Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afshin Ghotbi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

افشين قطبي؛ گزينه جدي براي تيم ملي فوتبال

رئيس*فدراسيون فوتبال با قطعي شدن عدم حضور كلمنته در ايران؛ با مدير عامل پرسپوليس براي در اختيار گرفتن افشين قطبي به عنوان مربي* تيم ملي مذاكره كرد.

به گزارش واحد مركزي خبر هم اكنون چند گزينه داخلي در فهرست موردنظر فدراسيون وجود دارند اما علي كفاشيان بيشتر از همه روي افشين قطبي نظر دارد و حتي به نزديكانش گفته كه وي براي تيم*ملي حكم يك مربي خارجي را دارد.

رئيس فدراسيون فوتبال عصردوشنبه (29بهمن) در مذاكراتي كه با حبيب كاشاني، مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت، از وي خواست كه با حضور قطبي در تيم*ملي موافقت كند.

كاشاني موافقت خود را با حضور قطبي در تيم*ملي اعلام كرده و قرار است رئيس فدراسيون فوتبال به زودي با مديرعامل پيروزي ملاقات كند.

بر اساس اين گزارش به نقل از يك منبع آگاه، برخي اعضاي هيئت *مديره اين باشگاه با جدايي قطبي مخالفند اما كاشاني به كفاشيان گفته كه در اين شرايط مصالح ملي مهم*تر است.

اگر حضور قطبي در تيم*ملي منتفي شود، فدراسيون فوتبال شرايط ديگر گزينه*ها از جمله فيروز كريمي، بيژن ذوالفقارنسب و امير قلعه*نويي را بررسي خواهد كرد.

Comment

سايت گل روز چهارشنبه نوشت : "افشين قطبي" يكي از كانديداهاي تصدي سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران گفت درصورتي كه فدراسيون فوتبال ايران اين سمت را به وي بدهد، مي*داند چه كار كند.

قطبي كه تابستان گذشته و پس از جدايي از تيم ملي كره جنوبي ،سرمربي تيم پرسپوليس شده معتقد است كسي است كه مي*تواند تيم ايران را به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬هدايت كند.

قطبي به خبرنگاران گفت:"خوشبختانه از رقباي ايران در گروه سوم مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي شناخت كامل دارم." ايران كه در بازي نخست خود به تساوي بدون گل با سوريه دست يافت با كويت و امارات نيز همگروه است.

قطبي گفت: زماني كه دستيار سرمربي تيم ملي كره جنوبي بودم با سوريه و كويت مسابقه داده بوديم و درصورتي كه بعنوان سرمربي تيم ملي ايران منصوب شوم برنامه*هاي خاصي براي اين تيم دارم.

وي افزود قطعا اين بازي ساده*اي نيست گروهي كه ايران در آن حضور دارد گروه دشواري است و اميدوارم سرمربي جديد هر چه زودتر انتخاب شود.

تصميم براي انتخاب سرمربي تيم ملي ايران هفته جاري و يا هفته آينده اتخاذ مي*شود.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران گفت اگر سرمربي تيم ملي شوم بين بازيكنان تيم*هاي استقلال و پرسپوليس و يا تيم*هاي ديگر تفاوتي قايل نخواهم شد. تنها هدفم هدايت تيم خواهد بود.

وي تاكيد كرد طرفداران تيم پرسپوليس نيز مطمئن باشند كه او اين تيم را از نظر فني تنها نخواهد گذاشت.

قطبي افزود: اهداف بزرگي دارم و اگر مقامات فوتبال ايران به من اعتماد كنند نهايت تلاش خود را براي پاسخ به اعتماد آنها به بهترين نحو خواهم كرد.

وي اظهار داشت، بازي ايران برابر سوريه را ديدم و اگر اجازه اعمال تغيير در اين تيم را داشتم در تيمي كه در برابر سوريه صف كشيد تغييراتي مي*دادم.

