Announcement

Collapse
No announcement yet.

Volleyball

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• تيم واليبال پيكان شايسته قهرماني آسيا بود

كاپيتان تيم واليبال الهلال عربستان گفت: تيم پيكان شايسته قهرماني آسيا بود.

سعيد صالح كه عضو تيم ملي واليبال عربستان نيز است، درباره شكست در بازي پاياني باشگاه*هاي آسيا اظهار داشت:

پيكان در مجموع از ما بهتر است. اين تيم يك مجموعه عالي دارد كه با امير حسيني، پاسور تواناي تيم كشورش، آهنگ مطلوبي به خود گرفته است.

وي ادامه داد: در دريافت اول خوب نبوديم و پيكان واقعا شايسته قهرماني بود.

از سوي ديگر، محمد سليماني ارزشمند*ترين بازيكن جام گفت: خدا را شكر مي*كنيم توانستيم به قهرماني دست پيدا كنيم. حضور تماشاگران ايراني مقيم بحرين در اين موفقيت تاثير زيادي داشته است.

وي اضافه كرد: آن قدر پيروزي بر تيم قطري برايم دلچسب بود، شايد كسب قهرماني آن چنان برايم لذت بخش نبود.
    سليماني در پايان مسابقات، جايزه ارزشمندترين بازيكن را دريافت كرد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• در پايان ديدارهاي جام باشگاه*ها در بحرين

پنج ايراني در جمع بهترين*هاي واليبال آسيا قرار گرفتند

پنج بازيكن ايراني در پايان هجدهمين دوره رقابت*هاي واليبال باشگاه*هاي آسيا، جزء بهترين*ها قرار گرفتند.

اين مسابقات عصر جمعه با قهرماني تيم پيكان تهران در منامه بحرين به پايان رسيد.

بهترين*هاي اين رقابت*ها به شرح زير معرفي شدند:

بهترين* آبشارزن: جمعه قرجه (الهلال عربستان)
      بهترين پاسور: حاجي *خليل (الهلال عربستان)
      بهترين دفاع: سيدمحمد موسوي (پيكان)

بهترين سرويس: محمد تركاشوند (پيكان)
      بهترين دريافت: احمد بخيت (عربستان)
      بهترين ليبرو: فرهاد ظريف (پيكان)
      امتياز*آورترين بازيكن: پيمان اكبري (پيكان)

ارزشمند*ترين بازيكن: محمد سليماني (پيكان)

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم واليبال جوانان در گروه خوبي قرار گرفته* است

مربي تيم ملي واليبال جوانان ايران گفت: تيم ما در مسابقات جهاني،*در گروه خوبي گرفته است.

محمدرضا دامغاني با اشاره به همگروهي ايران با تيم*هاي بلغارستان، ايتاليا، كوبا، ژاپن و مراكش، اظهار داشت: در مقايسه با گروه مقابل كه تيم*هاي پرقدرتي چون برزيل و روسيه در آن قرار دارند، وضع خوبي داريم.

وي ادامه داد: مشكل تيم ما اين است كه از كمبود بازي*هاي تداركاتي رنج مي*برد. متاسفانه سفر تيم جوانان به روسيه براي انجام بازي*هاي تداركاتي هم لغو شد.

دامغاني عنوان كرد: صعود از دور مقدماتي جوانان جهان به آساني به دست نخواهد آمد. تمام تلاش خود را براي آماده*سازي تيم به كار بسته*ايم.

تيم واليبال جوانان ايران ششم تير ماه به مراكش، محلي برگزاري رقابت*هاي جهاني اعزام مي شود
        .

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سليماني: شايد به العربي يا الاهلي بپيوندم

ارزشمندترين بازيكن واليبال باشگاه*هاي آسيا از احتمال پيوستنش به يكي از دو تيم العربي قطر يا الاهلي امارات خبر داد.

محمد سليماني كه شب گذشته همراه بازيكنان پيكان به ايران بازگشت، افزود: قهرماني تيم ما در گرو تلاش جمعي بود و اين ليگ ستاره*هايي به نام امير حسيني از ايران تغذيه مي*شود.

وي اظهار داشت: 7 پيروزي پياپي و فقط از دست دادن دو ست، بيانگر قدرت بالاي تيم پيكان در جام آسيا بود.

تيم پيكان ساعت 20/23 دقيقه شنبه شب وارد فرودگاه بين المللي امام خميني شد؛ اما هيچ يك از مسئولان ورزش در مراسم استقبال از اين تيم حضور نداشت.

