب" شد

سرمربيگري تيم ملي فوتبال "ب" در مسابقات غرب آسيا را پرويز مظلومي برعهده خواهد داشت.

فدراسيون فوتبال چندي قبل در اعلام اعضاي كادر فني تيم ملي "ب" براي حضور در رقابت*هاي غرب آسيا، از تمامي اعضاي كادر فني براي شركت در اين مسابقات نام برد؛ اما پس از جلسه اعضاي كادر فني، بار ديگر تصميم فدراسيون تغيير يافت.
                                باتوجه به همزماني اردوي تيم "ب" و تيم ملي براي بازي تداركاتي با مكزيك، قرار شد بار ديگر پرويز مظلومي هدايت اين تيم را عهده دار باشد.
                                قرار است پس از بازگشت تيم ملي از مكزيك، نفرات ديگري هم در كادر فني تيم "ب" اضافه شود.
                                ماركار آقاجانيان به مظلومي در اين مسابقات كمك مي*كند.
                                تمرين اين تيم از 8 خرداد ماه در محل كمپ*هاي تيم ملي آغاز مي*شود

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X