Comment

عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت:* ديدارم با علي پروين هيچ ربطي به تيم پرسپوليس ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حبيب كاشاني كه عصر روز سه*شنبه با حضور در ورزشگاه شهيد دستگردي و رختكن تيم استيل آذين با علي پروين مربيان و بازيكنان اين تيم ديدار و گفت و گو كرده بود، پس از اين ملاقات اظهار كرد: شنيده بودم كه استيل آذين امروز بازي دارد و دوست داشتم كه اين بازي را از نزديك تماشا كنم كه متاسفانه اين امر حاصل نشد و ما در پايان بازي اينجا رسيديم.

وي افزود: ديدارم با علي پروين و كادر فني و بازيكنان استيل آذين هيچ ربطي به پرسپوليس نداشت بلكه پروين دوست من است و چندي پيش كه او با حضور در شوراي شهر با من ديدار كرده بود امروز وظيفه خود ديدم كه پيش وي بيايم و از نزديك با آن*ها ملاقات كنم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، احتمال حضور علي پروين در تيم پرسپوليس به جهت بالا بردن روحيه اين تيم تصريح كرد: پروين گذشته پرسپوليس است و به اندازه سن من در پرسپوليس بازي كرده اما، او اكنون به استيل آذين تعهد اخلاقي دارد و فكرمي*كنم كه او پايبند اصول اخلاقي تعهدش باشد.

وي در ارزيابي خود از تيم استيل آذين گفت:* بايد از هدايتي تشكر كرد سرمايه اش در امر ورزش به خصوص فوتبال خرج كرده و استيل آذين را حمايت مي*كند. اين تيم متعلق به بخش خصوصي است و با قدرت زيادي شروع كرده اما، فكر مي*كنم توقعات از اين تيم كمي* بالا رفته چرا كه بايد به آن*ها فرصت داد تا بتوانند با تمركز و گذشت زمان در سال*هاي آينده چهره منسجم تري پيدا كنند تا قطعا در ليگ برتر حضور پيدا كنند، من از اين كه ظاهرا امروز پاقدم براي استيل آذين نداشته*ام شرمنده*ام، چرا كه اين تيم شايسته شكست خانگي سه بر صفر نبود.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره*ي وضعيت تيمش خاطر نشان كرد: تيم پرسپوليس اكنون وضعيت خوبي دارد ما روز گذشته با مربيان و بازيكنان جلسه گذاشتيم و همه يك دل شدند تا نتايج تيم بهتر شود خوشبختانه تمرينات به طور منظم ادامه پيدا كرده و از امروز بادامكي و نيكبخت به جمع بازيكنان اضافه شدند كه اميدواريم آن*ها بتوانند با انجام اين تمرينات در برابر ملوان بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشته تا شكست سنگين برابر استقلال اهواز فراموش شود.

وي درباره*ي محروميت صادر شده براي شيث رضايي توضيح داد: كميته*ي انضباطي دو حكم را براي كعبي و شيث رضايي صادر كرده است كه طي آن كعبي به دليل رفتار غير ورزشي مبلغ 10 ميليون تومان و كسر از قراردادش به ازاي هر بازي كه انجام نداده و هم*چنين شيث رضايي محروميت از حضور در تمرينات و تركيب پرسپوليس تا اطلاع ثانوي بوده است.

وي گفت:* شيث رضايي از مهره*هاي تاثيرگذاري به لحاظ فني براي تيمش بود اما، به هر حال اصول انضباطي حاكم بر باشگاه بايد رعايت شود و قوانين در مواقع خود اجرا گردد.

كاشاني در پايان گفت:* حميد استيلي به اصرار و درخواست قطبي همراه تيم است و هيچ تغييري در كادر فني پرسپوليس داده نشده است.

Comment

سرمربى جديد پرسپوليس گفت: براى اداى دين به هواداران اين تيم برگشتم. افشين قطبى همچنين خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است و براى اداى دين به سرزمين مادرى ام و هواداران اين تيم بازگشتم. وى در مورد همكارى اش با پيروانى گفت: شناخت نسبتاً خوبى از افشين دارم و مى دانم يكى از بهترين مربيان ايرانى است، بنابراين، مشكلى از كار در كنارش ندارم.قطبى با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براى سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتى كه گرفته ام، تا كنون نفراتى كه به اين تيم آمده اند، از جمله بازيكنانى بودند كه مورد توجه من قرار داشتند. وى با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوى، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چندانى از وى ندارم اما اميدوارم با حضور در تهران و كار در كنارش، روزهاى خوبى را تجربه كنيم.