سنايي، مديرعامل باشگاه پيكان و مشايخي، رئيس بسيج ورزش و شكاري از كاركنان فدراسيون واليبال به پيشواز تيم قهرمان آسيا آمده بودند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم واليبال جوانان اسلواكي به ايران مي*آيد

تيم واليبال جوانان اسلواكي براي انجام ديدارهاي دوستانه با تيم جوانان ايران، به تهران مي*آيد.

مصطفي كارخانه، سرمربي تيم واليبال جوانان ايران با اشاره به لزوم برگزاري ديدارهاي تداركاتي با تيم*هاي خارجي، اظهار داشت: براساس رايزني*هاي به عمل آمده از سوي فدراسيون، اسلواكي كه از تيم*هاي پرقدرت اروپا محسوب مي*شود، 26 خرداد ماه به ايران مي*آيد.

وي اضافه كرد: اميدواريم سفر تيم اسلواكي تحقق پيدا كند تا بتوانيم پيش از عزيمت به مراكش، جوانان را در شرايط يك مسابقه دشوار محك بزنيم.

كارخانه گفت: مسابقه جوانان جهان از 16 تير ماه در مراكش آغاز مي*شود و تيم ايران به احتمال زياد، پنج روز زودتر به اين كشور مي*رود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم ملي واليبال 17 تير ماه به بلگراد مي*رود

تيم ملي واليبال 17 تير ماه در صربستان به ميدان مي*رود.

امير خوش*خبر، سرپرست تيم ملي واليبال بزرگسالان اظهار داشت: ديدارهاي تداركاتي تيم ملي 17 تير ماه در بلگراد خواهد بود؛ اما تا آن تاريخ تمركز زوران گائيچ (سرمربي تيم ملي) فقط به انتخاب بازيكنان خواهد بود.

وي درباره واكنش سرمربي جديد تيم ملي نسبت به قرعه كشي جام ملت*هاي آسيا- اقيانوسيه گفت: گائيچ مي*داند در دور دوم به كره جنوبي مي*خورد؛ اما هيچ واكنشي در اين مورد نشان نداده است. او معتقد است كه بايد كار كرد.

خوش خبر ادامه داد: از روز دوشنبه بازيكنان پيكان هم به اردو مي*آيند و كار جدي*تري در گزينش بازيكنان آغاز خواهد شد.
              وي گفت: هيچ بازيكني در اين اردو خط نخورده است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• تيم برزيل قهرمان جهان و المپيك در ادامه ليگ واليبال جهاني با برتري ‪ ۳‬بر صفر مقابل تيم كانادا به هفتمين پيروزي خود در اين مسابقات دست يافت.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از برزيل، در اين مسابقه برزيل پنج شروع*كننده المپيكي خود را استراحت داد و با استفاده از "ريكاردينيو" با نتايج ‪ ۲۵ ۲۰ ،۲۵ ۲۱‬و ‪ ۲۵ ۱۳‬در اين مرحله كه با حضور ‪ ۱۶‬تيم برگزار مي*شود، مقابل كانادا به پيروزي رسيد.

برزيل پيش از اين دو بار تيم فنلاند و چهار بار تيم كره جنوبي را شكست داده بود.

برزيل و كانادا شنبه آينده بار ديگر روبه*روي هم قرار خواهند گرفت.

در اين مسابقات، ظرف شش هفته هر تيم مقابل تمامي تيم*هاي هم گروه خود در خانه و همچنين خارج از خانه ديدار خواهد كرد.

دور پاياني اين رقابت*ها نيز از ‪ ۱۱‬تا ‪ ۱۵‬ژوييه در شهر كاتووايس لهستان برگزار خواهد شد.

Comment

• فدراسيون بين*المللي واليبال/ ‪ ،/FIVB‬بازيكن تيم كوبا و بازيكن و پزشك تيم جمهوري دومنيكن را به علت استفاده و توصيه به استفاده از مواد نيروزا محروم كرد.

به*گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از لوزان، كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون بين*المللي واليبال "عثماني جوآنتورنا پورتوندو" از تيم كوبا را به علت نقض قوانين فدراسيون در مورد استفاده از مواد غير مجاز به دو سال محروميت محكوم كرد.

محروميت اين بازيكن از ‪ ۱۸‬نوامبر سال ‪ ۲۰۰۶‬شروع شده*است.

فدراسيون بين*المللي واليبال در اين گزارش اشاره*اي به نوع ماده*اي كه وي مصرف كرده، نكرده است.

اين فدراسيون اعلام كرد: " كاررا پيچاردو" هم از ‪ ۱۲‬ژوئن به يك سال محروميت محكوم شده است.

نتيجه آزمايش دوپينگ پيچاردو پس از توصيه "ماريا جوزفين كوردرو" پزشك تيم دومينيكن براي درمان بيماري پوستيش، به دليل استفاده از ماده "كلوستبول" مثبت اعلام شده است.

بنابراين گزارش، كميته تحقيقات ‪ FIVB‬محروميت مادام العمر كوردرو را به عنوان پزشك اين فدراسيون پيشنهاد كرده*بود اما كميته مبارزه با دوپينگ، وي را به چهار سال محروميت محكوم كرد.

Comment

• تيم واليبال جوانان ايران كه خود را براي شركت در رقابت*هاي جهاني اين رشته در مراكش آماده مي*كند ، پنج ديدار دوستانه با تيم جوانان اسلووني برگزار خواهدكرد.

مسابقات واليبال قهرماني جوانان جهان در روزهاي ‪ ۱۶‬تا ‪ ۲۴‬تيرماه در مراكش برگزار مي*شود و تيم ايران با تيم*هاي صربستان ، بلاروس ، آلمان ، روماني و مونته*نگرو در گروه سي همگروه است.

تيم واليبال جوانان ايران در روزهاي سوم تا هفتم تيرماه پنج ديدار دوستانه با تيم اسلووني در سالن واليبال مجموعه ورزشي آزادي تهران برگزار خواهد كرد.

Comment

• تيم ملي واليبال ايران در رقابت*هاي قهرماني آسيا با تيم*هاي ژاپن ، پاكستان و ويتنام همگروه شد.

مسابقات واليبال قهرماني آسيا از روز دهم شهريورماه در شهر جاكارتاي اندونزي آغاز مي*شود.

گروه بندي اين مسابقات به شرح زير است :
                      گروه اول : اندونزي ، قطر ، مالديو ، چين تايپه
                      گروه دوم : ژاپن ، ايران ، پاكستان ، ويتنام
                      گروه سوم : چين ، تايلند ، سريلانكا ، عربستان
                      گروه چهارم : كره جنوبي ، هندوستان ، قزاقستان ، امارات عربي متحده و استراليا.

تيم ملي واليبال ايران اولين ديدار خود را روز دهم شهريورماه مقابل تيم ويتنام برگزار خواهد شد و سپس روز يازدهم با تيم پاكستان روبه*رو خواهد شد.

Comment

• در تورنمنت مجارستان

تونس با تيم واليبال نوجوانان ايران ديدار مي*كند

تيم واليبال نوجوانان ايران در تورنمنت بين*المللي مجارستان، برابر تونس قرار مي*گيرد.

اين تيم نخستين حريف واليبال نوجوانان ايران در رقابت*هاي بين*المللي مجارستان است. اين مسابقات از 22 تير ماه برگزار خواهد شد.

بر مبناي تصميم كميته برگزاري رقابت*ها، هر تيم در برخي روزها دو بازي انجام خواهد داد. تيم ايران 22 تير ماه ساعت 9 صبح با تونس و ساعت 19 با چك مصاف خواهد داد.

دو تيم از مجارستان، روماني، ايران و تونس، تيم*هاي شركت* كننده در اين ديدارها خواهند بود.

تيم نوجوانان ايران كه عنوان قهرماني آسيا را دارد، از 29 خرداد ماه تمرينات آماده سازي را براي حضور در مجارستان و شركت در پيكارهاي جهاني مكزيك آغاز مي*كند.

ديدارهاي جهاني مكزيك از 24 مرداد ماه برگزار خواهد شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• محمد تركاشوند يكي از تماشاگران ويژه ديدار تيم هاي ملي بزرگسالان و جوانان ايران بود، خودش مي*گويد: واليبال ايران امروز آنقدر رشد كرده كه با كنار رفتن تركاشوندها خطري آن را تهديد نمي*كند و من خوشحالم زماني از تيم ملي واليبال خداحافظي كردم كه تصورش را مي كردم.

محمد تركاشوند، عضو تيم ملي ايران در مسابقات جهاني ژاپن در گفت و گو اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: در حال حاضر جوان*هاي خوبي به واليبال ايران معرفي شده*اند كه گرچه تجربه سالهاي دور و نزديك ما را ندارند اما، آنقدر اميدوار كننده كار مي كنند كه كمتر جاي نگراني باقي مي گذارند. فدراسيون* واليبال هم با استخدام يك مربي بزرگ ثابت كرده است كه در كوتاه مدت به دنبال كسب نتيجه نيست، بلكه قصد دارد با ميدان دادن به جوانترها با اقتدار در مسابقات بين المللي آتي شركت كند.