Comment

YouTube - Interview with former persepolis head coach Afshin Ghotbi

Comment

YouTube - ANALYZING AFSHIN GHOTBI PART I

Comment

مجيد فرخ زادي سخنگوي باشگاه پرسپوليس گفت: "افشين قطبي" سرمربي تيم پرسپوليس روز چهارشنبه به ايران مي آيد و تمرينات اين تيم را از نزديک زير نظر مي گيرد. درنبود سرمربي همچنان مسووليت تيم با همکاران وي در کادر فني است.
                وي افزود: در حال حاضر و براي تمرکز بيشتر بازيکنان در اردوي شبانه روزي بسر برده،صبح ها در مجموعه ورزشي انقلاب و بعد ازظهر ها هم درورزشگاه کارگران تمرينات خود را دنبال مي کنند.
                "فرخ زادي" درخصوص "محسن خليلي" مهاجم مصدوم اين تيم نيز گفت: با هماهنگي هاي صورت گرفتهر" خليلي" براي ادامه کار درمان به آلمان اعزام شد و به احتمال قوي وي را دور رفت در اختيار نخواهيم داشت.
                وي درعين حال افزود: تيم پرسپوليس هنوز هيچ تصميمي براي اضافه کردن مهاجم به تيم نگرفته است.

Comment

افشين قطبى در كنفرانس مطبوعاتى بعد بازى با سايپا گفت: پرسپوليس هرچند در اوج ظاهر نشد با اين همه قدم اول را محكم برداشت.بخاطر استرسى كه على دايى به طور ناخواسته به پرسپوليسى ها وارد كرده بود، آنان نتوانستند بازى اصلى خود را به نمايش بگذارند به هر حال هر بازيكنى دوست دارد در جمع ملى پوشان باشد.وى افزود: ايوان پتروويچ خوب بازى كرد اما سطح فوتبال او فراتر از آن چيزى است كه در اين مسابقه ديديم. وى در بازى هاى بعدى بهتر خواهد شد. پژمان نورى در زمين همه كارى كرد و با گلى كه زد ۳ امتياز شيرين به هواداران هديه نمود. كريم باقرى هر لحظه كه از بازى مى گذشت بهتر و بهتر مى شد و نمايشى عالى را از او ديديم. و اما مازيار زارع! واقعاً بين خط دفاع و هافبك عالى ظاهر شد. فكر نمى كردم در اولين تجربه اش در پرسپوليس اينچنين مقتدر ظاهر شود. به نوبه خود اين هافبك خوب را به على دايى، سرمربى تيم ملى ايران پيشنهاد مى كنم.قطبى در پايان اظهار داشت: سايپا با رهبرى ليت بارسكى بازى قابل قبولى را به نمايش گذاشت. به طور حتم او در هفته هاى آتى تيم هماهنگ ترى را به ميدان خواهد فرستاد. من هم به هواداران قول مى دهم كه با اين پرسپوليس بزرگترين جشن قهرمانى را بگيرم.

Comment

افشين قطبى سرمربى پرسپوليس پس از برد تيمش مقابل پاس همدان درباره عملكرد كريم باقرى گفت: كريم خصوصيات بزرگى دارد. هرچه از زمان بازى مى گذرد او خودش را بيشترنشان مى دهد. او بهترين كاپيتانى است كه ديده ام و اميدوارم دايى او را ببيند.قطبى در مورد باخت استقلال گفت: در مورد شكست استقلال نظر خاصى ندارم اما بايد بگويم دايى مى توانست طالب لو و كاظمى را در اختيار استقلال قرار دهد. چون اين تورنمنت زياد مهم نبود. سرمربى پرسپوليس در مورد ورزشگاه بدون هوادار خاطر نشان كرد: ورزشگاه آزادى بدون هوادار مثل گورستان است. جاى آن همه قرمز پوش با آن شعرهاى قشنگ در استاديوم خالى بود.

Comment

سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من براى روزهاى تعطيلم خودم تصميم مى گيرم و اگر لازم بدانم به كره ماه هم سفر خواهم كرد. افشين قطبى پس از تمرين تيم پرسپوليس گفت: من دليلى براى دخالت عده اى در سفرهاى شخصى ام نمى بينم و اگر لازم باشد روزهاى تعطيلم را به كره ماه سفر مى كنم. من اصلا دوست دارم فردا بروم پاريس، يونان و هر جاى ديگر كه اين مسئله ربطى به كسى ندارد. يك مربى مى تواند براى روزهاى تعطيلى اش خودش تصميم بگيرد.

Comment

افشين قطبى در پايان ديدار پرسپوليس مقابل ذوب آهن اظهار داشت: داورى خيلى بد بود. مانند اكثر بازى ها داور حق ما را خورد. بى پولى در تيم ما بيداد مى كند. از اين وضعيت خسته شده ام. به زودى از ايران مى روم، پولى را هم كه گرفته ام به باشگاه پس مى دهم. مسئولان قول داده بودند مشكل بى پولى را حل كنند اما اين طور نشد.وى افزود: وقتى ماركو اخراج شد خجالت كشيدم. او فقط به داور گفت؛ CRAZY اين كلمه بد نيست! من خودم هم يك CRAZY هستم. در كل اخراج ماركو اصلاً درست نبود.

Comment

سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد از حق همه در تيم دفاع كنم و روز مسابقه هم حس كردم كه تيم نياز به يك شوك بزرگ دارد. افشين قطبى پس از جلسه هيأت مديره پرسپوليس اظهار داشت: طبيعى بود بعد از بازى همه بازيكنان و كادر فنى ناراحت باشند چون به پرسپوليس با گرفتن ۴ امتياز در ۲ بازى، ظلم شد و من هم به همين دليل، تمركز خودم را از دست دادم. وى افزود: بايد قبول كرد كه من هم تا اندازه اى صبر دارم. در يك سال گذشته آيا حرفى ناشايست از من شنيديد؟ هميشه تشكر كردم و براى روحيه دادن، داوران را تشويق كردم اما حالا بايد به عنوان سرباز هواداران، خودم را نشان مى دادم تا از زير بار مسئوليت فرار نكنم.

Comment

سرمربي تيم پرسپوليس گفت: با توجه به عملکرد ضعيف داوران در جريان رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر، به شدت از فوتبال ايران و هدايت تيم پرسپوليس خسته شده ام.

افشين قطبي پس از ديدار مقابل ذوب آهن در جمع خبرنگاران افزود: داور اين ديدار بسيار ضعيف تر از حد انتظار قضاوت کرد و همانطور که تمام فوتبال دوستان ديدند داوران 4 امتياز را در دوبازي اخير از پرسپوليس گرفتند.
                            وي اظهارداشت: پرسپوليس در مقابل ذوب آهن نمايش بسيار خوبي را از خود ارائه داد و تيم ما بسيار شاداب تر از گذشته بازي کرد اما متاسفانه داور با نگرفتن پنالتي براي تيم ما، پرسپوليس را از 3 امتياز حتمي محروم کرد.
                            سرمربي پرسپوليس در ادامه گفت: اگر قرار است امتيازات پرسپوليس را ندهند بهتر است از قبل بازي به ما اطلاع دهند تا ما هم تدارکي براي بازي هاي خود نبينيم، به شدت از کار کردن در فوتبال ايران خسته شده ام و ديگر اين وضعيت را نمي توانم تحمل کنم.
                            قطبي در خصوص اخراج کمک برزيلي خود اظهار داشت: کمک من هيچ خطايي را انجام نداد که بخواهد از زمين اخراج شود و مطمئن هستم اگر حرکت او را يک مربي ايراني انجام مي داد هيچ گاه داور با او اين برخورد را نمي کرد. به عنوان يک ايراني مقابل کمک برزيلي خود خجالت زده شدم و به هيچ عنوان نمي توانم توضيح قانع کننده اي براي او، از وضعيت فوتبال ايران داشته باشم.
                            وي با اشاره به شايعات اخير مبني بر استعفايش از سمت سرمربيگري تيم پرسوليس گفت: اين خبر صحت دارد و من به فکر استعفا از سمت خود هستم زيرا مديران پرسپوليس در ابتداي حضورم در فصل جاري قول تامين خواسته هاي مرا دادند اما تاکنون هيچ حرکت مثبتي را از جانب آنها نديده ام.
                            سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: مديران تيم حتي نتوانسته اند مبلغ قرارداد کمک برزيلي مرا بپردازند و يا حتي براي او و بازيکنان خارجي تيم محل زندگي مناسبي را تهيه کنند، با اين وضعيت براي من کار در پرسپوليس دشوار شده است و اگر تاکنون ايستادگي کرده ام فقط به عشق هواداران اين تيم بوده است.