وي در ادامه افزود: از شواهد امر پيداست كه هنوز هم بازيكناني در تيم ملي واليبال هستند كه بايد خداحافظي كنند، آنها اگر آينده واليبال ايران را همراه با سربلندي مي خواهند بايد به اين موضوع جدي تر از گذشته فكركرده و نسبت به تحقق آن اقدام كنند، بايد بگويم من هم اگر مي خواستم مقطعي فكر كنم قطعا توانايي بازي در سه سال آينده تيم ملي را هم داشتم اما، بايد پذيرفت كه روزي اين ملك را كه به هيچ عنوان هم شخصي نيست بايد گذاشت و گذشت.

تركاشوند در پاسخ به اين سوال كه آيا تمرينات نخست گاييچ باعث شده است كه او تصميم به خداحافظي از تيم ملي بگيرد؟ گفت: من با سختي بزرگ شده و به آن عادت كرده*ام و دليلي ندارد كه از سختي تمرينات بترسم، به واقع چند سال پيش قصد خداحافظي از تيم ملي را داشتم اما از آنجاييكه احساس مي كردم هنوز به وجود من نياز است ماندم تا زمان مناسب خداحافظي فرا برسد، حالا هم خوشحالم كه اين تصميم بجا بوده است، من به همراه تيم ملي ايران عناوين خوبي را طي سالهاي اخير كسب كردم و شايد اگر در تورنمنت*هاي آخر، مربي ديگري به جاي "كياچ" بود، حالا ما شرايط بهتري داشتيم.

بازيكن با سابقه تيم ملي واليبال ايران از تفرقه هاي سالهاي اخير تيم ملي ياد و خاطر نشان كرد: ضعف مديريت كياچ باعث شد تا گروه

*هايي با خط مشي هاي متفاوت در تيم ملي تشكيل شود. اين تفاوتها درفعاليت به تدريج به تفرقه در تيم ملي واليبال انجاميد و حداقل اين اتفاقات درشان من نبود، در حقيقت ديدن اين حوادث براي من قابل هضم نبود و شايد اين يكي از مهمترين موضوعاتي بود كه من در پي آن تصميم به خداحافظي گرفتم.

تركاشوند با انتقاد از تفكرات برخي منتقدان تصريح كرد: يكسري فكرمي كردند كه واليبال محمد تركاشوند تمام شده است و همواره از اين موضوع با اشتياق ياد مي كردند اما، من به شخصه خوشحالم كه با قهرماني تيم پيكان در مسابقات جام باشگاههاي آسيا بسياري از مسائل به اثبات رسيد، خيلي از غرض ورزي*ها از دعوت نشدن من به اردوي تيم ملي واليبال صحبت مي كردند اما، من مي*گويم تركاشوند هنوز آنقدربدبخت و ضعيف نشده است كه در بين 20 بازيكن برتر ايران نباشد، در هر حال من هم به نظر منتقدان احترام مي*گذارم و براي آنها آرزوي موفقيت مي*كنم.

تركاشوند در پايان از پيشنهاد چند تيم عربي براي بازي خبر داد و به خبرنگار ايسنا گفت: گرچه پيشنهاد مالي اين تيم*ها قابل توجه است اما، من واليبال رادر ايران شروع كرده*ام و دوست دارم آنرا در ايران به پايان برسانم.

Comment

• تركاشوند: گائيچ عجله كرد

بازيكن سابق تيم واليبال ايران گفت: فكر مي*كنم گائيچ در خط زدن بازيكنان باتجربه عجله كرده است.

محمد تركاشوند كه از يك سال پيش اعلام كرده بود ديگر در تمرين تيم ملي شركت نخواهد كرد، اظهار داشت: حذف محمد منصوري، سعيد رضايي، احسان شيركوند و عليرضا بهبودي از اردوي تيم ملي واليبال عجب بود.

وي ادامه داد: فكر مي*كنم گائيچ درخط زدن اين بازيكنان، به ويژه محمد منصوري عجله كرده است چون در جام باشگاه*هاي آسيا عالي بازي كرده بود.

تركاشوند عنوان كرد: حذف بازيكنان با تجربه ثابت كرد كه كار درستي انجام دادم؛ اگرچه هنوز هم مي*توانم براي تيم ملي مفيد باشم. بايد به فكر آبروي خود باشيم و به جوان*تر*ها هم ميدان بدهيم.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• سرمربي صربستاني تيم ملي واليبال ايران گفت براي تغيير سيستم واليبال ايران ، اين پست را پذيرفته*ام .

" زوران گاييچ " گفت: اگر قرار بود من با همان بازيكنان قديمي كار كنم ، نيازي به من نبود كه به ايران بيايم و شما مي*توانستيد با همان مربيان قبلي كار خود را ادامه بدهيد.

گاييچ در ادامه اظهارداشت در قرارداد من ذكر شده*است كه تيم ملي واليبال ايران بايد در رقابت*هاي واليبال بازي*هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۰‬گوانگ جو به فينال راه يابد و زمينه حضور اين تيم در رقابت*هاي واليبال بازي*هاي المپيك ‪ ۲۰۱۲‬لندن نيز مهيا شود.

وي با اشاره به خط خوردن شماري از ملي*پوشان واليبال ايران اظهارداشت من به استفاده از بازيكنان جوان معتقدم از همين رو از آنان استفاده خواهم كرد.

سرمربي جديد تيم ملي واليبال ايران با اشاره به مشاهده فيلم*هاي ديدارهاي تيم*هاي ايران در رقابت*هاي جهاني ژاپن اظهارداشت بازيكنان تيم ايران در اين رقابت*ها ، اشتباهات بسياري داشتند و به*نظر من با اين بازيكنان از اينكه هستيم ، بالاتر نخواهيم رفت.

وي در ادامه گفت در ايران بازيكنان خوبي در رده*هاي سني نوجوانان و جوانان وجود دارد و به نظر من با اين بازيكنان مي*توانيم در آينده نزديك نتيجه خوبي بگيريم .

گاييچ تصريح كرد من به استفاده از بازيكنان جوان معتقدم و از آنان بهره خواهم گرفت افزون بر آن نياز به حمايت نيز از سوي مسوولان فدراسيون و رسانه*هاي همگاني دارم .

سرمربي تيم ملي واليبال ايران در ادامه اظهارداشت هم*اكنون رقيبان تيم ايران در آسيا / چين ، كره جنوبي و ژاپن / در ليگ جهاني حضور دارند از همين رو بايد تلاش مضاعفي انجام داد تا بتوانيم به اين تيم*ها برسيم .

من هم*اكنون روزانه بيش از هشت ساعت براي واليبال ايران كار مي*كنم تا بتوانم اين عقب ماندگي را جبران كنم .

گاييچ در ادامه گفت من براي كسب درآمد به ايران نيامده*ام چرا كه پيشنهادات بهتري نيز داشتم من آمده*ام كه تحولي در واليبال ايران به وجود آورم كه اميدوارم به اين خواسته برسم .

Comment

• تيم ملي واليبال آمريكا با ‪ ۱۰‬امتيازي كه توسط " كلايتون استنلي" كسب كرد در جريان مسابقات ليگ جهاني واليبال مردان با پيروزي در سه ست پياپي بر ژاپن غلبه كرد.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از كوماموتو، در اين مسابقه "ريلي سالمون" و "ويليام پريدي" هر كدام ‪ ۹‬امتياز به دست آوردند تا آمريكا با پيروزي ‪ ۲۵۲۲ ،۲۵۲۳‬و ‪ ۲۵۲۲‬برابر ميزبان، ركورد خود در گروه دوم اين رقابت*ها را به هشت پيروزي مقابل دو شكست برساند.

ركورد ژاپن با توجه به شكست روز گذشته خود مقابل آمريكا اكنون به يك پيروزي در مقابل هفت شكست رسيده است.

در حال حاضر آمريكا با ‪ ۱۸‬امتياز صدرنشين گروه دوم است و تيم*هاي فرانسه و ايتاليا به ترتيب با ‪ ۱۶‬و ‪ ۱۱‬امتياز در مكان*هاي بعدي قرار دارند.

ژاپن نيز ‪ ۹‬امتيازي است.

بنابراين گزارش، تيم ملي واليبال آمريكا دو مسابقه ديگر در روزهاي ‪۲۹‬ ژوئن و ‪ ۱‬ژوييه (‪ ۸‬و ‪ ۱۰‬تير) در ايتاليا خواهد داشت.

مسابقات ليگ جهاني واليبال با شركت شانزده تيم در قالب چهار گروه برگزار مي*شود.

تيم*هاي نخست هر گروه به دور پاياني كه اواسط تيرماه در لهستان برگزار مي*شود، راه خواهنديافت.

Comment

Working...
                                X