Comment

سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: ياد گرفته ام كه در ايران زياد نبايد لبخند بزنم و لازم است با برخى مانند خودشان رفتار كرد. افشين قطبى پس از تمرين ديروز پرسپوليس اظهار داشت: نمى دانم چرا بعضى از ايرانى ها چشم ديدن همديگر را ندارند. مگر چند مربى ايرانى در بيرون از كشور به صورت حرفه اى و بين المللى كار مى كنند؟ قطبى ادامه داد: از صميم قلب خوشحالم كه يكى از معدود مربيان لژيونر هستم و به ايرانى بودنم افتخار مى كنم. فوتبال بين المللى را ياد گرفته ام تا با هزاران اتهام به فوتبال ايران تزريق كنم. قطبى يادآور شد: اميدوارم حضور من در سال هاى گذشته در خارج از كشور جاده اى باشد تا مربيان ايرانى فوتبال روز به روز خود را حرفه اى تر كنند و در كلاس ها و تيم هاى بزرگ به كار مشغول شوند. وى در خصوص اظهارات مجدد محمد مايلى كهن گفت: در اين شرايط حساس دوست ندارم وقتم را براى اين حرف ها صرف كنم. مثل هميشه با دل ببر و شير حاضر هستم تا رو در روى هر فردى كه دوست دارد قرار بگيرم و با او حرف بزنم، چون هميشه نيمه پر ليوان را مى بينم. سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص عدم حضور خليلى گفت: دلم برايش تنگ مى شود و فكر كنم بايد از خدا بخواهم كه بزودى او را به پرسپوليس برگرداند چون همه مى دانند كه مى تواند عصاى دستى براى پرسپوليس و تيم ملى باشد. منتظر او هستم. وى ادامه داد: از مصدوميت هاى بازيكنانم ناراحت نيستم، چون خداوند قسمت را اين طور رقم زده است؛ ولى افتخار مى كنم كه با ۲ بازيكن ۲۱ ساله در ليگ برتر به ميدان مى رويم. قطبى در خصوص شرايط فصل جارى پرسپوليس گفت: شرايط اين فصل خيلى بهتر از فصل گذشته است و فكر كنم راحت تر مى توانم در پرسپوليس كار و ايجاد انگيزه كنم.

Comment

على كريمى روز گذشته با عقد قراردادى يكساله به پرسپوليس ملحق شد تا پس از ۷ سال بار ديگر با پيراهن اين تيم در ميادين فوتبال حضور يابد.افشين قطبى كه گفته مى شود از آمدن كريمى چندان راضى نيست، درمورد اين موضوع گفت: حضور على كريمى در پرسپوليس به من و تيمم انرژى داد.آمدن كريمى به پرسپوليس خبر خوشحال كننده اى هم براى من و هم هواداران بود. او بازيكن بزرگى است و در تيم هاى بزرگى بازى كرده است. سرمربى پرسپوليس ادامه داد: مهاجم برزيلى روز سه شنبه به تهران مى آيد. حضور او هم براى من و تيمم خوشحال كننده است. او مهاجم گلزنى است. افشين قطبى در پايان يادآور شد: هدف پرسپوليس قهرمانى در آسيا است. از مسئولان باشگاه به خاطر امكانات و بودجه اى كه در اختيار تيم قرار داده اند تشكر مى كنم.

Comment

Working...
                                X